مشاهده نسخه کامل
: درایور دستگاه کپی و پرینتر یکی است؟
madadnoki
24-05-2014, 12:53
سلام!
یک دستگاه کپی هست که با شبکه share شده......این دستگاه کپی قابلیت پرینت هم داره.......مدلش هم hp 5316e هستش.....حالا میخواستم ببینم همون درایوری که برای دستگاه کپی نصب میشه برای پرینتر هم هست؟؟؟؟؟
mohammad.t
24-05-2014, 14:38
سلام!
یک دستگاه کپی هست که با شبکه share شده......این دستگاه کپی قابلیت پرینت هم داره.......مدلش هم hp 5316e هستش.....حالا میخواستم ببینم همون درایوری که برای دستگاه کپی نصب میشه برای پرینتر هم هست؟؟؟؟؟
كپي كه كلا درايور نمي خواد!
يعني شما يه دستگاه كپي رو مي توني باهاش بدون نياز به درايور و وصل كردن به كامپيوتر مي تونيد كپي بگيريد.
درايورهايي كه روي سيستم نصب ميشه يكي براي پرينت هست و ديگري اسكنر(اگه داشته باشه)
شما دستگاه تون توي شبكه share هست كه براي پرينت آماده شده، توي شبكه كه كپي نمي گيرن!
h_khozooei
24-05-2014, 19:01
سلام!
منظورت از درایور دستگاه کپی چیه با اون درایور چه کارهای می تونی بکنی اگر می تونی پرینت بگیری همونه
Shabdisk
26-05-2014, 12:58
سلام!
با عرض سلام و ادب
من متوجه منظور شما شدم دوست عزیز و در پاسخ باید خدمتتون عرض کنم که بله همون درایوری که دارین (در صورتی که نیاز باشه-چون در برخی موارد اصلا احتیاجی به درایور هم نیست) برای مقصود شما کافی هستش .. در صورت انجام صحیح تنظیمات میتونین در شبکه پرینت بگیرین ..
موفق باشین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.