ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا نشدن PES 2013 در Z510 ------> ویندوز 8.1

misagh8900
24-05-2014, 05:35
سلام دوستان. من یک ماه میشه Lenovo Z510 گرفتم. ولی هر کاری کردم نتونستم PES 2013 رو در ویندوز 8.1 روش اجرا کنم. درایورهای انویدیا و اینتل رو هم به آخرین نسخه هاشون آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشته. حالا میخوام بپرسم که علاوه بر انویدیا و اینتل، باید درایورهای دیگه ای رو هم نصب کنم؟؟
یه عکس هم از تنظیمات میزارم ببینید چیزی دستگیرتون میشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک چیز دیگه بگم که روی ویندوز 7 خیلی راحت اجرا میشه و همه رو GOOD میزنه.

faraname
24-05-2014, 08:23
با حجم کارت گراف ات مشکل داره . شما حتما اول درایور اینتل hd رو بروز و کامل نصب کنید و بعد برید سراغ nvidia . در کل مشکل ات کاملا گرافیکی هس.

misagh8900
24-05-2014, 11:19
با حجم کارت گراف ات مشکل داره . شما حتما اول درایور اینتل hd رو بروز و کامل نصب کنید و بعد برید سراغ nvidia . در کل مشکل ات کاملا گرافیکی هس.
درایورها آپدیت هستند. منم اول اینتل رو نصب میکنم بعد انویدیا رو. پس چطور روی ویندوز 7 همه رو good و Vram رو هم 1.9gb زده بود.

faraname
24-05-2014, 17:39
درایورها آپدیت هستند. منم اول اینتل رو نصب میکنم بعد انویدیا رو. پس چطور روی ویندوز 7 همه رو good و Vram رو هم 1.9gb زده بود.

این ویندوز 8 و 8.1 انقدر بازی در میاره که حد نداره . همین هاست که باعث شده بعد 2 سال انقد فروش اش بد باشه . شما تلاش خودتون رو انجام دادید دیگه . بقیه اش بحث تطابق سیستم عامل و سخت افزار هس که ظاهرا مشکل اینجاست . اگر تعصب نداری همون 7 نصب کن . من از بس برگشتی از 8 به 7 داشتم که خودم موندم چرا این ویندوز اینطوریه :n03:

misagh8900
24-05-2014, 20:47
این ویندوز 8 و 8.1 انقدر بازی در میاره که حد نداره . همین هاست که باعث شده بعد 2 سال انقد فروش اش بد باشه . شما تلاش خودتون رو انجام دادید دیگه . بقیه اش بحث تطابق سیستم عامل و سخت افزار هس که ظاهرا مشکل اینجاست . اگر تعصب نداری همون 7 نصب کن . من از بس برگشتی از 8 به 7 داشتم که خودم موندم چرا این ویندوز اینطوریه :n03:
راستش من خودم ویندوز 7 رو بیشتر از بقیه ویندوزها دوست دارم ولی Z510 روی ویندوز 7 هم مشکل دار هست. مثلا پورت های USB .3 کار نمیکنند. یعنی سرعت انتقال فایل ها از 30 بیشتر نمیره. energy management هم کار نمیکنه. اینجوری باتری خراب میشه.
روی ویندوز 8.1 همه چیز عالی کار میکنه فقط pes 13 داره اذیت میکنه. البته من بازی دیگه رو تست نکردم. یکی از دوستام Asus داره و ویندوز 8.1 هم نصبه. pes13 خیلی راحت اجرا میشه. ولی نمیدونم مشکل من چیه.

faraname
25-05-2014, 09:52
راستش من خودم ویندوز 7 رو بیشتر از بقیه ویندوزها دوست دارم ولی Z510 روی ویندوز 7 هم مشکل دار هست. مثلا پورت های USB .3 کار نمیکنند. یعنی سرعت انتقال فایل ها از 30 بیشتر نمیره. energy management هم کار نمیکنه. اینجوری باتری خراب میشه.
روی ویندوز 8.1 همه چیز عالی کار میکنه فقط pes 13 داره اذیت میکنه. البته من بازی دیگه رو تست نکردم. یکی از دوستام Asus داره و ویندوز 8.1 هم نصبه. pes13 خیلی راحت اجرا میشه. ولی نمیدونم مشکل من چیه.
بحث پورت به آپدیت درایور یو اس بی ات ربط داره . برنامه انرژی رو هم از سایت لنوو می تونی برای ویندوز 7 دریافت کنی .
یک سری به صفحه درایور لپ تاپ ات بزن همه درایور ها مخصوص ویندوز 7 رو پیدا میکنی

misagh8900
25-05-2014, 10:58
بحث پورت به آپدیت درایور یو اس بی ات ربط داره . برنامه انرژی رو هم از سایت لنوو می تونی برای ویندوز 7 دریافت کنی .
یک سری به صفحه درایور لپ تاپ ات بزن همه درایور ها مخصوص ویندوز 7 رو پیدا میکنی
درایورها رو برای ویندوز 7 گرفتم. ولی برنامه انرژی کار نمیکنه. نمیدونم چرا. به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی شما.

Public Enemy
25-05-2014, 19:35
مشکل شما ارتباطی به این بخش و این لپ تاپ ندارد .

سوالتون عمومی است و بارها پاسخ داده شده .

لطفا در تاپیک مشکلات PES 2013 بپرسید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنین ، سپس به محلی که تاپیک در آنجا ایجاد می شود دقت کنین . مشکلات بازی ها ارتباطی به این بخش ندارد

oOomid.M
26-05-2014, 10:58
سلام
آقا خود برنامه settings بازی رو هم باید روی High Performance اجرا کنی یعنی با کارت گرافیک دومت

جالبه تو لپ تاپ من گرافیک اول رو نوشته ( اینتل 4000 ) اما خود بازی با گرافیک دومم راحت و بی دردسر اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

misagh8900
26-05-2014, 11:28
سلام
آقا خود برنامه settings بازی رو هم باید روی High Performance اجرا کنی یعنی با کارت گرافیک دومت

جالبه تو لپ تاپ من گرافیک اول رو نوشته ( اینتل 4000 ) اما خود بازی با گرافیک دومم راحت و بی دردسر اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کار رو هم کردم ولی نمیشه. فکر کنم با حافظه ی گرافیکی من مشکل داره. فقط 32mb رو میشناسه.

matarsaak
14-06-2014, 00:47
دوست عزیز تونستی مشکلت رو حل کنی؟
چون منم این مشکلو دارم

reza10_devil
17-09-2014, 20:35
منم دقیقا همین مشکلو دارم تو ویندوز 8.1 هرکاریم کردم درست نشد فکر کنم راهش نصب ویندور 7 فقط

marshal2600
23-09-2014, 21:57
درست نمیشه ؟!

hossein13745
05-11-2014, 13:52
سلام دوستان. من یک ماه میشه Lenovo Z510 گرفتم. ولی هر کاری کردم نتونستم PES 2013 رو در ویندوز 8.1 روش اجرا کنم. درایورهای انویدیا و اینتل رو هم به آخرین نسخه هاشون آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشته. حالا میخوام بپرسم که علاوه بر انویدیا و اینتل، باید درایورهای دیگه ای رو هم نصب کنم؟؟ یه عکس هم از تنظیمات میزارم ببینید چیزی دستگیرتون میشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک چیز دیگه بگم که روی ویندوز 7 خیلی راحت اجرا میشه و همه رو GOOD میزنه. منم همین مشکل و داشتم با ویندوز 8.1-----تنها راهی که من پیشنهاد میکنم اینه سیستمتون و ری استارت کنید بعدشون deletetرو بزنی تا بره رو بوت سیستمت بعدشم تو قسمت کانفیگ گرافیک 32mbرو به 512mb تبدیل کنی اینجوری بازی راحت اجرا میشه

hossein13745
05-11-2014, 13:55
منم همین مشکل و داشتم با ویندوز 8.1-----تنها راهی که من پیشنهاد میکنم اینه سیستمتون و ری استارت کنید بعدشون deletetرو بزنی تا بره رو بوت سیستمت بعدشم تو قسمت کانفیگ گرافیک 32mbرو به 512mb تبدیل کنی اینجوری بازی راحت اجرا میشه

misagh8900
05-11-2014, 14:47
منم همین مشکل و داشتم با ویندوز 8.1-----تنها راهی که من پیشنهاد میکنم اینه سیستمتون و ری استارت کنید بعدشون deletetرو بزنی تا بره رو بوت سیستمت بعدشم تو قسمت کانفیگ گرافیک 32mbرو به 512mb تبدیل کنی اینجوری بازی راحت اجرا میشه
این کار به سیستمم آسیبی نمیرسونه؟؟

محمد نامدار
19-12-2015, 12:04
سلام دوستان. من یک ماه میشه Lenovo Z510 گرفتم. ولی هر کاری کردم نتونستم PES 2013 رو در ویندوز 8.1 روش اجرا کنم. درایورهای انویدیا و اینتل رو هم به آخرین نسخه هاشون آپدیت کردم ولی بازم فایده نداشته. حالا میخوام بپرسم که علاوه بر انویدیا و اینتل، باید درایورهای دیگه ای رو هم نصب کنم؟؟
یه عکس هم از تنظیمات میزارم ببینید چیزی دستگیرتون میشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک چیز دیگه بگم که روی ویندوز 7 خیلی راحت اجرا میشه و همه رو GOOD میزنه.

سلام - منم دقیقاً همین مشکل داشتم و البته دارم
تنها پیشنهادی که دادن این بوده که ویندوز 7 بریزم
رو 7 کامل جواب داد
درضمن لب تاب نو گرفته بودم / ویندوز 8 نصب کردن و این مشکل داشتم
یکی میگفت باید گرافیکشو درست نصب کنی و از این حرفا

حالا نمیدونم رو ویندوز 10 جواب میده یا نه

مشکلتون حل شد - به من هم خبر بدید ;)

محمد نامدار
19-12-2015, 12:40
درضمن من وقتی اجرا میکردم این ارور هم میومد
که فکر کنم برا شما هم بیاد

warning:
your computer does not meet the minimum system requirements to run this software.
As a result, you may experience error during operation
Your Video card does not meet the required specification : (GPU:VRAM 128MB)
Unable to implement settings due to insufficient Computer specification