PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لب تاپ تا سقف 2500

tvvv
24-05-2014, 01:36
اساتید یه لب تاب معرفی کنین تا سقف 2500 ترجیحا از برند sony و asus و سی پیوش هم از سری Haswell کاربرد اصلیش برای تماشای فیلم هست

faraname
24-05-2014, 08:29
اساتید یه لب تاب معرفی کنین تا سقف 2500 ترجیحا از برند sony و asus و سی پیوش هم از سری Haswell کاربرد اصلیش برای تماشای فیلم هست

1-سونی رو پیشنهاد نمیکنم چون دیگه لپ تاپ نمیزنه چون بخش وایو رو واگذار کرده به شرکت دیگه
2-ایسوس می تونی بگیری ولی تو این بودجه یا باید IVY BRIDGE برداری یا از هسوول سری U اش میشه برداشت که ولتاژ سی پی یو و در کل عملکرد اش جالب نیس ( البته متناسب پولی که میدی میگما ) . با این پول به نظر من برو از لنوو سری Z بردار که هم پردازنده اش اولترا ولتاژ نیس هم بدنه مستحکمی داره هم نور پس زمینه کیبرد داره و گرافیک قوی داره . الان Z510 لنوو حسابی میفروشه . تحقیق کنی متوجه میشی . باز انتخاب با خودته ولی اگه روی ایسوس تعصب داره برو سری N بردار که عالیه ولی خیلی گرونه . اون ارزش خریدن داره .

hobor971
24-05-2014, 11:03
با این بودجه و برای فیلم دیدن بنظر من حتما صفحه نمایش فول اچ دی انتخاب کن .
با این هزینه هم ارزونترین لب تاپ با صفحه نمایش فول اچ دی acer v3 هست که حدود 2100 قیمتشه . بعد از این هم میره سری های n ایسوس که حداقل 3500 باید پول بدی . اگه صفحه نمایشت فول اچ دی نباشه با یه جابجا شدن باید صفحه نمایش رو هم حرکت بدی تا بتونی خوب ببینی . وگرنه رنگها خیلی تغییر می کنه . کلا اگه می خوای لبتاپ بخری حتما با صفحه نمایش فول اچ دی و پنل IPS بخر

tvvv
24-05-2014, 15:48
خوب واسه کسی می خوام که رو برند تعصب داره سری u و m اختلافشون خیلی زیاده ؟ لطفا با بودجه ای گفتم چند مدل از برند asus معرفی کنین سی پوش IVY BRIDGE یا Haswell

hobor971
24-05-2014, 16:27
خب با این قیمت چیز خیلی خوبی از این دو برند گیرت نمیاد .
x550 ایسوس شاید بهترین کانفیگ باشه
مدلهای سونی هم خیلی کانفیگ پایینی دارند تو این قیمت .

faraname
24-05-2014, 17:34
خوب واسه کسی می خوام که رو برند تعصب داره سری u و m اختلافشون خیلی زیاده ؟ لطفا با بودجه ای گفتم چند مدل از برند asus معرفی کنین سی پوش IVY BRIDGE یا Haswell

بله . ولتاژ خیلی تغییر می کنه خب . شما برید kimiaonline اونجا مدل ها و قیمت ها هستن . یکی رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید .

tvvv
24-05-2014, 21:59
مرسی از راهنمایی دوستان به احتمال زیاد یک از مدلهای زیررو انتخاب می کنم
Lenovo IdeaPad Z510 - D ASUS X550 - G ASUS K56CB-D Lenovo IdeaPad Z510 - A
فقط منظورتون کدوم کانفینگ z510 هست؟ core i5 m کارایی بیشتری داره نسبت به core i7u ؟در کل z510 یه سرو گردن بالاتر از دو مدل دیگست با توجه به اینکه مجهز به هارد ssd هم هست

faraname
25-05-2014, 09:49
100 % سری m کارایی بهتری دارند ولی مصرف برق شون بیشتره . سری یو بیشتر بدرد کسانی میخوره که کارهاس سنگین انجام نمیدن یا اگه میدن برای طولانی مدت نیست ولی سری ام بدرد بازی خورها و عشق فیلم هاست . البته سری یو از لحاظ بک آپ باتری عالیه و خیلی خوب شارژ دهی داره ولی به درد شما شاید زیاد نخوره . البته به یاد داشته باش بهترین سری محصولات اینتل سری k هست که اورکلاکر ها ازش استفاده می کنن ولی بدرد شما نمیخوره چون گروونه و کمتر تو لپ تاپ ازش استفاده میشه و بیشتر در پی سی مورد استفاده هستن. یک کم هزینه رو بیشتر کن و i7 با رم 8 گیگ بردار که خیال ات همه جوره راحت بشه .

hobor971
25-05-2014, 11:04
تو سایت cpuboss می تونی مقایسه انواع سی پی یو ها رو داشته باشی.
core i7 u تقریبا معادل core i5 m هستش از لحاظ پردازش ولی با مصرف برق خیلی کمتر. شما که می گین کاربرد اصلیش تماشای فیلمه خیلی هم برات مناسبه . من خودم سی پی یو لبتاپم core i7 4500u هست . تا حالا توی هیچ کاری کم نیاوردم . یعنی تو فیلم و اینها که زیاد کاری نداره . ولی فعلا بازی گرافیک بالا مثل call of duty ghost تو بازار هست . به راحتی با تنظیمات مناسب و بدون لگ بازی رو اجرا می کنه . حالا می تونی بری یه i7 4700 hq هم پیدا کنی . ولی بنظر من پولت رو الکی هزینه کردی.

mg_mahyar
29-05-2014, 03:09
مقایسه بین U و M رو خودت انجام بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]