مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب کار نکردن کیبورد و موس هنگام بوت ؟؟؟!!!
amirarsalaan
23-05-2014, 23:32
سلام
وقتی میخواهم ویندوز نصب کنم، هنگام بوت شدن نه موس و نه کیبورد هیچکدومشون کار نمیکنن و نمیتونم بین گزینه های موجود در سی دی نصب، بالا و پایین برم. به این ترتیب یک شمارشگر ۳۰ ثانیه شمارش میکنه و به اجبار سیستم از روی هارد بوت میشه و من هم هیچ کاری از دستم برنمیاد.
این در حالی هست که همین کیبورد و موس و دی وی دی روی یک سیستم دیگر مثل ساعت کار میکنند حتی یک دی وی دی رام دیگر رو به سیستم وصل کردم اما بازهم همین انتفاق افتاد.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
احمد1379
24-05-2014, 07:40
باید از تو بایوس درستش کنی نمیدونم دقیق چی نوشته اما واژه کیبورد توش هست
dvb595959
24-05-2014, 07:58
احمد جان درست میگن.... شما چون از طریق usb موس و صفحه کلید را به کیس وصل کردی این مشکل را داری و برای حل کردن این مشکلت باید توی بایاس بری و یک گزینه هست که باید فعالش کنی.
faraname
24-05-2014, 08:12
سلام
وقتی میخواهم ویندوز نصب کنم، هنگام بوت شدن نه موس و نه کیبورد هیچکدومشون کار نمیکنن و نمیتونم بین گزینه های موجود در سی دی نصب، بالا و پایین برم. به این ترتیب یک شمارشگر ۳۰ ثانیه شمارش میکنه و به اجبار سیستم از روی هارد بوت میشه و من هم هیچ کاری از دستم برنمیاد.
این در حالی هست که همین کیبورد و موس و دی وی دی روی یک سیستم دیگر مثل ساعت کار میکنند حتی یک دی وی دی رام دیگر رو به سیستم وصل کردم اما بازهم همین انتفاق افتاد.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
دنبال enable usb keybard باش تو بایوس ات .
amirarsalaan
24-05-2014, 19:31
از همه ی عزیزان ممنونم :n16:
این مشکل رو به لطف شما فهمیدم و حالا یک مشکل دیگه پیش اومده که تو پست دیگری مطرح می کنم.
shabnam1986
18-06-2014, 14:32
دنبال enable usb keybard باش تو بایوس ات .
گشتم نداره میشه راهنمایی کنین؟
کیس های قدیمی در محیط بایوس با کیبورد و موس ps\2 کار میکنن
99_mojtaba_99
17-10-2018, 13:05
احمد جان درست میگن.... شما چون از طریق usb موس و صفحه کلید را به کیس وصل کردی این مشکل را داری و برای حل کردن این مشکلت باید توی بایاس بری و یک گزینه هست که باید فعالش کنی.
خوب وقتی کیبورد و موس کار نمیکنه چطور وارد بایوس بشیم و فعالش کنیم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.