ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خودروی کار کرده تا 26 یا 27 میلیون تومان

barmacheh
23-05-2014, 21:30
سلام من 25 سالم هست و مجرد.راستش من بودجه مالیم 26 27 تومانه.و بیشترم نمیتونم جور کنم.میخوام یه ماشین دست دوم بخرم و حتما هم دوگانه کارخانه.والله خودم موندم توی سمند و پارس یا 405 کارکرده کدوم رو انتخاب کنم.کارمم بیشتر داخل شهر هست.اما دوگانه بودن خودرو واسم خیلی مهم هست. پارس سفید رو به خاطر زیبایش خیلی دوست دارم و اونجور که قیمت گرفتم مدل 87 دوگانه کارخونه میشه پیدا کرد.اما خدایی بد جور موندم که چی بگیرم.بعضیا بهم میگن سمند بگیر و بعضیام میگن نگیر چون سنگینه و چون تو که میخوای کارکرده بگیری لش هست، بعضیا هم میگن 405 بگیر.والله خودم پارس رو دوست دارم اما موندم چیکار کنم.خواهش میکنم اساتید کمک کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.

Mr.Pooya
23-05-2014, 21:55
سلام

داشتم فکر می کردم که بگم سمند چون بدنش سنگین تر هست و ضریب امنیتش توی تصادف ها بیشتره ولی وقتی گفتید که لش هست نظرم عوض شد گفتم شاید شتاب و سرعت براتون خیلی مهم باشه ؟

405 بدنش از پارس هم سبکتره پس شتاب بهتری داره. من خودم پارس دارم و اگر دوباره بخوام ماشین جدید بخرم باز هم پارس می خرم(البته بماند که به 206 SD هم فکر می کنم :n02: )

پارس هم ماشین قشنگی هست از لحاظ ظاهر هم ماشین خوبی هست از لحاظ فنی. فکر کنم دوگانه ها موتورشون TU5 هست درسته ؟ شاید هم XU7 باشه نمی دونم !

به نظرم موتور TU5 که 1600 هست برای بدنه پارس خیلی کوچیکه (نظر شخصی) ولی اگر بتونی ELX بخری که دیگه عالیه. البته تا اونجایی که من می دونم ELX مدل دوگانه سوز کارخونه ای نداره .

ولی هر چی می خوای بگیری اگر بتونی مدل 89-90 کم کارکرد بگیری به نظرم بهتره . مدل 87 هم خوبه ولی خب بیشتر فرسوده شده.

موفق باشید

barmacheh
23-05-2014, 22:27
سلام

داشتم فکر می کردم که بگم سمند چون بدنش سنگین تر هست و ضریب امنیتش توی تصادف ها بیشتره ولی وقتی گفتید که لش هست نظرم عوض شد گفتم شاید شتاب و سرعت براتون خیلی مهم باشه ؟

405 بدنش از پارس هم سبکتره پس شتاب بهتری داره. من خودم پارس دارم و اگر دوباره بخوام ماشین جدید بخرم باز هم پارس می خرم(البته بماند که به 206 SD هم فکر می کنم :n02: )

پارس هم ماشین قشنگی هست از لحاظ ظاهر هم ماشین خوبی هست از لحاظ فنی. فکر کنم دوگانه ها موتورشون TU5 هست درسته ؟ شاید هم XU7 باشه نمی دونم !

به نظرم موتور TU5 که 1600 هست برای بدنه پارس خیلی کوچیکه (نظر شخصی) ولی اگر بتونی ELX بخری که دیگه عالیه. البته تا اونجایی که من می دونم ELX مدل دوگانه سوز کارخونه ای نداره .

ولی هر چی می خوای بگیری اگر بتونی مدل 89-90 کم کارکرد بگیری به نظرم بهتره . مدل 87 هم خوبه ولی خب بیشتر فرسوده شده.

موفق باشید

ممنون دوست عزیز.ولی اخه بودجم نمیرسه بالاتر بخرم.من همین 26 27 تومان بودجمه.بخاطر این مردد هستم

hamidR15
23-05-2014, 22:44
سلام دوست عزیز.
وقتی تاپیک مجزا قبلا مفتوح شده نیازی به ایجاد تاپیک جداگانه نمی باشد. لطفا دقت بفرمائید.
مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])