PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن sdcard

lexus69
23-05-2014, 21:26
دوستان ارجمندم سلام
بنده یک کارت sd card به ظرفیت 8 گیگ دارم که فرمت نمیشه کرد، در ابن رابطه روشها و نرم افزار های مختلف از جمله فرمت بوسیله ویندوز، فرمت تحت DOC ویندوز ، فرمت از طریق Manage و Disk managment کامپیوتر، نرم افزارهای مختلف مانند Low level format ، و یا SD Formatter را امتحان کردم ولی موفق نشدم،
در حال حاضر کارت فقط قابلیت خواندن دارد و هنگام فرمت با بعضی فرمت ها ارور Write Protected می دهد و در برخی مواقع هنگام فرمت مانند از طریق داس ، عملیات فرمت ادامه می یابد و موفقیت آمیز نشان داده می شود ولی بعد از اتمام فرمت انگار اصلاٌ فرمت نشده است.
دوستان و اساتید محترم خواهشمندم راهنمائی بفرمائید.

faraname
24-05-2014, 08:40
دوستان ارجمندم سلام
بنده یک کارت sd card به ظرفیت 8 گیگ دارم که فرمت نمیشه کرد، در ابن رابطه روشها و نرم افزار های مختلف از جمله فرمت بوسیله ویندوز، فرمت تحت DOC ویندوز ، فرمت از طریق Manage و Disk managment کامپیوتر، نرم افزارهای مختلف مانند Low level format ، و یا SD Formatter را امتحان کردم ولی موفق نشدم،
در حال حاضر کارت فقط قابلیت خواندن دارد و هنگام فرمت با بعضی فرمت ها ارور Write Protected می دهد و در برخی مواقع هنگام فرمت مانند از طریق داس ، عملیات فرمت ادامه می یابد و موفقیت آمیز نشان داده می شود ولی بعد از اتمام فرمت انگار اصلاٌ فرمت نشده است.
دوستان و اساتید محترم خواهشمندم راهنمائی بفرمائید.

از طریق رم ریدر جداگانه انجام میدید یا از طریق رم ریدر لپ تاپ مثلا ؟
شما از طریق دستور فرمت خود گوشی یا تبلت یا ... تست کردید ببینید فرمت میشه یا نه ؟

lexus69
24-05-2014, 09:57
از خود گوشی فرمت کردم(xperia x8) ولی بعد فرمت باز همه چیز سره جاشه

MTD_GOLD
02-06-2014, 00:19
آقا این مشکل منم هست لطفا