مشاهده نسخه کامل
: قفل شدن ویندوز درست در ابتدای بالاآمدن، بعد از shutdown کردن ویندوز به صورت عادی!!!
ehsan_sarrafzadeh
23-05-2014, 16:45
یک مشکل عجیبی که به تازگی بعد از نصب ویندوز 8.1 با اون روبرو شدم، مشکل قفل شدن ویندوز درست در ابتدای بالاآمدن (بعنی وقتی پنجره نمایش داده میشه و نقطه های زیرش به حرکت درمیان) هست و جالب اینکه این مشکل فقط وقتی اتفاق میفته که قبلش ویندوز رو به صورت عادی shutdown کرده باشم در غیر اینصورت یعنی مثلا کامپیوتر را با دکمه پاور خاموش کنم یا اینکه از برق بکشم یا اینکه restart کنم این اتفاق نمیفته و ویندوز به درستی بالا میاد!!!
نکته ای که در اینجا وجود داره این هستش که وقتی ویندوز را در حالت safemode تنظیم میکنم، این مشکل وجود نداره!!!
ضمناً به نظر نمیرسه مشکل سخت افزاری باشه چرا که هم گردگیری کردم هم اینکه سالم بودن ram رو تست کردم. از طرفی ویندوز هم کاملا سالم هست چرا که به تازگی ویندوز عوض شده است.
فقط نوسان برق در منطقه ما بسیار زیاد است (برق در یک ثانیه میره و میاد) که من به همین خاطر اولش فکر میکردم شاید مثلا رم نیم سوز شده باشه اما ظاهرا مشکل سخت افزاری نیست.
حالا من میگم اگر درایوری یا برنامه ای هنگام بالا آمدن این مشکل رو ایجاد کرده پس باید همیشه این مشکل باشه اما موقع restart این مشکل نیست!!! فقط موقع روشن شدن ، اون هم وقتی به صورت عادی قبلش ویندوز خاموش شده باشه!!!
واقعا توش موندم! دوستان و متخصصین گرامی، اگر کسی ایده خاصی به ذهنش میرسه منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون میشم.
NET DOCTOR
24-05-2014, 14:17
دیدم تاپیک مناسبیه گفتم منم مشکلم رو مطرح کنم
ویندوز 8 من که روی لپ تاپم نصبه اوایل خوب بود و البته هست!
فقط به قول دوستمون گاهی موقع بالا اومدن هنگ می کنه و باید دکمه پاور روبزنم تا sleep بشه بعدش بدون مشکل میاد بالا و دیگه مساله ای نداره
همین قضیه باعث شد که تصمیم بگیرم ویندوز رو ارتقا بدم به 8.1
اما موقع نصب بعد از اینکه زبان رو انتخاب می کنم و دکمه نصب رو می زنم تو صفحه انتخاب نوع ویندوز هنگ می کنه و کلا هیچ دکمه ای کار نمی کنه هیچ جوره جز خاموش کردن با دکمه پاور
ویندوزش از این نوع چند تا در یک پکیجه که از اینجا دانلود کردم
علامت / رو بردارید در آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم عزیزان کمک من و دوستمون بکنن
ehsan_sarrafzadeh
30-06-2014, 10:11
یعنی واقعاً هیچکس در مورد این مشکل ایده ای به ذهنش نمیرسه؟!!!!!!
Command prompt را بصورت run as admin اجرا کنید و فرمان زیر را داخلش تایپ کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل بحاطر Hybrid Shutdown هست و فرمان زیر این گزینه را غیرفعال میکند
خودم از ویندوز 8.1 آپدیت 1 استفاده میکنم
چندی قبل هم دادم نسخه msdn را یکی از بچه ها لیچ کرد و دانلود کردم تاحالا چنین مشکلی نداشتم اصلا از نسخه های دستکاری شده استفاده نکنید
نام فایلش اینه en_windows_8.1_enterprise_with_update_x86_dvd_4065 185
سرچ کنید تورنت هست
SHA1: FE43558B4708B4B786BC3286924813B0AAD21106
برای اطلاعات بیشتر و کمک بیشتر
سلام
از کنترل پنل وارد تنظیمات power option شوید.
Control Panel>>>>Hardware and Sound>>>>Power Options
( یا کلید ویندوز + X را بزنید و power option را انتخاب نمایید)
سمت چپ گزینه choose what the power buttons do را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده بر change settings that are currently unavailable کلیک کنید.
حالا در زیر مجموعه Shutdown settings ؛ تیک گزینه Turn on fast start up .recommended را بردارید و save change را بزنید و سیستم را رستارت نمایید.
G.O.Batistuta
30-06-2014, 22:09
در تایید نظرات دوستان ویندوز 8 با سیستم های قدیمی سازگاری کمی داره !
ehsan_sarrafzadeh
18-07-2014, 01:41
سلااااام
از جناب vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بابت راهنماییشون واقعا سپاسگزارم
اصلا فکر نمیکردم راه حل همچین مشکل عجیبی به این سادگی باشه!!!
از بقیه دوستان هم بابت وقتی که گذاشتن بسیار متشکرم.
سلام دوستان،سیستم منم همچین مشکلی داره..به این صورت که گذاشتم واسه دانلود ساعت یک شب تا هفت صبح روشن بود بعد تیک گزینه خاموش شدن اجباری رو هم زده بودم، صبح روشن کردم رو صفحه ای ک رمزو وارد میکنی گیر کرد، ری استارت کردم رمزو زدم بعد از پنج دقیقه روشن شد اما فقط موس حرکت میکرد و هیچ کاری نمیتونستم بکنم ،الان ی هفته گذشته هیچ کاری نمیشه بباهاش کرد، تو همین دو حالت گیر میکنه، با سیف مود آوردم بالا کاری که گفتیدو کردم هیچ اثری نکرد..از قسمت پاوری ک همین عزیزمون گفت رفتم ولی داخل زیر مجموعه پاور ستینگ فقط لاک و هایبرنت بود..خیلی نیاز دارم به سیستمم،چیکار کنم؟ ویندوزم 64بیتی 8.1، کرکم شده، سیستمم ماله پنج سال پیشه، رم دو... بدجور گیرم کمک کنید..
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.