مشاهده نسخه کامل
: کشیدن پوست پیشونی برای بالا رفتن ابروها
روانپریش
23-05-2014, 13:23
سلام دوستان من میخوام برای جذاب تر شدن صورتم پوست پیشونیم رو بکشم بالا کسی میدونه چه عملی نیازه و چقدر هزینش میشه؟
DrH.motasami
23-05-2014, 23:17
سلام دوستان من میخوام برای جذاب تر شدن صورتم پوست پیشونیم رو بکشم بالا کسی میدونه چه عملی نیازه و چقدر هزینش میشه؟
تصمیم بر اینکه آیا شما جذاب هستید و یا چگونه جذابتر می شوید فقط در حوزه کاری متخصص زیبایی است.
پوست پیشونی رو فکر نمیکنم لازم باشه بکشید!
کنار ناحیه ابرو((انتهای ابرو)) و بالای چشمتون اون بخش رو باید بکشید البته راه دیگه هم داره اونم تزریق بوتاکس بصورت دوره ای هستش هرچندماه یکبار اینکار رو انجام میدن فکر میکنم هزینش از جراحی پلاستیک که مدنظر شما هست خیلی کمتر در بیاد
+
مایکی از اقواممون همین کار رو انجام داد البته خانوم هستند بنظرم خیلی مصنوعی و بده! خصوصا اوایلش ابرو زیادی دیگه بالاست! میگن اینجوری باید باشه تا جا بیفته یک مدت بعد! در هرصورت من که بنظرم کار جالبی نیومد
شاید هم در مورد بقیه اشخاص خوب باشه
روانپریش
24-05-2014, 12:23
من بیشتر برای جلب توجه میخوام انجامش بدم هزینش برام مهم نیست زیاد
یعنی تزریق بوتاکس هم پوست رو میکشه بالا؟
brad pitt
24-05-2014, 15:53
شما مشکل عدم اعتماد بنفس داری
برا ی پسر زشته ابروشو بکشه بالا
بوتاکس صورت مشکل نداره بنظرم _+ میکرودرم
اما عمل زشته . مردی گفتن زنی گفتن حجبی و حیایی گفتند
خب ایشون خانوم هستن دیگه.......
+
منم نظر ستاره عزیز رو دارم......ولی اگر هدف فقط جلب توجه هست که می تونید انجام بدید...هزینه هم تو نت یه سرچ کنید دستتون میاد....
البته قیمت های شاید خیلی متفاوت باشه...بستگی به پزشک و منطقه مطب و سایر عوامل داره......
تو نت سرچ کنید.....انواع و ااقسام عمل های زیبایی رو براتون میاره....اون جوری فکر کنم بتونید راحت تر تصمیم بگیرید
من بیشتر برای جلب توجه میخوام انجامش بدم هزینش برام مهم نیست زیاد
یعنی تزریق بوتاکس هم پوست رو میکشه بالا؟
بوتاکس از سم بوتولیسم گرفته شده که فلج کننده عضلاته. با تزریق اون به عضلات پایین کشنده ابرو (corrugator و orbicularis oculi ) عملکردشون از بین میره و در نتیجه ابرو بالا میره.
اگر به عضله بالاکشنده ابرو تزریق بشه ( Frontalis) ابروها پایین میرن!
روانپریش
24-05-2014, 19:53
بوتاکس از سم بوتولیسم گرفته شده که فلج کننده عضلاته. با تزریق اون به عضلات پایین کشنده ابرو (corrugator و orbicularis oculi ) عملکردشون از بین میره و در نتیجه ابرو بالا میره.
اگر به عضله بالاکشنده ابرو تزریق بشه ( Frontalis) ابروها پایین میرن!
نه من میخوام بالا برن
خب ایشون خانوم هستن دیگه.......
+
منم نظر ستاره عزیز رو دارم......ولی اگر هدف فقط جلب توجه هست که می تونید انجام بدید...هزینه هم تو نت یه سرچ کنید دستتون میاد....
البته قیمت های شاید خیلی متفاوت باشه...بستگی به پزشک و منطقه مطب و سایر عوامل داره......
تو نت سرچ کنید.....انواع و ااقسام عمل های زیبایی رو براتون میاره....اون جوری فکر کنم بتونید راحت تر تصمیم بگیرید
عوارض خاصی که نداره این عمل؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.