ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شناخته نشدن هارد اکسترنال و error فرمت میدهد

memari68
23-05-2014, 10:41
با سلام خدمت دوستان
من نیاز اساسی به تعویض ویندوز داشتم و مجبور شدم هارد اکسترنال سیگیت 256 رو بوت کنم
طبق عکس زبر این کار رو انجام دادم ولی قسمت 6 که باید هارد رو فرمت کنیم انجام ندادم
علاوه بر این که بوت نشد حالا دیگه شناخته هم نمیشه و eror فرمت مبده
اطلاعتش واقعا برام مهمه اگه کمکی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
23-05-2014, 15:07
با سلام خدمت دوستان
من نیاز اساسی به تعویض ویندوز داشتم و مجبور شدم هارد اکسترنال سیگیت 256 رو بوت کنم
طبق عکس زبر این کار رو انجام دادم ولی قسمت 6 که باید هارد رو فرمت کنیم انجام ندادم
علاوه بر این که بوت نشد حالا دیگه شناخته هم نمیشه و eror فرمت مبده
اطلاعتش واقعا برام مهمه اگه کمکی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هارد رو به یک سیستم وصل کنید و از disk managment عکس بدید

memari68
24-05-2014, 12:12
عکس
disk managment از هارد درایو L

EXTREME
24-05-2014, 12:28
عکس
disk managment از هارد درایو L

عکس رو کامل بزارید disk1 دیده نمیشه

memari68
24-05-2014, 13:00

قسمت دیسک 1 خالیه فقط قسمت مربوط به خودش هستش

EXTREME
24-05-2014, 17:59

قسمت دیسک 1 خالیه فقط قسمت مربوط به خودش هستش

فایل سیستم دیسک 5 به صورت raw شده
شما باید ببینید با نرم افزار find and mount میتونید درست کنید یا نه با این نرم افزار یک سرچ روی دیسک انجام بدید و یک برچسب بهش بدید و اطلاعات رو از توش بکشید بیرون
درست نشد با نرم افزار eases data recovery در مود complete ریکاوری کنید پارتینش رو سپس پارتیشن دیسک رو با نرم افزار eases partion master پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع

memari68
25-05-2014, 10:32
دوباره سلام
اقا با نرم افزار
find and mount برچسب زدم از سیستم میشنناسش ولی درایو خالی میاد بالا
با نرم افزار eases data recovery مورد complete ریکاوری زدم ولی فایلها رو به صورت دسته بندی اورد عکس جدا فیلم جدا خلاصه همه چی جدا
980000 فایله اصلا خوب نیست
راهی نیست بتونم با پوشه بندی خودم که قبلا تو هارد بود بیارمشون
ممنون

EXTREME
25-05-2014, 12:31
دوباره سلام
اقا با نرم افزار
find and mount برچسب زدم از سیستم میشنناسش ولی درایو خالی میاد بالا
با نرم افزار eases data recovery مورد complete ریکاوری زدم ولی فایلها رو به صورت دسته بندی اورد عکس جدا فیلم جدا خلاصه همه چی جدا
980000 فایله اصلا خوب نیست
راهی نیست بتونم با پوشه بندی خودم که قبلا تو هارد بود بیارمشون
ممنون

نرم افزار easy recovery هم تست کنید

memari68
19-06-2014, 19:56
تست کردم جواب نداد
نرم افزار دیگه ای نیست

EXTREME
19-06-2014, 20:36
تست کردم جواب نداد
نرم افزار دیگه ای نیست

من به نظرم همون نرم افزار eases بهترین بود ریکاوری رو برای شما انجام داده ولی خودتون دسته بندیش کنید