مشاهده نسخه کامل
: زدن سایت تفریحی به صرفه هست؟
denzelmovie
22-05-2014, 11:30
دوستان سایت تفریحی بزنم فایده ای داره به نظرتون؟ مطالب رو کپی کنم فقط تیتر و چند خط اولش رو تغییر بدم بازم گوگل گیر میده؟
کلا جدیدا باید چطوری پست زد؟ من قبلا سایت تفریحی داشتم، مطالب رو با کمی تغییر کپی میکردم و توی خیلی کلمه ها هم تا صفحه اول گوگل اومده بودم
ماهیانه هم تقریبا 500 تا 600 درامد داشتم که فیل شد :دی ولی حالا میخوام بدونم چه تغییراتی بوجود اومده؟ کلا زدن سایت تفریحی به صرفه هست؟
سلام. رنکینک الکسای سایتتون چقدر بود و طی چه مدت به این رتبه رسید ؟
denzelmovie
22-05-2014, 22:34
درست یادم نیس، یک سال پیش بود ولی فکر کنم 15000 ایران بود (تو یه سال به این رتبه رسیدم)
روزانه هم تقریبا 15000 بازدید داشتم:n01:
با وجود اینکه سایتهای تفریحی طی این مدت رشد قارچ گونه ای داشتن و کمیتشون افزایش پیدا کرده
با توجه به اینکه از سایت قبلی تون کسب درامد هم کردید (و به طبع راه و چاه این کار رو بلد هستید)
پیشنهاد من احیای مجدد سایتتون هست با حرکت در مشی اعتدال، که مشکل قبلی پیش نیاد براتون
:)
با تشکر مهران...
denzelmovie
23-05-2014, 09:47
با وجود اینکه سایتهای تفریحی طی این مدت رشد قارچ گونه ای داشتن و کمیتشون افزایش پیدا کرده
با توجه به اینکه از سایت قبلی تون کسب درامد هم کردید (و به طبع راه و چاه این کار رو بلد هستید)
پیشنهاد من احیای مجدد سایتتون هست با حرکت در مشی اعتدال، که مشکل قبلی پیش نیاد براتون
:)
با تشکر مهران...
اون سایت که دیگه از بین رفت، 2-3 ماه فیل بود، بعد از پیگیریهای که کردم گفتند عکسهای بازیگرا رو گذاشتی تبلیغ ماهواره محسوب میشه
همه رو پاک کردم، رفع فیلتر شد ولی از اون سایتی که هاست خریده بودم اون هم سایت رو بسته بود که به اونا پیام دادم، گفتند باید خود ساماندهی به ما ایمیل بده تا بازش کنیم
دیگه هرکاری کردم، هرچی پیام دادم اونا ایمیلی به این سایته ندادن
ولی واسم جالب بود من همه عکسا رو خودم سانسور میکردم و هیچ مشکلی نداشتند، حتی عکسای بدتر از این توو سایتای دیگه بود ولی راحت به کار خودشون ادامه میدادند
اینا گیر داده بودن فقط قانون رو روی ما پیاده کنند :دی
behnamy01
23-05-2014, 09:52
دقیقا به چه دلیلی فیلتر شد؟ مگه درخواست رفع فیلتر ندادید؟
behnamy01
23-05-2014, 09:54
دقیقا به چه دلیلی فیلتر شد؟ مگه درخواست رفع فیلتر ندادید؟
انگار خودتون توی پست بالاتر وقتی داشتم این پست رو تایپ میکردم، زودتر جواب داده بودید :n02:
درود
سایت های تفریحی بازدید بالایی میتونند داشته باشند.
ولی سازمان فیلترینگ کمی روی این سایت ها حساس هست.
می تونید سایتی با موضوع مجله اینترنتی بزنید تا بتونید انواع مطالب رو توش بزارید.
انجمن های اینترنتی هم خوب هستند.
alimmx64
09-06-2014, 16:03
تجربه ای که من تو زمینه سایت و طراحی سایت دارم ایه که هر کسی از طراحی سایت یه هدفی داره شما اول هدف هاتون رو مشخص کنین بعد زمینه فعالیت سایت بعد به بحث سئو بپردازین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.