مشاهده نسخه کامل
: هپاتیت دارویی چیه؟
Переклад не
21-05-2014, 21:25
سلام
یکی از دوستان دو سال پیش قرص راکوتان مصرف میکرده که الان تو آزمایشاتش مشخص شده اون قرصا به هپاتیت دارویی منجر شده.این هپاتیت دارویی چیه و چطوری برطرف میشه؟ خطرناکه؟
ممنون
راستی از یه پزشک کجا میشه شکایت کرد؟
روانپریش
21-05-2014, 21:52
مشخص شده هپاتیت در اثر مصرف اون قرصا بوده؟یا فقط هپاتیت تشخیص داده شده؟
اثر رواکوتان در نابودی کبد بر همگان آشکار است اثبات هم لازم نداره که:n13:
همونطور که از اسمش پیداست هپاتیتی است که بدنبال مصرف دارو اتفاق میوفته. شایع ترین داروها استامینوفن ، آنتی بیوتیک ها و دارهای سیتسم عصبی مرکزی هست.
در مورد راکوتان چون عارضه مهمش مشکلات کبدی هست حتما بیمار باید قبل از درمان یک آزمایش پایه کبدی داشته باشه و همچین در طی مصرف دارو هر چند ماه با این آزمایش پیگیری بشه و در صورت افزایش آنزیم های کبدی قطع بشه.
روانپریش
21-05-2014, 22:29
دارهای سیتسم عصبی مرکزی هست
فلوکستین جز این داروها هست؟
فلوکستین جز این داروها هست؟
بله........
Переклад не
21-05-2014, 22:40
ممنون اما در مورد هپاتیت دارویی یکم بیشتر لطف کنید و توضیح بدید
soroosh_cz
21-05-2014, 22:52
اگر فقط یه مورد زیاد باشه چی؟ مثلا من Total Bili خونم زده 1.4 (تو آزمایش نرمال تا 1.2 هست و تو اینترنت تا 1.9) مشکل سازه؟ بخاطر کولیت کورتون مصرف کرده بودم و الان قطع شده...
روانپریش
21-05-2014, 22:52
بله........
یعنی عوارض کبدی ایجاد میکنه؟
اگر فقط یه مورد زیاد باشه چی؟ مثلا من Total Bili خونم زده 1.4 (تو آزمایش نرمال تا 1.2 هست و تو اینترنت تا 1.9) مشکل سازه؟ بخاطر کولیت کورتون مصرف کرده بودم و الان قطع شده...
آزمایش شما نرماله. ضمن اینکه در عوارض کبدی بیشتر آنریم های کبدی مهمه مثل AST و ALT ./ کلا جای نگرانی نیست.
باید بین هپاتیت دارویی و liver failure تفاوت قایل شد
ممنون اما در مورد هپاتیت دارویی یکم بیشتر لطف کنید و توضیح بدید
علایمش مثل هپاتیت های دیگه است مثل تهوع، سردرد ، زردی ، درد شکم تب و خستگی و ...
بیماری پیش آگهی بدی نداره و معمولا با قطع داروی مسببش و درمان های حمایتی بهبود پیدا میکنند.
البته برای تشخیصش باید سایر علت های هپاتیت رد بشن
اگه سوال خاصی دارید بپرسید
یعنی عوارض کبدی ایجاد میکنه؟
هپاتیت دارویی (drug induced hepatitis)جز عوارض نادر این دارو هست.
روانپریش
22-05-2014, 18:24
علایمش مثل هپاتیت های دیگه است مثل تهوع، سردرد ، زردی ، درد شکم تب و خستگی و ...
بیماری پیش آگهی بدی نداره و معمولا با قطع داروی مسببش و درمان های حمایتی بهبود پیدا میکنند.
البته برای تشخیصش باید سایر علت های هپاتیت رد بشن
اگه سوال خاصی دارید بپرسید
پس آنچنان بیماری خطرناکی نیست با قطع داروی مصرفی خوب میشه درسته؟
داروها ميتونن بيماري هاي خطرناكي مثل ten ، fulminant hepatic failure ،آلرژي هاي شديد وبيماري هاي خود ايمن رو ايجاد بكنن. البته معمولا در دوز بالا اتفاق ميوفته. ولي در بعضي موارد غيروابسته به دوزه و حتي مصرف خيلي كم اون باعث بيماري ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
DrH.motasami
23-05-2014, 22:50
هپاتیت به معنای التهاب کبده،از سوو مصرف الکل تا اینفکشن ویروسی میتونه عامل باشه،برخی دارو ها حین مصرف باید با بازه های زمانی مشخصی بررسی بشن.
استامینوفن و الکل از شایعترین عاملها و سپس هپاتیت های ویروسی -اما ترکیب الکل با برخی داروهای بی خطر و کم خطر باعث آسیب شدید به کبد میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.