مشاهده نسخه کامل
: شادی | Happiness
Saeed Dz
21-05-2014, 12:55
خوشحالی ، خرسندی و یا شادی یک حالت روانی است که در آن فرد احساس عشق لذت خوشبختی و یا شادی میکند.مسائل مختلفی هچون مسائل زیستی، روان شناختی و یا دینی برای تعریف و دلیل خرسندی آورده شدهاست. دانشمندان دریافتند که شادی و خوشحالی سبب تقویت سیستم دفاعی بدن و همچنین سیستم اعصاب انسان میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحقیقات نشان دادهاست شادی رابطهٔ مستقیمی با مسائلی همچون روابط و تعاملات اجتماعی، وضعیت فرد از نظر داشتن شریک زندگی، کار، درآمد و حتی نزدیکی به انسانهای شاد دارد. فیلسوفان و متفکران مذهبی شادی را واژهای برای یکی زندگی خوب و یا موفق و نه صرفاً یک احساس تعریف میکنند.
از ویکی پدیا فارسی
رضاس1000
21-05-2014, 15:59
این از اون دست تاپیک هایی هست که می تونه بحث زیادی روش انجام بشه و از کاربران (مخصوصا بعضی کاربران) خواهش می کنم که بحث رو به حاشیه و رو کم کنی نکشند تا ادمین مجبور به بستن تاپیک نشود .از نظر من دو نوع شادی داریم.یکی شادی کاذب و دیگری شادی حقیقی.مثلا یکی با زنش دعوا می کنه رو میاره به مصرف مشروبات الکلی برای تسکین ناراحتی و دقایقی بی خیالی.یا یک قرص اکستازی مصرف میشه تا فرد بتونه دقایقی رو احساس سر زندگی بکنه.اما همیشه چیزی که مشخصه فردی که مشروبات الکلی مصرف می کنه برای مدتی عوض شادی در واقع خل و چل میشه.قدرت تصمیم گیری رو از دست میده و ممکنه یک بلایی سر خودش و یا اطرافیانش بیاره.به صورت کلی شادی هایی کاذب هستند که در پشت انها نقص و عقده و ناراحتی هستش.در یکی از عکس های فلسفی عکسی وجود داشت که مردم برای رسیدن به شادی و رضایت از زندگی از راه های مصنوعی و طبیعتا خنده های ظاهری و مصنوعی استفاده می کردند.شادی های کاذب هیچ وقت با دوام نیستند و نشناختن شادی های کاذب و بی توجهی به ان خیلی برای فرد خطرناک هست.شادی واقعی شادی هست که با دوام هست و وابسته به تجملات بشر نیست.شادی واقعی شادی هست که باعث نابودی فرد نمیشه.رسیدن به شادی واقعی همیشه اسان نیست.شرایط سخت زندگی و امرار و معاش باعث میشه که انسان ها از زندگی رضایت نداشته باشند و به نوعی شادی نرسند.البته خیلی کم افرادی هستند که با وجود مشکلات زندگی باز از درون احساس ارامش خاطر دارند و خوشبخت هستند و انسان ها در زمینه قدرت کسب شادی متفاوت هستند.
نظر خواهي: آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟
می شود بهتر عنوان نظرخواهی رو جمله بندی کرد.چون اوردن عبارت جرم در چنین جمله بندی ابهام ایجاد می کنه و اینکه ایا جرم فیزیکی است و یا جرم و جنایت و من دقیقا از این عنوان چیزی دستگیرم نشد.در کل می شود عنوان نظرخواهی رو با توجه به پیامی که در عنوان در نظر دارید بهتر جمله بندی کنید و امیدوارم که این کار را بکنید.:n01:
Demon King
21-05-2014, 20:43
خوب به قول آقا رضا دو احتمال وجود داره یا منظور از جرم ، مسایل مورد به فیزیکی هست یا منظور جنایته، برای همین نمیتونم جواب قاطع بدم اما اگه منظور جنایت باشه،
جواب بله هست، ابراز شادی جرم محسوب نمیشه اما نه به هر قیمت، بستگی داره چه شادی باشه
B.Russell
21-05-2014, 21:52
در مورد شادی فقط همین رو میتونم بگم که در مهد آزادی و شادی جهان، در تنها کشور صادر کننده بشاشیت و معنویت در کهکشان راه شیری :
چهارتا جوان بودن و یک گروهی درست کرده بودن به اسم گروه Happy یا همون شادی، میزدن و میرقصیدن و با یک ویدئو ملتی رو شاد میکردن.
آقا چشمتون روز بد نبینه، ریختن در عرض دو ساعت این دیوانه ها که تبلیغ شادی میکردن رو گرفتن !!!
آخه کسی تو مهد شادی و خوشحالی تبلیغ شادی میکنه، انگار تو دریا بیای تبلیغ آب کنی. :n13:
و به قول مردی با پبشانی سیاه شده در اثر کثرت بندگی، ظرفیت های شادی در آن کشور کذایی را در هیئت های مذهبی جستجو کنید. :n02:
Demon King
21-05-2014, 22:06
در همه ی ادیان آسمانی هم به هیچ وجه شادی منع نشده اما مهم اینه: به چه قیمت؟
عده ی از ارازل و اوباش و دیوانه ها که اسشون رو نمیارم، برای شادی بچه که به دنیا میاد، میذارن بزرگ بشه تا سن ۳ یا ۴ سالگی بعد برای شادی سرشو میبرن،
یعنی پدر و مادر سر فرزند رو میبرن، فقط برای شادی.:n15:
بانو . ./
21-05-2014, 22:08
وقتی تو یک کشوری اب بازی جرمه دیگه به رقص چه میشه گفت ؟ !
توییت فارل ویلیامز جالب بود: این دستگیری از غم انگیز هم غم انگیزتره !!
واقعا یک لحظه مسیولان تصور اینکه این کار با توجه به بازتابی که تو رسانه های بین المللی داشته تا چه حد تصویر ایران را که به اندازه کافی مخدوش هست مخدوش تر میکنه
ایا واقعا توریستی که این خبر و میخونه ایا به نظرش ایران کشوری میاد که ارزش سفر رو داشته باشه با توجه به اینکه صنعت توریسم یکی از پردرامد ترین صنعت هاست
کجا داریم میریم ؟
Demon King
21-05-2014, 22:14
دستگیری این گروه happy واقعا باعث تاسف برای ایران، ( گرچه کار این گروه مغایر با قانون اساسی کشور بود ) و اینکه شادی نود و نه درصد جنبه ی مثبت و تنها یه درصد اون ممکنه باعث زیان بشه و اینکه تو این هیات های مذهبی، بعضی از مداحان برای گریه کردن مردم حاضرن هزار جور خرافه و دروغ ببافند,
اون وقت موقع شادی عید باستانی نوروز گفتن ایام فاطمیه است, جالب به اونایی که شادی میکردن میگفتن تو کافری, برای عیدی که حقمونه شادی کنیم, باید خف باشیم,
برای یه ایام بسیار طولانی که تازه به روایتی این شهادت اتفاق افتاده بود و سند قطعی هم نداریم باید گریه کنیم.
ببخشید وارد این بحث شدم واجب بود حتما بگم, تو گلوم گیر کرده بود .
طبق توصیه امین عزیز دیگه کاری با بحث سیاسی ندارم ولی این مورد ضروری بود . . /
پوزش . :n16:
بحث رو سیاسی نکنید دوستان
Saeed Dz
21-05-2014, 23:49
منظور از ابراز شادی آن نوع از ابراز هستش که به کسی آسیب نمیرسونه.
A.M.D.D.E.V.I.L
22-05-2014, 00:04
بحث سیاسیست و تاپیک منحرف خواهد شد . ولی خب فارل کلی مشهور شد اون چند نفر خوشحال هم الان هر جا برن پاسپورتشون حاضره :n08:
B.Russell
22-05-2014, 00:47
سئوال نظرسنجیت انحرافیه برادر.
نوشتین آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟
بله اگر ابراز شادی در میان یک مشت روانی افسرده که یکی از نمونه های شادیشون آوردن حیوانات وسط خیابان و بریدن سر و گردنشون به عنوان عید و بعدش هلهله کردن از پاشش خون رو آسفالت هست، نه تنها ابراز شادی غیر از این شیوه های مرسوم جرمه، بلکه باید مجازاتی فراتر از حد تصور هم برای اون جرم برید، مثل همون مجازات های معروف تا ابدالدهر تو چاله مار و عقرب و آتش انداختن !!!
.
.
.
یک لطیفه هم بگم برای اینکه دیگه همه چیو سیاه نبینیم:
میگن پلیس لس آنجلس بزرگ گفته اگر از این به بعد هرکس تو ماشین یا پشت بام برقصه کمتر از 2 ساعت دستگیر میشه.
عزیزان مقیم لس آنجلس، اگر ماشینتون رو دزدیدن به 110 اونجا زنگ بزنین، بگین چند نفر ماشینم رو دزدیدن و توش دارن قر میدن، 2 ساعته براتون پیداش میکنن. :n02:
Demon King
22-05-2014, 07:24
از دیدگاه خودتون بگید، کاری با جامعه پلیس لس آنجلس و اتفاقات اخیر نداشته باشید.
این نظر سنجی بیشتر جنبه عقیده شخصی داره. فقط و فقط با این پیش فرض که نوع ابرازی که مد نظر هست آسیبی به کاسایمیزنه.
ابراز شادی که آسیبی به کسی نمیزنه، خوب پس میشه یه طور دیگه جواب داد، مثلا همین گروه هبی که همین مدتی قبل یه کلیپ دادن توش رقصیدن و خوندن، کارشونه برای شادی بود و این قابل تحسینه، اما این کارشون مغایر با قانون اساسی کشور بود، و اینکه تو ایران رعایت حجاب الزامیه و تو این کلیپ نه تنها حجابی نبود، بلکه رقصیدن هم بود و اگه توسط نیروی انتظامی دستگیر نمیشدن تعجب داشت،
باز هم جواب میشه بله، چون از نظر من شادی به کسی هم آسیب نرسونه، اگه مغایر با قانون اساسی یه کشور باشه، جرم محسوب میشه.
حالا رقصیدن همچین بی آسیب هم نیست، مشکلات و انحرافات روحی و روانی برای بعضی ها که نگاه میکنند. ( شوخی :n02: )
A.M.D.D.E.V.I.L
22-05-2014, 11:08
اونوقت دیگه بچه ها نباید تو کوچه ها بخندن و بازی کنن چون آسیب روانی به بچه باز ها وارد میشود
B.Russell
22-05-2014, 11:45
از دیدگاه خودتون بگید، کاری با جامعه پلیس لس آنجلس و اتفاقات اخیر نداشته باشید.
این نظر سنجی بیشتر جنبه عقیده شخصی داره. فقط و فقط با این پیش فرض که نوع ابرازی که مد نظر هست آسیبی به کسی نمیزنه.
این مسئله ای هست که بدون در نظر گرفتن جامعه نمیشه نظر داد وگرنه منظور از عقیده شخصی باز میشه همون نظرات تئوریکی لای کتاب ها و بدون کاربرد.
انگار بنده از شما بپرسم آیا غذا خوردن به عنوان اولین حق طبیعی انسان ایراد داره؟
اگر تو یک جامعه مدرن که یک ماه از سال رو هیچی نمیخورن تا پاک باشن!! بله غذا خوردن جلوی اونا ایراد داره باید بری تو پستو غذا بخوری.
ابراز شادی هم بسته به اون جامعه ای که توش هستیم اگر در راستای آنچه اکثریت شادی میپندارند نباشد بله جرم هست.
مگر اینکه بازم تو پستو شادی رو انجامش بدم و وقتی هم تو پستو شادی کردم منتشرش نکنم تا این جامعه ببینه تو پستو برای خودم یک شادی غیر متعارف انجام میدم.
صحبت کردن در مورد جرم بودن یا نبودن یک عمل بدون در نظر گرفتن قضاوت یک جامعه کاملا بی معنا هست.
انگار کسی که تنها تو جنگل زندگی میکنه ازخودش بپرسه لخت مادرزاد بودن جرمه یا جرم نیست !!!!
من هم نظرم اینه که این امر نسبی هست باید سنجیده بشه در کدوم موقعیت منظوره!بخاطر همین نمیتونم به نظرسنجی جواب قاطعی بدم
خب مثلا رقصیدن هم اگر درمکان مناسبش باشه خیلی هم خوبه چرا بد باشه؟:n02: ولی طوری که خلاف عرف و مغایر با قوانین اجتماع باشه(در ملا عام) اونوقت درست نیست و از نظر من جرم هست!
حالا این مثال رو میشه به کل تعمیم داد در واقع هر نوع شادی که برخلاف قوانین حاکم برجامعه نباشه کاملا هم اصولی و خوب میباشد و غیر آن جرم (از دید من البته):n17:
بانو . ./
22-05-2014, 13:42
این نظر سنجی بیشتر جنبه عقیده شخصی داره. فقط و فقط با این پیش فرض که نوع ابرازی که مد نظر هست آسیبی به کسی نمیزنه.
ایا یک شخص که از لحاظ روانی در وضعیت نرمال به سر میبره میتونه بگه که شادی که به کسی اسیبی نمیرسونه میتونه جرم باشه ؟
بانو . ./
22-05-2014, 13:47
طوری که خلاف عرف و مغایر با قوانین اجتماع باشه(در ملا عام) اونوقت درست نیست و از نظر من جرم هست!
یک سوال دارم ..معمولا تو عروسی ها جلوی ماشین عروس و تو خیابون میگیرند و می رقصند جلوی ماشین عروس ایا این جرم هست ؟ ( حالا بحث خلاف قوانین راهنمایی رانندگی به کنار )
مگر غیر از این هست که شخصی که از دور ماجرا رو میبینه دیدن این وضعیت سبب تغییر روحیه و نشستن لبخند روی لبان شخص میشه ؟ چرا باید مساله که باعث خنده و شادی هست جرم باشه
رضاس1000
22-05-2014, 14:49
اولا دوباره از دوستان خواهش می کنم بحث رو به حاشیه نکشید :n16:
دوما صحبت از گروه happy شد و رقص و شادی و از این جور چیز ها شد.به نظر من رقص و پایکوبی که با شادی همراه باشد چیز بدی نیست اما به شرطی که این شادی ها نتیجه عکس ندهد.اینکه در قوانین ایران و یا در جاهای دیگه حد و مرز شادی چیه رو کاری ندارم.
مثلا در اپاراتمانی خانواده ای دارند می رقصند ولی اون قدر محکم پایکوبی می کنند که باعث ازار همسایه ها میشه.کار رقصیدن مسئله بدی نیست اما به شرط اینکه باعث ناراحتی و رنجش و اسیب نشه و در کل نتیجه عکسی نده.یا مثلا در یک عروسی همه ی مشروب خوردند و مختلط هست با توجه به اینکه انسان خیلی موجود سستی هستش (چه غربی و چه شرقی) یک دفعه اون مرد مست شده و قصد نگاه ها و اعمال ناپاک رو داره.خب ثمره این جور شادی ها یه چیز دیگه ای هست.ببینید اگر فرض رو بر این بگیریم(که البته یک فرض محال است) که انسان ها از مقابل همدیگه عریان عبور کنند و هیچ تعدی به همدیگه نکنند و جامعه سالم باشه اون وقت به نظر من نباید جلوی عریان شدن انسان ها رو گرفت!!!!!!! ولی این واقعا فرض محال است. و چنین چیزی با طبیعت انسان همخوانی نداره.خیلی از خانواده ها هستند که تو جشن ها می رقصند(البته نه در حد پارتی و تنها در حد یک جشن و پایکوبی ساده مانند مراسم های عروسی که در تالار ها و در خانه(که البته در قدیم بیش تر اینگونه بود)به طور معمول وجود دارند) و از اون جا که افراد اون خانواده افراد با فرهنگی هستند اتفاق خاصی معمولا نمیفته و همه از این گونه جشن ها لذت می برند.اما کل جامعه که افراد بافرهنگی نیستند پس نباید چنین شادی هایی رو با اجنبی شریک شد.یا یک زن و شوهری در بعضی شادی ها فقط باید با همدیگر شریک باشند و نباید این شادی ها به بیرون شرکت داده بشه!!!!و در کل شادی لذتی است که نه باعث صدمه رسیدن به فرد و نه باعث صدمه رسیدن به جامعه می شود
رضاس1000
22-05-2014, 14:57
بله اگر ابراز شادی در میان یک مشت روانی افسرده که یکی از نمونه های شادیشون آوردن حیوانات وسط خیابان و بریدن سر و گردنشون به عنوان عید و بعدش هلهله کردن از پاشش خون رو آسفالت هست، نه تنها ابراز شادی غیر از این شیوه های مرسوم جرمه، بلکه باید مجازاتی فراتر از حد تصور هم برای اون جرم برید، مثل همون مجازات های معروف تا ابدالدهر تو چاله مار و عقرب و آتش انداختن !!!
خود همین قربانی کردن هم باید از روی فرهنگ اجنماعی بالا انجام بشه.مثلا گوسفند رو در مکانی قربانی می کنند که خون گوسفند تمام محله و مکان رو به کثافت می کشه و در مسیر رفت و امد قرار می گیره.اما چیزی که متوجه نشدم ایا به نظر شما کسانی که گوسفند قربانی می کنند انسان های روانی هستند؟؟؟!!!!!!
رضاس1000
22-05-2014, 15:07
یک سوال دارم ..معمولا تو عروسی ها جلوی ماشین عروس و تو خیابون میگیرند و می رقصند جلوی ماشین عروس ایا این جرم هست ؟ ( حالا بحث خلاف قوانین راهنمایی رانندگی به کنار )
دقیقا یکی از مسائل مهم جنبه قواعد راهنمایی و رانندگی هست . اختلال در عبور و مرور خیلی و خیلی ایراد داره.
مگر غیر از این هست که شخصی که از دور ماجرا رو میبینه دیدن این وضعیت سبب تغییر روحیه و نشستن لبخند روی لبان شخص میشه ؟ چرا باید مساله که باعث خنده و شادی هست جرم باشه
بله کسی که از دور می بینه یک لبخندی به لب هاش میشینه اما کسی که از نزدیک می بینه و می بینه که مزاحم رفت و امدش شده یک فحشی هم به مراسم میده:n02:
halflife g
22-05-2014, 15:20
آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟
چون در روی سوال پرسیده شده "جرم" و تعیین اینکه چه چیزی در چه جامعه ای جرم حساب میشه یا نه(یعنی جامعه به جامعه فرق می کنه) در نتیجه جواب سوال هم فرق می کنه........علاوه بر اون هم نوع "ابراز شادی" هم فرق می کنه
در نتیجه جواب ثابت دادن به این سوال به نظرم ممکن نیست(متغیرهای بسیاری دخیل هستن و تک پارامتری نیس)
+
ولی اگه منظور از سوال یک نوع اشاره ای به اون اتفاق happy و اینا بوده.....باید بگم در این مورد چون اون افراد انجام دهنده این رقص , ایرانی و آشنا با روال حاکم بودن بله انجام و مخصوصا پخشش جرم بوده(با اینکه خودم هم مخالف مجرم بودنشون هستم ولی قوانین کشور این حرکات رو جرم میدونه)
.
B.Russell
22-05-2014, 15:59
خود همین قربانی کردن هم باید از روی فرهنگ اجنماعی بالا انجام بشه.مثلا گوسفند رو در مکانی قربانی می کنند که خون گوسفند تمام محله و مکان رو به کثافت می کشه و در مسیر رفت و امد قرار می گیره.اما چیزی که متوجه نشدم ایا به نظر شما کسانی که گوسفند قربانی می کنند انسان های روانی هستند؟؟؟!!!!!!
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم ملت غیور و با فهم و شعور ایران، به طرز عجیبی دچار اختلالات روانی شده اند.
از ایستادن و جمع شدن برای دیدن اعدام گرفته تا کشتار حیوانات در سطح شهر.
یک دوستی داشتم از خارج اومده بود و از بخت و اقبال خوبش در زمان یکی از جشن های این کشور یعنی عید سر بریدن (قربان)!!
تو خیابون قشنگ قش کرد وقتی میدید مردم اینچنین به حیوانات مثل گوسفند و گاو و شتر و حمله ور میشن و سلاخیشون میکنن و بعد خوشحالن !!! دیدن این صحنه ها برای کودک، زن و نوجوان معلومه چه موجودات روان پریشی تا آینده میسازه.
ما هنوز میخواهیم با قوانینی که برای کنترل بربرهای بیابان نشین وضع شده انسان مدرن رو هم کنترل کنیم، بعد هی میبینیم هرچی بیشتر سرکوب میکنیک گندش بیشتر در میاد و هی ملت روانی تر میشن.
این وضعیت مقابله با شادی ادامه پیدا کنه من شک ندرم ایران مقام نخست روانی ترین کشور دنیا رو از آن خودش میکنه.
(هرچند فکر کنم الان هم داشته باشه)
A.M.D.D.E.V.I.L
22-05-2014, 16:00
مهم این نیست که مجاز باشه یا نه ، مهم اینه که با سلیقه ی اونی که قدرت مطلق رو داره جور در میاد یا نه ، اگر کس دیگری روزی قدرتش بیشتر شد می تواند نظر خودش رو قالب کند .
-منبع : قوانین فیزیک نیوتون
رضاس1000
22-05-2014, 16:58
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم ملت غیور و با فهم و شعور ایران، به طرز عجیبی دچار اختلالات روانی شده اند.
از ایستادن و جمع شدن برای دیدن اعدام گرفته تا کشتار حیوانات در سطح شهر.
یک دوستی داشتم از خارج اومده بود و از بخت و اقبال خوبش در زمان یکی از جشن های این کشور یعنی عید سر بریدن (قربان)!!
تو خیابون قشنگ قش کرد وقتی میدید مردم اینچنین به حیوانات مثل گوسفند و گاو و شتر و حمله ور میشن و سلاخیشون میکنن و بعد خوشحالن !!! دیدن این صحنه ها برای کودک، زن و نوجوان معلومه چه موجودات روان پریشی تا آینده میسازه.
ما هنوز میخواهیم با قوانینی که برای کنترل بربرهای بیابان نشین وضع شده انسان مدرن رو هم کنترل کنیم، بعد هی میبینیم هرچی بیشتر سرکوب میکنیک گندش بیشتر در میاد و هی ملت روانی تر میشن.
این وضعیت مقابله با شادی ادامه پیدا کنه من شک ندرم ایران مقام نخست روانی ترین کشور دنیا رو از آن خودش میکنه.
(هرچند فکر کنم الان هم داشته باشه)
نفس اینکه گوسفند رو قربانی می کنیم و از گوشت گوسفند استفاده می کنیم کار بدی نیست و نباید با انتقاد از یک موضوعی در جامعه اون رو به تمام مردم ایران نسبت داد.دوست شما از بداقبالی و یا خوش اقبالی که داشت بخش خاص مردم ایران رو دیده و چه صحنه ترسناکی رو دیده که قش کرده :n01:
نمی خوام بحث به حاشیه کشیده بشه ولی بعضی از مردم ایران(البته فقط بعضی) اون قدر گوشت گوسفند مصرف می کنند که رفتار و کردارشون بلانسبت مثل گوسفندان میشه و تا یک ینجه ای پیدا میشه همه حمله ور می شوند به سمت یونجه:n02:
با این نظر که در ایران تفریح نیست موافقم و تفریح جوانان به خاطر کمبود شغل(که نوعی تفریح است) سرکوب شده و جوانان می روند سراغ قلیون و از این اشغال ها و هزار کوفت دیگه.البته نباید تنها از ایران انتقاد کرد و به قولی نباید گفت غرب اینجوریه و چنانه و سرتاسر تفریح وجود داره.به قولی اواز دوهل از دور خوش است.
اینکه منظورتان چگونه شادی است رو نمی دونم.بلکه همان طور که قبلا در نظرم گفتم شادی نباید در کوتاه مدت و یا بلند مدت نتیجه عکسی رو داشته باشه.
Arash4484
22-05-2014, 17:37
سلام، دوستان لطف کنید به هیچ وجه در حین بحث به هم تذکر ندهید.
اگر استارترتاپیک هم باشید نباید برای پستهای دیگران تکلیف روشن کنید، [این تاپیک هم تا اینجا روی مسیرشه...مشکل خاصی وجود نداره]
موردی بود فقط گزارش تخلف....ممنون از شما.
leo.unique
22-05-2014, 18:59
کی تشخیص میده که آسیب میزنه یا نمیزنه ؟:n13:
Saeed Dz
24-05-2014, 20:18
این مسئله ای هست که بدون در نظر گرفتن جامعه نمیشه نظر داد وگرنه منظور از عقیده شخصی باز میشه همون نظرات تئوریکی لای کتاب ها و بدون کاربرد.
اگر تو یک جامعه مدرن که یک ماه از سال رو هیچی نمیخورن تا پاک باشن!! بله غذا خوردن جلوی اونا ایراد داره باید بری تو پستو غذا بخوری.
ابراز شادی هم بسته به اون جامعه ای که توش هستیم اگر در راستای آنچه اکثریت شادی میپندارند نباشد بله جرم هست.
مگر اینکه بازم تو پستو شادی رو انجامش بدم و وقتی هم تو پستو شادی کردم منتشرش نکنم تا این جامعه ببینه تو پستو برای خودم یک شادی غیر متعارف انجام میدم.
صحبت کردن در مورد جرم بودن یا نبودن یک عمل بدون در نظر گرفتن قضاوت یک جامعه کاملا بی معنا هست.
انگار کسی که تنها تو جنگل زندگی میکنه ازخودش بپرسه لخت مادرزاد بودن جرمه یا جرم نیست !!!!
همونطور که قبلن گفتم ما اینجا در رابطه با جامعه و افکار حاکم بر جوامع صحبت نمیکنیم بلکه سوال نظرسنجی در رابطه با افکار شخصی اشخاص هست. اگر ما در رابطه با افکار و فرهنگ حاکم بر یک جامعه صحبت میکردیم حرف های شما میتونست درست و قابل قبول باشه اما حالا ما در رابطه با افکار شخصی افراد صحبت میکنیم.
ما در بعد افکار شخصی آزاد هستیم و سوال هم در حوزه افکار شخصی هست پس صحبت در این رابطه خیلی هم بی معنی نیست!
ایا یک شخص که از لحاظ روانی در وضعیت نرمال به سر میبره میتونه بگه که شادی که به کسی اسیبی نمیرسونه میتونه جرم باشه ؟
ببینید همونطور که گفتم این نظرسنجی بیشتر جنبه نظر شخصی داره و بهتره بگم اینطور هستش که شما در افکار خودتون چطور فکر میکنم با اون پیشفرض که ابراز شادی مورد نظر نظرسنجی آسیبی به کسی نمیزنه.
قرار نیست این نظر شخصی تعمیم داده بشه به جامعه یا برای مثال بازتابی از نظرات یک جامعه باشه. در واقع در مورد جامعه صحبت نمیکنم بلکه در مورد افکار شخصی صحبت میکنیم.
مهم این نیست که مجاز باشه یا نه ، مهم اینه که با سلیقه ی اونی که قدرت مطلق رو داره جور در میاد یا نه ، اگر کس دیگری روزی قدرتش بیشتر شد می تواند نظر خودش رو قالب کند .
-منبع : قوانین فیزیک نیوتون
دقیقن!
کی تشخیص میده که آسیب میزنه یا نمیزنه ؟:n13:
بنابر تبعاتی که نوع ابراز داره و سنجیدن این مسئله که آیا این نوع ابراز شادی، آزادی های دیگران رو نقض میکنه یا نه میشه این تشخیص رو داده. فرد خاصی قرار نیست این تشخیص رو بده بلکه از این فرمول برای این تشخیص استفاده میشه.
B.Russell
24-05-2014, 23:23
همونطور که قبلن گفتم ما اینجا در رابطه با جامعه و افکار حاکم بر جوامع صحبت نمیکنیم بلکه سوال نظرسنجی در رابطه با افکار شخصی اشخاص هست. اگر ما در رابطه با افکار و فرهنگ حاکم بر یک جامعه صحبت میکردیم حرف های شما میتونست درست و قابل قبول باشه اما حالا ما در رابطه با افکار شخصی افراد صحبت میکنیم.
ما در بعد افکار شخصی آزاد هستیم و سوال هم در حوزه افکار شخصی هست پس صحبت در این رابطه خیلی هم بی معنی نیست!
دوست عزیز من نمیفهمم شما چرا اینقدر اصرار داری روی یک اشتباه پافشاری کنی !!!
جرم در حوزه افکار شخصی تعریف نمیشه واقعا اینو متوجه نمیشوین؟
یعنی چی من تو حوزه افکار شخصی خودم از جُرم صحبت کنم؟
مگه میشه یک عمل در افکار شخصی من جرم باشه اگر جامعه رو پرتاب کنم بذارم کنار، اونوقت حتما مجرم خودم میشم و در حق کی دارم جرم میکنم بازم خودم !!!
مثال بزن لطفا، یک عملی رو مثال بزن که بدون در نظر گرفتن جامعه بتونیم بگیم اون عمل جرم هست یا نیست!!
Saeed Dz
25-05-2014, 13:15
دوست عزیز من نمیفهمم شما چرا اینقدر اصرار داری روی یک اشتباه پافشاری کنی !!!
جرم در حوزه افکار شخصی تعریف نمیشه واقعا اینو متوجه نمیشوین؟
یعنی چی من تو حوزه افکار شخصی خودم از جُرم صحبت کنم؟
مگه میشه یک عمل در افکار شخصی من جرم باشه اگر جامعه رو پرتاب کنم بذارم کنار، اونوقت حتما مجرم خودم میشم و در حق کی دارم جرم میکنم بازم خودم !!!
مثال بزن لطفا، یک عملی رو مثال بزن که بدون در نظر گرفتن جامعه بتونیم بگیم اون عمل جرم هست یا نیست!!
من اشتباهی نمیبینم که درش پافشاری کنم!
منظور از افکار شخصی این نیست که به طور کامل جامعه رو حذف کنیم بلکه منظور نظر شخصی هر فرد هستش به یک موضوع بدون در نظر گرفتن نظر حاکم بر جامعه و نه حذف اون.
دروغگویی یا تجاوز به حقوق افراد (برای مثال در صف هایی که تشکیل میشه) در نظر جامعه زرنگی تلقی میشه. حالا بدون حذف این نظر و تفکر حاکم این عمل در حوزه افکار یک شخص زرنگی هستش یا تجاوز به حقوق دیگران؟ یک فرد در حوزه ی افکار شخصیش در مورد این مسئله چطور فکر میکنه؟ خب نظر هر فرد میتونه متفاوت باشه به این مسئله و این نظر منطبق یا مخالف چیزی که در جامعه حاکم هست.
فکر نمیکنم فهم این مسئله اونقدر سخت و غیر قابل درک باشه که نیاز به یک بحث یا مطرح کردن مثال باشه! به طور ساده نظر شخصی شما یا دیگر افراد در رابطه با جرم بودن ابراز شادی، با در نظر گرفتن اینکه این نوع ابراز آسیبی به آزادی های دیگر افراد جامعه نمیزنه چیه؟ آیا این مسئله میتونه جرم باشه یا نمیتونه؟
B.Russell
25-05-2014, 14:16
من اشتباهی نمیبینم که درش پافشاری کنم!
منظور از افکار شخصی این نیست که به طور کامل جامعه رو حذف کنیم بلکه منظور نظر شخصی هر فرد هستش به یک موضوع بدون در نظر گرفتن نظر حاکم بر جامعه و نه حذف اون.
دروغگویی یا تجاوز به حقوق افراد (برای مثال در صف هایی که تشکیل میشه) در نظر جامعه زرنگی تلقی میشه. حالا بدون حذف این نظر و تفکر حاکم این عمل در حوزه افکار یک شخص زرنگی هستش یا تجاوز به حقوق دیگران؟ یک فرد در حوزه ی افکار شخصیش در مورد این مسئله چطور فکر میکنه؟ خب نظر هر فرد میتونه متفاوت باشه به این مسئله و این نظر منطبق یا مخالف چیزی که در جامعه حاکم هست.
فکر نمیکنم فهم این مسئله اونقدر سخت و غیر قابل درک باشه که نیاز به یک بحث یا مطرح کردن مثال باشه! به طور ساده نظر شخصی شما یا دیگر افراد در رابطه با جرم بودن ابراز شادی، با در نظر گرفتن اینکه این نوع ابراز آسیبی به آزادی های دیگر افراد جامعه نمیزنه چیه؟ آیا این مسئله میتونه جرم باشه یا نمیتونه؟
وقتی صحبت از جرم میشه، باید نگاه کنیم قاضی کیست و محل وقوع جرم و ان کسی که قرار است جرم بر ضد او انجام شود کجاست.
مثلا همین دروغگویی که مثال زدی :
شما در فکر خودت میتونی بگی دروغگویی به دوستم یا پدرم صحیح نیست، چون اونا انتظار دروغ رو ندارن و منم دوستشون دارم و....
از طرفی مثلا وقتی در کنکور شرکت میکنی، جلوی بخش دین و مذهب خیلی راحت مینویسی اسلام و شیعه، نمیتونی بنویسی سکولار یا فلان.
این یک دروغی هست که میگی ولی میدونی چاره ای نداری، اما طرفت رو در نظر گرفتی.
ما هرکاری بخواهیم بکنیم و تو فکرمون بگیم جرم هست یا نه، باید به بازتابش در اون مجموعه که هستیم توجه کنیم.
مثلا همین شادی تاپیک شما :
من میتونم بگم ابراز شادی توی خانواده، بین دوست ها، انجام حرکات موزون و... خیلی خوبه و جرم نیست.
اما انجام حرکات موزون تو امامزاده، تو ملا عام مخصوصا عام متعصب، جرمه.
چون داره به تعصب او، باور او و ... آسیب میزنه چون براش عجیبه.
اینجا دیگه بحث پیش میاد که ما حق داریم با یکسری جرایم (از نظر عموم) از حقمون دفاع کنیم، اونموقع تاپیکی دیگر میطلبه.
Demon King
25-05-2014, 14:40
اونوقت دیگه بچه ها نباید تو کوچه ها بخندن و بازی کنن چون آسیب روانی به بچه باز ها وارد میشود
چرا مقایسه مع الفارق میکنی، چه ربطی داره، بچه ها وقتی بازی میکنن، کاری خلاف عرف « قوانین » انجام نمیدن و اگه بچه بازی آسیب روانی ببینه مشکل از خودشه.
اما کسی که داره میرقصه ( اغلب زن ها ) اگه باعث منحرف شدن کسی بشن، چون کارشون خلاف قوانین و عرف یک کشور بوده حتما نصف تقصیر به عهده ی اون رقصنده است و نصف اون هم به عهده ی بیننده.
+
در ضمن بستگی به اون کشور هم داره، اگر این رقص در ایران انجام بشه، صد درصد تقصیر به عهده ی رقصنده است چون کارش خلاف قوانینه و اگه تو کشوری مثل انگلیس انجام، مشکل بیننده است، خوب جنبه دیدن رقص رو نداره نگاه نکنه و اون رقصنده توی انگلیس کار خلاف قوانین انجام نداده.
Saeed Dz
25-05-2014, 15:42
وقتی صحبت از جرم میشه، باید نگاه کنیم قاضی کیست و محل وقوع جرم و ان کسی که قرار است جرم بر ضد او انجام شود کجاست.
مثلا همین دروغگویی که مثال زدی :
شما در فکر خودت میتونی بگی دروغگویی به دوستم یا پدرم صحیح نیست، چون اونا انتظار دروغ رو ندارن و منم دوستشون دارم و....
از طرفی مثلا وقتی در کنکور شرکت میکنی، جلوی بخش دین و مذهب خیلی راحت مینویسی اسلام و شیعه، نمیتونی بنویسی سکولار یا فلان.
این یک دروغی هست که میگی ولی میدونی چاره ای نداری، اما طرفت رو در نظر گرفتی.
ما هرکاری بخواهیم بکنیم و تو فکرمون بگیم جرم هست یا نه، باید به بازتابش در اون مجموعه که هستیم توجه کنیم.
مثلا همین شادی تاپیک شما :
من میتونم بگم ابراز شادی توی خانواده، بین دوست ها، انجام حرکات موزون و... خیلی خوبه و جرم نیست.
اما انجام حرکات موزون تو امامزاده، تو ملا عام مخصوصا عام متعصب، جرمه.
چون داره به تعصب او، باور او و ... آسیب میزنه چون براش عجیبه.
اینجا دیگه بحث پیش میاد که ما حق داریم با یکسری جرایم (از نظر عموم) از حقمون دفاع کنیم، اونموقع تاپیکی دیگر میطلبه.
برای چندمین بار در اینجا منظور حوزه فکری هر شخص هستش. یک فرد میتونه مذهبی باشه و از نظرش جرم باشه یا میتونه سکولار باشه و از نظرش نباشه و این نظر سنجی به نوعی فقط افکار سنجی هستش نه دادگاه که نیاز به قاضی و ... باشه. مقصود فقط نظرات شخصی هستند.
اون جمله که bold کردم از شما دقیقن درسته اما شما یک مسئله رو جا میندازی همیشه و اون اینکه ما فرض میکنیم نوع ابراز شادی در این نظرسنجی آزادی های دیگران رو نقض نمیکنه.
در مثال شادی هم باز پیشفرض ما جا افتاده!
leo.unique
25-05-2014, 15:59
بنابر تبعاتی که نوع ابراز داره و سنجیدن این مسئله که آیا این نوع ابراز شادی، آزادی های دیگران رو نقض میکنه یا نه میشه این تشخیص رو داده. فرد خاصی قرار نیست این تشخیص رو بده بلکه از این فرمول برای این تشخیص استفاده میشه.
و اگه یک نوع ابراز شادی تبعات منفی برای اجتماع داشته باشه چطور ؟؟:n01:
A.M.D.D.E.V.I.L
25-05-2014, 16:07
فقط 1 سوال ، شما چطور عوض کل افراد یک کشور میای تصمیم میگیری ؟
leo.unique
25-05-2014, 16:23
فقط 1 سوال ، شما چطور عوض کل افراد یک کشور میای تصمیم میگیری ؟
استدلالشون اینه که دور باتلاق سیم خاردار میکشیم:n10:
A.M.D.D.E.V.I.L
25-05-2014, 16:48
همونطور که دوستان کودکگرا برای جامعه ضرر دارن ، منحرفین اخلاقی که حتی با تصور کردن و فکر کردن زنان "حالی به حولی" می شوند هم به جامعه ضرر دارند . وگرنه الان چند نفر از ایرانی ها "مرد" ها در کشور های خارج به جرم تجاوز بازداشت شدن؟ یا چند نفر از "زنان" ایرانی در کشور های خارجی بهشون تجاوز شده ؟
Iman-Emperatour
25-05-2014, 17:18
اگر با دقت احوال انسانهاي شاد و ناشاد را بررسي كنيم، متوجه ميشيم كه اندوه متاعي شيطاني و شادي هديهاي رحمانیه. از ابتداي تمدن بشر، غم و اندوه مايه توقف و انزجار و شادي و نشاط عامل تحرك و نظم بوده است. انسان از اندوه، غم و تاريكي ميگريزد و به شادي و نور پناه ميبرد. شاد زيستن آرزوي ديرينه آدمي است. دنياي بدون غم، خشم و جنگ، سرشار از مهرباني و شادي، آرزويي است كه ريشه در خلقت و نهاد آدمي دارد. آرزويي كه مقدمه غلبه بر تمام ناكاميهاست. شادي، اين معجزه دروني، گره گشاي بسياري از رنجهاست.در ميراث كهن ما ايرانيان شادي پديدهاي الهي محسوب ميشه.
پارسيان شادي را آفريده خداوند و اندوه و غم را آفريده اهريمن ميدانستند. مردم ايران باستان حدود 60 روز از سال را جشن ميگرفتند و به ستايش مي پرداختند. گذشتگان ما براي ارج نهادن به پيدايش انسان جشن بزرگ نوروز را با شكوهي بسيار زياد برپا ميكردند. ايرانيان سعي ميكردند به هر بهانهاي روزگار را به شادي و شكرگزاري سپري كنن. پيشينه تاريخي كشورمان نشان ميده كه نشاط در همه ادوار مورد توجه ايرانيان بوده.
اگخ ما زندگی را یک مثلث تصور کنیم که یک ضلع آن فعالیت (کار) باشه، ضلع دوم آن تفریح و ضلع دیگر ارتباطات، اگر ما بتوانیم به هر سه این ابعاد به قدر کافی توجه کنیم، آنگاه این مثلث زندگی به صورت متساویالاضلاع خواهد بود این مساوی بودن، نشاندهنده همان تعادلی است که ما از آن سخن میگوییم.
چو شادي بكاهد، بكاهد روان ** خرد گردد اندر ميان ناتوان
مده دل به غم تا نكاهد روان* * به شادي همي دار دل را جوان
Demon King
25-05-2014, 17:22
همونطور که دوستان کودکگرا برای جامعه ضرر دارن ، منحرفین اخلاقی که حتی با تصور کردن و فکر کردن زنان "حالی به حولی" می شوند هم به جامعه ضرر دارند . وگرنه الان چند نفر از ایرانی ها "مرد" ها در کشور های خارج به جرم تجاوز بازداشت شدن؟ یا چند نفر از "زنان" ایرانی در کشور های خارجی بهشون تجاوز شده ؟
ببینید اینجا بحث جنبه طرفه, مردم کشور ایران چون شاید خیلی زنان بی حجاب و رقصنده رو ندیده باشن, احتمالا دیدن اونها باعث انحرافشون میشه. من نمیگم همه ی تقصیر به عهده ی رقصنده است, حداقل نیمی از تقصیر به عهده ی اونه. شاید اگه اون رقصنده نباشه, هیچ وقت حتی فکر انحرافم به ذهن اون افراد خطور نکنه.
من نگفتم اونایی که با دیدن زن منحرف میشن آدمای خوبی هستند, ( اتفاقا خیلی هم انسان های بی جنبه ای هستند. ) اما من میگم راهی هست که بشه اینگونه افراد رو از انحرافات دور کرد و دیدن زن رقصنده برای این افراد شاید قدم اول برای منحرف شدن اینها باشه.
بانو . ./
25-05-2014, 19:10
خوب سعید جان گفتید از لحاظ شخصی :
از نظر من شخص من شادی که به دیگری اسیب نرسونه حالا چه قانون مخالف ش باشه و چه نباشه اگر با اصول شخصی خودم که از قضا ربطی به قانون و شرع نداره مغایرتی نداشته باشه !
به طور کاملا 100% موافق هستم با این شادی ..هر بشری برای بهتر شدن روان و روحیه نیاز به شادی داره و از نظر بنده نوعی این نوع شادی کاملا مجاز هست !
.
leo.unique
25-05-2014, 23:42
وقتی تو یک کشوری اب بازی جرمه دیگه به رقص چه میشه گفت ؟ !
توییت فارل ویلیامز جالب بود: این دستگیری از غم انگیز هم غم انگیزتره !!
واقعا یک لحظه مسیولان تصور اینکه این کار با توجه به بازتابی که تو رسانه های بین المللی داشته تا چه حد تصویر ایران را که به اندازه کافی مخدوش هست مخدوش تر میکنه
ایا واقعا توریستی که این خبر و میخونه ایا به نظرش ایران کشوری میاد که ارزش سفر رو داشته باشه با توجه به اینکه صنعت توریسم یکی از پردرامد ترین صنعت هاست
کجا داریم میریم ؟
آب بازی جرم نیست ! آب بازی مختلط در ملا عام جرمه !
به نظر میرسه شما دارین به سمت غرب حرکت میکنین:n02:
بحث رو کامل نخوندم
فقط نظرم رو مینویسم دربارهی شادی و شاد بودن
به نظرم دو نوع شادی داریم
شادی فردی نوعی که شخص از خودش رضایت داره و در درون شاده و بسته به کاری که انجام میده دیدی که داره و ... احساس رضایت و خوشبختی میکنه
نوع دوم جمعی است که میتونه یک اتفاق خوب و مثبت در سطح یک جمع کوچک مثل خانواده یا دوستان یا بزرگترش جامعه یک جو شاد و پرنشاط رو القاء کنه
به هر نوعی که بهش نگاه کنیم اون شادی جمعی که باعث اختلال در روند همیشگی نشه قابل پذیرشه
نه اون نوعی که بخاطر ابراز شادی باعث بشه جمعی رو با مشکل مواجه کنه ( مثل مزاجمت برای همسایه- تردد و ... (البته اگر کوتاه یا بندرت باشه به نظرم مشکلی نداره))
و اینکه فکر نمیکنم کسی از اینکه ببینه کسی یا عدهای شادند ناراحت بشه
مگر اونهایی که غم رو اساس کارشون قرار دادند همانند دروغ.
Mr_100_dolari
26-05-2014, 00:31
خوب سعید جان گفتید از لحاظ شخصی :
از نظر من شخص من شادی که به دیگری اسیب نرسونه حالا چه قانون مخالف ش باشه و چه نباشه اگر با اصول شخصی خودم که از قضا ربطی به قانون و شرع نداره مغایرتی نداشته باشه !
به طور کاملا 100% موافق هستم با این شادی ..هر بشری برای بهتر شدن روان و روحیه نیاز به شادی داره و از نظر بنده نوعی این نوع شادی کاملا مجاز هست !
.
ضمن تایید این حرف در مواردی هم که ابراز شادی فرد به نوعی باعث زیر پا گذاشتن قوانین شد برعکس کشور ما همچون برخی کشورهای بیگانه با استفاده از سایر قوانین نانوشته قوانین نوشته شده و اجرا کنندگان قوانین رو که اکثر اوقات به دلیل رعایت هر چه تمام تر قوانین با وجدان خودشون درگیر هستن میشه به راحتی هر چه تمام تر به تفاهمی در خور قانون با این افراد رسید .
آب بازی جرم نیست ! آب بازی
مختلط در ملا عام جرمه !
درقانونی که حریم شخصی افراد تنها چهار دیواری محل سکونتشون به حساب میاد حرف شما کاملا درست هستش البته همین قانون با تصویب قانون دیگری راه پله و پشت بام رو جزو همین چهار دیواری و حریم شخصی افراد در موارد ضروری ( بنا به صلاح دید خود ) به حساب نمیاره تا مبادا امواج شادی و خوشحالی به حریم شخصی افراد کشیده شود . !!
عارضم به حضور شما اصن کدوم هپی؟ کی هپیه؟ چرا الکی ادای هپی ها رو در بیاریم وقتی اپسیلونی هپی نیستیم واقعیت رو دریاب عزیز بعدش هپی بشو!
شادی جرم نیست شادی یک نیاز است و خیلی هم تأثیر + داره اما ساختن کلیپ غیرمجاز که به هر نحوی خلاف قانون باشه زیاد جالب نیست این کلیپی که توسط اون بچه های تهرانی ساخته شد میتونست با جلف بازی کمتر یه کار ارزشمند میشد و کسی هم دستگیر نمیشد اما ورژن های جالب و در عین حال متمایزی برای آهنگ هپی ساخته شده که رقص و شادی حیوانات و شادی در کمک به فقرزدگان... دیدنشون رو بهتون پیشنهاد میکنم
pharrell williams - Happy ( Get happy animals Version )/ pharrell williams - Happy ( P00r Version)/ Pharrell Williams-Happy (animales) (We are from SPAIN
Demon King
26-05-2014, 06:21
اگه نظر شخصی منو بخواید شاید مغایر با قوانین هیچ عیبی نداره، چون بعضی از قوانین مخالف شادی انسان ها هستند،
اما اگه با اصول انسانی و شرعم مشکل داشته باشه، به هیچ وجه. گرچه در دین هم شادی که آسیبی به کسی نرسونه خیلی هم بهش سفارش شده.
havzhini
26-05-2014, 08:18
عارضم به حضور شما اصن کدوم هپی؟ کی هپیه؟ چرا الکی ادای هپی ها رو در بیاریم وقتی اپسیلونی هپی نیستیم واقعیت رو دریاب عزیز بعدش هپی بشو!
شادی جرم نیست شادی یک نیاز است و خیلی هم تأثیر + داره اما ساختن کلیپ غیرمجاز که به هر نحوی خلاف قانون باشه زیاد جالب نیست این کلیپی که توسط اون بچه های تهرانی ساخته شد میتونست با جلف بازی کمتر یه کار ارزشمند میشد و کسی هم دستگیر نمیشد اما ورژن های جالب و در عین حال متمایزی برای آهنگ هپی ساخته شده که رقص و شادی حیوانات و شادی در کمک به فقرزدگان... دیدنشون رو بهتون پیشنهاد میکنم
pharrell williams - Happy ( Get happy animals Version )/ pharrell williams - Happy ( P00r Version)/ Pharrell Williams-Happy (animales) (We are from SPAIN
میشه لطق کنید این ماده قانون رو به من نشون بدید که گرفتن فیلم از جمع دوستانه یا خانوادگی و ... جرم هست؟
این یک کلیپ تبلیغاتی یا تلویزیونی نبوده که فواید مالی یا تبلیغاتی یا سیاسی و ... داشته باشه که لزومی به گرفتن مجوز و ... داشته باشه
اگر اینطور باشه پس هر عکس و فیلی ما میگریم رو تک تک باید ببریم ارشاد براش مجوز بگیریم بعد بزاریم توی البوم خانوادگی
حالا این البوم میخواد توی کمد باشه میخواد فیسبوک باشه یا یوتیوب
این نظر هم برام جالبه که حیوانات از انسان ارزشی تر شدن!!!
اگه نظر شخصی منو بخواید شاید مغایر با قوانین هیچ عیبی نداره، چون بعضی از قوانین مخالف شادی انسان ها هستند،
اما اگه با اصول انسانی و شرعم مشکل داشته باشه، به هیچ وجه. گرچه در دین هم شادی که آسیبی به کسی نرسونه خیلی هم بهش سفارش شده.
میتونم بپرسم در همین موضوع اخیر کلیپ شما با برخورد با این افراد موافق هستین یا مخالف؟
عملا با نظر شما این افراد به شرع اسیب زدن بله؟
ولی سوالی که وجود داره ایا فقط شرع شما مهم هست و شرع خوده این افراد اهمیتی نداره؟
در شرع این افراد رقص و شادی هیچ مشکل انسانی و شرعی نداره
سوال دیگه ای هست که از دوست قبلی هم پرسیدم چه تفاوتی بین یک رقص در مجلس خانودگی و دوستانه هست با اینکه همون فیلم رقص رو توی یوتیوب بخوای بزاری؟
ehsan_wwe
26-05-2014, 08:50
شرکت تو این بحث با اینکه میدونم هیچ تاثیری تو روند زندگی آینده نداره
و فقط با خوندن نظر های مخالف عصبی تر میشم
منم نظرمو میگم
من کاملا موافق شادی هستم تغریبا اکثر شادی ها به هیچ کس آسیب نمی زنه خیلی خیلی کم هستن کسایی که از آسیب به بقیه شاد شن نمیشه گفت شادی به دو دسته تقسیم میشه شادی فقط یه دسته است اونم به کسی آسیب نمی زنه
leo.unique
26-05-2014, 10:21
درقانونی که حریم شخصی افراد تنها چهار دیواری محل سکونتشون به حساب میاد حرف شما کاملا درست هستش البته همین قانون با تصویب قانون دیگری راه پله و پشت بام رو جزو همین چهار دیواری و حریم شخصی افراد در موارد ضروری ( بنا به صلاح دید خود ) به حساب نمیاره تا مبادا امواج شادی و خوشحالی به حریم شخصی افراد کشیده شود . !!
اون موارد هم حریم شخصیشون به حساب میومد تا وقتی که ویدیوی تهیه شده به قصد انتشار (کارگردان هم داشته ظاهرا) رو آپلود نکرده بودن در فضای مجازی واسه مستفیض شدن جهانیان :n02:
من فک کنم مساله اصلی اینجا اینه که دقیقا همین حرکات به وسیله مردم کشورای دیگه،از جمله لبنانی ها انجام شده و هیچ عواقبی براشون نداشته.اینکه چرا استانداردهای کشور ما با 99 % کشورهای دیگه فرق می کنه جای سوال داره:n04::n02:
Demon King
26-05-2014, 11:34
میشه لطق کنید این ماده قانون رو به من نشون بدید که گرفتن فیلم از جمع دوستانه یا خانوادگی و ... جرم هست؟
این یک کلیپ تبلیغاتی یا تلویزیونی نبوده که فواید مالی یا تبلیغاتی یا سیاسی و ... داشته باشه که لزومی به گرفتن مجوز و ... داشته باشه
اگر اینطور باشه پس هر عکس و فیلی ما میگریم رو تک تک باید ببریم ارشاد براش مجوز بگیریم بعد بزاریم توی البوم خانوادگی
حالا این البوم میخواد توی کمد باشه میخواد فیسبوک باشه یا یوتیوب
این نظر هم برام جالبه که حیوانات از انسان ارزشی تر شدن!!!
میتونم بپرسم در همین موضوع اخیر کلیپ شما با برخورد با این افراد موافق هستین یا مخالف؟
عملا با نظر شما این افراد به شرع اسیب زدن بله؟
ولی سوالی که وجود داره ایا فقط شرع شما مهم هست و شرع خوده این افراد اهمیتی نداره؟
در شرع این افراد رقص و شادی هیچ مشکل انسانی و شرعی نداره
سوال دیگه ای هست که از دوست قبلی هم پرسیدم چه تفاوتی بین یک رقص در مجلس خانودگی و دوستانه هست با اینکه همون فیلم رقص رو توی یوتیوب بخوای بزاری؟
من از نظر شخصی گفتم, کاری با عقاید دیگران ندارم و کسی رو مجبور نکردم از شرعیات من پیروی کنه, من گفتم خودم خلاف شرع ابراز شادی نمیکنم.
در مورد کلیپ هم فقط مشکل با شرع نبود, مغایر با قانون اساسی کشور بود که دستگیر شدند.
در ضمن مثال شما مثل اینه که من بگم با یه دوست صمیمی رفتارمون چه فرقی با دوست دور داره
؟؟؟
havzhini
26-05-2014, 12:33
من از نظر شخصی گفتم, کاری با عقاید دیگران ندارم و کسی رو مجبور نکردم از شرعیات من پیروی کنه, من گفتم خودم خلاف شرع ابراز شادی نمیکنم.
در مورد کلیپ هم فقط مشکل با شرع نبود, مغایر با قانون اساسی کشور بود که دستگیر شدند.
در ضمن مثال شما مثل اینه که من بگم با یه دوست صمیمی رفتارمون چه فرقی با دوست دور داره
؟؟؟
خب بفرمایید در کدام بند از قانون اساسی رقص و شادی و پرکردن کلیپ کاملا شخصی مغایر با قانون اساسی هست؟
شما و چندین نفر دیگه از دوستان همین مطلب رو عنوان کردن ولی کوچکترین اشاره ای با ماده این قانون نمیشه
چرا؟
حدود دوستی و نوع رفتارها رو شما برای خودتون تعیین میکنید و دیگران هم همین حق رو دارند
شما میتونید با صمیترین دوست و حتی اعضای خانواده هم دست ندید و اونو خلاق موازینتون بدونید و همین حق رو دیگری هم داره که حتی در یک جمع غریبه که وارد میشه همه رو ماچ کنه
شما میتونید حتی توی دریا با لباس شنا کنید ولی دیگری هم همین حق رو داره لخت بره توی دریا
چرا شما حق دارید باب میل و موازین شرع و قانون و ... خودتون رفتار کنید و دیگران نباید طبق موازین شرع و قانون و اخلاق و ... خودشون رفتار کنند؟
چرا شادی و اعمال و رفتار دیگران که حتی در خلوت و خصوصی خودشون انجام میشه باید با موازین شما(شمای نوعی) مطابقت داشته باشه ولی دیگران کوچکترین حقی حتی در اختلال در موارد عمومی هم ندارند که از شما انتقاد کنند
مثلا شما حق دارید سیاه بپوشید و خیابانها رو ببندید و سروصداهای وحشناک ایجاد کنید و ....
ولی دیگران نمیتونن یه سطل اب بردارند و در گوشه یه پارک و در خلوت و بدون مزاحمت برای هیچکس اب بازی کنند؟
یا 4نفر روی پشتبام خونشون نمیتونن برقصن و اونو توی البوم شخصیشون انتشار بدن؟
بازم سوالم اینه کدام بند از قانون اساسی این موارد رو خلاف عنوان کرده؟
لطفا مشخص کنید ماده و بندهای قانون اساسی رو.....
leo.unique
26-05-2014, 12:45
من فک کنم مساله اصلی اینجا اینه که دقیقا همین حرکات به وسیله مردم کشورای دیگه،از جمله لبنانی ها انجام شده و هیچ عواقبی براشون نداشته.اینکه چرا استانداردهای کشور ما با 99 % کشورهای دیگه فرق می کنه جای سوال داره:n04::n02:
بخاطر همون 98.2 درصد:n06:
Demon King
26-05-2014, 12:53
اولا اینقدر نگید شما. من چه کاره هستیم، این سوالات رو از مسیولین کشور بپرسید، درضمن من کی گفتم شادی کردنشون مغایر با قوانینه، رعایت نکردن حجاب اونها مغایر با قوانین بود ، از اونایی که این گروه رو دستگیر کردن بپرسید نه من . من نگفتم هیچ کس حق نداره طبق اصول خودش عمل کنه، و همچنین نگفتم دستگیر اونها کار درستی بوده، من دارم میگم، اگه قرار باشه هر کسی بر اساس قوانین خودش زندگی کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه.
اضافه کنم که قوانین هر کشور گاهی بر اساس دین رسمی اون کشوره گاهی بر اساس نظر اکثریت که تو کشور ما بر اساس دینه ولی نمیدونم چرا اسم کشورمون جمهوریه وقتی همه موظفند مسلمان باشند. چون دین رسمی اسلامه، پس رفتن هیت های مذهبی اشکالی نداره چون خلاف قوانین نیست.
به علاوه اینکه من قوانین رو وضع نکردم خودمم از خیلی از این قوانین ناراضی هستم.
leo.unique
26-05-2014, 13:21
جهت اطلاع دوستان بی اطلاع:n02:
جهت اطلاع دوستان
رابطه نامشروع در فصل 18 قانون مجازات اسلامي با عنوان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومي معرفي شده و در ماده 637 اين قانون تشريح شده است
انجام هر فعلی خلاف عفت عمومی جرم است
” اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند “
حسین مرادی قاضی دادگاه کیفری استان تهران شعبه 77 در گفت و گو با «حمایت» به بررسی قوانین مربوط به جرم رابطه نامشروع پرداخت و توضیح داد: رابطه نامشروع در فصل 18 قانون مجازات اسلامي با عنوان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومي معرفي شده و در ماده 637 اين قانون تشريح شده است. اين جرم در قانون اينگونه تعريف شده است كه «هرگاه زن و مردي كه بين آنها علقه زوجيت نباشد مرتكب روابط نامشروع يا عمل منافي عفت غير از زنا از قبيل تقبيل يا مضاجعه شوند، به شلاق تا 99 ضربه محكوم خواهند شد».مرادی افزود: براساس آموزه های دینی اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند. در حالی که براساس قوانین جاری ما در همین حد هم، بدون خواندن صیغه و یا عدم اطلاع خانواده، رابطه نامشروع احراز میشود. وی تاکید کرد: حتی نشستن در ماشین و صحبت کردن نیز رابطه نامشروع است و جزای اثبات جرم رابطه نامشروع شلاق است که بعضاً به جهت تکمیل مجازات حتی تبعید نیز در نظر گرفته میشود. مرادی در مورد رابطه نامشروع و اعمال خلاف عفت عمومی تصریح کرد: انجام فعلی که خلاف عفت عمومی و ناسازگار با عفت عمومی باشد نیز جرم است مثلاً پوشش غیراسلامی در کشورهای اروپایی جرم نیست زیرا خلاف رویه جامعه رفتار نشده است اما همین عمل در کشور ما جرم است و با آن برخورد میشود زیرا جامعه آن را بر نمی تابد و خلاف عفت عمومی است.
مرجع : حمايت
به نظرم عنوان تاپیک یه (آره و نه) کم داره.. نمیشه به این سوال جواب قطعی داد.. شادی تا حدی خوبه که برای افراد دیگر اجتماع و ... باعث ناراحتی نشه. البته باز این حرف من درست نیست چون این حرف من مربوط میشه به جایی که حداکثر محدودیتها برداشته شده و نه جایی که عین عقب افتاده ها محدودیتهای شاخ و دمداری برای مردم قایل میشند..! جایی که خفقان و محدودیت و ترس زیاد هست نمیشه واقعا شاد بود و زندگی کرد.
leo.unique
26-05-2014, 13:40
اضافه کنم که قوانین هر کشور گاهی بر اساس دین رسمی اون کشوره گاهی بر اساس نظر اکثریت که تو کشور ما بر اساس دینه ولی نمیدونم چرا اسم کشورمون جمهوریه وقتی همه موظفند مسلمان باشند. چون دین رسمی اسلامه،
اولا بحث سیاسی و مذهبی ممنوع !
ثانیا جهت اطلاع دوستان بی اطلاع :n02:
معتقدم مفهوم «جمهوری اسلامی» ای که مردم به آن رای داده اند، به این معنا است، که جمهور یا همان اکثریت مردم، به اسلام رای داده اند. لذا تعارضی میان جمهوریت و اسلامیت نیست. ترکیب «جمهوری اسلامی» ناظر به یک واقعیت بیرونی در کشور ایران است و نه یک ترکیب صرفا مفهومی. البته این فرض وجود دارد که در جامعه ای، خواست اکثریت و یا همان جمهور مردم، چیزی غیر از اسلام باشد، ولی واقعیت جامعه ایران نشان دهنده این است که مردم ایران، عموما به ارزشهای اسلامی باور دارند، هر چند در حد و حدود این ارزشها ممکن است اختلافاتی باشد.
Saeed Dz
26-05-2014, 13:44
فکر میکنم مرور این پست در این تاپیک هم خالی از لطف نباشه.
اضافه میکنم، قانون هم چیزی نیست که یه عده نماینده فرمایشی که توسط شورای نگهبان مهره چینی شدند و رای بیشتر اونها حتا به 3% حوزه انتخابی هم نمیرسه (میتونم اسم هم بیارم برای این موضوع) تصویب میکنند! بلکه قانون چیزی هستش که افراد جامعه برای بدست آوردن یک نفع جمعی اون رو رعایت میکنند.
ضمنن انسان دارای حقوقی ذاتی هست که هیچ قانونی نمی تواند اونها رو نقض کنه. موضوعاتی که شخصی هستند حکومت ها هیچ حقی برای قانون گذاری در اون رابطه و تجاوز به حقوق ذاتی و شخصی افراد ندارند. در واقع وجود اینچنین قوانینی خود نقض قوانین هستش!
نکته بعد اینکه در قانون اساسی ما حدود آزادی های فردی به طور واضح اصلن معلوم نیست چیه هست که بشه مثلن در موردش بحث بشه یا ... .
havzhini
26-05-2014, 13:48
اولا اینقدر نگید شما. من چه کاره هستیم، این سوالات رو از مسیولین کشور بپرسید، درضمن من کی گفتم شادی کردنشون مغایر با قوانینه، رعایت نکردن حجاب اونها مغایر با قوانین بود ، از اونایی که این گروه رو دستگیر کردن بپرسید نه من . من نگفتم هیچ کس حق نداره طبق اصول خودش عمل کنه، و همچنین نگفتم دستگیر اونها کار درستی بوده، من دارم میگم، اگه قرار باشه هر کسی بر اساس قوانین خودش زندگی کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه.
اضافه کنم که قوانین هر کشور گاهی بر اساس دین رسمی اون کشوره گاهی بر اساس نظر اکثریت که تو کشور ما بر اساس دینه ولی نمیدونم چرا اسم کشورمون جمهوریه وقتی همه موظفند مسلمان باشند. چون دین رسمی اسلامه، پس رفتن هیت های مذهبی اشکالی نداره چون خلاف قوانین نیست.
به علاوه اینکه من قوانین رو وضع نکردم خودمم از خیلی از این قوانین ناراضی هستم.
اول اینکه لطف شما همونطور که داخل پرانتر اوردن شمایی نویی یعنی کسانی با عقاید کلی شما هست و نه شخص فقط شما
و بعد اینکه وقتی نظری داده میشه حق نقدش هم وجود داره پس وقتی شخص شما نظری میده دیگران حق دارند نقدش کنند
شما بطراحت عنوان کردید کار اون افراد خلاف قانون اساسی بوده پس باید دستگیر و مجازات میشدن
ولی حالا میگید اطلاعی از قانون ندارید و نمیدونید!!!!
حالا هم دوباره ادعا کردین حجابشون خلاف قوانین بوده
بازم باید بپرسم کدام بند قانون گفته روی پشتبام و اتاق شخصی باید حجاب داشت؟
دقیقا الان وضعیتی هست که هرکسی داره با قوانین خودش عمل میکنه نه قوانین نوشته شده و مصوب
ولی افرادی که قدرت دارند هرجور دوست دارند دیگران رو دستگیر و ... میکنن و کسانی که قدرتی ندارند دستگیرمیشن و ...
اصل 27 قانون اساسی تجمعات رو ازاد اعلام کرده ولی ایا حتی به یک تجمع محیط زیستی مجوز داده میشه؟ حالا تجمع شادی که پیشکش
ولی در مقابل گروهی دیگه بدون کوچکترین محوز کاملا خلاف اصل قانون اساسی تجمع رعب وحشت برگزار میکنن و امکان شخصی و عمومی هم ازادانه اسیب وارد میکنن
نمیدونم چرا اسم کشورمون جمهوریه وقتی همه موظفند مسلمان باشند
با این حرفتون بشدت موافقم!
دو چیز کاملا متضاد رو در کنار هم میخوان قرار بدن که نشدنی هست
موظف بودن همه به یک عقیده رو کاملا منصفانه! عنوان کردید که عقیده اجباری هست نه اختیاری!!!
Saeed Dz
26-05-2014, 13:59
این نکته در رابطه با اتفاقات اخیر هم باید به صحبت های دوست عزیزم هاویژینی اضافه کنم که حتا در صورتی که این افراد کار اشتباهی انجام داده بودند تا قبل از صدور حکم قضایی نیروی انتظامی حق رسانه ای کردن و مجبور کردن این افراد به ابراز پشیمانی در رسانه ملی رو نداشت و این کار غیر قانونی بود!
leo.unique
26-05-2014, 14:49
این نکته در رابطه با اتفاقات اخیر هم باید به صحبت های دوست عزیزم هاویژینی اضافه کنم که حتا در صورتی که این افراد کار اشتباهی انجام داده بودند تا قبل از صدور حکم قضایی نیروی انتظامی حق رسانه ای کردن و مجبور کردن این افراد به ابراز پشیمانی در رسانه ملی رو نداشت و این کار غیر قانونی بود!
اگه قرار بود قانونی پیش بره که باید شلاق نوش جان میکردن عمو جون ! شانس آوردن به همین مقدار بسنده کردن:n08:
متاسفانه اینجا همه خیلی آرمانی صحبت میکنند!
مثل این میمونه که در حال ساختن یک دیوار میگن این ردیف اجر چیدن درست نیست !
بعد فکر این رو نمیکنن که دیواری که از پایه و بنیان کج شروع شده چطور میخواید با یک ردیف کندن درستش کنید؟!
دقیقا همینه!
آرمان گرایی های یک جامعه آزاد اندیش رو در جامعه ای میخواید زیرسوال ببرید که اساسش براین مبنا نیست!
واسه همین حرف منطقی و درستی بنظر نمیرسه حداقل در ایران...
استارتر تاپیک میگن انسان دارای حقوقی ذاتی هست که هیچ قانونی نمی تواند اونها رو نقض کنه
خب این نظر کیه؟ نظر شماست؟
شما یکی هستید از افراد جامعه ولی قانون گذار نیستید! تا وقتی دراین کشور زندگی میکنیم باید به قوانینش عمل کنیم (به درست و غلطش کار نداریم چون ما تعیین کننده نیستیم)
اگر هم قابل تحمل نیست خب بله دلیل خروج خیلی ها از ایران همین مسائل هست!
Demon King
26-05-2014, 15:25
=havzhini;8235]اطلتعول اینکه لطف شما همونطور که داخل پرانتر اوردن شمایی نویی یعنی کسانی با عقاید کلی شما هست و نه شخص فقط شما
و بعد اینکه وقتی نظری داده میشه حق نقدش هم وجود داره پس وقتی شخص شما نظری میده دیگران حق دارند نقدش کنند
شما بطراحت عنوان کردید کار اون افراد خلاف قانون اساسی بوده پس باید دستگیر و مجازات میشدن
ولی حالا میگید اطلاعی از قانون ندارید و نمیدونید!!!!
حالا هم دوباره ادعا کردین حجابشون خلاف قوانین بوده
بازم باید بپرسم کدام بند قانون گفته روی پشتبام و اتاق شخصی باید حجاب داشت؟
دقیقا الان وضعیتی هست که هرکسی داره با قوانین خودش عمل میکنه نه قوانین نوشته شده و مصوب
ولی افرادی که قدرت دارند هرجور دوست دارند دیگران رو دستگیر و ... میکنن و کسانی که قدرتی ندارند دستگیرمیشن و ...
اصل 27 قانون اساسی تجمعات رو ازاد اعلام کرده ولی ایا حتی به یک تجمع محیط زیستی مجوز داده میشه؟ حالا تجمع شادی که پیشکش
ولی در مقابل گروهی دیگه بدون کوچکترین محوز کاملا خلاف اصل قانون اساسی تجمع رعب وحشت برگزار میکنن و امکان شخصی و عمومی هم ازادانه اسیب وارد میکنن
با این حرفتون بشدت موافقم!
دو چیز کاملا متضاد رو در کنار هم میخوان قرار بدن که نشدنی هست
موظف بودن همه به یک عقیده رو کاملا منصفانه! عنوان کردید که عقیده اجباری هست نه اختیاری!!!
من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه. در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
و رعایت نکردن حجاب در این مورد مثل بی حجابی در کوچه و خیبونه چون دیگه مکان شخصی تبدیل به عمومی شده.
ببخشید یه مثال میزنم،
ولی مجبورم:
فرض کنید یه آقایی یه کلیپ از رابطه با زتش در خانه بده بیرون، بعد دستگیرش کنن و یه عده ی بیان بگن کجای قانون اساسی رابطه با همسر در خانه ی شخصی غیر مجازه؟ !
من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه. در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
و رعایت نکردن حجاب در این مورد مثل بی حجابی در کوچه و خیبونه چون دیگه مکان شخصی تبدیل به عمومی شده.
ببخشید یه مثال میزنم،
ولی مجبورم:
فرض کنید یه آقایی یه کلیپ از رابطه با زتش در خانه بده بیرون، بعد دستگیرش کنن و یه عده ی بیان بگن کجای قانون اساسی رابطه با همسر در خانه ی شخصی غیر مجازه؟ !
دوست گرامی مثالتون مشکل داره .
مثل این میمونه که شما در یک عروسی شرکت کنین و از اون عروسی فیلم برداری بشه و دو روز دیگه فیلمش دست مردم پخش بشه .
بعد نیروی انتظامی بیاد شما رو دستگیر کنه به جرم این که توی این عروسی حضور داشتین و فیلمتون پخش شده !!!!
پس با تعریف شما در این حالت نیروی انتظامی حق داره که شما رو دستگیر و زندانی کنه ؟!
leo.unique
26-05-2014, 15:47
دوست گرامی مثالتون مشکل داره .
مثل این میمونه که شما در یک عروسی شرکت کنین و از اون عروسی فیلم برداری بشه و دو روز دیگه فیلمش دست مردم پخش بشه .
بعد نیروی انتظامی بیاد شما رو دستگیر کنه به جرم این که توی این عروسی حضور داشتین و فیلمتون پخش شده !!!!
پس با تعریف شما در این حالت نیروی انتظامی حق داره که شما رو دستگیر و زندانی کنه ؟!
مگه حضور در عروسی جرمه ؟؟:n04:
مگه حضور در عروسی جرمه ؟؟:n04:
درود
لطف کنین پست ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .
دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موارد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .
من هم مثال زدم که اگر در یک عروسی شرکت داشته باشیم و از اون جشن عروسی فیلم برداری بشه و دو روز بعد فیلمش توی کل ایران پخش بشه و نیروی انتظامی ما رو به جرم دیده شدن در این فیلم دستگیر کنه پس نباید به این موضوع اعتراض نشون بدیم .
چون که توی فیلم بودیم و دیده شدیم و وقتی دیده بشیم دیگه اسم اون حیطه و مورد شخصی نیست ! پس باید مجازات بشیم به جرم این که در فیلم عروسی دیده شدیم ؟!
Demon King
26-05-2014, 15:59
درود
لطف کنخودندت ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .
دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موراد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .
من هم مثال زدم که اگر در یک عروسی شرکت داشته باشیم و از اون جشن عروسی فیلم برداری بشه و دو روز بعد فیلمش توی کل ایران پخش بشه و نیروی انتظامی ما رو به جرم دیده شدن در این فیلم دستگیر کنه پس نباید به این موضوع اعتراض نشون بدیم .
چون که توی فیلم بودیم و دیده شدیم و وقتی دیده بشیم دیگه اسم اون حیطه و مورد شخصی نیست ! پس باید مجازات بشیم به جرم این که در فیلم عروسی دیده شدیم ؟!
منظورم از کلیپ شخصی همین رقصیدن و خوندنه، والا کسی یه کلیپ بده و حرکات ورزشی انجام بده و دست مردم پخش بشع، پلیس میگیری اونو؟ چون شخصی بوده؟
کلیپ شخصی جرم نیست در صورتی که خلاف قوانین نباشه.
و در ضمن فیلم گرفتن از عروسی و رفتن به عروسی جرم محسوب نمیشه که بخوان منو دستگیر کنن،
leo.unique
26-05-2014, 16:12
درود
لطف کنین پست ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .
دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موارد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .
منظورم از کلیپ شخصی همین رقصیدن و خوندنه، والا کسی یه کلیپ بده و حرکات ورزشی انجام بده و دست مردم پخش بشع، پلیس میگیری اونو؟ چون شخصی بوده؟
کلیپ شخصی جرم نیست در صورتی که خلاف قوانین نباشه.
و در ضمن فیلم گرفتن از عروسی و رفتن به عروسی جرم محسوب نمیشه که بخوان منو دستگیر کنن،
چرا به مختلط بودن کلیپ یا عروسی یا مجلس رقص یا ... اشاره ای نمیکنید که باعث سوء برداشت نشه ؟؟:hmm:
BLUEWATE
26-05-2014, 16:14
ممنون:n02:
A.M.D.D.E.V.I.L
26-05-2014, 16:40
ببینید اینجا بحث جنبه طرفه, مردم کشور ایران چون شاید خیلی زنان بی حجاب و رقصنده رو ندیده باشن, احتمالا دیدن اونها باعث انحرافشون میشه. من نمیگم همه ی تقصیر به عهده ی رقصنده است, حداقل نیمی از تقصیر به عهده ی اونه. شاید اگه اون رقصنده نباشه, هیچ وقت حتی فکر انحرافم به ذهن اون افراد خطور نکنه.
من نگفتم اونایی که با دیدن زن منحرف میشن آدمای خوبی هستند, ( اتفاقا خیلی هم انسان های بی جنبه ای هستند. ) اما من میگم راهی هست که بشه اینگونه افراد رو از انحرافات دور کرد و دیدن زن رقصنده برای این افراد شاید قدم اول برای منحرف شدن اینها باشه.
بله راهش اینه که توی خونه ی خودشون ببینه اول ، بعد که تو جامعه دید تعجب نکنه و ذهنش فکر نکنه باید واکنش خاصی نشون بده .
havzhini
26-05-2014, 17:08
من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه.
خوشحالم که حرفایی میزنید که کاملا دقیق و حال و روز امروز ماست
دقیقا افرادی مثل شما و با تفکر و منطق شما قدرت و ابزارها رو در دست گرفتن که با 2دوتا4تایی که پیش خودشون انجام میدن بدون مراجعه به اصل قانون دیگران رو مورد حمله قرار میدن و ادعای اجرای قانون رو هم دارن
گرامی 2دوتای شما 4تا نیست بلکه 5تاست!
شما نمیتونید بدون مطالعه و مراجعه مستقیم به قانون به خودتون حق بدید 2دوتا کنید و بعد با جوابی که مبسازید قانون پیاده کنید
این یعنی عین بیقانونی که کل سیستم کشور ما از بالا تا پایین دقیقا دارن با همین تفکر مزحک 2دوتایی شما کار میکنن
طرف 2دوتا میکنه پیش خودش میگه این کنسرت خلاق قانونه میریزه با اربده کنسرت رو لغو میکنه
طرف 2دوتا میکنه میریزه با ایجاد رعب و وحشت روی یه قبرمرده شعار مرگ بر این و مرگ بر اون مینویسه
طرف 2دوتا میکنه 4نفر دارن بهم اب میپاشن رو چوب و چماغ میکنه تو زندان
طرف 2دوتا میکنه یک تجمع کاملا قانونی محیط زیستی رو تبدیل به دشت کربلا! میکنه
طرف 2دوتا میکه میریزه خونه مردم به جرم جشن و شادی 4تا بچه رو کتک میزنه
و ....
ولی وقتی به اصل قانون نوشته شده و مصوب مراجعه میکنی میبینی تمام این 2دوتا ها شده 5 و 6 و7 و هیچکدوم چهارواقعی قانون نیست
مثل همین 2دوتای شما در مورد حجاب که هیچ تناسبی با قانون اساسی جهموری اسلامی ایران نداره و به خودتون زحمت نمیدید اگر میخواید از قانون استفاده کنید اط خودتون قانون نسازید بلکه به قانونی که وجود داره حالا چه بد یا غلط مراجعه کنید
در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
ببخشید یه مثال میزنم،
ولی مجبورم:
دوستمون مثال خوبی زدن درباره عروسی
پس همونطور که چند پست قبل گفتم ما با این وضع در شخصیترین عکسهای خانوادگی هم حق نداریم خلاف حجاب اجباری مصوب عکسی بگیریم و هرعکس و فیلمی میگریم باید کاملا محجبه باشه بله؟
چون ممکنه هر اتفاقی بیفته و من عکس غیرمحجبه خانومم توسط کسی از روی دشمنی دزدیده بشه بعد خانوم من به جرم بیرون بودن گوشه موهاش در عکسی باید حتما 74ضربه شلاق و 10روزحبس بکشه
من خودم توی هر جشنی از دیقه اولش تا آخرش میرفصم و همه رو هم میرقصونم امابا رقص این کلیپ تهرانیا مخالفم اینا خیلی غربزده رقصیدن حداقلش میتونستن با لباس محلی رقص محلی داشته باشن و سنتهای شاد ایرانی رو نشون جهانیان بدند حاضرم با تکتک رقصندهای کلیپ بحث کنم و قانعشون کنم که کارشون اشتب بوده
شما کلیپهای هپی توکیو و چین هند و کشورای دیگه رو ببین رقص محلی دارند و کارشون هم ماندگار و ارزشمند شده نسبت به اونایی که الگو برداری از موزیک ویدئوهای جلف و بی سروته غربی رو در دستو کارشون قرار دادند
اصن مردم ایران رفص رو اختراع کردند و حالا عده ای با جلف بازیشون دارن خرابش می کنند اف اف اف
Milad4171
26-05-2014, 17:12
از نظر من یکی از مهمترین دلایلی که میتونه باعث بوجود آمدن اینگونه موارد باشد ، برخورد های سلیقه ای است!
ممکن است در قانون ، ما برای تخریب فرد یا گروهی ، ماده یا تبصره نداشته بشیم ؛ اما با استناد به قانون "برخورد سلیقه ای" صرفاً به دلیل عدم علاقه نسبت به فعالیت آن فرد یا گروه ، با آنها برخورد میکنیم!
Demon King
26-05-2014, 17:13
پس همونطور که چند پست قبل گفتم ما با این وضع در شخصیترین عکسهای خانوادگی هم حق نداریم خلاف حجاب اجباری مصوب عکسی بگیریم و هرعکس و فیلمی میگریم باید کاملا محجبه باشه بله؟
چون ممکنه هر اتفاقی بیفته و من عکس غیرمحجبه خانومم توسط کسی از روی دشمنی دزدیده بشه بعد خانوم من به جرم بیرون بودن گوشه موهاش در عکسی باید حتما 74ضربه شلاق و 10روزحبس بکشه
من منظورم اینه خودت کلیپ یا عکس رو داده باشی بیرون, با حرفاتون موافقم اما دو دوتا ی من چهاره جوابش. مطمئن باشید. رعایت حجاب اسلامی از قوانین مبهم نیست که براش ماده بیارم, مثل اینه بگم قانون رسمی کشور بر اساس اسلامه, و شما بگید اشتباهه. در ضمن قوانین کشور ما برخی شون از ریشه مشکل دارن نه این که رعایت نمیشه.
اگه کسی از روی دشمنی عکس دوستش رو بده بیرون شاید اون دوست دستگیر بشه اما بستگی به وجدان افراد داره که همچین کاری بکنن یا نه .. /
leo.unique
26-05-2014, 17:15
بله راهش اینه که توی خونه ی خودشون ببینه اول ، بعد که تو جامعه دید تعجب نکنه و ذهنش فکر نکنه باید واکنش خاصی نشون بده .
هه ! به آمار تجاوزات جنسی در مهد دموکراسی جهان (به قول خودشون البته) مراجعه کنید :n10:
و من الله التوفیق:n02:
leo.unique
26-05-2014, 17:38
اتفاقا برعکس ! مثالشون اصلا خوب نبود و نشون میداد که تاپیک رو دنبال نکردن چون در پست #55 مطلبی رو نقل قول کردم که مطمئنا نخوندن
رابطه نامشروع در فصل 18 قانون مجازات اسلامي با عنوان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومي معرفي شده و در ماده 637 اين قانون تشريح شده است
” اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند “
حسین مرادی قاضی دادگاه کیفری استان تهران شعبه 77 در گفت و گو با «حمایت» به بررسی قوانین مربوط به جرم رابطه نامشروع پرداخت و توضیح داد: رابطه نامشروع در فصل 18 قانون مجازات اسلامي با عنوان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومي معرفي شده و در ماده 637 اين قانون تشريح شده است. اين جرم در قانون اينگونه تعريف شده است كه «هرگاه زن و مردي كه بين آنها علقه زوجيت نباشد مرتكب روابط نامشروع يا عمل منافي عفت غير از زنا از قبيل تقبيل يا مضاجعه شوند، به شلاق تا 99 ضربه محكوم خواهند شد».مرادی افزود: براساس آموزه های دینی اگر چنانچه روابط بین مذکر و مونث که به سن بلوغ رسیدهاند از طریق شرعی آن یعنی جاری شدن صیغه نباشد، رابطه نامشروع است که این رابطه اعم از این هم میشود که در کافی شاپ، چای خوردن و قدم زدن در پارک باشد که البته عموما جوانها از آنان بی اطلاع هستند. در حالی که براساس قوانین جاری ما در همین حد هم، بدون خواندن صیغه و یا عدم اطلاع خانواده، رابطه نامشروع احراز میشود. وی تاکید کرد: حتی نشستن در ماشین و صحبت کردن نیز رابطه نامشروع است و جزای اثبات جرم رابطه نامشروع شلاق است که بعضاً به جهت تکمیل مجازات حتی تبعید نیز در نظر گرفته میشود. مرادی در مورد رابطه نامشروع و اعمال خلاف عفت عمومی تصریح کرد: انجام فعلی که خلاف عفت عمومی و ناسازگار با عفت عمومی باشد نیز جرم است مثلاً پوشش غیراسلامی در کشورهای اروپایی جرم نیست زیرا خلاف رویه جامعه رفتار نشده است اما همین عمل در کشور ما جرم است و با آن برخورد میشود زیرا جامعه آن را بر نمی تابد و خلاف عفت عمومی است.
A.M.D.D.E.V.I.L
26-05-2014, 23:36
کدوم آمار ؟ کجا ؟ کی ؟
جایی که تجاوزی صورت میگیره ، اصولا متجاوز رو مجازات میکنن ، نه اینکه قربانی رو تو ملا عام سنگسارش کنن .
در یونان هم همچین تجاوز نرخش بالا نیست :n13:
شما یه نگاهی بکنید به آمار تجاوز در خاور میانه .
اووووووووووووه صبر کن ! نه ، یادم رفت .... تو خاور میانه مردان چنان هیولا هایی هستند که زنان از فرط هراس از مرگ هیچ اعتراضی به هیچ کسی نمی کنن . پس آماری هم نیست و باشه هم دقیق نیست .
به نظر من مقایسه ی خوبی نیست ، مقایسه ی بین یک فرهنگ عقب افتاده ی وحشی با یک فرهنگی که تازه 70 سال هست که شکل گرفته "فرهنگ غرب" و جدید هست .
به نظر من ما باید به فکر این باشیم که در این هزاره ی جدید در مورد ارزش ها ، هنجار ها و ... تجدید نظر بکنیم .
leo.unique
27-05-2014, 00:36
کدوم آمار ؟ کجا ؟ کی ؟
جایی که تجاوزی صورت میگیره ، اصولا متجاوز رو مجازات میکنن ، نه اینکه قربانی رو تو ملا عام سنگسارش کنن .
در یونان هم همچین تجاوز نرخش بالا نیست :n13:
اووووووووووووه صبر کن ! نه ، یادم رفت .... تو خاور میانه مردان چنان هیولا هایی هستند که زنان از فرط هراس از مرگ هیچ اعتراضی به هیچ کسی نمی کنن . پس آماری هم نیست و باشه هم دقیق نیست .
به نظر من مقایسه ی خوبی نیست ، مقایسه ی بین یک فرهنگ عقب افتاده ی وحشی با یک فرهنگی که تازه 70 سال هست که شکل گرفته "فرهنگ غرب" و جدید هست .
به نظر من ما باید به فکر این باشیم که در این هزاره ی جدید در مورد ارزش ها ، هنجار ها و ... تجدید نظر بکنیم .
مهد دموکراسی و آزادی جهان در حال حاضر آمریکاست البته به قول خودشون و با اینکه چشم مردان اون سرزمین کاملا سیره (به قول خودمون) اما بازهم عده ای از اونها واکنشهای خیلی خیلی خاصی مثل تجاوز جنسی از خودشون نشون میدن و این گفته شمارو نقض میکنه
ehsan_wwe
27-05-2014, 02:19
یه چیز جالب که هیچ کس بهش اشاره نکرد
طبق قانون فیلم برداری جرم حساب میشه نمیدونم چقدر شلاق یا زندان داره
بعد تنها کسایی که مجوز دارن اجازه فیلم برداری دارن باهاشون کاری ندارن ( من با گوشیم فیلم گرفتم کلانتری اسلامشهر منو گرفت ) قاضی به هزار بدبختی منو بخشید و به یه تعهد راضی شد
حتی فیلم برداری عروسی هم جرمه
فقط کسانی اجازه گرفتن مجوز فیلم برداری دارن که یا عکاسخانه داشته باشن یا عضو فیلمبرداران کشور باشن
مهد دموکراسی و آزادی جهان در حال حاضر آمریکاست البته به قول خودشون و با اینکه چشم مردان اون سرزمین کاملا سیره (به قول خودمون) اما بازهم عده ای از اونها واکنشهای خیلی خیلی خاصی مثل تجاوز جنسی از خودشون نشون میدن و این گفته شمارو نقض میکنه
من معضرت می خوام ولی شما یه سر برو بعد از توهم در میای
آمریکا چندین برابر ایران وصعت و جمعیت داره
برات کشور های شمالی آمریکارو مثال میزنم تو ایالتی مثل واشنگتون فقط سالی یک نفر مجرم محکوم میشه دیگه حساب کن - یا کشوری مثل کانادا تو مرکزش هر 4 سال یک بار یک نفر رو پلیس دستگیر میکنه به جرم دزدی
آقای تجاوز شما یه سر اگه تشریف ببری جنوب کشور حد اعقل هفته ای یک بار خبر تجاوز به بچه هارو میشنوی
ولی تو آمریکا آخریش مایکل یادم نیست چی چی بود که 3 سال پیش بود
تو مثل اینکه آمریکا رو با bosney اشتباه گرفتی ( روزی 10 تا مقاله بخونی باور کن جز اینکه اطلاعاتت به روز میشه هیچ ضرری نمیکنی )
کدوم آمار ؟ کجا ؟ کی ؟
در یونان هم همچین تجاوز نرخش بالا نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فیس بوک آلن ایر بحث تاریخ شد حرف خیلی قشنگی زد که رو من تاثییر گذاشته
گفت تاریخ جمهوری اسلامی ایران سه هزار سال نیست 35 ساله ( یادم نیست دقیق )
تاریخ ایالات متحده هم 200 ساله
اما تاریخ پرشیا 3 هزار ساله
تاریخ آمریکو هم همون حدوده
وقتی یه حکومت تاریخ رو ادامه نمیده و تمام اصول و مبنی هارو عوض میکنه تاریخ جدیدی شروع میشه
(منظورش کاملآ مشخص بود - میگفت ایران امروز با تجربه 35 ساله خیلی طبیعیه که نمیشه با آمریکا 200 ساله مقایسه بشه )
مثلا میگفت 30 سال طول کشید تا قانون برده داری (که برای اولین بار تو جهان ) برداشته شد - 50 سال طول کشید تا قانون برابری سیاه با سفید ثبت شد 60 سال طول کشید تا حجاب آزاد شد و .... یا مثلا 40 سال طول کشید تا روزنامه اجازه آزادانه صحبت کردن رو پیدا کرد
(اعداد ذهنی هستن )
ولی حرفش خیلی جالب بود به نظرم منم 200 سال تاریخ نیاز داریم تا به آمریکای امروز برسیم ( ولی یه نکته - فقط آمریکا همه اینارو برای اولین بار تو جهان آورد - ما که میتونیم از تجربه موفقش استفاده کنیم فکر کرنم زمان کمتری ببره )
leo.unique
27-05-2014, 12:01
من معضرت می خوام ولی شما یه سر برو بعد از توهم در میای
آمریکا چندین برابر ایران وصعت و جمعیت داره
برات کشور های شمالی آمریکارو مثال میزنم تو ایالتی مثل واشنگتون فقط سالی یک نفر مجرم محکوم میشه دیگه حساب کن - یا کشوری مثل کانادا تو مرکزش هر 4 سال یک بار یک نفر رو پلیس دستگیر میکنه به جرم دزدی
آقای تجاوز شما یه سر اگه تشریف ببری جنوب کشور حد اعقل هفته ای یک بار خبر تجاوز به بچه هارو میشنوی
ولی تو آمریکا آخریش مایکل یادم نیست چی چی بود که 3 سال پیش بود
تو مثل اینکه آمریکا رو با bosney اشتباه گرفتی ( روزی 10 تا مقاله بخونی باور کن جز اینکه اطلاعاتت به روز میشه هیچ ضرری نمیکنی )
هدف اثبات استدلال اشتباه بعضی از دوستان غربزده بود با استفاده از مثال نقض ! میتونید S e x ual assault یاs e x ual abuse یا rape و similar terms:n02: رو با نام اون کشوری که مهد دموکراسی و آزادی جهانه :n08:در موتورهای جستجو قرار بدین و مطالعه کنید ! احمقانه-ست آمارهایی که خودشون ارائه دادن رو اینجا کپی پیست کنم !
پ.ن: من عادت ندارم مثل بعضیا روزی 10 تا مقاله بصورت سلکت شده بخونم چون باعث میشه دچار توهم بشم:n06:
A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2014, 12:57
نه خیر ، آمریکا فرهنگش 200 ساله نیست. آمریکا و کل جهان غرب فرهنگشون زمانی شروع شد به شکل گیری مدرنی که حالا میبینیم که جنگ جهانی 2 تموم شد .
یعنی از همون موقع شروع کردن تجدید نظر در مورد همه چیز رو .
ولی مثلا شبه جزیره ی عربستان با فروپاشی امپراطوری عثمانی و ظهور سعودی ها و قدرت گیری وهابی ها ، و کشف نفت فراوان شروع کردن به ... و چون قدرت مطلق دستشون هست و درآمد هنگفت دارن هیچ کس هیچ جای دنیا هیچ کاری نمی تونه بکنه .
بنابر این مهد دموکراسی جهان فقط ایالات متحده نیست ، بلکه کشور هایی هست که درگیر جنگ جهانی بودند . مثل آلمان ، آمریکا ، فرانسه ، ایتالیا تا حدودی و صد البته روسیه که البته رژیمش عوض شده و دیگه حساب نمی شه به دلایل مشخص که دموکرات نبود ایدئولوژی شون ، کلا یه چیز دیگه بود ، کمونیست .
نرخ تجاوز هم ، نگران نباشید ... یک جای دنیا به یک عمل میگن تجاوز و متجاوز رو مجازات میکنن و جای دیگه بهش میگن ازدواج مصلحتی ، یه جا دیگه بهش میگن مجازات به جرم بد حجابی زن و امری جائز و پسندیده با پاداش دنیوی و اخروی .
شما که ادعا میکنید نرخ تجاوز در ایالات متحده بیشترین مقدار رو در جهان داره ، یک آمار بیارید از ایالت های مختلف آمریکا در مورد تجاوز اینجا ارائه کنید .
تا من و دوستان بتونیم جوابگو باشیم :n16:
leo.unique
27-05-2014, 18:47
شما که ادعا میکنید نرخ تجاوز در ایالات متحده بیشترین مقدار رو در جهان داره ، یک آمار بیارید از ایالت های مختلف آمریکا در مورد تجاوز اینجا ارائه کنید .
تا من و دوستان بتونیم جوابگو باشیم :n16:
من گفتم مهد دموکراسی و آزادی بیشترین نرخ تجاوز رو در جهان داره ؟؟؟:n04: شما و اون دوست گرامی (که گفتن: تو مثل اینکه آمریکا رو با bosney اشتباه گرفتی ) بجای اینکه روزی 10 تا مقاله بخونید بهتره اول یاد بگیرید که درست و با دقت بخونید و بعد وارد بحثها بشید
جوابگوی چی باشید ؟؟
ehsan_wwe
27-05-2014, 20:27
حق با شماست
سرعت پیشرفت آمریکا بعد از جنگ جهانی قابل مقایسه نیست با قبلش ولی خوب بازیم قبلش خیلی کار های پر اهمیتی انجام دادن که قابل تقدیره
حرف شما منو یاد vietnam انداخت یا japon اینا تو همین 30 40 سال تونستن خودشونو خیلی بالا بکشن
راستی موافقی اگه گیر زیاد بشه یه چیزی آزاد میشه - به هر حال مردم منطق دارن وقتی میبینن یه گروه شاد باهاشون برخورد میشه پیش خودشون میگن شاید این قانون درست نیست و برای درست شدنش درخواست تغییر میکنن ؟
آمریکا تو زمان سومین رئیس جمهورش ( فکر کنم دقیق یادم نیست ) این قانون رو گذاشت که هرجا که هر کارخونه ای هست مقاطع تحصیلی مربوط به اون کارخونه بشن و اگه کسی قصد داره که تو مقطع دیگری پیشرفت کنه باید نقل مکان کنه این انقلاب صنعتی و هنری آمریکارو استارت زد مثل برادویر تو منهتن - مثل بیابونای آباد شده تو california یا تو vegas بعد با توجه به علاقه های هر بوم و منطقه قانون های مخصوص میزاره مثل حجاب و پوشش اختیاری تو پینسلوانیا یا ممنوعیت مشروبات تو یه ایالت دیگه - یا آزادی تفنگ تو میشیگان و .... بعد شعار ما که درخت نیستیم با نقل مکان شرایط موافق با قلب خویش را بسازیر رو پر میکنن
تمام این اتفاقا تو شروع آمریکا شکل میگیره قبل از جنگ جهانی اول حتی جرم دانستن برده داری یا مثلا سال 1943 آزادی سیاه پوستا ( سال رو شاید اشتباه گفته باشم )
به نظرم من از اول قرار بود این 200 سال تمدن به سمت پیشرفت بشریت حرکت کنه
A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2014, 22:03
هه ! به آمار تجاوزات جنسی در مهد دموکراسی جهان (به قول خودشون البته) مراجعه کنید
کسانی که با خوندن این متن در قالبی که مطرح شد فکر میکنن منظور نویسنده بالا بودن آمار تجاوز در "مهد دموکراسی جهان" هست . تکشر کنند. !!
و اما برداشت های دیگه ای که میشه از اون جمله کرد (با توجه به اینکه آماری ارائه نشده و فقط یک جمله هست و گفته نشده مقصود کدوم کشور هست که بشه تو گوگل جستوجو کرد)
1- مهد دموکراسی جهان کمترین آمار تجاوز رو داره .
2- در مهد دموکراسی جهان بیشترین آمار تجاوز مربوط به بچه باز هاست
3- در مهد دموکراسی جهان همه حد اقل 1 بار تجاوز شده بهشون
4- در مهد دموکراسی جهان تجاوز به عنوان چیز خوب شناخته شده هست
5- آماری برای تجاوز در مهد دموکراسی وجود ندارد
6 - در مهد دموکراسی جهان هر کس حد اقل 1 بار تجاوز نکرده باشد به مجازات تجاوز شدن محکوم میشه !
7-...
.
.
.
مقصود مبهم هست ! پس خواهشا مشخص کنید چه میخواهید بگویید ، رک و همراه لینک هایی از منبع ها و سایت های معتبر بین المللی . تا بتونیم بحث رو مفید پیش ببریم و دچار دعوای شخصی نشیم .
و از اینکه سوء برداشت کردم از صحبت هاتون عذر میخوام :n16:
یک کلیپ دلقک بازی یا تصادف چندثانیه ای... باعث خندیدن چندین میلیون ایرانی شد تا جایی که طنزپردازان بزرگ هم با چندین سال کار طنز نمی توانند این چنین موجباب شادی مردم را فراهم آورند آری لیکن در حالیکه خارجیها در کامنتهای همین کلیپها در یوتوب نوشته اند خودخواهی باعث تصادفشان شد افسوس به کم عقل گواهینامه داده اند امکان داشت انسان دیگری را به کشتن دهند انها بوق ...بودند... اما در ایران چون مردم نیازمند شادی اند برخورد با کلیپ طور دیگری بود آیا نشان از فقر فرهنگیست؟ خیر این نشان از کمبود شادی است بطوریکه شاهد هستیم چطور جمع کثیری از هموطنان با تولید کلیپهای تصادف ساختگی به نحوی با کلیپ تصادف اصلی همذات پنداری کرده و خود را به نوعی شاد میگردانند هرچند درکشورهای جهان سوم این مسائل عادیست و در کشورهای پیشرفته بخاطر تصادف کسی شاد نمیشود
A.M.D.D.E.V.I.L
27-05-2014, 22:30
فقط 1 نمونه ویدئو نیست که از ایران سر و صدا کرده زیادن پس از اون بابت نگران نباشید .
اما مسئله ای که به آن توجه نمی کنید این است ، چه فیلم گرفته شده باشد چه نه ، خیییییییییییییلی از دختران جوان در ایران در ماشین هایشان از این کار ها می کنند . حالا یکی از آن همه موارد که تصادف کرد ، تصادفا فیلم هم گرفته است .
نکته ی دیگری که باید بهش اشاره کرد اینه که کافیه برید یو تیوب ، به زبان کشوری که فکر میکنید خیلی فرهنگ بالایی داره جستو جو کنید این کلمات رو که مثلا برای انگلیسی میشه :
epic failure
صد ها ویدئو ی مشابه خواهید دید که از شهروندان معمولی به طور تصادفی گرفته شده و مسخره بازی هایی هستند که همه ی جهانیان به آن می خندند .
هیچ ایرادی در هیچ کجای این امر نیست . و هیچ فردی در هیچ کجای دنیا با دیدن یک ویدئوی سرگرم کننده مثل همین سبک ویدئو ها کل مردم اون کشور و فرهنگش رو قضاوت نمی کنه .
پس شما نگران نباشید ، این اتفاق از اعتبار پاسپورت ایرانی نمی کاهد و نشان دهنده ی فقط فرهنگی ایرانیان در جهان نیست . بلکه حتی نشان دهنده ی جنبه ی رئال از زندگی ایرانیان هست و به مردم جهان حس هم ذات پنداری می دهد و ترس از ایرانی-خاور میانه ای را می کاهد .
وقتی در مورد این سبک زندگی قضاوت های غیر واقع گرایانه میشه احساس بدی به آدم دست میده ، پس بهتره وقتی از همه ی جوانب اطلاعی نداریم قضاوت نکنیم . :10:
leo.unique
27-05-2014, 23:48
کسانی که با خوندن این متن در قالبی که مطرح شد فکر میکنن منظور نویسنده بالا بودن آمار تجاوز در "مهد دموکراسی جهان" هست . تکشر کنند. !!
و اما برداشت های دیگه ای که میشه از اون جمله کرد (با توجه به اینکه آماری ارائه نشده و فقط یک جمله هست و گفته نشده مقصود کدوم کشور هست که بشه تو گوگل جستوجو کرد)
1- مهد دموکراسی جهان کمترین آمار تجاوز رو داره .
2- در مهد دموکراسی جهان بیشترین آمار تجاوز مربوط به بچه باز هاست
3- در مهد دموکراسی جهان همه حد اقل 1 بار تجاوز شده بهشون
4- در مهد دموکراسی جهان تجاوز به عنوان چیز خوب شناخته شده هست
5- آماری برای تجاوز در مهد دموکراسی وجود ندارد
6 - در مهد دموکراسی جهان هر کس حد اقل 1 بار تجاوز نکرده باشد به مجازات تجاوز شدن محکوم میشه !
7-...
.
.
.
مقصود مبهم هست ! پس خواهشا مشخص کنید چه میخواهید بگویید ، رک و همراه لینک هایی از منبع ها و سایت های معتبر بین المللی . تا بتونیم بحث رو مفید پیش ببریم و دچار دعوای شخصی نشیم .
و از اینکه سوء برداشت کردم از صحبت هاتون عذر میخوام :n16:
مهد دموکراسی جهان درحال حاضر عمریکاست ! کسی هم نمیتونه بگه نیستی ! چون زور داره :n02:
حالا برو جستجو کن توی گوگل و بعد این پستو بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr_100_dolari
28-05-2014, 01:05
فکر میکنم مرور این پست در این تاپیک هم خالی از لطف نباشه.
اضافه میکنم، قانون هم چیزی نیست که یه عده نماینده فرمایشی که توسط شورای نگهبان مهره چینی شدند و رای بیشتر اونها حتا به 3% حوزه انتخابی هم نمیرسه (میتونم اسم هم بیارم برای این موضوع) تصویب میکنند! بلکه قانون چیزی هستش که افراد جامعه برای بدست آوردن یک نفع جمعی اون رو رعایت میکنند.
ضمنن
انسان دارای حقوقی ذاتی هست که هیچ قانونی نمی تواند اونها رو نقض کنه. موضوعاتی که شخصی هستند حکومت ها هیچ حقی برای قانون گذاری در اون رابطه و تجاوز به حقوق ذاتی و شخصی افراد ندارند. در واقع وجود اینچنین قوانینی خود نقض قوانین هستش!
نکته بعد اینکه در قانون اساسی ما حدود آزادی های فردی به طور واضح اصلن معلوم نیست چیه هست که بشه مثلن در موردش بحث بشه یا ... .
متاسفانه اینجا همه خیلی آرمانی صحبت میکنند!
مثل این میمونه که در حال ساختن یک دیوار میگن این ردیف اجر چیدن درست نیست !
بعد فکر این رو نمیکنن که دیواری که از پایه و بنیان کج شروع شده چطور میخواید با یک ردیف کندن درستش کنید؟!
دقیقا همینه!
آرمان گرایی های یک جامعه آزاد اندیش رو در جامعه ای میخواید زیرسوال ببرید که اساسش براین مبنا نیست!
واسه همین حرف منطقی و درستی بنظر نمیرسه حداقل در ایران...
استارتر تاپیک میگن انسان دارای حقوقی ذاتی هست که هیچ قانونی نمی تواند اونها رو نقض کنه
خب این نظر کیه؟ نظر شماست؟
شما یکی هستید از افراد جامعه ولی قانون گذار نیستید! تا وقتی دراین کشور زندگی میکنیم باید به قوانینش عمل کنیم (به درست و غلطش کار نداریم چون ما تعیین کننده نیستیم)
اگر هم قابل تحمل نیست خب بله دلیل خروج خیلی ها از ایران همین مسائل هست!
در ادامه پست آقا سعید و پاسخ برای این پست اشاره به پست زیر هم بد نیستش
پس این طور میشه نتیجه گرفتش که در سرزمین های بیگانه و بلاد کفر که هیچ گونه حق اعتراضی به قانون و قانون گذار وجود نداره و از طرفی حتی با در نظر گرفتن درصد احتمال پایین وجود حق اعتراض به قوانین به دلیل
زمانی بسیار طولانی تغییرات در قوانین افراد در جستجوی حس هیجان شادی ره سپار سفر بسیار هیجانی تر اخرت می شوند و راهی جز این باقی نمی مونه که در کمال احترام به قوانین مندرج این قوانین رو نادیده گرفته و
حتی در صورت ضایع شدن احتمالی حقوق شهروندی شهروندان آن جامعه جوابگو قانون گذار اعظم (تشخیص دهنده درست از غلط ) بر سر پل صراط باشد و در مورد جرم اجتماعی زیر پا گذاشتن قوانین مندرج شده در کتاب قانون اساسی (
که اون هم اصلا معلوم نیستش چی هستش و کی اصلا این قوانین رو درج و حقوق شخصی / انسانی / شهروندی و ... را از هم مجزا کرده است) از طریق قوانین زیر میزی توافقات حاصل شود و حتی شاید در این تعامل دو طرفه خیر
خواهانه و بشر دوستانه درهای قانونی لذت بردن از هیجانات شادی بیشتر در محافل شناخته شده از سوی اجرا کنندگان قانون به سوی افراد در جستجوی حس شادی بیشتر هم باز شود .
.
=============
اتفاقا برعکس ! مثالشون اصلا خوب نبود و نشون میداد که تاپیک رو دنبال نکردن چون در پست #55 مطلبی رو نقل قول کردم که مطمئنا نخوندن
نوشته شده توسط Mr_100_dolari[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز من نمیدونم هدف شما چیه که از یک پست دیگه من که مربوط به تاپیک دیگه هستش و در جواب سوال دوستمون که در مورد رابطه های آزاد دختر و پسر در محیط هایی مثل پارک و ... گفته بودن که وجود داره و منم بهشون
جواب دادم که هر چند این کار انجام میشه و شاید ظاهرا باهاشون برخورد نشه ولی طبق قانون جرم هستش و در مواقع که دوست داشته باشن هم برخورد میکنند حالا چه شما اطلاع داشته باشین از این قانون یا نه ... ولی این اصلا
ارتباطی به محافل خصوصی و فبلم گرفتن از اون نداره اگر شما به متن قانون توجه کنید گفته
:
: انجام فعلی که خلاف عفت عمومی و ناسازگار با عفت عمومی باشد نیز جرم است مثلاً پوشش غیراسلامی در کشورهای اروپایی جرم نیست زیرا خلاف رویه جامعه رفتار نشده است اما همین عمل در کشور ما جرم است و با آن برخورد میشود زیرا جامعه آن را برنمی تابد و خلاف عفت عمومی است.
که منظور از خلاف عفت عمومی عملی هستش که در جامعه و بین عموم اتفاق افتاده باشه مثل بی حجابی در جامعه (توی خیابون ) و این قانون اصلا ارتباطی به محافل خصوصی نداره حالا اینکه فیلم خصوصی به صوری ارادی با غیر
ارادی و توسط چه کسی و با چه نیتی در معرض عموم قراربگیره که بازم تقسیم بندی های خاص خودش رو داره .... وگرنه قانونی وجود نداره که اگر شما عکست رو آزادنه و دلخواه در معرض عموم گذاشتی کسی بتونه ازت شکایت کنه .
leo.unique
28-05-2014, 08:35
که منظور از خلاف عفت عمومی عملی هستش که در جامعه و بین عموم اتفاق افتاده باشه
این برداشت شماست و البته صد در صد غلط ! :n01:
A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2014, 10:06
مهد دموکراسی جهان درحال حاضر عمریکاست ! کسی هم نمیتونه بگه نیستی ! چون زور داره :n02:
حالا برو جستجو کن توی گوگل و بعد این پستو بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که در بحث شرکت کردید .
Mr_100_dolari
28-05-2014, 10:38
این برداشت شماست و البته صد در صد غلط ! :n01:
البته متن بلد شده که قسمتی از قانون هستش و کاملا مشخصه داره چی می گه ولی شاید در منطقه ای که شما زندگی می کنید (ایران ) رعایت نکردن پوشش اسلامی نه قانون به حساب میاد و نه جرم که در اون صورت برداشت شما صد در صد درست هستش .
در کل اگر براتون زحمتی نیستش بندی از قانون رو که میگه اتفاقات مربوط به حریم شخصی افراد که با اختیار خودشون در اختیار عموم قرار گرفته جرم هستش و مجازات داره رو با ذکر ماده و قانون اینجا بنویسید تا ما هم بیشتر مطلع بشیم ...
وگرنه شما آزادی بدون اطلاع از قانون طبق برداشت خودت عمل کنی و مجازاتش رو هم تحمل کنی مگر اینکه همونطور که گفتم در نقطه ای از ایران زندگی کنی که همه مثل شما برداشت می کنند که در اون صورت دیگه بحثی نیستش ....
leo.unique
28-05-2014, 11:24
ممنون که در بحث شرکت کردید .
جستجو کردی در مورد آمار تجاوز جنسی در امریکا (داعیه دار دموکراسی جهان) ؟ جوابگوی چی میخواستین باشین ؟؟:n01:
البته متن بلد شده که قسمتی از قانون هستش و کاملا مشخصه داره چی می گه ولی شاید در منطقه ای که شما زندگی می کنید (ایران ) رعایت نکردن پوشش اسلامی نه قانون به حساب میاد و نه جرم که در اون صورت برداشت شما صد در صد درست هستش .
در کل اگر براتون زحمتی نیستش بندی از قانون رو که میگه اتفاقات مربوط به حریم شخصی افراد که با اختیار خودشون در اختیار عموم قرار گرفته جرم هستش و مجازات داره رو با ذکر ماده و قانون اینجا بنویسید تا ما هم بیشتر مطلع بشیم ...
وگرنه شما آزادی بدون اطلاع از قانون طبق برداشت خودت عمل کنی و مجازاتش رو هم تحمل کنی مگر اینکه همونطور که گفتم در نقطه ای از ایران زندگی کنی که همه مثل شما برداشت می کنند که در اون صورت دیگه بحثی نیستش ....
خیلی خیلی واضح گفته شده در قانون ! برخلاف عفت عمومی ! نه برخلاف عفت مکانهای عمومی ! حداقل از کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی انتظار میره دقیقتر بخونه :n27: ارتباط نامشروع برخلاف عفت عمومیه و در صورت اثبات باید مجازات بشن
A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2014, 13:19
من و دوستان منتظر سوالات شما هستیم . که در پست های اخیرتون دیده نشده .
از اظهار نظرات شما هم استفاده کردیم و ممنونیم که در گفتوگو شرکت کردید .
فقط جهت یاد آوری . هنوز نگفتید کدوم آمار رو میگید . بنابر این من یک ماجراجویی کوچکی رو شروع کردم تا از طرز تفکر شما سر در بیارم :n20:
(داخل پرانتز بگم اگه آمار ما رو تائید نمی کنید آمار بدید تا بررسی کنیم ، نظر بدیم ؛ به عبارت دیگر "جوابگو" باشیم .)
این نمودار بالا که مربوط به ایالات متحده ی آمریکا (بنابر فرموده ی شما "مهد دموکراسی مدرن جهان به قول خودشون") است .
نشان گر این هست که در کشوری مدرن مثل ایالات متحده ، فقط 10 درصد از تجاوز ها توسط افراد نا آشنا انجام میشن . 40 درصد توسط اعضای خانواده و 50 درصد توسط نزدیکان هست
چیزی که مد نظر ما است و میخواهیم کشور خود را با ایالات متحده مقایسه کنیم تجاوز توسط افراد نا آشنا هست . که با دیدن شادی و یا عدم رعایت حجاب دچار احساسات حیوانی شده و تجاوز می کنند . نه تجاوز توسط افراد خانوده ، نه تجاوز توسط دوستان معتمد .
و اما سوال : آیا ایالات متحده بالاترین آمار تجاوز در جهان را دارد ؟
خیر ، آفریقا مقام اول و کانادا مقام دوم و ایالات متحده مقام سوم هست .
اما چیزی که باید بهش دقت کرد اینه که "آیا نوع تجاوز صورت گرفته در آفریقا با نوع تجاوز در کانادا و آمریکا یکیست ؟" ، "آیا عاملی که منجر به تجاوز می شود در آفریقا و آمریکا و کانادا یکیست؟"
نه خیر - در کشور های متمدن تری مثل آمریکا و کانادا ، متجاوز ها کسانی هستند که به قربانی نزدیک بودند .
اگر چنین الگویی را به کشور های جهان سومی بیاریم . دیگه به اون فردی که تجاوز کرده نمی گن "متجاوز" چون مسئله ی آبرو و حیا و ترس هایی از دین و هنجار ها به وجود میاد و منجر میشه به ازدواج های زورکی (که در هند و سایر کشور های جهان سومی فراوانه) و در نتیجه متجاوز مجازات نمیشه و یک زندگی آرام ولی زورکی رو ادامه میده . اما قربانی ، علاوه بر تجاوز هم مجبوره مادر بشه هم سلامت روانی رو نگه داره و هم با متجاوز زیر یک سقف زندگی کنه .
یک حالت دوم هم ممکنه پیش بیاد که در شبه جزیره ی عربستان ممکنه رخ بده . قربانی (که اکثرا کاگران نظافت داخل خانه هستند) که بهش تجاوز شده نمی تونه به کسی اعتراض کنه
چون در هر رابطه ی جنسی خارج از ازدواج در قوانین اسلامی عربستان سعودی مجازات مرگ رو به قربانی در نظر می گیره . و لزوما با متجاوز ازدواج هم نمی کنه . فقط بد بخت میشه تمام .
و نوع تجاوزی که در آفریقا صورت میگیره ، تجاوز از نوع "نا آشنا ها" هست . به طوری که در هر 17 ثانیه به 1 نفر در آفریقای جنوبی تجاوز میشه .
یعنی وقتی یکی تو خیابون یه زن میبینه ، کافیه اون زن اندکی با الگو هایی که متجاوز باهاش بزرگ شدن متفاوت باشه ، غریزه حکم خواهد کرد که تجاوز کنه .
در صورتی که در کشور های مدرن میبینیم متجاوز قبل از تجاوز حتی با قربانی دوست صمیمی بودن . اما بنابر دلایل مختلف تجاوز انجام میشه .
پس مقایسه ی بجایی نیست مقایسه ی بین آفریقا و "مهد دموکراسی جهان" .
هر چند اگر افراد از همان ابتدای زندگی در محیط خانه با فرهنگ و پوشش دیگری تربیت می شدند ، قضیه فرق می کرد .
حال اگر باز هم سوالی دارید ، بپرسید . اگر بتوانم جوابگو می شود و اگر نه از دوستان کمک می طلبیم .
leo.unique
28-05-2014, 14:32
Nearly 1 in 5 Women in U.S. Survey Say They Have Been S e x ually Assaulted ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:25:
چیزی که مد نظر ما است و میخواهیم کشور خود را با ایالات متحده مقایسه کنیم تجاوز توسط افراد نا آشنا هست
اصلا چنین چیزی مد نظر ما نیست ! چون همسایه ها و همکلاسی ها و همکاران و ... هم آشنا محسوب میشن !
ضمنا 60 درصد از تجاوزها در امریکا هرگز به پلیس گزارش نشده است :n05:
A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2014, 16:16
مرسی که نهایتا لینکی دادید ! ! !
و اما . در جامعه ای مثل ایالات متحده ، تجاوز هایی که صورت میگیره اکثرا توسط آشنایان فرد هست . پس وقتی فردی مورد تجاوز قرار گرفته ، طوری نیست که متجاوز به زور دست و پاش رو ببنده و در وسط نا کجا آباد کارش رو تموم کنه . گزارش هم نمی کنن ، چون لازم نیست گزارش کنن 60 درصد از تجاوز ها که به پلیس گزارش نشده ، طبیعتا به این علت گزارش نشده که فردی که بهش تجاوز شده در اکثر موارد مطمئن نیست که آیا ارزش گزارش دادن داره یانه ! یعنی مثلا با خودش میگه اینکه من برم به پلیس بگم همسایه ام بهم تجاوز کرده ، نمی گن خودمم این وسط مقصر بودم که دعوتش کردم خونه و سیگنال های غلط بهش دادم ؟!
و در مورد 1/5 زنان آمریکا که بهشون تجاوز شده ، در کنارش حق و حقوقی دارند که اگر گزارش کنند می تونن راحت بهش برسن و از چیزی یا کسی ترسی ندارند .
یک مثال در مورد چیزی که در آمریکا تجاوز حساب میشه : رئیس یک شرکت به منشی می گه اگه با من بخوابی ارتقا میدم تورو ، منشی هم به دلایلی قبول میکنه .
حالا منشی به هر حال می تونه بره شکایت کنه ولی دیگه نمی تونه تو اون شرکت کار کنه .!!
اما در مورد عربستان . همونطور که گفتم زنان زیادی پس از مهاجرت به کشور های دیگه گفتن که بهشون تجاوز شده اما چون از سنگسار ترس دارن گزارش نمی کنن . شانسی برای گرفتن حق وجود نداره . پس احتمال داره که اگر همه ی تجاوز ها گزارش بشن، ببینیم در عربستان یا افغانستان یا هند یا پاکستان که چنین شرایط وحشتناکی برای زنان وجود داره از هر 10 زن 9 تاشون تجاوز شده بهشون:n28:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس آیا شما منظورتون اینه که در ایران آمار تجاوز همسایه ها و هم کلاسی ها و همکاران به یک زن بیشتر از تجاوز یک رهگذر یا یک راننده تاکسی یا ... (نا آشنا هست ؟)
مدرکی هم برای اثبات این ادعا هست ؟
یا دوباره میگید ادعا نکردید ؟
موقع بررسی این آمارها و به خصوص مقایسه شون باید در نظر داشت تعاریف مفاهیم در کشورهای مختلف و موسسات آماری مختلف با هم خیلی متفاوت است، مثلا این آماری که دوست ما ارائه کرد (1 از 5 زن در آمریکا...):
The study, called the National Intimate Partner and S e x ual Violence Survey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), was begun in 2010 with the support of the National Institute of Justice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and the Department of Defense. The study, a continuing telephone survey of a nationally representative sample of 16,507 adults, defines intimate partner and s e x u al violence broadly.
عموما در خیلی از این تحقیق ها، مثلا رابطه با همسر در شرایطی که یکی از طرفین آماده نیست هم جزو این آمار قرار می گیره، یا چیزهای بسیار کوچک، در حالی که در آمارهای کشورهای آفریقایی یا آسیایی در خواب هم چنین چیزهایی اصلا وارد آمارها نمیشن + مسئله آبرو که افراد صادقانه در نظرسنجی ها شرکت نمی کنند. مثلا گفته میشه در آمریکا حدود نصف تجاوز ها گزارش نمیشه، در آسیا و اطراف خاورمیانه احتمالا این آمار خیلی خیلی بالاتر از این حرف هاست، به خصوص وقتی قوانین کشورها درباره این مسائل بسیار عقب افتاده و شدیدا ضد حقوق زنان است.
مثل قضیه آمار بیکاری می مونه، که در اروپا بیکاری یعنی کار کمتر از 30 ساعت در هفته با مینیمم حقوق (حدود 10 دلار در ساعت)، و در این سمت ها یعنی کار کمتر از 4 ساعت در هفته با هر حقوقی. بعضی وقت ها هدف از آمار گیری، نشان دادن مشکلات برای تفکر و ارائه راه حل است، در بعضی جاها هم هدف از آمار گیری فقط پروپگاندا و نشان دادن اینکه هیچ مشکلی وجود ندارد و هیچ کس حق شکایت و اعتراض ندارد! شما در اروپا و آمریکا خیلی کم آماری می بینید که نتیجه مثبت رو نشون بده، چون آماری که بگه همه چیز بهشت است فایده ای نداره در بهبود شرایط و خیلی مواقع اصلا در خبرها گزارش نمیشه، آمار هایی ارزش داره که واقعیت های تلخ جامعه رو به درستی پوشش بده و مردم و دولت رو به فکر راه حل بیندازه.
+
همبستگی لزوما به معنی علیت نیست:
اینکه دو پدیده همراه هم باشند، به معنی این نیست که یکی علت دیگری است. فرضا که همه گفته ها صحیح باشه، هیچ دلیلی وجود نداره نتیجه گیری کنیم جرم نبودن ابراز شادی مستقیما علت افزایش یک سری جنایات است.
leo.unique
28-05-2014, 18:08
انگلیسی من خیلی خیلی ضعیفه اما فکر نمیکنم someone known to the victim به معنای آشنایان قربانی باشه !؟ :n13:
من که مثل شما راهکار ارائه ندادم ! ادعایی هم ندارم
پ.ن 1: موارد پراکنده زیادی رو مطرح کردین (اگر نگیم از این شاخه به اون شاخه پریدید:n02:) که به این بحث چندان مربوط نیست و واسه هر کدوم باید یک تاپیک جداگونه زد
هر 2 دقیقه یک امریکایی مورد تجاوز جنسی قرار می گیرد
پ.ن 2: نمیدونم ترکیب جنسیتی قربانیان به چه صورته اما حتما هستند بانوانی در بینشون با جهان بینی والا که با وجود پوشش خاصشون واکنشی در این حد رو متصور نبودن:n01:
A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2014, 20:00
trusted non family member
یعنی فردی معتمد که عضو خانواده نیست ، مثل دوست ، همسایه ی نزدیک و ... فردی که شخص مورد نظر بهش اعتماد داره .
اما اونی که شما فرمودید صرفا شخصی است که فرد مورد نظر اونو میشناسه ، مثل بقال محل ، رفتگر شهرداری کوچه شون و ..
بله من ادعا می کنم که اگر فردی با فرهنگ بهتر تربیت پیدا کنه در آینده زندگی بهتری خواهد داشت و احتمال تجاوز کردنش به یه نفر پایین تره . و اگر هم تجاوز کرد به خاطر تربیت فرهنگی در کودکی نیست ، بلکه به خاطر عوامل روانی دیگری همچون : روان پریشی ، احساس قدرت کردن ، خشونت داشتن علیه زنان ، معتاد بودن به رابطه ی جنسی و ... خواهد بود .در صورتی که اگر با فرهنگ نا مناسب در دوران کودکی رشد پیدا کنه ، تجاوز صرفا به خاطر این هست که این عمل برای فرد مبهم هست ، و لذت نمی بره از خود عمل رابطه ی جنسی ، بلکه لذت میبره از کشف کردن آنچه که تمام عمرش از او پنهان شده بود.
مدرک : تعداد تجاوز هایی که توسط افراد ناشناس در کشور های جهان سومی انجام گرفته بیشتر هست از تجاوز هایی که توسط فامیل یا دوست انجام می پذیره. یعنی برا متجاوز اصلا مهم نیست که قربانی کیه . فقط زن باشه .
اما وقتی متجاوز قربانی را میشناسه ، تجاوزش علت های دیگه ی روانی داره که مثال زدم .
درمورد قسمت آخر فرمایشتون هم ربطی به تاپیک نداره و اول باید "جهان بینی والا" رو از دیدگاه خودتون تعریف کنید بعد . با حتما و حتی و اگر هم کاری پیش نمیره .
از آنجایی که با مکالمه با شما بحث فقط و فقط به بیراهه پیش میره ، من بر میگردم سر موضوع اصلی . سر همون موضوعی که در موردش گفتم
بیایید یک مسئله ی ساده در نظر بگیریم . اگر فردی از همان کودکی در خانه پدر و مادرش را به هنگام ماچ های کوچک از روی لب ببیند ، این عمل دیگر برای او عادی خواهد شد . دیگر وقتی بزرگ شد وسط فیلم نمی زند شبکه ی دیگر ، به طور کاملا طبیعی با یکی از جنبه های واقع گرایانه ی زندگی آشنا میشه و همون طور که چیز های دیگه رو در کودکی دیده همین پدیده رو هم میبینه و عادت میکنه. نه مثل کودکی در پاکستان که هیچ نمی بیند و وقتی بزرگ شد با دیدن سایه ی زن به فکر تجاوز به او می افتد.
یا مثلا مهمانی های مختلد ، اگر فرد از همان کودکی ببیند در خانه ی شان بعضی اوقات همه ی دوستان و فامیل ها جمع می شوند و بزن و برقص و خوشگذرانی دارن ، دیگه وقتی بزرگ شد چنین صحنه ای دید ، زنگ نمی زنه پلیس یا خودش با قمه و چماق نمی افته رو جون مردم که با قضاوت خودش یک عمل عجیب و نا آشنا و تهدید آمیز رو دفع کنه .
به طور مثال ، در یک خانواده ی مذهبی در ایران ، فرد از همان کودکی پدرش را میبیند که چند روز از سال خودش را با زنجیر می زند و حتی کله ی خود را با قمه زخمی می کند .
با تکرار شدن این اتفاق ، کودک به آن عادت می کند و حتی ممکن است در آینده خودش این کار را بکند .
اما اگر فردی از اروپا بیاید به خانه ی آنها و ببیند که پدر کله ی خودش (یا حتی پسرش) را با قمه می خواهد زخمی کند ، فورا به پلیس اطلاع می دهد .
leo.unique
28-05-2014, 21:28
جهان بینی والای غیر جهان سومی انسانهای متمدن :n09:قطعا بانوان متمدن غیر جهان سومی با جهان بینی والا در کشور متمدنی مثل عمریکا حتی موارد بسیـــــــار کوچک ( به قول کاربر Stream البته ) مثل grab هم واسشون غیر قابل هضمه ! البته اون پی نوشت مخاطبان خاص داشت چون در مورد جهان بینی فرد بحث شده بود در تاپیکهای دیگه !
نه خیر - در کشور های متمدن تری مثل آمریکا و کانادا ، متجاوز ها کسانی هستند که به قربانی نزدیک بودند
incest رو هم در نظر داری دیگه:n10:
اون مدرک رو نمیدونم از کجا آوردی واقعا ! آماری وجود داره ؟:n13:
A.M.D.D.E.V.I.L
28-05-2014, 21:35
.
من فکر کردم این شکل رو دیدید . بله مدرک این هست . "آمار"
قسمت صورتی نشان دهنده ی تجاوز توسط اهل خانواده مثل شوهر هست (مواقعی که به زور میخواد رابطه ی جنسی برقرار کنه) قسمت آبی مربوط هست به افرادی که اعتماد شده هستند اما عضو خانواده نیستند . قسمت زرد هم مربوطه به غریبه ها .
incest به موضوع تاپیک ربط نداره . تجاوز جنسی یعنی رابطه ی جنسی ای که با خلاف میل یکی از طرفین انجام میشه ، حتی اگر زن و شوهر باشند .
leo.unique
29-05-2014, 10:38
بله من ادعا می کنم که اگر فردی با فرهنگ بهتر تربیت پیدا کنه در آینده زندگی بهتری خواهد داشت و احتمال تجاوز کردنش به یه نفر پایین تره . و اگر هم تجاوز کرد به خاطر تربیت فرهنگی در کودکی نیست ، بلکه به خاطر عوامل روانی دیگری همچون : روان پریشی ، احساس قدرت کردن ، خشونت داشتن علیه زنان ، معتاد بودن به رابطه ی جنسی و ... خواهد بود .در صورتی که اگر با فرهنگ نا مناسب در دوران کودکی رشد پیدا کنه ، تجاوز صرفا به خاطر این هست که این عمل برای فرد مبهم هست ، و لذت نمی بره از خود عمل رابطه ی جنسی ، بلکه لذت میبره از کشف کردن آنچه که تمام عمرش از او پنهان شده بود. این ادعای شماست همونطور که طرف مقابل هم میتونه ادعا کنه مهمترین دلیل بوجود اومدن اون عوامل بیشمار روانی (خصوصا جنون جنسی) آزادی های بی حد و حصر در روابط بین دو جنس مخالف در کشورهای بقول شما متمدنه و همینطور باز هم میتونه ادعا کنه اگر در اون کشورهای جهان سومی و غیر متمدن مورد نظر شما کسی مرتکب تجاوز به عنف شد تحت تاثیر همون فرهنگ والای (به قول شما) کشورهای بااصطلاح متمدن قرار داشته !
A.M.D.D.E.V.I.L
29-05-2014, 14:04
خوشم میاد که پست هارو ناقص می خونید ، هیچ . بعد میاید جواب ها رو هم در هم بر هم میدید .
برای ادعایی که کردم مدرک هم آوردم که سطر پایینش بود .
و شما هم اگر ادعایی میکنید مدرک بیارید براش . اگر هم اون یارو "طرف مقابل" بیاد چنین ادعایی بکنه خودش مدرک میاره .
درود !
این ادعای شماست همونطور که طرف مقابل هم میتونه ادعا کنه مهمترین دلیل بوجود اومدن اون عوامل بیشمار روانی (خصوصا جنون جنسی) آزادی های بی حد و حصر در روابط بین دو جنس مخالف در کشورهای بقول شما متمدنه و همینطور باز هم میتونه ادعا کنه اگر در اون کشورهای جهان سومی و غیر متمدن مورد نظر شما کسی مرتکب تجاوز به عنف شد تحت تاثیر همون فرهنگ والای (به قول شما) کشورهای بااصطلاح متمدن قرار داشته !
خب از کجا بفهمیم ادعای کی صحیحه؟ علم
مطالعات روانشناسی این صحبت های شما رو تایید نمی کنه. ارتباطی بین آزادی کامل و آزادانه روابط بین دو جنس و مسائل روانی یا جنون جنسی وجود نداره.. در حالی که چیزی که A.M.D.D.E.V.I.L اشاره کرد توسط شواهد و مدارک قوی در مطالعات بسیار پشتیبانی میشه. این مسائل نظر شخصی این شخص و اون شخص نیست، روانشناسی یک علم هست که این موارد رو بررسی می کنه. همونطور که سرعت هواپیما بر اساس قوانین فیزیک هست و ربطی به نظر شخصی من و شما نداره، این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند.
leo.unique
29-05-2014, 15:35
خب از کجا بفهمیم ادعای کی صحیحه؟ علم
مطالعات روانشناسی این صحبت های شما رو تایید نمی کنه. ارتباطی بین آزادی کامل و آزادانه روابط بین دو جنس و مسائل روانی یا جنون جنسی وجود نداره.. در حالی که چیزی که A.M.D.D.E.V.I.L اشاره کرد توسط شواهد و مدارک قوی در مطالعات بسیار پشتیبانی میشه. این مسائل نظر شخصی این شخص و اون شخص نیست، روانشناسی یک علم هست که این موارد رو بررسی می کنه. همونطور که سرعت هواپیما بر اساس قوانین فیزیک هست و ربطی به نظر شخصی من و شما نداره، این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند.
روانشناسی غربی ؟ شرقی ؟ شواهد و مدارک دقیق از نظر کی ؟
ضرب المثل فارسی : به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم!!
کاملا مشخصه از تفاوتهای علوم انسانی و مثلا علوم طبیعی ناآگاهین که میگین : این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند :n01:
بانو . ./
29-05-2014, 15:51
کاملا مشخصه از تفاوتهای علوم انسانی و مثلا علوم طبیعی ناآگاهین که میگین : این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند :n01:
ببخشید لطف کنید به جای این حرف ها .. با مدارک علمی صحبت های دوستان رو نقض کنید با ضرب المثل دلایل کسی رو نقض نمی کنند .
جسارت نباشه اما پست های شما بیشتر به اسپم شبیهه
leo.unique
29-05-2014, 16:00
ببخشید لطف کنید به جای این حرف ها .. با مدارک علمی صحبت های دوستان رو نقض کنید با ضرب المثل دلایل کسی رو نقض نمی کنند .
جسارت نباشه اما پست های شما بیشتر به اسپم شبیهه
مثل این مدرک ؟؟
مدرک : تعداد تجاوز هایی که توسط افراد ناشناس در کشور های جهان سومی انجام گرفته بیشتر هست از تجاوز هایی که توسط فامیل یا دوست انجام می پذیره. یعنی برا متجاوز اصلا مهم نیست که قربانی کیه . فقط زن باشه .
اما وقتی متجاوز قربانی را میشناسه ، تجاوزش علت های دیگه ی روانی داره که مثال زدم .
کشورهای جهان سوم ؟؟ بیشتر به کلی گویی شباهت داره :n06:
A.M.D.D.E.V.I.L
29-05-2014, 16:18
(داخل پرانتز بگم اگه آمار ما رو تائید نمی کنید آمار بدید تا بررسی کنیم ، نظر بدیم ؛ به عبارت دیگر "جوابگو" باشیم .)
من کاری ندارم به چی شبیه هست این قضاوت شماست.
کشور های جهان سوم کشور هایی هستند مثل هند و عربستان و آفریقا ی جنوبی و ایران .
اگر هم مدرک من رو (اون آماری که در پست قبل دادم) رو قبول ندارید ، مدرک دیگه ای ارائه کنید ، مدرکی که خودتون خونده باشید نه اینکه چون سواد انگلیسیتون کم هست همینطوری اینجا الکی لینک بدید !
انگلیسی من خیلی خیلی ضعیفه
راستی ! به قول دوستمون ، یک موضوع هی داره تکرار میشه و بیشتر به نظر من شبیه اسپمینگ هست .
leo.unique
29-05-2014, 16:31
من کاری ندارم به چی شبیه هست این قضاوت شماست.
کشور های جهان سوم کشور هایی هستند مثل هند و عربستان و آفریقا ی جنوبی و ایران .
اگر هم مدرک من رو (اون آماری که در پست قبل دادم) رو قبول ندارید ، مدرک دیگه ای ارائه کنید ، مدرکی که خودتون خونده باشید نه اینکه چون سواد انگلیسیتون
راستی ! به قول دوستمون ، یک موضوع هی داره تکرار میشه و بیشتر به نظر من شبیه اسپمینگ هست .
آدرس دادم در پست #99 :n01:
یک نمونه دیگه از آمار دادن شما
اما در مورد عربستان . همونطور که گفتم زنان زیادی پس از مهاجرت به کشور های دیگه گفتن که بهشون تجاوز شده اما چون از سنگسار ترس دارن گزارش نمی کنن . شانسی برای گرفتن حق وجود نداره . پس احتمال داره که اگر همه ی تجاوز ها گزارش بشن، ببینیم در عربستان یا افغانستان یا هند یا پاکستان که چنین شرایط وحشتناکی برای زنان وجود داره از هر 10 زن 9 تاشون تجاوز شده بهشون
A.M.D.D.E.V.I.L
29-05-2014, 16:52
این آمار هارو من خودم به شما دادم ! و اگر نقل قول میکنید چه چیزی می خواهید اثبات کنید ؟ !
کاش رک و بدون پرده حرفتان را بزنید مدرک هم اگر نمیخواهید بیاورید مهم نیست فقط حرف خود را بگویید تا ما از نظر شما اگاه بشیم !
این متنی هم که نقل قول کردید از من بهش نمی گن "امار" ، آمار با ارقام بیان می شود .
اگر خوب بخونید متوجه میشید چی گفتم !
گفتم زنان عرب (به خصوص کار گران خانگی) تجاوز میشه بهشون اما گزارش نمی دن چون خودشون مجازات میشن
منبعش هم دقیقا همون لینکی هست که خودتون دایدن !:n09:
البته من اون مطلب رو قبل از ویرایش شما گذاشته بودم ! چون ذاتا اولین گزینه ای که در گوگل با جستو جوی se><ual abuse میاد همونه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
leo.unique
29-05-2014, 17:36
بطورکلی ( در مورد موضوعات مرتبط و نه فقط در مورد بحثی که بوجود اومد ) نظرم اینه که بجای نشستن کنار مرداب و استفاده از حشره کش برای از بین بردن پشه ها بهتره فکری به حال مانداب کرد
پ.ن: معذرت میخوام از همه که اسپمهای منو تحمل کردن:»
رفقا چون بحث در مورد جرم انگاری یک عمل هست بد نیست یک نگاهی هم به مواد قانونی بیاندازیم که صریح ترینشون در این زمینه این ماده از " قانون مجازات اسلامی " هست :
فصل هجدهم – جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی
ماده ۶۳۸ – هرکس علنا” در انظار واماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تادوماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم خواهد شد .
تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر وانظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه ویا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .
نظر شخصیمو بعدا میگم
leo.unique
29-05-2014, 21:02
رفقا چون بحث در مورد جرم انگاری یک عمل هست بد نیست یک نگاهی هم به مواد قانونی بیاندازیم که صریح ترینشون در این زمینه این ماده از " قانون مجازات اسلامی " هست :
فصل هجدهم – جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی
ماده ۶۳۸ – هرکس علنا” در انظار واماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تادوماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم خواهد شد .
تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر وانظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه ویا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .
نظر شخصیمو بعدا میگم
یه سوال : اصلا چطور به این نتیجه میرسن که "عفت عمومی" جریحه دار شده ؟؟ نظرسنجی میشه مگه ؟؟:n13:
هرچند بحث حقوقی صرف توی تاپیک دنبال نمیشه ( و حتی عنوان تاپیک هم عوض شد ) .... ولی از لحاظ حقوقی باید چند نکته رو در نظر گرفت :
1 - اصل خبر بازداشت چند نفر بابت ابراز شادی یه کم سیاسی و رسانه ای و زرد هست : از اون چند نفر توی کلیپ چندتاشون دستگیر شدن ؟ کدوم دادسرا رفتن ؟ آیا بازداشت شدن ؟ ( چون بازداشت پلیس با بازداشت دادگاه فرق میکنه ) ... بعید میدونم هیچ کدومشون زندان رفته باشن ... با توجه به مجازات ذکر شده توی ماده ، احتمال بالای 90 درصد با یه ضامن کارمند آزاد شده اند ...
در مورد عفت عمومی هم در هیچ کجای دنیا در مورد جرایمی که هنجار عمومی جامعه رو میشکنه برا هر پرونده نمیان نظرسنجی برگزار کنن ، توی اکثر موارد قانونگذار ، قاضی رو به عنوان شخصی که از اوضاع و احوال جامعه اش آگاهه در نظر میگیره .... حتی بعضی کشورها سرنوشت رو میدن دست "هیات منصفه " که نظر جامعه بیشتر لحاظ بشه ولی در عوض از لحاظ سوادشون و فرهنگشون دوباره حرف و حدیث زیاده ....
بماند ...
Saeed Dz
30-05-2014, 00:35
هرچند بحث حقوقی صرف توی تاپیک دنبال نمیشه ( و حتی عنوان تاپیک هم عوض شد ) ....
دوستان اصرار داشتند تا این اتفاق بی افته اما عنوان تاپیک تغییری نکرده و نمیکنه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-05-2014, 08:19
در مورد شادی فقط همین رو میتونم بگم که در مهد آزادی و شادی جهان، در تنها کشور صادر کننده بشاشیت و معنویت در کهکشان راه شیری :چهارتا جوان بودن و یک گروهی درست کرده بودن به اسم گروه Happy یا همون شادی، میزدن و میرقصیدن و با یک ویدئو ملتی رو شاد میکردن.آقا چشمتون روز بد نبینه، ریختن در عرض دو ساعت این دیوانه ها که تبلیغ شادی میکردن رو گرفتن !!!آخه کسی تو مهد شادی و خوشحالی تبلیغ شادی میکنه، انگار تو دریا بیای تبلیغ آب کنی. :n13:و به قول مردی با پبشانی سیاه شده در اثر کثرت بندگی، ظرفیت های شادی در آن کشور کذایی را در هیئت های مذهبی جستجو کنید. :n02:سلام . یه روز توی جبهه یه نفر سرود ای ایران رو زمزمه میکرد بهش تذکر دادند . یه زمانی داشتن آلت موسقی جرم بود . فروشش هم همینطور . خواندن آواز جرم بود . کلمه ی آهنگ و ترانه ممنوع بود . ویدئو هم ممنوع بود . خیلی چیزهای دیگه هم ممنوع و جرم بود اما الان نیست . یه چند سال دیگه صبر کنین کلیپ هپی ساختن و خواندن خانومها هم آزاد میشه . آکادمی موسقی ..... هم تو ایران برگزار میشه .
نه دوست من.. ما روانشناسی غربی و شرقی نداریم.. ما فقط روانشناسی داریم که اساسش هم بر اساس متد علمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است (مشاهده های تکرار پذیر، پیدا کردن روابط بین دیده ها). ادعاهای دیگه درباره رفتارها و ذهن انسان که بر اساس متد علمی نیستند اسمش روانشناسی نیست، اسمش خرافات است. فرقی بین اینکه بگیم پیاز چشم رو ضعیف می کنه و آزادی ابراز احساسات باعث تجاوز میشه نیست، هر دو خرافات هستند که در جهان چنین روابطی مشاهده نمیشه.
روانشناسی مشابه اقتصاد و فلسفه و ... علوم انسانی نیست. چیزی است در بین علوم انسانی و علوم طبیعی که مرتب هم در حال نزدیک شدن به علوم طبیعی است چون روانشناسی، روانپزشکی و نوروساینس الان بسیار به هم نزدیک هستند و تقریبا اکثر مطالعات روانشناسی رو میشه در سطح فعالیت های مغز بررسی کرد. جایی که متد علمی است، نظر و دیدگاه فلسفی من و شما بی اهمیت هستند. اساس علم مشاهدات است، نه "نظر کی".. مرجعی در علم وجود نداره.
leo.unique
31-05-2014, 11:04
نه دوست من.. ما روانشناسی غربی و شرقی نداریم.. ما فقط روانشناسی داریم که اساسش هم بر اساس متد علمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است (مشاهده های تکرار پذیر، پیدا کردن روابط بین دیده ها). ادعاهای دیگه درباره رفتارها و ذهن انسان که بر اساس متد علمی نیستند اسمش روانشناسی نیست، اسمش خرافات است. فرقی بین اینکه بگیم پیاز چشم رو ضعیف می کنه و آزادی ابراز احساسات باعث تجاوز میشه نیست، هر دو خرافات هستند که در جهان چنین روابطی مشاهده نمیشه.
روانشناسی مشابه اقتصاد و فلسفه و ... علوم انسانی نیست. چیزی است در بین علوم انسانی و علوم طبیعی که مرتب هم در حال نزدیک شدن به علوم طبیعی است چون روانشناسی، روانپزشکی و نوروساینس الان بسیار به هم نزدیک هستند و تقریبا اکثر مطالعات روانشناسی رو میشه در سطح فعالیت های مغز بررسی کرد. جایی که متد علمی است، نظر و دیدگاه فلسفی من و شما بی اهمیت هستند. اساس علم مشاهدات است، نه "نظر کی".. مرجعی در علم وجود نداره.
این نظر پوزیتیویست-هاست و نه لزوما درست :n01:
Graham reaper
01-06-2014, 18:44
ميبخشيد بچه ها.چون گفتيد نظرتونو بگيد دارم ميگم.
نه.شادي هيچ جاي عالم جرم نيست.ولي نميدونم چرا انگار برا بعضيا عين جرمه.تا ميان شادي كننا يكي زايعاتش ميكنه طرف خوشحالو.منو اين مسئله ناراحت ميكنه كه چرا يه سري آدم نادون شادي ديگرانو با يه طعنه به لجن ميكشن ميره پي كارش بنده ي خدارو.من خيلي متاسفانه اينطوري شدم.خوشحال بودما ولي معمولا در حين خوشحاليم بد خراب شدم.شادم يه كاري ميكنم ميگن نكن.ناراحتيم ميگن چرا ناراحتي!به همه چيز آدم كار دارن.من نميدونم اسم اينو بايد چي گذاشت.
بازم معذرت.صرفا نظرم بود.
sasha3sh
01-06-2014, 21:56
سلام
در مورد جرم انگاری شادی همه چیز مطلق نیست نمیشه گفت ابراز شادی جرم است یا نه!
ما آدمای صفر و یکی ای خواهیم بود اگر این طور قضاوت کنیم.به نظرم شادی ای که باعث سلب آسایش از حتی یک نفر هم میشه مجاز نیست.
حالا بازی ایران - استرالیا یادتونه؟ تماشاگر استرالیایی رو چطور؟ به نظرتون حق داره بگه من داشتم شادیمو میکردم شما نذاشتید پس شما با شاد بودن من مشکل دارید؟
البته بماند که در جامعه ما خیلی جاها شادی از طرف مسئولین هدایت میشه که واقعا اشتباه بزرگیه.
شاد بودن در این شرایط پر از مشکلات حاد و تورم اختلاس... معنی نداره شما نمیتونی شاد باشی بخوای هم نمیتونی، در همچین شرایطی شادمانی دروغ محضه نوعی خیالپردازیه پس باید با واقعیت کنار آمد نه اینکه با دلفک بازی بانمود کنیم که شاد شدیم و ظاهر مشکلات رو پاک کنیم باید به باطن مشکلات نفوذ کرده و با مشکلات دستوپنجه نرم کرد و ان وقت است که به شادمانی واقعی میرسیم
مهندس مسعود
04-06-2014, 16:59
شادی در محل خود و غم در محل خود. آیا شما دوست دارید در مراسم ختم یکی از نزدیکان شما یا در ماه محرم کسی شادی کند؟ بنده که دوست ندارم.
havzhini
04-06-2014, 17:38
شادی در محل خود و غم در محل خود. آیا شما دوست دارید در مراسم ختم یکی از نزدیکان شما یا در ماه محرم کسی شادی کند؟ بنده که دوست ندارم.
بستگی به فرهنگ و تفکر فرد و اجتماع داره که نگاهشون به شادی و غم چی هست
در خیلی فرهنگها حتی در مراسم ختم مردگان به شادی میپردازن و با یاداوری خاطرات شاد فرد فوت شده یادش رو گرامی میدارن چون شادی رو با ارزش میدونن نه غم و عزاداری کردن رو
ولی خب در فرهنگ و نگاه افرادی دیگر غم و ماتم ارزش هست و از 12ماه سال 13ماه در حال غم و ماتم و عزاداری هستن.
مهندس مسعود
04-06-2014, 23:49
بستگی به فرهنگ و تفکر فرد و اجتماع داره که نگاهشون به شادی و غم چی هست
در خیلی فرهنگها حتی در مراسم ختم مردگان به شادی میپردازن و با یاداوری خاطرات شاد فرد فوت شده یادش رو گرامی میدارن چون شادی رو با ارزش میدونن نه غم و عزاداری کردن رو
ولی خب در فرهنگ و نگاه افرادی دیگر غم و ماتم ارزش هست و از 12ماه سال 13ماه در حال غم و ماتم و عزاداری هستن.
از شما که افراد مذهبی را حیوان می نامید انتظاری بیشتر از آن نمی رود که هنگام مرگ عزیزان خود و بزرگان دین به شادی بپردازید.
Saeed Dz
05-06-2014, 11:41
از شما که افراد مذهبی را حیوان می نامید انتظاری بیشتر از آن نمی رود که هنگام مرگ عزیزان خود و بزرگان دین به شادی بپردازید.
جناب مسعود شما چه اصراری در شخصی کردن بحث دارید؟!
در نگاه بنده ابراز شادی خالصانه ارزشی تر از ابراز ریا کارانه غم هستش.
مداحانی که برای پول گلوی خود را پاره میکنن و اسم فلان شخصیت مذهبی و ثوابت رو روی اینکار میذارن و یا مومنان و مومناتی که برای شماره دادن در مراسم مذهبی حاضر میشن و یا افرادی که موزیک یا حتا تصاویر جنسی ردو بدل می کنند در مراسم ختم عزیزانشون. اینها چه فضیلتی داره؟!
حالا یک ویدیو که تعدادی از جوونای شیطون ساختند و در اون نه به کسی توهین میکنن و نه موضوعات جنسی مطرحه و نه ... و فقط به ابراز شادی در حریم خصوصی خودشون پرداختن اسلام رو به خطر انداخته؟!!!
بعضی از دوستان هم که واقعن متاسفم براشون میان و با تاکید میگن "تعدادی تهرانی ..." اینکار رو کردن و موضوع رو قومیتی میکنن انگار فراموش کردند که همین تهرانی منحرف کافر هستش که برای دریاچه ارومیه، هامون، شاخاب پارس و ... امضا جمع میکنه و از شما شهراستانی ها و اقوام دیگر ایرانی حمایت میکنه. جایی هم که همگی ساکت بودید برای احیای حق ملت وظیفه ی خودش رو انجام داد و اسم فتنه گر و میکروب و خار و خاشاک بهش نسبت داده شد و در این راه حتا از جانش گذشت!
ببینید من این صحبت ها رو نکردم که کسی رو بخوام خراب کنم یا به کسی توهین کنم اما یکم با دقت بیشتری ببینیم، یکم به هم احترام بذاریم. یاد بگیریم حریم خصوصی افراد محترمه و حق انتخاب افراد یک حقه و باید بهش احترام گذاشته بشه.
چطوره در مورد اینکه به راه انداختن دسته های عزاداری بعداز ساعت 9 شب و صلب آسایش مردم صحبت کنیم؟ آیا این مسئله درسته؟
مهندس مسعود
05-06-2014, 15:53
جناب مسعود شما چه اصراری در شخصی کردن بحث دارید؟!
در نگاه بنده ابراز شادی خالصانه ارزشی تر از ابراز ریا کارانه غم هستش.
مداحانی که برای پول گلوی خود را پاره میکنن و اسم فلان شخصیت مذهبی و ثوابت رو روی اینکار میذارن و یا مومنان و مومناتی که برای شماره دادن در مراسم مذهبی حاضر میشن و یا افرادی که موزیک یا حتا تصاویر جنسی ردو بدل می کنند در مراسم ختم عزیزانشون. اینها چه فضیلتی داره؟!
حالا یک ویدیو که تعدادی از جوونای شیطون ساختند و در اون نه به کسی توهین میکنن و نه موضوعات جنسی مطرحه و نه ... و فقط به ابراز شادی در حریم خصوصی خودشون پرداختن اسلام رو به خطر انداخته؟!!!
بعضی از دوستان هم که واقعن متاسفم براشون میان و با تاکید میگن "تعدادی تهرانی ..." اینکار رو کردن و موضوع رو قومیتی میکنن انگار فراموش کردند که همین تهرانی منحرف کافر هستش که برای دریاچه ارومیه، هامون، شاخاب پارس و ... امضا جمع میکنه و از شما شهراستانی ها و اقوام دیگر ایرانی حمایت میکنه. جایی هم که همگی ساکت بودید برای احیای حق ملت وظیفه ی خودش رو انجام داد و اسم فتنه گر و میکروب و خار و خاشاک بهش نسبت داده شد و در این راه حتا از جانش گذشت!
ببینید من این صحبت ها رو نکردم که کسی رو بخوام خراب کنم یا به کسی توهین کنم اما یکم با دقت بیشتری ببینیم، یکم به هم احترام بذاریم. یاد بگیریم حریم خصوصی افراد محترمه و حق انتخاب افراد یک حقه و باید بهش احترام گذاشته بشه.
چطوره در مورد اینکه به راه انداختن دسته های عزاداری بعداز ساعت 9 شب و صلب آسایش مردم صحبت کنیم؟ آیا این مسئله درسته؟
شما در ابتدا به افراد مذهبی می گویید حیوان و سپس به من می گویید سعی در شخصی کردن بحث دارم؟ افرادی که شما ذکر کردید منافقان هستند که باید نسلشان از روی زمین ریشه کن شود. عزاداری در نیمه شب در روزهای مناسب کاری پسندیده است و به مردم کوته فکر که مشغول خواب هستند یادآوری می کند خدایی وجود دارد و امامان و بزرگان ما به خاطر دفاع از ارزش های ما شهید شدند و لازم است یاد و خاطره شان گرامی داشته شود و شرکت در این مراسم ها باعث شهیدپرور شدن نسل های جدید می شود که بزرگ ترین ارزش هاست.
Arash4484
05-06-2014, 17:57
هر طور نگاه کردم که این بحث بیهوده و شخصی و توهین آمیز رو از کجا پاک کنم تا در حینش حق پست دهنده ای ضایع نشه به نتیجه ای نرسیدم بجز اینکه در همین جا متوقف بشه.
البته دوستانی که تاپیک رو آف میکنند میدونند که کاری نداره چشممون رو ببندیم و دیلیت رو بزنیم بره، باز به احترام کاربران گرامی که پستهاشون ربطی به موضوع تاپیک داره اینکارو نمیکنیم.
اما در ادامه اگر این تاپیک(و هر تاپیک دیگری) ده ها صفحه هم جلو رفته باشه اما با دعوای شخصی ... ارزشی برای انجمن نداره که باقی بمونه.
:»
Saeed Dz
05-06-2014, 18:26
افرادی که شما ذکر کردید منافقان هستند که باید نسلشان از روی زمین ریشه کن شود.
عزاداری در نیمه شب در روزهای مناسب کاری پسندیده است و به مردم کوته فکر که مشغول خواب هستند یادآوری می کند خدایی وجود دارد و امامان و بزرگان ما به خاطر دفاع از ارزش های ما شهید شدند و لازم است یاد و خاطره شان گرامی داشته شود و شرکت در این مراسم ها باعث شهیدپرور شدن نسل های جدید می شود که بزرگ ترین ارزش هاست.
از قسمت های نا مربوط و صحبت در موردشون صرف نظر میکنم فقط دوستانه میگم اگر کسی همچین جسارتی کرده باشه هم شما نباید بیای روند یک تاپیک رو به هم بزنی بلکه باید از قسمت های پیش بینی شده یعنی ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیر بشید یا با ارسال یک پیغام خصوصی به یکی از اعضای تیم مدیریت اطلاع بدید و یا خیلی ساده کلید گزارش تخلف رو فشار بدید و توضیحاتتون رو ارسال کنید. به حاشیه رفتن بحث فقط انرژی همه رو میگیره و وقت همه ی ما چه مذهبی، چه غیر مذهبی رو تلف میکنه.
چرا باید نسلشان از روی زمین ریشه کن بشه؟ چون عقیده ای متفاوت دارند؟
خب از نظر خیلی از افراد هم سرو صدای زیاد بعداز ساعت 9 شب یا حتا قبل از اون (افرادی هستند که بیماری های مختلف دارند) صلب آسایش هستش و هیچ فضیلتی رو در این مسئله نمیبنند. چرا شما به عقیده ی اونها احترام نمیگذارید؟
در اینجا دیگه مسئله حریم خصوصی مطرح نیست بلکه به راه انداختن دسته های عزاداری میتونه آسایش تعداد زیادی از افراد رو صلب کنه و عزاداران این کار رو در حریم شخصی خودشون انجام نمیدند بلکه در اجتماع اقدام به اینکار می کنند.
ملاک کوته فکر بودن چیه؟
مهندس مسعود
06-06-2014, 15:58
از قسمت های نا مربوط و صحبت در موردشون صرف نظر میکنم فقط دوستانه میگم اگر کسی همچین جسارتی کرده باشه هم شما نباید بیای روند یک تاپیک رو به هم بزنی بلکه باید از قسمت های پیش بینی شده یعنی ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیر بشید یا با ارسال یک پیغام خصوصی به یکی از اعضای تیم مدیریت اطلاع بدید و یا خیلی ساده کلید گزارش تخلف رو فشار بدید و توضیحاتتون رو ارسال کنید. به حاشیه رفتن بحث فقط انرژی همه رو میگیره و وقت همه ی ما چه مذهبی، چه غیر مذهبی رو تلف میکنه.
چرا باید نسلشان از روی زمین ریشه کن بشه؟ چون عقیده ای متفاوت دارند؟
خب از نظر خیلی از افراد هم سرو صدای زیاد بعداز ساعت 9 شب یا حتا قبل از اون (افرادی هستند که بیماری های مختلف دارند) صلب آسایش هستش و هیچ فضیلتی رو در این مسئله نمیبنند. چرا شما به عقیده ی اونها احترام نمیگذارید؟
در اینجا دیگه مسئله حریم خصوصی مطرح نیست بلکه به راه انداختن دسته های عزاداری میتونه آسایش تعداد زیادی از افراد رو صلب کنه و عزاداران این کار رو در حریم شخصی خودشون انجام نمیدند بلکه در اجتماع اقدام به اینکار می کنند.
ملاک کوته فکر بودن چیه؟
ارسال بنده را حذف کردند و بنده دوباره پاسخ می دهم. حکایت است صدای عزاداری صالح شفای بیماری هاست و مردم لایق از آن همیشه لذت می برند. کوته فکران افرادی هستند که لذت این لحظه خود را به لذت های بسیار قوی تر و بزرگ تر آینده ترجیح می دهند.
A.M.D.D.E.V.I.L
06-06-2014, 18:39
دوست عزیز شما فروم را با حوزه ی علمیه اشتباه گرفتید . ما در اینجا برایمان مهم نیست حکایت چه میگوید ، چیزی که برای ما مهم است ، شواهدی هست که قابل نقد و بررسی باشن
رضاس1000
06-06-2014, 20:46
ارسال بنده را حذف کردند و بنده دوباره پاسخ می دهم. حکایت است صدای عزاداری صالح شفای بیماری هاست و مردم لایق از آن همیشه لذت می برند. کوته فکران افرادی هستند که لذت این لحظه خود را به لذت های بسیار قوی تر و بزرگ تر آینده ترجیح می دهند.
قبلا هم در تاپیکی عرض کرده بودم که از ادیان و قران و روایات و حکایات صحبت نکنید.علتش هم گفته بودم.دوست عزیز اینجا نه مسجد هست و نه حوزه ی علمیه.اما در مورد عزاداری باید عرض کنم که عزاداری های ما شده بلند کردن علامت و چرخوندن علامت و یک اسیبی به مردم زدن و عذر می خوام که این رو به صورت غیر مستقیم میگم و اون هم دیبس دیبس و سینه زنی.خود زنی و قمه زنی.یک مطلبی هم لازم است بگم اینه که به اعتقادات کسی توهین نشه.اینکه یکی میاد لباس سفید موقع عزاداری می پوشه و یکی سیاه بستگی به فرهنگ جامعه ای که در اون زندگی می کنه داره.مفهوم عزاداری یعنی غم و ماتم برای یک شخصی که براش عزیز هست.پس به نفس عزاداری توهین نشه.اما همون طور که شادی نباید موجب اسیب اجتماعی و برهم زدن نظام خانواده بشه.عزاداری هم نباید موجب برهم زدن ارامش جامعه بشه.اینکه در ایران تفریح سالم نیست به این معنی نیست که نفس عزاداری مورد حمله قرار بگیره.در مورد شادی کردن در مراسم عزاداری یک فردی که فوت کرده باید دید نیت شادی چیه؟؟اینکه باعث بشه فردی که در قبر هستش به مسخره گرفته بشه.این درست نیست.ضمن اینکه کسی که عزیزی رو از دست میده معمولا خوشحال نیست.حال چه انسان غربی و چه انسان شرقی.فرقشون تو اجرای مراسم هستش.تو ایران کم مونده قبر رو از جا بکنند و در غرب و در کلیساها خیلی اروم هستند(اما خوشحال نیستند).اینکه نباید در عزاداری شاد بود برای اینکه حرمت مرده حفظ بشه.مثل این می مونه که یک نفر تو خیابون به شکل فجیعی تصادف کنه و فرد از دیدن این صحنه لذت ببره و مثلا شاد باشه!!!!پس نیت شادی مهم هستش.تو ایران که تا یک شخص مشهوری فوت میکنه میان جلوی دوربین عکس یادگاری میگیرن!!!!!اینکه در مراسم عزاداری ادم نباید شاد باشه به این معنی نیست که اخم هم کنه بلکه حرمت اون فضای عزاداری حفظ بشه.
B.Russell
20-11-2014, 11:04
یک بنده خدایی که مسئول حقوق انسان ها !! در کشور ما هست فرموده است:
خوشحال بودن (Happyness) آداب دارد.
شما وقتی خوشحال هستید جیغ و عربده نمی کشید. این کار الاغ و حیوانات دیگر است.
چهارپا ها وقتی خوشحال می شوند جفتک می اندازند، آیا ما باید این طور رفتار کنیم؟
.
.
.
من فکر میکنم ما یک مشکل بزرگی با خیل عظیمی از انسان ها داریم که نمیخوان فکر کنن انسان مثل همین چهارپا و دوپای اطرافش هست و نیازهاش هم همون نیازهایی هست که اینا دارن.
جفت گیری کار الاغ و... هست، خوردن و آشامیدن هم کار گوسفند و... هست، گوساله زاییدن هم عمل مقدسی است که گاو ماده انجام میدهد و...
حالا این انسان متوهم با تافته جدا بافته فرض کردن خودش از سایر موجودات اونم صرفا به دلیل هوش بیشتر در درک پدیده های اطرافش فکر کرده اگر این نیازهای مشترک با سایر موجودات رو سرکوب کنه، داره کار شاقی انجام میده.
در حالیکه اینا شلاق هایی هستند که انسان های وحشت زده از مرگ، دارن بر پیکر خودشون میزنن که تو این تقابل هستی و نیستی با نزدیک شدن به نیستی یخ نزنند.
اینهمه تابو آفرینی و محدودیت های بی پایه اساس که جز قوانین نوشته شده برای رام کردن بردگان، ریشه در هیچ چیزی نمیتونه داشته باشن.
واقعا برام عجیبه . . .
چطور ممکنه کسانی ، غم و غصه و افسردگی رو خوب بدونند و شادی رو بد ؟؟؟
مثل این می مونه که تیشه برداری به ریشه خودت بزنی . . . .
اونم الان که نقش اضطراب و استرس و ناراحتی و غم و غصه در بسیاری از بیماری های ناجور (مثل آلزایمر - مشکلات تنفسی و قلبی - افسردگی ) و مرگ و میر کاملا مشخص و واضح هستش ؟
چطور میشه که افرادی با غم و غصه به اصطلاح " حال " می کنن ؟؟؟
دیدم کسانی رو که در تمام اوقات سال رینگتون گوشیشون گریه زاری هستش . . . .
آوای انتظارشون هم همینه . . . .
وقتی هم بیکار میشن میرن موسیقی مشابه اون رو میذارن که حال کنن . . . .
من فکر میکنم ما یک مشکل بزرگی با خیل عظیمی از انسان ها داریم که نمیخوان فکر کنن انسان مثل همین چهارپا و دوپای اطرافش هست و نیازهاش هم همون نیازهایی هست که اینا دارن.
به نظرم همون قسمت اول جمله کافی بود !! :n09:
B.Russell
22-11-2014, 01:10
واقعا برام عجیبه . . .
چطور ممکنه کسانی ، غم و غصه و افسردگی رو خوب بدونند و شادی رو بد ؟؟؟
مثل این می مونه که تیشه برداری به ریشه خودت بزنی . . . .
اونم الان که نقش اضطراب و استرس و ناراحتی و غم و غصه در بسیاری از بیماری های ناجور (مثل آلزایمر - مشکلات تنفسی و قلبی - افسردگی ) و مرگ و میر کاملا مشخص و واضح هستش ؟
چطور میشه که افرادی با غم و غصه به اصطلاح " حال " می کنن ؟؟؟
دیدم کسانی رو که در تمام اوقات سال رینگتون گوشیشون گریه زاری هستش . . . .
آوای انتظارشون هم همینه . . . .
وقتی هم بیکار میشن میرن موسیقی مشابه اون رو میذارن که حال کنن . . . .
این افرادی که در جامعه میبینید و متاسفانه روز به روز هم در کشور ما در حال زیاد تر شدن هستند، به این علت نیست که گریه رو خوب میدونن و خنده رو بد.
بلکه آموخته اند آنچه از گریه و التماس و تضرع به دست می آورند، بیشتر از آنچه با خنده و لبخند میتوانند به دست بیاورند، هست.
این باور از کودکی به ما دیکته شده که ما مقصریم، آدمی که مدام بهش تزریق میشه مقصره، گناهکاره، خطا کرده، خنده بر چه بکند؟
آدم مقصر تنها گزینه پیش رویش التماس به کسانی است که به او گفته اند آنها خطا ندارند و پاکند.
در واقع قدرتمندان با تحریک همیشگی عذاب وجدان انسان ها، اونارو به چیزی که میخوان وابسته میکنن، این گریه هم تا وقتی این حس عذاب وجدان در جهان بینی ایرانی ها هست، چشمه اش خشک نمیشه و اینکه چند نسل طول میکشه تا انسان های این کشور مدام حس گناه و خفت و هیچ بودن در برابر از ما بهتران نکنند، سئوالی است بی پاسخ !
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 12:57
غم، غصه، درد و رنج یکی از اساسی ترین و نیرومندترین محرک ها و موتور های تاریخ بشر بوده و هست، هم از نظر فردی و هم از نظر اجتماعی. برای درک این موضوع باید گفت که چند نوع غم وجود داره که هر کدوم تاثیرات خودش رو داره، بعضی از غصه ها واقعا سزاوار نکوهش هستن، پستن، انسان رو تحقیر میکنن و از شادابی و رضایت از زندگی دور، اما بعضی دیگه سزاوار ستایشن، مقدسن، ریشه انسانیت انسانن، به انسان عمق میدن و ...
بنظرم اکثر غصه های که ریشه در نیازها شخصی و مادی ما دارن از نوع اول هستن و اونایی که ریشه در دردها دیگران یا دردهای غیر مادی دارن از نوع دوم هستن. غم نان خود را داشتن معمولا بد است و مضر، خودخواه است و ارزش کش و ضد انسانیت، و نتیجه ای معمولا میشود استرس و اضطراب و زخم معده و دزدی و تجاوز و ظلم و ... اما غم نان دیگری را داشتن زیبا است و مقدس، جمع محور است و مقدس، ارزش آفرین و انسانیت پرور و نتیجه اش میشود پیامبران و شهیدان و رهبران انقلاب های مظلومین علیه ظالمان و ...
از طرف دیگر کمتر فیلسوفی را میتوان یافت که درد و رنج یکی از عوامل اصلی تشکیل دهنده شخصیت و افکارش نبوده باشد، گویا انچه به انسان عمق میدهد و از سطح و ظواهر دورش میکند غم است، تا جایی که سقراط میگوید ازدواج کنید یا خوشبخت میشوید یا فیلسوف!
بسیاری از لذت ها و شادی های عمیق در خود نوعی غم و غصه و درد دارند، مادری که پس از سالها فرزندش را میبند و اشک شوق میریزد، آن انقلابی که شکنجه میشود اما احساس اینکه در راه ارمانش اینچنین درد میکشد باعث میشود در خود احساس غرور و شادی کند ...
و ناگفته پیداست که بسیاری از بزرگان و تاریخ سازان گذشته پر درد داشته اند که اگر چنین نبود چه بسا افرادی معمولی میبودند...
غم، غصه، درد و رنج یکی از اساسی ترین و نیرومندترین محرک ها و موتور های تاریخ بشر بوده و هست، هم از نظر فردی و هم از نظر اجتماعی. برای درک این موضوع باید گفت که چند نوع غم وجود داره که هر کدوم تاثیرات خودش رو داره، بعضی از غصه ها واقعا سزاوار نکوهش هستن، پستن، انسان رو تحقیر میکنن و از شادابی و رضایت از زندگی دور، اما بعضی دیگه سزاوار ستایشن، مقدسن، ریشه انسانیت انسانن، به انسان عمق میدن و ...
متاسفانه خیلی از افراد به افراط و تفریط در این ماجرا می پردازند و شناخت و درک درستی از غم و شادی ندارند . به طور طبیعی بین غم و اندوه و شادی در طبیعت تعادل وجود داره . ولی وقتی تعادل به هم بخوره همین غم و غصه ، سیکل های معیوبی تولید می کنه که واقعا زندگی رو سخت و غیر قابل تحمل می کنه . یکی از این سیکل ها غم پرستی ست که بین مردم ما به شدت رواج داره .
در جامعه ای که بنا به دلایل زیاد ، شادی و نشاط از حد نرمال و مورد نیاز کمتر است ، غم پراکنی و دامن زدن به عوامل ایجاد کننده افسردگی زیاد معقول به نظر نمی رسه .
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 14:31
متاسفانه خیلی از افراد به تفریط در این ماجرا می پردازند و شناخت و درک درستی از غم و شادی ندارند . به طور طبیعی بین غم و اندوه و شادی در طبیعت تعادل وجود داره . ولی وقتی تعادل به هم بخوره همین غم و غصه ، سیکل های معیوبی تولید می کنه که واقعا زندگی رو سخت و غیر قابل تحمل می کنه . یکی از این سیکل ها غم پرستی ست که بین مردم ما به شدت رواج داره .
در جامعه ای که بنا به دلایل زیاد ، شادی و نشاط از حد نرمال و مورد نیاز کمتر است ، غم پراکنی و دامن زدن به عوامل ایجاد کننده افسردگی زیاد معقول به نظر نمی رسه .
بله درست میفرماید، این افراط و تفریط و عدم درک صحیح از این مفاهیم باعث بسیاری از موضع گیری های نادرست در این زمینه میشه
حقیقت اینه که اگر غمها و غصه ها نبودن زندگی انسان بسرعت به یک مرداب تکراری خسته کننده تنفراور تبدیل میشد ... همانطور که شادی لازمه یک زندگی سالم هست، غمها و دردها هم لازم تا به زندگی انسان عمق، غنا، معنا و تعادل ببخشن...
B.Russell
22-11-2014, 16:18
و ناگفته پیداست که بسیاری از بزرگان و تاریخ سازان گذشته پر درد داشته اند که اگر چنین نبود چه بسا افرادی معمولی میبودند...
از طرف دیگر کمتر فیلسوفی را میتوان یافت که درد و رنج یکی از عوامل اصلی تشکیل دهنده شخصیت و افکارش نبوده باشد، گویا انچه به انسان عمق میدهد و از سطح و ظواهر دورش میکند غم است، تا جایی که سقراط میگوید ازدواج کنید یا خوشبخت میشوید یا فیلسوف!
شما گویا نتوانستید بین غم و مصیبت های جبری و غم و مصیبت های افیونی-اختیاری تفاوت قائل بشین !!!
هیچ فیلسوف مستقل از الهیاتی طبق این فرمایشات شما، غم و تضرع و ضجه رو راهی برای پیشرفت خودش انتخاب نکرده، اینا حوادثی بوده که در زندگی براش رخ داده و صرفا غم های شکست، تجربه هایی برای پیروزی شدن و این غم و شادی ها اصلا مورد بحث این تاپیک هم نیستن !!!!!!
صحبت سر غم ها و شادی های انتخابی و کاملا از روی آگاهی هست.
که چه بر سر انسان بیاید عامدانه به شادی ها بیشتر روی میاورد و چه بر سر او بیاید عامدانه به غم و ناله بیشتر روی میاورد !!
خوشحال میشم چندتا فیلسوف نام ببرید که با خودشون خلوت میکردن و زار زار گریه میکردن و از یک از مابهترونی مدد میخواستن.
مگر درویشان و عزلت نشینان و برخی عرفا که حالا شما یکسری اسم دیگه مثل Messenger و Prophet روشون میذارید.
که بحث عرفان هم از فلسفه جدا هست و بیشتر به حوزه الهیات مربوط میشه.
آیا مقایسه ایی آماری وجود داره بین افرادی که در درد و رنج بودند و فیلسوف نشدند با افرادی که فیلسوف شدند؟
از درد و رنج و غم هایی که ریشه در انسانیت دارند چه مثال هایی می شه زد؟
*
من فکر می کنم در اینجا توانایی و قابلیت رویارویی و فائق اومدن فرد بر مشکلات و پستی و بلندی های زندگی فردی با رنج و درد و غم یکسان فرض شده. مثلا فردی که از زندگی فقیرانه به ریاست یک کمپانی بزرگ می رسه صرفا درد و رنج نیروی محرکه نبوده مسلما، توانایی تغییر دادن شرایط سبب ساز موفقیت بوده.
حقیقت اینه که اگر غمها و غصه ها نبودن زندگی انسان بسرعت به یک مرداب تکراری خسته کننده تنفراور تبدیل میشد ... همانطور که شادی لازمه یک زندگی سالم هست، غمها و دردها هم لازم تا به زندگی انسان عمق، غنا، معنا و تعادل ببخشن...
ببینید یکی از وعده هایی که پس از مرگ به انسان داده شده Heaven یا بهشت هست. مکانی که در اون درد و رنج و غم و غصه وجود نداره، چه بهشت وجود داشته باشه و چه وجود نداشته باشه می شه با توجه به فراگیر بودنش میشه نتیجه گرفت که انسان ها به دنبال همچین مکانی هستند، پس جمله شما نمی تونه قابل قبول باشه.
Demon King
22-11-2014, 16:54
که چه بر سر انسان بیاید عامدانه به شادی ها بیشتر روی میاورد و چه بر سر او بیاید عامدانه به غم و ناله بیشتر روی میاورد !!
سلام;
اولا منظور شما از عامدانه رو نفهمیدم. یعنی اگه موضوعی برای انسان پیش میاد و به اختیار خودش غمگین باشه این عامدانه محسوب میشه؟
یا منظورتون اینه غم هایی که بدون دلیل و خود به خودی هست عامدانه هستند؟
دوم اینکه
به نظرتون ممکنه غم و شادی عامدانه باشه؟ یعنی جنابعالی میتونید شاد باشید در حالی که از دردی ( چه جسمی - چه روحی ) رنج میبرید و یا خودتون رو غمگین نشون بدید درحالی که هیچ دلیلی برای اون وجود نداره؟
یک مثال میزنم ( البته اگه منظور شما از غمگین بودن اختیاری رو درست فهمیده باشم. ) :
" بنده 200 میلیون تومان پول از بانک برنده شدم. اما برای اینکه کسی به این موضوع پی نبره خودم رو غمگین نشون میدم. به نظرتون این غمی که از خودم نشون میدم با غمی که به دلیلی باهاش مواجه میشم. یکیه؟ اصلا اسم غم بی خودی و اختیاری رو میتونید غم بذارید؟ به نظرمن یه نوع فیلم بازی کردنه و نه غم. "
انسان هیچگاه بدون دلیل غمگین نیست. اینکه این دلیل برای غمگین بودن موجه هست یا نه فهمیدنش به عهده ی من و شما نیست. چه بسا شما از مرگ یکی از بستگان من غمگین نباشید, درحالیکه من ناراحت هستم. شما هم نمیتونید بگید چرا غمگینم؟
چه بسا یک مسلمان به دلایلی مثلا سالروز شهادت بزرگان دینش غمگین باشه و یک مسیحی حق نداره بگه چرا غمگینی؟! چون موجه بودن این غم
به دین, نظر و عقیده ی خود فرد ربط داره.
پس قبول دارید که غم و شادی اختیاری نیست؟
B.Russell
22-11-2014, 17:12
سلام;
اولا منظور شما از عامدانه رو نفهمیدم. یعنی اگه موضوعی برای انسان پیش میاد و به اختیار خودش غمگین باشه این عامدانه محسوب میشه؟
یا منظورتون اینه غم هایی که بدون دلیل و خود به خودی هست عامدانه هستند؟
دوم اینکه
به نظرتون ممکنه غم و شادی عامدانه باشه؟ یعنی جنابعالی میتونید شاد باشید در حالی که از دردی ( چه جسمی - چه روحی ) رنج میبرید و یا خودتون رو غمگین نشون بدید درحالی که هیچ دلیلی برای اون وجود نداره؟
یک مثال میزنم ( البته اگه منظور شما از غمگین بودن اختیاری رو درست فهمیده باشم. ) :
" بنده 200 میلیون تومان پول از بانک برنده شدم. اما برای اینکه کسی به این موضوع پی نبره خودم رو غمگین نشون میدم. به نظرتون این غمی که از خودم نشون میدم با غمی که به دلیلی باهاش مواجه میشم. یکیه؟ اصلا اسم غم بی خودی و اختیاری رو میتونید غم بذارید؟ به نظرمن یه نوع فیلم بازی کردنه و نه غم. "
انسان هیچگاه بدون دلیل غمگین نیست. اینکه این دلیل برای غمگین بودن موجه هست یا نه فهمیدنش به عهده ی من و شما نیست. چه بسا شما از مرگ یکی از بستگان من غمگین نباشید, درحالیکه من ناراحت هستم. شما هم نمیتونید بگید چرا غمگینم؟
چه بسا یک مسلمان به دلایلی مثلا سالروز شهادت بزرگان دینش غمگین باشه و یک مسیحی حق نداره بگه چرا غمگینی؟! چون موجه بودن این غم
به دین, نظر و عقیده ی خود فرد ربط داره.
پس قبول دارید که غم و شادی اختیاری نیست؟
عامدانه یعنی انتخاب کردن پس از حساب و کتاب.
مثالش رو هم عرض کردم، یعنی فرضا شما این باور رو داری، اگر برای فلان فرد یا باور گریه زاری کنی، مقامی دنیوی یا اخروی در انتظارتون خواهد بود.
و اگر اون انگیزه (مقام+ پاداش یا عقاب) رو ازتون بگیرن، هیچ دلیلی برای گریه کردن برای اون فرد یا باور نخواهید داشت.
در غیراینصورت باید برای کل انسان های عالم 24 ساعت گریه کنید.
به این میگن یک مثال از انتخاب عامدانه غم در شراطی که غم برای فرد منفعت داره و فرد از روی حادثه دچارش نشده.
غم و شادی در برخی حوزه ها کاملا اختیاری و در برخی حوزه ها جبری هست.
و باور داشتن به چیزی هم توجیهی برای اختیاری بودن مطلق یا جبری بودن مطلقش ایجاد نمیکنه.
چون باورها هم بخشیش اختیاری پذیرفته شدن و بخشیش تعبدی و جبری مثل جبر جغرافیایی.
مثال های دیگه هم هست که اکثرش وارد حیطه مذهب میشه و دوستان مارو بر حذر داشته اند و ما هم ارج مینهیم. :n26:
Demon King
22-11-2014, 17:59
عامدانه یعنی انتخاب کردن پس از حساب و کتاب.
مثالش رو هم عرض کردم، یعنی فرضا شما این باور رو داری، اگر برای فلان فرد یا باور گریه زاری کنی، مقامی دنیوی یا اخروی در انتظارتون خواهد بود.
و اگر اون انگیزه (مقام+ پاداش یا عقاب) رو ازتون بگیرن، هیچ دلیلی برای گریه کردن برای اون فرد یا باور نخواهید داشت.
در غیراینصورت باید برای کل انسان های عالم 24 ساعت گریه کنید.
به این میگن یک مثال از انتخاب عامدانه غم در شراطی که غم برای فرد منفعت داره و فرد از روی حادثه دچارش نشده.
غم و شادی در برخی حوزه ها کاملا اختیاری و در برخی حوزه ها جبری هست.
و باور داشتن به چیزی هم توجیهی برای اختیاری بودن مطلق یا جبری بودن مطلقش ایجاد نمیکنه.
چون باورها هم بخشیش اختیاری پذیرفته شدن و بخشیش تعبدی و جبری مثل جبر جغرافیایی.
مثال های دیگه هم هست که اکثرش وارد حیطه مذهب میشه و دوستان مارو بر حذر داشته اند و ما هم ارج مینهیم. :n26:
یعنی میفرمایید مراسم های سوگواری که در ایران یا هرجای دیگه گرفته میشه و مردمی در اون گریه میکنن و غمگین هستن, صرفا برای پاداش اخرویه؟
پس میشه فیلم بازی کردن برای خدا؟ همینطوره؟
خوب اگه واقعا کسی اینطور غمگین باشه که براش متاسفم و با شما هم موافقم. اما غمگینی هایی که قبلا یاد شده و شما خودتون هم میدونید, گاهی بی حساب و کتابه.
و از سر خلوص و بی ریایی هست. باز هم برای حرف شما میشه دلایل نقض کننده آورد:
" دروغ گفتن, ظلم کردن, قتل و ... همه از نظر هر دینی یا اصلا هر قانونی یه امر کاملا بد هستند. هیچکس هم نمیتونید پیدا کنید که اینها رو بد ندونه. اما آیا توی دنیا کسی نیست که دروغگو, قاتل و یا ظالم باشه؟ "
یا یه جور دیگه میگم:
" نیکی به دیگران, صداقت, کمک به مظلوم همه و همه امری خوب هستند. از هر نظر. پس باید همه ی انسان های دنیا صادق و مهربان باشن. "
با این دو دلیل بالا متوجه خواهیم شد که دلیل خوبی یا بدی صرفا شناخت از اون نیست.
نمیشه با شناخت از اینکه دروغ بده دروغ نگفت و نمیشه با شناخت از اینکه گریه زاری خوبه غمگین بود. همه ی اینا غیر از شناخت نیاز به یک چیز دیگه هم دارن. " باور و اراده و ایمان "
و فقط یک بازیگره که میتونه غمگین ظاهر بشه در عین خوشحالی و شاد ظاهر بشه در عین ناراحتی. اسم اون افرادی هم که شما میگید باید گذاشت بازیگر. اما نمیشه به طور کلی اسم اون غمی رو که شما میگید بگذاریم " غمیگنی عامدانه"
کسی که تو این دنیا دروغ نمیگه, صادق و مهربان هست و به کسی ظلم نمیکنه به دلیل شناختش از بدی یا خوبی این عوامل نیست. چون همه ی انسان ها از اون شناخت دارن اما دارای این ویزگی ها نیستن.
چه بسا شما از مرگ یکی از بستگان من غمگین نباشید, درحالیکه من ناراحت هستم. شما هم نمیتونید بگید چرا غمگینم؟
بر عکسش چی ؟
آیا شاد بودن من در این زمان ، توهینی به شما تلقی می شود ؟؟ آیا به من که بنا به دلایل خودم شاد هستم ، به دیده تنفر می نگرید ؟
انسان هیچگاه بدون دلیل غمگین نیست.
ببینید ، اصولا طبق قانون علیت هیچ پدیده ای بی علت نیست !!:n02:
البته که دلایلی وجود داره .
ولی دلایلی که منطقی و قابل توجیه باشن . . . .
مثلا " غم پرستی " و سیاه پوشیدن دائمی و افراط در گریه زاری و . . . به نظرتون منطقیه ؟( خیلی ها هستند که واقعا این کار ها رو انجام میدن) .
Demon King
22-11-2014, 18:41
بر عکسش چی ؟
آیا شاد بودن من در این زمان ، توهینی به شما تلقی می شود ؟؟ آیا به من که بنا به دلایل خودم شاد هستم ، به دیده تنفر می نگرید ؟
ببینید ، اصولا طبق قانون علیت هیچ پدیده ای بی علت نیست !!:n02:
البته که دلایلی وجود داره .
ولی دلایلی که منطقی و قابل توجیه باشن . . . .
مثلا " غم پرستی " و سیاه پوشیدن دائمی و افراط در گریه زاری و . . . به نظرتون منطقیه ؟( خیلی ها هستند که واقعا این کار ها رو انجام میدن) .
برعکسش هم درست هست. من نمیتونم بگم شما چرا شادید؟! چون دلیلی نداره ناراحت باشید. از بستگان من فوت کرده. چه بسا شما از اون فرد متنفر. بوده و بخاطر مرگش شاد باشید اما در دید من منفور نیستید.
منطق رو کی تعیین میکنه؟ دلایل برای شادی و غم یکیه؟
برداشت هرکس از شادی و یا غمی که داری باز یکیه یا نه شادی و غم یه دلیل کلی باید داشته باشه؟
شخصی رو که جبر نکردن دایما مشکی بپوشه و گریه زاری کنه!
خودش خواسته اینطور باشه و دلیل اون هم یکبار گفتم شناخت از خوبی و گریه و زاری و تقلید و ریا نیست.
منظور بنده غمگینی از ته دل هست نه از سر ریا و تزویر.
در ضمن
افراط و تفریط در هر امری بده حتی اگه اون امر تفکر و کسب علم باشه.
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 18:51
شما گویا نتوانستید بین غم و مصیبت های جبری و غم و مصیبت های افیونی-اختیاری تفاوت قائل بشین !!!
هیچ فیلسوف مستقل از الهیاتی طبق این فرمایشات شما، غم و تضرع و ضجه رو راهی برای پیشرفت خودش انتخاب نکرده، اینا حوادثی بوده که در زندگی براش رخ داده و صرفا غم های شکست، تجربه هایی برای پیروزی شدن و این غم و شادی ها اصلا مورد بحث این تاپیک هم نیستن !!!!!!
خوشحال میشم چندتا فیلسوف نام ببرید که با خودشون خلوت میکردن و زار زار گریه میکردن و از یک از مابهترونی مدد میخواستن.
مگر درویشان و عزلت نشینان و برخی عرفا که حالا شما یکسری اسم دیگه مثل Messenger و Prophet روشون میذارید.
که بحث عرفان هم از فلسفه جدا هست و بیشتر به حوزه الهیات مربوط میشه.
دوس دارم پستهام رو با دقت بیشتری بخونید، در ابتدای پستم گفتم که چند نوع غم هست که هر کدوم تاثیرات خودش رو داره، از طرف دیگه همونطور که دمن کینگ گفتن نمیشه دلبخواهی و اختیاری غمگین یا شاد شد، نهایت اینه که تصمیم بگیره در چه جوی قرار بگیره، یا چه اعتقاداتی داشته باشه
بنابراین فلاسفه هم هیچکدوم تصمیم نگرفتن که الکی غمگین باشن، بلکه شرایطشون اینجور شد و از این افراد که ظرفیت فکری احساسیپ
مناسبی داشتن چنین شخصیت های ساخت
خودش خواسته اینطور باشه و دلیل اون هم یکبار گفتم شناخت از خوبی و گریه و زاری و تقلید و ریا نیست.
نه اتفاقا منظور من هم بحث ریا و تزویر نبود . خیلی از افرادی که دائم الغم! هستند کاملا از روی ایمان و علاقه و باور این سبک زندگی رو پذیرفته اند .
منظورم بیشتر همون مورد انتخاب عامدانه بودش .
برعکسش هم درست هست. من نمیتونم بگم شما چرا شادید؟! چون دلیلی نداره ناراحت باشید. از بستگان من فوت کرده. چه بسا شما از اون فرد متنفر. بوده و بخاطر مرگش شاد باشید اما در دید من منفور نیستید.
منطق رو کی تعیین میکنه؟ دلایل برای شادی و غم یکیه؟
برداشت هرکس از شادی و یا غمی که داری باز یکیه یا نه شادی و غم یه دلیل کلی باید داشته باشه؟
در ضمن
افراط و تفریط در هر امری بده حتی اگه اون امر تفکر و کسب علم باشه.
فکر کنم شما درست متوجه پست جناب راسل نشدین .
ایشون گفتن بین غمی که از روی حادثه دچارش میشیم مثل از دست دادن دوست و بستگان و انتخاب غمی که از روی عمد و هدف به سمتش میریم فرق هست .
کسی که بستگان یا دوستانش رو از دست داده هیچ بحثی در مورد غم و ناراحتی اون نیست و این غمی است که از روی حادثه دچارش شده .
ولی وقتی که بصورت هدفدار و دلایل به خصوص به سمت غم و ناراحتی میریم , اون موقع میشه گفت که ما واقعن ناراحت نیستیم و توی این مورد هدف دیگه ای رو جست و جو میکنیم .
اگر این حس همدردی واقعن وجود داره و هیچ سود و منفعتی در اون دخیل نیست پس این ناراحتی ما باید به تمام حوادث تاریخی سوق داده بشه و برای همه افراد و همه حوادثی که در طول تاریخ رخ داده اون رو ابراز کنیم .
ولی این که در یک برهه زمانی خاص و وابسته به یک سری تفکرات و عقاید خاص تر به سراغ غم و ناراحتی بریم و خودمون رو ناراحت و غمگین یک یا چند شخص بدونیم , اونم در صورتی که در جامعه و جهان پیرامون ما پر شده ار تراژدی های مختلف اون موقع میشه گفت که این ناراحتی ها واقعی نیست و هدف خاصی رو دنبال میکنه .
هدفی که از ذهنیت و تفکرات ما نشات میگیره .
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 19:31
آیا مقایسه ایی آماری وجود داره بین افرادی که در درد و رنج بودند و فیلسوف نشدند با افرادی که فیلسوف شدند؟
از درد و رنج و غم هایی که ریشه در انسانیت دارند چه مثال هایی می شه زد؟
*
من فکر می کنم در اینجا توانایی و قابلیت رویارویی و فائق اومدن فرد بر مشکلات و پستی و بلندی های زندگی فردی با رنج و درد و غم یکسان فرض شده. مثلا فردی که از زندگی فقیرانه به ریاست یک کمپانی بزرگ می رسه صرفا درد و رنج نیروی محرکه نبوده مسلما، توانایی تغییر دادن شرایط سبب ساز موفقیت بوده.
ببینید یکی از وعده هایی که پس از مرگ به انسان داده شده Heaven یا بهشت هست. مکانی که در اون درد و رنج و غم و غصه وجود نداره، چه بهشت وجود داشته باشه و چه وجود نداشته باشه می شه با توجه به فراگیر بودنش میشه نتیجه گرفت که انسان ها به دنبال همچین مکانی هستند، پس جمله شما نمی تونه قابل قبول باشه.
اینطور نیست که هر کس غمگین شد فیلسوف بشه یا کسی که غم نداشته باشه فیلسوف نشه. بلکه توانایی غم در عمق دادن به اندیشه مثل قدرت عشق هست در تلطیف احساس و شاعر افرینی، همونطور که اکثر شاعران بزرگ عاشقان واله بودن، اکثر فیلسوفان هم در زندگیشون غمهای بزرگی داشتن، چیزهای بوده که ارامش رو ازشون میگرفته، بی قرارشون میکرده و باعث میشده از زندگی روزمره ببرن، در خودشون فرو برن و سعی کنن با یافتن پاسخهای برای این دردهای ذهنیشون به آرامش برسن، گاه این غم ریشه در دردهای دیگران داشت مثل سقراط و گاه در دردهای فلسفی مثل شوپنهاور
نمیتونیم مشکلات رو از غم تهی کنیم، اینها دو روی یک سکه هستن، نگاهی به تاریخ بشریت بندازین و ببینید همین غم و درد چه حماسه های که نیافریده و چه پیچ های که به مسیر تاریخ نداده. اگر غم در انسان نبود سقراط، سقراط نمیشد و جام شوکران رو نمینوشید، نیچه جونش رو فدای یک اسب نمیکرد، رنسانس بوجود نمی امد، دموکراسی جای دیکتاتوری رو نمیگرفت، ایران نمیتونست در برابر عراق مقاومت کنه، مادر جونش رو فدای بچه اش نمیکرد و... فقط یک لحظه غم رو از زندگی انسان حذف کنید و تصور کنید زندگی چقدر خشک و بیروح خواهد شد، اساسا دیگه شادی وجود نخواهد داشت چرا که شادی مثل انعکاس غم در ایینه هست که امکان نداره یکی بدون دیگری وجود داشته باشه...
در مورد زندگی در بهشت باید بگم که بر اساس اعتقاد معتقدین به چنین دنیای قوانین اون با قوانین جهان مادی متفاوت هست
B.Russell
22-11-2014, 19:37
یعنی میفرمایید مراسم های سوگواری که در ایران یا هرجای دیگه گرفته میشه و مردمی در اون گریه میکنن و غمگین هستن, صرفا برای پاداش اخرویه؟
پس میشه فیلم بازی کردن برای خدا؟ همینطوره؟
خوب اگه واقعا کسی اینطور غمگین باشه که براش متاسفم و با شما هم موافقم. اما غمگینی هایی که قبلا یاد شده و شما خودتون هم میدونید, گاهی بی حساب و کتابه.
و از سر خلوص و بی ریایی هست.
حتما مستحضرید که مغول ها بالای صد هزار ایرانی رو تکه تکه کردن.
به دختر و همسر یک مرد جلوی چشماش تجاوز میکردن، نیزه تو حلق بچه هاش میکردن بعدا سر همه رو میبردن و زیر سم اسب میکوبوندن.
شما که میفرمایید اینا از سر خلوص و بی ریایی هست، انصافا تو زندگیت حتی 1 دقیقه برای این صد هزار ایرانی گریه کردین؟
اگر هر از چندگاهی گریه میکنید که هیچ، اگر نکردین دقیقا چرا؟
وقتش رو ندارین؟ یا دلیل و انگیزه ای براش نیست؟
تازه فاصله زمانی حمله مغول و میزان فاجعه اون کجا و فاصله زمانی آن اتفاق که دوستان با خلوص برایش اشک میریزند کجا !!!
متاسفانه اکثر مردم این کشور دیگری رو فیلم نکردن.
خودشون رو فیلم کردن و اینقدر تو این نقش خودشون فرو رفتن که باورشون نمیشه دارن خودشون رو فیلم میکنن با ادعاهایی پر از تناقض.
قضیه بده بستان رو کنار بذارید هیچ خلوص و بی ریایی نخواهد ماند، مگر اینکه حادثه ای یک غمی رو تحمیل کنه که اونم عمر کوتاهی داره و نمیشه برای یک غم روی حادثه بیشتر از چند سال گریست !!
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 20:24
عنوان شما کاربر فعال تاریخ هست، پس حتما مستحضرید که مغول ها بالای صد هزار ایرانی رو تکه تکه کردن.
به دختر و همسر یک مرد جلوی چشماش تجاوز میکردن، نیزه تو حلق بچه هاش میکردن بعدا سر همه رو میبردن و زیر سم اسب میکوبوندن.
شما که میفرمایید اینا از سر خلوص و بی ریایی هست، انصافا تو زندگیت حتی 1 دقیقه برای این صد هزار ایرانی گریه کردین؟
اگر هر از چندگاهی گریه میکنید که هیچ، اگر نکردین دقیقا چرا؟
وقتش رو ندارین؟ یا دلیل و انگیزه ای براش نیست؟
تازه فاصله زمانی حمله مغول و میزان فاجعه اون کجا و فاصله زمانی آن اتفاق که دوستان با خلوص برایش اشک میریزند کجا !!!
متاسفانه اکثر مردم این کشور دیگری رو فیلم نکردن.
خودشون رو فیلم کردن و اینقدر تو این نقش خودشون فرو رفتن که باورشون نمیشه دارن خودشون رو فیلم میکنن با ادعاهایی پر از تناقض.
قضیه بده بستان رو کنار بذارید هیچ خلوص و بی ریایی نخواهد ماند، مگر اینکه حادثه ای یک غمی رو تحمیل کنه که اونم عمر کوتاهی داره و نمیشه برای یک غم روی حادثه بیشتر از چند سال گریست !!
دقت داشته باشید که فلسفه این مراسم برای معتقدین به این مکتب چیز دیگری هست نه آنچه شما تصور میکنید، به عنوان یک مثال نقض بر استدلال شما میشه به مراسم یک دقیقه سکوت در ژاپن به مناسبت بمباران اتمی و مراسم مشابه در ملل دیگه اشاره کرد،
من بسیاری از کارهای رو که در این مراسم در کشور ما انجام میشه قبول ندارم، اما معتقدم اگه بخوایم چیزی رو نقد کنیم اگر دلایل طرف مقابل رو کاملا بشنویم و بعد نقد کنیم نقد ما پخته تر خواهد بود، و البته منظورم از طرف مقابل عوام نیست بلکه علمای اون مکتب و ... است
دقت داشته باشید که فلسفه این مراسم برای معتقدین به این مکتب چیز دیگری هست نه آنچه شما تصور میکنید، به عنوان یک مثال نقض بر استدلال شما میشه به مراسم یک دقیقه سکوت در ژاپن به مناسبت بمباران اتمی و مراسم مشابه در ملل دیگه اشاره کرد،
من بسیاری از کارهای رو که در این مراسم در کشور ما انجام میشه قبول ندارم، اما معتقدم اگه بخوایم چیزی رو نقد کنیم اگر دلایل طرف مقابل رو کاملا بشنویم و بعد نقد کنیم نقد ما پخته تر خواهد بود، و البته منظورم از طرف مقابل عوام نیست بلکه علمای اون مکتب و ... است
پس یعنی شما ناراحتی رو بر اساس مکتب فکری و عقیدتی تعیین میکنن و نه بر اساس نوع تراژدی هایی که در جهان اتفاق افتاده . در اصل همون قضیه سوددهی مادی و یا معنوی مطرحه که با مکتب فکری عقیدتی مورد نظر پیش میره .
در کل اون افراد وقتی به چیزی اعتقاد داشته باشن اون رو شایسته سوگواری و ناراحتی میدونن و هر چیزی که قراره در این مورد بهش پرداخته بشه از این فیلتر و صافی باید گذشته باشه ! برای همینه که در جوامع این چنینی هیچ صحبتی از تراژدی های دیگر مناطق نیست و هیچ احساس همدردی از طرف اونا دیده نمیشه .
اون موردی که در کشور ژاپن به اون اشاره کردین یک مراسم و گرامیداشت و به نوعی عزای ملی محسوب میشه که دقیقن مرتبط با اون منطقه و کشور و مردمشون به حساب میاد .
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 20:57
پس یعنی شما ناراحتی رو بر اساس مکتب فکری و عقیدتی تعیین میکنن و نه بر اساس نوع تراژدی هایی که در جهان اتفاق افتاده . در اصل همون قضیه سوددهی مادی و یا معنوی مطرحه که با مکتب فکری عقیدتی مورد نظر پیش میره .
در کل اون افراد وقتی به چیزی اعتقاد داشته باشن اون رو شایسته سوگواری و ناراحتی میدونن و هر چیزی که قراره در این مورد بهش پرداخته بشه از این فیلتر و صافی باید گذشته باشه ! برای همینه که در جوامع این چنینی هیچ صحبتی از تراژدی های دیگر مناطق نیست و هیچ احساس همدردی از طرف اونا دیده نمیشه .
اون موردی که در کشور ژاپن به اون اشاره کردین یک مراسم و گرامیداشت و به نوعی عزای ملی محسوب میشه که دقیقن مرتبط با اون منطقه و کشور و مردمشون به حساب میاد .
نه اینطور نیست، هدف از این مراسم هم این نیست، بسیاری از چیرهای که در این مراسم انجام میشه بنظرم از فلسفه این مراسم دوره و گاه ضدش ...
فلسفه واقعی این مراسم رو گاندی (بنا بر اونچه نقل شده) و شهیدان ما در جنگ علیه عراق... فهمیدن و نشون دادن درک صحیح این فلسفه چه قدرت شگرفی داره... ناگفته پیداست که کج فهمی ها و سواستفاده ها در این مورد هم بسیار زیاده...
بطور خلاصه فلسفه این مراسم قراره پرورش حس حق طلبی و عدالت خواهی و آزادی خواهی باشه نه اون چیزی که ما میبینیم، یعنی همه غم پرستی و گریه و زاری، قرار بود این عزاداری ها در خدمت بیدار کردن و تعمیق اون احساسات انسانی باشه ولی متاسفانه الان خودشون شدن هدف و شما حق دارید خوشتون نیاد، چون قرار نبود اینطور باشه...
نه اینطور نیست، هدف از این مراسم هم این نیست، بسیاری از چیرهای که در این مراسم انجام میشه بنظرم از فلسفه این مراسم دوره و گاه ضدش ...
فلسفه واقعی این مراسم رو گاندی (بنا بر اونچه نقل شده) و شهیدان ما در جنگ علیه عراق... فهمیدن و نشون دادن درک صحیح این فلسفه چه قدرت شگرفی داره... ناگفته پیداست که کج فهمی ها و سواستفاده ها در این مورد هم بسیار زیاده...
بطور خلاصه فلسفه این مراسم قراره پرورش حس حق طلبی و عدالت خواهی و آزادی خواهی باشه نه اون چیزی که ما میبینیم، یعنی همه غم پرستی و گریه و زاری، قرار بود این عزاداری ها در خدمت بیدار کردن و تعمیق اون احساسات انسانی باشه ولی متاسفانه الان خودشون شدن هدف و شما حق دارید خوشتون نیاد، چون قرار نبود اینطور باشه...
بطور شعاری حرف شما صحیحه (اونهایی که ترویج این نوع رفتار رو می کنند میگن هدف ترویج راه افرادی است که این کارها رو کردند، که در اون منطقه توسط اون مردم تصور میشه راه حق است و در منطقه دیگه در جهان تصور میشه کار مخالفانشون راه حق است و حتی افرادی که این بلا رو سر اون مردم آوردند اسطوره میشوند). اما در عمل این قضایا تبدیل به خود هدف شده و قضیه به کل ریاکارانه است. باید دید خود مکاتب درباره این رفتار چی میگن، وقتی برای رفتار پاداش بی نهایت قرار داده میشه یعنی غم پرستی و گریه زاری خود هدف است و نه وسیله ای در راه ترویج حق پرستی و ...
N I G H T P E A C E
22-11-2014, 23:22
بطور شعاری حرف شما صحیحه (اونهایی که ترویج این نوع رفتار رو می کنند میگن هدف ترویج راه افرادی است که این کارها رو کردند، که در اون منطقه توسط اون مردم تصور میشه راه حق است و در منطقه دیگه در جهان تصور میشه کار مخالفانشون راه حق است و حتی افرادی که این بلا رو سر اون مردم آوردند اسطوره میشوند). اما در عمل این قضایا تبدیل به خود هدف شده و قضیه به کل ریاکارانه است. باید دید خود مکاتب درباره این رفتار چی میگن، وقتی برای رفتار پاداش بی نهایت قرار داده میشه یعنی غم پرستی و گریه زاری خود هدف است و نه وسیله ای در راه ترویج حق پرستی و ...
نه اینطور نیست، اینها عقاید عوام شیعیان هست که همه علمای اسلامی ازش مینالن، این کارها و عقاید چنان با فلسفه واقعی این مراسم فاصله داشته و داره که علامه مطهری یکی از نوابغ معاصر اسلام سه جلد کتاب مینویسه در مورد تحریفاتی که در این مراسم وارد شده و سعی میکنه فلسفه واقعی این نهضت رو روشن کنه، جالبه یکی از مسایلی که علامه مطهری به عنوان تحریف ازش نام میبره همین تاکید افراطی به گریه و زاری هست، از جمله بزرگان دیگری که در این زمینه کتاب ها نوشتن میشه به دکتر شریعتی، علامه محمدرضا حکیمی و ... اشاره کرد. اما حیف که عوام هیچ وقت اهل کتاب نبودن و همیشه راه خودشون رو میبرن.اگر برای اشنایی با فلسفه حقیقی این مراسم به کتب علمای تشیع مراجعه کنید می بینید زمین تا اسمون فرق هست بین حرف و عقیده علما در این مورد و بعضی از کارها و عقاید گاه سخیف و غیر منطقی و مسخره و ... عوام
B.Russell
23-11-2014, 00:14
باور کنید این چیزایی که شما میگین نه ربطی به فلسفه داره نه فیلسوف ها.
خواهشا کمتر از فلسفه و فیلسوف ها خرج کنین، بعضی وقت ها یک چیزایی در مورد فلسفه میفرمایید که من میمونم چی بگم!!
اکثریت قریب به اتفاق آیین هایی که انسان ها به وجود آورده اند و می آورند، صرفا بهانه ای هستند برای تخلیه بخشی از احساسات.
مشکل من هم با قدسیت بخشیدن و الفاظی مثل خلوص نیت و عشق و نور و... به آیین های انسانی هست.
کسی در مورد نوروز باستانی هم بشینه فلسفه بافی کنه، جوابم به او همین خواهد بود.
اون دلایلی هم که تحت عنوان فلسفه آیینی !! مطرح کردین هم شعار است و هم تاریخ نشون داده هیچ بازتابی در جامعه نداشته.
اگر بنا بر بی گناهی است، اون هزاران هزار کودک ایرانی که توسط مغول ها در خانه هاشون آتش زده شده اند بی گناه تر و مظلوم ترن.
اگر هم میخواهید بگید قراره درس آزادگی و ایستادگی در برابر ظالم بگیریم، بازم تاریخ نشون داده ظالم اکثر جاها از دل مظلومین بلند شده و مظلومین توانایی حذفش رو ندارن چون قدرت تشخیص ندارن!!
بقیه عرایضتون در مورد شستشوی مغزی برای کشته شدن و جان دادن در جنگ ها و... با خوار کردن دنیا هم بهانه بود.
از این درس های زندگی رو امروز تروریست ها هم خوب اجرا میکنن که جانشون رو بی ارزش فرض میکنن و خودشون و انسان های دیگه رو به کشتن میدن.
هر وقت با اینهمه درس تاریخی فقط یک جامعه آرام برای یک سال تونستین درست کنید صحبت از فلسفه بکنید.
فلسفه ای که نشه در جهان پیاده اش کرد و همواره با آرمان هاش روز رو به شب رسوند، باید گل گرفت.
N I G H T P E A C E
23-11-2014, 00:52
باور کنید این چیزایی که شما میگین نه ربطی به فلسفه داره نه فیلسوف ها.
خواهشا کمتر از فلسفه و فیلسوف ها خرج کنین، بعضی وقت ها یک چیزایی در مورد فلسفه میفرمایید که من میمونم چی بگم!!
اکثریت قریب به اتفاق آیین هایی که انسان ها به وجود آورده اند و می آورند، صرفا بهانه ای هستند برای تخلیه بخشی از احساسات.
مشکل من هم با قدسیت بخشیدن و الفاظی مثل خلوص نیت و عشق و نور و... به آیین های انسانی هست.
کسی در مورد نوروز باستانی هم بشینه فلسفه بافی کنه، جوابم به او همین خواهد بود.
اون دلایلی هم که تحت عنوان فلسفه آیینی !! مطرح کردین هم شعار است و هم تاریخ نشون داده هیچ بازتابی در جامعه نداشته.
اگر بنا بر بی گناهی است، اون هزاران هزار کودک ایرانی که توسط مغول ها در خانه هاشون آتش زده شده اند بی گناه تر و مظلوم ترن.
اگر هم میخواهید بگید قراره درس آزادگی و ایستادگی در برابر ظالم بگیریم، بازم تاریخ نشون داده ظالم اکثر جاها از دل مظلومین بلند شده و مظلومین توانایی حذفش رو ندارن چون قدرت تشخیص ندارن!!
بقیه عرایضتون در مورد شستشوی مغزی برای کشته شدن و جان دادن در جنگ ها و... با خوار کردن دنیا هم بهانه بود.
از این درس های زندگی رو امروز تروریست ها هم خوب اجرا میکنن که جانشون رو بی ارزش فرض میکنن و خودشون و انسان های دیگه رو به کشتن میدن.
هر وقت با اینهمه درس تاریخی فقط یک جامعه آرام برای یک سال تونستین درست کنید صحبت از فلسفه بکنید.
فلسفه ای که نشه در جهان پیاده اش کرد و همواره با آرمان هاش روز رو به شب رسوند، باید گل گرفت.
راسل جان فلسفه دوتا معنی داره، یکیش همون فلسفه فلاسفه هست، یکیش هم یعنی هدف و دلیل چیزی، منظورم از فلسفه در جملات بالا معنی دوم بود نه اول!
نمیدونم چطور باید بگم که این اتفاق نمادی هست برای معتقدین به این مکتب جهت پرورش احساساتی که در این مکتب ارزش دارن و هیچ ربطی به مغول و ایران و ... نداره، همه میدونیم که تراژدیهای بزرگتر از این هم بوده، بحث بر سر چیز دیگس، امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید
اما اون قسمتی از پستتون که من رو مطمین کرد اکثر نظرات شما نظر شخصی خودتون هستن (که من در بیشتر مواقع با وجود تلاش بسیار نمیتونیم به واقعیت ربطشون بدم) نظرتون در مورد ریشه ادیان و ایین ها بود. شک ندارم اگر یک کتاب در مورد تاریخ و ریشه های ادیان خونده بودین به این راحتی تمام دلایلی رو که در روانشناسی و جامع شناسی دین مطرح شدن نادیده نمیگرفتین که بگین اینها بهانه هستن برای تخلیه بخشی از احساسات!
خیلی از موارد دیگه هم توی تاریخ بوده که دوستان هیچ توجهی بهش نمی کنن . مثل سیاوش در شاهنامه . تقریبا همون تم و محتوا رو داره . حالا اگه بگیم شاهنامه یک داستان تخیلی هست ، میتونم داستان ژاندارک رو مثال بزنم . دقیقا محتوای آزادی و آزادگی و نبرد برای حق و عدالت و سرانجام مرگ در راه آزادیست . . . . ولی با شما موافقم که اینها همه اش شعاره و در عمل بیفایده . چون مردم به جای ماه همیشه نوک انگشت رو می بینن . در ظواهر غرق میشن و باطن کلا از یاد میره.
عوام هیچ وقت اهل کتاب نبودن و همیشه راه خودشون رو میبرن.
با شما موافق نیستم . اتفاقا عوام دقیقا هیچ وقت راه خودشون رو نمیرن . خیلی از مردم عامی و عادی مصداق "آنکس که نداند ولی فکر می کند می داند" هستند . کاملا دهن بین و آماده جوگیر شدن . مردم به سمتی میرن که فرستاده میشن .
توانایی غم در عمق دادن به اندیشه مثل قدرت عشق هست در تلطیف احساس و شاعر افرینی، همونطور که اکثر شاعران بزرگ عاشقان واله بودن، اکثر فیلسوفان هم در زندگیشون غمهای بزرگی داشتن، چیزهای بوده که ارامش رو ازشون میگرفته، بی قرارشون میکرده و باعث میشده از زندگی روزمره ببرن، در خودشون فرو برن و سعی کنن با یافتن پاسخهای برای این دردهای ذهنیشون به آرامش برسن، گاه این غم ریشه در دردهای دیگران داشت مثل سقراط و گاه در دردهای فلسفی مثل شوپنهاور
این صفاتی که بر شمردید ، کدومش با گریه کردن به وجود اومدن ؟؟ واله بودن - بی قرار بودن - نداشتن آرامش - درد ذهنی هیچ کدام معنی غم و غصه رو نمیده .
راستش من اصلا درک نمی کنم چطور ممکنه غم و غصه منجر به پرورش ذهن انسان بشه یا تاثیر رفتاری مناسبی روی فرد بگذاره . غم و غصه شناخت بوجود نمیاره بلکه این شناخت هست که غم و غصه بوجود میاره . اون افرادی هم که مثال زدید کسانی هستند که درک و فهمی بالاتر از عوام داشتند و احتمالا دیدن کوته فکری عوام ناراحتشون کرده بود !!
اونچه من میدونم اینه که از نظر روانشناسی ، غم و غصه مداوم و بیش از حد باعث افسردگی میشه و افسردگی هم باعث زوال عقل میشه که هیچ رشد و اغنایی درش نیست !!
اونچیزی هم که در این داستان برچسب عرفان و . . . میخوره ، انگیزش احساسات هست و لاغیر !!
نه اینطور نیست، اینها عقاید عوام شیعیان هست که همه علمای اسلامی ازش مینالن، این کارها و عقاید چنان با فلسفه واقعی این مراسم فاصله داشته و داره که علامه مطهری یکی از نوابغ معاصر اسلام سه جلد کتاب مینویسه در مورد تحریفاتی که در این مراسم وارد شده و سعی میکنه فلسفه واقعی این نهضت رو روشن کنه، جالبه یکی از مسایلی که علامه مطهری به عنوان تحریف ازش نام میبره همین تاکید افراطی به گریه و زاری هست، از جمله بزرگان دیگری که در این زمینه کتاب ها نوشتن میشه به دکتر شریعتی، علامه محمدرضا حکیمی و ... اشاره کرد. اما حیف که عوام هیچ وقت اهل کتاب نبودن و همیشه راه خودشون رو میبرن.اگر برای اشنایی با فلسفه حقیقی این مراسم به کتب علمای تشیع مراجعه کنید می بینید زمین تا اسمون فرق هست بین حرف و عقیده علما در این مورد و بعضی از کارها و عقاید گاه سخیف و غیر منطقی و مسخره و ... عوام
خودتون هم گفتید: عقاید عوام اینهاست و عوامی که این کارها رو می کنند دلیل انجامش همونی است که من توضیح دادم. مهم نیست یک عده از بزرگان چه تفکری درباره این چیزها دارند چون تفکرات اون بزرگان عقاید عوام نیست. در هر ایدئولوژی تفاوت بین دیدگاه های عوام و متفکران وجود داره ولی در نهایت در بحث هایی که مربوط به بررسی جامعه هستند ایده آل های فکری اون بزرگان اهمیت خاصی در برابر واقعیت هایی که در جامعه و در بین عوام وجود داره نیست (بگذریم که همین فاصله عظیم بین بزرگان/علما و عوام خودش سوالات مهمی رو درباره مفید بودن و قابل پیاده سازی بودن تفکرات اون بزرگان ایجاد می کنه). در حقیقت این بزرگان از عوامی که عقایدشون کاملا متفاوت است استفاده می کنند تا بگویند اینها مریدان ما هستند و مثل ما فکر می کنند، واضحه که در واقعیت چنین نیست.
مشکلی که در این نوع بحث ها پیش میاد اینه که خیلی از افراد مکاتب رو اونطور که فکر می کنند می تونه باشه (یا حتی باید باشه) بررسی می کنند، به جای اینکه اونها رو به شکلی که واقعا هست بررسی کنند.
N I G H T P E A C E
23-11-2014, 06:33
خیلی از موارد دیگه هم توی تاریخ بوده که دوستان هیچ توجهی بهش نمی کنن . مثل سیاوش در شاهنامه . تقریبا همون تم و محتوا رو داره . حالا اگه بگیم شاهنامه یک داستان تخیلی هست ، میتونم داستان ژاندارک رو مثال بزنم . دقیقا محتوای آزادی و آزادگی و نبرد برای حق و عدالت و سرانجام مرگ در راه آزادیست . . . . ولی با شما موافقم که اینها همه اش شعاره و در عمل بیفایده . چون مردم به جای ماه همیشه نوک انگشت رو می بینن . در ظواهر غرق میشن و باطن کلا از یاد میره.
با شما موافق نیستم . اتفاقا عوام دقیقا هیچ وقت راه خودشون رو نمیرن . خیلی از مردم عامی و عادی مصداق "آنکس که نداند ولی فکر می کند می داند" هستند . کاملا دهن بین و آماده جوگیر شدن . مردم به سمتی میرن که فرستاده میشن .
این صفاتی که بر شمردید ، کدومش با گریه کردن به وجود اومدن ؟؟ واله بودن - بی قرار بودن - نداشتن آرامش - درد ذهنی هیچ کدام معنی غم و غصه رو نمیده .
راستش من اصلا درک نمی کنم چطور ممکنه غم و غصه منجر به پرورش ذهن انسان بشه یا تاثیر رفتاری مناسبی روی فرد بگذاره . غم و غصه شناخت بوجود نمیاره بلکه این شناخت هست که غم و غصه بوجود میاره . اون افرادی هم که مثال زدید کسانی هستند که درک و فهمی بالاتر از عوام داشتند و احتمالا دیدن کوته فکری عوام ناراحتشون کرده بود !!
اونچه من میدونم اینه که از نظر روانشناسی ، غم و غصه مداوم و بیش از حد باعث افسردگی میشه و افسردگی هم باعث زوال عقل میشه که هیچ رشد و اغنایی درش نیست !!
اونچیزی هم که در این داستان برچسب عرفان و . . . میخوره ، انگیزش احساسات هست و لاغیر !!
غم و غصه لزوما به معنی نالیدن و گریه کردن نیست، هر فرد متناسب با رشد و تکامل روحی - فکریش غم ها و درد های مخصوص خودش رو داره، به همین دلیل در پست اولم گفتم انواع غم داریم...
برای اشنای با تاثیر غم بر پرورش انسان علاوه بر سخن سقراط فقط یک لحظه فکر کنید اگر با دیدن رنج دیگران و خودمون ناراحت و غمگین نمیشدیم زندگی چطور بود، ایا انقلابی بوجود می امد؟ ایا کسی حاظر میشد در دفاع از مظلومی اقدام کنه؟ شعر سعدی معنای داشت که بنی ادم اعضای... ؟ سیدارتا بودا میشد؟ ...
همچنین فکر برای بالندگی و رشدش نیاز به زمینه احساسی مناسب داره، همونطور که غزل معمولا ریشه در احساس عشق داره، برخی تفکرات و اندیشه ها برای رشد و دوامشون نیاز دارن فرد از نظر احساسی در نوعی حالت درد و غم باشه
غم و غصه لزوما به معنی نالیدن و گریه کردن نیست، هر فرد متناسب با رشد و تکامل روحی - فکریش غم ها و درد های مخصوص خودش رو داره، به همین دلیل در پست اولم گفتم انواع غم داریم...
برای اشنای با تاثیر غم بر پرورش انسان علاوه بر سخن سقراط فقط یک لحظه فکر کنید اگر با دیدن رنج دیگران و خودمون ناراحت و غمگین نمیشدیم زندگی چطور بود، ایا انقلابی بوجود می امد؟ ایا کسی حاظر میشد در دفاع از مظلومی اقدام کنه؟ شعر سعدی معنای داشت که بنی ادم اعضای... ؟ سیدارتا بودا میشد؟ ...
همچنین فکر برای بالندگی و رشدش نیاز به زمینه احساسی مناسب داره، همونطور که غزل معمولا ریشه در احساس عشق داره، برخی تفکرات و اندیشه ها برای رشد و دوامشون نیاز دارن فرد از نظر احساسی در نوعی حالت درد و غم باشه
اگر اینطور بود که هر کس یا هر ملتی که غم و غصه بیشتری داشته باشه پس حس انسان دوستی و درک رنج دیگران رو داشته باشه , باید ایران در ردیف اول کشورهای حامی مردم غم دیده جهان قرار میگرفت . ولی دقیقن برعکس این قضیه صادق هست و هیچ کمکی از سمت ایران و ایرانی به دیگر مناطق جهان صادر نشده .
ولی از اون طرف در کشورهای دیگه انواع کمک ها و تظاهرات علیه جنگ و کمک به کشورهایی که دچار سانحه شدن صورت گرفته .
چیزی که شما داری اونو به غم ربط میدی در اصل به درک فرد و افراد برمیگرده . درک سختی ها و مشکلات افراد یا ملت های دیگه . درکی که به دور از هر گونه منفعت های شخصی و گروهی و حذبی باشه .
چیزی که ما داریم در کشور غم زده و ماتم گرفته خودمون می بینیم اینه که با وجود سالیان دراز و متمادی ابراز غم و غصه به نوع شدید و گریه و زاری های طبیعی و مصنوعی و داد و بیداد بعلاوه مقادیر زیادی خودزنی همچنان در پله اول موندیم و از ابراز همدردی ایرانیان میشه فقط گریه و زاری و شعار رو دید .
ابراز همدردی که بسته به منفعت شخصی و گروهی پیش میره . حتا وقتی که به سطح گسترده هم میرسه باز هم پای منافع در میان هست .
غم و ناراحتی که با منفعت شخصی و گروهی هم ردیف قرار داده بشه یا تمرکزش رو مکتب مورد نظر تعیین شده باشه اون غم و غصه چیزی جز یک نمایش نیست .
نمونه بارزش رو میشه در حال حاضر دید که با این همه مشکلات در سودان - آفریقا - موزامبیک - نیجریه - عراق - سوریه و ... اگر قرار بشه این مردم در این بین گروهی رو برای حمایت انتخاب کنن به طور حتم به سمت فلسطین میرن .
برای همینه که این همدلی ها و همدردی ها چیزی نیست جز نمایشی که تماشاگرانش خود افرادی هستن که بازیگر این نمایش هستن. وقتی یاد گرفتیم همه انسان ها رو به یک چشم ببینیم اون موقع میتونیم ادعا کنیم که واقعن با اونا احساس همدردی میکنیم و درکشون کردیم .
در حال حاضر به جرات میشه گفت در بین اکثر مردم ایران همچین حسی دیده نمیشه .
N I G H T P E A C E
23-11-2014, 18:06
اگر اینطور بود که هر کس یا هر ملتی که غم و غصه بیشتری داشته باشه پس حس انسان دوستی و درک رنج دیگران رو داشته باشه , باید ایران در ردیف اول کشورهای حامی مردم غم دیده جهان قرار میگرفت . ولی دقیقن برعکس این قضیه صادق هست و هیچ کمکی از سمت ایران و ایرانی به دیگر مناطق جهان صادر نشده .
ولی از اون طرف در کشورهای دیگه انواع کمک ها و تظاهرات علیه جنگ و کمک به کشورهایی که دچار سانحه شدن صورت گرفته .
چیزی که شما داری اونو به غم ربط میدی در اصل به درک فرد و افراد برمیگرده . درک سختی ها و مشکلات افراد یا ملت های دیگه . درکی که به دور از هر گونه منفعت های شخصی و گروهی و حذبی باشه .
چیزی که ما داریم در کشور غم زده و ماتم گرفته خودمون می بینیم اینه که با وجود سالیان دراز و متمادی ابراز غم و غصه به نوع شدید و گریه و زاری های طبیعی و مصنوعی و داد و بیداد بعلاوه مقادیر زیادی خودزنی همچنان در پله اول موندیم و از ابراز همدردی ایرانیان میشه فقط گریه و زاری و شعار رو دید .
ابراز همدردی که بسته به منفعت شخصی و گروهی پیش میره . حتا وقتی که به سطح گسترده هم میرسه باز هم پای منافع در میان هست .
غم و ناراحتی که با منفعت شخصی و گروهی هم ردیف قرار داده بشه یا تمرکزش رو مکتب مورد نظر تعیین شده باشه اون غم و غصه چیزی جز یک نمایش نیست .
نمونه بارزش رو میشه در حال حاضر دید که با این همه مشکلات در سودان - آفریقا - موزامبیک - نیجریه - عراق - سوریه و ... اگر قرار بشه این مردم در این بین گروهی رو برای حمایت انتخاب کنن به طور حتم به سمت فلسطین میرن .
برای همینه که این همدلی ها و همدردی ها چیزی نیست جز نمایشی که تماشاگرانش خود افرادی هستن که بازیگر این نمایش هستن. وقتی یاد گرفتیم همه انسان ها رو به یک چشم ببینیم اون موقع میتونیم ادعا کنیم که واقعن با اونا احساس همدردی میکنیم و درکشون کردیم .
در حال حاضر به جرات میشه گفت در بین اکثر مردم ایران همچین حسی دیده نمیشه .
انکار نمیشه کرد که سواستفاده ها و کج فهمی ها در این مورد بسیار زیاده، چیزهای هم که من در مورد تاثیرات غم گفتم به هیچ ربطی به چیزای که در ایران جریان داره نیست، یک بحث کلی هست، همونطور که گفتم غمها انواعی دارن، همونطور که شادی ها انواعی دارن، هر چه فرد از نظر روحی و فکری بزرگتر بشه، و احساسش لطیفتر، بدون شک غمها و دردهاش هم بزرگتر و عمیق تر میشن، دیگه فرد غم خودش رو نمیخوره بلکه از غم دیگران درد میکشه و غمگین میشه، و کیه که چنین فردی انسانتر و بزرگتر از کسی نیست که فقط به فکر خودش...
باز تاکید میکنم اینها مسایل کلی هست، ربطی به ایران و کارهای ما که بقول شما بعضی جاها دیگه شورش رو دراوردیم نداره.
البته به نظرم جدای از سیاست، مردم ما واقعا همدردی رو بلدن، گاهی که در خود کشور یا کشور دیگه زلزله یا اتفاق دیگه میافته که انسانهای زیای به کمک فوری نیاز دارن مردم ما الحق کم نمیذارن
بله البته اینها از خصایل والای انسانی هستند ولی در جامعه فعلی من دارم مرتب خلاف این رو میبینم . . . به همین دلیل این عبارات به نظرم شعارگونه میان .
نه حقیقتا موافق نیستم .
خیلی از موارد رشد فکری توسط احساسات شکوفا میشن ، این درسته ، ولی شما باز هم غم و اندوه رو در سطح کلی ، با غم دیگران خوردن اشتباه گرفتید .
بله ، مسعود سعد سلمان هم زیباترین حبسیات خودش رو در زندان و در تحمل درد و رنج سرود ولی مقایسه کلی این گونه موارد با مورد مطرح شده در جامعه کاملا اشتباه هست .
به طور کلی ، رشد غم و اندوه در یک جامعه ، مضر هست و به نظر من هیچ نوع بالندگی بوجود نمیاره . بلکه باعث بروز پدیده ای به نام غم پرستی ( برتر دونستن غم به شادی) میشه و زنجیروار احساسات منفی دیگه ای مثل تنهایی ، انزوا ، بی اعتمادی و ترس بوجود میاره . این امر کاملا در جامعه ما مشهود هست . . .
مثلا دقت کردید که مردم ما عزاداری رو خیلی بیشتر از عروسی یا تولد جدی می گیرند ؟ یکی از علل این رفتار ، غم پرستی هستش .
مردم ما واقعا همدردی رو بلدن، گاهی که در خود کشور یا کشور دیگه زلزله یا اتفاق دیگه میافته که انسانهای زیای به کمک فوری نیاز دارن مردم ما الحق کم نمیذارن
باز هم علتش غم پرستی است . وگرنه در جریان زلزله و دیگر حوادث ، دیدیم که مثلا برنج های ارسالی به زلزله زدگان دزدیده شد و در بازار به فروش رسید !!!!
B.Russell
23-11-2014, 19:17
راسل جان فلسفه دوتا معنی داره، یکیش همون فلسفه فلاسفه هست، یکیش هم یعنی هدف و دلیل چیزی، منظورم از فلسفه در جملات بالا معنی دوم بود نه اول!
نمیدونم چطور باید بگم که این اتفاق نمادی هست برای معتقدین به این مکتب جهت پرورش احساساتی که در این مکتب ارزش دارن و هیچ ربطی به مغول و ایران و ... نداره، همه میدونیم که تراژدیهای بزرگتر از این هم بوده، بحث بر سر چیز دیگس، امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید
اما اون قسمتی از پستتون که من رو مطمین کرد اکثر نظرات شما نظر شخصی خودتون هستن (که من در بیشتر مواقع با وجود تلاش بسیار نمیتونیم به واقعیت ربطشون بدم) نظرتون در مورد ریشه ادیان و ایین ها بود. شک ندارم اگر یک کتاب در مورد تاریخ و ریشه های ادیان خونده بودین به این راحتی تمام دلایلی رو که در روانشناسی و جامع شناسی دین مطرح شدن نادیده نمیگرفتین که بگین اینها بهانه هستن برای تخلیه بخشی از احساسات!
dedegoli جان فلسفه یک معنی بیشتر نداره، اینکه شما و بسیاری دیگر از ایرانی ها یک معنی غلط به فلسفه اضافه کردین و در محاورات به کار میبرین، دلیلی بر اضافه شدن معنی جدید به فلسفه نیست. :n26:
برای بار صدم (اگر اشتباه نکنم!) شما نمیتوانید نقالی های شخصی دیگران رو به معنای حقیقت و فلسفه یک چیزی تعریف کنی و نظر دیگران رو انحراف از اون عنوان کنی !!
اگر نیوتن میگفت فلسفه برگزاری مراسم هالوین درک بهتر ترس و وحشت و در نتیجه درک بهتر قوانین نیوتن هست، این میشد فلسفه شکل گیری هالوین؟؟!!!
و حالا چون مطهری و شریعتی و.. میگن فلسفه این ضجه مویه ها، اینی هست که ما میگیم، پس فلسفه اش شده اون و به هیچ وجه نظر اونا نظر شخصی نیست!! نظر کسانیکه زیر سئوالش میبرن نظر شخصی هست؟
مطهری، شریعتی، بقال سر کوچه، کارتن خواب و استاد دانشگاه وقتی نقالی میکنن، صرفا احساسات و برداشت شخصی خودشون رو دارن میگن چون از هیچ متد علمی برای اثبات مدعاشون استفاده نمیکنن.
خواهشا، خواهشا و بازم خواهشا فرق بین یک دلیل علمی با یک نظر شخصی یا برداشت از تاریخ رو متوجه باشین.
چون تو همه تاپیک ها این مطالب رو مینویسین که فلانی چنین گفت، فلانی چنان گفت، خوب گفت که گفت، کی گفته حرف اونا ملاکه؟
همانطور که حقیقت هالوین ماسک زدن و مسخره بازی در آوردن و شاد شدنه، حقیقت مراسم شما هم جیغ و گریه و ریاکاری هست.
حالا میخواهید براش فلسفه بافی کنید، مختارید. حقیقت رو باید در عمل جوامع دید نه نظرات شخصی دیگران بدون استفاده از متد علمی وگرنه هیچ دلیلی ندارین برای چنین مراسم هایی بگین نظر فلانی موثق تره چون مشهورتره !!
N I G H T P E A C E
23-11-2014, 19:48
dedegoli جان فلسفه یک معنی بیشتر نداره، اینکه شما و بسیاری دیگر از ایرانی ها یک معنی غلط به فلسفه اضافه کردین و در محاورات به کار میبرین، دلیلی بر اضافه شدن معنی جدید به فلسفه نیست. :n26:
ببینید دوست خوب همه ما، من گفتم، استریم گفت، بهزاد و... هم خدمتتون عرض کردند، که شما نمیتونی نقالی های دیگران رو به معنای حقیقت و فلسفه یک چیزی تعریف کنی و نظر دیگران رو انحراف از اون عنوان کنی !!
اگر نیوتن میگفت فلسفه برگزاری مراسم هالوین درک بهتر ترس و وحشت و در نتیجه درک بهتر قوانین نیوتن هست، این میشد فلسفه شکل گیری هالوین؟؟!!!
و حالا چون مطهری و شریعتی و.. میگن فلسفه این ضجه مویه ها، اینی هست که ما میگیم، پس فلسفه اش شده اون و به هیچ وجه نظر اونا نظر شخصی نیست!! نظر کسانیکه زیر سئوالش میبرن نظر شخصی هست؟
مطهری، شریعتی، بقال سر کوچه، کارتن خواب و استاد دانشگاه وقتی نقالی میکنن، صرفا احساسات و برداشت شخصی خودشون رو دارن میگن چون از هیچ متد علمی برای اثبات مدعاشون استفاده نمیکنن.
خواهشا، خواهشا و بازم خواهشا فرق بین یک دلیل علمی با یک نظر شخصی یا برداشت از تاریخ رو متوجه باشین.
چون تو همه تاپیک ها این مطالب رو مینویسین که فلانی چنین گفت، فلانی چنان گفت، خوب گفت که گفت، کی گفته حرف اونا ملاکه؟
همانطور که حقیقت هالوین ماسک زدن و مسخره بازی در آوردن و شاد شدنه، حقیقت مراسم شما هم جیغ و گریه و ریاکاری هست.
حالا میخواهید براش فلسفه بافی کنید، مختارید. حقیقت رو باید در عمل جوامع دید نه نظرات شخصی دیگران بدون استفاده از متد علمی وگرنه هیچ دلیلی ندارین برای چنین مراسم هایی بگین نظر فلانی موثق تره چون مشهورتره !!
باور کنید وقتی دیدم مطهری و شریعتی رو با بقال سر کوچه مقایسه میکید و مثال نیوتن و هالوین میزنید موندم چی بگم ...
B.Russell
23-11-2014, 20:16
باور کنید وقتی دیدم مطهری و شریعتی رو با بقال سر کوچه مقایسه میکید و مثال نیوتن و هالوین میزنید موندم چی بگم ...
اشکال نداره، من یک عمر از دست این تفکرات مثل شما موندم، شما هم مدتی تو این تفکرات بمونید بد نیست. :n02:
بازم حرفم رو تکرار میکنم، چه انیشتن بگه من به یک حوری 3 متری در بهشت باور دارم، چه بقال سر کوچه بگه به این حوری باور دارم کوچکترین ارزشی از نظر علمی، منطقی و فلسفی نداره و تنها و تنها بیان احساسات شخصی و برداشت های شخصی هست.
حالا شما فکر میکنید یک عده بدون متد علمی قادرند اونور ناپیداها رو ببینند، دیگران نمیتوانند، مختارید.
①
واقعیت اینه که بسیاری از باورهای ما تَعَبُدی هستند؛ یعنی اینکه چون فلانی یه حرفی زده، ما صرفاً بر اساس اعتمادی که داریم و یا احترامی که براش قائل هستیم، حرفش رو هم قبول می کنیم!
جهانبینی اصلاً نمیتونه تعبدی باشه. میتونیم از دیگران راهنمایی بگیریم و نظر بخوایم اما نهایتاً خود ما باید تصمیم بگیریم.
②
اگر بنا بر این هست که بحث بشه، باید مشخص بشه داریم از چه روشی استفاده میکنیم:
1 ) یا بنا رو بر این میگذاریم که مخاطب همفکر ماست و با یک کلمه متوجه منظور و منطق ما میشه و نیازی به توضیح خاصی نیست.
2 ) از شگردهای روانشناختی استفاده می کنیم.
3 ) در نهایت اگه بحث منطقی هست باید مشخص بشه کدام منطق و کدام دیدگاه!
.
.
.
توضیح 3: یه منطق میگه 2×2 = 4 و منطق دیگری میگه 2×2 = 5
هر دو جزئی از علم هستن و زیر بنای خودشون رو هم دارن؛ ولی در برابر یک سؤال جواب های متفاوتی ارائه میدن.
③
اگه قراره صرفاً بر مبنای اعتماد و اطمینان قلبی عمل کنیم؛ خوب این بحث دیگریست.
اعتقاد رو نفی نمیکنم ولی در مورد کارهایی که به جهان بینی مربوط هستن،بهتر اینه که هر فرد بدونه داره چکار میکنه.
N I G H T P E A C E
24-11-2014, 07:37
بحث اعتماد و احترام نیست. ببینید در هر دانشی افرادی هستند که متخصصن، یعنی حداقل سی چل سال از عمرشون رو در اون زمینه مطالعه و تحقیق و تفکر کردن، با این وجود از همین متخصصین هم تعداد بسیار کمیشون صاحب نظر میشن یعنی میتونن به دستاورد علمی بشر چیزی جدید اضافه کنن...
اینکه من نظر شخصیم رو در رابطه با پدیده بگم هیچ اشکالی نداره، اما اگر قبل از اون به ماحصل صدها سال تلاش دانشمندان و متخصصین اون زمینه هم نگاهی کنم طبیعتا نظرم پخته تر خواهد بود. دورکهیم عمرش رو صرف تحقیق در مورد جامعه شناسی دین و ریشه های اون کرد، فروید صرف روانکاوی و عقده های روانی، چامسکی صرف ساختار زبان و لایه های دوگانه اش، برت اندراسل صرف فلسفه و ... مطهری هم صرف دین، فلسفه، تاریخ و ... حالا بنظرت درسته من این افراد و نظراتشون رو در حد نظرات بقال سر کوچه بدونم، و به همین دلیل ترجیح بدم از نظراتشون استفاده نکنم و اگر کسی کرد بش تیکه بپرونم. اگر من میگم از نظر دیگران هم استفاده کنیم منظورم اینه که از نظرات اونها که حاصل سالها مطالعه و تحقیق بوده استفاده کنیم و ارتباطی به احترام و اعتماد نداره
یک نکته هم در مورد فلسفه این مراسم هم بگم، اگه علمای اسلام میگن دلیلش فلان چیز بوده صرفا از سر احساس و نظر شخصی نیست، بلکه خود امام و سایر امامان بنا بر اونچه در تاریخ و احادیث امده دقیقا همین دلایل رو اوردن ... حالا اینکه برخی از عوام میخان برا خودشون با گریه و زاری بهشت رو بخرن بحث دیگس ...
B.Russell
24-11-2014, 12:44
دوست گرامی، عجیبه واقعا شما حرف مارو متوجه نمیشین !!
ما چیزی به اسم تخصص تو زمینه هیولا و اژدها شناسی نداریم حتی اگه کل 100 سال عمرت رو تو زمینه شناخت هیولا و اژدها گذرانده باشی شما متخصص هیولا و اژدها نخواهی بود، چون وجود چنین چیزهایی از همون ابتدا و از اساسش زیر سئوال هست.
تخصص تو چنین چیزایی اصلا معنی نمیده.
اینجا بحث مذهبی رو ممنوع کردن و متاسفانه هی مجبوریم از مشابهات فانتزیش مثال بزنیم وگرنه حرفمون رو خیلی روک با مصداق های اصلیش به شما میزدیم. تخصص پیدا کردن پیرامون موهوماتی که هیچ وقت اثبات نشدن، یک حرف اشتباه است.
اونم موهوماتی که کلهم در یک بازه زمانی 600 ساله در یک منطقه خیلی خاص زمین شروع شدن و بعدش هم پروندشون بسته شده و برای کل تاریخ بشریت نسخه پیچیده شده و نسخه پیچ هم معلوم نیست کجاست!!!
در ضمن شما بهتره نگاهی به زمان و تاریخی که اینها بهش استناد کردن بندازین، همشون با فاصله چند صد سال بعد از دنیا رفتن اونا نوشته و جمع آوری شده اند. 30 سال پیش با اینهمه رسانه تو کشور ما چه اتفاقی افتاده مشخص نیست، شما داری استناد میکنی به تاریخ هایی که با فاصله زمانی باور نکردنی از اصل رویداد نوشته شده اند با نویسندگان مجهول و بعدا صحبت از تخصص و انطباق با حقیقت میکنید.
خواستی تو خصوصی به من لینک قدیمی ترین تاریخی که فلسفه این مراسم رو بیان کرده بگین، من برم ببینم مورخش در چه زمانی میزیسته.
N I G H T P E A C E
24-11-2014, 15:39
نمیدونم چی بگم، وقتی میبینم بدون کمترین اطلاعی از تاریخ اسلام از ۶۰۰ سال و نوشتن تاریخ اسلام بعد از صد سال صحبت میکنید ...
اگر در مورد مسایلی که نظر میدید اطلاعات داشتید و حداقل چند کتاب خونده بودید بهتر میشد بحث کرد، ولی وقتی معتقدید نظر بزرگان رشته های که با روش علمی قابل اثبات نیست در حد نظر بقال سر کوچه اس، و نظر شخصی خودتون از نظر همه اونها بهتره (که البته نظر شما هم غیر قابل اثبات علمی هست!) بحث کردن رو کاملا بی فایده میبنیم
دوستان بهتره بجث رو همینجا تمامش کنیم و به موضوع اصلی بپردازیم . موضوع تاپیک در مورد شادی بود که در صفحات اخیر تا حدودی به غم و اندوه پرداخته شد .
بحث فعلی بین دوستان هم کاملن خارج از مبحث و خلاف قوانینه که بهتره ادامه پیدا نکنه . اگر صحبت دیگه ای مونده بهتره در پروفایل یا پیام خصوصی دنبال بشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.