ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این واقعا کار میکنه ؟؟؟ "Does it Really Work"

VAHID
20-05-2014, 18:11
در این تاپیک موضوعی که دنبال میشه اینه که روزانه تبلیغات زیادی رو شاهد هستیم برای وسایل مختلف و همینطور مصرف کنندگان
این تاپیک در مورد تجربیات دوستان از خرید و استفاده ی محصولات هست (حالا هر چی) که ایا واقعا اون کاربرد و استفاده ای که تبلیغ
میکنن رو داره یا نه و هم میتونه یه راهنمایی باشه برای بقیه

مثال:

دستگاه حشره کش فلان رو که میزنی به پریز و به گفته فروشنده از طریق امواج حشرات را فراری میده ، من خریدم اما از روزی که دارم استفاده میکنم جواب نگرفتم زیاد کارایی نداره.

نکته:

فقط تجارب خودتون رو از استفاده محصولات بگین.

Thor God
20-05-2014, 18:31
خب من اولیش رو بپرسم ؟:n26:

دوستان این هدفون های بیتس واقعا ارزش خرید داره ؟ چون خیلی گرون هست میگم ! نسبت به قیمتی که داره واقعا کارایی داره ؟
طبق تجاربتون خرید اسپیکر بهتره یا هدفون بیتس ؟

LΩRD
20-05-2014, 20:57
خب من اولیش رو بپرسم ؟:n26:

دوستان این هدفون های بیتس واقعا ارزش خرید داره ؟ چون خیلی گرون هست میگم ! نسبت به قیمتی که داره واقعا کارایی داره ؟
طبق تجاربتون خرید اسپیکر بهتره یا هدفون بیتس ؟

هدفون های Beats اگه بهترین نباشن مطمئنا جز بهترین های بازار هستن

برندهای خوب دیگه ای هم مثل sennheiser هستن که دست کمی از Beats ندارن ولی چیزی که Beats رو انقدر سر زبون ها انداخته تبلیغات گستردشه طوری که اگه نگاه کنید افراد مشهور به خصوص بازیگرا و خواننده های هالیوودی اکثرا توی عکساشون یه هدفون Beats روی گوششون هست !

اگه از نظر مالی اوکی هستی که خوب خرید Beats عاقلانه ترین کاره در غیر اینصورت خرید Beats توی ایران با این قیمت های نجومی اصلا به صرفه نیست

ولی شخصا به نظرم امروزه اینقدر نرم افزار واسه تنظیم صدا و این چیزا اومده که دیگه اصلا نیازی به خرید Beats نیست ! شما یه هدفون خوب از هر برندی که باشه میتونی بخری و با تنظیماتی که با نرم افزار میشه انجام داد به راحتی میتونی کیفیتی مثل هدفون های Beats رو داشته باشی

Milad4171
21-05-2014, 10:21
سلام!
من عید امسال از یکی از دوستان مودم گرفتم اما آداپتورش همراهش نبود و منم واسه خرید آداپتور رفتم به بازار و و یک آداپتور به قیمت 15 هزار تومن خریدم. ( تقریباً تو تمام فروشگاه های پشت شهرداری وجود داشت این مورد). اما این آداپتور دقیقا 2 ساعت کار کرد! یعنی انقدر داغ کرد که تمام لحیم هاش از هم باز شد!

من رفتم آداپتور را پس دادم و یکی دیگه گرفتم( چون کارم عجله ای بود ). آداپتور دوم هم فقط یک روز عمر کرد. و دقیقا به مشکل اول دچار شد!

نظر من : به صرفه هست که کمی بیشتر پول بدین و محصول ارجینال بخرید. چون این آداپتورها اصلا کار نمیکنن!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وجه تمایز :

آداپتور ناکارآمد و فرعی
آداپتور ارجینال و اصلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------
توضیحات تکمیلی

عکس زیر . آداپتوری که من خریداری کردم
نوع چیدمان و استفاده از قطعات بی کیفیت
و معمولا نوع ساخت این بردها با کمترین توجه انجام میشه. شاید خیلی ها بگن مهم نیست و مهم اینکه کار کنه. ولی به نظر من مهمه!

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2014, 13:19
سلام!من عید امسال از یکی از دوستان مودم گرفتم اما آداپتورش همراهش نبود و منم واسه خرید آداپتور رفتم به بازار و و یک آداپتور به قیمت 15 هزار تومن خریدم. ( تقریباً تو تمام فروشگاه های پشت شهرداری وجود داشت این مورد). اما این آداپتور دقیقا 2 ساعت کار کرد! یعنی انقدر داغ کرد که تمام لحیم هاش از هم باز شد!من رفتم آداپتور را پس دادم و یکی دیگه گرفتم( چون کارم عجله ای بود ). آداپتور دوم هم فقط یک روز عمر کرد. و دقیقا به مشکل اول دچار شد!نظر من : به صرفه هست که کمی بیشتر پول بدین و محصول ارجینال بخرید. چون این آداپتورها اصلا کار نمیکنن!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------وجه تمایز : آداپتور ناکارآمد و فرعیآداپتور ارجینال و اصلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام . شاید آمپر دستگاه بیشتر از آداپتور بوده یعنی مثلاً دستگاه 2000mA بوده و ترانس 1000mA . اگر چنین باشه ترانس خیلی داغ میشه اما برعکسش باعث طول عمر ترانس میشه و خیلی خیلی کم گرم میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2014, 13:22
یکی از فامیلهای ما 35 سالش که بود رفت دمپائی افزایش قد !!!! خرید 95 هزار تومن چون قدش 140 سانت بود . گفت دو ماه تو خونه میپوشید و دچار درد شدید مچ پا شد و انداختش توی انباری خونه

Milad4171
21-05-2014, 14:26
سلام . شاید آمپر دستگاه بیشتر از آداپتور بوده یعنی مثلاً دستگاه 2000mA بوده و ترانس 1000mA . اگر چنین باشه ترانس خیلی داغ میشه اما برعکسش باعث طول عمر ترانس میشه و خیلی خیلی کم گرم میشه
درسته.
البته منظور من در اینجا فقط آداپتور مودم است.
آداپتور های مودم یا 1 آمپر هستند یا 2 آمپر که خیلی تفاوتی بین این دو مورد نیست
:11:

LΩRD
21-05-2014, 16:57
در ادامه ی صجبت میـــلاد عزیز

نه تنها توی خرید آداپتور که بلکه سعی کنید هر چیزی میخرید اورجینالش رو بخرید

درسته گرون تره ولی حداقل میدونی واست کار میکنه !

اگه جنس بی کیفیت بخرید به محض اینکه خراب بشه دوباره باید هزینه کنید

sansa
28-05-2014, 14:41
سلام

این بستنی ساز مجیک واقعا کار میکنه ؟

()این تاپیک بره سبک زندگی بهتره ها ....)

ملا نصرالدین
30-05-2014, 15:27
در اینجا لازم میدونم یه نکته رو بگم

همان طور که میدونیم تقریبا همه ی محصولاتی که تبلیغ میکنند چینی هستند

و بورس فروش اجناس چینی کجاست؟؟؟؟؟

.
.
.
.

شوش

این چراغ خواب لاکشتی-nicer dicer- اب میوه گیری provijoicer سیگار الکتریکی و خیلی چیزهای دیگه رو انجا میتونید خیلی ارزان تر بخرید

مثلا همین nicer dicer که توی تبلیغ میگه 58000 تومان انجا میفروختند 30000 تومان

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2014, 12:18
سلام دوستان
این سرویس قابلمه و کفگیرهای نسوزش و آبکش رو کسی خریده ببینه به درد بخور هست یا نه ؟
اسمش ظروف تیرازیس
هست .
توی گوگل نوشتم اما عکسش با اونی که توی تلوزیون نشون میده فرق داره .
توش سفید هست که میگه سرامیکه و اگه پیچ و میخ هم توش بریزین و به هم بزنین خط نمی افته روش ( توی تلوزیون نشون میده )
میگه غذا هم بهش نمیچسبه حتی اگه سوخته باشه
باهاش میخ میکوبه تا بشون بده چقدر محکمه .
عکسش
عکس آبکش و کفگیرها
اگر خریدین یا کسی رو میشناسین که خریده , لطف کنین بگین خوبه یا نه ؟
ارزش داره نیم میلیون تومن ؟
با تشکر

hassanshaikhi
08-09-2014, 18:19
سلام.
این چرخ سفالگری که برای بچه هست تا چقدر جواب میده؟ با توجه به اینکه از آرمیچر استفاده شده آیا توان اینکه اون گِل رو شکل بده رو داره؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2014, 22:44
سلام.این چرخ سفالگری که برای بچه هست تا چقدر جواب میده؟ با توجه به اینکه از آرمیچر استفاده شده آیا توان اینکه اون گِل رو شکل بده رو داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام . برای کار با این چرخها ( چه حقیقی چه اسباب بازی ) باید دستش رو دائماً خیس کنه تا اصطکاک کم بشه و گل راحت بچرخه . گل هم باید تا حد امکان خیس و نرم باشه که با فشار کمتری شکل بگیره . اگر این 2 رعایت بشه دیگه گمان نکنم مشکلی داشته باشه . البته اگر با باتری کار میکنه , میشه یک سوکت براش نصب کرد که با آداپتور هم کار کنه . کار ساده ای هست و از باتری خریدن و ضعیف شدنش به علتِ ضعیف شدنِ باترب راحت میشین .

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2014, 19:32
سلام
کسی این دستگاه رو خریده ببینه کارش چطوریه ؟
ردیاب gps هست برای بیماران آلزایمری , کودکان , خودرو , حیوانات و غیره که میشه باهاش مکان دقیق شخص یا خودرو یا حیوان یا کیف و ساک و غیره رو پیدا کرد .
قیمت ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-01-2015, 19:19
سلام
کباب پز پ188,000 تومنیِ پلین رو کسی خریده ببینه به درد بخور هست یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%BE%D8%B2 %D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch

Ali_softcenter
02-01-2015, 20:04
گوش پاک‌کن برقی WaxVac رو کسی خریده؟؟

من در نت که سرچ میکنم به انگلیسی review های یا مثبت هست در یک سایت یا همش منفیه و گفتن عملا هیچ کاری نمیکنه! آدم میمونه!

در کل 50% مثبت و 50% هم یک ستاره رو به زور دادن.

حالا آدم میمونه اون 50% که مثبت دادن الکیه یا اون دسته مقابل!

Milad4171
11-03-2015, 20:38
سلام دوستان
یک چیزی به نام بالون های آرزو تازیگا مد شده که به میشه جایگزین رسم مسخره ترقه بازی ازش استفاده کرد. البته جدا از اون کلا چیز جالبیه که وسطش یه شعی داره مثل شمع که روشن میشه و کم کم با گرم شدن بالن رو گرم میکنه و میره بالا.
کسی خریده ؟؟؟‌ کار میکنه ؟؟؟ اینا که تو مترو میفروشن فرقی با داخل مغازه ها داره یا نه ؟؟؟
مرسی

Mr_100_dolari
11-03-2015, 21:18
سلام دوستان
یک چیزی به نام بالون های آرزو تازیگا مد شده که به میشه جایگزین رسم مسخره ترقه بازی ازش استفاده کرد. البته جدا از اون کلا چیز جالبیه که وسطش یه شعی داره مثل شمع که روشن میشه و کم کم با گرم شدن بالن رو گرم میکنه و میره بالا.

کسی خریده ؟؟؟‌ کار میکنه ؟؟؟ اینا که تو مترو میفروشن فرقی با داخل مغازه ها داره یا نه ؟؟؟
مرسی

سلام

یه چیزی شبیه به این و قبلا تو پارک آب و آتش دیده بودم که همه میخریدن و خیلی هم میرفت بالا ... حالا نمیدونم دقیقا همینی که شما میگی یا نه ...

Atghia
11-03-2015, 21:32
پارسال عید تقـــــــــــــــــی یادتونه؟ :دی
توی همون سریاله اسمشم یادم نمیاد

هیچی دیگه زنش از کره اومد از همینا بالای برچ میلاد روشن کردن و کار کرد گویا:n31:

igi jones
12-03-2015, 20:17
.................