مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم راه اندازی لپ تاپ بعد از ریست بایوس asus k55vd
با سلام خدمت دوستان
ما یک عدد لپ تاپ داریم مدل asus k55vd دیروز رفتیم تویه بایوسش و تنظیمات رو دیفالت کردیم ،(هیچ گونه ارتقا بایوس یا کارهای مشابه انجام ندادیم) و بعد سیستم رو ریستارت کردیم،متاسفانه بعد از ریستارت سیستم روشن میشه ،ولی هیچ کاری نمیکنه و صفحه سیاه میمونه .
با زحمت بازش کردیم،باطریش رو هم در اوردیم،ولی متاسفانه بازم افاقه نکرد ،هرچی دنبال پین نری clear cmos گشتم چیزی پیدا نکردم ،در واقع هیچ پینی برای همیچن کار نیست .
دوستان لطفا کمک کنید
باتشکر.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی فرمایید
باتشکر.
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
mohammadi_4u
21-05-2014, 15:35
دوست عزیز باطری cmoseرو به مدت ده دقیقه خارج کنید و. باطری. خود لبتاب هم خارج کنید در این مدت.اگه مشکل حل نشد باید پروگرام بشه.این مشکل تو این لبتاببار اول نیست رخ داده میتونید کلیپ یوتیوب یا سایت overclockers رو ببینید چند نفر تاحالا این مشکلو داشتن.
جهت اطمینان خروجی vga رو به یه مونیتور وصل کنید اما بعید میدونم...
سلام دوست من
ممنون از پاسختون،باطری رو به مدت خیلی طولانی در اورده ولی مشکل حل نشد.. درباره مانیتور باشه امتحان میکنم
می تونم بپرسم به چه طریق اطلاعات رو پروگرام می کنند؟ من تویه اینترنت کمی سرچ کردم دستگاهی در این زمینه ندیدم،میشه در این زمینه و پروگرام مد نظر بیشتر توضیح بدید ؟باتشکر.
mohammadi_4u
21-05-2014, 16:29
سلام دوست من
ممنون از پاسختون،باطری رو به مدت خیلی طولانی در اورده ولی مشکل حل نشد.. درباره مانیتور باشه امتحان میکنم
می تونم بپرسم به چه طریق اطلاعات رو پروگرام می کنند؟ من تویه اینترنت کمی سرچ کردم دستگاهی در این زمینه ندیدم،میشه در این زمینه و پروگرام مد نظر بیشتر توضیح بدید ؟باتشکر.
سلام
فایل اورجینال بایوس رو از سایت میگیرند که معمولا به فورمت bin یا iso یا img یا بدون پسوند هست وتگر هم بصورت اجرایی باشه میشه فایلو استخراج کرد ازش یا از سیستم دیگه کپی گرفت. پروگرامر ایسی بایوس رو که خرابه رو یبار فورمت یا به عبارتی اریز میکنن و دوباره روش رایت میکنن.هیچ کار خاصی نداره.اما مهندسین تعمیرکار چنان حرفایی میزنند که بتونن پول خوب جدا کنن .خرج کمتر از 10 تومنه اما 20 تا 25 میگیرن.
دقیقا مثل فلش کردن گوشی میمونه با ریسک کمتر.
براس دیدن دستگاههای مختلف به سایت تعمیرکاران ایرن سر بزنید. یا
Ir main debuger
Tnm2000 irantk. رو سرچ کنید
سلام بر شما دوست من
اقا تویه شهر ما کسی نیست که بلد باشه ،شما جای خوب و معتبری سراغ دارید ؟
باتشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.