ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : { زود باور یا دیر باور؟ }

Demon King
18-05-2014, 09:42
سلام خدمت دوستان عزیز.

همونطور که میدونید انسان ها بر دودسته اند:

زود باور – دیر باور

انسان های زود باور ( ساده ) :

این گونه افراد برای باور کردن نکته یا مسئله ای تنها به شنیده یا دیده های خود اعتنا میکنند و بدون تحقیق و داشتن علم به آن, درکش میکنند. این دسته افراد به دو چیز اعتقاد کامل دارند: خرافه – شایعه

در واقع معنی خرافه و شایعه نزدیک به هم است و خرافه نوعی زیاده روی در دین و مذهب, شایعه هم اعتنا به اخبار و مطالبی که منبع معتبری ندارند و تنها بر اثر اصطلاحا پچ پچ های مردمی نادان به گوش ما رسیده و اصولا انسان های زود باور هم خرافه و هم شایعه را زود باور کرده و حتی درکش نیز میکنند.

یکی دیگه از ویژگی های انسان های زود باور این است که به راحتی به افراد مختلف اعتماد میکنند و حرف های آنان را بدون دلیل و مدرک میپذیرند.

برای باور کردن یه موضوع باید سه مرحله انجام شود:

1 ) شنیدن ( از طریق شایعه یا خرافه این موضوع به ذهن ما بیاید )

2 ) دیدن ( رسیدن به مرحله ی دوم یعنی در شرایطی درک کامل ان موضوع اما در مواقعی چیز هایی میبینیم که حقیقت ندارند و نوعی باید گفت ما خیالاتی میشویم پس نباید به این مرحله هم اعتنا کرد. )

3 ) ازمایش و اثبات ان ( رسیدن به این مرحله یعنی درک کامل این موضوع )

خوب افراد زود باور اکثرا در مرحله ی اول موضوع رو میپذیرند و تعداد اندکی از اونها تا مرحله ی دو هم پیش میرن اما هیچ کدام مرحله ی سه رو تجربه نمیکنند.

انسان های دیر باور:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینگونه افراد تا رسیدن به مرحله سه صبر کرد و سپس موجودیت چیزی را میپذیرند و اغلب به افراد زیادی اعتماد نمیکنند و برای اثبات موجودیت چیزی حتی به مرحله دو اعتنا نکرده و سعی در رسیدن به مرحله ی سوم رو دارند.

حال سوال اینه:

شما جزو کدام دسته اید؟ خواهشا صادقانه نظر بدید ...

stealer
18-05-2014, 10:16
خودم فکر میکنم ادم زود باوری هستم ولی خوب کلا چیزای اطرافم زیاد واسم مهم نیست باور میکنم ولی کلا زیاد موضوعاتو جدی نمیگیرم:دی
یکی از دلایل اصلی زود باوری اینه که فکر میکنی بقیه هم مثل خودت مهم نیست که دیگران به چی فکر میکنن و کلا نظر بقیه برات زیاد اهمیت نداره مگر تو بعضی موارد
شایدم زود باوری من به خاطر تنبلی باشه و حوصله نداشتن واسه تحقیق در مورد اون موضوع:n01: