ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خاموش شدن سیستم

vahidbn
17-05-2014, 21:02
سلام

مشخصات سیستم

cpu dual core ram 4 vga 1
چند وقت پیش یکی از هاردهام ارور دیتکتد می داد و می گفت باید بک آپ بگیری ، با نرم افزار hdd اسکن گرفتم چند وقتی خوب بود تا اینکه یکدفعه سیستم خاموش شد ، و مکرر پس از
روشن شدن خاموش می شد ، باطری مادربورد رو کشیدم و دیگه خاموش نشد ویندوز رو عوض کردم ، هاردم که اطلاعاتم را پاک کرده چند روزیه که دارم ریکاوری می کنم ، اما گاهی وقتا باز خاموش میشه
و ریکاوریه هارد نصفه می مونه ، علت این خاموش شدن چی می تونه باشه؟ cpu ? رم ؟ همون هارد که ایراد پیدا کرده ؟ پس چطوری من اطلاعاتم رو برگردونم ؟

ممون میشم دوستان راهنمایی کنند :n03:

EXTREME
17-05-2014, 21:31
سلام

مشخصات سیستم

cpu dual core ram 4 vga 1
چند وقت پیش یکی از هاردهام ارور دیتکتد می داد و می گفت باید بک آپ بگیری ، با نرم افزار hdd اسکن گرفتم چند وقتی خوب بود تا اینکه یکدفعه سیستم خاموش شد ، و مکرر پس از
روشن شدن خاموش می شد ، باطری مادربورد رو کشیدم و دیگه خاموش نشد ویندوز رو عوض کردم ، هاردم که اطلاعاتم را پاک کرده چند روزیه که دارم ریکاوری می کنم ، اما گاهی وقتا باز خاموش میشه
و ریکاوریه هارد نصفه می مونه ، علت این خاموش شدن چی می تونه باشه؟ cpu ? رم ؟ همون هارد که ایراد پیدا کرده ؟ پس چطوری من اطلاعاتم رو برگردونم ؟

ممون میشم دوستان راهنمایی کنند :n03:

علت خاموش شدن سیستم ویندوز ویروس دمای قطعات پاور مین یا وجود یک اتصالی در برد رم گرافیک یا هارد است

علت بعدی اتصالی در f-panel

Mr saeed
19-05-2014, 11:19
یک دفعه خاموش می شه ؟ بدون هیچ ارو قبلی ؟

vahidbn
20-05-2014, 20:33
یک دفعه خاموش می شه ؟ بدون هیچ ارو قبلی ؟

بله ، وقتی چند برنامه را با هم ران می کنم سریع حاموش میشه ، البته الان جای رم هارو عوض کردم فعلا مشکلی پیش نیموده حالا نمی دونم از مادربورد هست یا رم ها