ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک (قطع کردن اینترنت wifi و استفاده از wifi فقط برای share فایل ها)

bahram7gh
17-05-2014, 11:09
سلام من چند وقته دارم سعی میکنم تا بتونم برای دوستام داخل ساختمون یک شبکه اشتراک گذاشتن فیلم راه بندازم
همه چیز خوب پیش میره و میشه راحت فیلم ها رو راحت دید اما مشکل اینجاست که نمیخوام از اینترنتم استفاده کنن
تنظیمات مودم رو زیر و رو کردم اما نتونستم راهی پیدا کنم که SSID) Wireless - Guest) های مد نظرم و پورت lan رو جوری تنظیم کنم که اینترنت داشته باشند یا نداشته باشن
مدل مودمم d-link DSL-2730U هست
لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا و چطور میتونم از این کابوس وقت گیر راحت شم :n28::n28::n28::n28::n28::n28:

Milad4171
17-05-2014, 11:38
سلام..
اول توضیح بدین که این کار رو چطوری انجام دادین. از چه طرقی؟ چه تنظیماتی انجام دادین.

bahram7gh
17-05-2014, 11:52
خب من به طور معمولی از لبتاپ (یا دستگاه اندرویدی) دنبال وای فای مودم خودم گشتم و پسورد مودم را زدم و وصل شد .
داخل pc خودم فایل ها رو انتخاب کردم و کلیک راست گزینه
share with >specific people >Everyone
add>share
و تمام
حالا از لبتاپ در مای کامپیوتر قسمت چپ network یوزر pcخودم رو باز میکنم و به این طریقه میتونم فایل هام رو خیلی راحت پلی کنم
:n11:

majidgolizadeh
17-05-2014, 11:56
با ید یه روتر قوی و با انتن و گین بالا داشته باشین .هیچ ارتباطی هم به اینترنت نداره.
روتر هایی مانند:

Asus RT-AC68U AC1900 802.11ac Router
Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Router
D-Link DIR-868L Wireless AC1750 Dual Band Gigabit Cloud Route
Asus RT-AC66U Next-Generation Dual-band Wireless Router
Netgear R7000 Nighthawk Smart AC1900 Wi-Fi Routerتازه بعد باید تنظیمات رو انجام بدی .اون مودم شما اگر هم روتر باشه سرعت انتقال دیتا رو تا 150 مگابایت بر ثانیه ساپورت میکنه و در ضمن ورودی usb هم نداره که از طریق هارد یا فلش بهش متصل بشه.
یه هزینه 700 تا 800 هزار تون انجام بده و بع میتونی البته من فکر کنم باید انتن قویتری رو هم به این روتر ها نصب کنی.ولی طبقه پایین و بالا و چپ و راستت رو با همین انتنشون فکر کنم جواب میده

bahram7gh
17-05-2014, 13:21
:n04:700 800 هزار تومن یخورده زیاد نیست !:n04:
تعداد نفراتی که فایل بینشون مشترک میشه زیاد نیست و تا اون جایی که من امتحان کردم انتن دهی خوبی داره و برای این فاصله نزدیک خوب جواب میده
ایا امکانش هست با همین امکانات موجود دسترسی دیگران رو به اینترنت مسدود کرد و همزمان فایل و شیر کرد ؟
تو تنظیمات مودم گزینه ای برای اینکار هست ؟

majidgolizadeh
17-05-2014, 21:39
نه متاسفانه من قیمت روتر رو تعیین نمیکنم بلکه این شرکتها هستند.
شاید کارت با یه روتر قوی TP-Link که قیمتهای ارزونتری هم داره راه بیافته .البته من زیاد به این مارک اطمینان ندارم و نمیدونم از چه نوع چیپ هایی استفاده میکنه.
با اون مودمت که گفتی زیاد به این فکر نباش علتش تو پست قبلی گفتم