ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک آخر نابودی مورچه های مزاحم! (مورچه ، مورچه بالدار)

sansa
16-05-2014, 14:41
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان تا حالا کسی از سم سایپر مترین استفاده کرده ؟

مورچه ها ی معمولی و بالدار امان از روزگارمون دراوردن . شاید باورتون نشه انقدر بزرگ هستند که تو عمرتون ندیدید !!!!!!!!!!!!!

همه نوع سم رو امتحان کردیم . بکش بکش ، تارومار ، نابود گر :n02: و پودر ، خمیر ، اسید ، نفت و ....

اما هیچ کدوم نتیجه نداد . تا حالا که به این نتیجه رسیدم که از سم فوق العده قوی سایپرمترین استفاده کنیم که نسل مورچه ها رو از بین میبره .

مشکل اینجاست که مورچه ها از باغچه میان و هر سمی نمیشه ریخت چون باعث خشک شدن گیاهان میشه .

چی کار کنم !!!!!!

leo.unique
16-05-2014, 16:19
ما استفاده کردیم واسه مورچه های ریز ... خیلی باهوش ... سختکوش ... متحد ... وحشی ... لعنتی ... فلان فلان شده ...:n02: اما هیچ تاثیری نداشت و ظاهرا مثل شربت خوردنش کیساپطا:n08: غلظتش هم بالا بود ! شانس آوردیم خودمون نمردیم:n19:
پ.ن: یک ایکسم از پشتکارشونو اگه من داشتم قله های علمی و ورزشی رو فتح کرده بودم تاحالا

sansa
16-05-2014, 16:45
ما استفاده کردیم واسه مورچه های ریز ... خیلی باهوش ... سختکوش ... متحد ... وحشی ... لعنتی ... فلان فلان شده ...:n02: اما هیچ تاثیری نداشت و ظاهرا مثل شربت خوردنش کیساپطا:n08: غلظتش هم بالا بود ! شانس آوردیم خودمون نمردیم:n19:
پ.ن: یک ایکسم از پشتکارشونو اگه من داشتم قله های علمی و ورزشی رو فتح کرده بودم تاحالا

جدی ؟! پس چرا کشاورز ها بهترین سم موجود رو همین میدونن استفاده میکنن ؟؟؟؟ میگن جزو قوترین سم هاست ... دلتامترین و سایپرمترین جزو سم های نسل کش هستند :n04:

جون من راست گفتی ؟؟:n27: فروشنده گفت تضمین 100 %

leo.unique
16-05-2014, 17:24
جدی ؟! پس چرا کشاورز ها بهترین سم موجود رو همین میدونن استفاده میکنن ؟؟؟؟ میگن جزو قوترین سم هاست ... دلتامترین و سایپرمترین جزو سم های نسل کش هستند :n04:

جون من راست گفتی ؟؟:n27: فروشنده گفت تضمین 100 %
(حذف شد) لازمه عکس بگیرم از بطریش تا باور کنی ؟؟:n27: یخورده دیگه مونده از سم که تصمیم گرفتم خودم بخورم تا از شر این مورچه ها راحت بشم:n08: البته این مورچه هایی که من میگم اعجوبه ای هستن واقعا ! نظیرشونو تاحالا ندیدم !:19:

sansa
17-05-2014, 16:56
(حذف شد) لازمه عکس بگیرم از بطریش تا باور کنی ؟؟:n27: یخورده دیگه مونده از سم که تصمیم گرفتم خودم بخورم تا از شر این مورچه ها راحت بشم:n08: البته این مورچه هایی که من میگم اعجوبه ای هستن واقعا ! نظیرشونو تاحالا ندیدم !:19:

سلام

دوستان تست شد جواب دااااااااااد :n20::n19::n19::n20::n20: دیگه خیلی کمتر شدن . با سم پاش دستی در ودیوار و باغچه رو سمپاشی کردم .

در ضمن جناب leo.unique مجبور نیستی دروغ تحویل بدی به اعضا .... این سم محاله که مورچه نکشه . حرفتو پیش یک سم فروش کشاورزی بگی از خنده میمیره . گفت 80 % کشاورزا از این سم میبرن و استفاده میکنن .
گفتم قبل از پست دادن از چیزی که اطلاع داری حرف بزن نه دروغ .

leo.unique
17-05-2014, 17:19
سلام

دوستان تست شد جواب دااااااااااد :n20::n19::n19::n20::n20: دیگه خیلی کمتر شدن . با سم پاش دستی در ودیوار و باغچه رو سمپاشی کردم .

در ضمن جناب leo.unique مجبور نیستی دروغ تحویل بدی به اعضا .... این سم محاله که مورچه نکشه . حرفتو پیش یک سم فروش کشاورزی بگی از خنده میمیره . گفت 80 % کشاورزا از این سم میبرن و استفاده میکنن .
گفتم قبل از پست دادن از چیزی که اطلاع داری حرف بزن نه دروغ .

چقدر مودب ! چه دلیلی داره به خودم زحمت بدم و توی تاپیکتون به دروغ تایپ کنم ؟؟ ضمنا بهتون گفتم " لازمه عکس بگیرم از بطریش تا باور کنی ؟؟ ":n01:

sansa
17-05-2014, 17:57
ببین . منظورم اینکه بعضی ها همین جوری میان نظر میدن . یا برای خنده یا برای افزایش تعداد پست ها ...

ولی این سم تایید شدست و وارداتی هست . میخواستم از کسانی که واقعا اطلاعاتی درباره چیزی دارن توضیح بدن نه الکی بیان یه چیزی بگن و برن .

leo.unique
17-05-2014, 18:10
ببین . منظورم اینکه بعضی ها همین جوری میان نظر میدن . یا برای خنده یا برای افزایش تعداد پست ها ...

ولی این سم تایید شدست و وارداتی هست . میخواستم از کسانی که واقعا اطلاعاتی درباره چیزی دارن توضیح بدن نه الکی بیان یه چیزی بگن و برن .
nami insecticide
سمی که ما خریدیم ساخت شرکت شیمیایی مشکفام فارس هست ! شماره پروانه ساخت 36/12041
مواد تشکیل دهنده : سایپرمترین 10% امولسیفایر و حلال 90%
لازم باشه عکس هم میذارم :n01:

sansa
17-05-2014, 18:16
چون رو مورچه های ما تاثیر داشت و دیگه البته فعلا که نیسن و خبری ازشون نیست :n02: و شما گفتی اصلا و ابدا تاثیر نداره من اینجوری فکر کردم که همین جوری نظر دادی . نیازی به عکس نیست .:n16:

اگر تند حرف زدم منو ببخشید ./

leo.unique
17-05-2014, 18:22
چون رو مورچه های ما تاثیر داشت و دیگه البته فعلا که نیسن و خبری ازشون نیست :n02: و شما گفتی اصلا و ابدا تاثیر نداره من اینجوری فکر کردم که همین جوری نظر دادی . نیازی به عکس نیست .:n16:

اگر تند حرف زدم منو ببخشید ./
بقیه سم رو خودم میخورم که دیگه نتونم دروغ تحویل دیگران بدم:n14: یک انگل اجتماع کمتر:n08:

ADRIEN
17-05-2014, 18:32
بابا دوستان بیخیال

SNOW PATROL
17-05-2014, 18:34
انحراف تاپیک ./././