مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن سیستم
king42pioneer
16-05-2014, 13:54
با سلام خدمت اساتید محترم
چند وقت پیش کارت گرافیک سیستمم خراب شد و یه کارت گرافیک دیگه جاش گذاشتم. تا چند روز سیستم اصلا مشکلی نداشت و بیشتر از چند ساعت در روز با سیستم کار میکردم.
تا اینکه چند روز پیش بعد نیم ساعت که سیستم روشن بود صفحه آبی ظاهر شد و سیستم مرتب شروع به ریستارت کردن کرد
وقتی سیستم رو با ویندوز خاموش میکنم وقتی کلید پاور رو میزنم سیستم روشن نمیشه و باید کابل برق پاور رو جدا کرده و دوباره وصل کنم تا بشه سیستم رو روشن کرد
به نظرتون مشکل از کجاست?
رم و کارت گرافیک و هارد دیسک (IDE) تست شده هستن و مشکلی ندارن
با سلام خدمت اساتید محترم
چند وقت پیش کارت گرافیک سیستمم خراب شد و یه کارت گرافیک دیگه جاش گذاشتم. تا چند روز سیستم اصلا مشکلی نداشت و بیشتر از چند ساعت در روز با سیستم کار میکردم.
تا اینکه چند روز پیش بعد نیم ساعت که سیستم روشن بود صفحه آبی ظاهر شد و سیستم مرتب شروع به ریستارت کردن کرد
وقتی سیستم رو با ویندوز خاموش میکنم وقتی کلید پاور رو میزنم سیستم روشن نمیشه و باید کابل برق پاور رو جدا کرده و دوباره وصل کنم تا بشه سیستم رو روشن کرد
به نظرتون مشکل از کجاست?
رم و کارت گرافیک و هارد دیسک (IDE) تست شده هستن و مشکلی ندارن
سلام
اطلاعات بیشتری از سیستم بدهید. نوع کارت گرافیک و اندازه پاور .مارک پاور . و ... .
king42pioneer
16-05-2014, 14:26
مارک پاور pascal 230v
مین برد GIGABYTE GA-945PLM-S2
کارت گرافیک GeForce 8400
مارک پاور pascal 230v
مین برد GIGABYTE GA-945PLM-S2
کارت گرافیک GeForce 8400
دوست عزیز:»
حدس بنده مشکل از پاور است.یعنی خرابی گرافیک قبلی را ناشی از نقص در پاور میدانم.
پیشنهاد بنده در درجه اول تست کردن سیستم با یک پاور از برند های خوب و معتبر مثل Green می باشد. اگر مشکل حل شد.میتوانید پاور خریداری کنید (با توجه به نیاز)
king42pioneer
16-05-2014, 18:56
ممنون از توجهت
فردا از دوستان یه پاور میگیرم و تست میکنم سیستم رو
king42pioneer
16-05-2014, 18:58
دوست عزیز:»
حدس بنده مشکل از پاور است.یعنی خرابی گرافیک قبلی را ناشی از نقص در پاور میدانم.
پیشنهاد بنده در درجه اول تست کردن سیستم با یک پاور از برند های خوب و معتبر مثل Green می باشد. اگر مشکل حل شد.میتوانید پاور خریداری کنید (با توجه به نیاز)
ممنون از توجهت
فردا از دوستان یه پاور میگیرم و تست میکنم سیستم رو
king42pioneer
17-05-2014, 19:58
پاور تست شد و مشکلی نداشت
کسی از دوستان دلیل خاموش نشدن سیستم با کلید پاور رو نمیدونه؟ وقتی هم سیستم با ویندوز خاموش میشه باید کابل برق رو از پاور جدا کرده و دوباره وصل کرد تا بشه سیستم رو روشن کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.