ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترو خدا كمكم كنيد

NINTENDO_DS
29-08-2006, 22:30
بچه ها امروز سي دي رامم ديگه سي دي هام رئ نخوند سلم سالمه ولي نميتونه سي دي ها رو بخونه حالا بايد چيكار كنم؟ مدلش teac ساخت سال 2001

Mohammad Modarresi
29-08-2006, 22:31
از كجا ميدوني سالمه اگه سالمه كه مي خوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NINTENDO_DS
29-08-2006, 23:02
كار يمكنه ولي مثلا سيديهاي كپي رو فقط ميخونه ولي سيديهاي نقره اي رو نميخونه حالا نظرت چيه يعني لنزش اشكال پيدا كرده؟

mobin.ir
29-08-2006, 23:04
می تونی بازش کنی و لنزش و تمیز کنی و اگه کار نکرد بندازش دور

Lord_theOne
30-08-2006, 03:37
گارانتيشم كه تموم شده؟
همانطور كه دوستان گفتند عمل كن اگر نكرد
ببر تعميرگاه

lovergod14amorousand
30-08-2006, 09:24
ميتوني هنگام خاموش بودن سيستم يه نگاه به كابل هاش بندازي وشايد مشكل نرم افزاري باشه يه نگاه تو سيستم بكن... ;)

Nvidia
30-08-2006, 09:30
ميتوني هنگام خاموش بودن سيستم يه نگاه به كابل هاش بندازي وشايد مشكل نرم افزاري باشه يه نگاه تو سيستم بكن... ;)
اصلا ربطي به اين چيزا نداره نميدونم چرا اينو ميگي اگه كابل برقش وصل نباشه اصلا سي دي رام كار نميكنه. اگرم كابل ديتاش وصل نباشه كه هيچ سي دي رام كار ميكنه ولي هيچ سي دي رو نميخونه چون اصلا ويندوز نميشناسش. جان خودتون جواب الكي ندين.
در جواب شما هم بگم كه منم يدونه asus داشتم اين بلا به سرش اومده بود كه با پاك كردن لنزش تا حدي درست شد اما بازم بعد از 1 2 ماه اينطوري شد و انداختمش دور. كلا به فكر يه دي وي دي رام باش

lovergod14amorousand
30-08-2006, 09:40
اصلا ربطي به اين چيزا نداره نميدونم چرا اينو ميگي اگه كابل برقش وصل نباشه اصلا سي دي رام كار نميكنه. اگرم كابل ديتاش وصل نباشه كه هيچ سي دي رام كار ميكنه ولي هيچ سي دي رو نميخونه چون اصلا ويندوز نميشناسش. جان خودتون جواب الكي ندين.
در جواب شما هم بگم كه منم يدونه asus داشتم اين بلا به سرش اومده بود كه با پاك كردن لنزش تا حدي درست شد اما بازم بعد از 1 2 ماه اينطوري شد و انداختمش دور. كلا به فكر يه دي وي دي رام باش
در جواب شما بگم كه وقتي ديتاش شل باشه يا اينكه سي دي رم با مادربوردارتباط از طرف كابل خودش قطع باشه اين امكان هستش بعدم كسي اسم كابل برق آورد ما نفهميديم...بعدم اينكه لنزش كثيف باشه بايد سيدي نقره اي رو بشناسه نه سيدي الكي رو لطفا يه دقت كنيد چي ميگيد...و شما بهتر هستش سيستم رو ببري تعميرگاه...

Nvidia
30-08-2006, 09:44
آها ! پس ممكنه اون قسمتي از كابل ديتا كه مربوط به سي دي هاي نقره اي است در اومده باشه يا شل شده باشه ! مرسي دوست عزيز آموزش خوبي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovergod14amorousand
30-08-2006, 09:50
آها ! پس ممكنه اون قسمتي از كابل ديتا كه مربوط به سي دي هاي نقره اي است در اومده باشه يا شل شده باشه ! مرسي دوست عزيز آموزش خوبي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور خوندن سيدي اصل هستش اخوي نه اينكه يه چيز مجزا داره چرا ميگن كيفيت سيدي اصل بالاتر از رايت هستش نه بگو ببينم واسه هميناست ديگه اصلا شما راست ميگي... :) :happy:

Nvidia
30-08-2006, 09:54
من اصلا متوجه منظور شما نميشم. دوستان يكي هست كه پست هاي اين آقا رو واسه من ترجمه كنه ؟

lovergod14amorousand
30-08-2006, 09:57
من اصلا متوجه منظور شما نميشم. دوستان يكي هست كه پست هاي اين آقا رو واسه من ترجمه كنه ؟
لازم به ترجمه نيست شما درست ميگي ديگه همش حرف شما درسته قبول كردم... :puke:

NINTENDO_DS
30-08-2006, 22:12
دعوا نكنين اقايون حالا به نظرتون بهتر نيست يكي ديگه بگيرم چون بره گارانتي 7 تومن يا بيشتر برام اب ميخوره تازه مگه سي دي رام نو چنده؟ كي قيمت داره؟

Mohammad Modarresi
30-08-2006, 22:23
كابلشو رو عوض كن ببين چي ميشه

saviss
30-08-2006, 22:24
یکی دیگه بگیر (اگه میتونی رایتر بگیر)
قیمت هم تو قیمت دات کام یا شاپ دات ای ار هستش
تقریبیه ولی حدود قیمتش معلوم میشه
منم مشکل داشتم رفتم یهsonyخریدم راحت کردم حودمو

Lord_theOne
31-08-2006, 04:23
Sony بهترين Cd-rom است قيمت حدود 20 تومان