ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ColdPlay - Ghost Stories

Dark Shine
15-05-2014, 20:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ColdPlay - Ghost Stories

پس از مدت‌ها آلبوم جدید گروه باتجربه و پرطرفدار کلدپلی به عنوانِ Ghost Stories منتشر شد .
در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟

Dark Shine
17-05-2014, 21:48
از دیروز سوزنم روی آهنگِ Another's Arms گیر کرده بود و الان سوزنم روی آلبوم گیر کرده . خوشبختانه این آلبوم جز اون دسته آلبومهاست که آهنگِ ضعیف نداره و آهنگ‍‌هاش همیشه یادم میمونه . خیلی کم هستند آلبومهایی که توی این لیست هستند .
آلبوم واقعاً احساسی هست و تِم آروم و دوست داشتنی داره . طوری که اصلاً دوست ندارم آهنگ ها تموم بشن و رفته رفته آدم رو داغون و داغون تر میکنن . پس از آلبوم فوق العاده ضعیفِ Mylo Xyloto شاهد یک آلبومِ شاهکار بودیم از سوی کلدپلی . ضمنِ اینکه آلبوم کاملاً شد بهترین آلبومِ کلدپلی برام ! Viva La Vida که هیچ این آلبوم حتی از A Rush Blood To The Head هم قشنگ تره .
اما ترانه ی برتر انتخاب کردن بین این همه شاهکار واقعاً کارِ سختی هست و خودم هم دوست ندارم اینکارو بکنم . اما از لحاظ لیریک و متن یک آهنگ واقعاً سنگ تموم گذاشت . آهنگِ "O" واقعاً متن احساسی داره .

A flock of birds
Hovering above
Just a flock of birds
That's how you think of love

So fly on
Ride through
Maybe one day I'll fly next to you

Ahmad
18-05-2014, 22:37
مرسی جواد :n06:

آلبوم قشنگیه
فعلا یه بار سریع گوش کردم
Always in my head
و
A sky full of stars

زیبا بودند

وقت شه برم لایریکس‌ها رو هم بگیرم تا بهتر بتونم نظر بدم

البته این آلبومی که گرفتم سه تا بنس bonus هم داره
all your friends
ghost story
O (Part 2Reprise)l

Georges St-Pierre
19-05-2014, 19:24
آلبوم واقعا زیباست ... چند روزه که دارم بهش گوش میدم هر بار از یه آهنگش خوشم میاد ...
×××
ترک Always In My Head خیلی خوبه ...
ترک Oceans زیاد حال نکردم ...

rh.mohammad
20-05-2014, 00:14
آلبوم فوق العادس .
یه حس عیجیبی داره .
وقتی سینگلا رو گوش میدادم اصلا خوشم نیومد ازشون ولی الان هر چی زمان میگذره بیشتر خوشم میاد از آهنگا .
ولی من اصلا موافق نیستم که Mylo Xyloto آلبوم ضعیفی بود . به نظرم اون آلبوم جز بهتریناشون بود .
واسه شما هم ترک O حدود 2 دقیقه سکوت داره آخرش و بعد یه دقیقه آهنگ دیگه ای میاد ؟ جریانش چیه ؟