مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ قوی با بودجه 6 میلیون تموان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربرای انجمن
ممنون از اینکه وقت میزارید و به این تایپیک پاسخ میدید
بنده قصد خرید یه لپ تاپ با کانفیگ درست و حسابی با بودجه حدود 6میلیون رو دارم و ملاک من رزولوشن 1080 نمایشگر و جی پی یو و سی پی یو قوی و رم بالا هست (16-32)
در برند MSI لپ تاپی که در نظر گرفتم اینه :
MSI GS70 Stealth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن،به نظر شما باریک بودن این لپتاپ،باعث داغ شدن شدیدش میشه؟ در حدی که از خریدش پشیمون بشیم؟:n02:
در مورد برند ایسوس که تحقیقاتم به جایی نرسید .یعنی یا سیستم مناسب نبود،یا سیستم مناسب بود و تو ایران موجود نبود ،و یا هر دو تاش هم مساعد بود و قیمت مساعد نبود!!!(1-1.5میلیون بالاتر از قیمت جهانیش:n27:!!)
و اینکه کانفیگ های خیلی مختلفی تو برند ایسوس هست که ادم گیج میشه
ممنون میشم یه چند تا سیستم هم از سری G ASUS معرفی کنید
با تشکر
parsicola
15-05-2014, 13:00
در خصوص لب تاپ msi مذکور میتونی به معرفی قبلی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لبتاپ در تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
Public Enemy
16-05-2014, 19:52
با این بودجه می تونین نگاهی هم به مدل های Gigabyte هم داشته باشین . مدل P25w تقریبا تو رنج بودجه شماست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( باعرض پوزش که کوتاه جواب می دم . دسترسیم به اینترنت و رایانه در حد محدوده )
از ایسوس سری 750 چیزی تو این رنج هست؟ کانفیگ پایین منظورمه
ممنون از پاسخ هاتون
(من از tapatalk استفاده میکنم،دکمه تشکر نداره!)
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
به نظرتون این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1) چطوری هست؟؟
Asus G750 JX
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1)gs70 stealth بهتره یا Asus G750 JX? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1)
از لحاظ سخت افزار و اجرای بازی ها در حداکثر کیفیت تصاویر (crysis3-farcry3-metro LL)
چون بعضیا میگن gs70 نمیتونه crysis3 رو با حداکثر کیقیت و فریم بالا روون اجرا کنه
ممنون
به نظرتون این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1) چطوری هست؟؟
Asus G750 JX
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1)gs70 stealth بهتره یا Asus G750 JX? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1)
از لحاظ سخت افزار و اجرای بازی ها در حداکثر کیفیت تصاویر (crysis3-farcry3-metro LL)
چون بعضیا میگن gs70 نمیتونه crysis3 رو با حداکثر کیقیت و فریم بالا روون اجرا کنه
ممنون
این دو لپتاپ اصلا مقایسه شون معنی نداره!!
یکی 4.5 کیلوئه و اون یکی 2.7 کیلو که زمین تا آسمون فرق دارن
g750 هم کانفیگ های مختلفی داره از گرافیک 760 گرفته تا 780
شما باید اول هدفتون رو مشخص کنین که یه لپتاپ صرف گیمینگ میخواین یا یه چیز پرتابل با قابلیت بازی!
parsicola
18-05-2014, 09:35
gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که اگه مثل اکثر مواقع غلط غلوط تایپ نکرده باشند! معنیش اینه که به سفارش خریدار و برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده با کارت گرافیک 765 و حداقل 25 درصد سریعتر از یه 750 . درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و 5.800 داره میفروشه.
دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس که لینک دادین مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه
فعلا تمام بازی های روز با کارتهای گرافیک سری gtx m انویدیا در تنظیمات very high با تعداد فریم بالای 30 به راحتی اجرا میشند اما در چند بازی و در تنظیمات ultra حتی کارت گرافیک 780m هم در برخی صحنه های شلوغ و سنگین بازی کم میاره چه برسه به 765 و 770
این دو لپتاپ اصلا مقایسه شون معنی نداره!!
یکی 4.5 کیلوئه و اون یکی 2.7 کیلو که زمین تا آسمون فرق دارن
g750 هم کانفیگ های مختلفی داره از گرافیک 760 گرفته تا 780
شما باید اول هدفتون رو مشخص کنین که یه لپتاپ صرف گیمینگ میخواین یا یه چیز پرتابل با قابلیت بازی!
من گیمینگ و کارهای سنگین مد نظرمه و به خصوص جی پی یو قوی که رندر گیری رو سریعتر و با حداقل نویز انجام بده
شما درست میفرمایید،کانفیگ هاشون خیلی متنوعه ومن منظورم دقیقا همونی بود که لینکش رو گذاشتم:gpu:gtx770m ram :16gb 1600
متاسفانه همه کانفیگ های ارایه شده تو ایران نیستن تا ببینم با بودجه م مطابقت داره یا نه
تصمیم گرفته بودم ام اس ای بخرم که تو چند جا دیدم مشکل throttling داره متاسفانه
وزنش اصلا مهم نیس بالاخره 5 کیلو رو هم میشه حمل کرد دیگه!
الان اگه پرتابل بودنش مهم نباشه این موارد رو مد نظر قرار بدیم،کدوم بهتره؟؟؟
1-قابلیت و امکانات نسبت به هزینه
2- کارایی و بازده دستگاه
3-کیفیت و عمر قطعات(ضربه پذیری و گرم شدن برام مهمه چون تو اکثر روزای تابستون کامپیوتر رو فقط 5-6 ساعت خاموش میکنم اونم موقع خواب!!:n02:)
gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که به سفارش خریدار برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده که با کارت گرافیک 765 هستش. 765 حداقل 25 درصد سریعتر از 750 هستش. درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و الان 5.800 داره میفروشه.
دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه
فعلا تمام بازی های روز با کارتهای گرافیک سری gtx m انویدیا در تنظیمات very high با تعداد فریم بالای 30 به راحتی اجرا میشند اما در چند بازی و در تنظیمات ultra حتی کارت گرافیک 780m هم در برخی صحنه های شلوغ و سنگین بازی کم میاره چه برسه به 765 و 770
ممنون بابت اطلاعاتتون :thumbsup:
از این قضیه خبر نداشتم چون تو سایت کامنت گذاشته بودن گه 750 اشتباه تایپی شده و 765 هست!! منم مونده بودم اینا چرا اصلاحش نمیکنن یه اشتاه تایپی ساده رو!!!
با این حساب من باید ام اس ای رو بیخیال شم!! ولی خیلی گول زنندس مخصوصا نور پردازی کیبردش و اینا!!
دوستِ من یه پیشنهاد برادرانه بکنم؟ (خیلی وقته دارم این پیشنهاد رو به خیلیا میدم به دلایل بسیار)
شما عزیزانی که میخواین گیم بازی کنین و به اصطلاح گیمر هستین
اگر تا ۶ تومن حاضرید هزینه کنید و از پلتفرم PC هم لذت میبرید چرا یه سیستم جمع نمیکنید؟
و اینکه میتونید با ۱/۳ مبلغ فوق یه کنسول نسل هشتمی بگیرید و لذت ببرید.
دوستِ من یه پیشنهاد برادرانه بکنم؟ (خیلی وقته دارم این پیشنهاد رو به خیلیا میدم به دلایل بسیار)
شما عزیزانی که میخواین گیم بازی کنین و به اصطلاح گیمر هستین
اگر تا ۶ تومن حاضرید هزینه کنید و از پلتفرم PC هم لذت میبرید چرا یه سیستم جمع نمیکنید؟
و اینکه میتونید با ۱/۳ مبلغ فوق یه کنسول نسل هشتمی بگیرید و لذت ببرید.
ممنون از توصیه تون،شما راست میگین ولی من نمیتونم از کنسول استفاده کنم و عشق ماوس دارم :D
در مورد پی سی هم خودمم خیلی دلم میخواست بگیرم،ولی چون مجبوریم رو برنامه نویسی و طراحی،چند نفره کار کنیم ،باید طوری باشه که بتونم حملش کنم
و اینم میدونم که با 5 تومن میشه یه پی سی بهتر از این جمع کرد ،ولی متاسفان مجبورم...
امیر تتلو
18-05-2014, 16:13
gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که اگه مثل اکثر مواقع غلط غلوط تایپ نکرده باشند! معنیش اینه که به سفارش خریدار و برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده با کارت گرافیک 765 و حداقل 25 درصد سریعتر از یه 750 . درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و 5.800 داره میفروشه.
دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس که لینک دادین مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه
دوست عزیز من گرافیک لب تابم gtx 560m هست نتونستم اساسینس کرید رو رو مدیوم روون بازی کنم چه برسه به very high؟ رمم هم 8 هست و سی پی یو هم i5 2450m هست پس چرا اینطوری لک میندازه تو بازی؟؟
nimaiiimj_007
18-05-2014, 19:08
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
امیر تتلو
18-05-2014, 20:09
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
لطفا تاپیک جدا بزنید
parsicola
19-05-2014, 09:08
دوست عزیز من گرافیک لب تابم gtx 560m هست نتونستم اساسینس کرید رو رو مدیوم روون بازی کنم چه برسه به very high؟ رمم هم 8 هست و سی پی یو هم i5 2450m هست پس چرا اینطوری لک میندازه تو بازی؟؟
شما درست می فرمائید. اما منظور من GTX های سری 700 انویدیا بود. یعنی کارتهای 760 به بالای این سری . دو خط آخر نوشته من که شمارو به اشتباه انداخته واضحه که در باره سری 700 و بویژه در خصوص دو کارت 765 و 770 استفاده شده در دو لب تاپ مورد سوال نویسنده تاپیک داریم صحبت می کنیم.:n11:
همونطور که خودتون هم به خوبی اطلاع دارین ، کارت 765 و حتی 760 قابل مقایسه با 560 نیست و خیلی خیلی قوی تره. 760 از قویترین کارت سری 500 انویدیا یعنی 580m هم قویتره حالا 765 که جای خود داره.
من گیمینگ و کارهای سنگین مد نظرمه و به خصوص جی پی یو قوی که رندر گیری رو سریعتر و با حداقل نویز انجام بده
شما درست میفرمایید،کانفیگ هاشون خیلی متنوعه ومن منظورم دقیقا همونی بود که لینکش رو گذاشتم:gpu:gtx770m ram :16gb 1600
متاسفانه همه کانفیگ های ارایه شده تو ایران نیستن تا ببینم با بودجه م مطابقت داره یا نه
تصمیم گرفته بودم ام اس ای بخرم که تو چند جا دیدم مشکل throttling داره متاسفانه
وزنش اصلا مهم نیس بالاخره 5 کیلو رو هم میشه حمل کرد دیگه!
الان اگه پرتابل بودنش مهم نباشه این موارد رو مد نظر قرار بدیم،کدوم بهتره؟؟؟
1-قابلیت و امکانات نسبت به هزینه
2- کارایی و بازده دستگاه
3-کیفیت و عمر قطعات(ضربه پذیری و گرم شدن برام مهمه چون تو اکثر روزای تابستون کامپیوتر رو فقط 5-6 ساعت خاموش میکنم اونم موقع خواب!!:n02:)
داداش من الان 3.2 کیلو رو به زور حمل میکنم :n09:
قبلش یه 4.5 کیلویی داشتم با شارژرش می شد 5 کیلو، قشنگ بدنسازی حساب میشد حملش :n08:
اگه وزن "اصلا" مهم نیست g750 اولویت داره چون کولینگ به نسبت بهتری داره و معمولا حدود 5 تا 10 درجه خنک تره
اما چیزی که هست مثل msi واردات رسمی چندانی نداره و ممکنه به قیمت مناسبی گیرتون نیاد، با این پولی هم که شما هزینه می کنید حیفه که زیره gtx770 بگیرید (البته می تونید نیم نگاهی هم به صبر کردن برای سری بعد داشته باشین)
شما اول قیمت بگیر از فروشنده ها قیمت کانفیگ های g750 دستت بیاد
اگه قیمت مناسب نبود در درجه بعد msi gt60 یه کانفیگ داره نزدیک به رنج قیمت شما که 6800 هست حدودا (سایت ماتریس همه کانفیگ ها وقیمت ها هست)
سری gs هم نسخه ارزون شده ریزر بلید هست و به کار شما نمیاد چون تنها مزیتش وزن کم در مقابل سخت افزار مناسب هست
در درجه بعد هم p25 از گیگابایت هست که به شخصه اطلاعی در موردش ندارم
داداش من الان 3.2 کیلو رو به زور حمل میکنم :n09:
قبلش یه 4.5 کیلویی داشتم با شارژرش می شد 5 کیلو، قشنگ بدنسازی حساب میشد حملش :n08:
اگه وزن "اصلا" مهم نیست g750 اولویت داره چون کولینگ به نسبت بهتری داره و معمولا حدود 5 تا 10 درجه خنک تره
اما چیزی که هست مثل msi واردات رسمی چندانی نداره و ممکنه به قیمت مناسبی گیرتون نیاد، با این پولی هم که شما هزینه می کنید حیفه که زیره gtx770 بگیرید (البته می تونید نیم نگاهی هم به صبر کردن برای سری بعد داشته باشین)
شما اول قیمت بگیر از فروشنده ها قیمت کانفیگ های g750 دستت بیاد
اگه قیمت مناسب نبود در درجه بعد msi gt60 یه کانفیگ داره نزدیک به رنج قیمت شما که 6800 هست حدودا (سایت ماتریس همه کانفیگ ها وقیمت ها هست)
سری gs هم نسخه ارزون شده ریزر بلید هست و به کار شما نمیاد چون تنها مزیتش وزن کم در مقابل سخت افزار مناسب هست
در درجه بعد هم p25 از گیگابایت هست که به شخصه اطلاعی در موردش ندارم
این بدنسازی رو بس به جا گفتی!!!
من الان کتابامو که میزارم کیفم با فلاسک و اینا (برای عزیمت به کتابخانه!)وزنش نزدیک 6 کیلو میشه! ولی مشکلی ندارم باهاش:n01:
واسه همین میگم وزنش مهم نیس!:n02:
من واسه بعد کنکور میخوام،فکر کنم تا یه ماه دیگه قیمتا بره بالا:n03: که امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه
ولی قیمت ام اس ای همین امروز 500 تومن کاهش داشته
ممنون از راهنمایی هاتون
من تصمیمم واسه ایسوس قطعی شد
حالا یه ماه هم تا بعد کنکور صبر کنیم ببینیم چه کانفیگ هایی از G750 به ایران میاد
راستی،من تو تبریزم به نظرتون اگه از اذربایجان یا ترکیه این مدل ها رو گیر بیارم بخرم به صرفه تره یا از ایران بگیرم؟
و اینکه ایا گارانتی ایسوس بین المللی هست یا اینکه برای استفاده از گارانتی ،حتما باید از ایران خرید کنم؟
این بدنسازی رو بس به جا گفتی!!!
من الان کتابامو که میزارم کیفم با فلاسک و اینا (برای عزیمت به کتابخانه!)وزنش نزدیک 6 کیلو میشه! ولی مشکلی ندارم باهاش:n01:
واسه همین میگم وزنش مهم نیس!:n02:
من واسه بعد کنکور میخوام،فکر کنم تا یه ماه دیگه قیمتا بره بالا:n03: که امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه
ولی قیمت ام اس ای همین امروز 500 تومن کاهش داشته
ممنون از راهنمایی هاتون
من تصمیمم واسه ایسوس قطعی شد
حالا یه ماه هم تا بعد کنکور صبر کنیم ببینیم چه کانفیگ هایی از G750 به ایران میاد
راستی،من تو تبریزم به نظرتون اگه از اذربایجان یا ترکیه این مدل ها رو گیر بیارم بخرم به صرفه تره یا از ایران بگیرم؟
و اینکه ایا گارانتی ایسوس بین المللی هست یا اینکه برای استفاده از گارانتی ،حتما باید از ایران خرید کنم؟
بعیده تا یه ماه دیگه خیلی بالا بره (مگر اینکه اتفاق خاصی پیش بیاد)
خبر ندارم داخل ایران اصلا با گارانتی پیدا میشه یا نه
اگه خودتون یا یک آشنا بیاره می صرفه اما خرید پستی نه
گارانتی بین المللی داخل ایران شعبه نداره و اگر چیزی بشه عملا گارانتی نداره یا باید فرستاده بشه خارج
اگه پولشو داری بورو این رو بخرApple ZOOM 7000 که 5میلیون و نیم قیمتشه!!!!!!!!!
ولی خدایی ارزش داره برای بازی و وقت تلف کردن همچین هزینه ای رو بکنیم؟
من خودم خریدمش و خودمو 1ماه توخونه برای بازی کردن حبس کردم بعدش نزدیک بود بمیرم!!!
البته حالا بجای بازی برای برنامه نویسی ازش استفاده میکنم ولی واقعا برای این کار زیاده..
اگه پولشو داری بورو این رو بخرApple ZOOM 7000 که 5میلیون و نیم قیمتشه!!!!!!!!!
ولی خدایی ارزش داره برای بازی و وقت تلف کردن همچین هزینه ای رو بکنیم؟
من خودم خریدمش و خودمو 1ماه توخونه برای بازی کردن حبس کردم بعدش نزدیک بود بمیرم!!!
البته حالا بجای بازی برای برنامه نویسی ازش استفاده میکنم ولی واقعا برای این کار زیاده..
ممنون از پیشنهادتون
مدلی که شما دادید رو پیدا نکردم!
منم اوایل محصولات اپل رو قبول داشتم زمانی که خودم حرفه ای نبودم و باهاش کار نکرده بودم
ولی بعدها که یکی از رفقا اپل مک بوک پرو گرفت (واسه کلاسش و در کنارش کار های دانشگاه!!:n02:) باهاش کار کردیم یه ذره
انصافا خیل خوش ساخت و زیبا و تو بعضی نرم افزار های مخصوص خودش فوق العاده سریع بود یعنی 1/10 یه پی سی معمولی طول میکشید کاراش
اما نکته منفیش اینه که فقط اپلیکیشین های اختصاصیش رو به اون سرعت اجرا میکنه و اگه بخوای ویندوز بزنی روش،کاراییش خییلی پایین میاد
و اینکه 8 میلیون میدی ولی سخت افزارت به پولی که دادی نمیارزه...کارت گرافیکش750 هست و gtx نیست که درایو نوری هم نداره از بیخ
به نظرم با توجه به جیب و هدف من،ایسوس کارا تر هست
بازم ممنون که نظرتونو اعلام کردید:n01:
امیر تتلو
21-05-2014, 11:37
ممنون از پیشنهادتون
مدلی که شما دادید رو پیدا نکردم!
منم اوایل محصولات اپل رو قبول داشتم زمانی که خودم حرفه ای نبودم و باهاش کار نکرده بودم
ولی بعدها که یکی از رفقا اپل مک بوک پرو گرفت (واسه کلاسش و در کنارش کار های دانشگاه!!:n02:) باهاش کار کردیم یه ذره
انصافا خیل خوش ساخت و زیبا و تو بعضی نرم افزار های مخصوص خودش فوق العاده سریع بود یعنی 1/10 یه پی سی معمولی طول میکشید کاراش
اما نکته منفیش اینه که فقط اپلیکیشین های اختصاصیش رو به اون سرعت اجرا میکنه و اگه بخوای ویندوز بزنی روش،کاراییش خییلی پایین میاد
و اینکه 8 میلیون میدی ولی سخت افزارت به پولی که دادی نمیارزه...کارت گرافیکش750 هست و gtx نیست که درایو نوری هم نداره از بیخ
به نظرم با توجه به جیب و هدف من،ایسوس کارا تر هست
بازم ممنون که نظرتونو اعلام کردید:n01:
بله منم همین فکرو میکنم برای شما ایسوس بهتره بازم میگم صبر کنید g750 وارد بشه که تکه محصولاتش و قیمت هم تا یه ماه دیگه به هیچ وجه بالا نمیره مطمئن باش چون بابام تو کار بازاره میدونم
خیلی ممنون از مشاوره و کمک هاتون
نظرم واسه ایسوس قطعی شد
تنها چیز که میمونه کیفشه
کوله پشتی های ASUS ROGتقریبا هیچ جا پیدا نمیشن!!
هیچ اصراری نیس!!:n02:
اگه کیف های دیگه همون امکانات رو ارایه بدن مثل مقاومت زیاد،ضربه گیر کپسولی ،جای مخصوص واسه همه چی مث موس،پاور بریک،کابل ها و... اون کیفو میگیرم
فرقی نداره
یک مدل به شما معرفی می کنم که اشتهات باز می شه !
همه نوع ا مکاناتی هم توش گذاشتن ولی خیلی خیلی کم تو ایران تبلیغ میشه و مدل های گیمینگش سخت گیر میاد:
Toshiba سری ;کازمیو x75 . خودم یکیشو از مالزی آوردم برای بازی و سه بعدی انیمیشن و تدوین و کارهای طراحی تا الانم واقعا ازش راضیم.
مشخصاتشو بهت بگم حال می کنی:
سی پی یو : نسل چهارم کورآی : cori7 4700MQ
رم: ۱۶ گیگابایت
بلوری: دارد . read and write !
ssd : دارد ۲۵۶ گیگا بایت
هارد یک ترابایت هم دارد.
یو اس بی ۳ : دارد
۱۷ اینچ
کیبردش بک لایت داره که تو تاریکی راحت کار کنی
پرت رم خور و اچ دی ام آی
وینوز ۸.۱
از همه مهم تر کارت گرافیک که دو تا کارت گرافیک داره . اینتل اچ دی و جی فورس ان ویدیا GTX 770 با سه گیگابایت رم GDDR5 ! که می تونی تنظیم کنی یک سری نرم افزارها و کارهای روزمره مثل فیلم دیدن و وبگردی و غیره روی اینتل انجام بشه که برق کمتری لازم داره و بازی و نرم افزارهای با کاربری گرافیک سنگین روی جی فورس
اسپیکر هاشم ساخت شرکت هارمن کاردن هست که سازنده سیستم های پخش بنز و بی ام دبلیو .
کلا تمام چیزهایی که شما لازم داری تا از لب تابت راضی باشی تو این سیستم هست.
غیر از بازی. تری دی مکس . مایا . فوتوشاپ و پریمیر و افتر افکت جزو برنامه های گرافیکی هستند که روزانه باهاشون کار می کنم و به خاطر جی پی یو قوی ای که سری GTX770 داره به خوبی اجرا می شن
حتما بگرد یکیشو بگیر از دل و ایسوس و ام اس آی خیلی سر تره کلا توشیبا مرگ نداره مثل تراکتور کار میکنه.
و یک نکته ای را به طور کل در مورد هرنوع لبتابی که خواستی بگیری در نظر بگیر (برای گیمینگ و کار گرافیک) : کارت گرافیکش حتما از سری جی فورس GTX باشه نه GT یا GTS و رم حداقل دو گیگا بایت که شیر نباشه وگرنه مفت گرونه
وخیلی برندها رو شما در سایت رسمیشون می بینی با یک کانفیگ خیلی خوب تبلیغ می کنند ولی شرکتهایی که وارد کننده هستند برای ارزان تر تمام شدنش میان کانفیگشو دستکاری می کنن مثلا ssd رو برمی دارن یا کارت گرافیکشو نوع ارزان تر می زارن ...رمشو کم می کنن و.....خیلی مواظب باش
یک مدل به شما معرفی می کنم که اشتهات باز می شه !
همه نوع ا مکاناتی هم توش گذاشتن ولی خیلی خیلی کم تو ایران تبلیغ میشه و مدل های گیمینگش سخت گیر میاد:
Toshiba سری ;کازمیو x75 . خودم یکیشو از مالزی آوردم برای بازی و سه بعدی انیمیشن و تدوین و کارهای طراحی تا الانم واقعا ازش راضیم.
مشخصاتشو بهت بگم حال می کنی:
سی پی یو : نسل چهارم کورآی : cori7 4700MQ
رم: ۱۶ گیگابایت
بلوری: دارد . read and write !
ssd : دارد ۲۵۶ گیگا بایت
هارد یک ترابایت هم دارد.
یو اس بی ۳ : دارد
۱۷ اینچ
کیبردش بک لایت داره که تو تاریکی راحت کار کنی
پرت رم خور و اچ دی ام آی
وینوز ۸.۱
از همه مهم تر کارت گرافیک که دو تا کارت گرافیک داره . اینتل اچ دی و جی فورس ان ویدیا GTX 770 با سه گیگابایت رم GDDR5 ! که می تونی تنظیم کنی یک سری نرم افزارها و کارهای روزمره مثل فیلم دیدن و وبگردی و غیره روی اینتل انجام بشه که برق کمتری لازم داره و بازی و نرم افزارهای با کاربری گرافیک سنگین روی جی فورس
اسپیکر هاشم ساخت شرکت هارمن کاردن هست که سازنده سیستم های پخش بنز و بی ام دبلیو .
کلا تمام چیزهایی که شما لازم داری تا از لب تابت راضی باشی تو این سیستم هست.
غیر از بازی. تری دی مکس . مایا . فوتوشاپ و پریمیر و افتر افکت جزو برنامه های گرافیکی هستند که روزانه باهاشون کار می کنم و به خاطر جی پی یو قوی ای که سری GTX770 داره به خوبی اجرا می شن
حتما بگرد یکیشو بگیر از دل و ایسوس و ام اس آی خیلی سر تره کلا توشیبا مرگ نداره مثل تراکتور کار میکنه.
و یک نکته ای را به طور کل در مورد هرنوع لبتابی که خواستی بگیری در نظر بگیر (برای گیمینگ و کار گرافیک) : کارت گرافیکش حتما از سری جی فورس GTX باشه نه GT یا GTS و رم حداقل دو گیگا بایت که شیر نباشه وگرنه مفت گرونه
وخیلی برندها رو شما در سایت رسمیشون می بینی با یک کانفیگ خیلی خوب تبلیغ می کنند ولی شرکتهایی که وارد کننده هستند برای ارزان تر تمام شدنش میان کانفیگشو دستکاری می کنن مثلا ssd رو برمی دارن یا کارت گرافیکشو نوع ارزان تر می زارن ...رمشو کم می کنن و.....خیلی مواظب باش
ممنون بابت پیشنهادتون
چیز جالبیه!! بجز سی پی یو که MQ هست
اونم فکر کنم به خاطر افزایش کارایی کارت گرافیک اینتلش گذاشتن
شما این بچه غول رو چند دلار خریدی!!؟؟
راستی من شنیده بودم توشیبا چیزیه که زود خراب میشه،البته امیدوارم چیزی که شما میگی درست باشه،ولی فرض کنیم خراب شد،گارانتیشو چیکار کنیم؟!!
بعله در مورد کانفیگ ها هم مطلعم،خود ایسوس هم واسه asus g750 سری jx چهار نوع کانفیگ داره که زمین تا اسمون با هم فرق دارن
ممنون بابت پیشنهادتون
راستی من شنیده بودم توشیبا چیزیه که زود خراب میشه،البته امیدوارم چیزی که شما میگی درست باشه،ولی فرض کنیم خراب شد،گارانتیشو چیکار کنیم؟!!
بعله در مورد کانفیگ ها هم مطلعم،خود ایسوس هم واسه asus g750 سری jx چهار نوع کانفیگ داره که زمین تا اسمون با هم فرق دارن
mq مگه چشه؟ از hq يكم بهتر هم هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پیشنهادتون
راجع به تفاوت سی پی یو ها سایت های زیادی هستند که تخصصی تر بررسی کردن اینارو ولی در کل تفاوتیم اگه باشه مربوط به اورکلاکه که فکر نمی کنم شما که این رنج قیمتو برای لب تاب می خوای بدی خطر ریسک اورکلاکو بخری.
راجع به بد بودن توشیبا . ما هم این حرف ها رو راجع به هر نوع برندی می شنویم ولی تکیه می کنم به سرچ خودم تو فروم های تخصصی ,و سایت های رویو تخصصی بعد می رم سراغ خرید هر چیزی...مابقیش تبلیغات منفیه برندها علیه همه..منم که بابام سازنده اینا نیست اهمیتی نمی دم!. اونجا هم که من خرید کردم ایسوس و ام اس آی هم با هر نوع کانفیگی که می خواستم بود ولی این مدل را برداشتم.
به هر حال به شخصه من از توشیبا بدی ندیدم شاید از نظر شما خوش شانس بودم !
راجع به گارانتی . کلا گارانتی که شرکت های ایرانی می کنن گارانتی اصلی نیست اونها هم به دلیل تحریم مستقیم نمی رن از سازنده بخرن بلکه از شرکت های واسطه چینی و هندی می خرن و اونها یک گارانتی به این شرکتای ایران می دن ..یعنی در واقع شما که یوزر اصلی هستی داری پول زیادی رو برای یک لیبل الکی می دی به اسم گارانتی
کلا گارنتی تو ایران برای محصولات غیر از ال جی و سامسونگ دروغ محضه...برادر بنده یک اچ پی داشت که خراب شد داد گارانتی..شرکته گفت اینجا درست نمی شه باید بدنش به دبی ...بعد یک سیستم اچ پی با کانفیگ متفاوت تر داد به برادرم و ازش خواست یک مابه تفاوتم بده !و..دو ماه بعدم گفت سیستمت گم شده تو راه !!
همون اچ پیی هم که داده بودن به برادرم بعدن معلوم شد که دست دوم و تعمیری بوده.... کلا یعنی آشغال دونی...همه این شرکتا می خوان سر یوزرو کلاه بزارن بعدشم اون چیزی که شایسته مبلغ پرداختیت هستوو بهت نمی دن عمرا
هر چه بتونی موبایل و لب تابو ازونور بیاری به نفعته
راجع به تفاوت سی پی یو ها سایت های زیادی هستند که تخصصی تر بررسی کردن اینارو ولی در کل تفاوتیم اگه باشه مربوط به اورکلاکه که فکر نمی کنم شما که این رنج قیمتو برای لب تاب می خوای بدی خطر ریسک اورکلاکو بخری.
راجع به بد بودن توشیبا . ما هم این حرف ها رو راجع به هر نوع برندی می شنویم ولی تکیه می کنم به سرچ خودم تو فروم های تخصصی ,و سایت های رویو تخصصی بعد می رم سراغ خرید هر چیزی...مابقیش تبلیغات منفیه برندها علیه همه..منم که بابام سازنده اینا نیست اهمیتی نمی دم!. اونجا هم که من خرید کردم ایسوس و ام اس آی هم با هر نوع کانفیگی که می خواستم بود ولی این مدل را برداشتم.
به هر حال به شخصه من از توشیبا بدی ندیدم شاید از نظر شما خوش شانس بودم !
راجع به گارانتی . کلا گارانتی که شرکت های ایرانی می کنن گارانتی اصلی نیست اونها هم به دلیل تحریم مستقیم نمی رن از سازنده بخرن بلکه از شرکت های واسطه چینی و هندی می خرن و اونها یک گارانتی به این شرکتای ایران می دن ..یعنی در واقع شما که یوزر اصلی هستی داری پول زیادی رو برای یک لیبل الکی می دی به اسم گارانتی
کلا گارنتی تو ایران برای محصولات غیر از ال جی و سامسونگ دروغ محضه...برادر بنده یک اچ پی داشت که خراب شد داد گارانتی..شرکته گفت اینجا درست نمی شه باید بدنش به دبی ...بعد یک سیستم اچ پی با کانفیگ متفاوت تر داد به برادرم و ازش خواست یک مابه تفاوتم بده !و..دو ماه بعدم گفت سیستمت گم شده تو راه !!
همون اچ پیی هم که داده بودن به برادرم بعدن معلوم شد که دست دوم و تعمیری بوده.... کلا یعنی آشغال دونی...همه این شرکتا می خوان سر یوزرو کلاه بزارن بعدشم اون چیزی که شایسته مبلغ پرداختیت هستوو بهت نمی دن عمرا
هر چه بتونی موبایل و لب تابو ازونور بیاری به نفعته
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
من اگه بخوام از اونور بیارم،چقدر باید.مالیات بدم؟
و از ترکیه بیارم بهتره یا از باکو یا اربیل(عراق)؟
چون.من تبریزم و این شهرا برام نزدیک تر از دبی هست!
parsicola
25-05-2014, 08:28
بجز خود آمریکا و یکی دو تا کشور دیگه معمولا از هر جای دیگه بیارین خیلی از لحاظ قیمت براتون فرقی نمیکنه و حتی در برخی کشورها گرونتر هم درمیاد. مثل همین ترکیه.
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
من اگه بخوام از اونور بیارم،چقدر باید.مالیات بدم؟
و از ترکیه بیارم بهتره یا از باکو یا اربیل(عراق)؟
چون.من تبریزم و این شهرا برام نزدیک تر از دبی هست!
هر جایی بحث مالیاتش فرق می کنه . تو مالزی که مالیاتی نداشت. مابقی شهر هارو نمی دونم
تو دبی برای لبتاب های خیلی پرفروش تقریبا همین قیمت اینجاتمام میشه با اختلاف حداکثر ۳۰۰ - ۵۰۰ ولی لب تاب های خاص و گیمینگ بازار خوبی نداره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.