مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب ویندوز 8
starblue7750
15-05-2014, 09:26
سلام
اول از همه از مدیر بخش خواش دارم یه تاپیکی بزنه که همه مشکلاتشون رو در رابطه با نصب ویندوز 8 بیان کنن تا راحت و منظم باشه
سوال من اینه :
من ویندوز 8.1 رو از یکی از سایت ها دانلود کردم و از طریق فلاش روی لب تابم نصب کردم.
ولی وقتی می خوام روی کامپیوترم نصب کنم میگه که فایل لایسنس رو نمی تونه پیدا کنه !!!
مشکل از چی میتونه باشه؟
سی پی یو = 3500+ AMD Athlon 64
EzioStrong
15-05-2014, 10:21
من احتمال میدم که آنتی ویروسی که روی لپ تاپتون نصب بوده این فایل رو پاک کرده (البته احتمالش کمه!).
starblue7750
15-05-2014, 13:09
من احتمال میدم که آنتی ویروسی که روی لپ تاپتون نصب بوده این فایل رو پاک کرده (البته احتمالش کمه!).
لب تابم انتی ویرس نداره
واینکه من از طریق بوت روی لبتابم نصبش کردم
712:با همون فلش که روی لپ تاپ نصب کردید سعی دارید روی کامپیوتر نصب کنید؟؟؟فلش رو دوباره بوتیبل کنید و امتحان کنید.نوع و مدل مادربردتون رو هم بنویسید لطفا...
farhad_persona
16-05-2014, 23:23
فلش رو با نرم افزار Rufus-ISO to USB بوتیبل کنید. این سایتی که ازش دانلود کردید مطمئن هست؟
starblue7750
17-05-2014, 13:07
فلش رو با نرم افزار Rufus-ISO to USB بوتیبل کنید. این سایتی که ازش دانلود کردید مطمئن هست؟
راستش یادم نمیاد از کدوم نرم افزار استفاده کردم ولی خب جواب داد که تونستم دفعه اول نصبش کنم
بله یکی از سایت های معتبر ایرانی فعال در نرم افزار
با همون فلش که روی لپ تاپ نصب کردید سعی دارید روی کامپیوتر نصب کنید؟؟؟فلش رو دوباره بوتیبل کنید و امتحان کنید.نوع و مدل مادربردتون رو هم بنویسید لطفا...
مدل مادربردم : Abit AN52S
آره با همون فلش می خواستم نصبش کنم
نمی دونم شاید باید از اول فرمت و بوتیبلش کنم
راستش قبل اینکه بخوام روی لب تاب نصبش کنم روی PC امتحان کردم و باز همون پیام معتبر نبودن لاسنس رو داد و من هم روی لب تاب ره راحت نصبش کردم
نسخه ویندوز :Microsoft Windows 8.1 With Update RTM x86-x64 AIO 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
712:دوباره بوتیبل کنید(در صورت امکان با نرم افزار دیگه) و دوباره امتحان کنید...
starblue7750
21-05-2014, 10:49
712:دوباره بوتیبل کنید(در صورت امکان با نرم افزار دیگه) و دوباره امتحان کنید...
سلام
بلاخره از این نرم افزار هم استفاده کردم (
Rufus
)
نتیجه فرق نکرد
موقع نصب برنامه (وقتی که مشخصات تموم میشه و می نویسه START ) پیغام میاد
فکر کنم همچین پیامی بود :
Windows can't find the Microsoft License Software Terms ........
یه همچین چیزی
AMIR MOHAMMAD . M
21-05-2014, 13:50
به احتمال زیاد اگر شما ویندوز رو روی DVD رایت کنید و از طریق اون نصب کنید مشکل حل میشه
starblue7750
21-05-2014, 15:01
به احتمال زیاد اگر شما ویندوز رو روی DVD رایت کنید و از طریق اون نصب کنید مشکل حل میشه
سلام
متاسفانه چون دی وی دی رام ندارم نمی تونم
AMIR MOHAMMAD . M
21-05-2014, 15:24
سلام
متاسفانه چون دی وی دی رام ندارم نمی تونم
یه ویندوز دیگه رو امتحان کنید حتی 7.
اگه انجام شد مجددا با ویندوز جدید امتحان کنید.
من طبق سرچی که زدم برا مشکلی که مثل شما داشتم این قبیل ارور ها با راهکار نصب از طریق DVD یا فلش درست شده بوده که برا خودم با DVD نصب نمیشد ولی با فلش نصب شد.
نحوه پیکربندی بایوس مادربوردهای جدیدیمثل p61A-D3 برای نصب ویندوز7
Mr.Pooya
06-06-2014, 01:44
نحوه پیکربندی بایوس مادربوردهای جدیدیمثل p61A-D3 برای نصب ویندوز7
سلام
راستش من متوجه نشدم شما دنبال آموزش پیکربندی هستید ؟ اگر درسته که بایوس تنظیم خاصی نداره برای نصب ویندوز فقط باید بوت اول دستگاه رو با CD قرار بدید که موقع لود شدن با CD بوت بشه و با هارد بوت نشه.
بهتر بود سوال تون رو توی تاپیک مجزا می پرسیدید
موفق باشید.
شرمنده منظور من رو درست متوجه نشدید. برای SATA MODE SELECTION ویندوز 7و8 گزینه مورد نظر بایستی IDE باشه یا AHCI؟
سپس هنگام انتخاب نوع ویندوز دیگر گزینه های BOOT MODE SELECTION باید LEGACY یا UEFI باشند ؟
Mr.Pooya
06-06-2014, 10:21
شرمنده منظور من رو درست متوجه نشدید. برای SATA MODE SELECTION ویندوز 7و8 گزینه مورد نظر بایستی IDE باشه یا AHCI؟
سپس هنگام انتخاب نوع ویندوز دیگر گزینه های BOOT MODE SELECTION باید LEGACY یا UEFI باشند ؟
خواهش می کنم
AHCI یا Advanced Host Controller Interface نوع جدیدتر انتقال است توی ویندوز های جدیدتر بهتره از این مد استفاده کنید. اول از این استفاده کنید بعد اگر دیدید ساپورت نمیشه به IDE تغییرش بدید
اون یکی رو هم به سخت افزار و نرم افزار سیستم بیشتر مربوط میشه و اینکه با چه وسیله ای بخواهید بوتش کنید. UEFI تنظیم کنید اگر کار نکرد رو سیستم تون تغییرش بدید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.