ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا 5 میلیون

t-jays
14-05-2014, 00:47
سلام دوستان
کار تخصصی بنده شبکه های کامپیوتری هست
میخوام یک لپ تاپ برای کارم بگیرم
الویت های من اینها هستند
1.کیفیت ساخت
2.سخت افزار
3.پورت Ethernet
4.وزن مناسب
توی همه ی بررسی هایی که انجام دادم به macbook pro with retina رسیدم

که البته باید از تبدیل thunderbolt به Ethernet استفاده کنم و اون رو میتونم از خارج تهیه کنم
ولی مشکل اصلی که دارم اینه که سیستم عامل اصلی مورد استفاده ی من ویندوز در مقام اول و لینوکس در مقام دوم هستش
و اینکه مشکلی نیست برای کارهای روزانه بخوام یک سیستم عامل جدید هم یاد بگیرم ولی نرم افزارهای تخصصی که باهاشون کار دارم
رو باید بر روی همون ویندوز استفاده کنم
حالا سوالات:n02:
1.به صورت عملی و تجربی کاردهی macbook در ویندوز چقدر میاد پایین و مثلا با لپ تاپ های هم رده ی قیمتی چجوری مقایسه میشه
چون کارهایی که من میخوام انجام بدم معمولا شبیه سازی سیستم عامل هست (چندتا سیستم عامل روی یک pc بیاری بالا)
این کار معمولا بیشتر هارد و رم رو درگیر میکنه که رم 8 برای من کافیه ولی هارد های عادی عرضه شده روی لپ تاپ ها مقداری ضعیف میشه
و یکی از دلایل اصلی انتخاب macbook هارد ssd pci bassed اون هستش که سرعت خیلی مناسبی ارائه میده
2.با همه ی این تفاسیر چه انتخاب های دیگری خواهم داشت؟
با تشکر فراوان
موفق باشید.

Akom@n
14-05-2014, 09:21
سلام دوستان
کار تخصصی بنده شبکه های کامپیوتری هست
میخوام یک لپ تاپ برای کارم بگیرم
الویت های من اینها هستند
1.کیفیت ساخت
2.سخت افزار
3.پورت Ethernet
4.وزن مناسب
توی همه ی بررسی هایی که انجام دادم به macbook pro with retina رسیدم

که البته باید از تبدیل thunderbolt به Ethernet استفاده کنم و اون رو میتونم از خارج تهیه کنم
ولی مشکل اصلی که دارم اینه که سیستم عامل اصلی مورد استفاده ی من ویندوز در مقام اول و لینوکس در مقام دوم هستش
و اینکه مشکلی نیست برای کارهای روزانه بخوام یک سیستم عامل جدید هم یاد بگیرم ولی نرم افزارهای تخصصی که باهاشون کار دارم
رو باید بر روی همون ویندوز استفاده کنم
حالا سوالات:n02:
1.به صورت عملی و تجربی کاردهی macbook در ویندوز چقدر میاد پایین و مثلا با لپ تاپ های هم رده ی قیمتی چجوری مقایسه میشه
چون کارهایی که من میخوام انجام بدم معمولا شبیه سازی سیستم عامل هست (چندتا سیستم عامل روی یک pc بیاری بالا)
این کار معمولا بیشتر هارد و رم رو درگیر میکنه که رم 8 برای من کافیه ولی هارد های عادی عرضه شده روی لپ تاپ ها مقداری ضعیف میشه
و یکی از دلایل اصلی انتخاب macbook هارد ssd pci bassed اون هستش که سرعت خیلی مناسبی ارائه میده
2.با همه ی این تفاسیر چه انتخاب های دیگری خواهم داشت؟
با تشکر فراوان
موفق باشید.

به نظر من مکبوک نگیر، اینطوری شما 3 تا سیستم عامل رو باید رو یه لپتاپ بالا بیاری! در پروفورمنس تو ویندوز اگه اشتباه نکنم تو کاربرد های مختلف هم بین 1 تا 10 درصد ضعیف تر از مک هست
اما در مورد مکبوک بهترین cpu تو این قیمت i5 هست واسه مک که نمی دونم واسه شما کافی هست یا نه؟
لینک cpu :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تقریبا قدرتی برابر با i5 های عادی بازار یعنی 4200m داره و کمی از i7 4500 ضعیف تر هست
اما در مورد هارد حق با شماست و ssd روی مکبوک در حالت عادی فقط کمی از حالت raid ضعیف تر هست و مطمئنا به اندازه کافی خوب هست
به عنوان جایگزین می شد زنبوک های ایسوس رو پیشنهاد داد که متاسفانه تو بازار نیست
اگه cpu براتون مشکلی ایجاد نمی کنه بهترین انتخاب رو خودتون انجام دادین اما اگه ایجاد میکنه می تونین ge60 new رو بخرین که 3800 هست و دوتا msata داره که میتونین یه پرفورمنس هارد حتی بهتر از مکبوک رو داشته باشین
البته ge60 وزنش حدود 2.4 کیلو هست که شاید واسه شما زیاد باشه
sony vaio pro 13 هم هست اما چون در مورد سرعت ssd روش اطلاعی ندارم نمی تونم توصیه کنم (البته فکر میکنم ضعیف تر از مکبوک باشه، اما اون هم pci هست)

t-jays
14-05-2014, 15:09
به نظر من مکبوک نگیر، اینطوری شما 3 تا سیستم عامل رو باید رو یه لپتاپ بالا بیاری! در پروفورمنس تو ویندوز اگه اشتباه نکنم تو کاربرد های مختلف هم بین 1 تا 10 درصد ضعیف تر از مک هست

نه با 3 تا سیستم عامل به صورت هم زمان کاری ندارم
ولی احتمالا کاری که می خوام باهاش انجام بدم اینه که 2 تا ویندوز سرور و یک ویندوز 7 روش بالا بیارم(به صورت هم زمان)

اما در مورد مکبوک بهترین cpu تو این قیمت i5 هست واسه مک که نمی دونم واسه شما کافی هست یا نه؟
لینک cpu :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تقریبا قدرتی برابر با i5 های عادی بازار یعنی 4200m داره و کمی از i7 4500 ضعیف تر هست

cpu برام کافیه
چون کاری که میخوام انجام بدم احتیاج چندانی به cpu نخواهد داشت.
البته اگر ارزش داشته باشه شاید بتونم مدل i7 هم بگیرم ولی حدود 5800 می شه

اما در مورد هارد حق با شماست و ssd روی مکبوک در حالت عادی فقط کمی از حالت raid ضعیف تر هست و مطمئنا به اندازه کافی خوب هست
به عنوان جایگزین می شد زنبوک های ایسوس رو پیشنهاد داد که متاسفانه تو بازار نیست

اتفاقا در حالت raid در بهترین حالت شاید سرعت 2 برابر بشه(با دو هارد hdd) ولی این ssd سرعتی حدود 7 برابر یک هارد hdd داره
یعنی در حالت raid هم باز ssd سریع تره

اگه cpu براتون مشکلی ایجاد نمی کنه بهترین انتخاب رو خودتون انجام دادین اما اگه ایجاد میکنه می تونین ge60 new رو بخرین که 3800 هست و دوتا msata داره که میتونین یه پرفورمنس هارد حتی بهتر از مکبوک رو داشته باشین
البته ge60 وزنش حدود 2.4 کیلو هست که شاید واسه شما زیاد باشه
sony vaio pro 13 هم هست اما چون در مورد سرعت ssd روش اطلاعی ندارم نمی تونم توصیه کنم (البته فکر میکنم ضعیف تر از مکبوک باشه، اما اون هم pci هست)
حقیقتش اینه که مدلهای msi رو دیدم اما اصلا از لهاذ طراحی اونها رو جالب ندیدم
ضمن اینکه من به هیچ عنوان احتیاجی به گرافیک نخواهم داشت
sony vaio pro هم یک مشکلی که داشت اولا به خاطر اینکه واقعا کم حجمه تا حدودی ظریف هم هست و به درد محیط کاری نمیخوره
ethernet هم نداره و مجبورم از تبدیل usb to ethernet استفاده کنم که متاسفانه سرعت مناسبی نخواهد داشت
نکته ای که برای من جالب بود این بود که مدلها واقعا محدود بودند انتظار داشتم مدلهای مناسب بیشتری پیدا کنم
اگر بخوام از خارج تهیه کنم چقدر دستم باز خواهد بود؟

Akom@n
15-05-2014, 12:17
cpu برام کافیه
چون کاری که میخوام انجام بدم احتیاج چندانی به cpu نخواهد داشت.
البته اگر ارزش داشته باشه شاید بتونم مدل i7 هم بگیرم ولی حدود 5800 می شه
در این صورت همین مکبوک بهترین گزینه موجود در داخل هست براتون

اتفاقا در حالت raid در بهترین حالت شاید سرعت 2 برابر بشه(با دو هارد hdd) ولی این ssd سرعتی حدود 7 برابر یک هارد hdd داره
یعنی در حالت raid هم باز ssd سریع تره
البته من منظور من حالت raid بین دوتا ssd و یک هارد hdd بود وگرنه سرعت هارد این مکبوک همون طور که گفتین اصلا قبال مقایسه با hdd عادی نیست

حقیقتش اینه که مدلهای msi رو دیدم اما اصلا از لهاذ طراحی اونها رو جالب ندیدم
ضمن اینکه من به هیچ عنوان احتیاجی به گرافیک نخواهم داشت
sony vaio pro هم یک مشکلی که داشت اولا به خاطر اینکه واقعا کم حجمه تا حدودی ظریف هم هست و به درد محیط کاری نمیخوره
ethernet هم نداره و مجبورم از تبدیل usb to ethernet استفاده کنم که متاسفانه سرعت مناسبی نخواهد داشت
نکته ای که برای من جالب بود این بود که مدلها واقعا محدود بودند انتظار داشتم مدلهای مناسب بیشتری پیدا کنم
اگر بخوام از خارج تهیه کنم چقدر دستم باز خواهد بود؟
البته در داخل می شد مدل هایی مثل n550 ایسوس رو هم پیشنهاد بدم اما به درد شما نمیخورن، چیزی که شما میخواین بیشتر یه اولترابوکه که زیاد وارد نمیشه
برای تهیه از خارج گزینه های زیادی هست اما ممکنه قیمتی که براتون در بیاد به صرفه نباشه و اگر دیدین که دردسرش براتون زیاده همین مکبوک اولویت داره
بهترین گزینه فکر میکنم asus zenbook Infinity ux301 و ux302 هست که فکر میکنم 301 اترنت داشته باشه و هارد و صفحه نمایشش خیلی خوبی هم داره
در درجه بعد هم dell xps 13
البته مدل هایی از سری تینکپد لنوو هم هست اما فکر نکنم از طراحیشون خوشتون بیاد

t-jays
15-05-2014, 12:49
مرسی بسیار لطف کردید.

syno
23-05-2014, 18:57
کلا مک بوک رو از لیستت حذف کن . یک مدلی رو بگیر که بتونی روش هم ویندوز داشته باشی هم لینوکس چون کارت شبکه است سراغ سیستم هایی با گرافیک جی فورس نرو که گرونه همون کارت گرافیک اینتل برای شما خوبه
یک سیستم دست دوم در حد ۵۰۰ تا۷۰۰ تومن پیدا کن جون ۵ تومن برای کاربری شما هزینه گزافیه .
پیشنهاد من سیستمی با این مشخصاته ( به برندش زیاد توجه نکن): cpu core2duo , ram 2 -4 GB . یا ای ام دی
مدل رو که شناسایی کردی در فروم های دیگه و گوگل سرچکن که روی لینوکس و مدل ویندوزی که می خوای نصب کنی مشکل درایور نداشته باشه که خیلی اعصاب خورد کنه.

شخصا برای این موضوع یک مدلDV6000 HP pavilion با سی پی یو Amd Turion64 دارم که ویندوز ویستا و اوبانتو روش نصبه و به خوبی اجرا میشه ...منظور اینکه دنبال سیستم های جدید نباشی بهتره و کلی پول برای کارهای دیگه سیو می کنی.

t-jays
25-05-2014, 00:10
کلا مک بوک رو از لیستت حذف کن . یک مدلی رو بگیر که بتونی روش هم ویندوز داشته باشی هم لینوکس چون کارت شبکه است سراغ سیستم هایی با گرافیک جی فورس نرو که گرونه همون کارت گرافیک اینتل برای شما خوبه
یک سیستم دست دوم در حد ۵۰۰ تا۷۰۰ تومن پیدا کن جون ۵ تومن برای کاربری شما هزینه گزافیه .
پیشنهاد من سیستمی با این مشخصاته ( به برندش زیاد توجه نکن): cpu core2duo , ram 2 -4 GB . یا ای ام دی
مدل رو که شناسایی کردی در فروم های دیگه و گوگل سرچکن که روی لینوکس و مدل ویندوزی که می خوای نصب کنی مشکل درایور نداشته باشه که خیلی اعصاب خورد کنه.

شخصا برای این موضوع یک مدلDV6000 HP pavilion با سی پی یو Amd Turion64 دارم که ویندوز ویستا و اوبانتو روش نصبه و به خوبی اجرا میشه ...منظور اینکه دنبال سیستم های جدید نباشی بهتره و کلی پول برای کارهای دیگه سیو می کنی.
برای اینکه بخوام در محیط کاری کانفیگ بزنم که یه لپ تاپ ارزون قیمت دارم
ولی بحث برای من بحث run کردن virtual machine بر روی این سیستم بود
که این سیستمی که شما میگی ضعیف خواهد بود
در مورد لینوکس هم به صورت بسیار کم و فقط برای pen test خواهد بود که شاید حتی اون هم رو virtual اوردم بالا

kasra_khan2003
29-05-2014, 18:55
سلام،

من خودم Macbook Pro with Retina Display دارم و خیلی راضیم. سریع، سبک، خوش ساخت و Stable. اما تا حالا روش ویندوز نصب نکردم. از اونجایی که هارد SSD هست، خیلی سریع بالا میاد و برنامه های سنگینی مثل Photoshop رو تو ۲-۳ ثانیه بالا میاره، حتی اگه در کنارش چندتا نرم افزار دیگه باز باشه. البته درصد زیادی از Performance لپ تاپ بخاطر کد نویسی سیستم عاملش هست که اگر ویندوز نصب کنین میاد پایین.

شما نهایتش یه ویندوز نصب کن روش واسه کارهای اداریت. لینوکس هم که الان تقریباً تمام توزیع هاش بصورت Live بوت میشه، پس چه نیازی به نصب یا VM هست؟

mg_mahyar
30-05-2014, 00:29
گزین هایی بای هارد دیسک 5400 دور رو بزار کنار
یا هارد 7200 یا هارد SSD استفاده کن. ضمنا رم بالا نیاز داری همچنین اگربخوای SSD نیاز استفاده کنی گرون در میاد
شاید گزینه مناسب براتون Gigabyte U35F - A باشه که هم پردازنده نسبتا خوبی داره (برای اولترا بوک) و هم یک هارد SSD 128 و یک هارد 7200 دور 750 گیگ
البته رمش رو باید ارتقا بدید
اگریه لپ تاپ خفن تر و سنین تر بخوای گیگابایت p25W هست که بدون SSD میشه 5 تومن با اون میشه 5600

t-jays
31-05-2014, 04:04
سلام،

من خودم Macbook Pro with Retina Display دارم و خیلی راضیم. سریع، سبک، خوش ساخت و Stable. اما تا حالا روش ویندوز نصب نکردم. از اونجایی که هارد SSD هست، خیلی سریع بالا میاد و برنامه های سنگینی مثل Photoshop رو تو ۲-۳ ثانیه بالا میاره، حتی اگه در کنارش چندتا نرم افزار دیگه باز باشه. البته درصد زیادی از Performance لپ تاپ بخاطر کد نویسی سیستم عاملش هست که اگر ویندوز نصب کنین میاد پایین.

شما نهایتش یه ویندوز نصب کن روش واسه کارهای اداریت. لینوکس هم که الان تقریباً تمام توزیع هاش بصورت Live بوت میشه، پس چه نیازی به نصب یا VM هست؟
واقعا هم من از همه ی دوستانی که پرسیدم بسیار راضی بودن
حقیقتش استفاده از vm برای استفاده از چندین سیستم عامل به صورت هم زمان است
برای مثال دو ویندوز سرور و یک دو ویندوز 8 برای شبیه سازی ارتباطات درون شبکه ای

گزین هایی بای هارد دیسک 5400 دور رو بزار کنار
یا هارد 7200 یا هارد SSD استفاده کن. ضمنا رم بالا نیاز داری همچنین اگربخوای SSD نیاز استفاده کنی گرون در میاد
شاید گزینه مناسب براتون Gigabyte U35F - A باشه که هم پردازنده نسبتا خوبی داره (برای اولترا بوک) و هم یک هارد SSD 128 و یک هارد 7200 دور 750 گیگ
البته رمش رو باید ارتقا بدید
اگریه لپ تاپ خفن تر و سنین تر بخوای گیگابایت p25W هست که بدون SSD میشه 5 تومن با اون میشه 5600
سلام
با تشکر
حقیقتش من این مدل رو دیدم
ولی متاسفانه اون رو توی بازار ایران کمرنگ دیدم
شما خودتون تجربه ای با لپتاپ داشتین؟
چون حقیقتش خیلی لپ تاپ های رو کاغذ خوب هستند ولی ....
مرسی از معرفیتون روش حتما تحقیق می کنم.
موفق باشید.

Akom@n
31-05-2014, 18:38
واقعا هم من از همه ی دوستانی که پرسیدم بسیار راضی بودن
حقیقتش استفاده از vm برای استفاده از چندین سیستم عامل به صورت هم زمان است
برای مثال دو ویندوز سرور و یک دو ویندوز 8 برای شبیه سازی ارتباطات درون شبکه ای

سلام
با تشکر
حقیقتش من این مدل رو دیدم
ولی متاسفانه اون رو توی بازار ایران کمرنگ دیدم
شما خودتون تجربه ای با لپتاپ داشتین؟
چون حقیقتش خیلی لپ تاپ های رو کاغذ خوب هستند ولی ....
مرسی از معرفیتون روش حتما تحقیق می کنم.
موفق باشید.
من قبلا یه ریویو از این مدل دیده بودم که با کمال تعجب فارسی هم بود! شاید به کارتون بیاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahrsakhtafzar .com
البته اگر این لپتاپ به کارتون میاد میتونین به u24 هم فکر میکنین که مشابه همین هست و فقط 14 اینچ اما 600 گرم سبک تر