PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای تلویزیون حدود 4 میلیون با کلی خواهش و تشکر :)

yami
14-05-2014, 00:35
سلام دوستان عزیز

میخوام یک تلویزیون بخرم با بودجه حدود 4 میلیون تومان اما متاسفانه زیاد در بحر این تکنولوژی تلویزیون نیستم و بنابرین نتونستم عنوان رو به آنصورت که باید و شاید با جزئیات بنویسم.

من یک چیزهایی شنیدم جسته گریخته که صحت و سقمش رو نمیدونم بنابرین در مقابل امکانات مورد انتظارم مینویسم و اگه حرفی که زدم اشتباه هست ممنون میشم که تصحیح بفرمایید.

امکاناتی که انتظار دارم و یا برام مهم نیست اینها هستن:

1- فکر نکنم برام 3D مهم باشه چون شنیدم برای 3D هم فیلم سه بعدی لازمه و هم دستگاه پخش سه بعدی که من صرفا یک DVD پلیر و یک گیرنده! معمولی دارم. فیلم سه بعدی هم که میگن در بازار زیاد نیست.

2- اینترنت چه کابل چه WiFi هم واقعا نمیدونم لازم باشه یا نه چون ماشالا ایران که همه سایتهای مدیا بسته هستن مگر صرفا بخواهیم از کامپیوتر بهش استریم کنیم که بعید میدونم به دردم بخوره اما اگه تفاوت قیمت زیاد نبود چه بهتر که باشه.

3- ترجیحا ساخت ایران نـــباشه!! گارانتی هم زیاد مهم نیست چون نزدیک به سی درصد پول بیشتر میدی و آخرش هم فقط اعصاب خودردیش برای آدم میمونه.

4- مارک و بازار پسند بودن برام مهم نـــیست. مثلا شنیدم میگن برای مثال شارپ یا توشیبا یا فیلیپس حرف نداره اما رند بازار نیست. همینکه با کیفیت و قیمت مناسب باشه کافیه. راستی شارپ ها و فیلیپس یا توشیبا ساخت ایرانش هم هست یا همه خارجی هستن؟ سونی که همش خارجی هست تا جایی که میدونم.

5- سایز حوالی 50 اینچ خوبه. حالا یکی دو اینچ کم یا زیاد فرق نمیکنه.

6- کیفیت تصویر و عمر صفحه نمایش هر دو برام به یک اندازه مهمه. چیزی نباشه که خیلی تصویرش با کیفیت باشه اما عمر صفحه نمایشش کم باشه چون سر گوشی سامسونگ این برنامه سرم اومد! میخواهیم ده سالی حداقل نگاهش کنیم!!

7- پخش فرمتهای مختلف تصویری برام خیلی مهمه. میخوام هر چی شد بزنم از رو هارد اکسترنال یا فلش پخش کنه. دیگه اذیت نکنه میخواهیم یک فیلم نگاه کنیم!

8- زیر نویس فارسی هم خیلی مهمه اما اگه تمام بقیه امکانات و قیمت در حد زیادی مناسب بود و یکی این نبود و صرفا بخاطر زیرنویس فارسی قیمت فضایی میشه، ممکنه بشه بیخیالش شد.

9- اگه تمام امکانات و قیمت مناسب بود ولی گیرنده دیجیتال هم نداشت میتونم گیرنده رو جدا بخرم، خیالی نیست.

10- این چیزهایی هم که اینجا سرش خیلی بحثه مثل عمق سیاه و چیزهای دیگه که من اصلا ازش سر درنمیارم هم خودتون یک چیز متوسط در نظر بگیرید، زیاد وسواس ندارم. میخواهیم یک فیلم نگاه کنیم، فتوشاپ و 3DMax که نمیخواهیم کار کنیم!!!

11- از بانه هم میتونم برم خرید کنم ولی اگه هر کدام از سایتهای بانه خرید و شهردیجی و یا بانه مارکت رو هم پیشنهاد بدین روش فکر میکنم.

12- صداش هم خوب باشه تا حد امکان، پول دیگه ندارم سینمای خانگی جدا براش بگیرم!

خلاصه هر گلی زدین به سر خودتون زدین. یک چندتا جنس خوب و ماندگار توصیه کنید بریم بخریم.

مطمئنم که خیلی ها هستن مثل من که زیاد تو قید بند مسائل تخصصی تلویزیون همانند شماها نیستن و این پست فکر کنم به خیلی ها در خرید کمک کنه. حتی اگه مدل یا مارک خاصی هم مد نظرتون نبود ولی در مورد مشخصاتی که نوشتم خواستید شفاف سازی کنید یا اطلاعات اضافی بدید هم ممنون میشم.

در ضمن هیچ اصراری هم ندارم که حتما 4 میلیون خرج کنم!! اگه واقعا با امکاناتی که من نیاز ندارم میتونم با قیمت کمتر هم چیزی بخرم چه بهتر!!!

پانوشت: خیلی شرمنده ام :( خرابکاری کردم، تاپیک دو بار منتشر شد الان هم نمیتونم اولی رو حذف کنم.

kingman_62
14-05-2014, 08:11
فقط این گزینه LG La 86000 42 اینچ
با این بورجه ات این بهترین تلویزیون هست ولی سایز 47 میتونی سه مدل پایینه ترش که la62100 هست رو بخری

yami
14-05-2014, 09:10
فقط این گزینه LG La 86000 42 اینچ
با این بورجه ات این بهترین تلویزیون هست ولی سایز 47 میتونی سه مدل پایینه ترش که la62100 هست رو بخری

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. فقط دو تا سوال. LG 47LA62100 که دیجی کالا میده 3.7 میلیون تومن، ظاهرا ایرانی هست. میدونین کجا میشه ساخت خارجش رو پیدا کرد؟ تفاوت مدل گرانتری که معرفی کردید با این مدل در چی هست؟ کمی سعی کردن مقایسه کنم ولی چیزی به آن صورت دستگیرم نشد.

البته زیاد در پی 3D و Smart بودن نیستم چون واقعیتش هم زیاد استفاده ای نداره و هم اینکه قراره افراد سالمند هم در خانه ازش استفاده کنند و ممکنه حوصله شون نکشه با تنظیمات پیچیده کار کنند.

DragonVsPhoenix
14-05-2014, 09:34
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. فقط دو تا سوال. LG 47LA62100 که دیجی کالا میده 3.7 میلیون تومن، ظاهرا ایرانی هست. میدونین کجا میشه ساخت خارجش رو پیدا کرد؟ تفاوت مدل گرانتری که معرفی کردید با این مدل در چی هست؟ کمی سعی کردن مقایسه کنم ولی چیزی به آن صورت دستگیرم نشد.

البته زیاد در پی 3D و Smart بودن نیستم چون واقعیتش هم زیاد استفاده ای نداره و هم اینکه قراره افراد سالمند هم در خانه ازش استفاده کنند و ممکنه حوصله شون نکشه با تنظیمات پیچیده کار کنند.

دوستمون ديگه خیلی مدلو آورد پایین, با اين بودجه ميشه lg 47la86000 بدون گارانتی خرید. 62100 نزد این هیچه! اینجا قیمتشو زده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yami
14-05-2014, 09:39
ممنون دوست عزیز:
این که فروشگاه بانه کالا در لینک شما میگه اصل کره، به نظر شما واقعیت داره؟؟؟ بعد میگن اگه اصل کره باشه داخل گیرنده ماواره داره! این درسته؟؟

DragonVsPhoenix
14-05-2014, 09:45
ممنون دوست عزیز:
این که فروشگاه بانه کالا در لینک شما میگه اصل کره، به نظر شما واقعیت داره؟؟؟ بعد میگن اگه اصل کره باشه داخل گیرنده ماواره داره! این درسته؟؟

تا به حال ازشون خرید نکردم که با قطعیت بگم ولی اینو میدونم الجی جز معدود شرکتایی که خیلی از محصولاتشو تو کره تولید میکنه, مثلا همه گوشیاش چه ارزون قیمت چه گرون, ساخت کره هست. باز خودت بیشتر میتونی تحقیق کنی حتما دوستانی تو فروم هستن الجی بدون گارانتی رسمی رو تجربه کرده باشن.

kingman_62
14-05-2014, 10:31
دوستمون گفت 4 تومان و با این پول من همون اول گفتم فقط میشه 42 ش رو خرید ولی خب ایشون توقع 50 اینچ هم داره برای همین اون یکی مدل را معرفی کردم
در غیر اینصورت هیچ شکی در بهتر بودن 86000 نیست
تفاوت هاش در کنترل صوتی و حرکتی و سرعت تصویر و دو تیونره بودن و ..... چیزهای دیگه هست
اگر دنبال سه بعدی و اسمارت نیستی بهت پیشنهاد میکنم بری یه lg pn 60 اینچ بگیری که هم 60 اینچه هم فول اچ دی و هم پلاسما تصویرش هم من دیدم مناسبه
تو دهشیخ هرمزگان من قیمت کردم 1800 تو بانه نمیدونم چنده ولی با گارنتی اصلی تو تهران 3400 هست
در ضمن سری 86000 و 96000 ساخت مالزی هست بقیه قاطی پاتی داره یعنی ممکنه تولید مالزی باشه ممکنه نه تولید ایران باشه
من کیفیت 62100 هم دیدم چون پدرخانمم همین چند وقت پیش خرید علی رغم اصرار من به خرید یه سایز کوچیک تر و خرید 86000 با این حال کیفیتش بد نیست فقط تو پخش تصاویر تلویزیون جمهوری اسلامی یکم احساس میکنی تصاویر کنده حالا دلیلش رو نمیدونم چیه
بازم اگر راهنمایی خواستی بگو

magiteq1
14-05-2014, 11:22
به شما f6850 پیشنهاد میشه که کنتراست بیشتر و سیاه عمیقتر و صفحه یکدست تری داره نسبت به 8600
8600 به شدت نشت نور داره و در اتاق هایی که کمی تاریک هستن حسابی رو اعصاب هست و کلا من پیشنهاد نمدم

DragonVsPhoenix
14-05-2014, 11:54
به شما f6850 پیشنهاد میشه که کنتراست بیشتر و سیاه عمیقتر و صفحه یکدست تری داره نسبت به 8600
8600 به شدت نشت نور داره و در اتاق هایی که کمی تاریک هستن حسابی رو اعصاب هست و کلا من پیشنهاد نمدم

اگه خواستی یه بار ريويو cnetرو بخون, 8600 از نظر دقت تو ارائه رنگ و screen uniformity (يك دستى روشنايى صفحه) از سامسونگ f8000 بهتر عملكرده حالا 6850 ديگه جای خود داره.

bestmovie
14-05-2014, 12:10
بهترین گزینه شارپ LC-46LE8300X‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست برید از نزدیک ببینید و مقایسه کنید با سایر برندها متوجه کیفیت فوق العادش میشید

saeidcz
14-05-2014, 13:58
الجی مدل 8600 بگیر واقعا عالی هستش
فقط یک تجربه از خودم اونم سامسونگ نگیر

yami
14-05-2014, 19:08
دوستان خیلی عزیزم، خیلی خیلی ممنونم که وقت ارزشمندتون رو گذاشتید و پاسخ دادید.

چون همانطور که گفتم من اطلاعاتم واقعا ضعیفه مجبورم با احترام به دوستانی که سامسونگ و شارپ رو معرفی کردم، فعلا همان ال جی 8600 سایز 47 رو در نظر بگیرم که تعداد بیشتری توصیه کردن.

انشالا تا یک هفته ده روز احتمالا بخرم اما در این فرصت اگه هر پیشنهاد و نظری بود، کماکان ممنون میشم که به اشتراک بگذارید.

ضمنا دوستان متخصص ال جی، لطفا راهنمایی کنید که چه مواردی رو در هنگام خرید ال جی 8600 باید در نظر بگیرم تا مطمئن بشم که دست اول هست و تا حالا استفاده نشده و ایرادی نداره؟ مثلا میگن در سامسونگ اولین بار روشن میکنی یک تصویری وسط صفحه نمایش میترکه! و ازین حرفا. البته ممکنه بصورت نرم افزاری بتونن همین کارها رو روی سیستم استفاده شده هم بذارن.

راستی این مدل ال جی زیر نویس فارسی داره؟
پخش و ساپورت فرمت فایلهای صوتی تصویری اش چطوره؟
گیرنده دیجیتال چی؟ (البته در مدلهای فروشی در بانه، با سیستم ایران هم کار میکنن؟)

magiteq1
14-05-2014, 19:46
اگه خواستی یه بار ريويو cnetرو بخون, 8600 از نظر دقت تو ارائه رنگ و screen uniformity (يك دستى روشنايى صفحه) از سامسونگ f8000 بهتر عملكرده حالا 6850 ديگه جای خود داره.

شما REW های
HDTVTEST
FLATPANEL
AVforums
digitalversus

رو بخون اگر در مقابل 8000 , 6850 حرفی برای گفتن داشت لینک بده ما هم استفاده کنیم

بخش عظم screen uniformity به نشت نور مربوط استاد گرامی که در این زمینه 8600 فاجعه اس

yami
14-05-2014, 20:54
دوستان عزیزم، همانطور که عرض کردم این تلویزیون رو بیشتر برای استفاده افراد سالمند در منزل میخوام تا خودم. یک صحبتی باهاشون کردم و متاسفانه زیاد علاقه ای به ور رفتن با تلویزیون هوشمند ندارند و سه بعدی هم اصلا مد نظرشون نیست ولی در عوض براشون سایز بزرگتر و کیفیت ساخت و تصویر بهتر و همچنین ساپورت انواع فرمتهای ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال مطرحه. متاسفانه این ال جی 8600 (بعضی جاها 86000 نوشتن) فقط فیلم DivX پخش میکنه و خیلی هم بیش از اندازه هوشمند هست!!

بنابرین لطف کنید و یکی دو سه تلویزیون با مشخصات زیر هم به من معرفی کنید. مطمئنا زیاده از این مزاحمتون نخواهم شد :)

1- غیـــــــــــــــــر سه بعدی

2- غیـــــــــــــــــر هوشمند

3- سایز 50 اینچ به بالا (اگه تفاوت قیمت جهشی نبود، ترجیحا 55 یا حتی 60 اینچ)

4- ساپورت هر نوع فایل ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال

5- ترجیحا با ساپورت خوب زیرنویس فارسی و گیرنده دیجیتال

6- ساخت کشور خارجه مگر همه موارد مورد تقاضا توش باشه ولی مونتاژ ایران باشه و به نظر شما کیفیت خوبی داشته باشه.

7- بودجه هم کماکان حداکثر حوالی 4 میلیون تومان (البته قیمت بانه منظورمه)

8- باعث شرمندگی هست ولی نمیدونم پلاسما به درد شرایط ما میخوره یا حتما LED بخریم ولی بهرحال LG 60PN که دوستمان اینجا معرفی کردن هم از نظر سایز و هم از نظر بودجه و هم Full HD بودن به نظر مناسبه و تنها از بابت عدم ساپورت فرمتهای ویدیویی روی فلش مموری و همچنین زیر نویس فارسی ش اطلاعی ندارم.

DragonVsPhoenix
14-05-2014, 21:44
شما REW های
HDTVTEST
FLATPANEL
AVforums
digitalversus

رو بخون اگر در مقابل 8000 , 6850 حرفی برای گفتن داشت لینک بده ما هم استفاده کنیم

بخش عظم screen uniformity به نشت نور مربوط استاد گرامی که در این زمینه 8600 فاجعه اس

بخش Uniformity رو بخون. میگه تو f8000 تو حالت غيرفعال dimming حتى از 6800 هم ضعيفتر عمل ميكنه.

اينم يه نگا بنداز
خود نویسنده تو کامنتا اشاره کرد light bleeding نداره(اون چیزی كه شما گیر دادی)
از طرفى صداى بهتر و امكانات بيشتر 86000 رو هم بايد در نظر گرفت.
نقطه ضعف 86000 در برابر رقباش بيشتر عمق سياهيشه كه با اين همه حتى تو اين مورد هم عملكردش قابل قبوله ولى سامسونگ دست بالا رو داره.

دوستان عزیزم، همانطور که عرض کردم این تلویزیون رو بیشتر برای استفاده افراد سالمند در منزل میخوام تا خودم. یک صحبتی باهاشون کردم و متاسفانه زیاد علاقه ای به ور رفتن با تلویزیون هوشمند ندارند و سه بعدی هم اصلا مد نظرشون نیست ولی در عوض براشون سایز بزرگتر و کیفیت ساخت و تصویر بهتر و همچنین ساپورت انواع فرمتهای ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال مطرحه. متاسفانه این ال جی 8600 (بعضی جاها 86000 نوشتن) فقط فیلم DivX پخش میکنه و خیلی هم بیش از اندازه هوشمند هست!!

بنابرین لطف کنید و یکی دو سه تلویزیون با مشخصات زیر هم به من معرفی کنید. مطمئنا زیاده از این مزاحمتون نخواهم شد :)

1- غیـــــــــــــــــر سه بعدی

2- غیـــــــــــــــــر هوشمند

3- سایز 50 اینچ به بالا (اگه تفاوت قیمت جهشی نبود، ترجیحا 55 یا حتی 60 اینچ)

4- ساپورت هر نوع فایل ویدیویی از روی فلش مموری و هارد اکسترنال

5- ترجیحا با ساپورت خوب زیرنویس فارسی و گیرنده دیجیتال

6- ساخت کشور خارجه!

7- بودجه هم کماکان حداکثر حوالی 4 میلیون تومان (البته قیمت بانه منظورمه)

تا جایی که میدونم تلوزيوناى الجی سامسونگ اكثر فرمتارو پشتیباتی میکنن حالا فقط divx رو نوشته دليل نميشه.

yami
14-05-2014, 22:03
ال جی 60PN رو که بانه مارکت میده 4 میلیون... اون دوستمون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قیمت حوالی 1800 در هرمزگان تا 3400 در تهران قید کردن. اینقدر قیمت سریع کشید بالا؟؟؟