ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک هواداران تیم ملی آرژانتین | آلبی سلسته

صفحه ها : 1 [2]

clau
14-07-2014, 02:34
نه به قرآن ... هیگواین یه موقعیت از دست داد اما پنالتی روش اعلام نشد ... بیشتر از همه پالاسیو آتیشمون زد :n28:

اون مو قشنگ که از رده خارجه- در اینتر هم که بازی میکنه یک بازیکن معمولیه

فقط سابه یا میتونست توز- پاستوره دعوت نکنه به تیم ملی:n13:

Stream
14-07-2014, 02:38
دوستان تبریک میگم.. آرژانتین و کلا این جام جهانی یک موفقیت کامل بود. کسی از ابتدا حتی خیال فینالیست شدن رو هم با این تیم نداشت و تا همینجا هم که اومدیم خیلی خوب بود.

اما دوستان عزیزی که لطف می کردن و می گفتن آرژانتین شانسی رسیده فینال، لایق فینالیست بودن نبوده، در حد چهار تیم نیست، تیم بدی است و ... ، فکر می کنم دیدن که در فینال مقابل تیمی که اکثر همون دوستان اون رو بهترین تیم بی حرف و حدیث جام می دونستن، فقط یک تفاوت 5 تا 10 درصدی وجود داشت که آلمان قوی تر بود و حتی پیروزی رو تا حد خیلی زیادی میشه گذاشت به تجربه بسیار بالاتر بین المللی و سطح اول بازیکنان آلمان و همینطور شرایط فیزیکی بهتر (یک روز استراحت بیشتر و 90 دقیقه نیمه نهایی).

در کل تبریک میگم ولی این تیم تموم شده است... میانگین سنی تیم تقریبا 29 سال بود که بالاترین در کل جام هست. از همین فردا باید آرژانتین آماده بشه به شروع ساختن تیم جدید برای 4 سال آینده و اولین مرحله هم آوردن کادر فنی درجه یک هست.

urumchi
14-07-2014, 02:44
این هجمه عجیبی که علیه هیگواین راه انداختین به خاطر سابقه رئالی بودنش نیست:n02:

خب مسی هم یک موقعیت عالی تک به تک شروع نیمه دوم زد بیرون:n01:

گل برتری مقابل بلژیک هم که خودش زد
خداییش اون شوت افتضاح و آبروریز هیگواین رو که از روبرو زد با شوتی که مسی از زاویه بسته زد یکی میدونی؟!!! :n02:
این کجا و آن کجا !!!
بقول دوستمون، آرژانتین 9نفره داشت بازی میکرد ...

albertxx
14-07-2014, 03:04
خداییش اون شوت افتضاح و آبروریز هیگواین رو که از روبرو زد با شوتی که مسی از زاویه بسته زد یکی میدونی؟!!! :n02:
این کجا و آن کجا !!!
بقول دوستمون، آرژانتین 9نفره داشت بازی میکرد ...

بازی با بلژیک اون شوتی تک ضربی که زد یادت رفت ؟؟

نمیگم عالی بود
ولی با 1 یا 2 بازی نمیشه یکی رو کوبید !!!
قرار هم نیست همه موقعیت های یک نفر گل بشه
هیگواین این فصل تو ناپولی عالی بود ویه جورایی پایه قهرمانی این تیم تو جام حذفی بود !!!

البته از هیگواین طرفداری نمیکنم (( چون بعد رفتنش از رئال کلا باهاش حال نکردم :n02: ))

ولی کل ضعف تیم رو نمیشه به پای 1 موقعیت از دست رفته گذاشت که هیگواین خراب کرد !!!

V E S T A
14-07-2014, 03:34
تبریــک بـرای نایـب قهرمــانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنــون از زحمــت همتــون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Йeda
14-07-2014, 03:40
خب بازی همونطور که حدس میزدم تموم شد و نائب قهرمان شدیم.
و مزدک وضعیت تیم رو در لحظات آخر تو یه جمله به خوبی بیان کرد:

و حالا "مسی" در این لحظه تصمیم میگیره به تنهـــایی دست به کار بشه.

نائب قهرمانی جام جهانی 2014 و
انتخاب مسی به عنوان بهترین بازیکن جام همچنین گرفتن توپ طلا رو تبریک میگم.

urumchi
14-07-2014, 03:43
بازی با بلژیک اون شوتی تک ضربی که زد یادت رفت ؟؟

نمیگم عالی بود
ولی با 1 یا 2 بازی نمیشه یکی رو کوبید !!!
قرار هم نیست همه موقعیت های یک نفر گل بشه
هیگواین این فصل تو ناپولی عالی بود ویه جورایی پایه قهرمانی این تیم تو جام حذفی بود !!!

البته از هیگواین طرفداری نمیکنم (( چون بعد رفتنش از رئال کلا باهاش حال نکردم :n02: ))

ولی کل ضعف تیم رو نمیشه به پای 1 موقعیت از دست رفته گذاشت که هیگواین خراب کرد !!!
بحث یکی دو موقعیت از دست رفته نیست!!!
بحث اینه که کلا هیگواین تو این دوره خیلی بد بود، مخصوصا تو بازی فینال که باید همه تلاششو میکرد لااقل یه بازی خوب به نمایش میذاشت
ولی عدم اعتماد به نفس رو میشد از شوتی که نیمه اول زد دید

مزدک حرف قشنگی زد وقتی پالاسیو تک به تک رو خراب کرد، گفت بازیکنای آرژانتین از نویر میترسن و واقعا هم همینطور بود
البته اینم گفت که هر مهاجم دیگه ای غیر از پالاسیو بود این توپ رو گل میکرد:n02:

albertxx
14-07-2014, 03:48
بحث یکی دو موقعیت از دست رفته نیست!!!
بحث اینه که کلا هیگواین تو این دوره خیلی بد بود، مخصوصا تو بازی فینال که باید همه تلاششو میکرد لااقل یه بازی خوب به نمایش میذاشت
ولی عدم اعتماد به نفس رو میشد از شوتی که نیمه اول زد دید

مزدک حرف قشنگی زد وقتی پالاسیو تک به تک رو خراب کرد، گفت بازیکنای آرژانتین از نویر میترسن و واقعا هم همینطور بود
البته اینم گفت که هر مهاجم دیگه ای غیر از پالاسیو بود این توپ رو گل میکرد:n02:

بزرگوار حالا چرا دعوا داری ! :n16:
هدف مذاکره بود:n02:

به هر حال هیگواین بد بود
ولی دیگه نمیشه کل بدبیاری آرژانتین رو پای هیگواین نوشت !!!
اگه 3 تا از بهترین های آرژانتین رو بگیم

صد در صد اینها هستن

مسی
دیماریا
هیگواین

هیگواین بد بود
ولی نه اینقدر که دوستان دارن میگن (( اونم فقط به خاطر 1 موقعیت از دست رفته ))

V E S T A
14-07-2014, 08:26
به گزارش فوتبال اسپانیا، تک گل گوتزه باعث شد تا دست شاگردان سابه یا از جام کوتاه بماند؛ وی نیز در این باره گفت: "من ناراحتم که نتوانستیم قهرمان جهان شویم اما به این تیم افتخار می کنم، بازیکنانم خیلی خوب بودند. به بازیکنانم تبریک می گوییم، کسانی که باعث شدند کشورشان سربلند شود.

آن ها تمام تلاش خود برای قهرمانی را انجام دادند. فکر می کنم که مردم نیز این موضوعات را درک می کنند. نتایج همیشه باید در اولویت دوم باشند، باید توجه شود که تیم ما امروز خیلی خوب بازی کرد. ما تا اواخر وقت اضافه مقاومت کردیم، اما شانس با ما یار نبود."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

"طرفداری"

Iman-Emperatour
14-07-2014, 12:56

Demon King
14-07-2014, 13:00

خیلی قشنگ بود, عین حقیقت . . /

:n15:

2raj_a
14-07-2014, 13:06
تیم منتخب جام جهانی 2014 بر اساس ریتینگ بازیکنان در این تورنمنت
از دیدگاه سایت معتبر whoscored.com

V E S T A
14-07-2014, 17:02

به گزارش گل، ستاره بارسلونا باور دارد که اگر بازی به ضربات پنالتی کشیده می‌شد آرژانتین برای رسیدن به قهرمانی شانس بیشتری داشت ولی با این وجود گل دقیقه 113 ماریو گوتزه آلبی سلسته را از رسیدن به عنوان قهرمانی بازداشت.

مسی در مورد بازی گفت: "فکر می‌کنم خوب بازی کردیم و شایستگی چیزهای بیشتری داشتیم. به ضربات پنالتی بسیار نزدیک بودیم و در پنالتی ها داستان فرق می‌کند. شانس هایی برای رسیدن به گل خلق کردیم. آن‌ها بیشتر توپ را در اختیار داشتند و موقعیت های کمتری به وجود آوردند. می‌خواستم جام را به خاطر مردم کشورم بالای سر ببرم، ولی اینگونه نشد و ما بسیار ناراحت هستیم."

V E S T A
14-07-2014, 17:32
Messi: Nothing can console me

"امشب فرصتی بود تا به هواداران بعد از مدت ها غم و اندوه، شادی و لذت ببخشیم. توپ طلا اهمیتی برایم ندارد. من فقط می خواستم جام جهانی را بالای سر ببرم."

کاپیتان جوان آلبی سلسته همچنین با اشاره به موقعیت های طلایی طول بازی که توسط هیگواین و پالاسیو به هدر رفت، از هم تیمی هایش انتقاد کرد:

"شانس های خوبی داشتیم، ولی نتوانستیم گل بزنیم. در چنین بازی هایی، چنین اتلاف فرصت هایی، قابل پذیرش نیست. در مقابل تیمی خوب، بازی بسیار قابل قبولی ارائه دادیم. لایق بیشتر از این بودیم، ولی نتوانستیم کاپ بازی ها را به خانه ببریم."

joseph.n
14-07-2014, 19:09
جون تو پنالت بود !!!

V E S T A
14-07-2014, 19:40
این چند تا عکس رو هم ببینید به نظرتون این پنالتی میتونه باشه ؟

Stream
14-07-2014, 21:46
این چند تا عکس رو هم ببینید به نظرتون این پنالتی میتونه باشه ؟

یاد فیلم فوتبال شائولین افتادم :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی واضحه.. در این صحنه اگه داور پنالتی می گرفت و نویر رو اخراج می کرد آلمانی ها اونقدرها اعتراض نمی کردن و هیچ کس بعد از بازی نمی گفت تصمیم داور اشتباه بود ولی در نهایت خطا به نفع آلمان گرفته شد :n02: قیافه هیگواین هم جالب بود بدبخت به داور چهارم می گفت مگه من چیکار کردم :n02:

City 17
14-07-2014, 22:08
یاد فیلم فوتبال شائولین افتادم :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی واضحه.. در این صحنه اگه داور پنالتی می گرفت و نویر رو اخراج می کرد آلمانی ها اونقدرها اعتراض نمی کردن و هیچ کس بعد از بازی نمی گفت تصمیم داور اشتباه بود ولی در نهایت خطا به نفع آلمان گرفته شد :n02: قیافه هیگواین هم جالب بود بدبخت به داور چهارم می گفت مگه من چیکار کردم :n02:
مطمئنا خطایی از هیگواین سر نزد و این قسمت تصمیم اشتباه بود اما به هیچ وجه نمی تونست پنالتی باشه،
این مورد رو به شخصه اصلا ندیدم در پایگاه های معتبری که راجع به بازی مطلب نوشتن از بازیکنان آرژانتین نشنیدم حتی مطرح بشه و فقط امروز از بعضی از هواداران این تیم می شنونم.
برای من اصلا این ادعا به قدری عجیب بودم که سرچ کردم بلکه خبرهای مرتبطی پیدا کنم که پیدا کردم:

نظر Graham Poll که طبق IFFHS بهترین داور 25 سال اخیر انگلستان هست و بازی های بزرگ زیادی رو سوت زده و به عنوان یک انگلیسی انشالله بی طرف هست:

The Germany goalkeeper had every right to go for the ball with his fist, made a clean connection and his
follow-through was natural. He inadvertently cleaned out Higuain but there was no case for a penalty
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fr0st
14-07-2014, 23:27
البته گراهام پل داوری هست که به سر به هوا بودن و نداشتن دقت لازم معروف شده به خصوص بعد اشتباه عجیبش تو جام 2006 و دادن 3 کارت به یک بازیکن! احتمالا اینجا هم قوانین داوری رو یا فراموش کرده یا نادیده گرفته:n02:

طبق قانون فیفا:

Law 12 Fouls and Misconduct
Using Excessive Force
means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent

a player who uses excessive force shall be sent off. no matter whether the player gets the ball or not

تیم آرژانتین هم وقتی‌ نتیجه رو واگذار کرده، میدونه اعتراض تاثیری تو نتیجه پایانی نداره و تنها لقب sore loser ایدش میشه، برای چی اعتراض کنه؟ :n02:

Stream
14-07-2014, 23:47
مطمئنا خطایی از هیگواین سر نزد و این قسمت تصمیم اشتباه بود اما به هیچ وجه نمی تونست پنالتی باشه،
این مورد رو به شخصه اصلا ندیدم در پایگاه های معتبری که راجع به بازی مطلب نوشتن از بازیکنان آرژانتین نشنیدم حتی مطرح بشه و فقط امروز از بعضی از هواداران این تیم می شنونم.
برای من اصلا این ادعا به قدری عجیب بودم که سرچ کردم بلکه خبرهای مرتبطی پیدا کنم که پیدا کردم:

نظر Graham Poll که طبق IFFHS بهترین داور 25 سال اخیر انگلستان هست و بازی های بزرگ زیادی رو سوت زده و به عنوان یک انگلیسی انشالله بی طرف هست:

The Germany goalkeeper had every right to go for the ball with his fist, made a clean connection and his
follow-through was natural. He inadvertently cleaned out Higuain but there was no case for a penalty

من نگفتم پنالتی بود، گفتم اگه پنالتی گرفته می شد جای اعتراض زیادی نبود، و در اون شرایط اگه پنالتی گرفته می شد، خیلی از افراد همینطوری می گفتن که قطعا پنالتی بود و ...

این برمی گرده به قوانین دو جانبه فوتبال که با هم در تضاد هستن، از یک طرف گفته میشه بازیکن حق کامل داره برای توپ بره (و دروازبان حتی حق بیشتر هم داره) و اگه با کسی برخورد کنه مسئله ای نیست، از طرف دیگه هم رفتار خشونت آمیزی که حتی مصدومیت هیچ، زندگی بازیکن رو می تونه به خطر بندازه، اولویت داره نسبت به همه اون قوانین در بحث خطا. این حرکت هر جای دیگه زمین اگه انجام می شد اصلا کوچکترین شک و تردیدی نبود که خطا به نفع آرژانتین هست و به خاطر بازی بسیار خطرناک اخراج هم دور از انتظار نبوده. اینکه گراهام پل هم گفته "his follow-through was natural" از عجیب ترین حرف های ممکن است (و البته این فاکتور اصلا در قوانین فیفا جایی نداره، قسمتی در قوانین گفته نشده بازی خطرناک اگه در انتهای حرکتی که به دنبال توپ رفتنش طبیعی باشه صورت گرفته باشه دیگه خطا نیست!).

بارها دیدیم بازیکن ها به خاطر اینکه پاهاشون رو بالا آوردن تا شکم بازیکن، حتی وقتی صورتشون به سمت دیگه ای بوده و بازیکن حریف رو نمی دیدند، اخراج شدن و در اون بحث ها هم که خطا بودن یا نبودن اصلا جای بحث نداره، اکثرا میگن این اخراج ها صحیح است (نمونه: خطای نانی مقابل رئال در دو سال پیش لیگ قهرمانان)، ولی در اینجا که در اون ارتفاع، دروازبان با علم کامل اینکه بازیکن کجاست می پره و هم با زانو و هم با مشت به سر بازیکن حریف می زنه اون هم با این شدت، بحث اینکه اصلا خطا هست یا نه رو داریم.

دقیقا همین بخش Use of excessive force قانون شماره 12 فیفا که دوستمون قرار داد شامل این قضیه میشه. رفتار خشونت آمیز نسبت به حق بازیکن برای رفتن به سمت توپ و گرفتن توپ و ... اولویت داره در قوانین.

اطلاعات بیشتر از داکیومنت های خود فیفا:

Playing in a dangerous manner is defined as any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone (including the player himself). It is committed with an opponent nearby and prevents the opponent from playing the ball for fear of injury. A scissors or bicycle kick is permissible provided that, in the opinion of the referee, it is not dangerous to an opponent. Playing in a dangerous manner involves no physical contact between the players. If there is physical contact, the action becomes an offence punishable with a direct free kick or penalty kick. In the case of physical contact, the referee should carefully consider the high probability that misconduct has also been committed.

بر اساس این تعریف شما بگید آیا حرکت نویر، بازی خطرناک به حساب میاد یا خیر. اگه پاسخ شما "بله" است، پس حداقل پنالتی جای بحث نداره. اگه پاسخ شما "خیر" است، فکر نکنم جای بحثی داشته باشیم.

City 17
15-07-2014, 00:13
البته گراهام پل داوری هست که به سر به هوا بودن و نداشتن دقت لازم معروف شده به خصوص بعد اشتباه عجیبش تو جام 2006 و دادن 3 کارت به یک بازیکن! احتمالا اینجا هم قوانین داوری رو یا فراموش کرده یا نادیده گرفته:n02:

طبق قانون فیفا:

Law 12 Fouls and Misconduct
Using Excessive Force
means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent

a player who uses excessive force shall be sent off. no matter whether the player gets the ball or not

تیم آرژانتین هم وقتی‌ نتیجه رو واگذار کرده، میدونه اعتراض تاثیری تو نتیجه پایانی نداره و تنها لقب sore loser ایدش میشه، برای چیز اعتراض کنه؟ :n02:
هر داور اشتباهاتی رو در دوران قضاوتش داشته، اما اینجا قضاوت نه درون زمین، بلکه با صحنه آهسته و با دقت ایشون مطرح هست و اون صحبتتون مصداق عینی فرار
کردن به خاطر نداشتن دفاعیه و رفتن به یک سمت دیگه هست و می خواید با یه نگاه خیلی سطحی به خاطر یک تصمیم اشتباه کل تجربه داوری ایشون رو زیر سوال ببرید.

مسئله ای که هست ایشون طبق فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال در 25 سال اخیر در مجموع برترین داور انگلیسی بودند و این رو من یا شما تعیین نمی کنیم./

قانونی که آوردید اصلا مصداقی برای این برخورد نیست، اگر قرار بود بدون در نظر گرفتن شرایط (رفتن/نرفتن برای توپ و ...) این قانون اجرایی بشه تقریبا هر وقت یک بازیکن
مصدوم بشه، بازیکن حریف باید اخراج بشه، که در این صورت در همین بازی فینال دو مصداق بارزتر داریم، صحنه برخورد گارای با کرامر که شدت بسیار زیادی داشت و منجر به
concussion کرامر شد. ایضا صحنه ضربه با دست آگوئرو به صورت شواین اشتایگر که منجر به خونریزی زیاد از صورتش شد و چند دقیقه ای رو بیرون از زمین بود.

اما مشکل در نوع نگاه شما بدون در نظر گرفتن بقیه قوانین هست، مطمئنا قوانین زیادی وجود دارند که در ارتباط با اون قانون هستند که ما صحنه های مشابه زیادی رو در فوتبال
می بینیم اما کارت قرمز نمی بینیم. بگذریم که توی این مورد خاص اصلا خطایی اتفاق نیفتاده.

من نگفتم پنالتی بود، گفتم اگه پنالتی گرفته می شد جای اعتراض زیادی نبود، و در اون شرایط اگه پنالتی گرفته می شد، خیلی از افراد همینطوری می گفتن که قطعا پنالتی بود و ...

این برمی گرده به قوانین دو جانبه فوتبال که با هم در تضاد هستن، از یک طرف گفته میشه بازیکن حق کامل داره برای توپ بره (و دروازبان حتی حق بیشتر هم داره) و اگه با کسی برخورد کنه مسئله ای نیست، از طرف دیگه هم رفتار خشونت آمیزی که حتی مصدومیت هیچ، زندگی بازیکن رو می تونه به خطر بندازه، اولویت داره نسبت به همه اون قوانین در بحث خطا. این حرکت هر جای دیگه زمین اگه انجام می شد اصلا کوچکترین شک و تردیدی نبود که خطا به نفع آرژانتین هست و به خاطر بازی بسیار خطرناک اخراج هم دور از انتظار نبوده. اینکه گراهام پل هم گفته "his follow-through was natural" از خنده دار ترین حرف های ممکن است.

بارها دیدیم بازیکن ها به خاطر اینکه پاهاشون رو بالا آوردن تا شکم بازیکن، حتی وقتی صورتشون به سمت دیگه ای بوده و بازیکن حریف رو نمی دیدند، اخراج شدن و در اون بحث ها هم که خطا بودن یا نبودن اصلا جای بحث نداره، اکثرا میگن این اخراج ها صحیح است (نمونه: خطای نانی مقابل رئال در دو سال پیش لیگ قهرمانان)، ولی در اینجا که در اون ارتفاع، دروازبان با علم کامل اینکه بازیکن کجاست می پره و هم با زانو و هم با مشت به سر بازیکن حریف می زنه اون هم با این شدت، بحث اینکه اصلا خطا هست یا نه رو داریم.
پس شما نه گفتید پنالتی بوده و نه گفتید پنالتی نبوده؟ یعنی هر دو سمت رو دارید و یک جورایی صرفا به دنبال نشون دادن تضاد در قوانین هستید.
his follow-through was natural به چه علت خنده دار هست؟ نوئر کاملا برای توپ رفت، توپی که در تملک هیگواین نبود، در ارتفاع بسیار بالایی بود
و هیگواین به جای جهش به سمت توپ، فضای زیر توپ رو اشغال کرد که باعث شد بعد از پرش نوئر به سمت توپ این برخورد نتیجه طبیعی این حرکت
و یک برخورد جانبی باشه. نوئر به شکل غیر طبیعی فرود نیومد.

در هر صورت این یک بحث تخصصی هست، شما دست گذاشتید روی یک قانون که من دو مصداقش رو آوردم که در اون صورت آرژانتین 9 نفره میشد.
اما به جای این مصداق ها و نگاه کردن به یک قانون به شکل خیلی abstract بهتره منابع هم سطحی رو مثل داوران بین المللی دیگه ارائه کنید که
معتقد بوده باشن که این صحنه پنالتی هست. بالاخره تفاوتی بین اشراف به قوانین و اهمیت نظر یک داور با یک ناداور وجود داره یا نه؟

Stream
15-07-2014, 00:27
اما مشکل در نوع نگاه شما بدون در نظر گرفتن بقیه قوانین هست، مطمئنا قوانین زیادی وجود دارند که در ارتباط با اون قانون هستند که ما صحنه های مشابه زیادی رو در فوتبال
می بینیم اما کارت قرمز نمی بینیم. بگذریم که توی این مورد خاص اصلا خطایی اتفاق نیفتاده.

بله نکته پست من هم همین بود. قوانین با هم در تضاد هستند و در چنین صحنه هایی هر دو تصمیم می تونه صحیح باشه، چیزی که فیفا باید تصحیح کنه. من هیچ جا نگفتم پنالتی است گفتم بر اساس قوانین پنالتی می تونه باشه و اگه پنالتی گرفته می شد جای اعتراض نبود چون خیلی راحت می شد قوانینی رو سایت کرد که بر اساسش پنالتی صحیح باشه. قوانین با هم تداخل پیدا می کنند و راه دقیق و واضحی برای اینکه این تداخلات چطور باید بررسی بشه وجود نداره... در اکثر موارد همیشه ما چیزی رو صحیح می دونیم که به نفع ذهنیت پیشین ما باشه (در روانشناسی بهش Confirmation bias گفته میشه).

پس شما نه گفتید پنالتی بوده و نه گفتید پنالتی نبوده؟ یعنی هر دو سمت رو دارید و یک جورایی صرفا به دنبال نشون دادن تضاد در قوانین هستید.
his follow-through was natural به چه علت خنده دار هست؟ نوئر کاملا برای توپ رفت، توپی که در تملک هیگواین نبود، در ارتفاع بسیار بالایی بود
و هیگواین به جای جهش به سمت توپ، فضای زیر توپ رو اشغال کرد که باعث شد بعد از پرش نوئر به سمت توپ این برخورد نتیجه طبیعی این حرکت
و یک برخورد جانبی باشه. نوئر به شکل غیر طبیعی فرود نیومد.

در هر صورت این یک بحث تخصصی هست، شما دست گذاشتید روی یک قانون که من دو مصداقش رو آوردم که در اون صورت آرژانتین 9 نفره میشد.
اما به جای این مصداق ها و نگاه کردن به یک قانون به شکل خیلی abstract بهتره منابع هم سطحی رو مثل داوران بین المللی دیگه ارائه کنید که
معتقد بوده باشن که این صحنه پنالتی هست. بالاخره تفاوتی بین اشراف به قوانین و اهمیت نظر یک داور با یک ناداور وجود داره یا نه؟

من پست قبلیمو ویرایش کرده بودم که توضیحات بیشتر دادم و شما نسخه قبل از ویرایش رو پاسخ دادید، پس یه نگاه دیگه بندازید چون پاسخ خیلی چیزهایی که اینجا گفتید اونجا هست. موضع من رو هم صحیح توضیح دادید هم می تونسته پنالتی باشه و هم نباشه، ارجاع به پست اول من در این باره که با "اگر" شروع شد و نه با "باید".
+

من هیچ جا نگفتم داوری به نفع آلمان بود که شما بحث 9 نفره شدن آرژانتین رو پیش کشیدید من داشتم درباره اون صحنه نظر می دادم و صحبتم هم صرفا درباره همون صحنه بود و فکر نمی کنم بقیه صحنه ها ربطی به این صحنه داشته باشند.
+

کلا سیستم استدلالی "شما بهتر می دونی یا فلان داور" و استناد به مرجعیت که شما ازش استفاده کردید همیشه پایان بحث است. :n16: من که نگفتم پنالتی است که شما میگید داور بیارید که بگه پنالتی است! اکثر توضیحاتتون هم مبنی بر رد کردن Straw man ای است که خودتون ایجاد کردید و من مدعی اون نبودم.

City 17
15-07-2014, 01:08
بله نکته پست من هم همین بود. قوانین با هم در تضاد هستند و در چنین صحنه هایی هر دو تصمیم می تونه صحیح باشه، چیزی که فیفا باید تصحیح کنه. من هیچ جا نگفتم پنالتی است گفتم بر اساس قوانین پنالتی می تونه باشه و اگه پنالتی گرفته می شد جای اعتراض نبود. قوانین با هم تداخل پیدا می کنند و راه دقیق و واضحی برای اینکه این تداخلات چطور باید بررسی بشه وجود نداره... در اکثر موارد همیشه ما چیزی رو صحیح می دونیم که به نفع ذهنیت پیشین ما باشه (در روانشناسی بهش Confirmation bias گفته میشه).
در مورد قسمتی که بعدا اضافه کردید:
قبل از قسمتی که بولد کردید، دقت کنید که در شروع موقع تعریف این قانون عنوان میشه:

It is committed with an opponent nearby and prevents the opponent from playing the ball for fear of injury

در حالی که این مورد صادق نیست و وارد مصداقی که فیفا گفته و جریمه ای که به دنبال هست نمیشیم، چون طبق این قانون باید هیگواین به خاطر ترس از برخورد به سمت توپ نرفته باشه. در حالی که هیگوان کاملا آگانه زیر توپ ایستاده و منتظر توپ هست(جایی که مطمئنا دروازبان بعد از مشت کردن توپی که درون آسمان هست، اونجا فرود میاد) و چون طبق تعریف مصداق این قانون نیست به اون قسمت بولد شده وارد نمیشیم، موافق نیستید؟

من پست قبلیمو ویرایش کرده بودم که توضیحات بیشتر دادم و شما نسخه قبل از ویرایش رو پاسخ دادید، پس یه نگاه دیگه بندازید چون پاسخ خیلی چیزهایی که اینجا گفتید اونجا هست. موضع من رو هم صحیح توضیح دادید هم می تونسته پنالتی باشه و هم نباشه، ارجاع به پست اول من در این باره که با "اگر" شروع شد و نه با "باید".
+

من هیچ جا نگفتم داوری به نفع آلمان بود که شما بحث 9 نفره شدن آرژانتین رو پیش کشیدید من داشتم درباره اون صحنه نظر می دادم و صحبتم هم صرفا درباره همون صحنه بود و فکر نمی کنم بقیه صحنه ها ربطی به این صحنه داشته باشند.
+

کلا سیستم استدلالی "شما بهتر می دونی یا فلان داور" و استناد به مرجعیت که شما ازش استفاده کردید همیشه پایان بحث است. :n16: من که نگفتم پنالتی است که شما میگید داور بیارید که بگه پنالتی است! اکثر توضیحاتتون هم مبنی بر رد کردن Straw man ای است که خودتون ایجاد کردید و من مدعی اون نبودم.
شما میگید که گفتید می تونسته پنالتی باشه یا نباشه و فقط می خواید تضاد در قوانین رو نشین بدید، صحبتی که من کردم.
اما تا الان فقط موضع "پنالتی هست" رو تایید کردید، استفاده از دکمه تشکر رو به منزله تایید نظر می گیرم. نظر Graham Poll رو به عنوان نظر مخالفتون کلا نپذیرفتید.

ببینید من مدعی نشدم هیچ حفره قانونی وجود نداره، مطمئنا حفره هایی در قانون وجود داره. اما وقتی همچین معلوقه ای می تونه قوانین متعددی بهش ارجاع داده بشه، آیا ارجاع دادن به یک داور بین المللی شناخته شده خودش مدرک و دلیل کافی نیست؟ آیا اگر همچین برخوردی می تونه پنالتی اعلام بشه (به عنوان یکی از دو موضعی که بهش معتقدید) آیا نباید این مورد نظر داورهای بین المللی دیگه ای رو به خودش جلب کرده باشه و محل اختلاف باشه؟ این مسئله رو قبول ندارید؟

ایرادی که من وارد دونستم این هست که شما نظر یک داور شناخته شده رو زیر سوال می برید و نظر هم عیار ارائه نمی کنید، اما می خواید با نگاه به دائره المعارف قوانین و بیرون کشیدن یک قانون به شکل کلی خودتون قضاوت کنید، که به نظر من خالی از اشکال نیست:n16:

Stream
15-07-2014, 01:32
در مورد قسمتی که بعدا اضافه کردید:
قبل از قسمتی که بولد کردید، دقت کنید که در شروع موقع تعریف این قانون عنوان میشه:

It is committed with an opponent nearby and prevents the opponent from playing the ball for fear of injury

در حالی که این مورد صادق نیست و وارد مصداقی که فیفا گفته و جریمه ای که به دنبال هست نمیشیم، چون طبق این قانون باید هیگواین به خاطر ترس از برخورد به سمت توپ نرفته باشه. در حالی که هیگوان کاملا آگانه زیر توپ ایستاده و منتظر توپ هست(جایی که مطمئنا دروازبان بعد از مشت کردن توپی که درون آسمان هست، اونجا فرود میاد) و چون طبق تعریف مصداق این قانون نیست به اون قسمت بولد شده وارد نمیشیم، موافق نیستید؟

این قسمت صادق نیست، بقیه موارد صادق است. من کل توضیح بخش بازی خطرناک رو گذاشتم. توضیح مربوطه روال خطی نداره که اگه یک جمله ازش وارد نبود بقیه هم وارد نیست، موافق ادعای شما نیستم و دوباره متن رو قرار میدم:

Playing in a dangerous manner is defined as any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone (including the player himself). It is committed with an opponent nearby and prevents the opponent from playing the ball for fear of injury. A scissors or bicycle kick is permissible provided that, in the opinion of the referee, it is not dangerous to an opponent. Playing in a dangerous manner involves no physical contact between the players. If there is physical contact, the action becomes an offence punishable with a direct free kick or penalty kick. In the case of physical contact, the referee should carefully consider the high probability that misconduct has also been committed.

خواهش می کنم کل متن رو بخونید. ممنون. هر جمله مربوط به خودش است و بین این موارد "و" وجود نداره که لازم باشه همه جملات بطور همزمان صحیح باشند، اگه وجود داشت یعنی باید همه موارد حکم می کرد اصلا کل متن بی معنی می شد. اون قسمت که شما آوردید میگه حتی اگه در صورتی که بازیکن از ترس دیگه به دنبال توپ نره باز هم بازی خطرناک هست، نه اینکه باید بازیکن از ترس به دنبال توپ نره تا بازی خطرناک حساب بشه. موافق نیستید؟ :n01: اگه طوری باشه که شما میگید وقتی تو بازیکن برای زدن سر به هوا میرن و یک نفر پاش رو میاره تا سر اون بازیکن باز هم بازی خطرناک نیست!

شما میگید که گفتید می تونسته پنالتی باشه یا نباشه و فقط می خواید تضاد در قوانین رو نشین بدید، صحبتی که من کردم.
اما تا الان فقط موضع "پنالتی هست" رو تایید کردید، استفاده از دکمه تشکر رو به منزله تایید نظر می گیرم. نظر Graham Poll رو به عنوان نظر مخالفتون کلا نپذیرفتید.

ببینید من مدعی نشدم هیچ حفره قانونی وجود نداره، مطمئنا حفره هایی در قانون وجود داره. اما وقتی همچین معلوقه ای می تونه قوانین متعددی بهش ارجاع داده بشه، آیا ارجاع دادن به یک داور بین المللی شناخته شده خودش مدرک و دلیل کافی نیست؟ آیا اگر همچین برخوردی می تونه پنالتی اعلام بشه (به عنوان یکی از دو موضعی که بهش معتقدید) آیا نباید این مورد نظر داورهای بین المللی دیگه ای رو به خودش جلب کرده باشه و محل اختلاف باشه؟ این مسئله رو قبول ندارید؟

ایرادی که من وارد دونستم این هست که شما نظر یک داور شناخته شده رو زیر سوال می برید و نظر هم عیار ارائه نمی کنید، اما می خواید با نگاه به دائره المعارف قوانین و بیرون کشیدن یک قانون به شکل کلی خودتون قضاوت کنید، که به نظر من خالی از اشکال نیست:n16:

من در پست قبلی گفتم که شما هم همین قسمت رو نقل قول کردید و در پستتون موجوده: موضع من رو هم صحیح توضیح دادید هم می تونسته پنالتی باشه و هم نباشه، ارجاع به پست اول من در این باره که با "اگر" شروع شد و نه با "باید".

پس صحبت اینکه من فقط موضع پنالتی هست رو تایید کردم بی اساس است. دکمه تشکر رو نزدم چون پستتون به نظر من مفید نبود و اکثرا رد کردن Straw man هایی بود که من مدعی اونها نبودم و درخواست هایی که من منطقی نمی دونم ولی اون قسمتی که باهاش موافق بودم رو مستقیما و واضح گفتم که موضع من رو صحیح توضیح دادید.

درباره نظر گراهام پل هم من قبول نکردم چون حرفش بی اساس بود و توضیح دادم چرا بی اساسه (بحث بازی خطرناک ربطی به اینکه کی حق داره دنبال توپ بره یا نره نداره، نویر حق داره به دنبال توپ بره ولی هیچ بازیکن حق نداره با زانو و مشت بزنه توی سر بازیکن دیگه اون هم در این ارتفاع و این حرکت تحت هر نوع تعریفی بازی خطرناک است). حق داشتن بازیکن برای به دنبال توپ رفتن یا گرفتن توپ دلیلی نمیشه که بازیکن حق داشته با خشونت چنین حرکتی روی بازیکن حریف انجام بده. اگه شما می فرمایید حرفی که من می زنم فقط وقتی می تونه صحیح باشه (یا ارزش بحث کردن داشته باشه) که بتونم برم و داور بیارم که حرفمو تایید کنه، من قبول ندارم چون دارم بر اساس قوانین حرف می زنم و اگه شما فکر می کنید بر اساس قوانین حرف من اشتباه است (حرکت نویر بازی خطرناک نیست)، می تونیم بحث کنیم ولی اینکه میگید نیاز به داور هم طراز هست تا حتی نظر من قابل بحث کردن باشه، موافق نیستم. من نظر خودم رو گفتم و دلایل هم آوردم، قرار نیست فیفا رو راضی کنم که برم و یارکشی کنم برای موضعم.

V E S T A
15-07-2014, 02:05

آی‌اسپورت‌ ـ 4 سیو از رومرو دروازه‌بان‌ آرژانتین نشان می‌ دهد که او مسابقه ای قهرمانان تر از مانوئل نویر دروازه‌بان‌ تیم‌ملی‌ آلمان داشته است، نویری که در این بازی به دلیل بی دقتی مهاجمان آرژانتین حتی یک سیو واقعی نداشت.

در آمار دفاعی دو تیم فینالیست نکات جالب دیگری هم وجود دارد، اینکه آلمانی ها 54بار توپ های مرده را پوشش داده اند و آرژانتین 51بار موفق شده توپ های سرگردان را به دست بیاورد. در عین حال میزان لو دادن توپ در بین آلمانی ها بیش از آرژانتینی ها بوده و آنها 104 بار توپ را تقدیم حریف کردند در حالی که آرژانتین 99 بار پاس اشتباه به حریف داده.
آلمانی ها در تکل هم آمار بهتری نسبت آرژانتینی ها دارند و مدافعان این تیم 5 تکل موفق در بازی داشته اند؛ یکی بهتر از آرژانتین که ذاتا تیم تکل زن تری است.

City 17
15-07-2014, 02:06
این قسمت صادق نیست، بقیه موارد صادق است. من کل توضیح بخش بازی خطرناک رو گذاشتم. توضیح مربوطه روال خطی نداره که اگه یک جمله ازش وارد نبود بقیه هم وارد نیست، موافق ادعای شما نیستم و دوباره متن رو قرار میدم:

خواهش می کنم کل متن رو بخونید. ممنون. هر جمله مربوط به خودش است و بین این موارد "و" وجود نداره که لازم باشه همه جملات بطور همزمان صحیح باشند، اگه وجود داشت یعنی باید همه موارد حکم می کرد اصلا کل متن بی معنی می شد. اون قسمت که شما آوردید میگه حتی اگه در صورتی که بازیکن از ترس دیگه به دنبال توپ نره باز هم بازی خطرناک هست، نه اینکه باید بازیکن از ترس به دنبال توپ نره تا بازی خطرناک حساب بشه. موافق نیستید؟ :n01:
این جمله ها همزمان صادق نیستن. اشتباه نکنید، در ابتدا تعریف بازی خطرناک رو داریم. بعدا جریمه های اون رو.
در ابتدا: چه موقعی رخ میده؟

این ضمیر It به چی بر می گرده؟ به playing in a dangerous manner. قبول دارید؟ یعنی میگه در حالتی رخ میده که یک بازیکن به خاطر ترس از مصدومیت نمی تونه به سمت توپ بره، که این به اعتقاد من توی کیسی که داریم صادق نیست، هیگواین آگاهانه درست در زیر توپ ایستاده و آماده گرفتن توپ هست، در حالی که توپ در هوا هست و یک دروازبان به طور طبیعی می تونه (و باید) بیاد این توپ رو مشت کنه، که محل فرود دروازبان باعث برخورد میشه. این به این شکل نیست که این جمله بالا "هم" حالتی از بازی خطرناک باشه، این خود بازی خطرناک هست.

اما قسمت بولد شده:
جمله اول داره راجع به "بازی به نحو خطرناک" صحبت می کنه که به خودی خود خطا هست، و جمله دوم اشاره به حالتی هست که برخورد به وجود بیاد که باید با کارت جریمه بشه. درسته؟
دقت کنید شروع جمله چی هست؟ playing in a dangerous manner که یکی از اقسام خطا هست. یعنی اگر این نبود (که در کیس ما یعنی صحبت من و صحبت Graham Poll در این شاخه جا نمی گیره، چون از دید یک برخورد آگاهانه و جایگیری در یک محل با دونستن ریسک جا می گیره) اصلا خطایی در کار نیست. چه رسد به مرحله "برخورد فیزیکی" و کارت زرد و قرمز.

در جواب سوال آخرتون جوابم منفی هست، به این شکل نیست که اون جمله "هم" تعریف بازی خطرناک باشه، جمله بندی که همچین صحبتی رو نمی کنه.

من در پست قبلی گفتم که شما هم همین قسمت رو نقل قول کردید: موضع من رو هم صحیح توضیح دادید هم می تونسته پنالتی باشه و هم نباشه، ارجاع به پست اول من در این باره که با "اگر" شروع شد و نه با "باید".

پس صحبت اینکه من فقط موضع پنالتی هست رو تایید کردم بی اساس است.

درباره نظر گراهام پل هم من قبول نکردم چون حرفش بی اساس بود و توضیح دادم چرا بی اساسه (بحث بازی خطرناک ربطی به اینکه کی حق داره دنبال توپ بره یا نره نداره، نویر حق داره به دنبال توپ بره ولی هیچ بازیکن حق نداره با زانو و مشت بزنه توی سر بازیکن دیگه اون هم در این ارتفاع و این حرکت تحت هر نوع تعریفی بازی خطرناک است). حق داشتن بازیکن برای به دنبال توپ رفتن یا گرفتن توپ دلیلی نمیشه که بازیکن حق داشته با خشونت چنین حرکتی روی بازیکن حریف انجام بده. اگه شما می فرمایید حرفی که من می زنم فقط وقتی می تونه صحیح باشه (یا ارزش بحث کردن داشته باشه) که بتونم برم و داور بیارم که حرفمو تایید کنه، من قبول ندارم چون دارم بر اساس قوانین حرف می زنم و اگه شما فکر می کنید بر اساس قوانین حرف من اشتباه است (حرکت نویر بازی خطرناک نیست)، می تونیم بحث کنیم ولی اینکه میگید نیاز به داور هم طراز هست تا حتی نظر من قابل بحث کردن باشه، موافق نیستم. من نظر خودم رو گفتم و دلایل هم آوردم، قرار نیست فیفا رو راضی کنم که برم و یارکشی کنم برای موضعم.
شما نظر Graham Poll رو نمی پذیرید، بسیار خوب. اما چرا آگاهانه سوال بعدی من رو اسکیپ می کنید؟
من به شما گفتم اگر واقعا پنالتی می تونسته گرفته بشه، آیا نباید این مورد نظر داورهای بین المللی دیگه ای رو به خودش جلب کرده باشه و محل اختلاف باشه؟

جواب دادن به این سوال اینقدر سخت هست؟

Stream
15-07-2014, 02:29
این جمله ها همزمان صادق نیستن. اشتباه نکنید، در ابتدا تعریف بازی خطرناک رو داریم. بعدا جریمه های اون رو.
در ابتدا: چه موقعی رخ میده؟

این ضمیر It به چی بر می گرده؟ به playing in a dangerous manner. قبول دارید؟ یعنی میگه در حالتی رخ میده که یک بازیکن به خاطر ترس از مصدومیت نمی تونه به سمت توپ بره، که این به اعتقاد من توی کیسی که داریم صادق نیست، هیگواین آگاهانه درست در زیر توپ ایستاده و آماده گرفتن توپ هست، در حالی که توپ در هوا هست و یک دروازبان به طور طبیعی می تونه (و باید) بیاد این توپ رو مشت کنه، که محل فرود دروازبان باعث برخورد میشه. این به این شکل نیست که این جمله بالا "هم" حالتی از بازی خطرناک باشه، این خود بازی خطرناک هست.

قسمت اول بله، و در قسمتی که من بولد کردم:

Playing in a dangerous manner involves no physical contact between the players. If there is physical contact, the action becomes an offence punishable with a direct free kick or penalty kick.

اعتقاد شما مبنی بر اینکه در صورتی که اون جمله شما صادق نباشه دیگه این قسمت بولد شده هم صادق نیست رو قبول ندارم. موافقم اون قسمتی که شما میگید در این صحنه صادق نیست (و در پست قبلی هم گفتم نیازی به تکرارش نبود)، ولی معتقد نیستم عدم صادق بودن اون قسمت باعث میشه از این قسمت صرف نظر کنیم و قطعا از اون جمله هم چنین برداشتی نمیشه کرد.

اما قسمت بولد شده:
جمله اول داره راجع به "بازی به نحو خطرناک" صحبت می کنه که به خودی خود خطا هست، و جمله دوم اشاره به حالتی هست که برخورد به وجود بیاد که باید با کارت جریمه بشه. درسته؟
دقت کنید شروع جمله چی هست؟ playing in a dangerous manner که یکی از اقسام خطا هست. یعنی اگر این نبود (که در کیس ما یعنی صحبت من و صحبت Graham Poll در این شاخه جا نمی گیره، چون از دید یک برخورد آگاهانه و جایگیری در یک محل با دونستن ریسک جا می گیره) اصلا خطایی در کار نیست. چه رسد به مرحله "برخورد فیزیکی" و کارت زرد و قرمز.

در جواب سوال آخرتون جوابم منفی هست، به این شکل نیست که اون جمله "هم" تعریف بازی خطرناک باشه، جمله بندی که همچین صحبتی رو نمی کنه.

Playing in a dangerous manner is defined as any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone

قسمت بولد شده کاملا واضحه. Playing in a dangerous manner چیزیه که ریسک مصدومیت برای بازیکن رو داشته باشه، و در صورتی که برخورد وجود داشته باشه این قسمت میگه که خطاست. علاقه شما برای پیچیده کردن این قضیه و اینکه بگید این حرکت نویر بازی خطرناک نیست (بر اساس قوانین: تهدیدی برای ایجاد مصدومیت برای بازیکن نبوده) برای من جالب هست ولی قبول نمی کنم که صحیح است و قطعا هم من قبول نمی کنم جمع بودن زانوی نویر در اون ارتفاع و ضربه زدن به سر بازیکن حریف "روال عادی بازی" است. نظر شما محترمه، ولی نظر من اینه و تکرار پست های قبلی هم کمکی به بحث نمی کنه.

شما نظر Graham Poll رو نمی پذیرید، بسیار خوب. اما چرا آگاهانه سوال بعدی من رو اسکیپ می کنید؟
من به شما گفتم اگر واقعا پنالتی می تونسته گرفته بشه، آیا نباید این مورد نظر داورهای بین المللی دیگه ای رو به خودش جلب کرده باشه و محل اختلاف باشه؟

جواب دادن به این سوال اینقدر سخت هست؟

من آگاهانه چیزی رو اسکیپ نکردم، من توضیح دادم چرا این مسئله برای من مهم نیست. شما رو ارجاع میدم به پست قبلی. پاسخ دادن به این پرسش کمکی به بحث نمی کنه و برای همین هم من پاسخ نمیدم و توضیح داده بودم چرا این سوال برای من بی اهمیت هست، چیزی که شما آگاهانه اسکیپ کردید تا کل بحث رو محدود به همین یک پرسش کنید.

Masoud King
15-07-2014, 03:40
آی‌اسپورت‌ ـ 4 سیو از رومرو دروازه‌بان‌ آرژانتین نشان می‌ دهد که او مسابقه ای قهرمانان تر از مانوئل نویر دروازه‌بان‌ تیم‌ملی‌ آلمان داشته است، نویری که در این بازی به دلیل بی دقتی مدافعان آرژانتین حتی یک سیو واقعی نداشت.
فک کنم جای مدافعان باید مهاجمان باشه.
خب اونا از ترس حضور نوئر نزدن تو دروازه که بگیره :دی
بنده خدا یه حرکت کرد هنوز بحثه در موردش حالا اگه بیشتر حرکت می کرد دیگه معلوم نبود چی میشه :n09:

ALt3rnA
15-07-2014, 08:03
اگه بحث پنالتیه که به فرض هم اگه پنالتی باشه بزاریدش تصفیه اون پنالتی که داور تو بازی با ایران نگرفتش :n09:

City 17
15-07-2014, 12:21
قسمت اول بله، و در قسمتی که من بولد کردم:

Playing in a dangerous manner involves no physical contact between the players. If there is physical contact, the action becomes an offence punishable with a direct free kick or penalty kick.

اعتقاد شما مبنی بر اینکه در صورتی که اون جمله شما صادق نباشه دیگه این قسمت بولد شده هم صادق نیست رو قبول ندارم. موافقم اون قسمتی که شما میگید در این صحنه صادق نیست (و در پست قبلی هم گفتم نیازی به تکرارش نبود)، ولی معتقد نیستم عدم صادق بودن اون قسمت باعث میشه از این قسمت صرف نظر کنیم و قطعا از اون جمله هم چنین برداشتی نمیشه کرد.
متاسفانه اینجوری نیست، قانون فیفا یک روند سلسله وار داره و اشتباه شما نادیده گرفتن بخش های قبل هست. قسمت اول قانون تعریف بازی خطرناک هست، بعد "نحوه رخ دادن" و در انتها جریمه ها، منتها شما فقط رفتید روی جریمه ها در حالی که شرط اول ارضا نشده.

من یک مثال نقض میارم که نشون بدم طبق تعریف فیفا چه زمانی "قانون بازی خطرناک" فعال میشه (و جریمه های متعاقبش اعمال میشه) و چه زمانی نمیشه: دو بازیکن با علم به اینکه احتمال مصدومیت وجود داره قصد گرفتن توپ رو دارن، هیچ کدام عقب نمی کشن و با هم برخورد می کنن و حتی یکی یا هر دو مصدوم میشن (در حالی که هر دو در برخورد سهم داشته باشن) که داور بعدا مجبور میشه بازی رو متوقف کنه. این موقع شامل "قانون بازی خطرناک" نمیشه. (ممکنه قانون های دیگه ای بسته به برخورد اعمال بشن اما نه بازی خطرناک) چرا؟ چون هیچ بازیکن به خاطر خطر یا ترس از مصدومیت عقب نکشید یا تلاش برای عقب کشیدن نکرد (طبق تعریف فیفا)، بلکه با علم به این مسئله به شکلی عمل کردند که منجر به یک برخورد پرریسک میشه، اما با شرایط برابر، اینجا تبعا چون یکی دروازبان هست آزادی عمل بیشتری داره و البته نوئر هم به همون نسبت که امکان صدمه زدنش به هیگواین وجود داشت (که خوشبختانه اتفاقی نیفتاد) به همون نسبت به خاطر پوزیشن هیگواین زیر توپ و آماده شدن برای زدن ضربه، احتمال فرود خطرناک نوئر در اثر برخورد با هیگواین وجود داشت (که خوشبختانه اینم اتفاق نیفتاد)، اما فکر داور بیشتر به سمت مورد دوم رفت یعنی "زیر بازیکن رو خالی کردن" و اشتباها خطا رو به نفع آلمان گرفت. در حالی که اصلا خطا نبود. صرفا یک برخورد پرریسک برای دو طرف و آگاهانه بود.

Playing in a dangerous manner is defined as any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone

قسمت بولد شده کاملا واضحه. Playing in a dangerous manner چیزیه که ریسک مصدومیت برای بازیکن رو داشته باشه، و در صورتی که برخورد وجود داشته باشه این قسمت میگه که خطاست. علاقه شما برای پیچیده کردن این قضیه و اینکه بگید این حرکت نویر بازی خطرناک نیست (بر اساس قوانین: تهدیدی برای ایجاد مصدومیت برای بازیکن نبوده) برای من جالب هست ولی قبول نمی کنم که صحیح است و قطعا هم من قبول نمی کنم جمع بودن زانوی نویر در اون ارتفاع و ضربه زدن به سر بازیکن حریف "روال عادی بازی" است. نظر شما محترمه، ولی نظر من اینه و تکرار پست های قبلی هم کمکی به بحث نمی کنه.

من آگاهانه چیزی رو اسکیپ نکردم، من توضیح دادم چرا این مسئله برای من مهم نیست. شما رو ارجاع میدم به پست قبلی. پاسخ دادن به این پرسش کمکی به بحث نمی کنه و برای همین هم من پاسخ نمیدم و توضیح داده بودم چرا این سوال برای من بی اهمیت هست، چیزی که شما آگاهانه اسکیپ کردید تا کل بحث رو محدود به همین یک پرسش کنید.
من دارم کل صحبت ها رو در نظر می گیرم اما شما دارید یک "تک جمله" رو از قانون به شکل out of context بیرون میارید و روی اون نظر میدید که اشتباه هست. چرا؟ شما دو جمله بولد شده خودتون رو بخونید. جمله اول درباره playing in a dangerous manner صحبت می کنه (که در ابتدای بحث گفته شده که چه زمانی این معقوله رخ میده و نباید به هیچ وجه اون تعریف یا قسمت it is committed… رو نادیده بگیرید) و جمله دوم درباره حالتی صحبت می کنه که این بازی خطرناک با این تعریف (نه آگاهانه و با بی احتیاطی هر دو طرف با دونستن ریسک) به برخورد منجر بشه (نه اینکه کلا هر چیزی منجر به برخورد بشه بلکه playing in a dangerous manner منجر به برخورد بشه) که در اون حالت با کارت جریمه میشه. مسئله ای که اینجا هست اینه که قسمت اول قانون یعنی نحوه رخ دادن بازی خطرناک طبق تعریف ارضا نشده که بخوایم وارد قسمت برخورد فیزیکی بشیم. بنابراین تفسیری که از قانون می کنید صرفا به خاطر بی توجهی و نادیده گرفتن قسمت اول هست. شما مشتبه شدید، اینجا اصلا بحث کارت زرد و قرمز نیست، بحث نفس خطا بودن/نبودن هست که اینجا نیست. آقای Graham Poll هم همین صحبت رو می کنن.
+
قسمت آخر صحبتتون که میگید دنبال نظر داوران نیستم و واسم اهمیتی نداره (اینجا نه شخص Graham Poll بلکه پیدا کردن یک داور موافق با نظر شما)، و می خواید فقط خودتون قانون رو تفسیر کنید و میگید گشتن به دنبال نظر داوران "کمکی به بحث نمی کنه" دیگه خیلی جالب هست و اصلا ماهیت نیاز به وجود داور و حرفه داوری رو از اساس زیر سوال می بره.

V E S T A
15-07-2014, 12:40
اگه بحث پنالتیه که به فرض هم اگه پنالتی باشه بزاریدش تصفیه اون پنالتی که داور تو بازی با ایران نگرفتش :n09:

فکر نمی کنم فوتبال ورزش مناسبی برای حل و فصل اختلاف ها و تسویه حساب های تیمی باشه شاید ورزشی مثل کیک بوکسینگ برای تسویه حساب ها مناسب تر باشه ولی اینکه داخل زمین فوتبال حرکات مربوط به ورزش کیک بوکسینگ رو ببینیم و فوتبال رو مرتبط بدونیم با تسویه حساب های تیمی این یه مقدار عجیب به نظر میاد و ناعادلانه اس که حساب خیلی از تیم ها که در طول جام جهانی داور به نفعشون گرفته بود تو بازی های نیمه نهایی و نهایی تسویه نشد نه به روش کیک بوکسینگ نه به روش فوتبالی

خارج از مسئله تسویه حساب .. قضیه مربوط به پنالتی بازی ایران و آرژانتین فکر میکنم حل شده و اصلا مربوط به این بحث نیست .

داور ایرانی که تو جام جهانی هم حضور داشت این مسئله رو تایید کرده و اعتراض به فیفا رو هم اشتباه دونستن :

فغانی فاش کرد: خطای روی دژاگه پنالتی نبود!

خبرلایو- یکی از جنجالی ترین صحنه های داوری جام جهانی، داستان خطای پابلو زابالتا به روی اشکان دژاگه در جریان مسابقه تیم های ایران و آرژانتین بود.

پیش از حضور در رقابت های جام جهانی به عنوان داور ذخیره، علیرضا فغانی تاکید داشت که حس می کند در جام جهانی به عنوان داور اول قضاوت خواهد کرد. حس فغانی اما به او راست نگفت تا این داور خوب ایرانی، در ۷ مسابقه جام جهانی به عنوان داور چهارم انتخاب شود و فرصت قضاوت به دست نیاورد.
یکی از جنجالی ترین صحنه های داوری جام جهانی، داستان خطای پابلو زابالتا به روی اشکان دژاگه در جریان مسابقه تیم های ایران و آرژانتین بود. بلافاصله پس از این مسابقه سیل واکنش ها به این تصمیم آغاز شد و نه فقط ایرانی ها، بلکه بسیاری از چهره های سرشناس دنیای فوتبال آن را تقبیح کردند.
به نظر می رسد نظر فیفا در این مورد کاملا متفاوت است. به گفته فغانی فیفا تصمیم مازیچ را صحیح می داند : «کمیته داوران این صحنه را پنالتی نمی‌دانست چون معتقد بود مدافع آرژانتین قبل از اینکه به بازیکن ایران برخورد کند، توپ را زده بود. فدراسیون فوتبال پس از پایان این دیدار از داور صربستانی شکایت کرد و جالب است که تنها کشوری که از یک داور شکایت کرد، ایران بود».

فغانی:اعتراض ما به فیفا اشتباه بود/چرا آن زمان که شجاعی خطای صددرصد پنالتی داد کسی اعتراض نکرد؟

داور خوب کشورمان می گوید در مرحله مقدماتی جام جهانی خیلی از داوری ها به نفع ایران بوده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛علیرضا فغانی داور خوب کشورمان که در جام جهانی در مسابقات زیادی به عنوان داور چهارم حضور داشت یک گلایه از مسئولان فدراسیون فوتبال کرد و گفت:«بعد از بازی با آرژانتین فدراسیون ایران به خاطر قضاوت داور بازی به فیفا شکایت کرد.این اتفاق نباید می افتاد.تا به حال هیچ کشوری به فیفا به خاطر مسائل داوری شکایت نکرده است.»
او که مهمان برنامه "بیست چهارده"بود ادامه داد:«در بازی با قطر مسعود شجاعی خطای پنالتی صددرصد انجام داد.داوری ها در خیلی از مسابقات به نفع ما بوده است اما نباید در جام جهانی اعتراض می کردیم.

فک کنم جای مدافعان باید مهاجمان باشه.

ممنون

متن رو ویرایش کردم .

V E S T A
15-07-2014, 12:42

دو تیم فینالیست در تعداد کارهای زرد رقم برابری دارند

آی اسپورت- از بازی اینطور به نظر نمی‌ آمد اما آلمانی ها بیش از آرژانتین اقدام به خطا کردند. آنها 20 بار بازیکنان آرژانتین را با خطا متوقف کردند در حالی که آرژانتینی ها 16 بار این کار را انجام دادند.

دو تیم فینالیست در تعداد کارهای زرد رقم برابری دارند و هر دو اخطار دریافت کردند که البته به نظر می‌ رسید داور ایتالیایی در دادن کارت دوم به آگرو و پالاسیو مراعات آرژانتین را کرد. این جدول، جدول انضباطی دیروز است همان که آلمان از جنگ پا پس نکشیدند.

Iman-Emperatour
15-07-2014, 13:07
بازگشت آرژانتینی‌ها/ رئیس جمهور هم به استقبال یاران مسی آمد

مسی، لاوتزی و دمیکلیس در حال پیاده شدن از هواپیما

دی‌ماریا، بازیکن تیم ملی آرژانتین که دیدار نیمه نهایی و فینال جام جهانی را به خاطر مصدومیت از دست داده بود

مصاحبه آلخاندرو سابه‌یا، سرمربی آرژانتین در بدو بازگشت به کشورش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](127).jpg
بازیکنان آرژانتین از داخل اتوبوس نظاره گر هوادارانی هستند که به استقبال تیمشان آمده اند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](129).jpg
هیجان هواداران آرژانتین بعد از بازگشت تیم ملی کشورشان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](130).jpg
حرکت وسایل حمل و نقل با بازگشت کاروان آرژانتین در خیابان های این کشور تا حدودی کند شد

جلسه کادر فنی و بازیکنان آرژانتین با كریستینا فرناندز دی كریشنر، رئیس جمهور آرژانتین و حضور مسی در کنار رئیس جمهور

V E S T A
15-07-2014, 13:39
ماریو گوتزه و لیونل مسی پس از بازی یکشنبه شب با هم عکس گرفتند. ماریو گوتزه از مسی به عنوان نابغه یاد کرده و او را تحسین کرده بود.

mehrdad8086
15-07-2014, 16:10
لطفا حذف شود

V E S T A
15-07-2014, 17:15
لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین با انتشار پیامی برای مردم کشورش هم از انها تشکر کرد و هم عذر خواست. مسی که این پیام را در صفحات شخصی اش در توئیتر ، اینستاگرام و فیسبوک منتشر کرده خطاب به مردم آرژانتین گفته:
« اول از همه باید از این استقبال گرم تان تشکر کنم. شرمنده مان کردید .» او سپس با اشاره به اتفاقات بازی فینال نوشته است:« استقبال گرمتان باعث شرمندگی مان شد. عذر می خواهم برای اینکه نتوانستیم آنی باشیم که می خواستید و شادی را به شما هدیه کنیم.»

مسی و یارانش این عکس دسته جمعی را هم از مراسم استقبال و حاشیه دیدار با رئیس جمهور منتشر کرده اند.

*Alucard*
15-07-2014, 18:23
به نظر من صحنه برخورد هیگویین با نویر خطا بود هیگویین داشت تو مسیر توپ حرکت میکرد و چشمش به توپ بود نویر با علم به اینکه میدونست با هیگویین برخورد میکنه زانورو سپر کرد و سلامت بازیکن حریفو به خطر انداخت به همین خاطر بازی خطرناک انجام داده.

BBC Sport و خیلی دیگه از جاهارو هم نگاه کردم به اون صحنه مشکوک هستن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V E S T A
15-07-2014, 23:08
بازیکنان تیم ملی آرژانتین پاداششان را در جام‌جهانی به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند. تیم ملی آرژانتین با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان در رده دوم جام جهانی بیستم قرار گرفت. بازیکنان تیم ملی آرژانتین پس از کسب مقام دومی در جام جهانی پاداش های خودشان را به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند.

مارسلو اسکوپینارو، مدیر یک مرکز درمان بیماران سرطانی در آرژانتین گفت: از بازیکنان تیم ملی کشورم تشکر می‌کنم که این اقدام زیبا را انجام دادند و پاداششان را به این مرکز خیریه اهدا کردند. در مجموع 135 هزار دلار از این طرح جمع‌آوری شده است که خیلی می‌تواند برنامه های ما را جلو ببرد.

اسکوپینارو ادامه داد: این حرکت که از سوی لیونل مسی به ما پیشنهاد شد نشان دهنده اتحاد بازیکنان آرژانتین و مردم کشور بوده است. از طرف خودم یک تشکر ویژه از مسی می کنم که رابطه خوبی با این مرکز داشته است. او به خوبی اهمیت درمان کودکان را می‌داند و همکاری خیلی خوبی با ما داشته است.

مسی و ماسچرانو 12 هزار یورو کمک کردند !

دو هفته ی پیش بازیکنان آرژانتینی بارسلونا به یک بیمارستان در آرژانتین کمک مالی کردند . تنها یک روز پس از باخت آرژانتین از آلمان در فینال جام جهانی نگذشته بود که جزئیاتی از میزان پرداختی به این بیمارستان منتشر شد . به اساس این گزارش مسی و ماسچرانو چیزی در حدود 12 هزار یورو به این بیمارستان کمک کردند . این پول برای تامین مالی بیمارستان در مرکز سرطان شناسی هزینه میشود .

V E S T A
16-07-2014, 00:19

آی اسپورت- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است که لیونل مسی برای آنکه به عنوان یک بازیکن بزرگ تاریخ فوتبال شناخته شود، نیازی به قهرمانی در جام جهانی ندارد.

مسی 27ساله که عامل صعود تیم آرژانتین به فینال جام جهانی 2014بود،اما تیمش درفینال مقابل آلمان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد،اکنون این سوال در باره اش مطرح است که آیا این بازیکن می تواند هم تراز دیه گو مارادونا و پله برزیلی قلمداد شود. مورینیو سرمربی تیم چلسی که در دوران سرمربیگری رئال مادرید طی سالهای 2010 تا 2013 با باشگاه رقیب آنها بارسلونا رابطه متلاطمی داشت، از مسی دفاع کرد.

او گفت:" احترام به او وقتی پیروز می شود آسان است، اما وقتی می بازد کار دشواری است. او همچنان یک بازیکن تاریخی است و نیازی به قهرمانی جهان به وی‍ژه در یک دهه گذشته ندارد. برای من پله ، پله است و مارادونا، مارادونا. شاید او به همان نسلی تعلق دارد که من متولد شدم. به همین علت برای من مارادونا مارادونا است."

مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا مسی به خاطر شکست آرژانتین باید مقصر شناخته شود گفت: به هیچ وجه. مورینیو بجای آن تقصیر را به گردن الخاندرو سابه یا سرمربی آرژانتین به خاطر تعویض لاوتزی با آگرو انداخت.

" مایلم بدانم چرا لاوتزی در نیمه دیدار در رختکن ماند. آرژانتین در دو خط چهار نفره بازی می کرد. هنگامی که سابه یا آگرو را به جای لاوتزی به زمین آورد، آرژانتین آرایش خود را از 4-4-2 به 4-3-3- تغییر داد و توازن زیادی را از دست داد. با رفتن لاوتزی مسی مجبور بود بیشتر بدود. با این تعویض تیم آرژانتین توازن و به ویژه انرژی را که در وقت اضافه به آن نیاز داشت، از دست داد."

albertxx
16-07-2014, 11:10
مارتينو جانشين احتمالي سابه‌يا در آرژانتين

نايب رييس فدراسيون فوتبال پاراگوئه از قطعي شدن حضور مارتينو روي نيمکت مربيگري آرژانتين خبر داد.

آرژانتين با هدايت آلخاندرو سابه‌يا در جام جهاني 2014 برزيل به فينال رسيد، اما با شکست برابر آلمان نتوانست به عنوان قهرماني برسد.

آلخاندرو سابه‌يا پيش از فينال جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرده بود که قصد ندارد قراردادش را با فدراسيون فوتبال آرژانتين تمديد کند.

فدريکو آکوستا، نايب رييس فدراسيون فوتبال پاراگوئه اعلام کرد: خراردو مارتينو به پيشنهاد فدراسيون فوتبال آرژانتين جواب مثبت داده است و به عنوان سرمربي جديد اين تيم منصوب خواهد شد.

خراردو مارتينو فصل گذشته هدايت بارسلونا را بر عهده داشت، اما نتوانست با اين تيم جامي را به دست آورد تا با ناکامي اين تيم لندني را ترک کند.

آکوستا درباره حضور مارتينو روي نيمکت آرژانتين گفت: مارتينو يکي از گزينه‌هاي هدايت آرژانتين نيست، بلکه او سرمربي جديد آرژانتين است و جواب مثبتش را نيز به رييس فوتبال اين کشور اعلام کرده است.

خراردو مارتينو در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هدايت تيم پاراگوئه را بر عهده داشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%8A%D9%86_%D8%A7%D8%AD%D 8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A_%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9 %87%E2%80%8C%D9%8A%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%B1 %DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%8A%D9%86

یه نفر به من بگه اونجایی که قرمز کردم یعنی چی ؟؟؟ :n02:

V E S T A
16-07-2014, 14:00
ها‌فبک تیم ملی برزیل به تمجید از عملکرد لیونل مسی پرداخت و عنوان کرد: این بازیکن نباید به خاطر ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد.

لیونل مسی در جام جهانی 2014 برزیل تلاش زیادی کرد تا بتواند کلکسیون افتخاراتش را با قهرمانی در این رقابت‌ها تکمیل کند، اما برنده چهار توپ طلای فوتبال جهان ناکام بود و از رسیدن به عنوان قهرمانی باز ماند.
رونالدینیو که در بارسلونا با لیونل مسی هم تیمی بوده است، با تمجید از این بازیکن آرژانتینی گفت: مسی در جام جهانی عملکرد بسیار خوبی داشت.

او باید سرش را بالا بگیرد. به او تبریک می‌گویم. مسی در سال‌های گذشته توانسته است جوایز فردی زیادی را کسب کند و در این جام نیز توانست تورنمنت خوبی را پشت سر بگذارد، اما نمی‌شود با حضور یک بازیکن قهرمان جهان شد.

رونالدینیو ادامه داد: از این که هم تیمی و دوست لیونل مسی هستم به خود می‌بالم. مسی نباید از ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد، چرا که او تمام تلاشش را برای موفقیت تیمش انجام داد.

V E S T A
16-07-2014, 17:42
دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید عنوان کرد که دوست دارد سرمربی تیم ملی آرژانتین شود ولی این کار کمی برایش زود است. سرمربی اتلتیکو مادرید که فصل گذشته موفق شد لالیگا را به همراه روخی بلانکوس به دست آورد، یکی از گزینه‌های هدایت تیم ملی فوتبال آرژانتین است.

او اتلتیکو را به قهرمانی در لیگ اروپا نیز رسانده و از نظر بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیا است. از سوی دیگر، تیم ملی آرژانتین که تحت هدایت الخاندرو سابیا به مقام نایب قهرمانی در جام جهانی رسید برنامه‌ای برای تغییر سرمربی خود ندارد اما برخی بر این باورند که سیمئونه می‌تواند گزینه مناسبی برای به دست گرفتن هدایت آلبی سلسته باشد.

سیمئونه در این زمینه گفت: دوست دارم سرمربی آرژانتین شوم اما فکر می‌کنم چنین شغلی هنوز برایم زود است. به هیچ وجه نمی‌توانم تمایلم برای حضور روی نیمکت این تیم را پنهان کنم و می‌دانم روزی در آینده این شغل را خواهم پذیرفت اما اکنون به تیم ملی آرژانتین فکر نمی‌کنم.

آی اسپورت

V E S T A
16-07-2014, 17:47

همین هایی که شکست آرژانتین در فینال را برای مسی تبدیل به یک فاجعه کرده اند؛ در صورت رخ دادن سرنوشتی متفاوت برای این تیم، یعنی قهرمان شدن آلبی سلسته، یک سناریوی دیگر را برای مسی می نوشتند.
آی اسپورت - جام جهانی 2014 برزیل برای مسی و یارانش پایانی تلخ داشت اما در مجموع، آنها تورنمنت موفقی را پشت سر گذاشتند . استقبال باشکوه مردم آرژانتین از بازیکنان، مهر تاییدی بر این ادعا است.
خیلی ها عملکرد لئو مسی در این جام را نقد کرده اند و اظهار نظرها نسبت به او دوگانه بوده است. میگل ریکو منتقد معروف موندودپورتیوو نگاهی داشته به این قضیه :

جام جهانی چند روزیست که به پایان رسیده و حالا بار دیگر نگاه فوتبالی ها به مسابقات باشگاهی دوخته خواهد شد. دیروز بارسلونای لوئیس انریکه هم به خط شد و بار دیگر دنیا برای مسی و دیگر بازیکنان بارسایی حاضر در جام جهانی 100 درصد آبی و اناری خواهد شد.
با این وجود برای مسی از زمین و آسمان نقد می بارد و سوالات تردید آمیز در مورد آینده او به سمتش سرازیر شده اند.

اینکه مسی قادر خواهد بود تا خیلی زود شکست در فینال جام جهانی را هضم کند ؟ آیا بار دیگر به بهترین فرم خود بازخواهد گشت ؟ اگر نتواند بازدهی سابق خود را در فصل جاری نشان دهد در فصل بعد بارسا او را خواهد فروخت؟

اینها گلچینی از سوالاتی هستند که حول محور مسی مطرح می شوند و در شرایط فعلی پایانی هم بر آنها تصور نمی شود.
من هم معتقدم که از دست دادن فینال جام جهانی برای هیچ بازیکنی از جمله لئو مسی آسان نیست. کدام بازیکن را می شناسید که پس از باختن در فینال جام جهانی خوشحال باشد ؟
اما برای مسی و یارانش این شکست یک فاجعه نبود. آنها با برزیل در این جام روبرو نشدند. اما در واقع بدون رویارویی با این تیم آنها را در خاک خودشان مغلوب کردند. آرژانتین در برزیل نایب قهرمان جهان شد و مسی هم 4 گل زد .

صادقانه بگویم همین هایی که شکست آرژانتین در فینال را برای مسی تبدیل به یک فاجعه کرده اند؛ در صورت رخ دادن سرنوشتی متفاوت برای این تیم، یعنی قهرمان شدن آلبی سلسته، یک سناریوی دیگر را برای مسی می نوشتند.
همه اینها در شرایطی است که آرژانتینی ها دیروز نایب قهرمانی خود را در کوچه و خیابان جشن گرفتند.

اگر آرژانتین قهرمان می شد همین افرادی که شکست آلبی سلسته در فینال را شکست مسی قلمداد کرده اند؛ با این توجیه که این جام می توانست جام مسی باشد اما حالا جام مولر و دوستانش است؛ ادعای جدیدی را مطرح می کردند.

اینکه حالا که مسی با آرژانتین قهرمان جهان شده دیگر هیچ میلی برای مبارزه و کسب افتخارات بیشتر ندارد. او با بارسا همه چیز را فتح کرده و حالا قهرمان جهان نیز شده است . پس دیگر دلیلی برای عرق ریختن و تلاش بیشتر در بارسلونا نخواهد داشت.

اینها همان افراد حریصی هستند که سقفی برای طمعشان نمی توان متصور بود.

در این شرایط که خیلی ها مسی را سایه ای از مسی سال های اخیر می دانند و فصل ناامید کننده اش در بارسلونا و شکست در فینال جام جهانی را به رخ او می کشند؛ یک نفر است که همچنان روی او به عنوان نفر شماره یک و کسی که همچنان می تواند به تنهایی سرنوشت یک بازی و یک تیم را بدست بگیرد؛ حساب می کند.

آن کسی نیست جز لوئیس انریکه مارتینس که امروز اولین روز مربیگریش در بارسا را آغاز کرد.

کسی که چندی پیش ادعا کرد که روی کاغذ می نویسد و امضا می کند که در بارسای او مسی بار دیگر به شماره یک دنیا تبدیل خواهد شد و چشم ها را به خود خیره خواهد کرد.

میگل ریکو : موندودپورتیوو
رضا سیف

V E S T A
17-07-2014, 00:53
لئو مسی امروز وارد شهر زادگاهش روساریو شد تا چند روزی را در کنار خانواده اش به استراحت بپردازد. کاپیتان تیم نایب قهرمان جهان تا اوایل آگوست فرصت استراحت دارد و سپس به بارسلونا باز می گردد تا خودش را به سرمربی جدید بارسا لوئیس انریکه معرفی کند.

هواپیمای مسی ساعاتی پیش از فرودگاه بوینس آیرس پرواز کرد و در روساریو به زمین نشست. در فرودگاه روساریو او مورد استقبال عده زیادی از مسافرینی که در آنجا بودند قرار گرفت و برخورد مسی با دوستدارانش نیز بسیار گرم و صمیمی بود.
لئو مسی روز 25 جولای به پورتو سفر می کند تا همراه رونالیدینیو و دیگر بارسایی های سابق در بازی خداحافظی دکو شرکت کند.
رونالیدینیو با گذاشتن عکسی از خود و مسی در اینستاگرام این خبر را تایید کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3515599

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23589413

مسی به همراه ماسچرانو و رودریگس در فرودگاه بوینس آیرس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24708987

V E S T A
17-07-2014, 14:35

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0fans/p18soqpket4lq1s1tfllvvi1ahe5.jpg

V E S T A
19-07-2014, 02:59

به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، نستا در مورد مقایسه مارادونا و مسی اذعان دارد که هرگاه مسی بازنشسته شد، میتوانیم این قیاس را انجام دهیم، زیرا که لئو هم چنان یک فرصت دیگر برای کسب عنوان جام جهانی را دارد.

نستا می گوید: "البته مارادونا به همراه آرژانتین، موفق شد آلمان را شکست دهد و جام جهانی 1986 را کسب کند، او همچنین در آن مسابقات، جایزه توپ طلا را هم برد."
وقتی که از نستا در مورد این که هم چنان مسی را باید به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ قلمداد کنیم یا خیر، پرسیده شد او گفت: "البته که باید؛ مسی در فینال زیاد خوب بازی نکرد، اما او همیشه کارهای خارق العاده انجام داده و همیشه شگفت انگیز بوده است.

بنابراین آمار چه می گوید؟ مسی در سن 27 سالگی برای تیم ملی بازی های بیشتری انجام داده و گل های بیشتری نسبت به مارادونا به ثمر رسانده است. 42 گل در 93 بازی، در حالیکه مارادونا در 91 بازی، 34 گل به ثمر رسانده بود."

"طرفداری"

V E S T A
19-07-2014, 13:32
با گذشت پنج روز از پایان جام جهانی، جرارد هولیه به عنوان عضو ارشد کمیته فنی فیفا دلایل انتخاب مسی را توضیح داد: «ما می‌دانیم که خیلی‌ها از این انتخاب تعجب کرده‌اند، چرا که تنها تصور اغلب آنها از نمایش‌های مسی، به بازی نیمه دوم او برابر آلمان محدود می‌شود.

این اما همه داستان نیست. ما در این مورد در کمیته فنی بحث‌های زیادی کرده بودیم و من می‌توانم به شما توضیح بدهم که چرا چنین اتفاقی رخ داد.»

سرمربی اسبق لیورپول ادامه می‌دهد: «مسی تیمش ر به فینال رساند. او در مرحله گروهی همه چیز تیمش بود و در مراحل حذفی هم به وضوح در حذف سوییس و پیشروی تیمش نقش‌آفرینی کرد. مسی البته یک کار مهم دیگر هم کرد؛ اینکه مسوولیت زدن پنالتی اول تیمش برابر هلند را هم پذیرفت؛ چیزی که دو بازیکن ون‌گال از قبولش سر باز زدند و در نهایت هلند حذف شد.»

در گزارشی که سایت یاهو منتشر کرده، هولیه سپس به بررسی گزینه‌ها و مقایسه آنها با مسی می‌پردازد: «به طور گسترده‌ای در مورد آرین روبن حرف زده شده است. او می‌توانست جایزه را ببرد، اما منصفانه باید گفت وزن مسی در آرژنتین بیشتر از وزن روبن در هلند بود.

عملکرد آنها در مراحل حذفی شبیه هم بود، با این تفاوت که مسی به فینال رسید و روبن نه. از خامس رودریگس نام برده می‌شود، اما نباید فراموش کنیم آنها به سرعت در مرحله یک‌چهارم نهایی اوت شدند و بازیکنی از این تیم نمی‌تواند بازیکن برتر تورنمنت باشد. دیماریا برای ما جدی بود، اما دو بازی آخر را از دست داد. از اینها که بگذریم نزدیک‌ترین رقیب مسی برای این جایزه مولر بود، اما باید بدانیم مسی برای تیمش بسیار مهم‌تر از مولر بود. اگر جای این دو بازیکن عوض می‌شد، آلمان دوباره به فینال می‌رسید، اما آرژانتین شاید نه!»

" نقل از fifaday"
یاهو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V E S T A
20-07-2014, 14:06

شاگردان الخاندرو سابه یا برای اولین بار از جام جهانی 1990 توانستند آرژانتین را به فینال جام جهانی برسانند اما در دیدار نهایی با یک گل مغلوب آلمان شدند.
آی اسپورت- لیونل مسی، ستاره فوتبال آرژانتین، علی رغم ناکامی تیمش در فتح جام جهانی، از اینکه توانست تیمش را تا فینال رقابت ها پیش ببرد، ابراز خشنودی کرد.

شاگردان الخاندرو سابه یا برای اولین بار از جام جهانی 1990 توانستند آرژانتین را به فینال جام جهانی برسانند اما در دیدار نهایی با یک گل مغلوب آلمان شدند.

مسی از همین حالا در انتظار حضور در رقابت های بعدی با تیم ملی آرژانتین است و از اینکه هموطنانش بار دیگر از عملکرد آلبی سلسته راضی هستند، خوشحال است.
او در صفحه فیس بوکش نوشت:" می خواهم از همه شما به خاطر حمایت های تان تشکر کنم. اینکه همه آرژانتینی ها بار دیگر از بازی های تیم ملی هیجان زده شده اند، واقعا جالب توجه است. ما اکنون یک چالش جدید پیش رو داریم و باید با همین تعهد با آن روبرو شویم. از همه متشکر و همه شما را در آغوش می گیرم."
آرژانتین سال آینده باید در رقابت های کوپا آمریکای 2015 که در اروگوئه برگزار می شود، حضور پیدا کند.

V E S T A
20-07-2014, 21:16

آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین در چند روز آینده تصمیم نهایی خود برای ماندن در این سمت را اعلام خواهد کرد.

تیم ملی آرژانتین که در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ با نتیجه یک بر صفر در وقت های اضافه مغلوب آلمان شد و جام قهرمانی را از دست داد، ماه سپتامبر دیدار دوستانه ای را برابر این تیم برگزار خواهد کرد بنابراین سابه یا باید هر چه زودتر تکلیف خود را روشن کند.

او با بیان اینکه تصمیم خود را در چند روز آینده می گیرد و سپس در روز چهارشنبه به دیدار خولیو گروندونا رییس فدراسیون آرژانتین خواهد رفت، گفت: برنامه دیدارهای دوستانه تیم ملی آرژانتین را می دانم. در چنین شرایطی نباید زیاد صبر کرد. من برای ادامه مربیگری تیم آرژانتین باید آمادگی داشته باشم.

آرژانتین روز ۳ سپتامبر (۱۲ شهریور) در دوسلدورف با آلمان دیدار دوستانه ای را برگزار خواهد کرد. این مسابقه برای قهرمان جام جهانی به منزله یک بازی تدارکاتی در فاصله چهار روز مانده به آغاز مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۱۶ خواهد بود.

آرژانتین در ماه اکتبر نیز دو دیدار دوستانه با تیم های برزیل و هنگ کنگ در پیش خواهد داشت.

فدراسیون این کشور بعد از پایان جام جهانی تمایل خود را برای حفظ سابه تا مسابقات سال آینده کوپا امریکا اعلام کرد اما این مربی ۵۹ ساله اظهار داشت: باعث افتخار من است ولی تصمیم من به این موضوع بستگی ندارد بلکه باید به اندازه کافی قوی باشم تا بتواند صد در صد توانم را برای مربیگری بگذارم. درست نیست از بازیکنان چیزی را بخواهم که خودم قادر به انجام آن نیستم.

وی افزود: پیشنهاد دیگری را هم بررسی نمی کنم. از تیم آرژانتین نمی روم که جای دیگری کار کنم بلکه قصد استراحت دارم.

سابه یا در خصوص عملکرد تیم آرژانتین در جام جهانی نیز خاطر نشان کرد: آرژانتین بهترین بازی خود را در فینال انجام داد. در این مسابقه هر دو تیم برابر بودند و ما باید در ۹۰ دقیقه کار را تمام می کردیم چون در ادامه کار بازیکنان از نظر فیزیکی دشوارتر شد.

"فوتبال"

V E S T A
21-07-2014, 19:39
ماسکرانو،بازیکن آرژانتین در صفحه شخصی اش با جمله:«ملکه من تولدت مبارک»تولد دخترش را تبریک گفت

V E S T A
22-07-2014, 16:36
ستاره سابق تیم ملی فرانسه و هم‌تیمی سابق لیونل مسی او را بهترین بازیکن فوتبال جهان می‌داند اما برای کریستیانو رونالدو نیز احترام زیادی قائل است.

لیونل مسی در جام‌ جهانی ۲۰۱۴ تلاش زیادی کرد تا تیمش را به قهرمانی برساند اما در نهایت موفق نشد چرا که تیمش در دیدار فینال به سد بزرگ آلمان خورد و با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان نتوانست به قهرمانی برسد.

تیری آنری، ستاره سابق تیم ملی فرانسه به تمجید از این بازیکن پرداخت و گفت: مسی همه ویژگی‌های یک بازیکن خوب را دارد و بازیکنی است که می‌تواند گل‌های زیادی را برای تیمش به ثمر برساند. او همیشه در خدمت تیم است و نباید از این موضوع چشم‌پوشی کرد. مسی بازیکنی است که می‌داند چطور گلزنی کند.

در واقع او از کوچک‌ترین فرصت‌ها گل می‌سازد که این باعث شده به یک بازیکن ارزشمند تبدیل شود. به همین خاطر فکر می‌کنم مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد بهترین بازیکن جهان است. البته کار رونالدو را نیز تمجید می‌کنم. او تلاش زیادی کرده است تا به این جایگاه برسد.

آنری در ادامه گفت: درست است که رونالدو بازیکنی است که با تمرین و تلاش به این جایگاه رسیده است اما مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد توانسته خودش را به جایگاه بهترین فوتبالیست جهان برساند و الگوی خیلی خوبی برای کودکان است. البته بحث درباره این که مسی بهتر است یا رونالدو در سال‌های گذشته به موضوعی تکراری تبدیل شده است. دوست من، لوئیس ساها به من گفت که رونالدو در تمرینات منچستر چقدر تمرین می‌کند.

برای رونالدو احترام زیادی قائلم اما با توجه به استعداد ذاتی که مسی از آن برخوردار است، او را بهترین بازیکن جهان می‌دانم.

نام «لیونل مسی» و «کریستیانو رونالدو» در فهرست اولیه نامزدهای بهترین بازیکنان اروپا در فصل گذشته دیده می‌شود اما با توجه به قهرمانی آلمان به نظر می رسد یک بازیکن آلمانی به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود.

"فوتبال"

V E S T A
23-07-2014, 14:40
چند تصویر از جام جهانی 1998 بازی هلند و آرژانتین :

گل کلودیو لوپز نتیجه بازی رو 1-1 کرد.

شوت باتیستوتا به سمت دروازه هلند بعد از گل دوم هلند

شوت آریل اورتگا ..باز هم تیر دروازه به کمک هلند می آید

صحنه پنالتی که گرفته نشد (خطای یاپ استام روی اورتگا )

و بازی با نتیجه 2-1 به نفع هلند به پایان رسید.

پاسارلا سرمربی آرژانتین و دستیارش الخاندرو سابلا

خلاصه ای از بازی هلند و آرژانتین جام جهانی 1998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصاویـر دیـدنـی از بازی آرژانتیـن و هلنـد در جام جهانی 2014 و پیـــروزی آرژانتیــن

خلاصه ای از بازی آرژانتین و هلند جام جهانی 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V E S T A
24-07-2014, 16:51
این فرد شباهت زیادی به دی ماریا ستاره آرژانتین و باشگاه رئال مادرید دارد

V E S T A
25-07-2014, 14:46
دی ماریا از رئالی‌ها ناراحت است،اما هنوز مشخص نیست در این تیم می ماند یا نه؟

به نقل از الکونفیدنشال،آنخل دی ماریا فقط به یک دلیل از مسئولان باشگاه رئال مادرید عصبانی است و تصمیم گرفته تا از این تیم جدا شود.

پس از مصدومیت این بازیکن در بازی مقابل بلژیک در جام جهانی رئالی‌ها ایمیلی را به فدراسیون آرژانتین می فرستند تا به این بازیکن برای بازی در تیم ملی زیاد فشار نیاورند.رئالی‌ها این کار را در مورد رونالدو هم کرده بودند و ایمیلی را با همین مضمون به فدراسیون پرتغال فرستاده بودند.اتفاقی که باعث ناراحتی دی ماریا شده است.به گفته این بازیکن او انتظار نداشته تا رئالی‌ها چنین ایمیلی را به فدراسیون آرژانتین بفرستند و از آنها بخواهند تا به این بازیکن،بازی ندهند.

"فوتبال"

V E S T A
26-07-2014, 12:17
مسی درباره همسرش انتونلا: از وقتی ۵ سالش بود میشناسمش..
دختر عموی بهترین دوست من بود.. بزرگ شدن همدیگه رو دیدیم

مسی بعد از استراحت چند روزه به همراه خانواده اش به بارسلونا بازگشت

*Batman*
26-07-2014, 22:30
پیرو خبری که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته بودم:

«لیونل مسی » ستاره آرژانتینی تیم بارسلون اسپانیا، اخبار منتشر شده مبنی بر حمایت مالی وی از رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد و گفت: از روزنامه فرانسوی که این خبر دروغ را منتشر کرده است، شکایت می کند.

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی الشروق الجزائر روز شنبه نوشت : روزنامه کمپتیتور (LeCompetiteur) فرانسه بر روی صفحه اجتماعی توییتر خود فاش کرد که « لیونل مسی » قصد شکایت از این روزنامه را دارد.

لیونل مسی تصریح کرد: این روزنامه فرانسوی با نشر اکاذیب مبنی بر کمک یک میلیون یورویی از سوی من به اسراییل به من تهمت زده است.

روزنامه یادشده پیش از این از کمک یک میلیون یورویی لیونل مسی به رژیم صهیونیستی بخاطر صعود تیم آرژانتین به دیدار نهایی جام جهانی 2014 خبرداده بود.

این خبر موجب خشم مسلمان بویژه در کشورهای عربی از لیونل مسی شد.

اما مسی همه این اخبار را تکذیب و تاکید کرد که از روزنامه فرانسوی به دلیل حتک حیثیت، شکایت خواهد کرد.

مسی تصریح کرد که به رژیم صهیونیستی کمک نکرده است و کمک های وی فقط برای توسعه بیمارستان ها، مدارس و مردم فقیر جهان اختصاص دارد.

منبع اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V E S T A
27-07-2014, 00:08

V E S T A
27-07-2014, 15:07

V E S T A
29-07-2014, 22:05
شرکت داده های ورزشی «اوپتا»، در تحلیلی آماری از مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴، خاویر ماسکرانو را بهترین هافبک این رقابت‌ها معرفی کرد.

اوپتا یک شرکت جمع آوری داده های ورزشی است که مقر آن در لندن قرار دارد اما در شهرهای لیدز، مونیخ، باسانو دل گراپا، میلان، پاریس، مادرید، مونتویدئو و آمستردام هم دفتر نمایندگی دارد.

این شرکت اکنون با توجه به عملکرد خاویر ماسکرانو هافبک تیم ملی آرژانتین در جام جهانی، وی را به عنوان بهترین هافبک مسابقات جام جهانی انتخاب کرده است.این بازیکن ۳۰ ساله علاوه بر این با ۳۰ تکل موفق، بهترین تکل زن کل مسابقات هم بود. از این نظر استفن دی وری مدافع تیم هلند با چهار تکل موفق کمتر، در مکان دوم قرار دارد.

ماسکرانو به همین نسبت در حملات آرژانتین هم موفق عمل کرد و با ۵۱۵ پاس کامل پس از تونی کروس (۵۴۴ پاس) و فیلیپ لام (۵۳۰ پاس) از تیم آلمان، در مکان سوم بهترین پاس دهندگان قرار گرفت.

"فوتبال"

V E S T A
30-07-2014, 14:26

دیگو مارادونا از آرژانتين به خاطر «بازي نكردن» انتقاد كرده و خواسته سزار لوئيس منوتي، مربي سال 1978 اين تيم كه جام‌جهاني‌ را براي آنها به ارمغان آورد، هدايت تيم را بر‌عهده بگيرد: «اگر تيم را خوب جمع و جور مي‌كرديم، مي‌توانستيم رقيب‌مان را ببريم.»

نه سابه‌يا را دوست دارم نه جانشينش را

اسطوره فوتبال آرژانتين كه نقش زيادي در برد 3 بر 2 اين تيم بر آلمان غربي در جام‌جهاني‌ 1986 داشت، از خوليو گروندونا، رئيس فدراسيون فوتبال اين كشور براي انتخاب مربي انتقاد كرده: «نه سابه‌يا را دوست دارم نه كسي كه قرار است جايگزينش شود، يعني روسو را.» او در بازي خيريه‌اي كه در كوردوبا برگزار شده بود به خبرنگاران گفت: «يكي هست كه فراموشش كرده‌ايم؛ منوتي كه الان بيكار است چون زماني با مافيا مبارزه مي‌كرد.»

5 برابر بهتر

البته سابه‌يا هنوز اخراج نشده و وقت دارد در مورد تمديد قراردادش فكر كند اما مارادونا كه در جام‌جهاني‌ 2010 خودش هدايت تيم را بر‌عهده داشت گفته ليونل مسي زير نظر سابه‌يا نتوانست آن‌طور كه بايد بازي كند: «مسي با من به عنوان يك مربي 5 برابر بهتر از زماني كه با سابه‌يا كار مي‌كرد، فوتبال بازي مي‌كرد. لطفاً در مورد اينكه او چطور براي تيم فداكاري كرد صحبت نكنيد.»

مافيا راه را براي من سخت كرد

ستاره آرژانتين در اين جام جايزه توپ طلا را از آن خود كرد، در كل 4 گل زد و يك پاس گل هم داد تا تيمش براي اولين بار بعد از جام‌جهاني‌ 1990 به فينال راه پيدا كند اما مارادونا به مقايسه وضعيت تيم در زماني پرداخته كه منوتي در جام‌جهاني‌ 1978 و 1982 داشت: «مافيا راه را براي من هم سخت كرد اما هيچ‌وقت نمي‌تواند جلوي مردم را بگيرد كه من را دوست نداشته باشند.»

khabarsport

V E S T A
30-07-2014, 22:29
سرمربی تیم نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ که تیمش با نتیجه یک بر صفر در فینال مقابل آلمان مغلوب شد از سمت خود استعفا داد.

آلخاندرو سابه‌یا بعد از نایب قهرمان کردن تیم ملی آرژانتین در جام جهانی به فدراسیون فوتبال این کشور استعفای خود را اعلام کرد.

تورنمنت مهم بعدی برای آرژانتین رقابتهای کوپا آمه‌ریکا سال ۲۰۱۵ خواهد بود که در شیلی برگزار می شود. بازی رسمی بعدی برای آرژانتین هم بازی دوستانه مقابل آلمان ۳ سپتامبر در دوسلدورف است.
فدراسیون فوتبال آرژانتین به زودی جانشین سابه یا را معرفی خواهد کرد. خوزه پکرمن سرمربی آرژانتینی تیم ملی کلمبیا و جراردو مارتینو سرمربی پیشین بارسلونا در بین نامزدهای جانشینی سابه یا هستند.

"فوتبال"

V E S T A
06-08-2014, 18:02
رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین تایید کرد که خراردو مارتینو احتمالا هدایت تیم ملی این کشور را به عهده می گیرد.

بدنبال استعفای الخاندرو سابه یا از سرمربیگری تیم ملی آرژانتین، این کشور به دنبال یک سرمربی جدید است و مارتینو که بعد از جدایی از بارسلونا مسئولیتی ندارد، به نظر می رسد تنها نامزد این سمت باشد.

لوئیس سگورا که بعد از مرگ خولیو گروندونا به ریاست فدراسیون فوتبال آرژانتین انتخاب شد، گفت: گروندونا قبلا برای هدایت تیم ملی آرژانتین به سراغ مارتینو رفته بود.
وی ابراز امیدواری کرد در جلسه روز پنجشنبه توافقی حاصل شود.

سگورا گفت: اولین اقدام را خولیو انجام داد. قرار بود جلسه ای تشکیل شود که متاسفانه برگزار نشد. اکنون من با مارتینو دیدار می کنم.
مارتینو هدایت تیم ملی پاراگوئه را در جام جهانی ۲۰۱۰ که تا مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها صعود کرد، به عهده داشته است.

"فوتبال"

V E S T A
09-08-2014, 18:59