ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش پیشرفت های html5 و ماژول های css3

ashkan 261
13-05-2014, 18:28
سلام

پس از انتشار نسخه html5 و css3 تمام مرورگر ها و سیستم عامل های موبایل و تبلت به سرعت اعلام سازگاری با این زبان ها را کردند . و تقریبا سیستم تمام کاربران دنیا قابلیت پشتیبانی از این دو زبان را دارند ، لذا طراحان وب برخلاف گذشته می توانند با خیال آسوده از روش های استفاده شده در این دو زبان استفاده کنند .
نکته قابل توجه تطبیق نسخه های قبلی با نسخه های جدید است و این امر موجب شده تا اطلاعات اولیه در مورد نسخه های قدیمی این دو زبان به فراگیری سریع نسخه های جدید کمک کنند .
در این تاپیک قصد دارم که موارد مهم و ویژه ی این دو زبان بخصوص html5 رو خدمت کاربران عنوان کنم .

موارد جدید در html5 :

عناصر ( المنت های ) جدید
کاربرد های جدید
پشتیبانی کامل از css3
قبلیت اجرای مستقل فیلم و موزیک (بدون فلش پلیر یا پلاگین )
پرافیک های 3 بعدی و 2 بعدی مستقل ( بدون عکس)
پایگاه داده محلی
ذخیره سازی محلی
اپلیکیشن های تحت وب

موارد جدید در css3 :

selector / سلکتور ها
بسته مدل ها
بک گراند و حاشیه های جدید و انعطاف پذیر
مدیریت جدید بر عکس ها
افکت های جالب متن ( سایه و روشن،خمیدگی و .. )
تحول سه بعدی و دو بعدی
انیمیشن های تحت css
چیدمان چند لایه ای ( رسپانسیو یا واکنش گرا بودن )
رابط کاربری

در ادامه ویژگی های جدید به عرض خواهد رسید ...

ashkan 261
14-05-2014, 15:24
عنصر canvas در html5 :

این عنصر که بعنای تابلوی نقاشی است وظیفه ی طراحی های برداری را بر عهده دارد ، شما به وسیله canvas می توانید حتی یک عکس گرافیکی ایجاد نمایید که البته برای کشیدن نقاشی و بردارهای زاویه ای از جاوا اسکریپت کمک بگیرید .

نمونه ای از این المنت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاهده نتیجه المنت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرورگرهایی که ازین المنت پشتیبانی میکنند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Internet Explorer 9+, Firefox, Opera, Chrome, and Safari

این المنت به تنهایی از فونت پشتیبانی نمیکند و شما باید توسط جاوا اسکریپت فونت ها را به آن بی افزایید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منابع:
w3schools.com
نویسنده و مترجم اشکان مهین فلاح
طراحی سایت: daneshara.net

behnamy01
14-05-2014, 17:53
این HTML5 و ccs3 حدودا از کی معرفی شدن؟ من یک کتاب آموزش html دانلود کردم مال سال 89 هستش، html 4 خواهد بود پس نخونم؟

ashkan 261
14-05-2014, 19:40
از سال 2008 معرفی شده اما 2014 تکمیل نهاییش انجام میشه ، بخاطر اینکه مرورگرهای خیلی از کاربران سازگاری نداشت تا 2011 بیشتر طراحا ازش استفاده نکردن ولی کم کم css3 اومد رو کار ، هنوز که هنوزه بیشتر برنامه نویسای وب نمیتونن با html5 کار کنن و بیشتر سایت های از css3 بهره می برن ، به طور مثال ضعف های زیادی توی المنت های فیس بوک هست که برای یه html کار براحتی مشهوده