مشاهده نسخه کامل
: موبایل «مشکی» یا «سفید»؟
سلام دوستان
من قصد خرید Galaxy Grand 2 دارم. منتها در انتخاب رنگش مرددم.
خواهش می کنم بزرگواری بفرمایید و فقط در نظرسنجی ایجاد شده، با رای دادن به رنگ مورد علاقه تون به من مشاوره بدید رنگ مشکی رو بیشتر می پسندید یا سفید.
ممنون میشم اگر نکته ای هم هست در پاسخ همین تاپیک فرمایید.
پیشاپیش از لطف بزرگواری تک تک شما عزیزان ممنونم. :n12::n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AmirAs2r
14-05-2014, 23:42
مشکی :)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
soranstar
15-05-2014, 00:38
من خودم رنگ سفید رو خیلی دوست دارم، ولی چون دستم زیاد عرق میکنه و رو گوشی سفید خیلی لک میفته، مجبورم مشکی بگیرم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
" M e H r D a D "
15-05-2014, 01:13
درود
این جزء عجیبترین سوالاتی بود که دیدم! :n02:
انتخاب شما کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره و پیشنهاد من اینه که هر دو رنگ رو باهم توی دستتون بگیرید و هرکدوم که بیشتر به دلتون میچسبید رو انتخاب کنید... (بدون در نظر گرفتن نظر بقیه:n10:)
حالا نظر من:
من خودم رنگ سفید رو بیشتر میپسندم ولی از اونجایی که اسمارت فون هایی که اطرافم میبینم (مخصوصا سومسونگ) بیشتر به رنک سفید هستن و من ترجیه میدم که حداقل کمی متفاوت نسبت به بقیه باشم پس مشکی رو انتخاب میکنم!!!
یه نظر من مشکی بگیرید چون کمتر کثیف میشه و لک میفته
همونطوری که خودتون هم گفتید اگه قرار باشه دستتون زیاد عرق کنه پس گوشی به سرعت کثیف میشه
و اینکه خط و خش تو گوشیه سفید بعد یه مدت خیلی تابلو میشه،چون کثیفی توش نفوذ میکنه و ...
Shadow-Man
15-05-2014, 12:48
اگه نظر من رو میخوای من هر رنگی غیر از مشکی میگیرم چون از وقتی یادم میاد همه گوشی های دور و برم مشکی بوده :دی
اما نظر من مهم نیست باید ببینی خودت از کدوم بیشتر خوشت میاد. می تونی از روش شیر یا اخط استفاده کنی. وقتی سکه رو میندازی بالا تا برگرده پائین می فهمی ته دلت بیشتر دوست داری شیر بیاد یا خط.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.