مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد امکانات نوکیا 7610
نوکیا 7610
29-08-2006, 20:47
با سلام به همگی
آقال من یه سوال درمورد نوکیا 7610 دارم و اینکه من میخام یه شخی با یه شماره خاص وقتی به من زنگ میزنه گوشی جواب نده یعنی اصلا زنگ نخوره یه چیزی تو مایه های بلک لیست که برای کامپیوتر وجود داره میدونم که برای گویی هم هس ولی محلش رو نمیدونم اگه متخصصین لطف کنن و بگن خیلی ممنون میشم
راستی اگر هم نکته یا محلی جالب یا کار آمد در این گوشی که به درد آدم تازه کار بخوره بگید
با تشکر نوکیا 7610
نوکیا 7610
29-08-2006, 21:10
سلام به همگی
آقا من یه کاربر تازه وارد و تازه گوشی خریده هستم
میخاستم بدونم شما برای یک گوشی نوکیا 7610 با مموری 512 چه برنامه هایی رو پیشنهاد میکنید من دانلود کنم بهتره؟
راستی اگه فارسی ساز هم دارید خیلی خیلی ممنون میشم برام بذارین و طریقه نصبشرو هم بگید
یه سوال هم که دارم من آنتی ویروس سیمانتک رو نصب کردم و طریق اپدیتش هم این بود که من برم تو عدد فایل از محل مشخصی دانلود کنم و بعد برم توی گوشی توی فولدر c:\system و بقیه محلهاشولیمن با کابلی که روی خوده گوشی بود رفتم توی گوشی پارتیشن c داشت ولیفولدری به نام سیستم نداشت؟من زدم انتی ویروس بگرده در حین جستجو دیدم به همین فولدر هم رفت ولی من نمیتونم این فولدر رو بینم آیا باید برنامه خاصی داشتهباشم؟یا دشتگاه خاصی؟
من بلوتوث خریدم و برنامه و عکس و .. هم برای گوشی فرستادم و گرفتم ولی همه اینها رو به عنوان اس ام اس میشناسه و در فولدر اس ام اس میره و من هر کاری میکنم نمیتونم از اون محل ببرمش جای دیگه؟میخاستم بدونم روشی هس که من فایلها رو به صورت مستقیم روی مموری بفرستم و در محل اس ام اس نره؟
NINTENDO_DS
29-08-2006, 22:09
خب دونه دونه شما برنامه رو از ديگران نپرس هرچي عشقت ميكشه بريز روش
فارسي ساز نريز گوشيت خراب ميشه
اگر منظورت توي كامپيوتره برو توي كنترل پنل برو توي فولدر اپشن بعد گزينه بعد گزينه view رو انتخاب كن بعد هم اون do not show رو بكن show
وقتي رفت توي اس ام اس ها اپشن رو بزن بعد گزينه سيو رو انتخاب كن بعد محل ذخيره عكس رو انتخاب كن كه ميتونه يا مموري اصلي باشه يا كارت حافظه
اگر بازم مشكل داشتي بپرس
نوکیا 7610
30-08-2006, 17:02
خب دونه دونه شما برنامه رو از ديگران نپرس هرچي عشقت ميكشه بريز روش
فارسي ساز نريز گوشيت خراب ميشه
اگر منظورت توي كامپيوتره برو توي كنترل پنل برو توي فولدر اپشن بعد گزينه بعد گزينه view رو انتخاب كن بعد هم اون do not show رو بكن show
وقتي رفت توي اس ام اس ها اپشن رو بزن بعد گزينه سيو رو انتخاب كن بعد محل ذخيره عكس رو انتخاب كن كه ميتونه يا مموري اصلي باشه يا كارت حافظه
اگر بازم مشكل داشتي بپرس
سلام
ای به چشم فارسی ساز نمیریزم
من برای عکسها مشگلی ندارم ولی مثلاً میخام اهنگ رو یخام بذارم روی مموری
آیا برنامه ایی برای دادن برنامه مثله کابل هس البته از طریق بلوتوث لطفاَ بگيد آخه خيلي نيازه
نوکیا 7610
30-08-2006, 17:03
راستي يه مشگل ديگه من ديروز گوشيم رو شار} كردم امروز ظهر رفتي ميبينم شارژش تموم شده ايا همينطوريه يا مشگلي هس؟
اگه مشگلي هس ميشه را حلشرو هم بگيد يه دنيا ممنون ميشم
Nintendo_ds جان با اجازه
اگه با كابلت مشكل داري برو يا "بلوتوث Usb " بخر. با Usb وصلش كن به كامپيوترت. با گوشيت اسكن كن بلوتوثو! باقيشم تابلوه!
مشكل بعدي كه شارژه! والا تا اونجا كه من ميدونم اگه كار خاصي با گوشين نكرده باشي باطريت تمومش شده! يا بهت انداختنش!
يا وقتي تو نبودي يكي با گوشيت كارهاي از قبيل ظرفشويي. ژانگولر و غيره كرده!!
چاكرم
نوکیا 7610
31-08-2006, 01:40
Nintendo_ds جان با اجازه
اگه با كابلت مشكل داري برو يا "بلوتوث Usb " بخر. با Usb وصلش كن به كامپيوترت. با گوشيت اسكن كن بلوتوثو! باقيشم تابلوه!
مشكل بعدي كه شارژه! والا تا اونجا كه من ميدونم اگه كار خاصي با گوشين نكرده باشي باطريت تمومش شده! يا بهت انداختنش!
يا وقتي تو نبودي يكي با گوشيت كارهاي از قبيل ظرفشويي. ژانگولر و غيره كرده!!
چاكرم
من با كابلم مشگل ندارم ولي ميخام از طريق بلوتوث برنامه به گوشي بدم
من با گوشي اسكن كردم فايل هم به سيستم دادم از سيستم هم به گوشي
ولي اين فايلها رو ميبره تو اس ام اس عكس رو ميشه سيو كرد برنامهرو هم نصب ميكنم و پاك ميكنم ولي ام پي 3 رو چيكار كنم؟
در مورد باطری هم من اون رمزی که میگه گوشی قبلاً استفاده شده یا تعمیر رو زدم هیچ چی نمیشه یعنی میگه گوشی نو؟
در مورد باطری هم 2 تا اسکرین سیور گذاشتم روش یکی پریوانه و غیرس که تا 5 رقیقه صفحه روشن میمونه و بعد میره روی یه اسکرین سیوری که صفحه خاموشه ولی اسکرین سیور کار میکن میخاستم بدونم به خاطر اونا نیس؟
من با كابلم مشگل ندارم ولي ميخام از طريق بلوتوث برنامه به گوشي بدم
من با گوشي اسكن كردم فايل هم به سيستم دادم از سيستم هم به گوشي
ولي اين فايلها رو ميبره تو اس ام اس عكس رو ميشه سيو كرد برنامهرو هم نصب ميكنم و پاك ميكنم ولي ام پي 3 رو چيكار كنم؟
در مورد باطری هم من اون رمزی که میگه گوشی قبلاً استفاده شده یا تعمیر رو زدم هیچ چی نمیشه یعنی میگه گوشی نو؟
در مورد باطری هم 2 تا اسکرین سیور گذاشتم روش یکی پریوانه و غیرس که تا 5 رقیقه صفحه روشن میمونه و بعد میره روی یه اسکرین سیوری که صفحه خاموشه ولی اسکرین سیور کار میکن میخاستم بدونم به خاطر اونا نیس؟
سلام
اولا واسه ام پي 3 چه مشكلي داري؟! منم 7610 دارم! ام پي 3 كه ساپورت ميكنه! اونم مث بقيه سيو كن
اگه كلا باز نميشه يه پلير بايد نصب كني مث ultra mp3
هي! اينو بدون كه اسكرين سيور پيش فرض گوشي دو حالته! يا ساعت و تاريخ يا نوشته!
پس بقيه چيزا برنامه است كه خودت نصب كردي!
اسكرين هايي مث آكواريوم باطري رو به سرعت خالي ميكنن
اگه دكمه منو رو نگه داري ميبيني كه اونجا مونده! پس در حال اجراس! پس باطرييي پر! شارژ پر!
چاكرم!
نوکیا 7610
02-09-2006, 14:06
اقا پویان خیل ممنون یه به جاهایی رسیدم
یه سوال دیگه داشتم من بالای گوشی علامت دو تا فلش یکی رفتیکی برگشت که البته خیلی هم کوچیکه و یکیش به رنگ سبز یکیش به رنگ زرد یا نارنجی
خلاصه میخاستم بدونم این چیه؟
با تشکر
اقا پویان خیل ممنون یه به جاهایی رسیدم
یه سوال دیگه داشتم من بالای گوشی علامت دو تا فلش یکی رفتیکی برگشت که البته خیلی هم کوچیکه و یکیش به رنگ سبز یکیش به رنگ زرد یا نارنجی
خلاصه میخاستم بدونم این چیه؟
با تشکر
سلام
پويان نه و پويا!
خواهش ميكنم
اگه بالاي گوشي منظورت زيره باطريه كه به اين قراره:
اوني كه بالاه بايد ماله اس ام اس اي باشه كه FAIL شده و توي OUTBOX ات مونده
برو تو Message بعد تو OUTBOX بعد اونجا اس ام اس هايي كه نرفته هستن! پاكشون كن
اوني كه پايينه اگه پيچ هم خورده باشه (كه احتمالا خورده) ماله Missed Call هستش
برو تو log بعد تو recent calls بعد تو missed call كه با اين كار فلشه خودش ميره!
اگه نشد بگو تا ببينم چي ميشه
چاكرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.