PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

صفحه ها : 1 [2]

MCSE MAN
23-06-2014, 22:54
چه سوت و کور شد تاپیک!
مثل اینکه دی شیلیو واسه به این بازی بالاخره میتونه برسه. حالا باید ببینیم تا چه حد آماده است و تو ترکیب قرار میگیره یا نه. آباته که اصلا به درد نمیخوره. امیدوارم دوباره دارمیان رو بذاره دفاع راست
از او نطرف دروسی مصدومه و به این بازی نمیرسه. چقدر مصدوم دادیم از قبل جام جهانی تا حالا!
حالا باید دید پراندلی سیستم بازی تیم رو عوض میکنه یا نه

B3HZ@D
23-06-2014, 23:07
گفته شده که قراره با سیستم نوین 3-5-2 در مقابل اروگوئه قرار بگیریم . نمیدونم چه چیز مهم و ویژه ای توی 3-5-2 هست که توی 4-3-3 و 4-2-3-1 نیست ؟!
یک سیستم منسوخ و فراموش شده رو همچنان اصرار دارن که مورد استفاده باشه و از اون طرف هم انتظار نتیجه گیری دارن .
البته یک مشکل دیگه ای هم هست و اینه که پراندلی هر سیستمی هم که بخواد بازی کنه در هر صورت از هافبک وسط در پست های غیر تخصصی استفاده میکنه .

مثلا قرار دادن مارکیزیو که هافبک وسط هست در هافبک چپ یا هافبک راست که کاملن مشخص هست توانایی و سرعت بازی در این مناطق رو نداره .
استفاده از تیاگو موتا که هیچ چیز خاصی به ایتالیا اضافه نمیکنه و توی این چند سال در تیم ملی هیچ چیز خاصی از اون دیده نشده .

کلن به نظر میاد پراندلی توی رودروایستی گیر کرده و چون هافبک زیادی دعوت کرده برای همین میخواد همه رو با هم بازی بده .
از یک طرف بازی ایتالیا کاملا یکنواخت و قابل پیش بینی میشه و از طرف دیگه سرعت بازی تیم به شدت گرفته میشه .

جای خالی بازیکنی مثل جوزپه روسی به شدت احساس میشه ... مصدومیت مونتولیوو هم قشنگ تاثیرش رو گذاشته و هافبک دونده اون وسط نداریم
مونتولیوو میتونست خلاقیت و قدرت پاس تیم رو بیشتر کنه که متاسفانه مصدوم شد .

تا موقعی که عنصر سرعت به بازی تیم اضافه نشه به طور حتم مقابل تیم های قدرتمند به مشکل میخوریم . با این وضعیت من شانس اروگوئه رو برای پیروزی بیشتر میدونم .

united
23-06-2014, 23:10
چه سوت و کور شد تاپیک!
مثل اینکه دی شیلیو واسه به این بازی بالاخره میتونه برسه. حالا باید ببینیم تا چه حد آماده است و تو ترکیب قرار میگیره یا نه. آباته که اصلا به درد نمیخوره. امیدوارم دوباره دارمیان رو بذاره دفاع راست
از او نطرف دروسی مصدومه و به این بازی نمیرسه. چقدر مصدوم دادیم از قبل جام جهانی تا حالا!
حالا باید دید پراندلی سیستم بازی تیم رو عوض میکنه یا نه
من بیشتر از هر چیزی نگران آب و هوا هستم (مخصوصا که بازی در ساعت یک بعد از ظهر به وقت محلی انجام میشه)
اگه این بازی رو به سلامت رد کنیم بقیه بازیها چه از نظر زمانی و چه مکانی بهتر میشه

Sara
24-06-2014, 13:55
ترکیب احتمالی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدارهای پیشین:

آخرین اخبار :

* به احتمال فراوان تیم ایتالیا در این مسابقه با 3 مدافع بازی خواهد کرد.
* حضور دنیله ده روسی در این بازی هنوز مشخص نیست و کاندروا و آباته هم احتمالا در این دیدار حضور ندارند.
* مارکو وراتی و دی سیلیو در ترکیب اصلی حضور خوهند داشت.
* حضور دیگو لوگانو به دلیل مصدومیت در هاله ای از ابهام است.
* لوییس سوارز در کتار کاوانی زوج خط حمله اروگوئه را تشکیل می دهند.
طرفداری

aqua2012
24-06-2014, 20:48
مارکیزیو اخراج و کار ایتالیا سخت شد:n29:

Milad4171
24-06-2014, 21:10
آقا این داوره هم فکر کنم باید بندازنش بیرون

هم اخراج بی موردد
گاز گرفتن سوارز
الانم که .... گل خوردیم :n03:

نمیدونم ایتالیا هم از داور شکایت میکنه؟؟؟؟
این داوررر حسابی داره به نفع ارگوئه سوت میزنه!!!!

Yi Yi
24-06-2014, 21:15
کسالت آورترین تیم این جام.

aqua2012
24-06-2014, 21:16
ایتالیا داره حذف میشه:n29:

MORINIO
24-06-2014, 21:29
سوارز = حرومزاده ترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان :n21:

من هیچ حرفی ندارم

aryna
24-06-2014, 21:31
ایتالیا هم حذف شد

چه جامی میشه این جام بدون ایتالیا -اسپانیا - انگلیس

واقعا که!

B3HZ@D
24-06-2014, 21:33
آقا این داوره هم فکر کنم باید بندازنش بیرون

هم اخراج بی موردد
گاز گرفتن سوارز
الانم که .... گل خوردیم :n03:

نمیدونم ایتالیا هم از داور شکایت میکنه؟؟؟؟
این داوررر حسابی داره به نفع ارگوئه سوت میزنه!!!!

اخراج مارکیزیو درست بود .
من همون موقع گفتم با این سیستم مزخرف 3-5-2 بازی رو میبازیم و شانس رو به اروگوئه میدم . همینم شد و ایتالیا حذف شد .
نتیجه تفکرات پوسیده و واپس گرایانه همین میشه .

طبق معمول هم پراندلی همینطور هافبک به تیم اضافه کرد ... آخرش که چی ؟! هدف و فلسفه پشت این تعویض ها چیه ؟!
همون بهتر که ایتالیا رفت کنار تا بفهمن فوتبال امروزی تغییر کرده و با این سبک بازی که دو نفر رو بذاری جلو و براشون چپ و راست سانتر بکنی نمیشه راه به جایی برد .

به هر حال از قبل این وضعیت قابل پیش بینی بود ... اتفاق هم افتاد و جای تعجبی نیست .
برای اطلاعات بیشتر رجوع شود به پستهای بنده :n02:

united
24-06-2014, 21:36
باز هم ایتالیا رو با داوری سر بریدن تففففف:n21:
کسی یادش میاد برزیل به دلیل اشتباه داوری حذف شده باشه؟!

MCSE MAN
24-06-2014, 21:36
خوب به سلامتی حذف شدیم و حداقل دیگه شاهد همچین نمایش ضعیفی نخواهیم بود
فقط تنها ناراحتی که وجود داره اینه که به تیمی باختیم که اصلا حقش نبود و داور هم که ...
کاملا مشخصه داورا دارن سعی میکنن همه اروپایی ها رو حذف کنن

پراندلی فکر کنم ترسوترین ایتالیای تاریخ رو ساخت!
تا قبل گل که من دیدم اصلا هیچ موقعیت خاصی نداشت

خلاصه بازی ایتالیا - آلمان 2006 رو دارم. انصافا آدم لذت میبره از بازی. اینم به خاطر بازیکنا نیست، به خاطر شجاعتیه که تیم داره و تو آلمان اونجوری هجومی جلوشون بازی میکنه

shifter
24-06-2014, 21:38
گند بزنن به این بازی:n03:
مارکیزیو چرا اخراج شد اخه ؟؟ ته تهش کارت زرد داشت...
خود تیم هم چرا اینجوری بازی میکرد ؟ خیلی شل گرفته بودن..واقعا بازی تیم جوری بود که امید هم نمیشد داشت به گل زدن...
واقعا چرا...؟:n15:

امید رض
24-06-2014, 21:38
باین که ازماکارونی ایتالیایی خاطره دارم خیلی ناراحت شدم که ایتالیا حذف شد

نادر1368
24-06-2014, 21:42
داور خنگ نيش سوارز رو نديد! ولي جايي كه مي تونست كارت زرد بده قرمز داد اي لعنت بر شانس و فيفا و داور! البته ايتاليا حتي معمولي هم نبود مثل بازي با كاستاريك بود نيمه اولش!
نيمه دوم با افزايش فشار اروگوئه ميشد اميدوار بود كه با همت داور نا اميد شديم. ناراحتم از حذف تيم و پايان كار پيرلو و بوفون به اين شكل:n28:

united
24-06-2014, 21:42
گذشته از اینکه در گروه سختی بودیم و در گروهمون دو تیم از آمریکای جنوبی در گروه بودند که کاملا به آب و هوای منطقه عادت داشتند، هر سه بازی در گرمترین و بدترین ورزشگاههای ممکن انجام شد!!! واقعا که بدشانسی از سر و روی ایتالیا میباره!!

Sh-Meteor
24-06-2014, 21:46
واقعا متاسفم...
ایتالیا هشت ساله از گروهش بالا نمی آد...
واقعا ایتالیا 2006 قهرمان شده بود؟؟؟

arash-king
24-06-2014, 21:48
تــمــام شـــد :n03:

بــدتـــرین بـازی از ایــتالیــا بـود که شــاهـدش بــودم ، افتضــاح بـودن افتضـــــاح
تـا اونـجـایـــی کـه مـن دیــدم ، هیـــچ موقعیــتی نداشتیـــم
اگـــه آقــای بالوتــلی اون موقعیــت هـا رو جلــوی کاسـتاریــکا خــراب نمیــکرد الــان اینـطوری نبودیـــم :n30:

قـبل از جـام گفتــم حـذف میـشیـم دوستـان موضـع گرفـتن و گفتــن "تو هوادار ایتالیا نیستی" و از این حرفا.....
حالا میخوام بدونم کـجـان !!؟؟ حرفی بـرای گفتـن دارن ؟!

PSYCHO_MAN
24-06-2014, 21:52
:angry:
اون آشغال حیوون اگه محرومش نکنن باید گند بگیرن سر در فیفا رو
حالم ازش بهم خورد
ایتالیام جونی نداشت بعد 10 نفره شدن
خیلی عصبانیم جام دیگه تموم شد برام . این از ایتالیا اونم از پرتغال فقط مونده ایران که شاید شگفتی کنه

hermione
24-06-2014, 21:52
ترسو ترین تیم تاریخ ایتالیا رو امروز دیدم والسلام .

B3HZ@D
24-06-2014, 21:56
گذشته از اینکه در گروه سختی بودیم و در گروهمون دو تیم از آمریکای جنوبی در گروه بودند که کاملا به آب و هوای منطقه عادت داشتند، هر سه بازی در گرمترین و بدترین ورزشگاههای ممکن انجام شد!!! واقعا که بدشانسی از سر و روی ایتالیا میباره!!

اینا بهانه است . مگه بقیه تیم های اروپایی که صعود کردن و یا عملکرد خوبی داشتن به این آب و هوا عادت داشتن ؟!
خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم .

واقعا متاسفم...
ایتالیا هشت ساله از گروهش بالا نمی آد...
واقعا ایتالیا 2006 قهرمان شده بود؟؟؟

!!!!!
نه عزیز . ایتالیا در اصل در دو دوره جام جهانی نتونسته از گروهش صعود کنه .
این هشت سالی که شما فرمودین مثل این میمونه که ایتالیا هشت سال پی در پی در مرحله گروهی باشه و نتونسته باشه صعود کنه !
در صورتی که اینطور نیست و این جمله غلطه :n02:

Milad4171
24-06-2014, 21:57
من تا پایان بازی های گروهی ، عزای عمومی اعلام میکنم!
:n14:

Sh-Meteor
24-06-2014, 21:59
!!!!!
نه عزیز . ایتالیا در اصل در دو دوره جام جهانی نتونسته از گروهش صعود کنه .
این هشت سالی که شما فرمودین مثل این میمونه که ایتالیا هشت سال پی در پی در مرحله گروهی باشه و نتونسته باشه صعود کنه !
در صورتی که اینطور نیست و این جمله غلطه :n02:
درست میگین.
منم منظورم همین بود منتهی جمله بندی درستی نبود...
ولی باز اصله موضوع همینه...

Ahmad
24-06-2014, 22:12
چقدر ایتالیا خوب شروع کرد و چقدر بد تموم کرد

این گروه مرگ، مرگ بزرگان رو رقم زد

گرچه ناراحتم اما یاد ویدئوی معرفی ایتالیا میفتم که قبل از بازی دیدم و داشت اشکم در میومد

ایتالیا ،‌ همیشه ایتالیا است. حتی اگه ببازه یا حذف بشه.

همواره دوستش داشته و خواهـ(ـیـ)ـم داشت.

ببینید یا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n12:

united
24-06-2014, 22:13
اینا بهانه است . مگه بقیه تیم های اروپایی که صعود کردن و یا عملکرد خوبی داشتن به این آب و هوا عادت داشتن ؟!
خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم .
من همه بازیها رو دقیق بررسی کردم بازی اول ایتالیا خیلی خوب بود چون در ساعت شش بعد از ظهر به وقت محلی انجام شد دو بازی بعدیش علاوه بر اینکه هر دو رقیبش از آمریکای جنوبی بودند در ساعت یک بعد از ظهر به وقت محلی و در شهرهای شمالی برزیل انجام شد که منطقه استوایی و بسیار بدیه
بقیه تیمهای اروپایی که نتیجه خوبی گرفتند همگی یا در شهرهای جنوبی و معتدل برزیل انجام شده و یا در شب به وقت محلی انجام شده
از این بابت ایتالیا و انگلیس بدشانسترین تیمها بودند

banii
24-06-2014, 22:19
اگه مونتولیوو و جوزپه روسی مصدوم نمیشدند یا اگه توتی دعوت میشد توی این 2 بازی اینقدر بینوا نبودیم ...

برزیلیا سر میبرند مث گوسفند

فاتحه این جامو بخونیم :n21:

پ ن :

SA3EDLORD
24-06-2014, 22:44
اگه مونتولیوو و جوزپه روسی مصدوم نمیشدند یا اگه توتی دعوت میشد توی این 2 بازی اینقدر بینوا نبودیم ...

برزیلیا سر میبرند مث گوسفند

فاتحه این جامو بخونیم :n21:

شما احتمالا خطای پنالتی واضحی که روی کاوانی شد رو ندیدی؟

banii
24-06-2014, 22:51
شما احتمالا خطای پنالتی واضحی که روی کاوانی شد رو ندیدی؟
قبل از پنالتی (به گفته شما) آفساید بود.

lionf3
24-06-2014, 22:55
ایتالیا من یکی رو که ناامید کرد.
اما ما با یه برد طرفدارِ آتزوری نشدیم که با یه باخت ازش دل بکنیم
/|\
این تیم یه خونه تکونیِ اساسی میخواد.
پراندلی اگه قرارِ بمونه باید هم به جوون تر ها بیشتر بازی بده
هم سیستم بازیش رو عوض کنه.

به امید موفقیت در آینده

SA3EDLORD
24-06-2014, 22:55
قبل از پنالتی (به گفته شما) آفساید بود.
تو تصویر نیفتاد اما چند دقیقه پیش برنامه 2014 از یه زاویه دیگه نشون داد دو تا بازیکن ایتالیا آفساید رو مثه مرد پر کرده بودند.
به هر حال منم ناراحت شدم برای ایتالیا یعنی بیشتر برای پیرلو و بوفون که احتمالا اخرین جام جهانیشون بود. :n16:

kotlet110
24-06-2014, 22:59
جام جهانی کم کم داره بی مزه میشه. ایتالیا هم حذف شد :n15:

Sh-Meteor
24-06-2014, 23:04
جام جهانی کم کم داره بی مزه میشه. ایتالیا هم حذف شد :n15:

چرا ؟؟؟
دلیل تون برای بی مزگی چیه؟؟

kotlet110
24-06-2014, 23:11
چرا ؟؟؟
دلیل تون برای بی مزگی چیه؟؟
چون جام 90 و 94 رو خوب یادمه!

Sh-Meteor
24-06-2014, 23:17
چون جام 90 و 94 رو خوب یادمه!
wow!
من متولد 94 ام و مسلما ندیدم...
ولی 94 که برزیل قهرمان شد و اگه اشتباه نکنم 90 هم آلمان.

kotlet110
24-06-2014, 23:19
اما تو هیچ کدومشون زرتی ایتالیا حذف نشد همون اول.
یکش دوم شد ویکی سوم.
دلم برای بوفون سوخت:n27:

Sh-Meteor
24-06-2014, 23:28
اما تو هیچ کدومشون زرتی ایتالیا حذف نشد همون اول.
یکش دوم شد ویکی سوم.
دلم برای بوفون سوخت:n27:
فکر کنم اونیکه ایتالیا دوم شد 94 بود که به برزیل باخت و کمک داور هم فنایی بود.
.
من بیشتر از همه تو ایتالیا پیرلو رو دوست دارم...
یعنی فوق العاده دوسش دارم... (( اصلا به خاطر پیرلو طرفدار میلان شدم ))
.
.
ولی چرا ایتالیا 2006 رو دوست ندارین؟؟ اونجا که اول شدین...

Stream
24-06-2014, 23:29
جای بهونه آوردن نیست.. مقصر خود ایتالیا بود. بازی ضعیف مقابل کاستا ریکا و بازی با ترس و لرز در اینجا + حرکات ریسکی که بالوتلی هم شانس آورد همون نیمه اول اخراج نشد و این حرکت عجیب مارکیزیو که واقعا من شاخ در آوردم!! :n23: ایتالیا وقتی اونقدر خوب بازی رو تحت کنترل داشت باید سعی می کرد فشار بیاره تا یک گل بزنه، نه اینکه در نیمه دوم ترکیب رو دفاعی تر کنه و همین نهایتا باعث شد اینطوری حذف بشه. بیشتر از همه ضعف مربیگری و استراتژی بود.

Barsoneri
24-06-2014, 23:33
تیم بی انگیزه ای بود
ایتالیا باید نسل عوض کنه
تیمهای ایتالیا و اسپانیا دو تا از بی انگیزه ترین تیمهای این جام بودند و هردو حذف شدند
اصلا چیزی بنام تعصب تو این تیم نبود
و تعویض ها هم فاجعه
کسی میدونه این مارکو پارولو برای چی اومد تو زمین و چکار کرد و اصلا چرا دعوت شد؟؟؟

kotlet110
اولا من طرفدار ایتالیا نیستم
دوما کی گفتم ایتالیا 2006 رو دوست ندارم؟
بحث من کلا این بود وقتی تیمای بزرگ اینطوری حذف میشن ادم حالش گرفته میشه کلا . قشنگی جام جهانی بنظر من اینه که ببینی تیمای بزرگ دارن در مقابل هم بازی میکنن .همه این تیمای بی نام ونشونهم که اومدن بالا دور بعد همه حذفن اما حیف که جای بعضی بزرگان خالیه
شما خودت دوست نداشتی انگلیس و ایتالیا و اسپانیا بیان بالا که بازیهای پر شور و هیجان بیشتری رو دور بعد ببینی؟

امید رض
جای بهونه آوردن نیست.. مقصر خود ایتالیا بود. بازی ضعیف مقابل کاستا ریکا و بازی با ترس و لرز در اینجا + حرکات ریسکی که بالوتلی هم شانس آورد همون نیمه اول اخراج نشد و این حرکت عجیب مارکیزیو که واقعا من شاخ در آوردم!! :n23: ایتالیا وقتی اونقدر خوب بازی رو تحت کنترل داشت باید سعی می کرد فشار بیاره تا یک گل بزنه، نه اینکه در نیمه دوم ترکیب رو دفاعی تر کنه و همین نهایتا باعث شد اینطوری حذف بشه. بیشتر از همه ضعف مربیگری و استراتژی بود.

سلام رئیس بزرگ

albertxx
24-06-2014, 23:38
خداوکیلی ایتالیا فقط واسه مساوی اومده بود

بالوتلی که همیشه رو سر و کله حریف بود
صحنه ای که کارت زرد گرفت با پا رفت رو سر حریف !! (( شانس آورد اخراج نشد ))
چنتا صحنه دیگه هم اصلا خوب نبود !!

این Chiellini هم همیشه داشت رو زمین می افتاد و فقط منتظر بود داور روش خطا بگیره !!!
نصف حرکات تمارض بود !!!
از همون اول بازی هم کلا باد بهش میخورد می افتاد رو زمین !!! :n29: (( البته بجز گاز سوارز ))

البته داور هم سوتی زیاد داد
ولی واقعا ایتالیا فقط واسه مساوی اومده بود و از همون اول هم انگیزه ای واسه حمله و گل زدن نداشت !!!

Sh-Meteor
24-06-2014, 23:41
اولا من طرفدار ایتالیا نیستم
دوما کی گفتم ایتالیا 2006 رو دوست ندارم؟
بحث من کلا این بود وقتی تیمای بزرگ اینطوری حذف میشن ادم حالش گرفته میشه کلا . قشنگی جام جهانی بنظر من اینه که ببینی تیمای بزرگ دارن در مقابل هم بازی میکنن .همه این تیمای بی نام ونشونهم که اومدن بالا دور بعد همه حذفن اما حیف که جای بعضی بزرگان خالیه
شما خودت دوست نداشتی انگلیس و ایتالیا و اسپانیا بیان بالا که بازیهای پر شور و هیجان بیشتری رو دور بعد ببینی؟
کسی تضمین می کنه اگه اسپانیا یا انگلیس میومدن بالا بازی ها پر شور و هیجان تر می شد؟؟؟ انگلیس توی سه تا بازی فقط یه گل زد...
اسپانیا و انگلیس ( مخصوصا انگلیس ) امسال فقط اسم داشتن...

REZAHOSEYNGANI
24-06-2014, 23:41
عجب جام مضخرفی...تیم های مدعی حذف شدن...پراندلی و رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا استعفا دادن.
جدایی از بحث فنی پراندلی خیلی با شخصیت بود...یه ایتالیایی واقعی بود.

mohammad_87
25-06-2014, 00:12
سلام دوستان
بعد از بازی اعصاب نداشتم اصلا
اون موقع میخواستم بیام از نادیده گرفتن گاز گرفتن سوآرز بگم که چرا حداقل کمک داور چیزی ندید؟از بدشانسی بگم از .........
اما الان که نگاه میکنم،میبینم شاید اونها هم میتونست کمی به ایتالیا کمک کنه و شاید حتی صعود میکرد اما این ایتالیا به نیمه نهایی هم نمیرسید.

در بین این سه بازی،بازی اول از همه بهتر بودیم،بازی دوم افتضاح به معنای واقعی و بازی سوم هم کمی از بازی دوم بهتر بودیم

بعد از بازی اول گفتم با تکمیل شدن خط دفاعی میشه به این تیم امید بیشتری داشت و سایر نقاط ضعف رو هم میذاریم به پای اینکه اولین بازی بود و بازی هم مقابل مهمترین حریف یعنی انگلیس بود
اما در دو بازی بعد دیدیم که تیم فقط یک کار بلده و اون هم حرکت از عمقه.حالا فرقی نداره که حریف داره با 6 مدافع بازی میکنه یا بیشتر

امروز کمی حرکات از کناره ها بیشتر شد اون هم بخاطر سیستم 2-5-3 بود و معدود موقعیتهای ایتالیا هم با همون حرکات از کناره ها بود اما تیمی که مهاجم نداره بهتر از این هم نمیشد

تنها امید گلزنی ایتالیا در این 23 نفر به بالوتلی و ایموبیله بود،ماریو که مثل بازیهای امسال میلان اکثرا در حاشیه بود تا در بازی
ایموبیله هم خوب تغذیه نشد و امروز خودش هم بد بازی کرد،کاسانو هم که کلا تعطیل و غیبت مهاجمان آماده تر و دعوت نشدن اونها هم که قبلا بحث شده

تغییر سیستم امروز به 2-5-3 هم که تقزیبا پیاده سازی یک نمونه از یووه بود که موفق نبود شاید اگه همون 1-5-4 یا 2-4-4 بازی میشد،نتیجه دیگری رقم میخورد

اروگوئه هم نسبت به ایتالیا و انگلیس خیلی سرتر نبود و فقط از موقعیت هاش بهتر استفاده کرد اما حالا که صعود کرده و ایتالیا هم حذف شده،دیگه هر چی بگیم بجز حسرت فایده دیگری نداره
این جام هم برای ایتالیا تموم شد،حالا با کناره گری پراندلی،باید منتظر یک تصمیم درست بود تا این تیم رو با یک پوست اندازی ابتدا برای یورو 2016 فرانسه آماده کرد و سپس برای جام جهانی 2018 روسیه

به امید آینده بهتر

united
25-06-2014, 00:17
2002 هم همینطور بود تیمهایی مثل ایتالیا اسپانیا و انگلیس با کمک داور حذف شدند تا راه برای قهرمانی برزیل باز بشه! شاید امسال هم قراره فیفا برزیل رو قهرمان کنه

jack82
25-06-2014, 00:30
بله تا حدودی داوری دست داشت ولی واقعیت اینه که ما تو دو تا بازی اخر به ویژه کاستاریکا نشون دادیم که شایستگی حذف شدن داشتیم و نشانی از دوران شکوهمون نداشتیم.به امید بهتر شدن تیم و قهرمانی تو یورو:n03:

B3HZ@D
25-06-2014, 00:44
چزاره پراندلی به صورت رسمی از مربیگری تیم ملی ایتالیا کناره گیری کرد .

آبته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا هم بعد از ناکامی ایتالیا از سمت خودش استعفا داد و آلبرتینی جای اونو گرفت .

powerslave
25-06-2014, 00:57
جای بهونه آوردن نیست.. مقصر خود ایتالیا بود. بازی ضعیف مقابل کاستا ریکا و بازی با ترس و لرز در اینجا + حرکات ریسکی که بالوتلی هم شانس آورد همون نیمه اول اخراج نشد و این حرکت عجیب مارکیزیو که واقعا من شاخ در آوردم!! :n23: ایتالیا وقتی اونقدر خوب بازی رو تحت کنترل داشت باید سعی می کرد فشار بیاره تا یک گل بزنه، نه اینکه در نیمه دوم ترکیب رو دفاعی تر کنه و همین نهایتا باعث شد اینطوری حذف بشه. بیشتر از همه ضعف مربیگری و استراتژی بود.واقعاً همینطوره. من تو همون بازی کاستاریکا میترسیدم نکنه اینا بخوان به حداقل راضی شن و با کمترین امتیاز بخوان برن مرحلۀ بعد. تو اون بازی ترکیب هافبک ها یه جوری بود که دفاعی تر بود (به ویژه بازی نکردن وراتی). و البته خط حملۀ فقیر تیم که آخر هم کار دستش داد. بالوتلی بعد از اون حرکتش و اختارش یه نیمچه هند هم انجام داد که البته عمد نبود و توپ سیه پاس بلند بود که خورد زمین و بلند شد ولی از یه طرف ذهنیت ایجاد میکرد و از طرف دیگه تصورش سخت نبود که دوباره کارت بگیره. اون پریدنش رو بازیکن حریف خیلی برای تیم گرون تموم شد.ولی جداً من اعتقاد دارم که حرکت مارکیزیو اخراج نداشت. حرکتش بیدلیل بود و اتفاق خاصی نمیفتاد اگه توپ رو از دست میداد ولی شدت زیادی نداشت و داور سخت گیری بیش از اندازه کرد.در مورد پراندلی و ضعف استراتژی هم واقعاً نمیشه خرده گرفت. دستش خالی بود. به هر حال باید ابزار هم میداشت. تیم سال 2006 رو هم کسی (حد اقل من) ازش انتظار قهرمانی نداشت (نداشتم) ولی بازیکنهای ترکیب اون تیم رو مقایسه کنی با الان آدم سرش گیج میره.کلاً ایتالیا احتیاج به یه کار پایه ای داره تا چند سال دیگه بتونه سرپا شه. متاسفانه این حرف ها رو 2010 هم زدیم ولی تو خواب خرگوشی موندن و باز متاسفانه اون پیروزی های یورو 2012 باعث شد باری به هر جهت پیش برن. قطعاً افتی رو که ما تو باشگاه های ایتالیا و نبود ستارۀ مطرح ایتالیایی در سطح اول فوتبال اروپ مشاهده کردیم رو سران فوتبال ایتالیا هم دیدن. امیدوارم اینبار دیگه دست به تغییرات بزنن. دیگه چاره ای هم ندارن چون بازیکنهای کلیدی این تیم دیگه همه بالای 32 سال سن دارن.

Milad4171
25-06-2014, 01:06
یه جا خوندم که نوشته اگر گاز گرفتن سوارز اثبات بشه از طرف فیفا احتمال داره تا 25 بازی محروم بشه !

یه بار دیگه گاز گرفته بوده 10 جلسه محروم شده. کلا زیاد گاز میگیره...

albertxx
25-06-2014, 01:19
یه جا خوندم که نوشته اگر گاز گرفتن سوارز اثبات بشه از طرف فیفا احتمال داره تا 25 بازی محروم بشه !

یه بار دیگه گاز گرفته بوده 10 جلسه محروم شده. کلا زیاد گاز میگیره...

باشگاهی دیگه ؟؟
اگه این خبر صحت داشته باشه میتونه به آینده حرفه ای سوآرز لطمه بزرگی بزنه

درحالی که باشگاه های زیادی تمایل به خرید سوارز با مبلغ هنگفت دارن با این کارش عملا تیشه به ریشه خودش زد
و دیگه فکر نکنم باشگاهی مایل باشه سوآرز رو بخره (( 80 میلیون بدن کل فصل محروم باشه ؟:n02: ))

تو لیورپول هم با مشکل مواجع میشه !!

امیدوارم یه حال اساسی بهش بدن
یه فصل کامل محرومش کنن تا زمین فوتبال رو با جای دیگه اشتباه نگیره !!:n24:

m2stech
25-06-2014, 06:08
من هنوز تو شوک موندم که چی به چی شد...
arash-king کجایی؟ همونی که گفتی شد...

arash-king
25-06-2014, 13:56
من هنوز تو شوک موندم که چی به چی شد...
arash-king کجایی؟ همونی که گفتی شد...

به قرآن منم ناراحــتم ولی میدونستم همین اتفاق میفته
من قبل از جام گفتم حذف میشیم ، چون بازیکنایی که دعوت شده بودن در حد تیم ملی نبودن
میدونستم این تیم با این بازیکنا به هیچ جا نمیرسه

دلم فقط از این میسوزه که آخرین بازی پیرلو توی تیم ملی همراه با حذف از گروهی بود :n28:

italy2006
25-06-2014, 15:54
درسته که ما تو بازی با کستاریکا ضعیف بودیم و سزازوار باخت.

اما در بازی با اروگویه حرکت احمقانه مارکیزیو که نشان دهنده خستگی روانی او داشت و حتی در محلات بازیکن صاحب توپ نمیاد خطا بکنه بلکه اون که داره دریبل میشه باید این کار بکنه روند بازی رو عوض کرد و اروگویه که یک تیم ضعیف بود به صرافت بندازه برای گل زدن......ذر کنار مارکیزیو داور هم با مجارات شدید او و اخراج نکردن سوارز همه چی رو خراب تر کرد.

MCSE MAN
25-06-2014, 19:12
اینکه ایتالیا قبلا بازیکنای با کیفیت تری داشت که شکی نیست ولی اینکه بعضی از دوستان میگن دست مربی خالی بود و اینا رو اصلا قبول ندارم
الآن مثلا کاستاریکا چه بازیکن خاصی داشت که به 7 امتیاز صعود کرد؟!! یعنی بازیکنامون از تیمایی مثل کاستاریکا، مکزیک، کلمبیا و ... بدتر بودن؟
نه دوستان، فرق ایتالیا با این تیما در شجاعت و ترسو بودن مربیاشون بود

من به جز نیمه اول بازی با انگلیس و 10 دقیقه آخر بازی با اروگوئه،بقیه بازی های تیم رو دیدم. تو این مدت کلا ایتالیا روی هم 5 موقعیت درست و حسابی هم نداشت. فقط 2 تا موقعیت خوب جلوی کاستاریکا داشت که جناب بالوتلی لطف کردن و ...

وقتی آقای پراندلی به بهونه سن بالا یا مشکلات فیزیکی کسایی مقل روسی و توتی رو دعوت نمیکنه، بایدم اینجوری نتیجه بگیره. همچین پراندلی قبل مسابقات گفت من شرایط فیزیکی بازیکنا برام خیلی مهمه و خیلی از بازیکنا رو به این دلیل دعوت نکردم گفتم حتما تیم میخواد انقدر سریع و دونده بازی کنه که همش مشغول حمله و پرس کردن باشیم! ولی الآن دیدیم یکی از کم تحرک ترین تیم های جام بودیم!
همون موقع که فهمیدم شماره 10 تیمی که همیشه شماره 10 هاش جزو بهترین های جهان بوده رو کاسانو پوشیده، فاتحه تیم رو خوندم

تو سالی که باسلون و بایرن با اون سبک تملک توپشون به اون مشکلات خوردن و بعد اسپانیا اونجوری نابود شد تو جام، ایتالیایی که هیچوقت تملک توپ براش مهم نبوده رو دیدیم که داره به همین روش بازی میکنه!!

B3HZ@D
25-06-2014, 20:17
تیم همینطوریش سرعت نداره بعد شما میگی چرا توتی دعوت نشده ؟! با تمام احترام توتی توی دوران جوانی و اوجش هم بازیکن دونده ای نبوده و الان هم با بالا رفتن سنش به طور حتم استقامت اون کمتر شده .
ایراد اصلی اونجاست که بیشتر مربیان ایتالیایی به سمت سیستم های به روز فوتبالی نمیرن و اصرار دارن که از سیستم های تاریخ مصرف گذشته همچنان استفاده کنن .
البته تعداد کمی از مربیان هستن که از سیستم های مدرن استفاده میکنن ولی بیشترشون همچنان راه گذشته رو طی میکنن .

همین ایتالیای پراندلی هم همچنان اصرار به استفاده از سیستم های منسوخ شده داشته و داره و شما سرعت رو توی بازی تیم مشاهده نمیکنین .
تیم خیلی ایستا و قابل پیش بینی بازی میکنه و کار رو برای حریف مقابل راحت میکنه و در آخر ضربه اش رو هم میخوره .

البته به بازیکنان دعوت شده و کلا ترکیب و چیدمان تیم هم ایراد کلی وارده . در اصل میشه گفت مربی و بازیکنان همگی مقصرند و این عملکرد ضعیف شامل کل مجموعه تیم میشه .

تیم ملی ایتالیا به تغییر نسل احتیاج داره ... تغییر نسلی حساب شده و با برنامه ریزی .

elshaarawy
25-06-2014, 21:35
لطفا تایپک بسته بشه . حذف شدیم و دلیلی برای ادامه پست وجود نداره

MCSE MAN
25-06-2014, 22:13
تیم همینطوریش سرعت نداره بعد شما میگی چرا توتی دعوت نشده ؟! با تمام احترام توتی توی دوران جوانی و اوجش هم بازیکن دونده ای نبوده و الان هم با بالا رفتن سنش به طور حتم استقامت اون کمتر شده .
اتفاقا چون تیم سرعت نداشت و نمیخواست هم داشته باشه من گفتم که چرا همچین بازیکنایی دعوت نشن! و گرنه اگه تیم میخواست سرعتی بازی کنه که حرفی نبود تو دعوت نشدنشون
من که همون تو پست قبلی هم گفتم که پراندلی خیلی لطف کرد که توتی رو دعوت نکرد تا تو همچین بازی های ضعیفی شرکت داشته باشه
با تمام احترامی که برای پیرلو قائلم، الآن مثلا پیرلو خیلی تحرک داشت؟! ولی چون نیاز به هوشش داشتیم فیکس بازی کرد و کل بازی ها رو تو زمین راه رفت!
شایدم بالوتلی و کاسانو خیلی تحرک داشتن!

در هر صورت حذف شدیم و حقمون هم بود و ایشالا این باخت ها باعث پیشرفت و پیروزی های تیم در آینده بشه

Italy:n12:

mohammad_87
25-06-2014, 23:00
البته مشکلات ایتالیا به حضور یا عدم حضور یکی دو بازیکن خلاصه نمیشه با اینکه خیلی از بازیکنان در سطح نام خودشون هم نبودند اما مشکل اصلی برمیگرده به کادر فنی که مشخصا مسئول اصلی نتایج تیم هست.
از دعوت بازیکنان گرفته تا بازی ضعیف در خط حمله و ... که همه دلایلی بود بر بازی های ضعیف و حذف زودهنگام

حالا دیگه بحث این جام نیست،تیم حذف شد،پراندلی و آبته هم کناره گیری کردند حالا باید تفکرات جدید به فوتبال ایتالیا تزریق بشه
در لیست تیمی که در جام بود بجز سیریجو،وراتی و موتا که هر سه در psg بودند سایر بازیکنان در سری آ بازی میکردند.سری ا هم که چند سالیه با مشکلات داخلی ایتالیا و تغییر قوانین اقتصادی،صلاب گذشته رو از دست داده و همانند دهه 90 دیگه ستاره های سطح اول فوتبال جهان در این لیگ نیستند و علاوه بر اون،تیمهای قدرتمند ایتالیا هم دوران پر فرازو نشیبی رو پشت سر میزارند.

تفکرات جدید باید به فدراسیون بیایند،سری آ باید قدرت سابق خود رو کم کم پس بگیره و تیم های باشگاهی ایتالیا هم باید با برنامه ریزی صحیح به دوران خوب خود باز گردند تا اینگونه شاهد عدم نتیجه گیری ایتالیا در عرصه های بین المللی باشگاهی و ملی نباشیم.

به امید بازگشت آتزوری به دوران اوج :n16:

PSYCHO_MAN
25-06-2014, 23:14
من خیلی مربی رو مقصر نمیدونم .همین مربی ایتالیا رو تا فینال یورو رسوند
این جام ، جام آمادگی بدنیه . ایتالیا تیم خسته ای بود مثل اسپانیا ، انگلیس و پرتغال
من قبل جام با یکی از دوستام صحبت مکردیم در مورد جام گفتم بهش این جام، جام تیمای امریکای جنوبیه تقریباً همه تیمای اون ناحیه حریفاشون رو اسیر کردن با همین آمادگی بدنی و عادت داشتن به شرایط اون ناحیه
شما 2تا بازی آخر ایتالیا رو نگاه کنید میبنید چقدر کند و خسته بازی کردن . تو بعضی دقایق حتی حمل توپ هم مشکل بود براشون اینا به خاطر بدن ناآماده و خستس نه ضعف تکنیکی تازه هوای گرم و شرجی رو هم اضافه کنید
بعدشم میدون جام جهانی جایی نیست که فقط بازیکن جوون بریزین تو زمین و یا علی بزن بریم .همین انگلیس که تیم جوون تری بود چکار کرد ؟ ایموبیله جوون چقدر موثر بود ؟ دیشیلیو ؟ و بقیه .
یکی از مشکلای ایتالیا اینه که تو پرورش استعداد برای جایگزینی نسل آیندش برعکس کشوری مثه آلمان خوب عمل نکرده . یه زمان خط حمله ایتالیا باجو و اسکیلاچی رو داشت بعد ها دل پیرو ، اینزاگی ، ویری و توتی و... که همه تو تیم ملی و باشگاهی ستاره بودن
الان چی ؟ بالوتلی هست که از نظر فنی خوبه ولی حاشیه بیچارش کرده و همیشه باهاشه بقیه هم در حد بزرگای نسل قبل به نظر نمیرسن . بیایم تو خط دفاع که به نظرم ذخیره های مالدینی ، نستا، کاناوارو و بقیه ستاره های دفاعی اون زمان هم از این خط دفاعی بهتر بودن
الانم اگه پیرلو و بوفون برن جایگزین دارن ؟؟

REZAHOSEYNGANI
26-06-2014, 13:46
پــــیرلو از بازی های مــــــــلی خداحافظی کرد.:n28:

mr_khodaei2008
26-06-2014, 15:36
واقعا گند زدن تو جام . چرا اینجوری شد این حام

Milad4171
26-06-2014, 17:57
لوئیس سوارز تا 9 بازی تعلیق شد ، تا 4 ماه هم محروم از هر نوع فعالیت فوتبالی
حقش بود

REZAHOSEYNGANI
26-06-2014, 18:35
لوئیس سوارز تا 9 بازی تعلیق شد ، تا 4 ماه هم محروم از هر نوع فعالیت فوتبالی
حقش بود

اتفاقا حقش نبود.اندازه فصل قبل محروم شد
باید یکسال محرومش میکردن تا ادم بشه.
حداقل اون دندوناشو باید از ته میکشیدن

mohammad_87
29-06-2014, 19:32
هرچی مربی بی تیم یا اخراج شده هست داره گزینه سرمربی گری میشه
آخه آلگری در میلان چکار کرد که بخواد به تیم ملی بیاد؟
از طرفی برخی کاندید سرمبری گری شدند که سابقه خاصی اصلا ندارند.مثلا کاناوارو با اینکه خیلی هم محبوبه اما معلوم نیست با تیم چکار کنه
روبرتو باجو هم به گزینه ها اضافه شده