ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره بین خرید سامسونگ نوت 3 و سونی آلترا زد و چرا ؟

dooste.man83
12-05-2014, 18:38
با سلام
در حال حاضر یک گوشی نوت 2 دارم اما با رنگ آبرنگی صفحه اش مشکل دارم و از اونور تو فکر خرید یک گوشی با صفحه نمایش بزرگتر و جدید تر هستم

بنظر شما بهتریم انتخاب از بین

سامسونگ N9005 Galaxy Note 3 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوني Xperia Z Ultra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 16 gig

دوستان اندازه صفحه بالای 5.5 باشه و رم بالای 2 گیگ و cpu هم اسنپدراگون 800 به بالا باشه گرافیک هم چیز قابل قبولی باشه قیمت هم زیر 1800 و آپیدیت های جدید هم براش بیاد و دوربینش هم قابل قبول باشه

من دست های بزرگی دارم و مشکلی فکر نکنم با انداره گوشی داشته باشم از اونور با رنگ طبیعی سونی هم حال میکنم ولی خوب مشخصات فنی نوت 3 بالاتره

کاربرد ام هم بیشتر وب گردی و چت با دوستان و خوندن احبار و گاهی هم گیم هایی در حد فیفا 14 هست

1- بین این دو کدوم رو بخرم ؟ آیا انتحاب دیگری هم دارم

2- مشکلات و عیب های سونی آلترا زد چیا هست ؟

3- با گارانتی بخرم یا بدون اون؟

4- سونی آلترا زد تو جیب شلوار جین راحت خارج میشه ؟

ممنون از همگی

clau
12-05-2014, 18:58
اگه با سایز نوت 3 مشکلی نداری note 3 n9005بهترین انتخابه براتون

خیالتون از جهت اپدیت هم راحته سونی در آپدیت هیچوقت به پای سامسونگ نمیرسه

dooste.man83
12-05-2014, 19:59
اگه با سایز نوت 3 مشکلی نداری note 3 n9005بهترین انتخابه براتون

خیالتون از جهت اپدیت هم راحته سونی در آپدیت هیچوقت به پای سامسونگ نمیرسه
دوستان عزیزم ممنون اما این نوت 3 کیفییت رنگ صفحه اش مثل نوت 2 آبرنگی نیست ؟

من آخر شب ها وقتی چراغ ها خاموشه باهاش کار میکنم که رنگ زیادی صفحه اش چشم رو خسته میکنه

نوت 3 هم همین مشکل رو داره
از اونور خدایی این زد آلترا به قیمت مفته
ولی تنها مشکلم با زد آلترا اندازه اش هست که میترسم اذیتم کنه

brad pitt
12-05-2014, 22:45
زد 1 اولترا من دیشب گوشی دوستم گرفتم دستم . بخاطر سبک طراحی اش آنچنان بزرگ بنظر نمیررسه
6.4 خیلی بزرگ نیست چون اینروزا خیلی بزرگ مد شده

D o l f i n
13-05-2014, 20:49
ارزش خرید زد الترا از نوت3 بالاتر هست
چون به هر حال سخت افزار تقریبا مشابهی دارن
کیفیت ساخت الترا از نوت بالاتره
ضد آب هست
و به جرات یکی از بهترین های سونی هست
از اون طرف
نوت از از الترا پخته تر هست
رابطه کاربری غنی تری داره
برای بعضی ها قلم استایلوس بسیار حیاتی و مهم هست
سایز استانداردتری داره
من الترا رو نداشتم و تست نزدم ولی دوستم داشت یه حافظه 64 گیگ روش انداخته بود پر دیتا یه صدم ثانیه سرعتش پایین نیومده بود خیلی خیلی از گوشی راضی بود
گوشی زیبایی هم هست
بنظر من الترا با قیمتی که داره بهتر از نوت3 هست

dooste.man83
13-05-2014, 20:51
ارزش خرید زد الترا از نوت3 بالاتر هست
چون به هر حال سخت افزار تقریبا مشابهی دارن
کیفیت ساخت الترا از نوت بالاتره
ضد آب هست
و به جرات یکی از بهترین های سونی هست
از اون طرف
نوت از از الترا پخته تر هست
رابطه کاربری غنی تری داره
برای بعضی ها قلم استایلوس بسیار حیاتی و مهم هست
سایز استانداردتری داره
من الترا رو نداشتم و تست نزدم ولی دوستم داشت یه حافظه 64 گیگ روش انداخته بود پر دیتا یه صدم ثانیه سرعتش پایین نیومده بود خیلی خیلی از گوشی راضی بود
گوشی زیبایی هم هست
بنظر من الترا با قیمتی که داره بهتر از نوت3 هست

بله اختلاف 400 تومنی با هم دارن که کم نیست
فقط ترسم از بابت اینه که خوش دست نباشه... چوا اکثرا من با یک دست کار میکنم

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

GOLDFINCH
13-05-2014, 22:26
Note 3 یکم گرونه.... مشکلش اینه که کیفیت صدا پایینی داره. وقتی من Note 3 زو گرفتم دستم، کیفیت ساخت پایینش
من رو نا امید کرد. کلید هاش خیلی سفت به نظر می رسند و شنیدم کیفیت فیلم برداری تو شبش هم پایینه ( این مورد رو مطمئن نیستم )

به نظر من خیلی از قابلیت های Z Ultra خیلی بهتره. تنها مشکلش از نظر من، پایین بودن کیفیت صفحه نمایششه.

+ Z Ultra تو دست هم جا نمیشه. چه برسه به شلوار!

قبل از خرید Note 3، حتماً بگیرید دستتون. چون برای اولین بار که می بینید، احساس بدی بهتون دست میده و خوش دست نیست.

++ از لحاظ آپدیت، نمی دونم چرا اسم سونی بد شده. الان من TX دارم نسبت به گوشی هایی که تازه اومده، خب خیلی پایین تره.
اما باید بگم که هر هفته براش آپدیت میاد. آلبوم، واکمن و... اما خب هنوز ورژن 4.3 و خبری از 4.4 نیست.

تو Z1 که اصلاً نگو هر روز داره به نرم افزار های اصلی گوشی، امکانات اضافه میشه.

ولی در کل، چیزی که مسلمه اینه که رابط کاربری سامسونگ، از سونی خیلی بهره و امکانات خیلی خوبی رو ارائه می ده.

+++ درکل اگه کیفیت صفحه نمایش، خوش دست بودن و رابط کاربری بهتر براتون مهمه، Note 3 و اگه بزرگتر بودن صفحه نمایش،
کیفیت صدای بهتر، ضد آب بودن و کیفیت ساخت بالا براتون اهمیت داره، Z Ultra گزینه ی مناسبی خواهد بود.

kingman_62
14-05-2014, 08:18
n9005 عالیه
شاید جذابیت طراجی اولترا و ضد اب بودن را نداشته باشه
ولی قلم و رابط کاربریش بسیار عالیه و من تست کردم تو موقعیت خشن مثل برف سنگین کلی باهاش عکاسی کردیم خم به ابرو نیاورد
در کل من اگه بودم صبر میکردم نسل بعدیشون بیاد الان وقت خرید هیچکدوم نیست به نظر من

dooste.man83
14-05-2014, 11:51
Note 3 یکم گرونه.... مشکلش اینه که کیفیت صدا پایینی داره. وقتی من Note 3 زو گرفتم دستم، کیفیت ساخت پایینش
من رو نا امید کرد. کلید هاش خیلی سفت به نظر می رسند و شنیدم کیفیت فیلم برداری تو شبش هم پایینه ( این مورد رو مطمئن نیستم )

به نظر من خیلی از قابلیت های Z Ultra خیلی بهتره. تنها مشکلش از نظر من، پایین بودن کیفیت صفحه نمایششه.

+ Z Ultra تو دست هم جا نمیشه. چه برسه به شلوار!

قبل از خرید Note 3، حتماً بگیرید دستتون. چون برای اولین بار که می بینید، احساس بدی بهتون دست میده و خوش دست نیست.

++ از لحاظ آپدیت، نمی دونم چرا اسم سونی بد شده. الان من TX دارم نسبت به گوشی هایی که تازه اومده، خب خیلی پایین تره.
اما باید بگم که هر هفته براش آپدیت میاد. آلبوم، واکمن و... اما خب هنوز ورژن 4.3 و خبری از 4.4 نیست.

تو Z1 که اصلاً نگو هر روز داره به نرم افزار های اصلی گوشی، امکانات اضافه میشه.

ولی در کل، چیزی که مسلمه اینه که رابط کاربری سامسونگ، از سونی خیلی بهره و امکانات خیلی خوبی رو ارائه می ده.

+++ درکل اگه کیفیت صفحه نمایش، خوش دست بودن و رابط کاربری بهتر براتون مهمه، Note 3 و اگه بزرگتر بودن صفحه نمایش،
کیفیت صدای بهتر، ضد آب بودن و کیفیت ساخت بالا براتون اهمیت داره، Z Ultra گزینه ی مناسبی خواهد بود.
ممنون
بحث کنتراست رو بزاریم کنار که سامسونگ اوله
در بحث رنگ های واقعی خدایی سامسونگ حرفی نداره اونم با این رنگ های اشباع
در تنظیمات یا رنگ گرم هست یا سرد... وسط نداره تقریبا
من نوت ۲ دارم شاید نوت ۳ خیلی بهتر باشه ولی اگر مثل نوت ۲ باشه خوشم نمیاد
من کیفیت صفحه نمایش آیفون و الجی رو واقعا میپسندم و بعدش مال htc رو و بعد سونی و در آخر سَامسونگ( البته از GLX کیفیت صفحه بهتره :-) )
اما بین سونی و سامسونگ بنظرم از نظر رنگ واقعی سونی بهتر عمل کرده با موتور براویا
ولی با اینکه از این آلترا خوشم اومده اما دردسر میشه
هم بقیه به آدم میخندن
هم نگهداریش سخته
هم تو شلوار نصفش بیرونه که از نظرامنیتی ایراد داره
هم اینکه مجبوری همی‌ه دودستی کار کنی باهاش

amin 5800
14-05-2014, 12:14
1-به نظر من اگه با ويندوز فون مشکلي نداري نوکيا 1520 بگير واقعا عالي صفحه نمايش عالي داره که نوت3 واقعا حرفي براي گفتن نداره ميتوني تو سايت اپارات
مقايسه صفحه نمايش ها رو ببيني.
2-از لحاظ باتري که فوق العاده هست خيلي بهتر نوت3 و z اولترا هست.
3-اپديت هم که تازه اومده براي ويندوز و سرعت بالا برده مثل اندرويد نيست که گاهي گوشي رو اپديت کني سرعت پايين بياد باتري زودتر تموم بشه و ...
4-دوربين هم که واقعا نوت3 حرفي براي گفتن نداره جلوب دوربين 20 مگا پيکسلي 1520 واقعا عالي هست دوربينش.به نطرم g2 دوربينش بهتر نوت3 هست
5-سخت افزار هم که مشابه هستن ولي ويندوز روان تر هست بدون لگ هنگ.نگاه به رم 3 گيگ نوت هم نکن که 1520 با 2 گيگ رم بهتر اون هست
6-قيمت هم 1700 هست واقعا ارزش خريدش رو داره
7-اخرين مطلبم اين که همه نرم افزار هاي کاربردي رو داره و ميشه مستقيم از اپستور دنلود کرد و ويندوز الان در حال رشد هست و هم نرم افزار و بازيهاي
بيشتر اراء ميشه
6-

dooste.man83
14-05-2014, 12:40
ممنون ولی کلا با ویندوز فن مشکل دارم
آندرویید برای گوشی و ios برای تبلت همیشه انتخاب من بوده و هست

DragonVsPhoenix
14-05-2014, 12:51
ممنون ولی کلا با ویندوز فن مشکل دارم
آندرویید برای گوشی و ios برای تبلت همیشه انتخاب من بوده و هست

زد الترا رو از نزديك ديدى, به معناى واقعى بزرگه. به نظر من دوربین, قلم, رم بیشتر پشتیبانی نرم افزاری بهتر و... ارزش بیشتر خرج کردنو داره. اینا چیزاییه که تو گوشی هر روز ممکنه باهاش سر کار داشته باشی ولی ضد آب بودن چی؟ شاید هیچ وقت کمبودشو احساس نکنی.

AmirAs2r
14-05-2014, 21:48
سلام دوست عزیز
به نظر من نوت 3 بهتره.من خودم تقریبا 2 ماهه دارمش واقعا راضیم.با زد الترا کار کردم ولی نوت یه چیز دیگست.از نظر امکانات واقعا بهتره...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

dooste.man83
14-05-2014, 22:08
سلام دوست عزیز
به نظر من نوت 3 بهتره.من خودم تقریبا 2 ماهه دارمش واقعا راضیم.با زد الترا کار کردم ولی نوت یه چیز دیگست.از نظر امکانات واقعا بهتره...

شما از نظر رنگ صفحه نمایش آلترا رو پسندیدی یا نوت ۳ رو؟ از نظر طبیعی بودن میگم

AmirAs2r
14-05-2014, 22:26
شما از نظر رنگ صفحه نمایش آلترا رو پسندیدی یا نوت ۳ رو؟ از نظر طبیعی بودن میگم

من کلا صفحه نوت رو بیشتر میپسندم.الترا رنگ پریده به نظر میرسه.البته اگه با نوت مقایسه کنی وگرنه الترا هم خیلی خوبه.نوت هم رنگاش واقعا طبیعیه این والپیپراش زیادی رنگارنگن به نظر غیر طبیعی میرسه

GOLDFINCH
14-05-2014, 22:33
رنگ های گوشی های سامسونگ خیلی بهتر هستند که....

یه نکته ای رو یاداور بشم، گوشی Z Ultra بخاطر تکنولوژی تریلومینوس و TFT نبودن، نسبت به گوشیی هایی مثل Z یا گوشی خودم، کیفیت صفحه
نمایش پایین تری دارند و وقتی این دو رو کنار هم قرار بدین، خیلی تفاوت دارند و جالب اینجاست که سونی یه عقب گرد عظیم داشته.

خیلی صریح بگم، Z Ultra کیفیت صفحه نمایش نداره. رنگ ها بسیار مرده هستند!

supermax15
21-05-2014, 18:00
با یک دست که کار با الترا سخته
اندازهش رو روی کاغذ بکش و بزار تو جیب بین چجوریه
ولی از نظر کیفیت صفحه نمایش راضیت میکنه
چون ای پی اس هست رنگ ها رو پر رنگ نشون میده ولی مثل سامسونگ تخیلی نیست

p30ASKER
23-05-2014, 15:46
صد درصد نوت3 بگیر
ببین سونی در گوشی سازی به پای سامسونگ نمیرسه
اکثر گوشیهای سونی گیر سخت افزاری دارن