PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال گوشی و کامپیوتر با وای فای با استفاده از نرم افزار ES File Explorer



Mr.World.Wide
12-05-2014, 14:37
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
روش هایی برای اتصال کامپیوتر از طریق وای فای به اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ذکر شده
اما بر عکسش یعنی اتصال اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به PC جایی ندیدم که آموزش داده بشه
اینجا من نرم افزاری رو معرفی میکنم که دسترسی های مختلف و جالبی رو بین هارد های سیستم و گوشی موبایلتون در اختیارتون میذاره

ابتدا شما برای اتصال اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به کامپیوترتون چند تغییر باید در ویندوزتون ایجاد کنید
در ویندوز هفت من آموزش میدم

روی Computer راست کلیک کرده و به گزینه properties رفته
و از گزینه های سمت چپ گزینه Remote Setting رو انتخاب کرده


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



و از پنجره باز شده قسمت Remote Desktop گزینه سومی رو انتخاب کرده که در عکس مشخص هست و اوکی کنید



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




بعد باید IP سیستمتون رو به دست بیارید
برای این کار از قسمت استارت دستور cmd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو تایپ کنید تا صفحه سیاهی باز بشه مطابق شکل


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


و در اونجا شما دستور ipconfig رو تایپ کنید و طبق شکل اون عددی رو که در مقابل IPV4 Address نوشته شده رو یاد داشت کنید
تا در مراحل بعد استفاده کنید
در شکل کامل نشان داده شده


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



بعد نرم افزار ES File Explorer رو دانلود و نصب کنید

cafebazaar.ir/app/com.estrongs.android.pop/?l=fa

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FarsRoid.Com).apk

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صفحه اصلی نرم افزار از قسمت منو ها به گزینه NetWork و بعد گزینه Lan رفته


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



و در اونجا از قسمت پایین سمت چپ گزینه New رو انتخاب کرده


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



و در صفحه باز شده در قسمت Server اون IP که از سیستمتون به دست آوردید رو یاد داشت کنید مثلا 192.168.1.1
و در قسمت یوزر نیم هم اسم یوزر کامپیوترتون رو بنویسد و بعد پسوردش


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



لازمه این یعنی اینکه شما باید یوزر و پسورد برای کامپیوترتون انتخاب کنید و گرنه متصل نمیشه
این یوزر پسورد درست کردن خیلی مهم هست حتما درست کنید
و در قسمت Display As هم اسمی رو که دلخواهتون هست وارد کنید اگر وارد نکنید آی پی شما نوشته میشه به عنوان اسم
بعد اوکی میکنید و وارد سیستمتون میشید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



مطابق عکس میبینید که من دو تا دسترسی برای خودم درست کردم
اولی برای دسترسی به کامپیوتر در منزل و بعدی برای دسترسی به کامپیوتر در محل کارم
به راحتی روی اونها کلیک میکنم و وارد کامپیوتر هام میشم

نکته ای رو هم باید بگم که برای دسترسی به هارد ها و درایو هاتون حتما درایوی که میخواهید دسترسی داشته باشید رو Share کنید
الان در عکس زیر شما ببینید همه درایو های من Share هست


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



Share کردن هم کاری نداره
شما روی درایو راست کلیک کرده و به properties رفته
و در تب Sharing گزینه Advanced Sharing رو انتخاب کنید و بعد هم گزینه Share This Folder رو انتخاب کنید
به همین راحتی و خوشمزگی بدون هیچ دردسری به تمام هارد ها و فیلم ها و موزیک هاتون در کامپیوتر دسترسی داشته باشید

نکته ای هم که باید ذکر بشه این هست که اینترنت و گوشی باید از یک مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنند
و بعد هم اینکه فکر کنم باید مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از طریق کابل به کامپیوتر متصل باشه
راستش من خودم تست نکردم که آیا اگر کامپیوتر یا لب تاپ از طریق وای فای به مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])متصل باشه
هم اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به کامپیوتر دسترسی داره یا نه
قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه
باز هم مشکلی بود در خدمتتون هستم

Mr.World.Wide
14-09-2014, 14:16
البته یه مشکلی که هست اگر شما IP سیستمتون به صورت دستی نباشه بلکه DHCP باشه این یعنی مودم به سیستم شما IP میده
و ممکن هست که هر بار که مودم خاموش و روشن میشه IP جدیدی به سیستم شما بده
و شما مجبور باشید که باز برید و از طریق CMD جستجو کنید و IP جدید رو پیدا کنید و در نرم افزار ES File Explorer وارد کنید

من اینجا روش IP دادن به صورت دستی رو بهتون آموزش میدم

اول شما در قسمت پایین سمت راست دسکتاپ روی آیکون اینترنت راست کلیک کرده و گزینه Open Network And Sharing Center رو طبق شکل انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


و بعد در پنجره باز شده از گزینه های سمت چپ شما گزینه Change Adapter Setting رو انتخاب کنید مطابق شکل


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد در پنجره باز شده روی اسم شبکه خودتون راست کلیک کنید
اسم شبکه ممکنه مختلف باشه
معمولا Local Area Connection یا LAN یا مثل تصویر در کامپیوتر من Ethernet باشه
خلاصه هر چی بود شما روش راست کلیک کن طبق تصویر و گزینه Properties رو انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد در پنجره ای که باز میشه شما دنبال این گزینه بگرد (Internet Protocol Version 4 (TCP/IPV4 و روی اون کلیک کنید و از سمت راست گزینه Properties رو انتخاب کنید یا اینکه دوبار روش کلیک کنید مطابق شکل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در اینجا خب طبق تصویر من روی تک تک کادر ها شماره گذاشتم و براتون توضیح میدم

1. اول شما باید گزینه Use The Following IP Address رو انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. در کادر شماره یک شما IP مورد نظر خودتون رو قرار میدید
فقط یادتون باشه که شما شکل IP تون مثل این باشه
192.168.1.2
دقت داشته باشید که شما میتونید جای اون 2 آخر هر عددی از 2 تا 254 قرار بدید
میتونید بذارید 192.168.1.35

3. در کادر بعدی باید این عدد ها وارد بشه 255.255.255.0
البته شما به محض کلیک کردن اون عدد ها خودش وارد میشه

4. و در کادر سوم شما باید IP مودمتون رو قرار بدید
IP مودم معمولا 192.168.1.1 هست
دقت داشته باشید اگر IP مودم رو درست وارد نکنید به اینترنت متصل نمیشید
اگ تنظیمات IP مودم رو دستکاری نکرده باشید برای هم مودم ها این IP هست: 192.168.1.1

5.تو قسمت DNS هم اگر Obtain DNS Server Address automatically انتخاب بود که چه بهتر
اگر اون گزینه غیر فعال بود شما باید DNS رو هم به صورت دستی وارد کنید
معمولا این دو DNS برای همیشه کاربرد داره

4.2.2.4
8.8.8.8

اگر یه وقتی دیدید سیستمتون اینترنت ش به چیز فنا رفت خیلی راحت بیاید و از قسمت اول شما گزینه Obtain an IP Address automatically رو انتخاب کنید
و از پنجره دوم هم گزینه Obtain DNS Server Address automatically رو انتخاب کنید تا تنظیمات به حالت پیش فرض برگرده

همین
چیز خاصی نداره

esi222
20-09-2014, 11:28
سلام
با اجازه از دوستمون:n16:
لزوما نیازی نیست IP سیستم رو داشته باشی
همینکه برنامه رو باز کنی و تو قسمت LAN اسکن کنی IP های در دسرس رو خیلی سریع میاره و براحتی قابل دسترس هستش.
یعنی نیازی به IP وارد کردن دستی یا پیدا کردن IP سیستم نیست.