مشاهده نسخه کامل
: دیجی حسین فسنقری در ماه عسل 93
+ f.a.r.i
12-05-2014, 13:15
دیجی حسین فسنقری در ماه عسل 93
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین فسنقری اولین عکس ، لباس سبز
به تازگی نیز صفحه ای به نام او در فیسبوک ایجاد شده است که در کمترین زمان نزدیک به ۴۰ هزار لایک دریافت کرده است . معروفیت او دساتان طولانی دارد .
اینطور که شایعات میگن و احسان علیخانی در فیسبوکش اشاره کرده. گویا علاقه به دعوت ایشان به برنامه ماه عسل 93 در ماه رمضان در شبکه 3 سیما دارد .
هنوز این درخواست به طور رسمی بیان نشده . احسان علیخانی تمایل خودش را برای دعوت دیجی حسین فسنقری اعلام کرده است . این برنامه هنوز در مرحله پیش تولید قرار دارد . و مهمانان این برنامه در طول 30 روز ماه رمضان
در حال برنامه ریزی هستند تا لیست نهایی ان ها جهت دعوت به حضور در برنامه ماه عسل توسط مدیریت پشتیانی و نظارت عملکرد انتخاب شود .
احسان علیخانی مجری و تهیه کننده ماه عسل از گروه اجتماعی شبکه 3 است .
منبع : فی*BOOK احسان علیخانی
باورم نمیشه ..........یعنی این ؟؟؟؟! خدایا توبه .:n02:
leo.unique
14-05-2014, 12:52
باید بشناسم ؟:44:
NET DOCTOR
14-05-2014, 12:55
دوستان کلیپ این بنده خدا رو دیدین؟
مست کرده موقع خوندن و رقصیدن، هیچکی جلودارش نی!!!!!!!
دوستان کلیپ این بنده خدا رو دیدین؟
مست کرده موقع خوندن و رقصیدن، هیچکی جلودارش نی!!!!!!!
نه!؟:n04:
لینک بده
NET DOCTOR
14-05-2014, 22:10
نه!؟:n04:
لینک بده
من اتفاقا چند روز پیش توی موبایل یکی از رفقا دیدم.اتفاقا همین لباس تنش بود
شعرشم همین شعر معروف بود که (بازم شراره دلا رو دیوونه کرده، مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده!)
می گردم ببینم لینکی گیر میاد
NET DOCTOR
14-05-2014, 22:25
ظاهرا طوری که من سرچ کردم کارش خراب تر از این حرفاست!
کلا توی وب سوژه شده یارو به خاطر ادا و اطواراش!
یه چیزی تو مایه های دوشواری!
یه صفحه فیسبوک هم زدن با کلی لایک!
یکی از کلیپاش اینه اگرچه اونی که من گفتم نیست اما توش ادا و اطوار داره
با کیفیت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت کم موبایلی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کمی در مورد ایشون
نحوه ی مشهور شدن دی جی حسین فسنقری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماجرای مشهور شدن نوازنده ـ خوانندهای که با نام «دی جی حسین فسنقری»، مدتی است اسباب تفریح اهالی ایرانی این دنیای مجازی را فراهم آورده و حتی صفحهای به نام وی راه افتاده که شمار هواداران آن از ۱۰۰ هزار تن گذشته و به گفته مدیر صفحه، هیچ ارتباطی با نقشآفرین صفحه ندارد!
همه چیز پیرامون فایلی تصویری رخ داده که از هنرنمایی نوازنده ارگی تهیه شده که در جشنی آواز میخواند، میرقصد و البته حرکات و سکناتی مفرح نشان میدهد و اینقدر راحت رفتار میکند که به جرأت میتوان گفت به مخیلهاش راه نمییافته که روزی این رفتار موجبات شهرتش را فراهم آورد؛ شهرتی که بیگمان برایش خرسندی به همراه نیاوده، چون با الفاظ و کنایاتی همراه است که گاه مرز زشتترین توهینها نیز در آن شکسته میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آش اینقدر شور شده که کسی که صفحه این خواننده را راه انداخته و حتی فریم به فریم فیلم تهیه شده از این فرد را به تصویر میکشد تا لایک گرفته و شمار هواداران صفحه را افزایش دهد، نیز صدایش درآمده و پستی گذاشته مبنی بر اینکه لطفا به «استاد» توهین نکنید!
بدین ترتیب به یاری کاربرانی که فارغ از هر فکر و خیالی لایک میزنند، کل حال و احوال یک ساعتِ فردی به روزها، هفتهها و ماهها مطلب و محتوای فکاهی علیهاش تبدیل میشود و اینقدر این روند تداوم مییابد که دیگر کسی از زور خنده نتواند به این فکر کند که آیا اتفاقی درست در حال وقوع است؟!
اما هر چه شمار هواداران صفحه دی جی حسین بیشتر میشود و در قیاس با «پسندیده شدن» صفحات مرتبط با رسانهها و افراد فاخر، فاصله نجومی نشان میدهد، رویدادهای دیگری در بستر این دنیای مجازی جریان دارد که میتواند اثرات به مراتب عمیقتری از خود به جای بگذارد، ولی در سایه بیتوجهی کاربران، نادیدنی به نظر میرسد.
اصلا جو گگگگگگگگگیر ! خیلی معروف شده سایت هم داره
اینو ببنید دیگه تا اخرش بگیرید .
اگه عاشقش شدین که میدونم شدین . کلمه "فسنقری " را در اپارات سرچ کنید و تمام ..:n02:
سلام
احسان علیخانی همیشه دنبال چهره های خیلی خاص میگرده . به نظرم سوژه خوبی رو پیدا کرد .
احسان علیخانی و دیجی فسنقری !!!!! چه شود ...:n08:
leo.unique
14-05-2014, 23:51
اصلا جو گگگگگگگگگیر ! خیلی معروف شده سایت هم داره
اینو ببنید دیگه تا اخرش بگیرید .
اگه عاشقش شدین که میدونم شدین . کلمه "فسنقری " را در اپارات سرچ کنید و تمام ..:n02:
جوگبرتر از ملتی که معروفش کردن ؟؟:n21:
Thor God
15-05-2014, 00:25
واقعا حتی لقب دیجی هم براش زیاده ! نه صدا داره و نه علم موزیک ! دیجی شدن کلی تجربه میخواد ! فکر نمی کنم حتی نت نوشتن بلد باشه ایشون، متاسفم برای خودمون که اینقدر استعداد داریم تو سبک های مختلف ولی اصلا حمایتی نمیشه حالا ایشون چندین هزار لایک هم میخوره ! بهتر نیست از رپر ها یا حتی بند های راک مثله اوهام حمایت کنیم و در وبسایت های خبری در مورد اونها بنویسیم تا این فرد؟ واقعا این کارها موجب مشهور شدنه بیشترش میشه
Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
NET DOCTOR
15-05-2014, 10:44
سلام
احسان علیخانی همیشه دنبال چهره های خیلی خاص میگرده . به نظرم سوژه خوبی رو پیدا کرد .
احسان علیخانی و دیجی فسنقری !!!!! چه شود ...:n08:
بعیده حراست صدا و سیما بزاره!
مگه از بی مخاطبی بگن بزارین بازم مثل ماهواره رفتار کنیم
نایسر دایسر پلاس رو که به اسم خرد کن پلین تبلیغ می کنن، اینم روش!
+ f.a.r.i
15-05-2014, 16:02
واقعا حتی لقب دیجی هم براش زیاده ! نه صدا داره و نه علم موزیک ! دیجی شدن کلی تجربه میخواد ! فکر نمی کنم حتی نت نوشتن بلد باشه ایشون، متاسفم برای خودمون که اینقدر استعداد داریم تو سبک های مختلف ولی اصلا حمایتی نمیشه حالا ایشون چندین هزار لایک هم میخوره ! بهتر نیست از رپر ها یا حتی بند های راک مثله اوهام حمایت کنیم و در وبسایت های خبری در مورد اونها بنویسیم تا این فرد؟ واقعا این کارها موجب مشهور شدنه بیشترش میشه
در خواست دارم تاپیک بسته بشه
Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
سلام
پست ویرایش شد .
//
دوستان به نظرتون صدا سیما میزاره چنین کار انجام بشه ؟
همون جوری که احسان علیخانی شلوار قرمز برای اولین بار در تلویزیون پوشید همین کار رو هم به سادگی میکنه . :n10:
leo.unique
15-05-2014, 16:46
چاره ای ندارن وگرنه جلوی کوچکتر از این موارد رو هم میگیرن در صدا و سیما:n06:
Thor God
15-05-2014, 18:59
الان مشکل شما با این تاپیک چیه که درخواست بسته شدنش رو دادید ؟! :n15:
بزارین دربارش کمی بحث کنیم . بسته باشه یا نباشه چیزی نمیشه .
پوزش یه کم با حالت عصبی این پست رو فرستادم. :n16:
پست ادیت شد. شما هم لطفا پست خودتون رو ادیت یا پاک کنید:n26:
+ f.a.r.i
15-05-2014, 19:09
وین رونی
17-05-2014, 19:15
من کلپشو دیدم چیز عجیب و غریبی نبود یه سری مسخره بازی که تو هر عروسی میشه دید.بعید می دونم با دعوت از چنین شخصی وقت مردم رو تلف کنن
شاید هم دعوت نشه ....اخه به خاطر خاص بودنش شاید دعوتش کنن .:n02:
فکر نمیکنم کسی ایشون رو به خاطر صداش یا دانش موسیقیش مورد حمایت قرار داده باشه....
فکر نمیکنم کسی اهنگی از ایشون رو بذاره تو ماشینش و باهاش بره مسافرت بین شهری! و همچنین فکر نمیکنم هیچ جوونی اهنگش رو بریزه تو گوشی یا پلیرش و هندزفری رو بذاره و راه بیوفته به سمت دانشگاه یا محل کار یا هرجایی که مقصدش هست...
من این بابا رو اسمش رو زیاد شنیدم این اواخر و حتی براش یه اپ اندروید هم درست کردن! :)
توی هرجایی که اسم ایشون بوده، همراهش مبحث طنز و خنده هم بوده و توی این تاپیک هم کل کسانی که میشناسنشون، از صدا و یا دانش موسیقی و نت هایی که نوشتن تعریف نکردن! بلکه از خنده دار بودن کلیپ های مربوط به ایشون صحبت کردن....
پیشنهاد میکنم در نظر بگیرید که نمیتونید بگید که مردم از کی حمایت بکنن و از کی نکنن!! مردم به چیزی که بهش علاقه دارند، جذب میشوند! جذب شدن به طنز هم یه چیز خیلی طبیعی هستش و به نظرم تنها نگرانی در خصوص این بابا، این هست که مردم با دیدن ایشون، داریوش فرضیایی؟(درست گفتم؟)، یا مستربین(حمید ماهی صفت؟) و این دست افراد نونشون اجر میشه...
کل کاری هم که این بابا میکنه جو دادن و ترکوندن توی عروسی ها هستش!! فکر نمیکنم کسی برا مراسم عروسی راک استار یا رپر ببره!:)... مگر اینکه کسی بیاد رپری مثل ارمین ۲عیافام رو ببره که براش از عشق و عاشقی و این شر و ورا بخونه!:)... که باز بعید به نظر میرسه هرچند از ما هیچی بعید نیست...
وانگهی، اسم هم مشخصه که یه اسمه!! حالا دیجی حسن فسنقری یا راک استار حسین فسنقری یا امتیوی اوارد وینر حسین فسنقری، اینا همش اسمه و اشارهای به درجهی علمی و توانایی های طرف نمیکنه....
پس نیاز نیست اعتراض بکنیم که این بابا دیجی نیست و یه کسیه که بلده با کیبرد اهنگ های باحال بزنه و یه مراسم یا پارتی رو بترکونه...
Thor God
19-05-2014, 09:42
دوست من برداشت بر کردید. دوباره متن بنده رو بخونید .
فکر نمیکنم کسی ایشون رو به خاطر صداش یا دانش موسیقیش مورد حمایت قرار داده باشه....
فکر نمیکنم کسی اهنگی از ایشون رو بذاره تو ماشینش و باهاش بره مسافرت بین شهری! و همچنین فکر نمیکنم هیچ جوونی اهنگش رو بریزه تو گوشی یا پلیرش و هندزفری رو بذاره و راه بیوفته به سمت دانشگاه یا محل کار یا هرجایی که مقصدش هست...
خب اصلا بحثم سره این نیست
من این بابا رو اسمش رو زیاد شنیدم این اواخر و حتی براش یه اپ اندروید هم درست کردن! :)
توی هرجایی که اسم ایشون بوده، همراهش مبحث طنز و خنده هم بوده و توی این تاپیک هم کل کسانی که میشناسنشون، از صدا و یا دانش موسیقی و نت هایی که نوشتن تعریف نکردن! بلکه از خنده دار بودن کلیپ های مربوط به ایشون صحبت کردن....
پیشنهاد میکنم در نظر بگیرید که نمیتونید بگید که مردم از کی حمایت بکنن و از کی نکنن!! مردم به چیزی که بهش علاقه دارند، جذب میشوند! جذب شدن به طنز هم یه چیز خیلی طبیعی هستش و به نظرم تنها نگرانی در خصوص این بابا، این هست که مردم با دیدن ایشون، داریوش فرضیایی؟(درست گفتم؟)، یا مستربین(حمید ماهی صفت؟) و این دست افراد نونشون اجر میشه...
کل کاری هم که این بابا میکنه جو دادن و ترکوندن توی عروسی ها هستش!! فکر نمیکنم کسی برا مراسم عروسی راک استار یا رپر ببره!:)... مگر اینکه کسی بیاد رپری مثل ارمین ۲عیافام رو ببره که براش از عشق و عاشقی و این شر و ورا بخونه!:)... که باز بعید به نظر میرسه هرچند از ما هیچی بعید نیست...
ببینید اولا دی جی بودن سواد میخواد. و خوانندگی در عروسی هم صدا و ساز میخواد. ایشون هیچ کدوم رو ندارن ! نه صدای مناسبی دارند و نه ساز رو به صورت مناسب استفاده می کنن. من نمیخوام بگم که بد آهنگ سازی میکنن. بالاخره هر کس در حده بودجه خودش تو عروسی خواننده میاره. اما ایشون حتی صدای گوش خراشی دارن. صدا اصن نمیرسونه ! داد که میزنه سره ادم میره. واقعا خواننده های با استعدادی هستند که صدای عالی هم دارند ... . و مجلس گرم کن های خوبی هم هستند اگر خواستید من نمونه میدم بهتون گوش بدید صداشون واقعا لذت بخشه و البته ساز زنده در عروسی آوردن مثله درامز و نی انبان. ایشون یک کیبورد آوردن با یک رقص و داد و هوار و اشتباه خوندن آهنگ، چه طور میخوان مجلس رو گرم کنن ؟
من نگفتم از کسی حمایت کنید یا نکنید. گفتم افراد مناسب تر وب هتری هستند برای حمایت. و افراد بهتری هستند که در شبکه های تلوزیونی وقت گزاشته بشه براشون تا شناخته بشن. نه یک خواننده ( که اصلا لقب خواننده هم براشون مناسب نیست ) که هیچ علمی نداره رو بیارن تو تلویزیون.
واقعا ساخت اپ اندرویید و گزاشتن وقت برای کسی که هیچ استعدادی در زمینه موزیک نداره کاره خوبیه ؟ منم میتونم برم تو عروسی داد و هوار راه بندازم و مسخره بازی در بیارم و با یه رقص که حتی قاعده ی درستی هم نداره مردم رو بخندونم ( گرچه از نظر من همین هم خنده دار نیست ). در ظمن اپ اندرویید هم تاییدی بر کسی نیست !
دوست عزیز چه ربطی داشت ؟ مگه من گفتم رپر بیارید تو عروسی ؟ من کی همچین حرفی زدم ؟ بحث من سره اینه که رپر ها و راک باز های ما خیلی با استعداد هستند و مردم هیج حمایتی نمی کنن.
آرمین 2afm رپر هست ؟ :n03: نوع خوندنش هم رپ باشه محتواش دامبولیه عزیز من.حداقل درست مثال بزن ! (آهنگی که امضام هست رو دانلود کن تا درست متوجه بشی رپ چیه)
وانگهی، اسم هم مشخصه که یه اسمه!! حالا دیجی حسن فسنقری یا راک استار حسین فسنقری یا امتیوی اوارد وینر حسین فسنقری، اینا همش اسمه و اشارهای به درجهی علمی و توانایی های طرف نمیکنه....
پس نیاز نیست اعتراض بکنیم که این بابا دیجی نیست و یه کسیه که بلده با کیبرد اهنگ های باحال بزنه و یه مراسم یا پارتی رو بترکونه...
با این کار سبک های مختلف زیره سوال میره ! واسه شما مهم نیست ولی واسه خیلی ها مهمه.
خداوکیلی آهنگ هایی که میزنه خوبه ؟ حتی شعر رو هم درست نمیخونه ×
من حتی یه کلیپ این بابا رو نشنیدم! :)....
اپ اندروید هم یه اپیه که موزیک پخش میکنه و شما میتونی با حسین فسنقری ادا و اطوار در بیاری و باهاش پشتک وارو و از این حرفا بزنی!!!!....
برای منی که رپ فارسی رو با هیچکس شروع کردم و تک و توک یاس و بعدش زدبازی رو قبول دارم، اینایی که میخونن رو هیچ کدوم رو قبول ندارم چون همونجوری که گفتم، حرفشون فقط و فقط عشق و عاشقیه! اونم در خصوص خیانت!:)...
رپ و راک و متال و غیره و ذلک انگلیسی ولی یه بحث دیگه هستش که من طرفدارش هستم و اینکه میگم این بابا چیزی رو خراب نمیکنه، دلیل نمیشه که شما فکر بکنی که مثلا من حتی یه ثانیه حاضرم تو مسیر دانشگاه های هوپس پینک فلوید رو با هر چیز فارسی زبانی عوض بکنم! :))) اهنگی که چند سال هفتهای 3-4 بار گوشش بکنی و بازم تموم نشه اسمش اثر هنریه و بقیه هیچی نیستن...
همونجوری که گفتم، این بابا یه مجلس گرم کنه و فقط به همون عنوان و برای خندیدن مورد توجه قرار گرفته....
اینکه این بابا تونسته خودش رو اینجوری معرفی بکنه، چیز خوبیه! بالاخره دنیای اطلاعاته و مردم میتونن خیلی راحت خودشون رو معرفی بکنن...
یه کسی اینجوری معرفی میشه، یه کسی کارش خیلی خوبه ولی هیچوقت معرفی نمیشه... :( این چیزیه که دنیا بر روش استواره!!!
هرچی باشه، فسنقری از جاستین بیبر که دیگه بدتر نیست! :)
این بنده خدا من یک کلیپ ازش دیدم .نه صدا داره نه اهنگ درست حسابی میخونه و نه قیافه درست حسابی داره
ادا اطوارهای جلف هم که داره عین اینا که توی عروسی ها زیادی...میکنن و حرکات عجیب غریب ازشون سر میزنه:n21:
من که وحشت کردم با اون مدل ریش عجیب و چشمای خوفناک
نمیدونم چرا الکی یکی رو میخوان معروف کنن:n13:
حداقل باز صدا داشت یک حرفی:n22:
mehrabooni
19-05-2014, 10:19
منم نمدونم چرا الکی یکی رو میخوان معروف کنن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ازون حرفا بودا ایشون باید بر پایه قوانین کشور مفسد فی الارض محسوب بشه بعدش بیان تلویزیون دعوت بکننش ؟ کلا خوب ملتو سرکار میذارند ...
Roy Jackson
22-05-2014, 11:46
مطالبی که بعضی دوستان گفتن واقعا درسته، حالا ما میگیم اون مطالبو بزاریم کنار، ایشون کارش طنزه، ولی هیچ چیز طنزی من تو کلیپاش ندیدم کاملا بی مزه س هیچ هنری هم نداره فقط رو داره همین.
Aryana_b
23-05-2014, 22:38
این اقا چون دیجی خوبیه یا صداش خوبه یا خوش قیافس یا ... معروف نشده که اینجوری میگین!!! به خاطر مسخره بازی دراوردناش معروف شده , اینقد دیدن رقص چند نفر کمیاب شده که چون این بابا وقتی میگه بازم شراره ... قر میده و میخونه کارش کلی گل کرده و تو اینترنت معروف شده(ولی انصافن بار اول که خودم دیدم خیلی خندیدم :n02:)
اگه اینو بیارن تلویزیون فقط واسه اینه که بگن ما به فکر شاد کردن شمام هستیم مثلن
ولی اگه بیاد (من که فکر نمیکنم البته) حداقل باید یه تیکه ویدئوشو نشون بدن شراره رو میخوان بزارن:n15::n02:؟؟؟
مطالبی که بعضی دوستان گفتن واقعا درسته، حالا ما میگیم اون مطالبو بزاریم کنار، ایشون کارش طنزه، ولی هیچ چیز طنزی من تو کلیپاش ندیدم کاملا بی مزه س هیچ هنری هم نداره فقط رو داره همین.
بستگی داره شما یا من یا هر کس دیگهای، به چی و به کی میخنده... و چی رو میگه طنز...تعدد فعالین در این زمینه هم به همین دلیله!!!! یکی جاستین بیبر گوش میکنه، یکی پینک فلوید! :)... ولی باید برا همهی سلیقه ها راه حل باشه... ما نمیتونیم کلاس تفریح و سرگرمی خودمون رو به دیگران دیکته کنیم...
شخصا هنوز هم کلیپی از این بابا ندیدم...! :) (جز حدود 15 ثانیه تو اپارات که بعدش قطع کردم)
leo.unique
24-05-2014, 11:15
ولی اگه بیاد (من که فکر نمیکنم البته) حداقل باید یه تیکه ویدئوشو نشون بدن شراره رو میخوان بزارن:n15::n02:؟؟؟
شاید سورپرایز داشته باشن ! مثلا Mahmoud Karimi Ft.DJ Hossein Fasanghari :n08:
اول اینکه ریش داره
سپاه گاومیش داره
برو بیایی تو کیش داره
THe DARk NighT .98
04-06-2014, 15:55
عمرا امکان نداره بیارنش تلویزیون .....:n29:
عمرا امکان نداره بیارنش تلویزیون .....:n29:
ببین معروفیتش چقدر بعدا بگو ....حالا ببین دیگه اگه نیاوردن :n09:
Thor God
10-06-2014, 20:16
دیگه یواش یواش داره قضیه لوس میشه. :n23:
اصلا خوشم نمیاد از این مسئله.
امیدوارم هر چه سریع تر پیگیری بشه از طرف مسئولین و جمع کنن این مسخره بازی رو.
چه سنگین هم بهش می گن استاد ... . :n04:
این یارو اگه استاد بود صداش سره آدمو نمی برد. :n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.