مشاهده نسخه کامل
: ساخت بوق با دوک خیاطی
befermatooo
12-05-2014, 11:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام . گشتم چیزی پیدا نکردم و گفتم اینجا بپرسم . راستش وقتی بچه بودیم به کمک دوک لاکی خیاطی بوق درست میکردیم و باهاش آسایش از همسایه ها میگرفتیم :n20: اما خوب حالا قصد دارم یکی درست کنم اما یادم رفته طرز ساختش به چه شکلی بود . از دوستان کسی یادش هست چطوری می ساختیمش ؟ بچه های دهه 60 باید یادشون باشه . ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید .
ata.royalfalcon
12-05-2014, 11:43
سلام .
بايد يك تكه بادكنك يا نايلوني كه مثل بادكنك انعطاف پذير باشه طوري يكي از دو سوراخهاي انتهايي "دوك خياطي" بپوشانيد كه فضاي كمي براي عبور هوا داشته باشد . بديهي هست كه اگر سوراخ خيلي باز باشه و يا خيلي پوشيده بشه ممكن هست سوت كار نكنه .
تا اونجائي كه يادمه با كم يا زياد كردن ميزان سوراخ و يا ميزان انعطاف پذيري بادكنكي كه سوراخ را ميپوشاند (بادكنك را محكم بكشيد و يا نكشيد) ميتوان صداي بم يا زير ايجاد كرد .
+ f.a.r.i
12-05-2014, 14:43
سلام .
بايد يك تكه بادكنك يا نايلوني كه مثل بادكنك انعطاف پذير باشه طوري يكي از دو سوراخهاي انتهايي "دوك خياطي" بپوشانيد كه فضاي كمي براي عبور هوا داشته باشد . بديهي هست كه اگر سوراخ خيلي باز باشه و يا خيلي پوشيده بشه ممكن هست سوت كار نكنه .
تا اونجائي كه يادمه با كم يا زياد كردن ميزان سوراخ و يا ميزان انعطاف پذيري بادكنكي كه سوراخ را ميپوشاند (بادكنك را محكم بكشيد و يا نكشيد) ميتوان صداي بم يا زير ايجاد كرد .
هارد من مدتی بوق میزنه عطا جان . :n16: امروز ترکید هاردم ...
فکر کنم تهش رو با یک بادکنک ببندی . بعد روی بادکنک رو سوراخ سوراخ کنی بعد یک بادکنک دیگه بدون سوراخ کردن روش بزاری. نمیدونم البته فکر کنم اینطوری بود.
befermatooo
13-05-2014, 20:10
سلام . ممنون بابت پاسختون .
دقیق متوجه نشدم .
باید به یک سر دوک ، بادکنک رو محکم ببندیم . درسته ؟
حالا نباید جایی رو سوراخ کنیم ؟ مثلا بدنه ؟
چیزایی که تو ذهن من مونده این بود که دوک رو تقریبا از وسط به 2 نیم تقسیم میکردیم و کوچیکتره رو داخل بزرگتره میکردیم و بعد روشون رو بادکنک میبستیم . اما صدا نمیده ! احتمالا یه جای کار اشتباهه .
ata.royalfalcon
13-05-2014, 21:08
سلام . ممنون بابت پاسختون .
دقیق متوجه نشدم .
باید به یک سر دوک ، بادکنک رو محکم ببندیم . درسته ؟
حالا نباید جایی رو سوراخ کنیم ؟ مثلا بدنه ؟
چیزایی که تو ذهن من مونده این بود که دوک رو تقریبا از وسط به 2 نیم تقسیم میکردیم و کوچیکتره رو داخل بزرگتره میکردیم و بعد روشون رو بادکنک میبستیم . اما صدا نمیده ! احتمالا یه جای کار اشتباهه .
سلام .
من اینطوری درست میکردم (عکس زیر) . یکی از سورخهای دوک را با بادکنک می پوشاندم بطوریکه سوراخ کوچکی برای عبور هوا باقی بمونه و با نخ میبستم . نیازی به بریدن دوک یا سوراخ کردن آنهم نبود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AEZ_Best
18-05-2014, 22:13
ی سوراخ روی بدنه هست که فوت میکنین توش
فوتتون از محل اتصال بادکنک رد میشه و صدا میده
بعد از اون هم از وسط بوقتون هوا میره بیرون
من عاشقش بودم و دهه شستی ! هم نیستم :)
mehrabooni
19-05-2014, 05:06
والا این مال دهه هفتاد بود
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.