مشاهده نسخه کامل
: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن
مثل همیشه با تاخیر برد رو تبریک میگم :n16:
همون اول بازی که دیدم لو ترکیب رو درست کرده مطمئن بودن میبریم. از یه چیز دیگه هم خوشم اومد اینکه آلمان امسال داره آهسته و پیوسته میره جلو تا قهرمانی :n09:
نویر که دیگه حرف نداره، اون توپ هایی که یه دسته میگره آدمو یاد فوتبالیست ها میندازه:n08: (یه دونه اینجوری هم بازی بایرن چلسی تو سوپر کاپ گرفت من هنوز تو شک اونم:n29: )
فقط تنها چیزی که این بازی ناراحتم کرد دو تا موقیعت خوبی بود که شورله از دست داد :n13:
فرانسه هم تموم شد حالا نوبت برزیـــــــــــــــــــــ ــله :n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان داره نشانه های پختگی رو از خودش نشون میده (این جمله رو بدون نگاه کردن به عکس های بالا بخونید:n02:)
آلمان توی چند بازی اخیر نشون داده که در عین این بالا و پایین ها می تونه استراتژی های مختلفی رو به اجرا بگذاره و نتیجه بگیره:
کنترل توپ و میدان مثل بازی با امریکا، کنترل خود بازی بدون کنترل توپ و میدان مثل این بازی و بازی با پرتغال (بازی "حرفه ای")، نشون دادن شخصیت تیمی در گرفتن نتیجه و بهتر شدن با گذشت زمان بیشتر از بازی مثل بازی با الجزایر، بازگردوندن نتیجه در شرایط سخت و مقابل یک تیم دونده مثل بازی با غنا که دو مورد آخر به کمک گزینه های روی نیمکت و تعویض های بجا به دست اومد.
البته این "حرفه ای" بودن و "کنترل" در جزئیات هنوز جای پیشرفت زیادی داره، مثل موقعیت های زیادی که توی همین دو بازی مراحل حذفی به دست اومد.
توی بازی دیشب اتفاقات خوب زیادی افتاد:
عقب نشینی به موقع لوو ازاصرار به استفاده از لام در هافبک (من از مصاحبه کوپکه روز قبل از بازی با این مضمون که "احتمال تغییر وجود داره" احساس کردم که لوو کوتاه اومده)
استفاده از ضربات شروع مجدد که معمولا از ویژگی های اصلی تیم های قهرمان تورنومنت هاست به خصوص در بازی های نزدیک (از نمونه های اخیرش، ایتالیا فینال 2006 مقابل فرانسه، اسپانیا نیمه نهایی 2010 مقابل آلمان)
بازگشت هوملز و بازگشت آرامش به خط دفاع، مجددا ویژگی که در اکثر تیم های قهرمان وجود داشته (مجددا از همون مثال قبل، کاناوارو 2006، پویول 2010) و نهایتا بردن در بازی به شکل کنترل شده و حرفه ای که لزوما برای هوادار بی طرف تماشاگر پسند نبود؛
اصطلاحی که آلمان ها اینجور مواقع به کار می برند، Turniermannschaft یا تیم تورنومنت، تیمی که هدفش قهرمانی و بس!
اما قدم بعدی قدم اصلی هست، چهارمین نیمه نهایی متوالی اینبار مقابل میزبان و تیمی که آخرین فینال رو 12 سال پیش بهش واگذار کردیم، میشه گفت مهم ترین بازی 12 سال اخیر تیم (در کنار نیمه نهایی 2006) و یه فرصت طلایی برای جبران فینال 2002 مقابل برزیل در غیاب بالاک، حالا در غیاب ستاره برزیل. قسمت؟:n06:
البته خیلی زود هست برای صحبت از فینال، اما فینال "آلمان – هلند" بعد از این همه مدت می تونه کلاسیک ترین فینال ممکن باشه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-07-2014, 11:19
شک نکینید آلمان قهرمانه.............................
من دیشب بازی برزیل - کلمبیا رو کامل ندیدم. ولی تا جایی که دیدم به نظرم آلمان قدرت حذف برزیل رو داره. اگه برزیل تیمش کامل بود هم این قدرت رو داشت، چه برسه به الآن که نه تیاگو رو دارن و نه نیمار رو.
کلاً اگه همه چیز مثل بازی دیشب باشه و یواخیم لو منطقی رفتار کنه و بازیکن ها هم در حد توان خودشون کار کنن، رفتن به فینال نباید کار خیلی سختی باشه. فقط می مونه میزبان بودن برزیل که آب و هوا و فشار استادیوم به نفعش هست، ولی اگه اوایل بازی گل نخوریم و بازی رو کنترل کنیم، کار تمومه! :دی
MOHAMMAD2010
05-07-2014, 11:42
عجب آلمانیا شانس دارن ها ! ( بازی بعدی رو میگم )
عجب آلمانیا شانس دارن ها ! ( بازی بعدی رو میگم )
از این صحبت ها زیاد می شنویم اما باید از اون سمت بگید، آلمان شانس نداره، برزیل بدشانس هست که نیمار رو از دست داده و تیاگو سیلوا مقصر هست که با یه حرکت بی مورد خودش رو از بازی بعدی محروم کرد و اسکولاری مقصر هست که از چهره های خلاقی مثل لوکاس مورا یا کوتینیو دعوت نکرده.
اما از "شانس آلمان" گفته میشه، اگه بخوایم روی مصدومیت های دست بگذاریم آلمان تقریبا بدشانس ترین تیم جام بوده، مصدومیت گوندوگان، برادران بندر، اشملزر و مهم تر از همه رویس، رویس که در حال حاضر از نیمار در سطح بالاتری قرار داره و همه اینها نه یک بازی و دو بازی، بلکه کل جام رو از دست دادند و هم در دفاع چپ، هم در خط هافبک و گزینه های دفاعی اون بخش و هم در حمله تیم با مشکل جدی روبرو شده، مشکلاتی که شاید توی همین بازی با برزیل برای آلمان گرون تموم بشه.
یا اگه بخوایم از محرومیت بگیم، همون داستان محرومیت بالاک در فینال 2002 مقابل همین برزیل، بالاکی که در مراحل حذفی دو بار برای آلمان گلزنی کرده بود.
البته این موارد صرفا مربوط میشه به صحبت های قبل از بازی و الا بازی بین دو تا "تیم" هست، نیمار در عین اینکه ستاره برزیل هست و معمولا برای این تیم خیلی خوب کار کرده، در بازی دیشب و در بازی قبلی این تیم با شیلی، بر خلاف دور گروهی، از دلائل اصلی صعود برزیل در این دو مرحله نبوده و سهم بیشتری رو نسبت به بقیه بازیکنان این تیم نداشته و صرفا یکی از اعضای این تیم بوده./
MOHAMMAD2010
05-07-2014, 12:43
از این صحبت ها زیاد می شنویم اما باید از اون سمت بگید، آلمان شانس نداره، برزیل بدشانس هست که نیمار رو از دست داده و تیاگو سیلوا مقصر هست که با یه حرکت بی مورد خودش رو از بازی بعدی محروم کرد و اسکولاری مقصر هست که از چهره های خلاقی مثل لوکاس مورا یا کوتینیو دعوت نکرده.
اما از "شانس آلمان" گفته میشه، اگه بخوایم روی مصدومیت های دست بگذاریم آلمان تقریبا بدشانس ترین تیم جام بوده، مصدومیت گوندوگان، برادران بندر، اشملزر و مهم تر از همه رویس، رویس که در حال حاضر از نیمار در سطح بالاتری قرار داره و همه اینها نه یک بازی و دو بازی، بلکه کل جام رو از دست دادند و هم در دفاع چپ، هم در خط هافبک و گزینه های دفاعی اون بخش و هم در حمله تیم با مشکل جدی روبرو شده، مشکلاتی که شاید توی همین بازی با برزیل برای آلمان گرون تموم بشه.
یا اگه بخوایم از محرومیت بگیم، همون داستان محرومیت بالاک در فینال 2002 مقابل همین برزیل، بالاکی که در مراحل حذفی دو بار برای آلمان گلزنی کرده بود.
البته این موارد صرفا مربوط میشه به صحبت های قبل از بازی و الا بازی بین دو تا "تیم" هست، نیمار در عین اینکه ستاره برزیل هست و معمولا برای این تیم خیلی خوب کار کرده، در بازی دیشب و در بازی قبلی این تیم با شیلی، بر خلاف دور گروهی، از دلائل اصلی صعود برزیل در این دو مرحله نبوده و سهم بیشتری رو نسبت به بقیه بازیکنان این تیم نداشته و صرفا یکی از اعضای این تیم بوده./
البته من برام فرقی نمیکنه چون از هر دو تا این تیم ها بدم میاد !
shabkard
05-07-2014, 12:56
خدایا نیمار رو برسون بازی نیمه نهایی تا برتری مطلق ژرمن ها تایید بشه
تیم ما قهرمانه چون حقشه
بهترین تیم تمام تاریخ فوتبل المان همین تیم یک دست وفوق العادس
Mohammad Yek110
05-07-2014, 13:00
خدایا نیمار رو برسون بازی نیمه نهایی تا برتری مطلق ژرمن ها تایید بشه
تیم ما قهرمانه چون حقشه
بهترین تیم تمام تاریخ فوتبل المان همین تیم یک دست وفوق العادس
نیمار که کلا نمیرسه ...
ولی آلمان برزیل با نیمار رو هم میبرد...
romantic
05-07-2014, 13:00
دیشب فقط زمانی استرس پیدا کردم که شورله موقعیت اولی رو خراب کرد. بازی خیلی کنترل شده و بی خطر پیش رفت و با این حال هم آلمان میتونست همون بلایی رو سر فرانسه بیاره که سر انگلیس و آرژانتین در 2010 آورد. ضمنا داشتن دروازبان خوب چقدر خوبه.
الان که برزیل دوتا از کلیدی ترین بازیکناش رو از دست داده، از آلمان انتظار میره که راحت برنده بازی باشه و همین فشارِ روی تیم رو بیشتر میکنه. البته بنظرم واقعا نبود نیمار خبر خیلی خوبیه چون هیچ تضمینی نیست که همچین بازیکنی در 90 دقیقه یک لحظه کار خودش رو نکنه.
فکر کنم آلمان باید خیلی مواظب 20 دقیقه اول بازی باشه. برزیل تیمیه که با هیجان بازی میکنه. اسکولاری واقعا تیم یکدستی نداره و ذهنیت تیمی و نظم تاکتیکی جا نیفتاده تو تیمش. به همین دلیل سعی میکنه با استفاده حداکثری از میزبانی، شور و هیجان تیمی رو جایگزین اون نظم لازم بکنه. تو این تورنمنت هم بهترین بازیها رو برزیل در دقایق اول بازی انجام داده و هرچی به آخر بازی نزدیک شدن، بازیشون افت کرده. با همین سبک هم قهرمان کنفدراسیون ها شدن.
اگر در 20 دقیقه اول حواس آلمان جمع باشه و مخصوصا روی کرنرها مواظب باشن، در ادامه و مخصوصا در جریان بازی، زور برزیل به آلمان نمیرسه.
دوست دارم فینال آلمان - آرژانتین رو ببینم، چون تقریبا قطعیه برنده اش کیه :n09:
ترکیب جدید دفاع تیم ملی آلمان برابر برزیل!
به ترتیب از هر وری که دوست دارید :دی
مرته ساکر-هوودس-نویر-هوملز-لام
جانم نوئر :دی
بترکه چشم حسود :دی
اینم خدیرا :n02:
خب این هم از ترکیب جادویی...انشالله که بترکونن :دی
تماشاگران سری سوم
مسعود فداتون بشه الهی :n02:
ببین ملت با کیا حال میکنن ما با کیا...:n09:
عجب زوری داره اون دختر زیریه:n09:...بعد میگن زن جماعت ضعیفه و از این مضخرفات :دی
با عشق تقدیم به کاپیتان فقید"بردیا"(درست نوشتم؟ :دی)
این هم تقدیم به نسل جدید هواداران تیم ملی آلمان که از این جام به بعد باید خودشون اینجا رو بگردونن.....:n01:
بَه بَه بانو نویر (!) رو بسیار پسندیدیم در تصاویر بالا! :دی
آقا من رفتم آمار بازی های آلمان-برزیل رو دیدم، کلهم فقط یه بازی توی جام جهانی داشتن! یعنی این همه سال جام جهانی برگزار میشده، فقط همون 2002 بوده و بس! جل الخالق!
اون سال آلمان شرایطش زیاد خوب نبود و شاید اگه سلطان نبود خیلی زودتر از فینال حذف می شدیم. یعنی پیروزی 2-0 برزیل با اون همه ستاره چیز خیلی خفنی هم نبوده. امسال باید یه انتقام اساسی از برزیلی های عزیز بگیریم و در میهن خودشون صعود کنیم به فینال و توی دومین تقابل جام جهانی دو تیم، آمار رو به تعادل برسونیم. :دی (البته آمار بقیه بازی های دو تیم به شدت به نفع برزیل هست، ولی اون بازی ها نخودی محسوب میشن. :دی)
M.Sadegh.M
06-07-2014, 03:43
آقا من به شدت نگران کارت زردهایی هستم که تو بازی با فرانسه گرفتن ، فینالِ بدون شواینی و خدیرا خیلی ترسناکِ حالا تیم مقابل هر تیمی میخواهد باشه.
امیدوارم که تو بازی برزیل کارت نگیرند که خیلی بد میشه.
GHAGHALEELEE
06-07-2014, 09:55
ما هم از تصویر نوئر بسی بسیار زیاد خوشمان امد.البته مرته ساکر هم ماشااله جواهری هستند ها.ان شاله قسمت شود و بریم فرنگ و این جواهران را از نزیک زیارت فرماییم.
جریان کارت زردها مطمئن باش بدتر از سال 2002 نمیشه.اون سال بالاک هم طراح تیم بود و هم بهترین بازیکن (البته بعد از سلطان کائن).ضمنا تمام کننده هم بود و دو گل حذفی رو زده بود.یعنی 2002 رو ما دقیقا بخاطر نبود بالاک باختیم.ولی امسال بازیکن زیاد داریم ضمن اینکه از کجا معلوم هلند و ارژانتین هم دو کارته نشن تو نیمه نهایی.
ماتئوس: گواردیولا سبک بازی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است
لوتار ماتئوس ملی پوش اسبق تیم ملی آلمان معتقد است که گواردیولا و سبک کاری اش فوتبال ملی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است.
آی اسپورت - آلمان عملکرد خوبی در رقابت های جام جهانی 2014 از خودش نشان داده است. لوتار ماتئوس معتقد است که حضور پپ گواردیولا در رشد فوتبال ملی آلمان بی تاثیر نبوده است.
ماتئوس در همین مورد گفت: " گواردیولا تاثیر زیادی بر سبک بازی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2014 داشته است. آلمان از تعدادی بازیکنان بایرن مونیخ تشکیل شده است که آن ها با خود سبک کاریشان در فصل گذشته را آورده اند.
گواردیولا در بارسلونا موفقیت های زیادی را کسب کرده و همان سبک را با خودش به آلمان آورده است. پیروزی مهم ترین مسئله در جام جهانی است که خوشخبتانه آلمان تا اینجا به خوبی این مهم را انجام داده است.
شاید بعضی از پارامترهای زیبای ما در سال های گذشته از بین رفته باشد اما به جای آن نتیجه گیری در اولویت قرار گرفته که در جام جهانی بسیار حائز اهمیت است."
آلمان در نیمه نهایی جام جهانی 2014 به مصاف میزبان رقابت ها یعنی برزیل خواهد رفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
Matthaus: Guardiola has influenced Germany
آقا من به شدت نگران کارت زردهایی هستم که تو بازی با فرانسه گرفتن ، فینالِ بدون شواینی و خدیرا خیلی ترسناکِ حالا تیم مقابل هر تیمی میخواهد باشه.
امیدوارم که تو بازی برزیل کارت نگیرند که خیلی بد میشه.
از این نظر هیچ جای نگرانی وجود نداره، خدیرا و شواینی (و هر بازیکن یک کارته دیگه از تیم های باقیمانده در جام) در صورت دریافت کارت زرد بازی فینال رو از دست نمیدند و تنها دغدغه تیم پیروزی در این بازی هست و نه بازی فینال.
اینکه یک بازیکن به خاطر دریافت دو کارت زرد در طول 6 بازی (از اولین بازی مرحله گروهی تا نیمه نهایی)، بازی فینال (بازی هفتم) رو از دست بده بیش از حد سخت گیرانه بود که به همین خاطر این قانون مدت هاست برداشته شده و در پایان دور 1/4 کلیه تک کارته ها بخشیده میشند. قانونی که متاسفانه نبود اون در فینال جام 2002 گریبان تیم رو گرفت. بالاک که در 5 بازی اول فقط یک کارت زرد داشت، در بازی نیمه نهایی مقابل کره در شرایطی که در 20 دقیقه پایانی بازی صفر صفر بود و یک ضد حمله خطرناک از کره ای ها و یک موقعیت مسلم گلزنی(4 کره ای در مقابل 2 آلمانی) رو در آخرین لحظات با یک خطای کاملا بجا و به موقع ازش جلوگیری کرد و کارت زرد رو به جان خرید، خطایی که در آلمان به "تاکتیکی ترین خطای تاریخ آلمان" مشهور هست و در ادامه هم در شرایطی که می دونست بازی فینال رو از دست داده با انگیزه مضاعف بازی کرد و گلزنی کرد و دلیل اصلی صعود تیم به فینال بود، فینالی که واقعا حاش خالی بود.
یه مقدار سرچ کردم و عکس های مرتبط با اون بازی رو پیدا کردم:
بالاک در لحظه دریافت کارت زرد
بالاک و به ثمر رسوندن گل پیروزی بخش
بالاک، ناراحت به خاطر از دست دادن بازی فینال در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی
پ.ن. بالاک در همون سال با لورکوزن در سه جام نائب قهرمان شده بود و از دست دادن فینال اونم به فاصله کوتاهی از اون سه نائب قهرمانی واقعا سخت بود.
Masoud King
07-07-2014, 14:13
بنده خدا بالاک بدشانس ترین بازیکنی بود که تو عمرم دیدم..
+
انگار برزیلی ها به کارت زرد سیلوا شکایت کردن تا بلکه بتونن اونو در فینال داشته باشن. واقعا از کاپیتان تیم بعید بود این آماتور کارت بگیره.
نبود سیلوا و نیمار می تونه کمک بزرگی برای آلمان باشه اما این دو بازی اخیر من چیزی از نیمار ندیدم ولی سیلوا واقعا تاثیر کذار بود که البته دانته هم رو نیمکت هست و می تونه جایگزین خوبی باشه ولی خوشبختانه دانته امسال مثه سال قبل خیلی مطمئن نشون نداده.
احتمالش هست این بازی هم با توجه به سرعت خوب بازیکنای برزیلی، بواتنگ در وسط باشه و لام بره راست. یه مشکل آزار دهنده تو تیم اینه که بعضی وقتا خیلی راحت توپ رو لو میدن و یه سری پاس های اشتباه ناجور میدن به همدیگه. شورله هم خیلی راحت موقعیت خراب میکنه و بعضی وقتا تو تک روی هاش رو اعضاب راه میره.
+
کاش رویس مصدوم نمی شد، می تونست ستاره ی این جام باشه :n27:
اما خیلی امیدوارم که بتونیم برزیل رو ببریم و یک فینال کلاسیک ( چه آرژانتین و چه هلند) رو شاهد باشیم.
واقعاً حیف بود بالاک. کسی که توی مراحل حذفی، از بین 3 گل آلمان 2تاش رو اون زده بود و توی فینال هم میتونست کمک خیلی بزرگی به آلمان باشه.
نبود سیلوا و نیمار می تونه کمک بزرگی برای آلمان باشه اما این دو بازی اخیر من چیزی از نیمار ندیدم ولی سیلوا واقعا تاثیر کذار بود که البته دانته هم رو نیمکت هست و می تونه جایگزین خوبی باشه ولی خوشبختانه دانته امسال مثه سال قبل خیلی مطمئن نشون نداده.
نکته جالب اینه که 3 تا گل برزیل رو توی بازی های حذفی، مدافع های این تیم زدن نه کسی مثل نیمار. :دی البته نیمار هم قدرت خیلی زیادی به خط حمله تیم میده و بازیکن های حریف رو بدجوری مشغول خودش میکنه که باعث میشه به بقیه برزیلی ها فضای کافی برسه. در مجموع عدم حضور نیمار خیلی به نفع آلمان هست، ولی بازیکن های آلمان باید مراقب یکی مثل داوید لوییز هم باشن که موتور گلزنیش روشن شده.
دانته خیلی اوج و فرود داره. :دی بعضی وقتا جوگیر میشه و هم عالی دفاع میکنه و هم گل میزنه، بعضی وقتا هم کیفیتش در حد بازیکن های درجه 3 میشه! امیدواریم جلوی آلمان یکی از روزهای بدش باشه و یه گل به خودی هم بزنه! :دی
Sh-Meteor
07-07-2014, 20:35
اینفو گرافیک مانوئل نویر
به باهوشی نویر شک نکنید.. جلو اومدن های نویر به نظر من یک کار صرفن فیزیکی شامل دویدن به جلو نبود، یک نبوغ پشت این حرکات بود..
خونسردی نویر در مقابله با شوت کریم بنزما هم منحصر به فرد بود.. عاشق این دروازه بان شدم تو این جام..
To victory :D
parsicola
08-07-2014, 09:01
نوبتی هم که باشه دیگه نوبت قهرمانی آلمانه . مطمئن هستم اگر داوری سوتی نده، تیر دروازه به کمک برزیل نیاد و بازی به پنالتی نکشه ، آلمان برنده بازیه.
اوج حساسیت !
حساسیت در حد مرگ !
هر جا مطلبی در مورد بازی میخونم تپش قلبم تند تر میشه !
از 2 چیز میترسم- امتیاز میزبانی برزیل- داور بازی
و اینکه مهجما در زدن ضربات آخر باید نهایت دقت رو داشته باشن !
این دیگه الجزایر نیست مولر 2 3 تا گل 100% رو خراب کنه
یا فرانسه نیست شورله اونقدر مسخره شوت بزنه !!
اگه 4 تا موقعیت خراب شد شک نکنین دیگه بازنده ایم
این بازی جایی نیست که موقعیت هدر بدیم
امیدوارم بریم فینال و قهرمان بشیم . واقعا حقمونه ! اگه نشیم که من یکی دیگه فوتبال زده میشم !
آخرین قهرمانی ملی که دیدم 96 بوده !
تاثیری که ایام امتحانات و دانشگاه داره، هیچی نداره!!!!
امروز چند شنبس؟ چند روز دیگه چه ساعتی برزیل رو لوله میکنیم؟؟؟ کی سه شنبه میشه؟؟؟؟ من فقط شنبه ها کلاس دارم واسه همین امار روزا رو از دست دادم!!!! بعد خنده دار اینه که ساعت بازی رو که ۰:۳۰ هست رو توجه نکرده بودم و فک میکردم همش که ۲۰:۳۰ هستش!!!! واسه همین فک میکردم چهارشنبه عصر بازی برگذار میشه ولی ظاهرا...!! :)))
آیا می دانستید؟!
لام و شواین اشتایگر در روز فینال جام جهانی 2002 آلمان مقابل برزیل، درست در فاصله 2.5 ساعت مونده به شروع بازی فینال، در قالب تیم جوانان بایرن مونیخ در بازی برگشت از دور نیمه نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آلمان و در مقابل بروسیا دورتموند بازی کردند! (از دیگر بازیکنان تیم جوانان بایرن در اون تیم، تروخوفکسی و کریستین لِل بودند.)
اونم در حالی که بازی رفت در مونیخ با حساب 2-3 به نفع دورتموند به پایان رسیده بود و لام و شواینی –که امشب بعد از 12 سال حالا باید خودشون باید در مقابل برزیل قرار بگیرند- کار سختی داشتند و باید در زمین دورتموند نتیجه رو جبران می کردند. که نهایتا موفق شدند نتیجه مجموع رو به تساوی بکشونند و بازی به وقت اضافه کشیده شد و بایرن در ضربات پنالتی پیروز شد و اون تیم جوانان بایرن به فینال راه پیدا کرد (و نهایتا در فینال مقابل اشتوتگارت قهرمان شد)
اما نکته جالب این هست که به خاطر طولانی شدن بازی بایرن و دورتموند در رده جوانان و کشیده شدن بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی، و بعد از اون رفتن به رختکن، دوش گرفتن و راهی شدن به سمت مونیخ، نتونستند بازی فینال 2002 رو درست و حسابی تماشا کنند، بازی که اولین تقابل دو تیم برزیل و آلمان در جام های جهانی بوده و در دومین تقابل اینبار لام و شواینی این فرصت رو دارند که نه تنها بازی رو ببینند، که خودشون در بازی حضور داشته باشند و این دفعه نتیجه دیگه ای رو رقم بزنند!
المان این بازی رو ببره بره فینال با گل کلوزه به قهرمانی برسه :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
brad pitt
08-07-2014, 20:47
داور بازی مشکوک نیست ؟
همون داور آیتالیا . اروگوئه ست
ترکیب که خوبه، به امید پیروزی :n12:
۱۰ دقیقه دیگه..... ما برندهایم قطعا....
MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-07-2014, 23:43
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللل
Arash4484
08-07-2014, 23:56
من میخام اسپم بدم
چهارتا.....
وای وای وای وای وای:n19:
تیم اب و فاضلاب ایلام بهتر از برزیل بازی میکرد!! :))))
این برزیل با شانس و داوری اومد! ولی المان دیگه از اون تیما نیست!:)
30 دِیقه 5 تا نبوووووووود ؟ ؟!؟!؟! :n12:GERMANY:n12:
باو خداوکیلی ول کنید دیگه:دی
کشته نداد این جام اسممو عوض میکنم:n08:
ایران لیاقتش از این برزیل واسه نیمه نهایی بشتر بود:n28:
خب دوستان خشن از این به بعد ریلکس بازی رو ببینید و از لحظات خوب فوتبالی انرژی ذخیره کنید :D
ویوا آلمان:n12:
*
5 تا بسشونه ، یه کاری نکن امشب وسایلشونو بذارن دم در هتل !
نهایت کاری که نیمه دوم می تونن بکنن اینه نارگیل به سمتمون پرت کنن : ))
B.Russell
09-07-2014, 00:18
ما از آرژانتین 1-0 باختیم ملت همه خوشحال شدن. :n08:
آلمان تو نیم ساعت 5 تا به برزیل زد، آلمان ها چکار میکنن الان !!!!!!!! :n05:
فوتبال پایدار فقط آلمان، هرچند تو فینال به هلند میبازه. :n02:
چه حالی میده اگه برزیل دو رقمی بشه:n19:
ولی تابلوئه که آلمان به همین 5تا اکتفا میکنه!
اقا حالا که هر کی میاد شوت میزنه گل میشه حداقل بدن مولر بزنه اقای گلی رو بگیره امشب دیگه:n09:
خوشم اومد خیلی هم خونسرد و شیک:n05:
ایا برزیل عربستان دیگری خواهد شد؟:n08:
aluminum
09-07-2014, 00:22
برزیل امشب احتمالا آشوب میشه:n02:
A.M.D.D.E.V.I.L
09-07-2014, 00:23
هه هه هه هه ، گل دورقمی نخورن خوبه !
آقا من دیگه حرفی ندارم! :n03: نیمه دوم رو دلم نمیاد ببینم! :n28:
Arash4484
09-07-2014, 00:24
یعنی واقعن نخواستن ده دقیقه پایانی فشار بیارن...یکجورایی عذاب وجدان موج میزد:n02:
حالا ممکنه نیمه دوم هر چیزی رخ بده...مدیریت بازی یا حمله یا هر چی
دلم ریش شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگم کسی میخواد در خصوص امار کلوزه حرف بزنه؟؟؟
خب دوستان خشن از این به بعد ریلکس بازی رو ببینید و از لحظات خوب فوتبالی انرژی ذخیره کنید :D
ویوا آلمان:n12:
*
5 تا بسشونه ، یه کاری نکن امشب وسایلشونو بذارن دم در هتل !
نهایت کاری که نیمه دوم می تونن بکنن اینه نارگیل به سمتمون پرت کنن : ))
همش 5 تا ؟ چی میگی بابا برو بالای 10 تا :n20: من هنوز تازه گرم شدم :n19: مثل چی دارم کیف میکنم . بزنیم ابکش کنیم این برزیلیها رو . بعدش هم نوبت ارژانتین یا هلنده که سوراخ بشن . اصلا یه اعتماد به نفسی داشتیم امشب تو بازی .
aluminum
09-07-2014, 00:30
میگم کسی میخواد در خصوص امار کلوزه حرف بزنه؟؟؟
احمدی هم اصلا حواسش نبود...صحنه گل رو کارگردان یکی دو بار پخش کرد ولی احمدی مبهوت نتیجه بود
الان به طرفداران برزیل باید بگیم 5 تا 30 دقیقه یا 4 تا 6 دقیقه:n02: ؟
واقعا تو پوست خودم نمی گنجم.چه می کنه این آلمان. صد در صد قهرمانیم.هلند کیلو چنده:n02:
*
ما از آرژانتین 1-0 باختیم ملت همه خوشحال شدن. :n08:
آلمان تو نیم ساعت 5 تا به برزیل زد، آلمان ها چکار میکنن الان !!!!!!!! :n05:
فوتبال پایدار فقط آلمان، هرچند تو فینال به هلند میبازه. :n02:
حالا شما اجازه بده هلند صعود کنه!
بردیا از نتیجه با خبر بشه، همونجا با ژ۳ جشن میگیره و تا ۶ ماه اینده رو توی بازداشت میگذرونه! :))) بچهی خوبی بود...
نویرو..... جوری توپ میگیره انگار ما شیش هیچ عقبیم....:)))) استراحت کن عزیزم استراحت کن....
A.M.D.D.E.V.I.L
09-07-2014, 01:04
بابا بسه دیگه آبروشون رفت ، اگه مافیا ی برزیل اسکولاری رو بکشن خونش گردن آلمانه ، بکشین وسط پاس کاری کنین !
بابا بسه دیگه آبروشون رفت ، اگه مافیا ی برزیل اسکولاری رو بکشن خونش گردن آلمانه ، بکشین وسط پاس کاری کنین !
ما همون دقیقه ۳۰ دیگه بیخیال شدیم....برزیل ول نکرد اینم عاقبتش...
حیف شد گل رو خوردیم.... :(
تبریک به همه دوستان.... همونجوری که عرض کردم، برزیل رو لوله کردیم... ولی من خیلی برزیل رو دست بالا گرفته بودم...
V E S T A
09-07-2014, 01:27
تبــریک می گــم آلــمان عـالی بـود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فوق العــاده قشنـگی بود واقعـا لـذت بـردم ازیـن بـازی
GHAGHALEELEE
09-07-2014, 01:28
من خوابم یا توهم زدم یا مستم !!! اقا باورم نمیشه ، اخه 7 تا !!!! بابا این تیم برزیله ها !!!
فکر کنم از این به بعد همه تیمها باید مواظب باشن به المان نخورن چون ممکنه روز روز المان باشه اونوقت ابروشون میره.
سال 2002 که باختیم یه غمی تو دلم تا الان مونده بود الان احساس میکنم ازاد شدم .
دم بازیکنها و طرفدارای المان گرم.:n16:
AlamtabC
09-07-2014, 01:30
برزیلا ریختن پشم مبارک بادت
هفت گل از سرور دنیا نرود از یادت
GHAGHALEELEE
09-07-2014, 01:32
اقا امار کلوزه چی شده کاناله SRF المانی داره گلهای قدیمشم نشون میده ؟
فهیدم شده سالار گلزنها.
Arash4484
09-07-2014, 01:33
دو تا صحنه جالب از نظر کارگردانی تلویزیونی
لیست گلزنها در تصویر جا نمیشه...با اسکرول نمایش داده میشه=))
در این سطح...باور نکردنیه...در مورد این بازی بسیار گفته خواهد شد...
زیرنویس قشنگی که همه منتظرش بودیم، کار زیبای کارگردانی تلویزیونی بازی:
A.M.D.D.E.V.I.L
09-07-2014, 01:34
دیگه جام تموم شد دیگه از الان معلومه المان میبره ! اون هارمونی و هماهنگی و تکنیک و تاکتیکی که آلمانی ها داشتند اولین باره که تو عمرم دیدم
Sh-Meteor
09-07-2014, 01:35
بهترین نتیجه ممکن برای برزیل همون باخت در پنالتی ها جلوی کلمبیا بود...:n08:
اصلا زمینو ترک می کردین بابا... میشد سه هیچ :n08:
.
.
.
.
:n12: Germany :n12:
aluminum
09-07-2014, 01:35
رکورد رونالدو زد
میرو کلوزه و رونالدوی برزیلی، تو صدر جدول بهترین گلزن های تاریخ جام جهانی بودن....
با این گلی که میرو توی این بازی زد، توی برزیل، رقیب برزیلی خودش رو در مقابل برزیل جا گذاشت!!!!
میرو کلوزه، بهترین گلزن تاریخ فوتبال جام جهانی هستش الان یا بیشترین گل زن...
albertxx
09-07-2014, 01:37
کلوزه یه رکورد دیگه هم به جا گذاشت
تنها بازیکن تاریخ جام جهانی که 4 بار پیاپی به نیمه نهایی جام جهانی رسیده !!! :n17:
Mr.Pooya
09-07-2014, 01:58
سلام
من دقیقه 30 که رسیدم به بازی دیدم 5-0 آلمان جلو بود تعجب کردم ! اخه مگه میشه تو 30 دقیقه 5 تا گل بزنی :n04: شد جریان اونی که گزارشگر می گفت تو هر دقیقه می تونند یک گل بزنند :n02:
Mohammad Yek110
09-07-2014, 02:11
هعی خدا...
جای رویس خالی ...
هر هفتاشو خودش میزد :40::دی
shabkard
09-07-2014, 02:12
تیم ما قهرمانه قبلا نوشتم کاش نیمار هم بود تا بعدا بهانه نیارن قبل بازی
:n16:
hossein_0907
09-07-2014, 02:14
آقا هوادارای آلمان زیاد دور برتون نداره
برزیل با شانس اومده بود بالا و اصلا تیم خوبی نبود
ااگه آلمان واقعا خوب بود اونجوری تو 90 دقه جلوی الجزایر کم نمیاورد و به زور فرانسه رو نمیبرد
ایشالا هلند تو فینال خفتتون میکنه تا بفهمید یه تیم ضعیف رو بردید :)))
shabkard
09-07-2014, 02:17
بالم جان فرانسه کم تیمی بود المان شکستش داد عجب:n09:
برزیل انواع و اقسام کوچک شدن رو با ما متحمل شدش اما:
تعویض هوملز با مرته ساکر ته تحقیر شدن بود برای برزیل......:n02:
+
پیش به سوی قربانی آخر....
Sh-Meteor
09-07-2014, 02:20
ااگه آلمان واقعا خوب بود اونجوری تو 90 دقه جلوی الجزایر کم نمیاورد و به زور فرانسه رو نمیبرد
شما هروقت آرژانتین رو بردین....
.
هلند به آلمان بخوره، فر میخوره...
hossein_0907
09-07-2014, 02:20
فرانسه کم تیمی نبود ولی اگه نویرا نداشتید که دقه 94 کریم بازی رو مساوی کرده بود
این هلند بود که تیم شیلی به این خوبی رو 2 هیچ برد
کاستاریکا را لوله کرده بود و 3 تا تیر بش زده بود
نمیگم آلمان بده میگم فکر نکنید 7 تا به برزیل زده خیلی خوبه
عیار آلمان تو فینال جلوی هلند عزیز مشخص میشه
Arash4484
09-07-2014, 02:22
آلمان این جامو قهرمان هم بشه(چه جلوی هلند چه آرژانتین) باز یک چیزی میگن...یک عده بالاخره باید یک چیزی بگن
هر کی میخوره به آلمان روز خوبش نیست...همه تیمها بد میشن...ایول چه خوبه
نویر هم از فضا نیامده، نویر هم مال تیم آلمانه...تیر دروازه که نیست شماره یک ژرمنهاست.
+دوستان تبریک میگم...یک صفحه خاص از تاریخ فوتبال دنیا رو امشب دیدیم
hossein_0907
09-07-2014, 02:24
همین آلمان تو 2010 هم استرالیا ، انگلیس و آرؤانتین رو 4 تا زد بشون و خیلیا جو گرفتشون که چی آلمان قهرمانه و از این حرفا ولی چی شد آخرش به اسپانیا باخت به همین سادگی
حالا هم مطمئن باشید هلند میاد و فینال و آلمانو میشونه سر جاش .
Arash4484
09-07-2014, 02:27
همین آلمان تو 2010 هم استرالیا ، انگلیس و آرؤانتین رو 4 تا زد بشون و خیلیا جو گرفتشون که چی آلمان قهرمانه و از این حرفا ولی چی شد آخرش به اسپانیا باخت به همین سادگی
آقا تا حالا با برزیل تهدید میشدیم...باشه منتظر فینال میمونیم.
ولی به تیمی که هفت تا زده نگو خیلی خوب نیست، منطق هم جدا از بحث هواداری خوب چیزیه...مگه میشه آلمان رو دوست نداشت، برزیلیا به احترامش کف زدن. ولی انقدر تعصبات زیاد شده که یک همچین چیزهای هم که رخ میده وظیفه میدونیم کم نیاریم.
Masoud King
واقعا حرفی نیست برای گفتن
کروس بازم ارزش های خودشو نشون داد و ثابت کرد الان تو پست خودش بهترینه.
همون اوایل بازی جو به نفع برزیل بود و تونستن موقعیت خلق کنن ولی یکم که گذشت آلمان اولین کرنر رو گرفت و گل مولر.
رو گل دوم هم پاس بی نظیر کروس و حرکت عالی مولر توپ رو نصیب کلوزه کرد و رکورد جام جهانی رو شکست و جاودانه شد :n12:
واقعا بازیکنی مثل مولر کم پیدا میشه، با اینکه می تونست چند جا خودش ضربه بزنه ولی کاملا در خدمت تیم بود. اوزیل هم اگه گل میزد یکم بار انتقادات نسبت به خودش رو کمتر می کرد و البته گل اول رو هم آلمان نمی خورد.
لوو تیمش رو در خلال تورنومنت به کمال رسوند و البته من این احتمال رو میدم که آلمان در دور گروهی و بازی اول حذفی جلو الجزایر(چون فکر نمی کرد این تیم اینقدر عالی باشه) خودِ واقعیش رو نشون نداد تا نوبت به فرانسه و بعدش برزیل رسید که آلمان واقعی رو دیدیم. جلوی فرانسه مشکلاتی داشتیم ولی جلوی برزیل کاملا هر کاری خواستن تو زمین انجام دادن و هیچ وقت با اینکه 6 گل هم جلو بودن، آلمان ها به بازی احساسی و تک روی روی نیاوردن و خیلی زیبا پاسکاری و خلق موقعیت می کردن.
افتخار میکنم که طرفدار این تیم هستم و تبریک ویژه میگم به همه هواداری آلمان :n12:
آره داداش تو راست میگی..
اون مسابقه ورزشی که امشب دیدی فوتبال بود نه پینگ پنگ!
بازی الجزایر رو ملاک چی قراردادی شما؟ضعیف بودن آلمان!
دقیقا همین نگاه رو دوستان برزیلی داشتن:n08:
کی؟
هلند؟
بزار برسه فینال بعد هستیم خدمتتون....
+
من جات بودم از اینی که خدا بهت لطف کرده و شانس دیدن بازی های آلمان رو بهت عطا کرده سه روز روزه شکر میگرفتم.
SA3EDLORD
تبریک به هوادارای آلمان....
به قول یوسفی آلمان دیگه تا مدت ها نمیتونست اینجوری برزیلو گوشه رینگ گیر بیاره :دی
یه چی دیدیم تو فیسبوک :
بذارین منم گل بزنم!
.
.
.
.
.
.
.
.
دکتر شریعتی :n02:
Mr.Pooya
09-07-2014, 02:28
خب دوست عزیز اگر نویر رو نداشتیم ؟
مثلا فرض کن بگیم اگر دروازه بان نداشته باشیم و دروازه خالی باشه آلمان می بازه ! شما تیم تون یعنی هلند اگر دروازه بان نداشته باشه می تونه قهرمان بشه ؟
بازی فرانسه رو هم به زور نبردیم. به زور یعنی اینکه مسی میاد دقیقه 90 با کمک داور به ایران گل می زنه ولی وقتی دقیقه 13 گل می زنی نمیشه گفت بزور !
در ضمن فوتبال رو اما و اگر ها نیست روی اتفاقاتی هست که رخ داده ! حالا بگیم اگر آلمان اصلا با 3 تا بازیکن میومد تو زمین بازی می کرد بازی رو می باخت خیلی غیر منطقی هست !
با احترامات فراوان :n16:
hossein_0907
09-07-2014, 02:31
دوست من، من خودم از پاسکاری های آلمان تو تو محوط جریمه برزیل لذت بردم ولی مگه میشه جلو یه تیم خوب انقدر راحت بازی کرد!!!
من حرف اصلیم اینه که برزیل افتضاح بود و نمیشه نتیجه گرفت آلمان عالی بود
کلا برزیل حقش بود از گروهش هم بالا نیاد و ته ته حقش حضور تو 16 تا بود که با شانس محض بازی به شیلی به پنالتی کشید و اومدن بالا
بله الان هم میگیم اون تیم شانس قهرمان شدن رو داشت و اگه بازی با اسپانیا کمی جنگنده تر بازی میکردن الان تاریخ فوتبال چیز دیگه ای بود.
بعدش داداش ما با اختلاف حداقلی و کاملا شایسته اون بازی رو باختیم نه مثل بعضی تیم ها با تحقیــــــــــر شدن نتیجه رو وا بدیم.:n09:
hossein_0907
09-07-2014, 02:34
آره داداش تو راست میگی..
اون مسابقه ورزشی که امشب دیدی فوتبال بود نه پینگ پنگ!
بازی الجزایر رو ملاک چی قراردادی شما؟ضعیف بودن آلمان!
دقیقا همین نگاه رو دوستان برزیلی داشتن:n08:
کی؟
هلند؟
بزار برسه فینال بعد هستیم خدمتتون....
+
من جات بودم از اینی که خدا بهت لطف کرده و شانس دیدن بازی های آلمان رو بهت عطا کرده سه روز روزه شکر میگرفتم.
من فقط وفقط از بازی امشب آلمان خوشم اومد و بازیای دیگش در حد یه مدعی بازی نکرد ولی امشب یه تیم ضعیف پیدا کرده بود و داشت ضعیف کشی میکرد
Mr.Pooya
09-07-2014, 02:38
ببینید تیم بد رو میشه گفت هندوراس ! فکر کنم همه قبول دارند هندوراس تیم خوبی نیست ؟
ولی فرانسه میاد به هندوراس 3 تا گل می زنه ! یعنی اینکه نتونست 7 تا گل بزنه بهش !
حالا چه ربطی داشت ؟ فرانسه تیم قوی ای هست همه قبول دارند ؟ به هندوراس 3 تا می زنه به سوییس 5 تا اون هم تو دور گروهی که استرس ها کمتر هست ! یعنی به تیم واقعا ضعیف هندوراس گل می زنه. ولی آلمان میاد تو نیم نهایی به برزیل که مدعی قهرمانی هم بود 7 تا می زنه ! خب برزیل رو همه قبول دارند که در حد اون برزیل سابق نبود ولی هیچ کس هم قبول نداره که آشغال بود درست ؟ پس نمیشه گفت آلمان 7 تا گل رو الکی زده ! هلند رو هم که همون اول ( حالا شایعه یا واقعیت ) گفتند بازیکنان شون دوپینگ کردن. هلند دو تا از استرالیا خورد ولی 3 تا زد پس با اختلاف یک گل برد.
پس با منطق شما هم اگر به قضیه نگاه کنیم باز هم آلمان برنده جام هست حالا چطور ؟
شما میگید آلمان به یک تیم ضعیف 7 تا زده یکی هم خورده .
هلند هم به تیم ضعیف ( استرالیا ) 3 تا زده دو تا خورده یعنی یک گل اختلاف داشتند.
اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم پس آلمان همین الان 6-0 هلند رو برده. خب دیگه دوستان قهرمانی 6-0 رو به همه تبریک میگم :n02:
نه خیر نمیشه گفت که این تیم الان اومده تیم ضعیفی رو برده و این حرف ها.
در هر صورت امیدوارم فینال قشنگی رو ببینینم. و حتی خودم هم که میگم آلمان قهرمان میشه ( که همینطور هم میشه ) باید بدونم جوجه رو آخر پاییز می شمرن.
تبریک تبریک تبریک!
عالی بود، یه نمایش گاملا منسجم و کم نقص. تنها بدشانسی این هست که بازی بازی فینال نبود، که اگر بود هم نتیجه پرگل تر میشد و هم خاطر هواداران جمع، به هر حال امیدوارم قدم آخر که مهم ترین قدم هست رو هم به همین شکل، قاطع برداریم.
اما نکته جالب گل های پشت سر همی بود که به قول یکی از دوستانم اگر بیشتر از این زده میشد، برای آوردن اسامی گلزنان دیگه scroll down کردن اسکور بُرد هم جوابگو نبود و باید فایل excel تهیه میشه:n02:
گل اول مولر خودش رو به آقای گلی نزدیک کرد، گل دوم کلوزه رو تبدیل کرد به آقای گل تاریخ جام های جهانی، گل سوم باعث شد در فاصله دو دقیقه دو گل زده بشه، گل چهارم به بعد دیگه رکورد های جدید برای برزیل بود، سنگین ترین شکست تاریخ برزیل، سنگین ترین پیروزی تاریخ دور نیمه نهایی و و و ...
بازی به قدری یک طرفه بود و برزیل به قدری بدون نظم و پر اشتباه که جای تحلیل چندانی نمی گذاره. کاری از یکی از هواداران آلمانی شاید گویاتر از هر توضیحی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همونجوری که قبلا گفته بودیم بازی بین دو تا "تیم" هست، متاسفانه رفتار رسانه ها و پررنگ کردن بیش از حد ستاره ها توی سال های اخیر دید خیلی از افراد رو به سمت تک چهره ها برده، چیزی که امشب به شکل قاطعی خلافش ثابت شد، که اهمیتش کمتر از خود نتیجه نبود.
AlamtabC
09-07-2014, 02:40
من فقط وفقط از بازی امشب آلمان خوشم اومد و بازیای دیگش در حد یه مدعی بازی نکرد ولی امشب یه تیم ضعیف پیدا کرده بود و داشت ضعیف کشی میکرد
منظور از مدعی تیمیه که داشت مقابل کاستاریکا می باخت !!!!! :n09:
Sh-Meteor
09-07-2014, 02:40
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
hossein_0907
09-07-2014, 02:42
دوستان اشکال نداره
صبر میکنیم تا فینال زیبای هلند - آلمان رو ببینیم بعد میام باهاتون بحث میکنم
اگه هم توهینی کردم ببخشید
hossein_0907
09-07-2014, 02:44
منظور از مدعی تیمیه که داشت مقابل کاستاریکا می باخت !!!!! :n09:
فکر کنم بازی با کاستاریکا خواب بودی عمو جون
هلند له کرده بود کاستاریکا رو
3 تا تیر بش زده بود و بازی رفت پنالتی عمو جون
Masoud King
09-07-2014, 02:46
در تاریخ ماندگار شد. البته اگه مولر اجازه بده :دی
تازه هندوراس همون نیمه اول فک کنم 10 نفره شد.
خلاصه همیشه ترول ها هستن دوستان و زیاد توجه نکنین :n06:
واقعاً از چی بگم؟! :دی
از منهدم کردن برزیل توی خاک خودش؟
از یه رکورد تاریخی و فراموش نشدنی که تا ابد به یاد همه میمونه؟
از رکورد کامل کلوزه که یک تنه به بهترین گلزن تاریخ جام جهانی تبدیل شد؟
از پیوند برزیل و عربستان؟ (دیگه اون 1 گل تخفیف رو به خاطر تفاوت سطح برزیل و عربستان ببخشین! :دی)
از قیافه غمزده نویر، وقتی که توی دلش میگفت کاش حالا که همه گل زدن منم میتونستم یه گل بزنم؟ :n03:
از غلطک اعلام گلزن ها که دیگه جای کافی نداشت و باید یه دور پایین می اومد تا شورله جان رو نشون بده؟
از مولر که 5 گله شد و فقط 1 گل تا آقای گلی داره؟ (خامس جان میمردی اون گل روی جلوی برزیل نمیزدی؟! :n03:)
این آلمان ول کن رکوردشکنی نیست که نیست! اول رکورد 4 دور رسیدن به نیمه نهایی پشت سر هم رو زدن، الآن هم فکر میکنم رکورددار بیشترین حضور توی فینال شدن با 8 بار حضور در فینال! احتمال داره رکورد بیشترین گل توی بازی نیمه نهایی یا رکورد سریع ترین گل ها توی فلان دقایق رو هم زده باشن. یا مثلاً رکورد بیشترین گل خورده توسط برزیل توی بازی های رسمی! کلاً هر رکوردی احتمالش هست.
من فقط نگرانم که توی برزیل انقلاب راه بیفته و نتونیم توی فینال شرکت کنیم! :n28:
Arash4484
09-07-2014, 02:53
یکی از مواردی که در فیرپلی باید رعایت بشه اینه که تیمی که زیاد جلو می افته(مثل امشب) نباید وا بده، نباید بفرما بزنه برای گل زدن که آلمانها فوق العاده سربلند بیرون آمدن از این موضوع در عین حال که برای گل زدن بعد از گل پنجم خودشون رو خفه نکردن.
و دو گل بعدی به ثمر رسید چون واضح بود برزیلی تیمیه که بهترین دفاع جلوش حمله است و نشد که آلمان در زمین خودش بمونه، خود برزیلیها نخواستند عقب بشینن(اونام کار صحیحی کردن)
اما احترام به حریف بزرگ شکست خورده اونجا بود که بازیکنهای آلمان طبق معمول و زیبا شادی میکردن و وسط زمین جلوی ده ها هزار برزیلی مغموم و میلیون ها بیننده حرکات خاص و عجیب و غریبی بعد گل و بعد بازی مرتکب نمیشدن....این بزرگی رو من فقط از این تیم انتظار داشتم ...
AlamtabC
09-07-2014, 03:01
بازیکنای آلمان مثل اعضای یه ارکستر بودن
اجرای یه سمفونی با شکوه و هفت نقطه اوج
همین طوری سرچ کردم germany brazil ببینم چی میاد، اول از همه آمار و ارقام بازی اومد و کلی خندیدم! :دی بندگان خدا برزیلی ها شوت هاشون بیشتر بوده، ولی شوت های اونا کجا و آلمانی ها کجا!
به نظرم آلمان میتونست گل های بیشتری هم بزنه. بدون اغراق این برزیل پتانسیل دو رقمی شدن رو هم داشت. ولی بازیکن ها از گل پنجم به بعد دیگه شل و ول گرفتن. البته کار بدی هم نکردن، کافی بود الکی به خودشون سختی بدن برای زدن گل های بیشتر، تا بیخودی خسته بشن یا بدتر از اون مصدومیت پیدا کنن. همین نتیجه 7-1 هم بدک نبود به هر حال! :n27::دی
اول تبریک بابت برد.. دوم اینکه خوشبختانه آلمان تیمی نیست که جوگیر بشه با این برد.. سوم تبریک بابت کلوزه (تا یک متر از روی زمین پریدیم بالا).. چهارم، گل برزیل با اجازه و ترحم آلمان زده شد! پنجم، کاش زده نمیشد البته اینم.. و ششم اینکه کاش یه گل هم اوزیل میزد :n03:
الان بحثش بود، نظم و انضباط بازیکنهای آلمان ستودنیه.. نه خالکوبی روی سر و دست و شکم و پا.. نه مدل موی سر حتا یک بازیکن (ژرمن ها علی رغم تیم های دیگه، موقشنگها رو میفرستن به سالنهای نمایش مد و زیبایی.. نه زمین فوتبال) به نحوی هست که تمرکزش رو به هم بزنه.. همه مرتب ساده و تمامن آماده برای انجام بازی فوتبال.. این از محسنات این تیم خشن محسوب میشه.
کار آلمان با آرژانتین خیلی راحتتره.. و دلیلش هم واضحه. آرژانتین برای بردن هلند به انرژی بسیار زیادی!! نیاز داره.. پس از صرف این انرژی به راحتی میشه باهاش روبرو شد. ولی هلندی ها کلن انگار خستگی ناپذیرن!! (60درصد مالکیت توپ برای روبن و 40 درصد برای باقی افراد زمین : دی) و فکر میکنم از لحاظ منطقی آرژانتین تیم راحت تری باشه. بازی با هلند بازی سختی خواهد بود. چون هلندی ها
علی رغم برزیل بیشتر به بازی منطقی (و نه احساسی) گرایش دارن. در مقابل با آرژانتین انرژی چندانی هم مصرف نخواهند کرد. از الان دارم فینال آلمان و هلند رو میبینم. امیدوارم موفق بشیم در این بازی.. :n12:
تبریک به همه ژرمن ها
بازی خیلی زیبایی بود و امیدوارن فردا هلند ارژانتین رو ببره تا یه فینال اروپایی تو امریکای جنوبی ببینیم . قبلا هم گفتم مگه میشه طرفدار بایرن باشی ولی المان رو دوست نداشته باشی، اصلا داریم همچین ادمی؟؟؟؟
با این بازی که از المان دیدم یکم ترس تو دلم نشست برای بازی با هلند
Sh-Meteor
09-07-2014, 03:11
از این به بعد آبادان آلمانته...
اسکولاری + تیم ملی برزیل فردا مهمان ویژه برنامه ماه عسل به همراه احسان علیخانی
Arash4484
09-07-2014, 03:16
یکسری شات:
دعا کردن برزیلیها بعد از بازی، صحنه خاص و غریبی بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشویق کردن آلمانیها توسط برزیلیها(بعد از گل) :
واکنش رونالدو9:
کنشها و واکنشهای بزرگان:
تبریک به همه. همیشه آلمان رو دوست داشتم و واقعا لذت بردم:n12::n12::n12: سال 2002 هم حیف شد قهرمان نشد ولی انتقام گرفت امسال:n02:
یکی از مواردی که در فیرپلی باید رعایت بشه اینه که تیمی که زیاد جلو می افته(مثل امشب) نباید وا بده، نباید بفرما بزنه برای گل زدن که آلمانها فوق العاده سربلند بیرون آمدن از این موضوع در عین حال که برای گل زدن بعد از گل پنجم خودشون رو خفه نکردن.
و دو گل بعدی به ثمر رسید چون واضح بود برزیلی تیمیه که بهترین دفاع جلوش حمله است و نشد که آلمان در زمین خودش بمونه، خود برزیلیها نخواستند عقب بشینن(اونام کار صحیحی کردن)
اما احترام به حریف بزرگ شکست خورده اونجا بود که بازیکنهای آلمان طبق معمول و زیبا شادی میکردن و وسط زمین جلوی ده ها هزار برزیلی مغموم و میلیون ها بیننده حرکات خاص و عجیب و غریبی بعد گل و بعد بازی مرتکب نمیشدن....این بزرگی رو من فقط از این تیم انتظار داشتم ...
باهاتون موافق نیستم. بعد از گل پنجم من کاملا حس میکردم آلمان ایستاده تا برزیل گل بزنه که خودشون نمیتونستن. به نظر من آلمان دیشب حرمت میزبان رو کرد والا اگر یک تیم گمنام یا یکی مثل انگلیس بود حتما 5-6 تای دیگه هم بهش میزد:n25: یعنی واقعا نخواست بیشتر بزنه.
تبریک و به امید قهرمانی:n12:
تیم برزیل، واقعا اماتور بود دیشب.... عاخه مرد حسابی سوت شروع بازی رو میزنن رو چه حسابی به 6 نفر حمله میکنی؟!:|
بعد گل رو که خوردن، احساساتی تر شدن و باز شروع بازی با 7 نفر حمله کردن!!!! توپو ازشون گرفتن و با یه پاس، کلا 3 نفر موند تو دفاعشون و تمیز رفت تو گل! :)))
3 تا گل بعدی رو هم همینجوری زدیم بهشون! :)))
من تا داشتم مینوشتم توی این سایت یا یه سایت دیگه که اقا دومی رو زدیم، تیم سومی رو میزد! :))))
چرا؟ چون برزیل باید از همون شروع بازی کامل عقب میکشید و بازی رو مدیریت میکرد و حساب شده و منظم بازی میکرد..... بابا مرد مومن جلو المان بازی میکنی نه انگلیس که از ثانیه 0 بازی تمام قد حمله میکنی..... وقتی به المان بیاحترامی میکنی، اینجوری میشه....
اشتباه کل تیم هایی که از ما بد گل خوردن، همین بوده که جلو ما تمام قد حملاتی کردن که زیاد اطمینانی بهشون نبوده و همینجوری الکی بازیکن هاشون ریختن جلو...
بازی رو از دقیقهی 30 به بعد ما مدیریت کردیم و کار دیگهای هم نمیتونستیم بکنیم وگرنه همون نیمه اول که برزیل به هم ریخته بود دو رقمی میکردیم!!!! :)))
نیمه دوم باز عبرت نگرفتن و حمله کردن که باز نتیجهاش رو دیدن...
Arash4484
09-07-2014, 08:35
باهاتون موافق نیستم. بعد از گل پنجم من کاملا حس میکردم آلمان ایستاده تا برزیل گل بزنه که خودشون نمیتونستن. به نظر من آلمان دیشب حرمت میزبان رو کرد والا اگر یک تیم گمنام یا یکی مثل انگلیس بود حتما 5-6 تای دیگه هم بهش میزد:n25: یعنی واقعا نخواست بیشتر بزنه.
تبریک و به امید قهرمانی:n12:
آلمان ایستاده بود تا برزیل گل بزنه؟ من فکر میکنم که تحت تاثیر گل باران ده دقیقه ای آلمان، مدیریت ادامه بازی توسط آلمانها به نظرتون عجیب رسیده...
البته در این مورد تاپیکی هم زدید ولی به نظرم حرفی که اینجا میزنید یک مقدار با اونجا نقیضه و اونجا بیشتر این پرسش رو مطرح کردید که آیا هفت گل زیاد نبود؟ در حالی که اینجا میگید چرا بیشتر نزد...(در مورد اون موضوع هم که مطرح کردید بهرحال بازی جوانمردانه میگه بدون توجه به ضعف و قوت تیم مقابل بازی خودتون رو بکنید.)
البته هر نظر محترمه ولی فکر میکنم اگر یکبار دیگه کامل بازی رو ببینید(کاری که من دیشب کردم) نظرتون عوض بشه شاید. الان تحت تاثیر یک نتیجه خارق العاده ممکنه کمی هیجان مثبت یا منفی داشته باشیم.
دوست داشتید میتونید این هایلایت از بازی رو ببنید:
password: p30
همه دوستان رو دعوت میکنم این هایلایت صد مگی/پانزده دقیقه ای رو ببنند، از BBC است و گزارش جذابی هم داره.
چندتا نکته بعد دوباره دیدن بازی میتونم اضافه کنم:
-گرفتاری تیمی که در مقابل آلمان قرار میگیره اینه که بعد از گذشتن از توفان حملات و پرسینگ و دفاع آلمان میرسه به یک صخره به نام نویر...بهتره بازی دیده بشه تا مشخص بشه چند موقعیت صددرصد گل رو نویر تبدیل به هیچ کرد. و آنچنان هم حملات برزیل کم زهر نبود و هیچ کس هم نایستاده بود و با تمام وجود از دروازه حراست میشد، اما همونطور که در پست پیش توضیح دادم، ادامه توفان حملات نیمه اول هم در کار نبود، چون دلیلی هم برای این کار نبود.
-آلمان پیش از این هم نشون داده بود که میتونه تیمی باشه که زود به گل برسه و بعد بازی رو مدیریت کنه، سبک بازی آلمان غافلگیر کننده نبود، اینکه برزیلیها پاشیده شدن و احساسی عمل کردن مشکل رو باید از تیم مقابل دید و خرابکاریشون به آلمان ربطی نداره و هیچ تیمی در نیمه نهایی جام جهانی تعارف نمیکنه.
-ضربه چکشی و فرصت طلبانه مولر در دقیقه یازده آب سردی بود روی برزیل و نباید از نقش گل اول بگذریم.
سلام
تبریک به همه
من نیمه اولو دیدم خیالم که راحت شد بردیم خوابیدم دیگه :دی
دلم به حال برزیل سوخت ولی :| بدبختا مث که اصلا انتظارشو نداشتن !
به هر حال بازم تا اینجا نائب قهرمانی رو تبریک میگم .دیگه بریم برای جام :دی
یه نکته دیگه که خوشحالم کرد تاثیر گواردیولا تو فوتبال آلمان و این بازی بود
پاس های کوتاه و پرسینگ از جلو از تیکی تاکا الهام گرفته شده بود
البته بازی آلمان تیکی تاکای محض نیست ولی نسبت به 4 سال گذشته خیلی شبیه تره
albertxx
09-07-2014, 09:35
جااااااااااانم ؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
شوخی میکنی ؟؟؟؟ :n02:
تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ ؟؟؟:n02:
گواردیولا اگه قراربود تاثیر گذار باشه یه فکری به حال بایرن میکرد اونجوری جلوی رئال تحقیر نشه
تو بوندسلیگا هم جز ضعیف کردن حریف کار دیگه ای نکرد (( البته بیشتر مدیران بایرن عامل این کار بودن ))
بایرن هاینکس با اقتدار 3 گانه گرفت
ولی بایرن گواردیولا با ضعیف کرد حریف
تو اروپا هم عیار واقعی بایرن گواردیولا مشخص شد !!
تیکی تاکا اگه چیزی واسه ارائه داشت به فکری به حال اسپانیا و بارسلونا میکرد
و همچنین بایرن حال حاضر گواردیولا
خود طرفداران بایرن هم فکر کنم به این نتیجه رسیدن گواردیولا هیچ تاثیری رو بایرن نذاشت چه برسه فوتبال آلمان
بایرن یوپ هاینکس خیلی سرتر از این بایرن گواردیولا بود
بعد شما میگی تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ :n02:
Sepehr SS
09-07-2014, 09:39
ربطی به گواردیولا نداره، یواخیم لو خودش هشت ساله مربی آلمانه و تو این هشت سال هم همیشه همینطوری بازی کرده. یواخیم لو مربی کوچیکی نیست که بیاد از گواردیولا الهام بگیره. یواخیم لو یکی از باهوش ترین مربی های فوتبال جهانه.
این اوزیل خاک بر سر اگه اون صحنه آخر به شورله پاس داده بود، هم شورله هت تریک میکرد هم برزیل هشت تایی میشد هم اون گل رو آلمان نمیخورد. چقدر از این اوزیل بدم میاد. چرا شورله فیکس بازی نمیکنه به جای این آخه!!!
جااااااااااانم ؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
شوخی میکنی ؟؟؟؟ :n02:
تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ ؟؟؟:n02:
گواردیولا اگه قراربود تاثیر گذار باشه یه فکری به حال بایرن میکرد اونجوری جلوی رئال تحقیر نشه
تو بوندسلیگا هم جز ضعیف کردن حریفکار دیگه ای نکرد (( البته بیشتر مدیران بایرن عامل این کار بودن ))
بایرن هاینکس با اقتدار 3 گانه گرفت
ولی بایرن گواردیولا با ضعیف کرد حریف
تو اروپا هم عیار واقعی بایرن گواردیولا مشخص شد !!
تیکی تاکا اگه چیزی واسه ارائه داشت به فکری به حال اسپانیا و بارسلونا میکرد
و همچنین بایرن حال حاضر گواردیولا
خود طرفداران بایرن هم فکر کنم به این نتیجه رسیدن گواردیولا هیچ تاثیری رو بایرن نذاشت چه برسه فوتبال آلمان
بایرن یوپ هاینکس خیلی سرتر از این بایرن گواردیولا بود
بعد شما میگی تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ :n02:
درسته گواردیولا به بایرن گند زد و اون نتایج بد رو توی جام باشگاه ها بدست اورد اما به نظرم این شیوه بازی المان تاثیر اوردن گواردیولا به بایرن بود . نه که خواسته باشن کپی کرده باشن از روی تیکی تاکا بلکه با اوردن گواردیولا به نحوی بازیکنها با این سبک بیشتر خو گرفتن .
همونطور که کی روش دفاع ما رو تو تیم ملی تقویت کرد مطمئننا خیلی تاثیر میزاره روی بازیکنها و حتی خود لیگ ایران . اما نمیشه گفت تاثیرش بالقوه هست . بلکه خود مربی یعنی یواخیم لو تاثیرگذاره توی این سبک و اونه که این همه بازیکن رو کنار هم میچینه نه گواردیولا .
به قول دکتر صدر هم به لحاظ منطقی هم اصلا جور در نمیاد که اینا بدون هدف از پیش تعیین شده برن یوپ هاینکس رو که واسشون سه تا جام رو هت تریک کرده ول کنن برن گواردیولا رو بچسبن .
منم تبریک میگم به همه طرفدارانِ آلمانِ بزرگ...
صبح اولین کاری که کردم این بود که رفتم سایت فیفا رو چک کردم تا از نتیجه مطمئن شم!. یعنی اون ۷ تایی که دیشب دیدم خواب بود یا...:n02:.
برزیل رو له کردیم و نشون داده شد که اسم تاپیک برازنده ی این آلمان هست. گروهِ خشن...:n12:.
به شخصه خیلی خیلی خوشحالم که با گل کلوزه، اسم رونالدوی برزیلی بعنوان بهترین گلزنِ جام حذف شد و نام میرو گُل موندگار شد:n12:. ازین به بعد هم وقتی اسم آلمان-برزیل آورده میشه قبل از اون فینالِ داغون کننده ی ۲۰۰۲، یه نتیجه ی ۷-۱ هست که به یادم میاد. اینم نکته ی خوشحال کننده ای هست...
امیدوارم تیم مغرور نشه و بتونیم بالاخره به چیزی که حقمون هست برسیم; قهرمانی .
parsicola
09-07-2014, 11:08
حالا باید قدر این کیروش رو دونست که یه تیم میتونه چقدر در یه بازی خرد و له بشه. اونکه برزیل بود ما که جای خود داشتیم!
Mohammad King
09-07-2014, 11:15
تبریک میگم
ستاره 4 چهارم هم نصب کنید رو سینتون
به نظرم آرژانتین بیاد بالا برامون بهتره ......نظرتون چیه؟:n13:
صفحه ویکی پدیای بازی دیشب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] razil_v_Germany_%25282014_FIFA_World_Cup%2529)عج ب چیز طنزی هست! :دی واردش که میشی، 60 تا رکورد از فاجعه بلوهوریزونته میریزه سرت!
بعضی از رکوردها:
کلوزه با زدن 16 گل به تنهایی بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شد.
اولین بار در جام جهانی بود که 5 گل در 29 دقیقه زده میشه.
4 گلی که آلمان در عرض 6 دقیقه زد، سریع ترین 4 گل تاریخ جام جهانی بوده.
آلمان اولین تیمی بوده که 7 تا گل توی نیمه نهایی زده.
آلمان اولین تیم تاریخ جام جهانی هست که 8 بار به فینال میرسه.
بدترین شکست خانگی برزیل.
در مجموع بدترین شکست تاریخ برزیل در کنار 6-0 که در سال 1920 (زمان نادرشاه افشار) از اروگوئه باخته بودن.
آلمان با 223 گل زده، تبدیل به گلزن ترین تیم تاریخ جام جهانی شد و برزیل که 221 گل داشت رو جا گذاشت. (فکر کن حتی همچین رکوردی رو هم با بازی جلوی رکورددار قبلی شکوندن!)
بیشترین گلی که یک میزبان تا حالا دریافت کرده، توی همین بازی بوده. البته اتریش هم سوییس رو در سال 1954 با نتیجه 7-5 برده، ولی خب این 7-1 هست! :دی
بازی از یک نظر هم خفن تر از بازی آلمان-عربستان بوده! اونجا آلمان توی نیمه اول 4 تا به عربستان زد ولی اینجا 5 تا به برزیل! :دی
فقط دو تیم در تاریخ جام جهانی بودن که توی یک نیمه 5 تا گل خوردن: زئیر و هائیتی!!! پیوند عجیبی بین برزیل و این عزیزان برقرار شد!
توماس مولر زننده 2000ـمین گل تاریخ آلمان بوده.
توماس مولر تبدیل به سومین بازیکن تاریخ شد که در دو جام جهانی مختلف 5 گل یا بیشتر زده.
دو تا گلی که کروس توی نیمه اول زد، سریع ترین گل هایی بوده که یک نفر در تاریخ جام جهانی زده. یعنی به فاصله 69 ثانیه دو تا گل.
این هم مولر عزیز که کمتر کسی به چشم یک بازیکن فوق العاده بهش نگاه میکنه و همه فقط سراغ مسی و رونالدو و نیمار رو میگیرن، ولی با همین حرکات خنده دار و ژست های داغونش بهترین جای ممکن رو توی قلب ما باز کرده! :دی
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parsicola
09-07-2014, 12:26
لطفا حذف شه.
Sepehr SS
09-07-2014, 13:04
تبریک میگم
زوده برای نصب ستاره چهارم. این نتیجه باعث میشه آلمانی ها خیلی مغرور بشن و ممکنه نتونن تو فینال تمرکز کافی رو داشته باشن مخصوصا اگه آرژانتین بیاد بالا، چون آرژانتین مثل یونان ۲۰۰۴ بازی میکنه یعنی یک گل میزنه و بعدش میره به دفاع و خراب کردن بازی و آلمان هم جلوی اینجور تیمها به مشکل میخوره. امیدوارم لو بتونه بازیکن ها رو کنترل کنه و نزاره فکر کنن قهرمان شدن. هوملس هم احتمال داره فینال بازی نکنه و با توجه به کندی مرته ساکر، بازی آسونی نخواهد بود. ولی این تونی کروس عجب بازیکنه. عاشق بازیشم. گواردیولا واقعا احمقه اگه کروس رو از دست بده و اگه رئال با 25 میلیون یورو، کروس رو بگیره، مفت و مجانی خریدتش. وقتی بازیکنی مثل لوک شاو با 40 میلیون یورو جابجا میشه اونوقت ۲۵ میلیون برای کروس خنده داره!
B.Russell
09-07-2014, 13:07
آلمان ها ذره ای از ژن جوگیری ایرانی هارو دارن.
جام 2006 بود که آرژانتین رو 4 تایی کردن اما درست بعدش از ایتالیایی که چیز خاصی نداشت باختن.
همین جام هم بعد از بازی فوق العاده با پرتغال، بازی با غنا رو خراب کردن.
چند مورد دیگه هم یادمه بعد از یک بازی عالی، بازی بعدش رو خراب کردن.
امیدوارم دیگه تو این فینال جوگیری رو کنار بذارن و از اول محکم بازی کنند.
انصافا این صلابت در کادر فنی و تلاش، فقط حقش قهرمانیه.
آلمان جان هیتلر، ایرانی بازی رو تو فینال کنار بذار. :n28:
Masoud King
09-07-2014, 13:16
این هم مولر عزیز که کمتر کسی به چشم یک بازیکن فوق العاده بهش نگاه میکنه و همه فقط سراغ مسی و رونالدو و نیمار رو میگیرن، ولی با همین حرکات خنده دار و ژست های داغونش بهترین جای ممکن رو توی قلب ما باز کرده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولر واقعا تکه :n12:
+
هی گفتیم این گروه خشن، کسی باور نکرد :n09:
Arash4484
09-07-2014, 13:25
تبریک میگم
نظر شما چقدر آدمو یاد اظهار نظر تاریخی مایلی کهن میندازه که میگه " با عباس آقا هم اگه میرفتیم جام جهانی تو گروهمون چهارم میشدیم "
شما ستاره بهتری انتظار داشتین با این بازی های تدارکاتی ، این بازیکنها ، این لیگ داخلی ، این فدراسیون خوشحال با لطیفه هائی مثل پیراهن ملی تقلبی و ... که حتی در سطح آسیا چه در رده باشگاهی و چه در رده ملی حرفی برای گفتن نداره؟!
میگفتند که مسی تو همون بازی با ایران آقای گلی خودشو تو جام تضمین میکنه! هرکدوم از این عباس آقا های وطنی پر ادعای پرحرف بی عمل باید واسه بازی با آرژانتین از پوشک بزرگسالان ایزی لایف استفاده میکرد جه برسه به مدیریت تیم.
به تیم برنده جام جهانی یک ستاره بالای نشان تیم تعلق میگیره...این دوستمون به این موضوع اشاره داشت....چه ربطی داشت به عباس آقا و ممد مایلی و اصن ایران :/
چه شیر تو شیریه:|
نحوه ستاره گذاری روی پیراهن در تیم های ملی فوتبال
ایده ستاره گذاری بر روی پیراهن مختص تیم های باشگاهی نبود و تیم های ملی فوتبال هر کشور هم از این طرح استقبال کردند . بعد از اینکه طرح ستاره طلایی در ایتالیا مطرح شد تیم ملی برزیل در جام جهانی 1970 و بعد از سومین قهرمانی در جام جهانی 3 ستاره بر روی پیراهن خود قرار داد ، ایتالیا نیز در جام جهانی 1982 این کار را انجام داد و تمام قهرمانان جام جهانی از این حرکت پیروی کردند و به ازای هر قهرمانی در این جام بسیار معتبر یک ستاره بر روی پیراهن خود قرار می دادند .
برزیل 5 قهرمانی
ایتالیا 4 قهرمانی
آلمان 3 قهرمانی
نظر انجمن قانون گذار فیفا چیست ؟
در بخش قانون گذار ی فیفا و در قانون ماده 18/2 بیان می کند اعضای انجمن فیفا در نظر داشته باشند که در رقابت های جام جهانی فوتبال می توانند به ازای هر قهرمانی در این تورنمنت بزرگ برای سمبل افتخار و متمایز کردن تیم های قهرمان ستاره طلایی را بر روی پیراهن خود قرار دهند . با اینکه از اول سمبل خاصی مشخص نشده بود اما ستاره طلایی پذیرفته شد .
انجمن قانون گذار فیفا تیم های که در رقابت های باشگاهی اروپا ، آسیا ، آفریقا ، آمریکا که خود سرانه ستاره هایی را بر روی پیراهن خود قرار دادند منع کرده است و این طرح را تصویب نکرده است . اما در رقابتهای کشور و لیگ کشور خود این طرح اختیاری است مثل کشور ایتالیا که اختیاری این طرح را اجرا می کند .
پس انجمن قانون گذار فیفا قرار دادن ستاره را در جام جهانی « معتبر » ، در رقابتهای کشور خود « اختیاری » و در رقابتهای باشگاهی قاره « منع » کرده است .
منبع: طرفداری
Masoud King
09-07-2014, 13:37
واقعا یک لحظه فکر کنید که آلمان این بازی رو می باخت و اون وقت این انجمن میشد جولانگاه ترول های عزیز
آلمان می برد همه آمار و فلان که شانسی بوده و این حرفای الکی
به نظرم تا اینجا هوادارای آلمان نسبت به بقیه خیلی خوب برخورد کردن با این برد تاریخی و اگه نتیجه چیز دیگه ای می بود اونوقت باید پاسخگوی ملت انگلیس و فرانسه و ایتالیا و برزیل و ... می بودیم ولی با این برد خوشبختانه جای بحثی نیست گرچه بعضی ها همین برد رو هم رو حساب چیزهای دیگه ای میزارن که خدا همه رو به راه راست هدایت کنه در این ماه مبارک
parsicola
09-07-2014, 15:00
ببخشید . سوء تفاهم شد . جون درباره ایران اظهار نظر کرده بودم فکر کردم ایشون هم در این رابطه و درخصوص جهارم شدن ایران در گروهش صحبت میکنند.
hojjatinho
09-07-2014, 15:31
من هم تبریک می گم این برد تاریخی رو ...
درسته که جز قهرمانی چیز دیگری المان رو راضی نمی کنه اما یقینا این برد و این نتیجه و این بازی تا سالهای سال در ارشیو ذهنی ما خواهد ماند و شاید روزگاری وقتی خواستیم از اصالتمون برای نوه هامون حرف بزنیم به برد تاریخی 8 ژوئن و "بهشت بلوهوریزونته" اشاره کنیم ...
در سایه این برد رکورد میرو کلوزه دوست داشتنی رو هم نباید فراموش کنیم در سن و سالی که دیگر نفس دوران جوانی را ندارد اما به موقع گلهایش را می زند و به تنهایی رکورد اقای گلی جام جهانی را تصاحب می کند ان هم درست جلوی چشم " رونالدوی بزرگ " و درست در کشور برزیل ...
حتی اگر یقین داشته باشیم که خواب نیستیم باور این نتیجه تاریخی سخت است ...
تبریک به همه عاشقان فوتبال ...
اکنون فقط یک قهرمانی می خواهیم :)
صفحه ویکی پدیای بازی دیشب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] razil_v_Germany_%25282014_FIFA_World_Cup%2529)عج ب چیز طنزی هست! :دی واردش که میشی، 60 تا رکورد از فاجعه بلوهوریزونته میریزه سرت!
بعضی از رکوردها:
کلوزه با زدن 16 گل به تنهایی بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شد.
اولین بار در جام جهانی بود که 5 گل در 29 دقیقه زده میشه.
4 گلی که آلمان در عرض 6 دقیقه زد، سریع ترین 4 گل تاریخ جام جهانی بوده.
آلمان اولین تیمی بوده که 7 تا گل توی نیمه نهایی زده.
آلمان اولین تیم تاریخ جام جهانی هست که 8 بار به فینال میرسه.
بدترین شکست خانگی برزیل.
در مجموع بدترین شکست تاریخ برزیل در کنار 6-0 که در سال 1920 (زمان نادرشاه افشار) از اروگوئه باخته بودن.
آلمان با 223 گل زده، تبدیل به گلزن ترین تیم تاریخ جام جهانی شد و برزیل که 221 گل داشت رو جا گذاشت. (فکر کن حتی همچین رکوردی رو هم با بازی جلوی رکورددار قبلی شکوندن!)
بیشترین گلی که یک میزبان تا حالا دریافت کرده، توی همین بازی بوده. البته استرالیا هم سوییس رو در سال 1954 با نتیجه 7-5 برده، ولی خب این 7-1 هست! :دی
بازی از یک نظر هم خفن تر از بازی آلمان-عربستان بوده! اونجا آلمان توی نیمه اول 4 تا به عربستان زد ولی اینجا 5 تا به برزیل! :دی
فقط دو تیم در تاریخ جام جهانی بودن که توی یک نیمه 5 تا گل خوردن: زئیر و هائیتی!!! پیوند عجیبی بین برزیل و این عزیزان برقرار شد!
توماس مولر زننده 2000ـمین گل تاریخ آلمان بوده.
توماس مولر تبدیل به سومین بازیکن تاریخ شد که در دو جام جهانی مختلف 5 گل یا بیشتر زده.
دو تا گلی که کروس توی نیمه اول زد، سریع ترین گل هایی بوده که یک نفر در تاریخ جام جهانی زده. یعنی به فاصله 69 ثانیه دو تا گل.
این هم مولر عزیز که کمتر کسی به چشم یک بازیکن فوق العاده بهش نگاه میکنه و همه فقط سراغ مسی و رونالدو و نیمار رو میگیرن، ولی با همین حرکات خنده دار و ژست های داغونش بهترین جای ممکن رو توی قلب ما باز کرده! :دی
از شما بعیده اتریش درسته نه استرالیا
آلمان ایستاده بود تا برزیل گل بزنه؟ من فکر میکنم که تحت تاثیر گل باران ده دقیقه ای آلمان، مدیریت ادامه بازی توسط آلمانها به نظرتون عجیب رسیده...
البته در این مورد تاپیکی هم زدید ولی به نظرم حرفی که اینجا میزنید یک مقدار با اونجا نقیضه و اونجا بیشتر این پرسش رو مطرح کردید که آیا هفت گل زیاد نبود؟ در حالی که اینجا میگید چرا بیشتر نزد...(در مورد اون موضوع هم که مطرح کردید بهرحال بازی جوانمردانه میگه بدون توجه به ضعف و قوت تیم مقابل بازی خودتون رو بکنید.)
البته هر نظر محترمه ولی فکر میکنم اگر یکبار دیگه کامل بازی رو ببینید(کاری که من دیشب کردم) نظرتون عوض بشه شاید. الان تحت تاثیر یک نتیجه خارق العاده ممکنه کمی هیجان مثبت یا منفی داشته باشیم.
دوست داشتید میتونید این هایلایت از بازی رو ببنید:
ممنون. ببینید منظورم اینه که میتونست بیشتر بزنه ولی نخواست بزنه توی اون تاپیک بازی جوانمردانه بحثم اینه که همین هفت ها هم برای میزبان بزرگ خیلی خرد کننده بود:n27: شما یک بار دیگه اون موقعیت های نیمه اول برزیل رو ببینید من واقعا حس کردم بازیکنهای آلمان به طور خودجوش:n02: ایستادن تا برزیل بیاد و یه گلی بزنه!! من فکر میکنم شاید چون بازی توی زمین برزیل بود آلمانیها از عواقب این نتیجه (در نیمه اول) بدون اینکه کسی بهشون بگه با حس ششم احساس خطر کردن و شاید حس کردن بازی داره به کجا میره؟! چی میخواد بشه؟! مثلا تماشاگرها بریزن تو زمین؟! یا برزیل ول کنه بره بیرون یا بازیکن ها رو بزنن؟! جدا حس میکنم آلمان ها همچین حسی بهشون دست داده بود! آخه اگر اون طور ادامه میدادن به نظرم حتی میتونستن رکود مالدیو رو هم بشکنن!
از شما بعیده اتریش درسته نه استرالیا
ممنون از توجهتون، هیجان زده بودم از این همه آمار و ارقام و Austria رو خوندم Australia! :دی
farshidmm
09-07-2014, 17:16
فقط امیدوارم تو باد این برد نخوابن و این پیروزی و رکوردهای زیادی که در این بازی شکسته شده از لحاظ روحی و روانی تخلیشون نکرده باشه و در فینال هم با تمام قوا و انگیزه بازی کنن برای قهرمانی
نکته دیگه رکوردهای جالب آلمان در مقابل میزبان های جام جهانی و جام ملت هاست
آلمان به جز فینال 66 که مغلوب انگلیس میزبان شد و 1958 که از سوئد باخت دیگه هر موقع با میزبان ها مواجه شده شکستشون داده
میزبان های یورو که آلمان شکستشون داده :
2008 اتریش
1996 انگلیس
1992 سوئد
1976 یوگسلاوی
1972 بلژیک
میزبان های جام جهانی که از آلمان شکست خوردند:
2002 کره
1986 مکزیک
1982 اسپانیا
1962 شیلی
2014 برزیل
میترسم تو فینال اتفاق جام ملتها تکرار بشه و المان الکی الکی ببازه :n03:
ولی از طرفی میگم این جام همه چیزش برعکس بوده تا الان . این بار برعکس جام ملتها جاده باز شده فقط واسه قهرمانی المان :26:
M.Sadegh.M
09-07-2014, 17:57
سلام به همه طرفداران آلمان
1- تبریک بابت اون 6 دقیقه تاریخی ، واقعا برزیل تو اون 6 دقیقه گیج و منگ شده بود که داره چه بلایی سرش میاد.:n25::n25::n25:
2- امیدوارم که این پیروزی فشار برا قهرمانی را روی بازیکنای ما زیاد نکنه و همچنین دچار غرور و جو زدگی نشن.:n13::n13::n13:
3- الان خیلی خوشحالیم ولی یادمون باشه تو این جام چیزی از نسلِ بعدی فوتبال آلمان ندیدیم هرچند این حرف یکم فانتزیِ :n02::n02::n02:
4- از دیشب بعد بازی یک عده که هرجام طرفدار یک تیم میشن طرفدار آلمان شدن باید خدمتتون بگم به شما احتیاجی نیست ، اگه بعد باخت به ایتالیا و اسپانیا طرفدار این تیم بودید الانم حق دارید خوشحال باشید، تیم ما طرفدار نمی خواهد هوادار همیشگی می خواهد.:n07::n07::n07:
5- امیدوارم قهرمان بشیم چون این برد بدون قهرمانی برا من اصلاً ارزشی نداره. :n30::n30::n30::n30:
6- تا ابد آلمان. :n05::n05::n05:
18 تیر 93 (8 جولای 2014) هیچ گاه از ذهن ها پاک نمیشه
این آلمان باید قهرمان بشه
Metalhead56
09-07-2014, 19:35
همه چیز برای قهرمانی آلمان فراهمه چون امشب هر کدوم از تیمهای هلند یا آرژانتین برسن فینال از هر نظر از آلمان ضعیفترن.تو چند جام گذشته هیچ موقع اینقدر شانس آلمان برای قهرمانی بالا نبوده.
charlize
09-07-2014, 19:36
واقعا حیفه این تیمه دوست داشتنیه که فهرمان نشه..
امیدوارم قهرمان بشه...
و فکر میکنم هم که بشه..
بدون شک یکی از کاملترین تیم ملی های هزاره سوم هست این تیم آلمان
+
یه چیزی که خیلی دوست داشتم، این بود که بعد بازی تغریبا همه اعضا تیم، شروع کردن به دلداری دارن به بازیکن ها و مردم برزیل
در حالیکه راحت میتونستن تحقیر کنن و بزنن تو سرشون...
بلاخره هرچی نباشه رقیبن..
اما برعکس همه کلی طرفداری کردن از تیم حریف و اشاره کردن که این بازی یه اتفاق بود و دلداری دادن..
نمونش اوزیل که پیغام زیر رو برای مردم برزیل نوشته
شما یک کشور فوق العاده، مردمی بی نطیر و بازیکن های بی نظیری دارید. این مسابقه هرگز نمیتونه غرور شما رو بشکونه!
طبق معمول با تاخیر تبـــــــــریک :n16::n12:
در مورد نتیجه که اصلا حرفی برای گفتن نیست :n08:
چیزی که توجه من رو به خودش جلب کرد اینه که بازیکن های آلمان تو هیچ کدوم از گل ها خودشون رو به تیم ترجیح ندادند ، شما گل 2-4-5 رو نگاه کنید بازی کنی که پاس گل رو میده خودش بالای 50% امکان داره که با شوت دروازه رو باز کنه ولی به هم تیمیش پاس میده که گل رو 100% کنه حتی وقتی تیم 4-0 جلوئه .
این رو توی هیچ تیم دیگه ای نمیبینید مخصوصا هلند و روبن که احتمالا حریف ما در فینال هستند . به نظرم فوقالعادست همه یک تیم هستند و هیچ کس به فکر خودش نیست
پ.ن : دوست داشتم مولر دیشب یه گل دیگه هم میزد ک آقای گلیش قطعی میشد
ویرایش :
لینک از سایت independent.co.uk هست . لینک رو کوتاه کردم و در موردش چیزی نمینویسم چون احتمالا توسط انجمن حذف میشه
همینجوری برید خودتون بخونید :n08:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad King
09-07-2014, 20:19
میگن آلمان میخواسته 5 تا دیگه بزنه بین دو نیمه اسکلاری نیمارو برده دمه رختکن گفته به این بچه علیل رحم کنین.:دی
Sh-Meteor
09-07-2014, 21:07
میگن آلمان میخواسته 5 تا دیگه بزنه بین دو نیمه اسکلاری نیمارو برده دمه رختکن گفته به این بچه علیل رحم کنین.:دی
ملت منتظرن تا یه اتفاقی بیفته تا سری جوکش کنن!
.
* از اين به بعد موقع خواب به جاي اينکه گوسفند بشمرم، حساب ميکنم که مثلا اگه بازي 500 دقيقه طول ميکشيد، آلمان چند گل ديگه به برزيل ميزد؟
* آلمان خطاب به برزيل: اومديم نود دقيقه خودتون رو ببينيم ... همش دم دروازه دارين توپ جمع ميکنين ...
* اسکولاري تو مصاحبه بعد بازي: دسته خرابه رو دادن دست ما.
* آيا ميدانستيد «مير»وسلاو کلوزه از سادات بالکان است؟ اجداد وي از سادات کلخوري اصفهان بودند که بر اثر جنگهاي صليبي به بالکان مهاجرت کردند. پ.ن: ژانر اينايي که سريع هر چيز خوبي رو ميچسبونن به خودمان!
* اما اگه کسي نتيجه اين بازي رو پيشبيني کرده باشه ميشه به عنوان پيشوا پذيرفتش و کلا پرسيد به چي اعتقاد داره، به همون معتقد شد :)
* طبق اخبار موثق براي جلوگيري از خيزش و قيام ناشي از خوشحالي بعد از برد، دستور از بالا به برزيليها رسيده بود که بايد ببازند.
* الان اسکولاري به يوآخيم لو ميگه داداش ما هم يه گل بزنيم؟ لو ميگه نه! اسکولاري ميگه پس من يه موز برداشتم.
* حالا ديگه بقال سر کوچه هم طرفدار آلمان شده!
* کاري که کل دنيا ميگفتند آرژانتين با تيم ايران ميکنه، آلمان با برزيل کرد :)
* خبر فوري: دقايقي پيش فرمانداري آبادان تقاضاي پناهندگي اسکولاري را رد کرد.
* واقعا جا داره جمشيد مشايخي رو بفرستم برزيل بوسهاي نثار اين شانههاي مردانه آلمانيها بکنه.
* سردبير مجله TIME طي تماسي با فردوسيپور گفته عکس اونايي که درست پيشبيني کردن رو بفرسته تا شماره بعد روي جلد کار کنن.
* خداييش با اين باخت برزيل به ارزشهاي تيم ايران خيلي اضافه شد. خداوکيلي ايران خيلي بهتر از برزيل در اين جام جهاني حاضر شد. به نظرم مردم بايد بريزن تو خيابون!
* خب لامصبا جنگ جهاني رو هم پنج - هيچ ميبردين! فقط فوتبال و بنز و ب.ام.و و صنعت و نظم و ... بلدن.
* آقا راسته؟ ميگن يه هيات «آبيپوش» از ايران دارن ميرن برزيل تحت عنوان «ستاد دلجويي»
* از آلمان فقط ميشه با اين وضع شکايت حقوق بشري کرد. بابا اومدي فوتبال بازي کني يا حساب شکست در جنگ جهاني دوم رو صاف کني؟
* به نظرم بين دو نيمه بدون سر و صدا جام رو بدن به تيم آلمان بگن مخفيانه از برزيل خارج بشه. بازيکناي برزيل هم همونجا يه سبيلي چيزي بذارن که شناخته نشن. به عنوان کارگر ورزشگاه قاطي جمعيت برن بيرون.
* اين طرفداران برزيل به چه اميدي نشستن و دارن بازي رو ميبينن؟ خب اون صندليهاي بيصاحابو پرت کنيد وسط زمين ديگه! آخه طرفدار اينقدر با ادب؟
* آقا نکنيد اين کارها رو. حرمت صابخونه رو نگه داريد. خداييش من به عنوان طرفدار آلمان دارم ناراحت ميشم.
* خاک تو سرتون. يه دعوا راه بندازيد زمينو ترک کنيم. حداقل 3 تا حساب ميشه!
* قربون غريبيت برم استقلال، چي کشيدي تو اون بازي شيش هيچ ...
* يعني الان ممد مايلي کهن مربي آلمان بود الان همون لب خط نشسته بود داشت واسه برزيل گريه ميکرد ... :-)))
* ليک آزادگان با حضور شموشک و برزيل
* آلمان گند زد به هيجان نيمهنهايي جام جهاني! انقدر تپ و تپ 5 تا زد که کلا يادمون نيست کي چي رو چه جوري زد!
* بنا بر گمانه زنيها، فيليپه اسکولاري مربي برزيل قرار است در برنامه امشب ماه عسل حضور پيدا کرده و بينندگان را مهمان احساسات خود کند.
* عرق شرم به پيشانيم نشست! برزيل فکر کنم بعد اين بازي از «کشور» به «بخش» ارتقاء بدنش.
* رونوشت به رئيس صداوسيما: لطفا در بازي برزيل - آلمان، حرکات آهسته نشان ندهيد. ممکن است در همين فاصله، آلمان گل بعدياش را هم بزند!
* کاري که آلمان با برزيل کرد «کاکرو» با بچههاي تيم اميد تو فوتباليستا نکرد.
* آدم حيفش مياد بره دستشويي 4 تا گل ديگه از دست بده!
* خبر فوري: مجيد جلالي براي جانشيني اسکولاري اعلام آمادگي کرد.
ولی یه سوال: آلمان 25 تا میزد، ست اول تموم میشد؟
تصاویر جالب مربوط به بازی :
جیگرم برا داوید لوییز کباب شد من خیلی این بازیکن رو دوست دارم با اینکه از چلسی هم رفت :n28:
حکایت بعضی طرفدار نما ها :
تماشاگر معروف سیبیلوی برزیلی که بعد بازی جامش رو به یه طرفدار آلمانی داد و گفت " اینو با خودت به فینال ببر . میبینی که برای آسون نیست ولی شما لیاقتش رو داشتید تبریک میگم "
پنج گل نیمه اول :
خوشحالی های کلوزه بعد از گل هاش در جام جهانی :
Masoud King
09-07-2014, 23:14
تنی چند تصویر از دیشب :
از دیشب به بعد یه کسایی شدن طرفدار آلمان که بشون بگی 3 تا از بازیکنای آلمان رو اسم ببر نمیتونن :دی
10 دقیقه دیگه هلند و آرژانتینن . به شخصه ترجیح میدم هلند ببره چون به نظرم تیم بهتری هست .
آرژانتین لیاقت افتخار نائب قهرمانی رو نداره :n09:
farshidmm
09-07-2014, 23:25
شواینی تو این جام بعد هر بازی به جای خوشحالی با هم تیمی هاش به دلداری دادن بازیکنای حریف می پرداخت
خیلی آدم دوست داشتنی هست این بشر
Sh-Meteor
10-07-2014, 00:49
شرح در عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 73f.jpg
M.Sadegh.M
10-07-2014, 02:32
فینالِ ترسناکی شد . . . :n13::n13::n13:
من خیلی از مسی می ترسم که زهرش را بریزه و به طمعِ تکمیل کردن افتخارات ورزشیِ خودش از هیچ کاری دریغ نکنه چون فقط قهرمانی جهان را کم داره تا تبدیل به بهترین بازیکن تاریخ بشه.
ولی ما بهترین تیمِ جامیم و خدا با ماست . . .:n02::n02::n02:
به امیدتحقیر ارژانتین جلوی المان. هم انتقام ایران و هم انتقام هلند رو گرفته باشه،
باید به لو
ایمیل بزنم که به ارژانتین رحم نکنه و مثل بازی با برزیل شل نکنه
خب خدا بخیر کنه دوستان :n02:
از لحاظ منطقی که حساب میکنم میبینم برد ما جلوی آرژانتین قطعیه.. ولی خب از طرف دیگه یه سری فاکتورهای دیگه هستن که تابحال باعث شدن آرژانتین به اینجا برسه! من نسبت به این فاکتورها مشکوکم آقا مشکوک :n02: میفهمید که چی میگم :n02:
haestaph
10-07-2014, 02:57
امیدوارم آلمان انتقام ما رو از آرژانتین بگیره :n25:
albertxx
10-07-2014, 02:57
خب خدا بخیر کنه دوستان :n02:
از لحاظ منطقی که حساب میکنم میبینم برد ما جلوی آرژانتین قطعیه.. ولی خب از طرف دیگه یه سری فاکتورهای دیگه هستن که تابحال باعث شدن آرژانتین به اینجا برسه! من نسبت به این فاکتورها مشکوکم آقا مشکوک :n02: میفهمید که چی میگم :n02:
آلمان اگه زحمت بکشه و به اعتماد به نفس زیادیش رو که از بازی با برزیل به دست آورده قلبه کنه راحت میتونه آرژانتین رو بزنه
فقط کافیه یه بازی منطقی و بدون نقص ارائه بده
همون 90 دقیقه کار تمومه
آرژانتین هیچ رقیب درست و حسابی نداشت تا اینجا
سخت ترین تیمی که باهاش بازی کردن هلند بود که سر پنالتی بردن !!!
با ایران و سوئیس که 1 دقیقه مونده بود بازی تموم بشه بردن
کلا کار شاخی نکرده تا اینجای کار !!
فقط امیدوارم روز خوب آلمان باشه !!
*Batman*
10-07-2014, 03:32
خوب تیم ما که در یک بازی نزدیک و برابر باخت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم آلمان انتقام برزیل ، ایران و هلند رو از آرژانتین بگیره.:n14:
در مقابل آلمان حرفی برای گفتن ندارن. برید بهشون بگید دنیا دست کیه:n19:
دوستان هلندی عزیز ( امشب شدیداً طرفدار هلند بودم و معتقدم آرژانتین بسیار با خوش شانسی به فینال رسید ) اصلاً نگران نباشین، اتفاقا خیلی دوست دارم آلمان آرژانتین شاد و خوشحال رو به خاک و خون بکشه :D
انتقامتون رو به زیباترین شکل ممکن می گیریم، آرژانتین جلوی این آلمان حرفی برای گفتن نداره!
Lord of english
10-07-2014, 04:08
یه احساسی بهم میگه آلمان تحت تاثیر بردش مقابل برزیل فینال امسال رو خراب میکنه.....:n04:
امیدوارم اینطور نشه و شاهد ستاره 4 ام باشیم در این تیم:n05:
اگه فینال رو گند بزنن باید توی همون برزیل تبدیل شون بکنن به گوشت چرخی و بعنوان گوشت برزیلی صادرشون کنن:n02::n09:
به امید اینکه آلمان ها همین روحیه رو داشته باشن و مثل 4 سال پیش جلو اسپانیا یه دفعه ای قفل نشن:n06:
Arash4484
10-07-2014, 04:12
چه فینالی...
...We can't wait
یک حساب خاصی با آرژانتین هست ودیعه گذاشته شده از دو سه دهه پیش:n02:
albertxx
10-07-2014, 04:21
دوستان هلندی عزیز ( امشب شدیداً طرفدار هلند بودم و معتقدم آرژانتین بسیار با خوش شانسی به فینال رسید ) اصلاً نگران نباشین، اتفاقا خیلی دوست دارم آلمان آرژانتین شاد و خوشحال رو به خاک و خون بکشه :D
انتقامتون رو به زیباترین شکل ممکن می گیریم، آرژانتین جلوی این آلمان حرفی برای گفتن نداره!
دوستان هلندی عزیز ؟:n02:
اینجا تاپیک آلمانه !!! :n02:
خب فینال بزرگ رسید:n02:
با توجه به تجربه ی آلمان تو یورو معمولا جلوی دروازه بان های کار درست کم میاریم ( ایتالیای لنتی :دی)
امیدوارم این بازی ازین خبرا نباشه دیگه . هر چند باید قبول کنیم توی زدن ضربه آخر هنوز به اون حد قوی نیستیم .:n15:
به امید قهرمانی:n16:
Sepehr SS
10-07-2014, 08:59
بازی خیلی سختی داره آلمان. دفاع آرژانتین برعکس چیزی که پیش بینی میشد، خیلی خوب بوده و این کار آلمان رو سخت میکنه. بازی با برزیل یک اتفاق بود که چندین دهه طول میکشه که دوباره تکرار بشه ولی این آرژانتین، برزیل نیست و آلمان هم که سابقه گند زدن بعد از برد های خوب رو زیاد داشته این چند ساله بنابراین به هیچ وجه نباید بازی رو دست کم بگیرن. من خودم فکر میکنم آرژانتین قهرمان میشه.
parsicola
10-07-2014, 09:12
از آلمان بعیده احساسی بشه و منطقی بازی نکنه و دقیقا به همین دلیل هم آلمان کار سختی خواهد داشت و از این خبرها تو دفاع آرژانتین نیست که 4 تا گل تو 6 دقیقه بخورن. فکر کنم بازی خیلی سخت و کم گلی بشه اما درنهایت آلمان برنده بازی خواهد شد. آرژانتین تو بازی دیشب نشون داد که خوب بلده دفاع رو ببنده و ضدحمله های خوبی هم بزنه. مخصوصا که برعکس برزیل که فقط به نیمار وابسته بود آرژانتین علاوه بر مسی هیگواین آماده رو هم تو همه بازی ها داره.
B.Russell
10-07-2014, 10:15
آلمان به احتمال زیاد آرژانتین رو 4 تایی کنه.
سیستم بازی تیم هایی مثل آرژانتین و برزیل خوراک آلمان هست برای زدن گل های زیاد.
تو جام 2010 هم اگر اشتباه نکنم به تیم آرژانتین 4 تا زده بود !!!
تا ابنجا الجزایر و غنا بهترین نمایش رو در برابر آلمان داشتن اونم چون خیلی جنگنده بودن و بیشتر از حد طبیعی میدویدن.
آرژانتین باید جلوی آلمان خیلی بدوه که با توجه به این بازیکنانش و اینکه مسی و سایر مهاجمین تو زمین حریف وایمیستن، بعیده کمتر از 4 تا از آلمان نخورن.
farshidmm
10-07-2014, 10:34
دوستان جریان این عکس چیه؟
امسال اگر آلمان یا آرژانتین قهرمان بشن ورلدکاپ رو برای همیشه میدن بهشون و یه کاپ جدید برای جام جهانی درست میشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85a.jpg
آلمان و آرژانتین تا حالا 20 بار با هم بازی کردن که آلمان 7 بار برده، آرژانتین 9 بار و 4 تا هم مساوی داشتن.
ولی متأسفانه یا خوشبختانه، از اون 9 تا پیروزی آرژانتین اکثرش بازی های دوستانه و درپیت بوده! :دی دو تیم 6 بار توی جام جهانی با همدیگه بازی کردن که آمار به این شکل بوده:
1958
آلمان 3 - آرژانتین 1
1966
آلمان 0 - آرژانتین 0
1986
آلمان 2 - آرژانتین 3
تنها پیروزی آرژانتین جلوی آلمان در جام های جهانی
1990
آلمان 1 - آرژانتین 0
2006
آلمان 1 - آرژانتین 1
پنالتی: آلمان 4 - آرژانتین 2
2010
آلمان 4 - آرژانتین 0
آمار که خیلی به نفع آلمان هست، ولی کلاً آمار بازی های قدیم ربطی به الآن نداره و فقط به درد مرور کردن میخوره.
به نظرم وضعیت آلمان در حال حاضر بهتر از آرژانتین هست و تیم یکدست تری داره. در شرایط متعادل هم شانس آلمان میتونه بالاتر باشه، ولی الآن شرایط عجیبه! آلمانی ها 7 تا به برزیل توی خونه ـش زدن و این موضوع هم میتونه خوب باشه و هم بد. از یه طرف روحیه بسیار خفنی به بازیکن ها میده و با کلی انرژی میرن سراغ فینال، از یه طرف هم میتونه اون ها رو مغرور کنه و ناخودآگاه فینال رو شل بگیرن و اوضاع خطری بشه. امیدواریم حالت اول اتفاق بیفته و بالاخره جام رو توی دست های آلمانی ها ببینیم. اتفاقی که 24 سال پیش هم جلوی آرژانتین افتاد و امسال هم باید تکرار بشه. با اینکه آلمان سابقه این رو داره که بعد از یه بازی پرگل مساوی کنه یا ببازه، ولی سابقه این رو هم داره که بعد از پیروزی 4-1 جلوی انگلیس، 4 تا هم به آرژانتین بزنه! :دی
کلاً اگه بروبچ بازی خودشون رو انجام بدن و مثل بازی جلوی فرانسه و برزیل باشن، همه چی حله و چهارمین قهرمانی توی جیب آلمان هست! ملت شریف برزیل هم بیان از آلمان حمایت کنن خیلی خوبه! با اینکه آلمان برزیل رو 7 تایی کرد، ولی فکر کنم بیشتر راضی باشن همین تیم قهرمان بشه تا رقیب قدیمی که کلی درگیری باهاش دارن! این طوری حداقل میگن از قهرمان 7 تا خوردیم، نه اینکه هم گلبارون شدیم و هم دشمن ـمون توی خاک ما جام گرفت! :دی
==================
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 63kyoy1guqe1.jpg)
فینال جلوی هلند منو بیشتر نگران میکرد تا جلوی آرژانتین.
ایشالا این دوره دیگه قهرمانیم.
آلمان به احتمال زیاد آرژانتین رو 4 تایی کنه.
سیستم بازی تیم هایی مثل آرژانتین و برزیل خوراک آلمان هست برای زدن گل های زیاد.
تو جام 2010 هم اگر اشتباه نکنم به تیم آرژانتین 4 تا زده بود !!!
تا ابنجا الجزایر و غنا بهترین نمایش رو در برابر آلمان داشتن اونم چون خیلی جنگنده بودن و بیشتر از حد طبیعی میدویدن.
آرژانتین باید جلوی آلمان خیلی بدوه که با توجه به این بازیکنانش و اینکه مسی و سایر مهاجمین تو زمین حریف وایمیستن، بعیده کمتر از 4 تا از آلمان نخورن.
شما خیلی بیش از حد مطمئنی.وایسا بازی شروع بشه بعد.هیچکس فکر نمیکرد برزیل 7تا بخوره.پس انقدر مطمئن نباش عزیز.آرژانتین تیم در پیت نیست که راه باز جاده دراز بذارن 4تا بهشون بزنن.اگه بازی دیشب رو دیده باشی میفهمی خط دفاعی خیلی محکمی داره و به راحتی قابل نفوذ نیست.درضمن مسی تو زمین حریف واینمیسته.وقتی در آن واحد 4تا مدافع روش خراب میشن و با انواع خطا نگهش میدارن نمیتونه تکون بخوره.بقول اخوان ثالث لحظه ی دیدار نزدیک است...
جغد نامه رسون خبر آورد که کاپیتان دوم در اقدامی ناجوانمردانه تعلیق عضویت شده.
به همین خاطر برای افزایش روحیه بچه ها،خودمو به سرعت باد رسوندم :دی
+
ما که نتونستیم از وقتی که رفتیم هیچ بازی رو ببینیم به خاطر تداخل داشتن با ساعت نماز و افطار و بعدشم خاموشی:دی
ولی پریشب دیگه دل رو زدیم به دریا 12:30 شب همه آسایشگاهای گردانمون تلویزیوناشونو روشن کردن با صدای خیلی کم و در سکوت رادیویی کامل نشستیم به فوتبال دیدن.
اصلا جو دیدنی بودش لامصب
تبریک به همگی برای له کردن برزیل
جلوی آرژانتین به 3تا هم راضی هستیم:دی
shabkard
10-07-2014, 14:07
المان قهرمانه شک نکنید
ارژانتین جان بازی نداره تیمش خستس 120 دقیقه دویدن
مسی هم عملا نشون داد هیج کاره حسنه
در عوض المان تقریبا رویایی
المان تو وقت قانونی کارو تمام میکنه
مطمن باشید:n24:
Demon King
10-07-2014, 14:12
المان قهرمانه شک نکنید
ارژانتین جان بازی نداره تیمش خستس 120 دقیقه دویدن
مسی هم عملا نشون داد هیج کاره حسنه
در عوض المان تقریبا رویایی
المان تو وقت قانونی کارو تمام میکنه
مطمن باشید:n24:
پس بنشین و ببین ... :n09:
romantic
10-07-2014, 14:17
این تیم کاملا آماده است برای قهرمانی. به قولی "حتی خدا هم نمیتونه جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره"
در بازی تک تک بازیکن ها میشه یک آمادگی ذهنی رو دید. انگار همه شون میدونن دارن چیکار میکنن. به همین دلیل بنظرم آلمان در بازی فینال هم احساسی یا مغرور نمیشه. اونا میدونن که تا اینجا همه چیز Perfect بوده و دلیلی نداره بخوان خرابش کنن. حتی جابجایی بازیکن ها از مرحله 1/8 و برگشتن لام به دفاع راست و قرارگرفتن شواینی و خدیرا در وسط زمین با تعریف وظایف جدید یا بیرون گذاشتن مرته ساکر و اضافه کردن کلوزه به ترکیب اصلی، همه نشون میده کادر فنی هم به بلوغ لازم برای قهرمانی رسیده.
این تیم از سر تا پاش عنوان قهرمانی حک شده و اگر این اتفاق نیفته فقط باید برای فوتبال گریه کرد که چطور شایسته این نبود تا چنین قهرمان باشکوهی رو در تاریخ خودش به عنوان یکی از زیباترین رخدادهای فوتبالی داشته باشه.
از نظر من آلمان باید برای فینال دو چیز رو خیلی بهش توجه کنه:
1) تیم آرژانتین
آرژانتین در این دوره یک تیم به معنای واقعی بوده. درسته به هیچ وجه مثل آلمان یک تیم زیبا و دوست داشتنی با انسجام و بازی منظم و یکدست نبودن، اما همه شون برای رسیدن به هدف قهرمانی از همون ابتدای تورنمنت آماده بودن. میدونستن که راه قهرمانی خیلی سخته و از ظرفیت خودشون هم با خبر بودن، بنابراین فقط و فقط تلاش کردن تا به اینجایی که هستن برسن، حالا به هرشکلی.
چیزی که آرژانتین رو به اینجا آورده، فقط شانس یا لیونل مسی نبوده، بلکه کل تیم آرژانتین سخت جونه و نمیخواد تسلیم بشه. ذهنیت اصلیشون اینه که شکست رو باید تا جای ممکن به تعویق بندازن. آرژانتین در این جام تا الان عقب نیفتاده و مشخصه که "اول گل نخوردن" برنامه اصلی بازیشونه. بعد از اون منتظر میمونن تا ببینن ادامه بازی چه چیزی براشون داره. تا الان هم که در نهایت پیروز از زمین بیرون اومدن. این آرژانتین خیلی شبیه تیم 1990 شده و همونجوری با سخت کوشی و کم گل خوردن بالا اومدن. (امیدوارم حکایت فینال 1990 دوباره تکرار بشه)
2) لیونل مسی
در فوتبال امروز تعداد بازیکنهایی که شاید بتونن به نویر از پشت جریمه و یا کلا با شوت گل بزنن حتی به 5 هم نمیرسه. در تیم فعلی آرژانتین فقط لیونل مسی پتانسیل اینکه با شوت بتونه دروازه نویر رو باز کنه داره. بنابراین هیچ لزومی نداره آلمان به هر دلیلی لیونل مسی رو راحت بذاره و با مثلا 2 بازیکن نگهش نداره یا تمام راههای پاس بهش رو نبنده. بقیه بازیکنهای هجومی آرژانتین از بیرون محوطه و با شوت نمیتونن هیچ مشکلی برای نویر پیش بیارن، بنابراین میشه یارگیری سفت و سخت تری برای مسی گذاشت و بقیه آرژآنتینی ها رو فقط زمانی که خیلی نزدیک شدن کنترل کرد. (کاری که البته مطمئنم آلمان به بهترین شکل انجام میده)
درکل امیدم به قهرمانی خیلی زیاده و فکر میکنم اگر همه چیز روند طبیعی رو طی کنه طرفدارهای آلمان از دقیقه 80 جشن قهرمانی رو شروع کنن.
پ.ن: در صورتی که مولر در فینال 1 گل بزنه، کفش طلا رو میبره چون 1 پاس گل بیشتر از خامس رودریگز داده. اگر این اتفاق با قهرمانی آلمان همراه بشه، دو هت تریک جالب برای آلمان ها اتفاق میفته
1) بردن همزمان Golden Ball، Golden Boot و Golden Glove در این جام
2) بردن Golden Boot توسط بازیکنی از آلمان در 3 جام جهانی پیاپی
shabkard
10-07-2014, 14:20
به چهار صفر هم راضی هستیم
:n25:
Lord of english
10-07-2014, 14:21
این تیم کاملا آماده است برای قهرمانی. به قولی "حتی خدا هم نمیتونه جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره"
در بازی تک تک بازیکن ها میشه یک آمادگی ذهنی رو دید. انگار همه شون میدونن دارن چیکار میکنن. به همین دلیل بنظرم آلمان در بازی فینال هم احساسی یا مغرور نمیشه. اونا میدونن که تا اینجا همه چیز Perfect بوده و دلیلی نداره بخوان خرابش کنن. حتی جابجایی بازیکن ها از مرحله 1/8 و برگشتن لام به دفاع راست و قرارگرفتن شواینی و خدیرا در وسط زمین با تعریف وظایف جدید یا بیرون گذاشتن مرته ساکر و اضافه کردن کلوزه به ترکیب اصلی، همه نشون میده کادر فنی هم به بلوغ لازم برای قهرمانی رسیده.
این تیم از سر تا پاش عنوان قهرمانی حک شده و اگر این اتفاق نیفته فقط باید برای فوتبال گریه کرد که چطور شایسته این نبود تا چنین قهرمان باشکوهی رو در تاریخ خودش به عنوان یکی از زیباترین رخدادهای فوتبالی نداشته باشه.
1) تیم آرژانتین
آرژانتین در این دوره یک تیم به معنای واقعی بوده. درسته به هیچ وجه مثل آلمان یک تیم زیبا و دوست داشتنی با انسجام و بازی منظم و یکدست نبودن، اما همه شون برای رسیدن به هدف قهرمانی از همون ابتدای تورنمنت آماده بودن. میدونستن که راه قهرمانی خیلی سخته و از ظرفیت خودشون هم با خبر بودن، بنابراین فقط و فقط تلاش کردن تا به اینجایی که هستن برسن، حالا به هرشکلی.
چیزی که آرژانتین رو به اینجا آورده، فقط شانس یا لیونل مسی نبوده، بلکه کل تیم آرژانتین سخت جونه و نمیخواد تسلیم بشه. ذهنیت اصلیشون اینه که شکست رو باید تا جای ممکن به تعویق بندازن. آرژانتین در این جام تا الان عقب نیفتاده و مشخصه که "اول گل نخوردن" برنامه اصلی بازیشونه. بعد از اون منتظر میمونن تا ببینن ادامه بازی چه چیزی براشون داره. تا الان هم که در نهایت پییروزی از زمین بیرون اومدن. این آرژانتین خیلی شبیه تیم 1990 شده و همونجوری با سخت کوشی و کم گل خوردن بالا اومدن. (امیدوارم حکایت فینال 1990 دوباره تکرار بشه)
2) لیونل مسی
در فوتبال امروز تعداد بازیکنهایی که شاید بتونن به نویر از پشت جریمه و یا کلا با شوت گل بزنن حتی به 5 هم نمیرسه. در تیم فعلی آرژانتین فقط لیونل مسی پتانسیل اینکه با شوت بتونه دروازه نویر رو باز کنه داره. بنابراین هیچ لزومی نداره آلمان به هر دلیلی لیونل مسی رو راحت بذاره و با مثلا 2 بازیکن نگهش نداره یا تمام راههای پاس بهش رو نبنده. بقیه بازیکنهای هجومی آرژانتین از بیرون محوطه و با شوت نمیتونن هیچ مشکلی برای نویر پیش بیارن، بنابراین میشه یارگیری سفت و سخت تری برای مسی گذاشت و بقیه آرژآنتینی ها رو فقط زمانی که خیلی نزدیک شدن کنترل کرد. (کاری که البته مطمئنم آلمان به بهترین شکل انجام میده)
درکل امیدم به قهرمانی خیلی زیاده و فکر میکنم اگر همه چیز روند طبیعی رو طی کنه طرفدارهای آلمان از دقیقه 80 جشن قهرمانی رو شروع کنن.
پ.ن: در صورتی که مولر در فینال 1 گل بزنه، کفش طلا رو میبره چون 1 پاس گل بیشتر از خامس رودریگز داده. اگر این اتفاق با قهرمانی آلمان همراه بشه، دو هت تریک جالب برای آلمان ها اتفاق میفته
وای که اگه بشه چی میشه...:n20::n19:
ایشاله که میشه...:n05:
farshidmm
10-07-2014, 14:28
دستوری که بین دو نیمه بازی با برزیل به آلمانیها رسید فاش شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B4-%D8%B4%D8%AF)
به گزارش مهر، تیم فوتبال آلمان در نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی با نتیجه 7 بر یک مقابل برزیل به برتری رسید. آلمانیها در 30 دقیقه نخست بازی موفق شدند پنج بار دروازه برزیل را باز کنند و در نیمه دوم، بازی احتیاط آمیزی پیشه کردند و بیشتر، بازی را مدیریت کردند.
به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه آلمانیها در بین دو نیمه دستور گرفته بودند تا کاری نکنند که به تحقیر برزیلیها منجر شود.
"اولیور بیرهوف"، مدیر تیم فوتبال آلمان، در گفتگو با شبکه آلمانی ARD اظهار داشت: این نتیجه دست کم به نوعی برای برزیلیها تحقیرآمیز بود. در بین دو نیمه به بازیکنان گفتیم که به حریف احترام بگذارند و برزیلیها را تحقیر نکنند. به آنها گفتیم فقط بازی را جدی بگیرند -- و بازیکنان ما این کار را انجام دادند. آنها این موضوع را بی آنکه دلیلی از ما بخواهند پذیرفتند. بعضی از آنها همدیگر را میشناسند. بعضیها همتیمی هستند. ما خودمان چنین وضعیتی را در سال 2006 و زمانی که میزبان بودیم تجربه کردهایم. شما میتوانستید همین فشار را بر روی برزیلیها مشاهده کنید.
این بزرگترین پیروزی آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی بود. این پیروزی میتوانست سنگین تر هم باشد اگر مسوت اوزیل موقعیت تک به تک خود را به گل تبدیل و بازی را 8 بر صفر میکرد. کمی بعد اسکار یکی از گلهای خورده برزیل را جبران کرد.
"مت هوملس"، مدافع میانی آلمان، گفت: من دلم برای برزیلیها نمیسوزد اما شرایطشان را درک میکنم. شما یک چنین بازیای را با هیچ تیمی نمیخواهید. برای همین است که ما با جدیت به بازی خود ادامه دادیم و آنها را تمسخر نکردیم. این بدین معنی نیست که میخواستیم با هر ترفندی آنها را تحقیر نکنیم. میخواستیم احترام خود را نشان دهیم زیرا این وضعیت میتوانست در خصوص خود ما رخ دهد.
Arash4484
10-07-2014, 15:06
دوستان جریان این عکس چیه؟
امسال اگر آلمان یا آرژانتین قهرمان بشن ورلدکاپ رو برای همیشه میدن بهشون و یه کاپ جدید برای جام جهانی درست میشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85a.jpg
نه این موضوع فقط برای جام قدیم (ژول ریمه) مطرح بود
10-07-2014, 16:07
مطمئنا تغییر تاکتیکی رو نباید از سوی لوو انتظار داشته باشیم.
فقط این وسط مصدومیت زانوی هوملز نگران کننده هست، واقعا خیلی سخته تو همچین شرایطی نرسه به بازی.
درسته آرژانتین سازمان یافته نشون داده ولی تفاوت بسیار مهمی بین هلند و سوئیس با آلمان هست و اونم خط هافبک ژرمن هاست.
اوزیل و کروس می تونن تو لحظات نتیجه رو تغییر بدن یا هرکدوم یک تیم رو به جلو هدایت کنند.
من خودم انتظار یک بازی خیلی سخت رو دارم
البته دو جام پیاپی دیگه
البته دو جام پیاپی دیگه
2006 کلوزه بردش
2010 مولر
تو فینال هم اگه مولر گل بزنه میشه آقای گل و سه جام پیاپی
AlamtabC
10-07-2014, 17:49
بردیا جان جات خالی بود داداش همه بچه ها با هر برد یادت می کردن
Mr.Pooya
10-07-2014, 20:19
سلام
البته من فکر نمی کنم خیلی کار سختی باشه آرژانتین رو بردن. چون تو این جام آرژانتین نشون داد خط حملش خیلی خوب کار نمی کنه به خاطر همین همه بازی ها رو با یک گل می برد و دیشب هم که به پنالتی کشید.
در مورد دفاع هم مشکل اصلی آرژانتینی ها همیشه دفاع نسبتا ضعیف شون بود درسته امسال خیلی بهتر شدند ولی فکر نمی کنم بتونه کار خاصی از پیش ببره مقابل آلمان. آرژانتین میشه گفت تا الان هیچ تیمی رو با قاطعیت نبرده همش دقایق آخر یک گل میزد درسته نیجریه رو ۳ تا بهش زد ولی دوتا هم خورد که باز هم ضعف خط دفاع رو نشون میده که ۳ تا گل خوردند. نباید فراموش کرد که اولین تیم واقعا قدرتمندی که آرژانتین باهاش بازی داشت امشب همین هلند بود که اون رو هم کشوند به پنالتی بقیه تیم ها خیلی حریف قدرتمندی نبودند و از طرف دیگه فینال هم با آلمانی بازی دارند که امسال خیلی خیلی آمادست
در کل من بعید می دونم که آلمان بازی سختی داشته باشه.
Lord of english
10-07-2014, 22:15
خداوکیلی 4 دوره است که تلاش میکنیم...هرچی فکر میکنم میبینم دیگه امسال باید بشه. باید و باید بشه:n10::n19:
چندبار سومی و دومی؟بسه به ابوالفضل...یه ستاره بگیرن که ما راحت سرمونو بذاریم زمین:n09:
با اینکه اعتقاد دارم امسال آلمان قهرمان میشه ولی هی یادم میاد دوره قبل که چطور جلو اسپانیا قفل بودن اصلا هیچی به هیچی:n14: امیدوارم امسال همه اون خاطرات تلخ رو جبران کنن:n20:
تیمی که شوک آورترین نتیجه تاریخ جام های جهانی و احتمالا فراموش نشدنی ترین نتیجه تاریخ فوتبال دنیا چه در عرصه باشگاهی و چه ملی رو رقم زده مسلما شایسته قهرمانی هست به شرطی که این نتیجه برای چند روز فراموش بشه و با همون تمرکز و بدون غرور همون نمایش منسجم رو به اجرا بگذاره، که خوشبختانه نشانه هاش رو توی صحبت های لوو و بازیکنان بعد از بازی دیدیم، قسمت هاییش رو اینجا آوردم:
لوو بعد از بازی شکست در خانه رو با شکست آلمان در خانه در 2006 مقایسه کرد، اما مشخص هست که برای جلوگیری از غرور بیش از حد، البته در کنار همدردی با برزیلی ها این صحبت رو کرد، شکست در دقیقه 119 وقت های اضافه کجا و دریافت 5 گل در 30 دقیقه و سنگین ترین و تحقیر آمیزترین شکست تاریخ برزیل کجا.
مولر بعد از بازی: "بعد از بازی با الجزایر (رسانه های آلمان) ما رو از تیغ گذروندند، اما حالا می خوان ما رو از آسمون بالاتر ببرند، این درست نیست، ما صرفا یک تیم خوب هستیم."
کروس بعد از بازی: "برای یک لحظه ما نمی تونستیم این رو باور کنیم که 0-5 جلو هستیم. منظورم اینه که شما کی نتیجه 1-7 توی نیمه نهایی جام جهانی می بینید؟
اما ما یک بازی دیگه داریم و هیچ تیمی توی نیمه نهایی قهرمان دنیا نشده."
حتی توی تصاویر بعد از بازی توی چهره بازیکنان میشد دید که یک جورایی شرمنده هستند که بازی رو با این اختلاف بردند و هیچ جا خوشحالی بیش از حد یا موارد حاشیه ای با قصد تخریب یا تحقیر حریف مثل نشون دادن عدد 5، 6 ، 7 با انگشتان یا مواردی که کم و بیش توی فوتبال دیدیدم ندیدیم، انگار بازیکنان خودشون رو کاملا از این حاشیه ها جدا کرده بودند و فقط می خواستند کارشون رو انجام بدند، بازی رو ببرند و به خونه برگردند، چیزی که توی اولین نمایش آلمان در جام بهش اشاره شد، بازگشت به ریشه های تیم ملی آلمان و بازی آلمانی.
با بازی که از آرژانتین مقابل هلند دیدیم، این تیم در بازی های اخیر خودش به مراتب محتاطانه تر از برزیل بازی می کنه و خط دفاعی این تیم که مثل خط دفاعی ما مستعد جا موندن روی ضد حمله هاست، حالا بر خلاف خط دفاعی ما خیلی عقب میشینه. مورد دیگه اینکه آرژانتین در عین ضعف محسوسی که در خط هافبک و مشکل در بازی سازی داره، بر خلاف برزیل بازیکنان سرعتی داره (هیگواین، دی ماریا، آگوئرو، مسی) که می تونن روی ضد حمله ها خطرناک ظاهر بشن و لوو باید بازی محتاطانه دیگه رو در دستور کار قرار بده، مثل بازی با پرتغال. ایده آل ترین حالت گلزنی دوباره روی ضربات شروع مجدد هست که توی این تورنومنت، بر خلاف تورنومنت قبل، در تمرینات وقت زیادی به اون اختصاص داده شده و از نقاط قوت اصلی تیم بوده، به خصوص که در آرژانتین به جز گارای و دمیکلیس، عمده بازیکنان این تیم کوتاه قد هستند. به ثمر رسوندن گل اول مقابل آرژانتین که تا اینجای تورنومنت به هر دلیل از حریف خودش عقب نیفتاده -بر خلاف آلمان که در بازی با غنا بعد از شروع بدش کاراکتر تیمی خوبی از خودش نشون داد و بازی رو برگردوند- می تونه این تیم رو به هم بریزه و اون وقت هست که سابیا عیار خودش رو نشون میده. از این نظر به نظرم گل اول فوق العاده کلیدی هست.
این تیم از سر تا پاش عنوان قهرمانی حک شده و اگر این اتفاق نیفته فقط باید برای فوتبال گریه کرد که چطور شایسته این نبود تا چنین قهرمان باشکوهی رو در تاریخ خودش به عنوان یکی از زیباترین رخدادهای فوتبالی داشته باشه.
1) تیم آرژانتین
چیزی که آرژانتین رو به اینجا آورده، فقط شانس یا لیونل مسی نبوده، بلکه کل تیم آرژانتین سخت جونه و نمیخواد تسلیم بشه. ذهنیت اصلیشون اینه که شکست رو باید تا جای ممکن به تعویق بندازن. آرژانتین در این جام تا الان عقب نیفتاده و مشخصه که "اول گل نخوردن" برنامه اصلی بازیشونه. بعد از اون منتظر میمونن تا ببینن ادامه بازی چه چیزی براشون داره. تا الان هم که در نهایت پیروز از زمین بیرون اومدن. این آرژانتین خیلی شبیه تیم 1990 شده و همونجوری با سخت کوشی و کم گل خوردن بالا اومدن. (امیدوارم حکایت فینال 1990 دوباره تکرار بشه)
2) لیونل مسی
با کل صحبت ها موافقم، تشابه عملکرد آرژانتین با آرژانتین 90 و نه آرژانتین 86، و ایضا تشابه عملکرد ستاره آرژانتین، مسی در این جام با تشابه عملکرد مارادونا در جام 90 و نه 86، جام 90 ـی که مارادونا در اون مثل گذشته خودش در طول بازی ها زیاد سر حال نشون نمی داد اما تاثیرگذاری داشت و به هر صورت اون تیم به فینال راه پیدا کرد، صحبتی هست که ژورنالیست های بزرگی مطرح کردند. امیدوارم قسمت آخر هم با قهرمانی آلمان در فینال تکمیل بشه.
فقط اون یکی دو جمله اول که نقل قول کردم و این روزا کم و بیش می شنویم دیگه بیش از حد اغراق هست، بالاخره بازی هست و هزار اتفاق، یک اخراج زود هنگام، چند تصمیم اشتباه...
اما اگه بخوایم اعتدالُ رعایت کنیم بهتره صحبت معروف هادی عامل رو بکنیم که باید جوری بازی کنیم که در صورت لزوم حریف و داور رو با هم ببریم:n02:
+
در مورد برترین بازیکنان جام تا اونجا که خاطرم هست بهترین بازیکن قبل از بازی فینال تعیین میشه و "اگه اشتباه نکنم" عملکرد بازیکنان توی فینال، به جز احتمال گلزنی مولر و آقای گلی، تاثیری نداره.
+
در کنار همه رکوردهایی که به دست اومده و این جام رو تا اینجا برای آلمان تاریخی کرده، شکستن تابوی قهرمانی یک تیم اروپایی در امریکای جنوبی هم می تونه دستاورد بزرگ دیگه ای باشه.
Masoud King
11-07-2014, 00:12
2006 کلوزه بردش
2010 مولر
تو فینال هم اگه مولر گل بزنه میشه آقای گل و سه جام پیاپی
من اصلا 2006 رو حساب نکردم :دی
به خصوص که در آرژانتین به جز گارای و دمیکلیس، عمده بازیکنان این تیم کوتاه قد هستند.
امید دارم دمیکلیس تو بازی مقابل آلمان بشه همون مدافعی که تو بایرن بود و مجبور بودیم هی بهش ناسزا بگیم :دی
+
یک موضوع دیگه که داشتم ظهری بهش فک می کردم همین اتفاقات بعد بازی با برزیل بود که بیایم حالت بدبینانه ی اون رو بررسی کنیم.
اگه آلمان ها بعد اون برد برزیل رو تحقیر می کردن چی میشد؟ کسی می تونست بهشون خورده بگیره؟ کسی می تونست بگه اینا جنبه ندارن و ... نتیجه اینقدر قاطع بود که چیزی قابل قبول نبود.
بحث جوانمردی رو بزاریم کنار به نظرم آلمانها سیاست مدارانه رفتار کردند. هنوز یک بازی دیگه در برزیل مونده و اکثر تماشاگرا در استادیوم برزیلی هستند، پس میشه با احترام به اونها طرفدار جمع کرد نه اینکه برای یکی از مهم ترین بازی های تاریخ معاصر فوتبال آلمان دشمن تراشی کرد، بازی ای که شاید تا 20 سال دیگه برای این کشور محقق نشه.
میزبان ها شرایط جالبی دارند. مثلا من خودم دو تجربه رو دارم البته تو والیبال. آخریش بر می گرده به سال قبل که تو یک بازی ما یکم میزبان رو تشویق کردیم و تو بازی رو در رو بحث خاصی نداشتیم و خیلی آروم بازی انجام شد ولی اینا تا روز آخر تیممون رو تشویق می کردند و خیلی احترام میزاشتن به تیممون اما نکته مقابلش تیم دیگه ای بود که تند رفتن که طرافدارا تا روز آخر دهنشون رو سرویس کرده بودند.
خلاصه به نظرم آلمان ها فقط جلوی پاشون رو ندیدن و به آینده توجه کردن. شاید برداشت بدبینانه ای باشه ولی خب احتمالش هست.
ميروسلاف كلوزه
11-07-2014, 00:56
من گل میزنم خیالتون راحت رفقا:n28:
اوزیل عکس زیر رو توی فیسبوکش گذاشته و نوشته : you have a beautiful country, wonderful people and amazing footballers - this match may not destroy your pride!
شما کشوری زیبا، مردمی حیرت انگیز و فوتبالیست های فوق العاده ای دارید - این مسابقه نباید غرور شما را نابود کند.
* این نوشته از این جهت مورد توجه قرار گرفته که تا الان نزدیک یک میلیون و دویست لایک گرفته.:n12:
شباهت عجیب حرکت رومرو با گوئیکوچه آ
تیم ملی آرژانتین با شکست هلند در ضربات پنالتی پس از 24 سال به فینال جام جهانی راه یافت تا با آلمان بازی کند، فینالی که اتفاقا در همان 24 سال پیش (جام جهانی 1990 ایتالیا) تکرار شد.
یکی از عجیب ترین اتفاقات این دیدار مهار دو ضربه پنالتی هلندی ها توسط سرخیو رومرو (Sergio Romero) دروازهبان آرژانتین بود که عیناً شبیه همنام خودش سرخیو گوئیکوچهآ (Sergio Goycochea) عمل کرد. در جام جهانی 90 هم گوئیکوچه آ موفق شد دو پنالتی ایتالیایی ها(دونادونی و سرنا) را به همان طریقی که رومرو گرفت، مهار کند.
فیلم این پنالتی ها را ببینید و با هم مقایسه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ایضا خودم هم اضافه میکنم:n02:
اون سال مارادونا رو داشتن و الان مسی!
اون سال فینال به آلمان خوردن و الان هم آلمان!
بقیه اش هم خودتون میدونید دیگه چیه:n02::n02::n02:
Arash4484
11-07-2014, 06:11
یک چیزهایی که تا فینال اعصابمون کشش خودش رو حفظ کنه:n02: آخه چرا انقدر دیر:/
این ویدیو از اشپیگل خیلی دیدنیه، واکنش برزیلها در ریو و آلمانیها در برلین در حین بازی :
به اندازه یک فیلم درام، بار عاطفی داره...:|
لازم به شرح بیشتری نیست...
همونطور که میدونید شربت آبلیموی گازدار از صادرات منطقه ای آلمان بخصوص بایرن(باواریا) است که لیموهای خفنی داره،
در صورت پیروزی بر آرژانتین رکوردهای جدیدی از پر شدن لیوان ها رو شاهد خواهیم بود
و بازهم رکوردی دیگر....رکورد بیشترین توییت در جهان ورزش در حین بازی برزیل-آلمان شکست شد....با بیش از سی و پنج میلیون توییت!
این ویدیوی جالب دو مگی، روند ترکیدن توییتر رو در حین این بازی نشون میده که وضعیت در حین گلها و لحظات حساس خیلی جالب میشه:
کلوزه: رونالدو کامل ترین بازیکن همه ی دوران است
میرو کلوزه رکورد دار گلزنی جام جهانی به تمجید از رونالدوی اورجینال پرداخته است.
آی اسپورت - میرو کلوزه مهاجم باشگاه لاتزیو و تیم ملی آلمان با گلزنی برابر برزیل به رکورد رونالدو پایان داد و به تنهایی در صدر جدول برترین گلزنان تاریخ قرار گرفت.
کلوزه در گفت و گویی به تمجید از رونالدو پرداخته است: " او بازیکن فوق العاده ای است. از روی که به ایتالیا آمده ام همه جای این کشور می گویند که او بهترین بازیکنی است که در ایتالیا بازی کرده است. برای من نیز او کامل ترین بازیکن همه ی دوران هاست."
میرو کلوزه در حالی به رکورد 15 گل رونالدو در جام جهانی پایان داد که این مهاجم اسبق برزیل در ورزشگاه حضور داشت و بازی را از نزدیک تماشا می کرد: " قطعا این رکورد شکنی برای او تلخ بود. زمانی که من به باشگاه 15 تایی ها پیوستم او در پیامی به من گفت که به این باشگاه خوش آمدم. اکنون من به همه می گویم که می توانند به من در باشگاه 16 تایی ها ملحق شوند."
Klose: Ronaldo most complete player ever
@mertesacker
1990 I was already proud of wearing my DFB outfit - perspective change a bit, but not the emotions!
Lord-Voldemort
11-07-2014, 22:51
یکی از زیباترین ترول هایی (البته ترول هم نیست) که چند وخت اخیر دیدم .
خنده دار نیست ولی یه دنیا حرف داره لامصب
:n12:
Sh-Meteor
12-07-2014, 03:22
تیم ملی آلمان پیش از بازی با آرژانتین تمرین پنالتی زنی انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RIENDLY.ashx/?w=620&h=413&crop=1&
به گزارش بیست چهارده، در آستانه بازی یکشنبه ژرمن ها مقابل آرژانتین ، شاگردان لوو تمرین پنالتی زنی انجام دادند.
لوو نمی خواهد که هیچ چیز را به به قضا و قدر بسپارد و در نظر دارد که بازیکنان خود برای به گل تبدیل کردن ضربات پنالتی کاملا آماده باشند.
شورله ، لام، شواین اشتایگر ، مولر ، کروس و اوزیل در این تمرین حضور داشتند.
Lord of english
12-07-2014, 04:07
این چپ پاهای تیم واقعا وقتی میخوان پنالتی بزنن توی دلم آدم خالی میشه که میزنن یا نمیزنن.:n13: استرس خیلی بدی داره:n28:
امیدوارم به پنالتی نکشه:n15:و آلمان همون 90 دقیقه کار رو تموم کنه:n20::n19:
^
پیشاپیش قهرمانیتان را تبریک میگم...
بازی آلمان و برزیل در 10 ثانیه (فقط 400 کیلوبایت)، پیشنهاد می کنم ببینید، موضوعش به باوارایا بی ارتباط نیست:n02: [دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
^
پیشاپیش قهرمانیتان را تبریک میگم...
کورتانا عملا کار سختی رو نداشته، چون اساس کارش ضرائب سایت های های شرط بندی هست و توی هر دور تیمی که
بهش شانس بیشتری تعلق داده میشده پیروز شده. مثلا در دور 1/8 همه سرگروه ها مقابل تیم های دوم پیروز شدن و
توی نیمه نهایی تقریبا هرجایی رو من چک می کردم، شانس آلمان و آرژانتین رو بیشتر می دونستن و برای فینال شانس
آلمان رو بیشتر می دونن؛ کاری که کورتانا کرده احتمالا عملا همین بوده و علت اصلی موفقیتش نبود شگفتی توی دور
حذفی هست، اما کورتانا توی دور گروهی که همه شگفتی های جام رقم خورد اصلا پیش بینی نداشته.
Lord of english
12-07-2014, 12:49
بازی آلمان و برزیل در 10 ثانیه (فقط 400 کیلوبایت)، پیشنهاد می کنم ببینید، موضوعش به باوارایا بی ارتباط نیست:n02: [دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
کورتانا عملا کار سختی رو نداشته، چون اساس کارش ضرائب سایت های های شرط بندی هست و توی هر دور تیمی که
بهش شانس بیشتری تعلق داده میشده پیروز شده. مثلا در دور 1/8 همه سرگروه ها مقابل تیم های دوم پیروز شدن و
توی نیمه نهایی تقریبا هرجایی رو من چک می کردم، شانس آلمان و آرژانتین رو بیشتر می دونستن و برای فینال شانس
آلمان رو بیشتر می دونن؛ کاری که کورتانا کرده احتمالا عملا همین بوده و علت اصلی موفقیتش نبود شگفتی توی دور
حذفی هست، اما کورتانا توی دور گروهی که همه شگفتی های جام رقم خورد اصلا پیش بینی نداشته.
عملکردش از اون نرم افزار گوگل ضعیف تر بوده بکل یا بهتر؟
--------------------------------
بی صبرانه منتظر همچین لحظه ای ام ...اینبار 2014
عملکردش از اون نرم افزار گوگل ضعیف تر بوده بکل یا بهتر؟
نرم افزار گوگل یک اشتباه داشته (بازی آلمان و فرانسه) اما تفاوت اصلی که وجود داره اینکه بر خلاف کورتانا
مایکروسافت، نرم افزار گوگل کاری به ضرائب شانس تیم ها از روی سایت های شرط بندی نداره و صرفا بر
اساس "تحلیل آمار و داده بازی ها" پیش بینی می کنه.
omid-p30
12-07-2014, 13:32
CATALONIA
12-07-2014, 14:19
رسیدیم به فینال !
فینالی که اگه قبل از شروع جام ازش صحبت میشد ، طرفدار های ایتالیا و انگلیس و فرانسه و برزیل و هلند و پرتغال ! مال خودشون میدونستند ولی الان مثل همیشه این قهرمانان قبل از شروع جام جهانی برد های آلمان رو به حساب داور و تمارض و ضعیف بودن تیم حریف !!!!!! گذاشتن ...
جالبه قبل از باخت هلند به آرژانتین یکی از طرفدار های هلند رو دیدم که میگفت شما هنوز با تیم قوی بازی نکردین ! میگفت پرتغال که تیم نیست و فقط رونالدو رو داره ، فرانسه که ضعیف ترین در این سال ها بوده ، برزیل هم که کسی رو نداشت ! حالا فینال که بردیمتون میفهمین !!! این در حالیه که هلند مکزیک رو با تمارض فجیع هنرپیشه نقش اولش روبن برد و با کاستاریکا که البته به حق پدیده جام بود ولی به هر حال کاستاریکا بود به زحمت و شانس با پنالتی اومد بالا و آرژانتین دقیقه نودی هم راحت هلند رو متوقف کرد ..
البته اعتراف میکنم که به شخصه از هلند بیشتر از آرژانتین ترس داشتم برای فینال اونم بخاطر فن خال بود که هم توی بایرن بوده و هم مربی صاحب سبکی هست ولی اگه هلند هم میومد آلمان میتونست شکستش بده ...
در هر صورت المان همیشه خوب بوده .. اگه این جام هم نگیره باز هم مثل همیشه تا مراحل بالا اومده و فوتبال زیبایی رو به نمایش گذاشته و این برای من کافیه .. البته واقعا برای فوتبال این کافی نیست و اگه جام رو المان نبره فوتبال ضرر کرده !
نمیدونم چرا ولی این المان منو خیلی یاد 2012- 13 بایرن و بازی هاش در لیگ قهرمانان میندازه ..
اونجا هم در مرحله حذفی ارسنال مثل آلجزایر برای بایرن دردسر ساز شد ... مرحله بعدش یوونتوس رو با یک بازی منطقی و نه زیبا مثل فرانسه برد و نیمه نهایی هم در مجموع بارسلونا رو نابود کرد مثل برزیل .. بارسایی که باز هم مثل برزیل مسی ( نیمار ) رو نداشت ولی بلاخره تیم بزرگی بود !
و امیدوارم به همین شکل فینال هم برنده بشیم که پیش بینی من اینه مثل فینال ویمبلی سخت و نفس گیر باشه ... کاش فقط دو تیم آلمانی بودن :31:
بازی با فرانسه وبرزیل و ترکیب اصلی تیم منو به لوو امسال امیدوار تر کرده ... برگشت لام به دفاع و حضور بواتنگ در قلب خط دفاع مثل یه روح جدید بود و تیم رو عوض کرد !
اگه 2010 میرفتیم فینال و میباختیم من اصلا ناراحت نمیشدم ... چون اون تیم نه بازیکنان تجربه لازم رو داشتن ( که مثلا اوزیل وردربرمن بود یا خدیرا اون زمان در اشتوتگارت بازی میکرد و .. ) و همچنین لوو هم اولین جام جهانیش بود به عنوان سرمربی ...
ولی اگه امسال قهرمان نشیم .. حالا به هر دلیلی که میگن چه غرور باشه چه داور چه ... مقصر فقط بازیکنان و لوو هستند و اصلا بهونه دیگه ای رو نمیتونم قبول کنم ! چون این تیم هیچ چیزی کم نداره و از همه مهمتر این که بایرن هم لیگ قهرمانان رو برده دیگه !!!
یک نکته دیگه که قبلا خیلی برام مهم بود کاپیتانی لام بود .. تا قبل از قهرمانی بایرن تو لیگ قهرمانان اصلا لام رو شایسته قهرمانی نمیدونستم .. ولی بعد از سه گانه بایرن به نظرم الان لام شخصیت کاپیتانی رو داره و میشه بالا بردن جام رو توسط اون تصور کرد ...
در کل نباید انتظار 4 گل رو داشته باشیم چون به هر حال همه تیم ها ( غیر از ایتالیا ! ) که به فینال رسیدن شایسته بودن و با توجه به استرس و سطح بالای بازی بعید میدونم نتیجه پر گل بشه ...
فقط تا الان به هوادار های بقیه تیم ها که مشکلی با فینال رسیدن آلمان دارن تبریک میگم که چقدر میتونن خودشون رو به خواب بزنن !!!!
به احترام آلمان زانو زدن کافی نیست لطفا ... !
Masoud King
12-07-2014, 15:28
بازی با فرانسه وبرزیل و ترکیب اصلی تیم منو به لوو امسال امیدوار تر کرده ... برگشت لام به دفاع و حضور بواتنگ در قلب خط دفاع مثل یه روح جدید بود و تیم رو عوض کرد
لوو به نظرم تو مراحل آماده سازی داشته دو تیم رو آماده می کرده.
یکی برای مراحل گروهی و دیگری برای مراحل حذفی و حریفان بزرگ.
آلمان فقط تو دو بازی اون سیستم اصلی خودش رو به نمایش گذاشت، هرچی جلو تر رفتیم من مطمئن شدم که استفاده از لام در مرکز زمین، تاکتیک اصلی لوو نیست. حتی جلوی الجزایر هم همون سیستمی رو دیدم که خیلی ها شاید نا امید شدیم حتی مصاحبه لوو قبل بازی با فرانسه مبنی بر استفاده مجدد لام در مرکز دیگه اعصاب همه رو خورد کرده بود ولی بازی با فرانسه چهره ی دیگه ای از آلمان نمایان شد و جلوی برزیل هم به نظرم پیک عملکرد آلمان جدید رو دیدیم.
چند وقت پیش(تقریبا پایان دور گروهی) در یک مصاحبه، مارچلو لیپی گفته بود که آلمان هنوز دست خودش رو برای حریفان رو نکرده و این کار لوو رو با کار خودش در ایتالیای 2006 مقایسه کرده بود.
نمیدونم چرا ولی این المان منو خیلی یاد 2012- 13 بایرن و بازی هاش در لیگ قهرمانان میندازه ..
قبل قهرمانی بایرن تو cl ، یک پیش بینی می گفت که اول بایرن قهرمان اروپا میشه و بعدش آلمان قهرمان جهان
درست نمیگم معراج؟ :دی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کواره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و به نقل از سایت کورابیا، سرمربی تیم فوتبال برزیل قبل از رویارویی امشب تیم ملی هلند گفت: امروز سومین تیم برتر این جام مشخص خواهد شد و فردا قهرمان این جام.
وی گفت با رئیس فدراسیون برزیل مارکوپول دل نیرو و معاونینش درمورد آنچه اتفاق خواهد افتاد بسیار بحث و گفتگو داشتیم و آنچه که از بد و خوب من انجام دادهام در رابطه با تیم بحث کردیم.
سرمربی برزیل ادامه دادن با تیم ملی برزیل را پس از انقضای قراردادش را رد کرد و گفت: که بعد از این شکست سنگین مقابل آلمانها ادامه دادن با این تیم غیرممکن به نظر میرسد.
اسکولاری اعتراف کرد که این شکست بدترین شکست تاریخ صدساله تیم ملی برزیل خواهد بود و ضربه سنگینی به بازیکنان بوده است.
وی افزود: در چند روز گذشته روزهای سختی را گذراندیم و به نظر من سختتر آن است که در این حالت باقی بمانیم و این تا ۲۰ سال آینده از یاد هیچ کس نخواهد رفت.
وی گفت: این نتیجه وحشتناکی بود و من باید اعتراف کنم که آلمانها در شرایط بهتری بودند و بسیار خوب ظاهر شوند.
وی برای روحیهدهی به بازیکنان تیم گفته است که ما شرمنده نیستیم و من اصلا عصبانی نیستم ما تغییر خواهیم کرد و زندگی پر از برد و باخت است و ما هدفی جز خوشحال کردن مردم برزیل نخواهیم داشت.
وی اظهار امیدواری کرد که امشب ما در مقابل هلند خوب ظاهر خواهیم شد و مقام سوم این جام را از آن خود خواهیم کرد.
dashmojtaba
12-07-2014, 16:08
دوستان بیایید با هم دوست باشیم و سر طرفداری به هم و تیم هم بی حرمتی نکنیم
farshidmm
12-07-2014, 17:32
کاش میشد از اون 7 تا گلی که به برزیل زدیم 4 تا به برزیل می زدیم و 3 تاشو نگه میداشتیم برای آرژانتین ولی متاسفانه در فوتبال به تعداد گل و بازی زیبا جام نمیدن. در دوره قبل اسپانیا فقط با 8 گل زده اومد قهرمان جهان شد و آلمان که بیشترین گل رو زده بود سوم شد.
حذف شدن های چند باره تیم های آلمانی در عرصه ملی و باشگاهی در فینال و نیمه نهایی در دهه اخیر باعث شده من به این فینال به دیده تردید نگاه کنم و عوامل دیگری هم هست که این تردید رو بیشتر می کنه مثل اینکه تا به حال قهرمان جام جهانی 3 بار پیاپی از یک قاره نبوده یا آلمان متحد تا حالا قهرمان جهان نشده و هر چی بوده با آلمان غربی بوده و یا تا به حال هیچ تیم اروپایی در قاره امریکا قهرمان نشده و تمایلات احتمالی فیفا به قهرمان نشدن دوباره یک اروپایی یا این حرف که بعضی ها میگن مسی تا با آرژانتین قهرمان جهان نشه نمیشه بهش گفت بهترین بازیکن تاریخ و عواملی دوست داشته باشن این اتفاق بیفته
ولی امیدوارم این بار دیگه ای طلسم 24 ساله ستاره چهارم شکسته بشه و قهرمان بشیم چون کاملا هم استحقاقش رو داریم. کسی نمی تونه منکر بشه که آلمان بهترین تیم این جام بوده
Lord of english
12-07-2014, 18:06
کاش میشد از اون 7 تا گلی که به برزیل زدیم 4 تا به برزیل می زدیم و 3 تاشو نگه میداشتیم برای آرژانتین ولی متاسفانه در فوتبال به تعداد گل و بازی زیبا جام نمیدن. در دوره قبل اسپانیا فقط با 8 گل زده اومد قهرمان جهان شد و آلمان که بیشترین گل رو زده بود سوم شد.
حذف شدن های چند باره تیم های آلمانی در عرصه ملی و باشگاهی در فینال و نیمه نهایی در دهه اخیر باعث شده من به این فینال به دیده تردید نگاه کنم و عوامل دیگری هم هست که این تردید رو بیشتر می کنه مثل اینکه تا به حال قهرمان جام جهانی 3 بار پیاپی از یک قاره نبوده یا آلمان متحد تا حالا قهرمان جهان نشده و هر چی بوده با آلمان غربی بوده و یا تا به حال هیچ تیم اروپایی در قاره امریکا قهرمان نشده و تمایلات احتمالی فیفا به قهرمان نشدن دوباره یک اروپایی یا این حرف که بعضی ها میگن مسی تا با آرژانتین قهرمان جهان نشه نمیشه بهش گفت بهترین بازیکن تاریخ و عواملی دوست داشته باشن این اتفاق بیفته
ولی امیدوارم این بار دیگه ای طلسم 24 ساله ستاره چهارم شکسته بشه و قهرمان بشیم چون کاملا هم استحقاقش رو داریم. کسی نمی تونه منکر بشه که آلمان بهترین تیم این جام بوده
یه چیزی گفتی بردیم توی فکر....:n29:
اعصابم بهم ریخت...:n30::n28:
GHAGHALEELEE
12-07-2014, 18:20
البته فرشید جان المان 90 با نام المان قهرمان شد ، سال 89 دیوار برلین فرو ریخت و متحد شد.اما به این احتمالاتی که فرمودید خیلی اطمینانی نیست.به امید بازیکنان و لوو یکشنبه جام بالا سرمونه.
farshidmm
12-07-2014, 18:39
یه چیزی گفتی بردیم توی فکر....:n29:
اعصابم بهم ریخت...:n30::n28:
البته فرشید جان المان 90 با نام المان قهرمان شد ، سال 89 دیوار برلین فرو ریخت و متحد شد.اما به این احتمالاتی که فرمودید خیلی اطمینانی نیست.به امید بازیکنان و لوو یکشنبه جام بالا سرمونه.
دیوار برلین در سال 1989 فروریخت ولی آلمان شرقی و غربی تا سال 90 همچنان وجود داشت و اتحاد آلمان رسما در تاریخ 3 اکتبر 1990 به وقوع پیوست.
در واقع آخرین قهرمانی آلمان هم 3 ماه قبل از اتحاد دو آلمان بوده و به نام آلمان غربی ثبت شده
کلا اتحاد دو آلمان و تبعات منفی اقتصادی اون به فوتبال آلمان ضربه زد جوری که فوتبال ملی آلمان به تدریج نزول کرد و اوج اون هم از 96 تا 2004 بود تا جایی که خیلی ها میگفتن فوتبال آلمان دیگه مرده و تبدیل به یه تیم درجه 2 شده!
ولی از 2004 به این طرف فوتبال آلمان دوباره رشد کرد و چند سالیه به دوران اوج خودش برگشته
منتها برای اینکه از اون نحوست اون سال های افول خودش کاملا کنده بشه و اثبات کنه که هنوز یکی از قدرت های برتر جهان فوتبال هست به یک قهرمانی جهان نیاز داره که هنوز متاسفانه به دست نیومده و امیدوارم فردا شب بدست بیاد...
Mesut Özil
@MesutOzil1088
26 hours until kickoff - we are ONE team & we are ready!
26 ساعت تا شروع بازی - ما تیمی واحد هستیم & آماده!
Lord-Voldemort
12-07-2014, 23:59
:n09:Low: Argentina are more than Messi – but we will beat them
چون کاملا هم استحقاقش رو داریم. کسی نمی تونه منکر بشه که آلمان بهترین تیم این جام بوده
هستن خیلی هم زیادن!!
همین تاپیک های بغل سر بزن میبینیشون که برای باخت آلمان شمع رو شن کردن دور هم دارن دعا میخونن:n02:
+
نگران نباش بهت قول میدم آلمان قهرمان جام میشه و تمام اون آمارهای کذایی پرپر میشن.
kotlet110
13-07-2014, 00:44
هرچی بزرگتر باشی بدخواه هم بیشتر داری. این یه قانونه. همین الان تو همین فروم نگاه کنین چه تیمی هست که از همه بیشتر در مورد حرف و صحبته و طرفدارای همه تیمای دیگه یه جورایی رفتن پشت آرژانتین. چرا؟ خب معلومه چون آلمان تیم بهتریه و اینو خودشون هم میدونن:n02:
انواع و اقسام دلایل هم میارن و آخریاش که واقعا جالب بود یه بنده خدایی اومده 10 صفحه میگه من میخوام آرژانتین ببره چون اگه نبره ملتش ناراحت میشن و غصه میخورن :n08:
واسه ما حالا غم امت ارژانتین رو میخورن . دلش میسوزه که یه بار اونا اوف نشن!
یکی نیست بگه همین الان تو این چند روز 120 نفر بدبخت بیگناه رفتن زیر خاک شما ککت هم نگزید الان ناراحت روحیه آرژانتینیا هستی که یه بار آزرده خاطر نشن بخاطر باخت!!!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 02:00
این نابود گری که من دیدم ،مسی و رفیقاش رو نابود میکنه.
خطر خطر:این گروه خشن وارد میشود
*Batman*
13-07-2014, 02:32
سلام
هلند کار آلمان رو ادامه داد و برزیل 10 تایی شد!
واقعا همه شرایط برای قهرمانی آلمان فراهمه.
به امید پیروزی پر گل تو بازی فردا و جشن قهرمانی.:n12:
farshidmm
13-07-2014, 03:03
هستن خیلی هم زیادن!!
همین تاپیک های بغل سر بزن میبینیشون که برای باخت آلمان شمع رو شن کردن دور هم دارن دعا میخونن:n02:
شانس اوردیم فینال جام جهانی قبل از شب های قدر برگزار میشه :n08:
shabkard
13-07-2014, 03:47
بازی فینال حساسه خدا کنه بازی نکشه پنالتی
المان باید تو نود دقیقه کار رو تمام کنه
شبکه سه هم گند زد از بس سانسور کرد
اه داد فردوسی پور هم در امد از دست طالبان
Lukas Podolski shared DFB-Team's photo.
4 hrs ·
Danke "de Knoll"
Thank you Hans!!
این عکس قشنگی بود که تو فیسبوک دیدم گفتم هدیه بدم به روح پر فتوح کاپیتان یکم بردیا و سایر آلمان دوستان :دی
واقعا " این گروه خشن " برازندشونه :دی
بنظر من از نظر کیفیت بازی ، برنامه داشتن و داشتن یک تیم هماهنگ و منسجم بدون شک آلمان بهترین تیم این جام بود .
تیمی که تک تک بازیکنانش در پست هاشون عالی بودن ((بگذریم که اوزیل مثل اوزیل سابق آماده نبود...))
نویر ، کروس و هوملز بنظر من بهترین های آلمان و بهترینهای این جام در پست های تخصصی خودشون بودن!
با اینکه هرگز طرفدار آلمان نبودم اما بعد از مرحله گروهی در هر بازی دوست داشتم آلمان ببره چون حقش برد بود!
امیدوارم امشب شاهد پیروزی آلمان و قهرمانیشون باشیم چون واقعا لیاقت بیشتری از آرژانتین برای تصاحب جام دارند:n16:
بازی سختی در پیش هست، خیلی هم سخت! علاوه بر اینکه آرژانتین خط هجومی قدرتمندی داره و دفاعش هم برعکس پیش بینی ها خوب کار کرده، فینال هم قضیه ـش از همه بازی ها جدا هست و شرایط خاص خودش رو داره.
ولی به امید خدا قهرمان میشیم! قهرمان میشیم و بعد از اینکه موسسه گینس رو مجبور کردیم که فردای بازی با برزیل یه کتاب جدید در مورد رکوردهای فوتبال بنویسه، این بار هم همین کار رو می کنیم و طلسم های مزخرف و مسخره ای مثل "اروپایی ها نمیتونن توی آمریکای جنوبی جام بگیرن" رو میندازیم توی جوب! :دی
به امید برگزاری جشن قهرمانی توی همین تاپیک، 14 ساعت دیگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord of english
13-07-2014, 12:08
از هوملز چه خبر؟:n13:
میرسه به بازی یا نه؟:n25:
اگه نرسه که کارمون زاره...:n28: :n30:
عمرا با مرته ساکر بتونیم جلو اینهمه مهاجم دووم بیاریم. :n03:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 12:13
اینو فقط آلمانیا ببینن:
این گروه خشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 799681b9a3e7d7.mp4.htm)
Lord of english
13-07-2014, 12:34
اینو فقط آلمانیا ببینن:
این گروه خشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 799681b9a3e7d7.mp4.htm)
تکراری بید.:n02:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 12:48
تکراری بید.:n02:
ای واااااااااااااااای.
شاید بقیه ندیده باشن.
ما کلا از دنیا عقبیم.:n27::n22:
خیلی قدیمیه؟؟
امشب آلمان میترکونه با 3 تا
GHAGHALEELEE
13-07-2014, 15:01
بچه ها صبح داشتم یورونیوز رو نگاه میکردم پیش بینی تیم ورزشی شون 2-0 به نفع آلمان بود.
این رو اگه ندیدین، حتماً ببینین که بسیار زیباست! :دی
omid-p30
13-07-2014, 18:53
آسمان فوتبال امشب این رنگی خواهد شد :n02::n01: :
Masoud King
13-07-2014, 19:33
دوره ی قبل انتظارم حضور آلمان تو 4 تیم بود ولی این دوره کمتر از قهرمانی یک شکست محسوب میشه
درسته الان بیشتر فشار ها روی آلمان هست ولی برای قهرمان شدن و رسیدن به قله ی افتخار باید بر همه چیز چیره شد.
خیلی هامون از دوران بچگی طرفدار این تیم بودیم و روی وسایل یا بادبادکمون اسم کوپکه رو می دادیم برامون بنویسن. شاید این فرصت دیگه پیش نیاد تا قهرمانی جهان رو ببینیم و حضور در فینال بره برای 12 سال دیگه..
دلم می خواد 10 سال دیگه وقتی بخوام از 2014 و تیم قهرمانش بگم، از ستاره هایی مثه نوئر،کروس،مولر، هوملز و ... تعریف کنم و بگم اون سال چطوری برزیل رو بردیم، نوئر جلوی الجزایر یک تنه دفاع می کرد و تو بازی با فرانسه دقیقه آخر بازی ضربه بنزما رو با یک دست بلوکه کرد. بگم یک بازیکن داشتیم به اسم مولر، شاید هیچ وقت دوباره بازیکنی مثل اون نبینیم، بدون داشتن تکنیکی بالا، تیپ دختر کش،مدل مو های مثال زدنی یک ستاره ی به تمام معنا بود که تو دو جام جهانی متوالی آقای گل شد و ...
از بحث فوتبالی بگذریم، امسال بچه های اینجا خیلی عالی بودن، پر انرژی تر از هر هوادار دیگه. واقعا لذت بخش ترین لحظاتی بود که این 6 ساله در انجمن بودم :n12::n16:
خلاصه امشب میشه بسیاری از خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کرد، نمی خوام حرفی از باخت بزنم چون ایمان دارم امشب آلمان با صلابت قهرمان میشه
M.Sadegh.M
13-07-2014, 20:05
تنها 2 ساعت و 30 دقیقه دیگه تا شروع بازی فینال باقی مونده.
من متولد 1993 از جام جهانی 2002 طرفدار آلمان بودم هرچند از 1998 هم یک چیزای مبهمی یادم میاد.
امیدوارم کلکسیون 4 برای من امشب تکمیل بشه:
4 استقلال به کنار ، 4 جامی که طرفدار آلمانم
4 نائب قهرمانی آلمان ، 4 سومی آلمان ، 4 امین جام پی در پی که آلمان به نیمه نهایی رفت و امشب 4 امین قهرمانی آلمان تکمیلش می کنه.
اگه هم آلمان قهرمان نشه تصمیم گرفتم دیگه فوتبال نبینم( اگه بتونم البته . . . چون خطر مرگ داره:n02: )
چون دومین جامی میشه که تیم ها میان با نتیجه گرایی و یک هیچ یک هیچ قهرمان میشن این فوتبالم ارزش دیدن نداره.
اما آلمان قهرمانٍ ، مسی هم عقدۀ توپ طلا و جام به دلش میمونه(هیچ وقت ازش خوشم نمیومده و نخواهد آمد.)
Viva Germany
aluminum
13-07-2014, 21:35
ترکیب اولیه مشخص شد و کلوزه از اول در ترکیب ثابت هست.
کلوزه میخواد رکوردش رو دست نیافتنی تر کنه
"we are champions"
بردیای کاپیتان کجایی که با هم اینجا میخوایم صندلی های پیسیورلد رو بکنیم و جشن بگیریم؟؟؟؟
اقا اون ترقه ها رو کار بذارین که میخوایم از شروع نیمه دوم جشن قهرمانی بگیریم!! :)))
یکی از دوستان گفتن از ۲۰۰۲ طرفدار المان هستن!!!!
جالبه....
منم متولد ۹۲ هستم و از ۲۰۰۲ طرفدار المان بودم!! تا الان....
اتوبوس آلمان ها:
Arash4484
13-07-2014, 22:03
اگه آلمان ببازه دیگه در این مکان آواتاری نصب نمیکنم(مثلن شرط بندی کردم:n02:)
اینقدر به قهرمانی اعتماد دارم که الان تنها فکرم آقای گل شدن مولره :دی
تا ساعاتی دیگه اینجا دور هم پی سی ورلد رو میترکونیم برا جشن قهرمانی
charlize
13-07-2014, 22:21
میگن مسی و اینا...
به نظرم تنها چیزی که میتونه جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره، داور-ه!
و اینقدر بد بودن داوری ها این دوره که من یخورده نگرانم که نکنه داور بخواد جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره!
اگه داور اوکی باشه، به نظرم تفاوت آلمان و آرژانتین الان، بیش از 1 گل هم هست!
به هر حال امیدوارم شایسته ترین تیم جام قهرمان بشه (اصلا معلوم نیست کدوم تیم!:n02:)
albertxx
13-07-2014, 22:24
راسته که خدیرا تو گرم کردن مصدوم شده ؟؟؟؟؟؟:n29: !!!
M.Sadegh.M
13-07-2014, 22:27
امیدوارم نبود خدیرا تیم را اذیت نکنِ ، امیدوارم کرامر در
مهم ترین شب زندگیش موفق باشه، همین طور همه تیم المان.
به پیش سربازان رایش
Sent from my iPad using Tapatalk
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 22:27
بازی داره شروع میشه. بریم واسه قهرمانی:n20:
دوستان مستحبه که ما هم یکم با منطقیات آلمانی ها هم ردیف باشیم. یک آلمانی هیچ تیمی رو دست کم نمیگیره.. احساساتی نمیشه.. جدیتش زبانزده.. با هیچکس شوخی نداره : دی خشن باید باشه (البته این خصیصه مستقیمن از سوی بزرگان گفته نشده ولی خب میگن همیشه در زمره ی مستحبات بوده)..
بعد از پیروزی فقط برای تیم خودمون شادی میکنیم... کاری به تیم مقابل نداریم.. اگه شکست خوردیم امیدوارم که طرفدارهای حریف هم return the favor !
به سلامتی تموم بدبختی هایی که مردم سخت کوش و ستم دیده ی آلمان در طول تاریخ کشیدن تا امروز این چنین کشورشون قدرت برتر اروپا باشه..
به امید قهرمانی.
Arash4484
13-07-2014, 23:32
توی نیمه دوم فکر میکنم آلمان خودشو بیشتر پیدا کنه...خیلی توقع از آلمان رفته بالا ولی تو دقایق انتهایی این نیمه خودشون رو پیدا کردن...که اون تیر دروازه سهمگین هم ثمره همین بود...
سرعت آرژانتینی ها هم بالاست و مایه دردسر...باید یک فکری برای نفوذشون از جناحین بشه بین دو نیمه
shabkard
13-07-2014, 23:57
از استرس دارم میمیرم:n30:
این موقعیت ها که از بین میره واقعا نگرانم کرده
سگ بزنه به بازی.....
این کاری که تو نیمه دوم انجام دادیم باید از همون اول بازی انجام میدادیم... :(
A.M.D.D.E.V.I.L
14-07-2014, 00:25
موقعیت هامون رفته رفته بهتر میشن :n09:
Lord of english
14-07-2014, 00:29
استرس واقعا وحشتناکی الان حاکمه
omid-p30
14-07-2014, 00:30
از استرس دارم میمیرم:n30:
من که angry birds به دادم رسیده، سرم پایینه دارم بازی میکنم، اصلا نمیتونم صفحه تلویزیون رو ببینم.
عجیب شبیه به بازی رئال و بایرن شده...آرژانتین تو دفاع بسته و تو ضد حمله سریع
:n27:
سرشون رو بریدیم!!!! :))))
افرین به گوتزه...
djbehnam73
14-07-2014, 00:55
گل گل گل :n02::n02::n02::n02::n02::n12::n12::n12::n12::n12: :n12:
shabkard
14-07-2014, 00:58
عشق است المان
هورااااااااااا
قهرمانی و ستاره چهارم مبارک
و تمام.........
لیونل مسی، این حس گل خوردن توی دقیقهي ۹۰ بازیه وقتی هیچ کاری نمیتونی بکنی دیگه....
Lord of english
14-07-2014, 01:07
تبریک میگم به همه
مبارک همتون باشه عزیران:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
Arash4484
14-07-2014, 01:08
گوتزه گوتزه گوتزه
سوپررررررررررر ماریو:n02:
تبریک تبریک به همه...خیلی اپیک شد، عالی بود
و خسته نباشید به همه بچه های که دایم در این تاپیک آپتودیت و باانگیزه نگهمون داشتن
ای جانم اواتار من!!! توی کل جام گند زدی، آخرش این طوری ترکوندی!!!!!!! :n28:
خدایا شکرت!!! حق هیچ تیمی به جز آلمان نبود که بعد از این همه رسیدن به نیمه نهایی و فینال جام بگیره. حقی که بالاخره بهش رسیدیم و دارم از خوشحالی اشک میریزم! :n28:
pro_translator
14-07-2014, 01:12
یاران چه غیورانه بردند در آن خانه!:n02:
Es lebe Deutschland!:n12:
تبریک به همهی طرفداران تیم پرافتخار آلمان...:n16:
A.M.D.D.E.V.I.L
14-07-2014, 01:13
ایول به همه
خیلییییییییییییییییییییی عالی بود ! جشن جشن جشن:n08::n04::n20:
VIELEN DANK :n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.