ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترویج طب سنتی ـ اسلامی به آن سوی مرزها ضروری است



wichidika
11-05-2014, 20:58
در سال فرهنگ و اقتصاد
ترویج طب سنتی ـ اسلامی به آن سوی مرزها ضروری است

مدیر مؤسسه علمی، آموزشی، تحقیقاتی حکیم طب گفت: در سال فرهنگ و اقتصاد ترویج طب سنتی ـ اسلامی به آن سوی مرزها ضروری است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از همدان، اسد حکیمی پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای با حضور مدیر شرکت داروهای گیاهی زندگی درخت ژاپن که در بنیاد بوعلی‌سینا برگزار شد، اظهار کرد: طب سنتی یک رشته علمی نیست بلکه یک مکتب است.
وی با بیان اینکه این مؤسسه هشت سال پیش موظف به ترویج فرهنگ سنتی شد، افزود: در این مدت برنامه‌های آموزشی تحقیقاتی صورت گرفت و بیش از 800 نفر دانشجو از دوره‌های ابتدایی تا کارشناسی تربیت شدند.
مدیر مؤسسه علمی، آموزشی، تحقیقاتی حکیم طب به برگزاری همایشی در ژاپن که در خصوص هزاره‌ها بود، اشاره کرد و گفت: با اطلاع مؤسسه از برگزاری چنین همایشی در ژاپن، مباحث فشار خون از دیدگاه ابن سینا را در آن جا مطرح کردیم که موجب شد ضمن اطلاع ژاپنی‌ها از از ابن سینا کشورهای دیگر با حکیم هزاره‌ها آشنا شوند.
وی با بیان اینکه در آن دوران از همه کشورها برای حضور در همدان دعوت شد، گفت: ژاپنی‌ها نخستین گروهی بودند که از آن همایش به بعد در راستای محورهای آن همایش، در ایران حضور یافتند که قرار است در این سفر از مراکز طب سنتی و نقاط گردشگری بازدید کنند.
حکیمی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان فرهنگ و اقتصاد یادآور شد: امیدواریم در سال جاری بتوانیم فرهنگ ایرانی و طب سنتی اسلامی را در حد توان به دیگر کشورها معرفی کرده و از منظر اقتصادی نیز در بحث ارتباطات اقتصادی به صورت قراردادی همکاری کنیم.
وی با اشاره به اینکه این شرکت مواد مورد نیاز 50 کشور را تأمین می‌کند، افزود: با توجه به اینکه این شرکت با استفاده از داروهای گیاهی به اشکال مختلف از جمله رایحه درمانی اقدام می‌کند بر این اساس اسانس همه داروهای بهداشتی ــ آرایشی از این شرکت تأمین می‌شود.
مدیر مؤسسه علمی، آموزشی، تحقیقاتی حکیم طب یادآور شد: این شرکت با وارد کردن مواد اولیه گیاهی به ژاپن به صورت روغن‌های گیاهی از آن برای رایحه گیاهی استفاده می‌کند.
وی با اشاره به چرایی حضور این افراد در ایران خاطرنشان کرد: برای نخستین بار این گروه در راستای آشنایی با گلاب‌گیری کاشان و چگونگی اسانس‌گیری از گل رز و محمدی در ایران حاضر شده‌اند تا بتوانند از این مواد برای درمان در کشور خود بهره‌مند شوند.
حکیمی با بیان اینکه ابن‌سینا نه تنها در پزشکی بلکه بر بسیاری از علوم احاطه داشته، افزود: ما در موسسه خود امیدواریم تا جایی که بتوانیم از توان خود برای معرفی این دانشمند بزرگ تلاش کنیم.
وی با اشاره به تنوع درمان با گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: برای استفاده از گیاهان دارویی باید از بخش‌های مختلف درمانی استفاده کرد به طوری که 250 مورد تکنیک‌ درمانی وجود دارد که حجامت، زالودرمانی، رایحه‌درمانی و... از جمله آنهاست.
انتهای پیام/89003/ی