مشاهده نسخه کامل
: سوال :) خدا خیر بده هرکسی با حوصله جواب بده
Amin_92998
11-05-2014, 16:16
دوستان ممنون میشم کسی به سوالام جواب بده .
اول اینکه لبتاپای گیمینگ برای کار های تری دی خوبن ؟ مثلا revit . 3d . rhino
دوم اینکه خود محیط تری دی وقتی سنگین میشه چه چیزایی از لبتاپ باید بالا باشن ؟ مثلا سی پیو و رم و گرافیک با چه تناسبی باید قوی باشن ؟ و اینکه سرعت هارد توی کار کردن تو این نرم افزارا تاثیر داره ؟
سوم اینکه واسه رندر گرفتن چه نسبتی بین سی پیو اینا باشه خوبه؟
امیر تتلو
11-05-2014, 16:28
ج اولی: بله خوبن اما با قیمت پایین تر هم میشه یه چیز خوب گرفت
ج دومی:تمامی مواردی که نام بردی باید بالا باشن اما گرافیک کمی بیشتر نیازه نسبت به بقیه
جسومی: منظور شما از نسبت چیه؟ برای رندر سی پی یو ی خوبی نیازه و البته رم:n01:
Amin_92998
11-05-2014, 16:35
ج اولی: بله خوبن اما با قیمت پایین تر هم میشه یه چیز خوب گرفت
ج دومی:تمامی مواردی که نام بردی باید بالا باشن اما گرافیک کمی بیشتر نیازه نسبت به بقیه
جسومی: منظور شما از نسبت چیه؟ برای رندر سی پی یو ی خوبی نیازه و البته رم:n01:
منظورم این بود که وقتی ادم تو خود محیط برنامه داره سه بعدی کار میکنه ، مثلا کارت گرافیک مهمه . حالا موقع رندر گرفتن چی مهمه ؟ یعنی وقتی رندر میگیریم ، کارت گرافیک بیکار میشه؟
و اینکه کلا سرعته هارد ، توی کار کردن توخود محیط برنامه تاثیر داره ؟
امیر تتلو
11-05-2014, 16:39
بله خیلی تاثیر گذاره و اگه SSD باشه که چه بهتر
afshin b
11-05-2014, 17:11
برای محیط کار سنگین، گرافیک و بعد رم اهمیت دارن.
برای رندر گرفتن سی پی یو و رم اهمیت دارن.
هارد توی این کارا تاثیر خیلی کمی داره. بهتره روی پردازنده بیشتری هزینه بشه.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
امیر تتلو
11-05-2014, 20:42
برای محیط کار سنگین، گرافیک و بعد رم اهمیت دارن.
برای رندر گرفتن سی پی یو و رم اهمیت دارن.
هارد توی این کارا تاثیر خیلی کمی داره. بهتره روی پردازنده بیشتری هزینه بشه.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوست عزیز ما تا اونجایی که یادمونه SSD خیلی سرعت رو در برنامه ها افزایش میده مخصوصا در رندر
Ali_persiangulf
11-05-2014, 21:02
در کل میگم .
اگه میخوای تو خروجی نویر کمتر داشته باشی . باید گرافیک خوب ببندی .
اگه میخوای سرعت خروجی بالابره باید CPU خوب ببندی .
اگه میخوای از اشیا زیادی در حال کار استفاده کنی باید رم خوب ببندی .
(البته میگم در کل گفتم .)
*و یه نکته ی دیگه : اگه بهترین CPU را هم بگیر ی و اون بهترین پردازش و سرعت را داشته باشه چون شما هارد کم سرعتی داری میشه گفت اینجا CPU از توانایی خودش استفاده نکرده چون نمیتونه به سرعت با هارد ارتباط برقرار کنه . و در انتخاب هارد باید به قدرت CPU توجه زیادی بشه .
( ببین در یک هارد فقط سرعت Read/write مهم نیست . مثلا در یه هارد SSD درسته سرعت خواندن/نوشتن بیشتره . ولی یه قابلیت اجیبی که در هارد های ِِSSD وجود داره سرعت ACCESS TIME اون هست . که خیلی مهمه . مثلا در هارد های معمولی هم در وسترن . مدل های Blue , black هر دو دور 7200 را دارن ولی سرعت ACCESS TIME با هم فرق داره . *
Amin_92998
12-05-2014, 02:09
در کل میگم .
اگه میخوای تو خروجی نویر کمتر داشته باشی . باید گرافیک خوب ببندی .
اگه میخوای سرعت خروجی بالابره باید CPU خوب ببندی .
اگه میخوای از اشیا زیادی در حال کار استفاده کنی باید رم خوب ببندی .
(البته میگم در کل گفتم .)
*و یه نکته ی دیگه : اگه بهترین CPU را هم بگیر ی و اون بهترین پردازش و سرعت را داشته باشه چون شما هارد کم سرعتی داری میشه گفت اینجا CPU از توانایی خودش استفاده نکرده چون نمیتونه به سرعت با هارد ارتباط برقرار کنه . و در انتخاب هارد باید به قدرت CPU توجه زیادی بشه .
( ببین در یک هارد فقط سرعت Read/write مهم نیست . مثلا در یه هارد SSD درسته سرعت خواندن/نوشتن بیشتره . ولی یه قابلیت اجیبی که در هارد های ِِSSD وجود داره سرعت ACCESS TIME اون هست . که خیلی مهمه . مثلا در هارد های معمولی هم در وسترن . مدل های Blue , black هر دو دور 7200 را دارن ولی سرعت ACCESS TIME با هم فرق داره . *
الان هاردی که روی msi ge60 new یه هارد 7200 هست . روی این مدلش البته هس . این چطوره ؟ کفایت میکنه ؟ یا باز هم اس اس دی لازمه؟ ممنون :)
parsicola
12-05-2014, 08:52
دوست عزیز شما بودجه تو هم مشخص کن تا بچه های گل این فروم بر اساس نیازهای شما مدل هم پیشنهاد بکنند.
کلا اگر کار شما رندرگرفتن در پروژه های سه بعدی گرافیکیه همونطور که بچه ها گقتن مهمترین چیز بر اساس اولویت 1-پردازنده ، 2- رم ، 3- گرافیک ، 4- هارد دیسک هستش.
لب تاپ های گیمینگ معمولا همه فن حریف هستند و در هر زمینه ای قوی هستند و جواب کارتون رو میده. البته رندرینگ داریم تا رندرینگ! شما باید ببینی پروژه هات در چه حدیه! من پروژه میشناسم که باید لب تاپ 2 هفته فول تایم روشن باشه و با حداکثر قدرت در حال پردازش باشه تا خروجی نهائی رو بده و پروژه هم داریم که 20 دقیقه کار میبره. لذا نمیشه به صورت کلی بهتون گفت دقیقا چه مقدار و چه تناسبی از این 4 قطعه ای که ذکر کردم مناسبه اما در هر صورت پبشنهاد کلی من میتونه این باشه:
1- پردازنده corei7 سری MQ یا HQ نسل چهارم
2- رم ترجیحا 12 گیگ به بالا ( در پروژه های سنگین هرجقدر رمتون بالا باشه یه مزیته حتی اگر همیشه استفاده نشه)
3- کارت گرافیک 660m یا 750m به بالا از شرکت انویدیا ترجیحا با 4 گیگ رم
4- هارد ssd که مزایاشو بچه ها توضیح دادند (اگه پروژه هاتون حجم خیلی بالائی داره متاسفانه این نوع هارد ها محدودیت حجم دارند و لذا وجود به هارد مکانیکی هم در کنارش لازمه مگر اینکه از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی و حداقل یه ssd 512 گیگ ببندی)
در کل هارد دیسک مکانیکی در حین رندر گرفتن پروژه های معمولی خیلی مشکل ایحاد نمیکنه (هرچند همونطور که بچه ها گفتند، جائیکه بقیه قطعات خیلی قوی باشند میتونه سرعت اونهارو حتی هنگام رندرینگ به علت تبادل دائمی دیتا بین رم و هارد ، و سرعت access time پائین کمی محدود کنه) اما در هنگام لود یا save پروژه های سنگین اشک آدمو در میاره.
Amin_92998
12-05-2014, 21:01
دوست عزیز شما بودجه تو هم مشخص کن تا بچه های گل این فروم بر اساس نیازهای شما مدل هم پیشنهاد بکنند.
کلا اگر کار شما رندرگرفتن در پروژه های سه بعدی گرافیکیه همونطور که بچه ها گقتن مهمترین چیز بر اساس اولویت 1-پردازنده ، 2- رم ، 3- گرافیک ، 4- هارد دیسک هستش.
لب تاپ های گیمینگ معمولا همه فن حریف هستند و در هر زمینه ای قوی هستند و جواب کارتون رو میده. البته رندرینگ داریم تا رندرینگ! شما باید ببینی پروژه هات در چه حدیه! من پروژه میشناسم که باید لب تاپ 2 هفته فول تایم روشن باشه و با حداکثر قدرت در حال پردازش باشه تا خروجی نهائی رو بده و پروژه هم داریم که 20 دقیقه کار میبره. لذا نمیشه به صورت کلی بهتون گفت دقیقا چه مقدار و چه تناسبی از این 4 قطعه ای که ذکر کردم مناسبه اما در هر صورت پبشنهاد کلی من میتونه این باشه:
1- پردازنده corei7 سری MQ یا HQ نسل چهارم
2- رم ترجیحا 12 گیگ به بالا ( در پروژه های سنگین هرجقدر رمتون بالا باشه یه مزیته حتی اگر همیشه استفاده نشه)
3- کارت گرافیک 660m یا 750m به بالا از شرکت انویدیا ترجیحا با 4 گیگ رم
4- هارد ssd که مزایاشو بچه ها توضیح دادند (اگه پروژه هاتون حجم خیلی بالائی داره متاسفانه این نوع هارد ها محدودیت حجم دارند و لذا وجود به هارد مکانیکی هم در کنارش لازمه مگر اینکه از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی و حداقل یه ssd 512 گیگ ببندی)
در کل هارد دیسک مکانیکی در حین رندر گرفتن پروژه های معمولی خیلی مشکل ایحاد نمیکنه (هرچند همونطور که بچه ها گفتند، جائیکه بقیه قطعات خیلی قوی باشند میتونه سرعت اونهارو حتی هنگام رندرینگ به علت تبادل دائمی دیتا بین رم و هارد ، و سرعت access time پائین کمی محدود کنه) اما در هنگام لود یا save پروژه های سنگین اشک آدمو در میاره.
سلام دوسته عزیز
ببین من رندر گرفتن در حد حداکثر دو روزه . حرفه ای رندر نیستم . اما حجمه پروژه هام بالاس . همین کندی کار داخل خود برنامه بیشتر رو اعصابمه . مخصوصا رویت . یه اربیت که میکنی ، سریع واکنش نشون نمیده. و لگ میزنه . این ناشی از هارده؟
نمی خوام یه لبتاپ بخرم و بازم این مشکل رو داشته باشم .
لبتاپ هم از 2.8 تا 3.8 مد نظرمه ولی اهل اسراف نیستم . هر چی منطقی باشه و کارمو را بندازه میخرم . خودم تا الان به اینا رسیدم . msi ge40 - msi ge60 new - lenovo z510 i7
بعد اها یه چیز دیگه هم بپرسم . من تو فتوشاپ هم فایل های حجمه بالا زیاد کار میکنم . مثلا ممکنه حجم یه دونه فایلم برسه به 500 مگ . این موقع هم خیلی کند میشه. دلیل کند شدنه اینجا چیه ؟ با فتوشاپ خیلی کار میکنم . کلا الان یه پروژه خاصی دستمه همه فایلام حجمه بالاس و داره پدرم در میاد .
به همه سوالام جواب با توضیح بدین که من شیر فهم شم .خیلی خوب میشه :) خدا خیرت بده
Ali_persiangulf
12-05-2014, 23:05
سلام دوسته عزیز
ببین من رندر گرفتن در حد حداکثر دو روزه . حرفه ای رندر نیستم . اما حجمه پروژه هام بالاس . همین کندی کار داخل خود برنامه بیشتر رو اعصابمه . مخصوصا رویت . یه اربیت که میکنی ، سریع واکنش نشون نمیده. و لگ میزنه . این ناشی از هارده؟
نمی خوام یه لبتاپ بخرم و بازم این مشکل رو داشته باشم .
لبتاپ هم از 2.8 تا 3.8 مد نظرمه ولی اهل اسراف نیستم . هر چی منطقی باشه و کارمو را بندازه میخرم . خودم تا الان به اینا رسیدم . msi ge40 - msi ge60 new - lenovo z510 i7
بعد اها یه چیز دیگه هم بپرسم . من تو فتوشاپ هم فایل های حجمه بالا زیاد کار میکنم . مثلا ممکنه حجم یه دونه فایلم برسه به 500 مگ . این موقع هم خیلی کند میشه. دلیل کند شدنه اینجا چیه ؟ با فتوشاپ خیلی کار میکنم . کلا الان یه پروژه خاصی دستمه همه فایلام حجمه بالاس و داره پدرم در میاد .
به همه سوالام جواب با توضیح بدین که من شیر فهم شم .خیلی خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا خیرت بده
سلام .
قبل از اینکه جواب بدم این را بگم . که اگه به لپتاپ برا جابجایی احتیاج خیلی نداری . یک PC بگیر. چرا که با این پولی که داری میتونی یه سیستم عالی ببندی .
ببین من 3dmax کار نیستم اما فکر میکنم چون داری میگی در داخل برنامه اتفاق میوفته مشکل از رمت باشه . حال یا اینکه سرعت هرتز اون پایینه یا اینکه حجمش پر میشه و برای جبران کمبود حجم مجبوره از Virtual memory ( فضایی که در درایو ویندوز - البته بقیه درایو ها هم میشه - به صورت پیش فرض دو برار رم را به خود اختصاص میده ) استفاده کنه .///// البته برای اینکه مطمعن بشی که در اون هنگامی که داخل نرم افزار مشکل داری . شاید بتونی با احتمال زیاد با باز کردن یه task manager به نتیجه برسی . حالا یا رم پره یا هر چیز دیگری ....
تو این سه لپتاپی که گفتی 100 % . MSI GE60 2OE بهتر از همه هست . و اگه هم بتونی روش SSD بندازی که دیگه چه بهتر .
وقتی داری از یه نرم افزار در حال حاضر استفاده میکنی . تمام حجمش را در رم ذخیره میکنه . این کند شدن مال رم هست . ( این را تو پرانتر داشته باش . ببین شما تو این طور موارد خود هم میتونی با یه باز کردن Task manager به جواب برسی و میتونی ببینی که رم پر شده .... اما این را میخوام بگم خیلی موقع ها میبینی که 8 گیگ مثلا رم داری . به طور فرض 1 گیگ برا ویندوز و مقداری برا خود نرم افزار و 500 مگابایت هم برای عکسی که لود کردی تو برنامه اما حالا میبینی که رم پر نمیشه اما در هنگام لود سرعت پاییه .. اینجا به حافظه رم بر نمیگرده .. اینجا به سرعت رم یا همون هرتز اون بر میگرده که یه رم با هرتز 1333 داریم یه رم هم مثلا به هرتز 2400 که اینجا فرقش را نشون میده .....)
میدونم سرت را درد اوردم . ولی در آخر دوباره میگم اگه برا جابجایی به لپتاپ نیاز نداری حتما یه سیستم خونگی ببند ( چون برا کار هایی مثل رندر اگه یه لپتاپ چند ساعت متوالی تازه نه با نهایت قدرت روشن بمونه از بین میره حالا چه برسه به چند روز و با نهایت قدرت ) .....
Amin_92998
12-05-2014, 23:09
سلام .
قبل از اینکه جواب بدم این را بگم . که اگه به لپتاپ برا جابجایی احتیاج خیلی نداری . یک PC بگیر. چرا که با این پولی که داری میتونی یه سیستم عالی ببندی .
ببین من 3dmax کار نیستم اما فکر میکنم چون داری میگی در داخل برنامه اتفاق میوفته مشکل از رمت باشه . حال یا اینکه سرعت هرتز اون پایینه یا اینکه حجمش پر میشه و برای جبران کمبود حجم مجبوره از Virtual memory ( فضایی که در درایو ویندوز - البته بقیه درایو ها هم میشه - به صورت پیش فرض دو برار رم را به خود اختصاص میده ) استفاده کنه .///// البته برای اینکه مطمعن بشی که در اون هنگامی که داخل نرم افزار مشکل داری . شاید بتونی با احتمال زیاد با باز کردن یه task manager به نتیجه برسی . حالا یا رم پره یا هر چیز دیگری ....
تو این سه لپتاپی که گفتی 100 % . MSI GE60 2OE بهتر از همه هست . و اگه هم بتونی روش SSD بندازی که دیگه چه بهتر .
وقتی داری از یه نرم افزار در حال حاضر استفاده میکنی . تمام حجمش را در رم ذخیره میکنه . این کند شدن مال رم هست . ( این را تو پرانتر داشته باش . ببین شما تو این طور موارد خود هم میتونی با یه باز کردن Task manager به جواب برسی و میتونی ببینی که رم پر شده .... اما این را میخوام بگم خیلی موقع ها میبینی که 8 گیگ مثلا رم داری . به طور فرض 1 گیگ برا ویندوز و مقداری برا خود نرم افزار و 500 مگابایت هم برای عکسی که لود کردی تو برنامه اما حالا میبینی که رم پر نمیشه اما در هنگام لود سرعت پاییه .. اینجا به حافظه رم بر نمیگرده .. اینجا به سرعت رم یا همون هرتز اون بر میگرده که یه رم با هرتز 1333 داریم یه رم هم مثلا به هرتز 2400 که اینجا فرقش را نشون میده .....)
میدونم سرت را درد اوردم . ولی در آخر دوباره میگم اگه برا جابجایی به لپتاپ نیاز نداری حتما یه سیستم خونگی ببند .....
خیلی ممنون . نه توضیحات خیلی روون بود . سرم درد نگرفت . ولی به لبتاپ نیاز دارم :(
برای برنامه های سه بعدی نسخه های جدید ۲۰۱۲ به بعد به ترتیب اولویت:
۱-هرچی جی پی یو قوی تر باشه بهتره : Nvidia Gforce سریGTX این مدل ها برای لبتاپ ها : GTX 460 . GTX 560 GTX660 va GTX770
۲-رم کارت گرافیک حداقل ۱.۵ گ.ب
۲-سری کارت های کوادرو از همه بهتره ولی قیمتش منصفانه نیست quadro2000K va quadro4000k:
۳-سی پی یو حداقل cori5 یا corei7
۴-رم حداقل ۸ تا ۱۶ گیگابایت
۵-هارد اس اس دی برای بوت سریعتر دستگاه خوبه ولی برای رندر اگه رم به مقدار کافی داشته باشی که سیستم نیاز به swap space نداشته باشه عملا تاثیر آنچنانی نخواهی دید
هر مدل لبتابی با مشخصات بالا (با هر برندی) خوبه . مابقیش بر میگرده به سازنده دستگاه : طراحی کولینگ . کی برد . مانیتور و ...
برای ورژن های قدیمی تره نرم افزارهای تولید شده بین۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱
:کارت گرافیک : GT9800 با ۱ گ ب رم
cpu : core2duo آخرین سریش
Amin_92998
23-05-2014, 23:06
برای برنامه های سه بعدی نسخه های جدید ۲۰۱۲ به بعد به ترتیب اولویت:
۱-هرچی جی پی یو قوی تر باشه بهتره : Nvidia Gforce سریGTX این مدل ها برای لبتاپ ها : GTX 460 . GTX 560 GTX660 va GTX770
۲-رم کارت گرافیک حداقل ۱.۵ گ.ب
۲-سری کارت های کوادرو از همه بهتره ولی قیمتش منصفانه نیست quadro2000K va quadro4000k:
۳-سی پی یو حداقل cori5 یا corei7
۴-رم حداقل ۸ تا ۱۶ گیگابایت
۵-هارد اس اس دی برای بوت سریعتر دستگاه خوبه ولی برای رندر اگه رم به مقدار کافی داشته باشی که سیستم نیاز به swap space نداشته باشه عملا تاثیر آنچنانی نخواهی دید
هر مدل لبتابی با مشخصات بالا (با هر برندی) خوبه . مابقیش بر میگرده به سازنده دستگاه : طراحی کولینگ . کی برد . مانیتور و ...
برای ورژن های قدیمی تره نرم افزارهای تولید شده بین۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱
:کارت گرافیک : GT9800 با ۱ گ ب رم
cpu : core2duo آخرین سریش
نظرت بین این دوتا گرافیک چیه ؟ 765m - 850m
کدوم بهتره ؟ 765m که روی msi ge60و drr5
ولی اون یکی رو ایسوس n550 مدله جدیدشه . که اخرش نفهمیدم چیه
خیلی قبلیو قشنگ جواب دادی . ممنون
نظرت بین این دوتا گرافیک چیه ؟ 765m - 850m
کدوم بهتره ؟ 765m که روی msi ge60و drr5
ولی اون یکی رو ایسوس n550 مدله جدیدشه . که اخرش نفهمیدم چیه
خیلی قبلیو قشنگ جواب دادی . ممنون
n550 رم گرافیکش ddr3 هست، واسه رندر به خاطر تفاوت پهنای باند رم به پای 765 که ddr5 داره نمیرسه (حتی مدل 4گیگ 850 هم نمیرسه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.