مشاهده نسخه کامل
: گیر کردن مادربرد گیگا روی بوت وCMOS CHECKSUM ERROR - DEFAULT LOADED -
گیگا ga-8ir533وقتی روشن می کنم بوق تست رو می دهد تست قطعات وشناسایش می کند و CMOS CHECKSUM ERROR - DEFAULT LOADED - میاد وکیبرد کار نمی کند وحتی با کیبرد یو اس بی هم همین طوره نمی شه وارد تنظیمات بایوس شد بیشتر اوقاط هم یه بوقممتد داره شبیه بوق رم اما بوق رم نیست کیبرد رو وصل میکنم قطع میشود اما دوباره ادامه می دهد
شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید سپس وارد بایوس بشید و تاریخ سیستم رو از بایوس درست کنید درست نشد با یک باتری دیگه تست کنید علت بعدی میتونه از بایوس مین باشه این مشکل
ممنون استاد باطری رو برداشتم وکلر سیموس هم کردم نشد فقط بایوس رو با این وضع نمی شه اپدیت کرد باید ای سی رو در بیارم وپروگرام کنم ممنون
ممنون استاد باطری رو برداشتم وکلر سیموس هم کردم نشد فقط بایوس رو با این وضع نمی شه اپدیت کرد باید ای سی رو در بیارم وپروگرام کنم ممنون
تاریخ سیستم رو هم درست کردید ؟
تشکر به هیچ عنوان نمی شود ورود به ستاپ کرد عملا کیبرد کار نمی کند
لطفا درموردCRC(روش كشف خط در لايه DataLink)راهنمايي كنيد؟
تشکر به هیچ عنوان نمی شود ورود به ستاپ کرد عملا کیبرد کار نمی کند
پس مشکل به احتمال زیاد از بایوس است باید مین و پاور سیستم هم بررسی بشه
لطفا درموردCRC(روش كشف خط در لايه DataLink)راهنمايي كنيد؟
این سوالتون که مربوط به این تاپیک نیست باید در جای خودش بپرسید ولی در لایه دیتا لینک کد crc در فریم ها است برای کنترل خطا که به صورت نقطه به نقطه است در صورتی که فریم خطا دار شود مجددا ارسال میشود سوال دیگه ای داشتید از پروفایل بپرسید تو این تاپیک نباشه با اینکه در جای مناسب تاپیک بزنید
با تشکر . امروز فایل بایوس روبا پروگرامر زدم و مین روشن شد اما بوق تست و تصویر نداشت بایوس رو از سایت گیگا و از یه سایت دیگه هم برداشتم وتست کردم مین بدون بوق وعدم تصویر بود کد دیباگر00 بود بک اپی از بایوس گرفته ام د.باره همون فایل اصلی رو زدم مین مثل قبل شد بوق تست وتصویر داد و مشکلش که بوده فقط یه سوال فایل بایوس که بک اپ گرفتم حجمش512 کیلو بود اما فایل سایت گیگا 265 کیلو بود حال نمی دونم مینبردش تک ورژن هم هست امکان اشتباه توی فایل صفر هستش . شرمنده مزاحمت ایجاد کردم
با تشکر . امروز فایل بایوس روبا پروگرامر زدم و مین روشن شد اما بوق تست و تصویر نداشت بایوس رو از سایت گیگا و از یه سایت دیگه هم برداشتم وتست کردم مین بدون بوق وعدم تصویر بود کد دیباگر00 بود بک اپی از بایوس گرفته ام د.باره همون فایل اصلی رو زدم مین مثل قبل شد بوق تست وتصویر داد و مشکلش که بوده فقط یه سوال فایل بایوس که بک اپ گرفتم حجمش512 کیلو بود اما فایل سایت گیگا 265 کیلو بود حال نمی دونم مینبردش تک ورژن هم هست امکان اشتباه توی فایل صفر هستش . شرمنده مزاحمت ایجاد کردم
حجم فایل های بایوس نباید فرق داشته باشه باید یکی باشه اون فایل رو اشتباه گرفتید مدل مینتون چی بود؟
ایا ممکنه که ورودی کیبرد یا قطعه مرتبط با ورودی کیبرد روی مادربرد مشکل داشته باشه و بوق به صورت تق تق ممتد بزندچون با کیبرد usb,وارد ستاپ شدم مشکلی هم نداشته ویندوز هم بابل میاد و اما کیبرد ps2کار نمی کند و ولی usbمشکل نداره
ایا ممکنه که ورودی کیبرد یا قطعه مرتبط با ورودی کیبرد روی مادربرد مشکل داشته باشه و بوق به صورت تق تق ممتد بزندچون با کیبرد usb,وارد ستاپ شدم مشکلی هم نداشته ویندوز هم بابل میاد و اما کیبرد ps2کار نمی کند و ولی usbمشکل نداره
اگه کیبورد ps2 سالم باشه باید خود پورت ps2 مین بررسی بشه اول باید تست بازر بگیرید درست بود تست ولتاژ بگیرید پورت رو
مین و پاور هم باید بررسی بشه
با تشکر با ولتاژ گیری متوجه افت ولتاژ5 بر روی سوکت ps2 شدم که در نهایت خازن الکترولیتی 100 میکرو کنار پورت ps2خراب بود تعویض شد مشکل برطرف گردید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.