PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ماژول Global News

mehran64
10-05-2014, 23:27
سلام
عکس زیر رو نگاه کنید نمیدونم چرا این شکلی می افته ؟ اون قسمت خاکستری که میبینید div ای هست که براش در نظر گرفتم.
میخوام در کل اون دایو (فضای خاکستری که در عکس هست) قرار بگیره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیماتش هم به صورت زیر هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehran64
16-05-2014, 09:43
ببینید من یک دایو با مشخصات CSS زیر دارم میخوام طول و عرض ماژول به اندازه کل این دایو باشه نه از دای بشتر بشه بزنه بیرون نه کوچکتر باشه که بشه مثل این دمویی که گذاشتم یعنی کلش رو پوشش بده اینو اگه در عکس اول نگاه کنید در واقع باید ارتفاع ماژول تغییر کنه و بشه به اندازه کل دایو (اون محیط خاکستری کل دایو هستش)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در لینک زیر در انتهای صفحه از این ماژول استفاده کردم
دموی آنلاین/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])