مشاهده نسخه کامل
: شبکه های پوشش دهنده رقابت های جام جهانی 2014 | لیست شبکه ها در پست اول
SNOW PATROL
05-06-2014, 12:29
البته با کیفیت زیر SD..افتضاح... روش حساب نکنید بچه ها
البته درسته کیفیت پایینی داره ..اما بنظرم بهتر از هیچیه برای دوستانی که نمیتوانند به هر دلیل شبکه های دیگر رو دریافت کنند . . .
گزارشگر جالبی هم داره :n02:
MOHAMMAD2010
05-06-2014, 12:42
دیگه کم مونده از افغانستان فوتبال ببینیم:n02:
از صحنه آهسته دیدن که خیلی بهتره عزیز !
---------------------------------------
هنوز رو یاه ست کانالی مشخص نشده ؟
Kamyar_AnathemA
05-06-2014, 12:52
دو تا سوال فنی !
الان جان چمپیون بازی های جام جهانیو از کدوم شبکه گزارش خواهد کرد که برم همونو ببینم ؟
این بین اسپورت ها مگه چی داره که همه دنبال اون هستن ؟
SNOW PATROL
05-06-2014, 12:53
از صحنه آهسته دیدن که خیلی بهتره عزیز !
---------------------------------------
هنوز رو یاه ست کانالی مشخص نشده ؟
همین شبکه رو یاه ست هم هست . . . .
پست اول فرکانسش رو گذاشتم
الان من ZDF - TRT Turk - AZ TV - bein sport رو روی هاتبرد با کیفیت SD دارم . هنوز هیچ کدومشون هم قفل نشده !!!!!!
MOHAMMAD2010
05-06-2014, 14:15
همین شبکه رو یاه ست هم هست . . . .
پست اول فرکانسش رو گذاشتم
نه انگار این ماهواره با اون یاه ست اصلی فرق میکنه ! این فرکانس رو یاه ست تست کردم نگرفت !
این بین اسپورت ها مگه چی داره که همه دنبال اون هستن ؟
مهمترین دلیل گزارش انگلیسی+نشان دادن حواشی کامل یک مسابقه فوتبال و تحلیل بازیها توسط بزرگان فوتبال دنیا
الان من ZDF - TRT Turk - AZ TV - bein sport رو روی هاتبرد با کیفیت SD دارم . هنوز هیچ کدومشون هم قفل نشده !!!!!!
اون بین اسپورتی که شما باز دارین بازیها رو پخش نمیکنه مربوط به اخباره....
ZDF و TRT هم بازیها رو رو هاتبرد پخش نمی کنند
AZ TV هم با سیستم بیس کد مشه
نه انگار این ماهواره با اون یاه ست اصلی فرق میکنه ! این فرکانس رو یاه ست تست کردم نگرفت !
نیم درجه فرق داره باید تنظیم دقیق باشه و قیچی هم نباشه....
به نظرتون امکان داره شبکه سه سیستم کد گذاری رو از بیس تغییر بده؟چون امشب فردوسی پور توی برنامه ی گلخانه شبکه سه یه حرفایی از دیکود کردن شبکه 3 و این چیزا می زد.
MOHAMMAD2010
05-06-2014, 20:04
آره واسه همون قیچی نمیگیره !
رو طلوع و 1 خبری نشد از جام جهانی ؟
به نظرتون امکان داره شبکه سه سیستم کد گذاری رو از بیس تغییر بده؟چون امشب فردوسی پور توی برنامه ی گلخانه شبکه سه یه حرفایی از دیکود کردن شبکه 3 و این چیزا می زد.
بعیده...فعلا که مدیر شبکه 3 گفته فقط پخش زمینی دارند و نه ماهواره ای!خبرش رو چند صفحه قبل گذاشتم
آره واسه همون قیچی نمیگیره !
رو طلوع و 1 خبری نشد از جام جهانی ؟
هنوز قطعی نیست اگر تهرانی ترکست رو بگیر رایگان و با کیفیت عالی..
SON OF GOD
05-06-2014, 20:36
الان رو هاتبرد کانال مجانی کدوم بازی ها رو پخش میکنه؟ یعنی نیاز به قفل و کلید نباشه؟
SNOW PATROL
05-06-2014, 20:48
بعیده...فعلا که مدیر شبکه 3 گفته فقط پخش زمینی دارند و نه ماهواره ای!خبرش رو چند صفحه قبل گذاشتم
البته باید این رو از نظر فنی هم بررسی کرد ..
ارتباط شبکه های ایران در سطح کشور به دلیل نبود اتصال فایبر زمینی از طریق ماهواره ها انجام میشه .. یعنی اگر ماهواره قطع بشه ارتباط بین مراکز استان ها و شبکه های سراسری هم نخواهد بود
پس احتما پخش زمینی خیلی خیلی بعیده شاید روی ماهواره بدر پخش نشه اما حتما از یک مسیر دیگه پخش میشه و گرنه لینک با سایر استان ها هم قطع میشه
در اصل هدف پخش ماهواره ای ارتباط با مراکز استان ها هست
Milad4171
05-06-2014, 23:46
این کانال راه فردا رو کسی گرفته؟
من پیداش نکردم!
نه توی ترکست نه یاهست:n13:
ایران فردا؟ همون شبکه نوریزاد رو میگید؟ مگه قراره بازیها رو پخش کنه؟ با گزارش فارسی؟
SNOW PATROL
06-06-2014, 00:13
این کانال راه فردا رو کسی گرفته؟
من پیداش نکردم!
نه توی ترکست نه یاهست:n13:
بله میلاد خان من روی یاهست دارمش ...باید دیشتون دقیق تنظیم باشه
اینم یه شات از info ----- خودمون همین الان.... تمام پارامتر ها درش مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران فردا؟ همون شبکه نوریزاد رو میگید؟ مگه قراره بازیها رو پخش کنه؟ با گزارش فارسی؟
راه فردا عزیز... نه ایران فردا
...
به اینجور شبکه ها زیاد اعتباری نیست، میگن پخش می کنیم ولی زمان مسابقه یه بهانه میارن و میبینی پخش نمیشه.
بهترین شبکه ها برای جام جهانی رو هاتبرد اگه سیسکم داشته باشین TVP ها هستن که Full HD مسابقات رو پخش می کنن.
شبکه های پکیج srg هم HD پخش می کنن و یک ماهی هست که ه ک شدن و بدون سیسکم هم قابل بازگشایی هستن.
Trt1 و Trt ترکست هم اگه سیسکم نداشته باشین تمام مسابقه ها رو با کیفیت Full HD نشون میدن.
3 شبکه ورزشی رو ماهواره آموس هست که مسابقات رو نشون میده و احتمال داره گزارشگر انگلیسی داشته باشن. ( با سیسکم باز میشه )
راه فردا عزیز... نه ایران فردا
...
اوه... ببخشید ... یک لحظه اشتباه خوندم..
؟
حالا در موردش توضیح میدید؟ جدیدا این شبکه اعلام کرده پخش میکنه؟ همه بازیها رو؟ گزارش به چه زبانی هست؟ کد میشه؟
البته باید این رو از نظر فنی هم بررسی کرد ..
ارتباط شبکه های ایران در سطح کشور به دلیل نبود اتصال فایبر زمینی از طریق ماهواره ها انجام میشه .. یعنی اگر ماهواره قطع بشه ارتباط بین مراکز استان ها و شبکه های سراسری هم نخواهد بود
پس احتما پخش زمینی خیلی خیلی بعیده شاید روی ماهواره بدر پخش نشه اما حتما از یک مسیر دیگه پخش میشه و گرنه لینک با سایر استان ها هم قطع میشه
در اصل هدف پخش ماهواره ای ارتباط با مراکز استان ها هست
این مصاحبه ی مدیر شبکه سه هست:
وی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر قطع پخش ماهوارهای شبکه 3 در زمان پخش فوتبالهای جامجهانی، تصریح کرد: پخش مسابقات فوتبال به صورت زمینی خواهد بود و مردم عزیزمان در سراسر کشور میتوانند به تماشای مسابقات فوتبال بپردازند.
الان تکلیف ما چیه روی بدر می شه دید یا نه؟:n03:غیر از بدر مگه جای دیگه ای هم پخش می شه؟
مهمترین دلیل گزارش انگلیسی+نشان دادن حواشی کامل یک مسابقه فوتبال و تحلیل بازیها توسط بزرگان فوتبال دنیا
اون بین اسپورتی که شما باز دارین بازیها رو پخش نمیکنه مربوط به اخباره....
ZDF و TRT هم بازیها رو رو هاتبرد پخش نمی کنند
AZ TV هم با سیستم بیس کد مشه
بین اسپورت جهانی هست . اخبار هم که تا حالا ندیدم یک بار هم پخش کنه .......
ZDF بیشتر بازی ها رو پوشش میده مانند سال های قبل حالا ببینید .
AZ TV هم که هنوز بازه و بدون بیس کد کار میکنه . نهایتش با یه کد بیس حله دیگه اگر احیانا قفل شد :n02:
SNOW PATROL
06-06-2014, 07:33
اوه... ببخشید ... یک لحظه اشتباه خوندم..
؟
حالا در موردش توضیح میدید؟ جدیدا این شبکه اعلام کرده پخش میکنه؟ همه بازیها رو؟ گزارش به چه زبانی هست؟ کد میشه؟
یکی از شبکه های وابسته به دولت افغانستان است و از طرف وزارت ورزش و جوانان افعانستان برای پخش بازی ها ساپورت میشه
این مصاحبه ی مدیر شبکه سه هست:
وی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر قطع پخش ماهوارهای شبکه 3 در زمان پخش فوتبالهای جامجهانی، تصریح کرد: پخش مسابقات فوتبال به صورت زمینی خواهد بود و مردم عزیزمان در سراسر کشور میتوانند به تماشای مسابقات فوتبال بپردازند.
الان تکلیف ما چیه روی بدر می شه دید یا نه؟:n03:غیر از بدر مگه جای دیگه ای هم پخش می شه؟
صبر کنید مشخص میشه ولی باز هم میگم خیلی بعیده پخش نشه..
به غیر از بدر از طریق اینتل ست و همچنین بر روی باند سی یکی از ماهواره های اسیاست هم پخش میشه
بین اسپورت جهانی هست . اخبار هم که تا حالا ندیدم یک بار هم پخش کنه .......
ZDF بیشتر بازی ها رو پوشش میده مانند سال های قبل حالا ببینید .
AZ TV هم که هنوز بازه و بدون بیس کد کار میکنه . نهایتش با یه کد بیس حله دیگه اگر احیانا قفل شد :n02:
بین اسپورت گلوبال بازی ها رو پخش نخواهد کرد
Zdf در هاتبرد بازی ها رو پخش نخواهد کرد
Aztv بر روی هاتبرد نامشخص هست ولی احتمالا پخش میشه
tapatalk
...
REAPER CREW
Milad4171
06-06-2014, 08:04
بله میلاد خان من روی یاهست دارمش ...باید دیشتون دقیق تنظیم باشه
اینم یه شات از info ----- خودمون همین الان.... تمام پارامتر ها درش مشخصه
واسه من فکر کنم 53 درجه باید باشه. این 52.5 هست. تاثیر داره یعنی؟؟؟:n13:
SNOW PATROL
06-06-2014, 09:14
واسه من فکر کنم 53 درجه باید باشه. این 52.5 هست. تاثیر داره یعنی؟؟؟:n13:
نه مشکلی نداره فقط باید خوب تنظیم باشه چون فرکانس ضعیفی هست
keymaker
06-06-2014, 18:17
ماهواره آموس رو سمت مشهد میشه گرفت ؟
sasan.69
06-06-2014, 18:27
یه حسی میگه قبل جام جهانی بین -- میشه؟ خبر جدیدی ندارید؟
ماهواره آموس رو سمت مشهد میشه گرفت ؟
سراسر ایران بیم خوبی داره...
یه حسی میگه قبل جام جهانی بین -- میشه؟ خبر جدیدی ندارید؟
الکی دلت رو خوش نکن بین اسپورت دیگه فقط با ریسیور مخصوص خودش باز میشه....
نادر1368
06-06-2014, 19:58
راه فردا هم گزينه خوبيه! سانسور كه نداره؟
SNOW PATROL
06-06-2014, 20:07
راه فردا هم گزينه خوبيه! سانسور كه نداره؟
خیر . . . . . .
tapatalk
...
REAPER CREW
فردوسی پور ، دونگا را به شبکه 3 می آورد
بعد از حضور ماتیوس در شبکه دو
فردوسی پور ، دونگا را به شبکه 3 می آورد
حضور ماتیوس در شبکه دو باعث شد تهیه کننده برنامه ویژه جام جهانی شبکه سه به فکر دعوت از ستارگان سابق فوتبال دنیا بیفتد.
تجربه موفق حضور لوتئار ماتیوس ستاره سابق تیم ملی آلمان در برنامه ورزش از نگاه دو باعث شده تا عادل فردوسی پور برنامه ویژه جام جهانی را با حضور این ستارگان پربار تر کند.
ویژه برنامه جام جهانی به تهیه کنندگی و اجرای عادل فردوسیپور از 19 خرداد ماه از شبکه سه سیما پخش میشود.
برنامه «بیست چهارده» عادل فردوسی پور از دوشنبه 19 خرداد، هر شب از ساعت 23 با حضور کارشناسان به پیشواز مسابقات جام جهانی 2014 برزیل میرود.
این برنامه به صورت زنده به موضوعاتی چون اخبار مربوط به جامجهانی، کارشناسی فنی مسابقات، معرفی کشورها، حواشی مربوط به بازیها و پخش زنده مسابقات میپردازد.
اجرای برنامه به عهده عادل فردوسی پور و رضا جاودانی است و مجری بخش اخبار جام جهانی و حواشی آن، محمد حسین میثاقی است.
یکی از بخش های این برنامه دعوت از بازیکنان سرشناس فوتبال دنیاست و ظاهرا فردوسی پور می خواهد این برنامه را با حضور چهره هایی چون دونگا بازیکن سابق برزیل پربار تر کند هر چند مشکلات زیادی برای آمدن ستاره های جهان به ایران و برنامه عادل وجود دارد .
کارلوس کائتانو بلدورن وری معروف به دونگا را بیشتر دوستداران فوتبال می شنا سند. دونگا فوتبال حرفهای را از پورتو آلگره در پست دفاع میانی (۱۹۸۰ – ۱۹۸۴)آغاز کرد، سپس در کورین تیانس، اف ث سانتوز و واسکودوگاما بازی کرد. در ۱۹۸۷ راهی ایتالیا شد و تا سال ۱۹۹۵ در تیمهای فیورنتینا و اشتوتگارت بازی کرد. دونگا مدتی را نیز در تیم جوبیلو ایواتا در جیلیگ ژاپن گذراند.
دونگا سالها کاپیتانی تیم ملی فوتبال برزیل، از جمله در دو جام جهانی ۱۹۹۴و ۱۹۹۸ را برعهده داشت. معمولاً در پست هافبک دفاعی بازی میکرد و ۹۱ بازی ملی در کارنامهاش ثبت شدهاست. مدال نقره المپیک لس آنجلس ۱۹۸۴
به همراه تیم ملی کشورش از دیگر افتخارات اوست.
کارلوس دونگا روز ۲۴ ژوئیه ۲۰۰۶ به طرز غیر منتظرهای سرمربیگری تیم ملی کشورش را برعهده گرفت، او تا قبل از آن هیچ تجربهای در عرصه مربیگری نداشت.
دونگا در اولین اقدام خود پس از مربیگری این تیم جورجینیو همبازی سابق خود در تیم ملی را به عنوان دستیارش برگزید.
این تصمیم فدراسیون فوتبال برزیل را میتوان در ادامه موفقیتهای مربیان جوانی همچون مارکو فان باستن و یورگن کلینزمن در تیمهای ملی تیم ملی فوتبال هلند و تیم ملی فوتبال آلمان دانست.
حضور ستاره هایی مانند دونگا در تهران همزمان با رقابت های جام جهانی شب های علاقمندان را پر خاطره تر از جام های دیگر خواهد کرد.
جام جم
احمد1379
06-06-2014, 21:27
این کانال TRTHD در یوتلست هم بازیها را پخش میکنه؟؟ رایگانه و همین الان هم داره برنامه درباره جام جهانی میذاره و بازیها را هم داره زیرنویس میکنه. آیا کد میشه یا همین جور رایگانه؟؟
این کانال TRTHD در یوتلست هم بازیها را پخش میکنه؟؟ رایگانه و همین الان هم داره برنامه درباره جام جهانی میذاره و بازیها را هم داره زیرنویس میکنه. آیا کد میشه یا همین جور رایگانه؟؟
ورژن HD که 100% زیرمجموعه D-smart خواهند شد و غیر قابل دسترس!
SA3EDLORD
06-06-2014, 21:45
ببخشید کانال ESPN در 15 درجه غزب هنوز در دسترسه؟ ینی خبری نشد میخوان قفل گذاری کنن یا نه؟
الکی دلت رو خوش نکن بین اسپورت دیگه فقط با ریسیور مخصوص خودش باز میشه....
بین اسپورت ها فقط همین دوره جام جهانی از دسترس خارج شدن یا کلا؟ ینی بازیهای فصل بعد رو هم نمیتونیم ببینیم؟
ببخشید کانال ESPN در 15 درجه غزب هنوز در دسترسه؟ ینی خبری نشد میخوان قفل گذاری کنن یا نه؟
ESPN Caribbean در دسترسه ...
sasan.69
07-06-2014, 01:26
XENON24 : شنیدم که گلوبال استار برنامه ای واسه حک سیستم دو زوجی الجزیره داره...( پشتیبانی استارمکس اینو نوشته بود)
سلام
گویا شبکه vQA :n02: فقط سه بازی ایران را پخش خواهد کرد ....
XENON24 : شنیدم که گلوبال استار برنامه ای واسه حک سیستم دو زوجی الجزیره داره...( پشتیبانی استارمکس اینو نوشته بود)
چیزی نشنیدم
راستی دوستان امروز از یه منبع نسبتا موثق شنیدم بر عکس خودت مسابقات که داری حق کپی رایت است و تنها کانالهایی که امتیاز و حق پخش مسابقاتو دارن می تونن پخش کنند، افتتاحیه و اختتامیه کامل ازاد و فری میباشد
alireza99.99
07-06-2014, 17:33
دوستان کدینک شبکه های bein sport تغییر کرده؟
mohammad_87
07-06-2014, 18:15
شبکه ای هست که گزارش انگلیسی داشته باشه و با سی سی کم بازگشایی بشه؟(هاتبرد وw3 دارم)
در بازیهای مهم،اسکای دو زبانه پخش میکنه (انگلیسی،ایتالیایی) و باید تغییر زبان دهید
چیزی نشنیدم
راستی دوستان امروز از یه منبع نسبتا موثق شنیدم بر عکس خودت مسابقات که داری حق کپی رایت است و تنها کانالهایی که امتیاز و حق پخش مسابقاتو دارن می تونن پخش کنند، افتتاحیه و اختتامیه کامل ازاد و فری میباشد
مگه میشه؟هر چیزی یک تهیه کننده داره مگر اینکه طرف خیرات کرده باشه
دوستان کدینک شبکه های bein sport تغییر کرده؟
طبق خبر رسمی که در سایت خود bein بود،این پکیج در طول جام جهانی فقط از طریق گیرنده های مخصوص این شرکت قابل بازگشایی خواهد بود
علتش هم که مشخصه:مقابله با کارت شیرینگ و البته سود بیشتر با فروش گیرنده های اختصاصی
--------------------------
دوستان من نمیتونم شبکه ورزش رو روی badr بگیرم.شاید برای تنظیمش باشه اما شبکه 3 و استانی ها رو دارم.کسی روی این جهت،این شبکه ورزش رو داره؟
SA3EDLORD
07-06-2014, 18:19
دوستان من نمیتونم شبکه ورزش رو روی badr بگیرم.شاید برای تنظیمش باشه اما شبکه 3 و استانی ها رو دارم.کسی روی این جهت،این شبکه ورزش رو داره؟
شبکه ورزش فرکانسش S2 هست و فقط با دستگاه های HD یا فول اچ دی میشه گرفت.
طبق خبر رسمی که در سایت خود bein بود،این پکیج در طول جام جهانی فقط از طریق گیرنده های مخصوص این شرکت قابل بازگشایی خواهد بود
پس فقط در طول جام جهانی؟ :n19:
در بازیهای مهم،اسکای دو زبانه پخش میکنه (انگلیسی،ريالایتالیایی) و باید تغییر زبان دهید
مطمئنی؟ ینی فینال چمپیونز لیگ هم انگلیسی پخش کرده بود؟
نادر1368
07-06-2014, 18:24
trt ها(غير HD) دوتا فركانس دارن رو مسير تركست. يكي 11096 ديگري هم كه 11919. trt haber فركانس اولي بوندس ليگا رو رايگان پخش مي كرد اما رو فركانس دومي بسته بود. الان احتمالش هست كه بازم فركانس اولي باز باشه براي جام جهاني؟!:n13:
mohammad_87
07-06-2014, 18:55
شبکه ورزش فرکانسش S2 هست و فقط با دستگاه های HD یا فول اچ دی میشه گرفت.
من از --- s2 استفاده میکنم ولی الان دیدم روی 11881 فرکانس نداشتم!
احتمالا فقط برای جام جهانی
برای فینال اکانتم تموم شده بود از zdf دیدم.
چند شب پیش sky رو چک کردم دو زبانه بود.در اصل سه تاست اون یکیش یا باز هم ایتالیایی هست یا کلا بدون گزارشگر
همین الان هم سه تا صدا رو میده اما هرسه تاش ایتالیایی هست.
ولی اسکای در شبهای مهم با فریز مواجه میشه.اکثر اکانتها همین مشکل رو دارند.
SNOW PATROL
07-06-2014, 19:10
من از --- s2 استفاده میکنم ولی الان دیدم روی 11881 فرکانس نداشتم!
احتمالا فقط برای جام جهانی
برای فینال اکانتم تموم شده بود از zdf دیدم.
چند شب پیش sky رو چک کردم دو زبانه بود.در اصل سه تاست اون یکیش یا باز هم ایتالیایی هست یا کلا بدون گزارشگر
همین الان هم سه تا صدا رو میده اما هرسه تاش ایتالیایی هست.
ولی اسکای در شبهای مهم با فریز مواجه میشه.اکثر اکانتها همین مشکل رو دارند.
بین اسپورت دیگه به سیستم سابق بر نمیگرده میلیاردی خرج این سیستم دو زوجی شده ...مگر این که حک بشه
اسکای ایتالیا هم من هیچ وقت ندیدم به زبان انگلیسی پخش کنه . . .
دوزبانه هست اما هر دو ایتالیایی هستند یا یکی فقط صدای استادیومه
mohammad_87
07-06-2014, 19:30
این همه پکیج ه.ک شدن این هم بالاخره یه زمانی میشه. :n02:
اما اسکای رو خودم چند شب پیش تست کردم.
اسکای 1 سه تا صدا داشت:ایتالیایی،انگلیسی و بدون گزارشگر
در یکی از سایتهای ماه.وا.ره هم پرسیدم که تایید کردند و حتی شبکه canal+ رو هم گفتند دو زبانه هستش ولی الان که تک زبانه هست.
حالا منتظر یک بازی مهم میشیم مجدد تست میکنیم.
پ.ن:
الان sky sport 2 داره مسابقات بوکس پخش میکنه دو زبانه:ایتالیایی،انگلیسی
در آستانه آغاز جام جهانی :
شبکه های trt1 , trt spor , trt hd زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم ، اضافه کردند.
SA3EDLORD
07-06-2014, 23:23
شبکه های trt1 , trt spor , trt hd زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم ، اضافه کردند.
TRT به جز ترکست رو هیچ ماهواره ی دیگه ای نیست که شیر بشه؟
TRT به جز ترکست رو هیچ ماهواره ی دیگه ای نیست که شیر بشه؟
روی یوتلست 7 درجه هست ولی زمان بازیها غیرقابل دسترس میشه...
SA3EDLORD
07-06-2014, 23:49
روی یوتلست 7 درجه هست ولی زمان بازیها غیرقابل دسترس میشه...
ینی سیسیکم هم باز نمیکنه؟
ینی سیسیکم هم باز نمیکنه؟
نه باز نمیشه...
ببخشید یعنی الان میشه انتخاب کرد انگلیسی باشه یا ترکی؟؟؟خب چطوری؟!؟:n29:
romantic
08-06-2014, 00:44
دوستان امشب دو شبکه beIN Sports 1,2 فرکانس 11096 هات*برد بر روی انواع شرینگ باز شدن. این شبکه ها از طریق پکیج Orange France پخش میشه و در واقع به ترتیب همون beIN Sports 13,14 روی جهت های نایل و بدر هستن. زبونشون فرانسویه و تمام بازیها رو پوشش میدن. این هم که میبینید باز شدن به این دلیله که سیستم کدگذاریشون با beIN Sport های نایل و بدر فرق داره. از یک ماه پیش هم شایع بود که این شبکه ها قراره توسط حکرها در طول جام جهانی به اشتراک گذاشته بشه و قبل از شروع هر بازی باز بشن.
البته این مطلب درصورت درست بودن چیز خاصی نداره چون روی همین هات*برد شبکه های دیگه Full HD هستن و زبان این دوتا هم فقط فرانسویه. اما برای کسایی که با اسم beIN Sports و کلا با صرف بازشدن شبکه ها حال میکنن (مثل خودم :n02:) خبر خوبی میتونه باشه
بین اسپرت 1 و 2 اچ دی هاتبرد با زبان فرانسوی بر روی ----- استارست 2000 باز شده بین اسپرت 1 بازی بلژیک رو گذاشته بود و بین اسپرت 2 بازی آرژانتین
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ببخشید یعنی الان میشه انتخاب کرد انگلیسی باشه یا ترکی؟؟؟خب چطوری؟!؟:n29:
با دکمه Audio روی کنترل ریسیور....زمان شروع بازیها
بين اسپرت جهت 11096
Sent from my iPhone using Tapatalk
بين اسپرت جهت 11096
بازي انگليس . هندراس
وین رونی
08-06-2014, 01:36
برای من که این دو کانال با وجود سی*سی*کم و اینترنت خوب باز نیستن!!!!تازه مثلاً از جای معروفی اکانت خریدم
این همه پکیج ه.ک شدن این هم بالاخره یه زمانی میشه. :n02:
اما اسکای رو خودم چند شب پیش تست کردم.
اسکای 1 سه تا صدا داشت:ایتالیایی،انگلیسی و بدون گزارشگر
در یکی از سایتهای ماه.وا.ره هم پرسیدم که تایید کردند و حتی شبکه canal+ رو هم گفتند دو زبانه هستش ولی الان که تک زبانه هست.
حالا منتظر یک بازی مهم میشیم مجدد تست میکنیم.
پ.ن:
الان sky sport 2 داره مسابقات بوکس پخش میکنه دو زبانه:ایتالیایی،انگلیسی
معمولا بوکس و بسکتبال و اینجور ورزش ها چون بازیهاشون اخر شب و دیر وقت پخش میشه با گزارشگر و به صورت پکیج خریداری میشه چون که گزارشگرهای ایتالیایی خوابند .مثلا بازیهای nba
که شبها ساعت 3 تا 7 صبح پخش میشه اصلا گزارشگر ایتالیایی گزارش نمیکنه.
ولی من تا حالا ندیدم فوتبالی را گزارش گر انگلیسی بزارند
راستی این جریال trt با زبان انگلیسی حتمی هست ؟؟؟!!!!!
سلااام منم الان با سیسیکم باز کردم
الان یعنی بین اسپرت بدون هیچ دنگ و فنگی نشون میده و موقع پخش هم بازه ؟
دیگه خیالم راحت باشه یا نه ؟
دوستان این zdf که تو هاتبرد هست HDیه؟چیزی جلوش ننوشته ها!!!
SNOW PATROL
08-06-2014, 15:17
دوستان این zdf که تو هاتبرد هست HDیه؟چیزی جلوش ننوشته ها!!!
نه عزیز کی گفته اچ دیه ؟
این zdf بازی ها رو پخش نمیکنه
zdf hd در ایران قابل دریافت نیست
amirkhan_0o0
08-06-2014, 15:18
دوستان هنوز مشخص نشد TRT انگلیسی هم پخش می کنه یا نه؟
من توی کاشان بین اسپورت رو پیدا نمی کنم!!!
نه عزیز کی گفته اچ دیه ؟
این zdf بازی ها رو پخش نمیکنه
zdf hd در ایران قابل دریافت نیست
ممنون دادا،یه سوالی هم ذهنمو بدجور مشغول کرده!!!اونم اینکه تو ----- ما کیفیت شبکه های SD ملی از HD ها بیشتره!:n04:
یعنی الان شبکه 3 SD از HD یش با کیفیت تره!!!
این از چی میتونه باشه؟مدل دستگاه یا!؟:n29:استار مکس x10 beta هست مدلش!
SNOW PATROL
08-06-2014, 17:18
ممنون دادا،یه سوالی هم ذهنمو بدجور مشغول کرده!!!اونم اینکه تو ----- ما کیفیت شبکه های SD ملی از HD ها بیشتره!:n04:
یعنی الان شبکه 3 SD از HD یش با کیفیت تره!!!
این از چی میتونه باشه؟مدل دستگاه یا!؟:n29:استار مکس x10 beta هست مدلش!
دوست من شبکه های ایران یا کیفیت اچ دی اصلا پخش نمیشوند به غیر از پرس تی وی . . .
فقط مدولاسیون فرکانس شون فرق میکنه وگرنه از نظر رزولوشن و بیت ریت اصلا تفاوتی ندارند
در یک کلام چیزی به نام شبکه ملی اچ دی نداریم
دوستان هنوز مشخص نشد TRT انگلیسی هم پخش می کنه یا نه؟
من توی کاشان بین اسپورت رو پیدا نمی کنم!!!
احتمالش بسیار زیاد هست قبلا برای المپیک و جام جهانی این کار رو کرده . . .
Sepehr SS
08-06-2014, 17:52
کسی میدونه من بخوام ریسیور بین اسپرت رو از کجا میتونم بگیرم؟
کسی میدونه من بخوام ریسیور بین اسپرت رو از کجا میتونم بگیرم؟
خودشون اینجا رو اعلام کردن:
نمایندگی رسمی فروش در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبکه های پخش افتتاحیه جام جهانی:
شبکه رایگان Bein Sport Global
ماهواره عربست (یوتلست25) فرکانس 11045 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره هاتبرد فرکانس 11296 افقی سیمبل ریت 27500
به صورت اچ دی Bein Sport رایگان
ماهواره عرب ست (یوتلست25) فرکانس 11623 عمودی سیمبل ریت 27500 (فرکانس ضعیف است)
شبکه های TRT
ماهواره یوتلست7A فرکانس 10762 عمودی سیمبل ریت 30000
ماهواره یوتلست7A فرکانس 11492 عمودی سیمبل ریت 30000
ماهواره یوتلست7A فرکانس 11492 عمودی سیمبل ریت 27500
ماهواره ترکست فرکانس 11096 افقی سیمبل ریت 30000
ماهواره ترکست فرکانس 11919 عمودی سیمبل ریت 24444
اچ دی: ماهواره یوتلست7A فرکانس 10845 افقی سیمبل ریت 27500
اچ دی: ماهواره یوتلست7A فرکانس 10928 عمودی سیمبل ریت 30000
اچ دی: ماهواره ترکست فرکانس 11041 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه های Dubai Sport
ماهواره هاتبرد فرکانس 11747 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره یاه ست فرکانس 11823 افقی سیمبل ریت 27500 به صورت اچ دی
ماهواره عربست فرکانس 12130 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه های Rai Sport
ماهواره هاتبرد فرکانس 11804 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه ZDF آلمان
ماهواره هاتبرد فرکانس 11054 افقی سیمبل ریت 27500
شبکه Abu Dhabi Sports - احتمال پخش از این شبکه ها بسیار کم است
ماهواره عربست فرکانس 11804 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره یاه ست به صورت اچ دی فرکانس 11861 افقی سیمبل ریت 27500
شبکه Ariana TV کشور افغانستان
در هاتبرد فرکانس 10723 افقی سیمبل ریت 27500
در یاه ست فرکانس 11470 افقی سیمبل ریت 2400
منبع:satlastnews
دوستان روز و ساعت دقیق افتتاحیه به وقت ما کِی هست؟
دوستان روز و ساعت دقیق افتتاحیه به وقت ما کِی هست؟
افتتاحیه جام جهانی 2014 برزیل روز 12 جون مصادف با 22 خرداد در سائوپائولو برگزار میشود.
با توجه به جدول زمانی اعلام شده (17:00 – 19:00 GMT) و زمان تهران که GMT + 3:30 و نیز +1 ساعت وقت تابستانی است.
بنابراین در ساعات 21:30 تا 23:30 به وقت تهران بر گذار خواهد شد .
خوانندگان اصلی:Jennifer Lopez, Pittbul, Beyonce
محل برگزاری:Corinthians Stadium, São Paulo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
بازی افتتاحیه هم : جمعه بامداد 00:30
+
دوستان کسی از زمان برگزاری بازیهای 1/8 و مراحل بعدش هم خبری داره ؟
فکر کنم اون موقع ساعت بازیا خیلی ناجور میشه ! ...
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
بازی افتتاحیه هم : جمعه بامداد 00:30
+
دوستان کسی از زمان برگزاری بازیهای 1/8 و مراحل بعدش هم خبری داره ؟
فکر کنم اون موقع ساعت بازیا خیلی ناجور میشه ! ...
ممنون!
طبق اطلاعات ویکی پدیا و مقایسه ساعت های فرنگی با ساعت های داخلی مرحله مقدماتی، فکر میکنم بازی های 1/8 و 1/4 ساعت های 20:30 و 00:30 باشه. نیمه نهایی و رده بندی 00:30 و فینال هم 23:30.
ممنون!
طبق اطلاعات ویکی پدیا و مقایسه ساعت های فرنگی با ساعت های داخلی مرحله مقدماتی، فکر میکنم بازی های 1/8 و 1/4 ساعت های 20:30 و 00:30 باشه. نیمه نهایی و رده بندی 00:30 و فینال هم 23:30.
چه خوب... پس مشگلی نخواهیم داشت...
فقط یک موضوعی که منو نگران میکنه اینه که معمولا وقتی چیزی رو بیش از حد منتظرشی و به شروع شدنش فکر میکنی بعد وقتی شروع میشه اون حس خوشایند رو بطور کامل نمیتونی داشته باشی ! [1]
من در مورد خودم این نگرانی رو دارم . چون این جام رو از ماههای پیش خیلی منتظرشم.:n02:
1 : اندیشیدن به پایان هر چیز شیرینی حضورش را تلخ می کند... "نیچه؟ "
دوستان شبکه ای هست که بازی ها رو با کیفیت 4k پخش کنه ؟؟
SNOW PATROL
08-06-2014, 21:25
دوستان شبکه ای هست که بازی ها رو با کیفیت 4k پخش کنه ؟؟
خیر .... بهتره بگیم رسیوری نیست که بتواند این فرمت را پخش کند ...
دوست من شبکه های ایران یا کیفیت اچ دی اصلا پخش نمیشوند به غیر از پرس تی وی . . .
فقط مدولاسیون فرکانس شون فرق میکنه وگرنه از نظر رزولوشن و بیت ریت اصلا تفاوتی ندارند
در یک کلام چیزی به نام شبکه ملی اچ دی نداریم
ممنون دادا ولی الان کیفیت s1 ها از s2 ها بیشتره برا ما توی tv ملی!واسه شمام اینطوریه؟
press tv؟
SNOW PATROL
09-06-2014, 08:49
ممنون دادا ولی الان کیفیت s1 ها از s2 ها بیشتره برا ما توی tv ملی!واسه شمام اینطوریه؟
press tv؟
خیر دوست عزیز تفاوتی وجود ندارد ..لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید اگر سوال دیگری در این رابطه داشتید در پیام خصوصی در خدمتم
tapatalk
...
REAPER CREW
befermatooo
09-06-2014, 11:10
شبکه ها پخش کننده افتتاحیه جام جهانی2014 (رایگان)
ماهواره هاتبرد شبکه zdf فرکانس 11054
ماهواره هاتبرد شبکه PN TV فرکانس 11200(شبکه فارسی) به گفته خودشان!!
ماهواره یاهست شبکه 4U فرکانس؟؟؟ (شبکه فارسی) به گفته خودشان!!
ماهواره عربست شبکه Dubai Sports HD فرکانس 12130
ماهواره ترکست شبکه TRT 11041
ماهواره ترکست شبکه NTV Spor فرکانس 11054
((دوستانی که میخواهند بی دغدغه جام جهانی را تماشا کنند ماهواره AzerSpace 1 را نصب نمایند پوشش کامل 64 بازی جام جهانی 2014 و افتتحاحیه و اختتامیه حتی رخکن تیمها را هم پوشش میدهد !!))
افتتاحیه به وقت ایران زمانش کی هست ؟ ساعت و روزش لطف کنین .
MOHAMMAD2010
09-06-2014, 11:35
افتتاحیه رو beIN Sports هم رو عرب رایگان میذاره
snow patrol عزیز لطف کن شبکه ها و ساعت افتتاحیه رو همین جور لیست وار به پست اول اضافه کن دوستان راحت پیدا کنند .
ممنون :n12:
روی هاتبرد رایگان چی هست !؟
افتتاحیه رو beIN Sports هم رو عرب رایگان میذاره
فرکانسش چیه !؟
MOHAMMAD2010
09-06-2014, 12:00
فرکانسش چیه !؟
...
11045 H
فرکانس شبکه های Mondiale از پکیج اسکای ایتالیا مشخص شد
Sky Mondiale 1 SD
HOTBIRD 13E
11958
V
27500
Sky Mondiale 2 SD
Sky Mondiale 3 SD
Sky Mondiale 4 SD
HOTBIRD 13E
12073
V
29900
SNOW PATROL
09-06-2014, 13:03
snow patrol عزیز لطف کن شبکه ها و ساعت افتتاحیه رو همین جور لیست وار به پست اول اضافه کن دوستان راحت پیدا کنند .
ممنون :n12:
در حال اضافه کردن هستم اما مشکلی که هست کمتر شبکه ای به صورت رسمی اعلام کرده ... ولی خوب سعی میکنم تا امشب تکمیلش کنم
من نمیدونم دوستان چرا انقدر در مورد افتتاحیه حساس هستند در هر صورت در زمان شروع مراسم شبکه های پخش کننده مشخص میشه و چیز خیلی مهمی نیست . .
فرکانس شبکه های Mondiale از پکیج اسکای ایتالیا مشخص شد
Sky Mondiale 1 SD
HOTBIRD 13E
11958
V
27500
Sky Mondiale 2 SD
Sky Mondiale 3 SD
Sky Mondiale 4 SD
HOTBIRD 13E
12073
V
29900
همون شبکه های اسکای کالچو و اسکای اسپورت هستند
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1. آیا ESPN و ESPN2 در Tel star12 هنوزم با کد بیس باز میشه و فکر میکنید موقع بازی ها عوض کنن سیستمو؟ (بقیه ESPN ها منظورم نیست.) و اینکه امکانش هست این دو تا از Tel star اصلن پخش نکنن؟ چون ظاهرا توجه اصلی شون روی پخش توی آمریکا است؟
2. از اونجایی که 43 تا بازی رو ESPN پخش میکنه و 11 تا رو ESPN2 و 10 تا بازی از جمله فینال رو ABC ، آیا ABC رو به هیچ روشی میشه اینجا دریافت کرد؟
3. آیا برای دیدن بازی ها توی Tur ksat نیاز به ریس یور HD و با قابلیت اتصال به اینترنت و یا سی سی و این جور چیزا هست؟
4. سی سی چیز اگه لازمه برای دیدن بازی ها داشته باشم پولش چند در میاد؟
4. سی سی چیز تا اونجایی که من فهمیدم از اینترنت استفاده میکنه. وقتی داری تی وی میبینی چقدر از حجمت مصرف میکنه حدوداََ؟
خلاصه داستان اینه که من یه ریس یور SD دارم ... و میخوام بازی ها رو به زبون انگلیسی ببینم کیفیتشم خیلی برام فرقی نداره. اگه مشکل با اضافه کردن یک یا چند جهت یا حتی یه ریس ور جدید حل بشه مشکلی ندارم. یه کم راهنماییم کنید ... پیشاپیش دستتون درد نکنه که :)
elshaarawy
09-06-2014, 16:57
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیس
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1. آیا ESPN و ESPN2 در Tel star12 هنوزم با کد بیس باز میشه و فکر میکنید موقع بازی ها عوض کنن سیستمو؟ (بقیه ESPN ها منظورم نیست.) و اینکه امکانش هست این دو تا از Tel star اصلن پخش نکنن؟ چون ظاهرا توجه اصلی شون روی پخش توی آمریکا است؟
2. از اونجایی که 43 تا بازی رو ESPN پخش میکنه و 11 تا رو ESPN2 و 10 تا بازی از جمله فینال رو ABC ، آیا ABC رو به هیچ روشی میشه اینجا دریافت کرد؟
3. آیا برای دیدن بازی ها توی Tur ksat نیاز به ریس یور HD و با قابلیت اتصال به اینترنت و یا سی سی و این جور چیزا هست؟
4. سی سی چیز اگه لازمه برای دیدن بازی ها داشته باشم پولش چند در میاد؟
4. سی سی چیز تا اونجایی که من فهمیدم از اینترنت استفاده میکنه. وقتی داری تی وی میبینی چقدر از حجمت مصرف میکنه حدوداََ؟
خلاصه داستان اینه که من یه ریس یور SD دارم ... و میخوام بازی ها رو به زبون انگلیسی ببینم کیفیتشم خیلی برام فرقی نداره. اگه مشکل با اضافه کردن یک یا چند جهت یا حتی یه ریس ور جدید حل بشه مشکلی ندارم. یه کم راهنماییم کنید ... پیشاپیش دستتون درد نکنه که :)
1-فعلا که باز هستند و بعیده سیستم کدگذاریشون عوض بشه
2-خیر
3-خیر با ریسیورهای معمولی هم دریافت میشوند!(فرکانس 11919)البته محدودیت پوشش دارد این ماهواره
شهرهای قابل دریافت بیم غربی:تهران-اردبیل-تبریز-ارومیه-زنجان-قزوین-رشت-ساری-همدان-قم-کرمانشاه-ایلام-اهواز-اصفهان-سمنان
4-بیست هزار تومن
5-خیلی کم ، به چشم نمیاد
شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
mohammad_87
09-06-2014, 17:23
جدول کامل پخش مسابقات جام جهانی فوتبال 2014 از شبکه 3 و شبکه ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این شبکه اریانا افغانستانم بازی هارو پخش میکنه؟
کلا رو هاتبرد کدوم شبکه ها پخش میکنن؟ زبانش اصلا واسم مهم نیست
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیس
شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون. متاسفانه بلد نبودم چطوری تشکر کنم اینجوری نوشتم. فقط 1 سوال دیگه، پس حتما کانال های HD در Turk Sat گزارش انگلیسی داره دیگه و بدون دردسر میشه بازشون کرد؟
واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون. متاسفانه بلد نبودم چطوری تشکر کنم اینجوری نوشتم. فقط 1 سوال دیگه، پس حتما کانال های HD در Turk Sat گزارش انگلیسی داره دیگه و بدون دردسر میشه بازشون کرد؟
خواهش می کنم!
بله اگر در محل سکونت شما بیم غربی پوشش داره نصب کنید.. همین الان هم زبان انگلیسی اضافه شده ...فقط برای باز شدن شبکه ها احتیاج به سافتکم دارید که لینک دانلودش رو میزام براتون ! باید با فلش به ریسیور تزریق کنید
Softcam.Key By MaRwAn26_06.06.14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این شبکه اریانا افغانستانم بازی هارو پخش میکنه؟
کلا رو هاتبرد کدوم شبکه ها پخش میکنن؟ زبانش اصلا واسم مهم نیست
مراجعه به پست اول
be in sports 1 , و 2 برای شما باز هست واقعا ؟
Sepehr SS
09-06-2014, 21:06
خواهش می کنم!
بله اگر در محل سکونت شما بیم غربی پوشش داره نصب کنید.. همین الان هم زبان انگلیسی اضافه شده ...فقط برای باز شدن شبکه ها احتیاج به سافتکم دارید که لینک دانلودش رو میزام براتون ! باید با فلش به ریسیور تزریق کنید
Softcam.Key By MaRwAn26_06.06.14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مگه TRT فقط بیس کد نمیشه؟
be in sports 1 , و 2 برای شما باز هست واقعا ؟
بله
بین اسپورت های فرانسه چند روزی است روی جیشیر و سیسیکم (ثبات خوبی نداره فعلا) شیر شده ...باید صبر کرد
مشخصات:
BeIN Sport 1 HD - BeIN Sport 2 HD
11096 H
29900 2/3
----S2/8PSK
MPEG-4
SNOW PATROL
09-06-2014, 21:09
سافتکم فایلی هست که کدهای بیس و سایر سیستم های دارای کد ثابت درونش وجود داره و اگر به ----- بدید نیاز به کد دستی دادن نیست
tapatalk
...
REAPER CREW
درسته با سیسیتم بیس کد می شوند ولی کدهای بیس چون تعدادشون زیاده بصورت سافتکم درست می کنن تا کار وارد کردن کدها راحت تر شود شما سافتکم رو که تزریق کنید احتیاج به کد دادان دستی نیست
امکان قطع شدن شبکه های سه و ورزش روی ماهواره!!
زینالعابدین درخصوص خرید حق پخش بازیهای جامجهانی توضیحاتی را ارائه داد و گفت: در حال حاضر تفاهم لازم برای خرید رایت پخش بازیهای جامجهانی انجام شده است و این بازیها بدون مشکل پخش میشوند.
البته زینالعابدین به رقم قرارداد خرید بازیهای جامجهانی اشارهای نکرد و گفت: با خرید حق پخش مسابقات جام جهانی و پخش از شبکه سه، مردم در سراسر کشور امکان تماشای مسابقات را دارند.
مسئول اعلام برنامههای تابستانی و ویژه برنامههای جامجهانی در پاسخ به اینکه تلویزیون برای رعایت مباحث مربوط به اصول منشوری، در پخش بازیهای جامجهانی تأخیر خواهد داشت؟ توضیح داد: نه تنها مسابقات جامجهانی بلکه سایر مسابقات نیز شاید تأخیر چند ثانیهای داشته باشند که حداکثر آن هفت ثانیه است. در بازیهای جامجهانی نیز بیش از این نخواهد بود و به طور کلی پخش مسابقات ورزشی بدون مشکل و مطابق با ضوابط اخلاقی خواهد بود.
وی درخصوص ساعت پخش بازیهای جامجهانی توضیح داد: اولین ساعت پخش بازیهای جامجهانی ساعت 20 و 30 دقیقه، دومین ساعت، ساعت 23 و 30 دقیقه و سومین ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد از شبکههای سه سیما و شبکه ورزش برنامهریزی شده است.
دیر شبکه سه سیما همچنین به این نکته اشاره کرد که تلویزیون برنامهریزی مفصلی برای پخش بازیهای جام جهانی ترتیب داده است و این برنامهریزی در مقایسه با برخی از کشورها قابل توجه است.
وی همچنین اشاره کرد: 53 مسابقه جامجهانی را شبکه سه و 11 مسابقه را نیز شبکه ورزش سیما پخش زنده خواهند داشت.
مدیر شبکه سه سیما همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همزمان با پخش بازیهای جامجهانی، برنامههای شبکه سه بر روی آنتن ماهواره قطع خواهد شد؟ به بیان این توضیح بسنده کرد: راجع به پخش مسابقات فوتبال، مردم در سراسر محدوده کشور امکان تماشای مسابقات را از طریق شبکه سه دارند.
همانطور که پیشتر از احتمال عدم پخش ماهواره ای جام جهانی از شبکه 3 سخن گفتیم امروز بعد از سرچ مجددا فرکانس 11881 ماهواره بدر و 11555 اینتلست 902 علامت دلار این شبکه حذف شد
بدین ترتیب اگر همین روند ادامه داشته باشد تا اینجا پخش مسابقات از شبکه 3 روی فرکانس11881 کنسل خواهد بود .
اگر اتفاق جدیدی رخ بدهد اعلام خواهد شد .
لطفا برای مراسم افتتاحیه چند تا سرویس آنلاین معرفی کنید
ممنون
Soroush HD
10-06-2014, 08:11
درسته با سیسیتم بیس کد می شوند ولی کدهای بیس چون تعدادشون زیاده بصورت سافتکم درست می کنن تا کار وارد کردن کدها راحت تر شود شما سافتکم رو که تزریق کنید احتیاج به کد دادان دستی نیست
TRT 1 مراسم افتتاحیه رو پخش میکنه؟
Demon King
10-06-2014, 08:23
دوستان کد بیس دقیقا چیه و چطور باید وارد کنی؟ من شبکه سه رو دارم ولی میترسم روی ماهواره پخش نکنه! باید کد بیس رو برای بازگشایی بزنم ؟
SNOW PATROL
10-06-2014, 08:28
دوستان کد بیس دقیقا چیه و چطور باید وارد کنی؟ من شبکه سه رو دارم ولی میترسم روی ماهواره پخش نکنه! باید کد بیس رو برای بازگشایی بزنم ؟
اگر قرار باشه پخش نکنه با کد بیس هم پخش نمیکنه
در گوگل نوع ----- تون رو سرچ کنید اموزشش هست
مثلا باز کردن شبکه سه در ----- x
Soroush HD
10-06-2014, 08:42
عاقا یکی جواب منو بده:
SNOW PATROL
10-06-2014, 09:07
عاقا یکی جواب منو بده:
شما پست اول رو میخوندید بهتر بود ...
مراسم شروع بشه ..شبکه های پخش کننده هم مشخص میشه
tapatalk
...
REAPER CREW
خواهش می کنم!
ممنون. البته این لینک یه صفحه خالی میاره و چیزی نمیاد برای من. فکر کنم بهتره صبر کنم اولین بازی که پخش شد از همین جا پیگیر بشم و بعد اگه همه چی مرتب بود یه ریس یور HD و جهت ترک رو اضافه میکنم.
IRAN_KING
10-06-2014, 10:30
شبکه 3 روی بدر پخش نکنه باید روی انتن با کیفیت پایین ببینم :n28::n21:
شبکه 3 روی بدر پخش نکنه باید روی انتن با کیفیت پایین ببینم :n28::n21:
روی نایلست که هنوز اون علامت دلار هست.
Soroush HD
10-06-2014, 10:59
ممنون. البته این لینک یه صفحه خالی میاره و چیزی نمیاد برای من. فکر کنم بهتره صبر کنم اولین بازی که پخش شد از همین جا پیگیر بشم و بعد اگه همه چی مرتب بود یه ریس یور HD و جهت ترک رو اضافه میکنم.
لینک درست:Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان مراسم افتتاحیه رو از جایی میتونی دانلود کنیم؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
SNOW PATROL
10-06-2014, 11:47
دوستان مراسم افتتاحیه رو از جایی میتونی دانلود کنیم؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
عزیز من مگه مراسم افتتاحیه انجام شده که شما بخوای دانلود کنی o_O؟
وقتی پخش شد طبیعتا مثل هر مراسم دیگه ای قابل دانلود هست
tapatalk
...
REAPER CREW
Soroush HD
10-06-2014, 11:49
پخش زنده مراسم افتتاحیه به همراه مراسم ویژه جام جهانی از شبکه Merci TV تایید شد.
Hotbird : 11054-27500-H-5/6
Yahsat : 11958-27500-V-7/8
شبکه هایی که بازیها رو پخش می کنند افتتاحیه رو هم معمولا پخش می کنن
malkemid
10-06-2014, 13:03
tapatalk
...
REAPER CREW
منظورش بعدا بود... آره لینک دانلود ازش گیر میاد.
آقا این شبکه سه چی شد؟ از رو ماهواره بدر نمیشه دید؟!!!! آنتن نداریم ما! این چه مسخره بازیه
Soroush HD
10-06-2014, 13:38
منظورش بعدا بود... آره لینک دانلود ازش گیر میاد.
آقا این شبکه سه چی شد؟ از رو ماهواره بدر نمیشه دید؟!!!! آنتن نداریم ما! این چه مسخره بازیه
فکر کنم تو جام جم هم بذاره.یه نگاهی بنداز.
من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:
1) SRF zwei
2) TVP Sport
3) TRT1
و ...
مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.
برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.
کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.
لینک کنداکتور برنامه های پکیج SRG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
طی روزهای گذشته دو کانال beIN Sport 1,2 France که جزء کانال های بین اسپورت جهت کشور فرانسه در ماهواره هاتبرد هستند در سرور های شیرینگ با ثبات نسبی بازگشایی شدند..
اگر فرض رو بگیریم که طی روزهای اینده مالکین سرور ها و تیم های متخصص شبکه بتونن مشکل این کانال ها در شیرینگ رو به طور کامل حل کنند و بازگشایی این کانال ها رو به ثبات برسونند خدمتتون عرض کنم که این کانال ها نیز جام جهانی رو با کیفیت HD پوشش خواهند داد.
این دو کانال در پکیج اصلی بین اسپورت در ماهواره های نایل ست و سهیل ست زیر مجموعه پکیج اصلی به شمار میرن..
وین رونی
10-06-2014, 13:50
عزیزان کسی اینجا به د*یش گردان مخصوصاً بخش u*sals آشنایی کامل داره؟مشکل دارم
tapatalk
...
REAPER CREW
میدونم بعد از پخشش منظورم بود.
SNOW PATROL
10-06-2014, 14:01
من باز هم میگم احتمال پخش نشدن بر رویه ماهواره بدر بسیار کمه
ولی برای احتیاط اگر زیر پوشش ترکست هستید این ماهواره رو نصب کنید
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امسال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
SA3EDLORD
10-06-2014, 14:12
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امثال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
این جریانش چیه؟
چی لازمه؟ باید چکار کنیم؟
گروه حکر های ناشناس(Anonymous) در پیامی بین اسپورت را به دلیل محروم کردن فقرا از تماشای بازی ها تهدید به حک کرد
من الان ویدئوش رو از یه جا دانلود کردم دیدم. کجا این ویدئو رو منتشر کرده این گروه؟ تو صفحه فیسبوق که چیزی نیود.
rahgozar60
10-06-2014, 14:46
نبود که؟!
من کارت ----- روی کامپیوترم دارم ایا راهی داره بتونم جام جهانی ببینم؟
ماهواره من روی یاهست هستش:n03:
SNOW PATROL
10-06-2014, 15:53
من الان ویدئوش رو از یه جا دانلود کردم دیدم. کجا این ویدئو رو منتشر کرده این گروه؟ تو صفحه فیسبوق که چیزی نیود.
معلوم نیست اصلا ویدئو از کجا اومده بعضی ها میگن فیکه اولبن بار از طرف یک سایت عربی پخش شد
tapatalk
...
REAPER CREW
SNOW PATROL
10-06-2014, 15:54
این جریانش چیه؟
فرکانس فید feed فرکانسی هست که برای ارتباط بین دو محل از طریق ماهواره استفاده میشه ..
مثلا فوتبال در بوشهر برگزار میشه برای انتقال تصویر به تهران از طریق ماهواره از فرکانس های فید استفاده میکنند
با میخوان با فلان خبرنگار یا .... به صورت زنده ارتباط برقرار کنند از فرکانس فید استفاده میشه .. این فرکانس ها موقت هستند و فقط برای همون لحظه که نیاز است وصل میشه
و پس از اون کاملا قطع میشه ... این فرکانس ها معمولا به عنوان فرکانس های مخفی معروف هستند چون در صورت عمومی شدنش از جهات مختلف ممکنه مشکل ساز باشه ...
اما در سال های اخیر بعضی از گروه ها با تجهیزات خاص اقدام به ردیابی این فرکانس ها کرده و در اینترنت قرار میدن .اینجوری در اون لحظه وصل شدن فرکانس شما هم اگر اون فرکانس
رو سرچ کنید میتونید تصویر یا صوتی که برای گیرنده اصلی فرستاده میشه رو دریافت کنید ..مثلا تصویر بر روی یک فرکانس خاص ار برزیل مخابره میشه به فلان ماهواره از فلان ماهواره هم فرستاده میشه برای استدیو پخش فلان شبکه حالا شما هم با سرچ فرکانس میتونید تصویر رو ببینید ... این تصاویر معمولا به صورت خام هستند یعنی فقط تصویر و صدای ورزشگاه رو دارند و بدون هیچ تبلیغاتی
اما اگر گزارشگر شبکه در استادیوم باشه صدای گزارشگر هم روش هست ....
چی لازمه؟
اما این که چی لازمه :
بعد از عمومی شدن این فرکانس ها کمپانی های رسانه ای هم بیکار ننشستند و اقدام به کد کردن فرکانس ها کردند اما به دلایلی فقط میتونند از کد بیس استفاده کنند که همون موقع حک میشن
اما بعضی کمپانی های دیگه اومدند با تغییر فرمت پخش امکان دریافت تصاویر رو برای ----- های معمولی نا ممکن کردند یا از فرکانس های با مدولاسیون های خاص استفاده کردند که فقط با کارت --- و
گراف های خاص امکان دریافت باشه .. اما هستند شرکت های که هنوز با همون سیستم معمولی کار میکنند و نه از مدولاسیون خاص استفاده میکنند و نه از فرمت خاص
فرکانس های فید اکثرا روی دو ماهواره یوتلست 7 درجه و 10 درجه هستند و باید یکی از این دو جهت رو داشته باشید و ----- مجهز به تیونر s2
باید چکار کنیم؟
اما این که چکار کنید :
فقط باید صبر کرد دید چی میشه
من فرکانس های فید رو قبل از بازی ها سعی میکنم قرار بدم در پست اول تا اگه دوستان خواستند استفاده کنند
اینم یکی از سایت ها معروف اعلام فید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این جریانش چیه؟
چی لازمه؟ باید چکار کنیم؟
فرکانس های فید معمولا چند ساعت قبل از رویداد ورزشی یا حتی غیر ورزشی فعال میشن میشه ازشون برنامه مورد نظر رو دید
یکی از سایتایی که این فید ها رو اعلام میکنه:
بدرد کسایی می خوره که دیش گردون دارند
دوستان وقتتون بخیر
من دنبال یه cccam هستم اگر سایت خوبی می شناسید که اکانتهاش اذیت نمی کنه فریز شدن نداره معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
دوستان وقتتون بخیر
من دنبال یه cccam هستم اگر سایت خوبی می شناسید که اکانتهاش اذیت نمی کنه فریز شدن نداره معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
خصوصی شد...
وین رونی
10-06-2014, 23:21
این قضیه g*share چیه؟بهتر از c*c*cam هست؟
GHAGHALEELEE
10-06-2014, 23:49
اقا من از شانس بدم چند روزی هست که فرکانسی که کانالهای RSI La 2 و SRF Zwei هستند ندارم و فقط فرکانسی که RTS Deux هست رو دارم ، میخواستم ببینم هر سه شبکه همزمان مسابقات رو نشون میدند یا بازیها بین این سه شبکه تقسیم شدند ؟
مرسی
من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:
1) SRF zwei
2) TVP Sport
3) TRT1
و ...
مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.
برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.
کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.
لینک کنداکتور برنامه های پکیج SRG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
10-06-2014, 23:58
فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟
اقا من از شانس بدم چند روزی هست که فرکانسی که کانالهای RSI La 2 و SRF Zwei هستند ندارم و فقط فرکانسی که RTS Deux هست رو دارم ، میخواستم ببینم هر سه شبکه همزمان مسابقات رو نشون میدند یا بازیها بین این سه شبکه تقسیم شدند ؟
مرسی
دوست عزیز...
هر ۳ شبکه واسه پکیج SRG سوئیس هستن و از اونجایی که سوئیس کشوری ۳ زبانه هست این ۳ شبکه به ۳ زبان مختلف هستن...
SRF Zwei آلمانی، RTS Deux فرانسوی و RSI La2 ایتالیایی.
هر ۳ شبکه هم کل مسابقات رو پوشش میدن.
sasan.69
11-06-2014, 00:07
خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم :n02:
GHAGHALEELEE
11-06-2014, 00:29
حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم :n02:
شما اگر کارت ----s هم داشته باشید میتونید با پلاگین vplug و جدیدترین softcam بطور مجانی از پکیج srg بازیها رو ببینید.هم فول اچ دی داره هم اس دی.
حالا مشکل من اینه که یکی از دو فرکانس چند روز پا-را-زیتی شده.حالا من به همون sd هم راضی شدم.
GHAGHALEELEE
11-06-2014, 00:32
فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟
شما برای تماشا از بین اسپورت باید گیرنده مخصوصش رو خریده باشید.اما فرکانسها رو از لینک زیر میتونید پیدا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی :thumbsup:
GHAGHALEELEE
11-06-2014, 01:01
خوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی :thumbsup:
توجه نفرمودید ، گفتم هم فول اچ دی و هم اس دی .کانال RSI LA 2 با اینکه فول اچ دی هست ولی روی فرکانس S1 هست.یعنی با یک کارت --- معمولی میتونید فول اچ دی ببینید:n20:.حالا برو به جای من هم فول اچ دی ببین حالشو ببر:n22:
توجه نفرمودید ، گفتم هم فول اچ دی و هم اس دی .کانال RSI LA 2 با اینکه فول اچ دی هست ولی روی فرکانس S1 هست.یعنی با یک کارت --- معمولی میتونید فول اچ دی ببینید:n20:.حالا برو به جای من هم فول اچ دی ببین حالشو ببر:n22:
ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟:n13:
با سلام چنتا سوال داشتم و خواهش میکنم نگید برو پست اولو نگاه کن همینجا خلاصه و راحت جواب بدین
کانال trt sport در یوتلستw3a چنتا مسابقه رو پوشش میده؟بازی های یک شانزدهم به بعد رو نشون میده؟
در دو ماهواره بدر و یوتلست چه کانال رایگان با پوشش 64 بازی میتوان پیدا کرد؟کیفیت و زبان اصلا مهم نیست
ایا کانال bein sport در عربست پخش میشه؟و ایا این کانال 64 بازی رو رایگان در عربست نشون میده؟
ممنون
شبكه ٣ كيفيت تصويرش به حالت 16:9 در اومد يعني همون HD
GHAGHALEELEE
11-06-2014, 01:42
ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟:n13:
چرا نمیشه ، فقط خیلی برای شبکه ها مقرون به صرفه نیست چون گرونتر از S2 براشون درمیاد.من با کارت S1 الان نزدیک 10-12 کانال HD دارم.سندش هم پایین میگذارم.(با عرض پوزش کانالش اچ دی هست ، فول اچ دی نیست ولی بیت ریت که مهم هست 10 مگابیت هست)
GHAGHALEELEE
11-06-2014, 01:49
با سلام چنتا سوال داشتم و خواهش میکنم نگید برو پست اولو نگاه کن همینجا خلاصه و راحت جواب بدین
کانال trt sport در یوتلستw3a چنتا مسابقه رو پوشش میده؟بازی های یک شانزدهم به بعد رو نشون میده؟
در دو ماهواره بدر و یوتلست چه کانال رایگان با پوشش 64 بازی میتوان پیدا کرد؟کیفیت و زبان اصلا مهم نیست
ایا کانال bein sport در عربست پخش میشه؟و ایا این کانال 64 بازی رو رایگان در عربست نشون میده؟
ممنون
سومی رو مطمئنم نه ، اگر پست همین صفحه رو هم خونده بودید گفتم که گیرنده مخصوصش رو باید بخرید.
دومی : در بدر احتمال 99 درصد هیچ کانالی و روی یوتلست نمیدونم
چرا نمیشه ، فقط خیلی برای شبکه ها مقرون به صرفه نیست چون گرونتر از S2 براشون درمیاد.من با کارت S1 الان نزدیک 10-12 کانال HD دارم.سندش هم پایین میگذارم.(با عرض پوزش کانالش اچ دی هست ، فول اچ دی نیست ولی بیت ریت که مهم هست 10 مگابیت هست)
ممنون...مجبورم اگه S2 نشد با همین S خودمون سر کنم دیگه :n02:
فعلا Sky*star usb 2 دارم....اگه گیرم نیومد s2 ، همینو راه میندازم:n29:
tech wave
11-06-2014, 01:59
سلام
شبکه ZDF افتتاحیه جام جهانی رو کامل میزاره؟؟؟؟
SNOW PATROL
11-06-2014, 05:51
سلام
شبکه ZDF افتتاحیه جام جهانی رو کامل میزاره؟؟؟؟
در لیست پخشش هست اما معلوم نیست کدوم zdf چون دو تا هستند یکی بر روی استرا یکی بر روی هاتبرد ..استرا رو نمیشه گرفت
خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
این اسکای اسپورت ایتالیا اصلا برای پخش انگلیسی نیست ما پکیج اسکای انگلیس داریم اما قابل دریافت در ایران نیست
این قضیه g*share چیه؟بهتر از c*c*cam هست؟
جی شیر سیستم شیرینگ مختص دستگاه های کمپانی گلوبال استار هست مثل استار ست استار مکس و...که
به صورت رایگان در ابتدا بر روی این ----- ها وجود داره و بعد از اون با دادن سریال نامبر به شرکت باید تمدید کنید
اینکه بهتر باشه یا نه به خیلی چیز ها بستگی داره ..اما چیزی که هست سایت های ایرانی که مدعی فروش هستند 10000 درصد کلاه بردار میباشند .به دو دلیل 1. این سیستم قابل استفاده در سایر دستگاه ها نیست
2.شرکت گلوبال استار هیچ نمایندگی ندارد ..
ببخشید کانال ی هست که با کد بیس بازی ها رو دید البته کیفیت فوق اچ دی یا اچ دی خوب
امير موسر
11-06-2014, 08:15
ببخشید کانال ی هست که با کد بیس بازی ها رو دید البته کیفیت فوق اچ دی یا اچ دی خوب
TRT HD ......
ممنون
1-تمام بازیها رو پوشش میده ولی روی یوتلست باز نمیشه فقط ترکست!
2-بین اسپورت هم فقط با دستگاه خودش باز میشه در تمام جهات ..
دوستان TRT ها روی ترکست فقط HD ها دوزبانه میشه یا SD ها هم زبان انگلیسی رو اضافه میکنند ؟ :n13:
دوستان TRT ها روی ترکست فقط HD ها دوزبانه میشه یا SD ها هم زبان انگلیسی رو اضافه میکنند ؟ :n13:
به نظر میرسه هم sd و هم hd ولی بهتره تا فردا شب صبر کنیم
همانطور که پیشتر از احتمال عدم پخش ماهواره ای جام جهانی از شبکه 3 سخن گفتیم امروز بعد از سرچ مجددا فرکانس 11881 ماهواره بدر و 11555 اینتلست 902 علامت دلار این شبکه حذف شد
بدین ترتیب اگر همین روند ادامه داشته باشد تا اینجا پخش مسابقات از شبکه 3 روی فرکانس11881 کنسل خواهد بود .
اگر اتفاق جدیدی رخ بدهد اعلام خواهد شد .
شبکه 3 مجددا در فرکانس11881 دارای علامت دلار شد .اگر با پیغام کانال کارتی هست مواجه شده اید کد بیس رو مجددا وارد نموده و ذخیره نمایید .
شبکه 3 مجددا در فرکانس11881 دارای علامت دلار شد .اگر با پیغام کانال کارتی هست مواجه شده اید کد بیس رو مجددا وارد نموده و ذخیره نمایید .
من فکر میکنم چون شبکه 3 همیشه قفل نیست اگر وقتی که برنامه های معمولی پخش میشه سرچ کنید علامت $ نداره تا موقعی که اولین بازی ازش پخش بشه اون علامت کنارش میفته
این مورد چند بار قبلا برای من پیش اومده
تا اونجایی که من میدونم و همونطور که SNOW PATROL هم گفت ارتباط مراکز خیلی از استان ها ماهواره ایه خیلی خیلی بعیده پخش ماهواره ای قطع بشه . بعید هم میدونم بخوان پول خرج سیستم کد گذاری بکنند که با BISS باز نشه
کلا فکر نمیکنم نگرانی از بابت شبکه 3 باشه
TRT HD ......
ممنون کدوم ماهواره ؟؟؟ میشه فرکانسش رو بهم بگید . ترکست ندارم یوتلست دارم
ممنون کدوم ماهواره ؟؟؟ میشه فرکانسش رو بهم بگید . ترکست ندارم یوتلست دارم
در یوتلست قابل بازگشایی نیست
ترکست
HD:
11041 V
8400 3/4
SD:
11919 V
24444 3/4
maziyarkhani
11-06-2014, 10:29
دوستان به نظر شما دیش رو در جهت ترکست تنظیم کنم یا تل استار ؟ کدومشون امکانش بیشتره که همه بازیها رو پخش کنن و رایگان باشه ؟
دوستان به نظر شما دیش رو در جهت ترکست تنظیم کنم یا تل استار ؟ کدومشون امکانش بیشتره که همه بازیها رو پخش کنن و رایگان باشه ؟
ترکست البته اگر محل سکونت شما یکی از شهرهای زیره:
تهران-اردبیل-تبریز-ارومیه-زنجان-قزوین-رشت-ساری-همدان-قم-کرمانشاه-ایلام-اهواز-اصفهان-سمنان
ترکست البته اگر محل سکونت شما یکی از شهرهای زیره:
تهران-اردبیل-تبریز-ارومیه-زنجان-قزوین-رشت-ساری-همدان-قم-کرمانشاه-ایلام-اهواز-اصفهان-سمنان
بندرعباس چی نمیشه ترکست گرفت ؟؟؟
elshaarawy
11-06-2014, 11:07
شیکه های srg سویس روی x97 usb باز میشن ؟؟؟؟؟
janecaca
11-06-2014, 11:16
دوستان تو بدر یا نایل ست کانالی نیست نشون بده
hermione
11-06-2014, 11:29
فکر کنم این سوال خیلی پرسیده شده .
لیست کانال هایی که روی هاتبرد مراسم افتتاحیه رو پخش میکنن کسی داره ( با سیسیکم باز بشه )
2- افتتاحیه ساعت 10 شب هست یا 11؟
befermatooo
11-06-2014, 11:36
ویرایش ( اشتباه در ارسال )
befermatooo
11-06-2014, 11:47
سلام
یکسری از دوستان اعلام کردند که کانال 3 موقع فوتبال باز نمیشود.
متوجه شدم SID کانال 3 با فرکانس 11881 در ماهواره بدر عوض شده و متاسفانه کسی متوجه این موضوع نشده یا اعلام نکرده است.
sid این کانال از 3 به 67 عوض شده و اگر سافتکم زیر را به دستگاه بدهید مشکل حل خواهد شد .
توجه : سافتکم موجود فقط برا دستگاه آیکلاس هست و دوستان دیگه از طریق Biss اقدام به تغییر عدد مربوطه کنند :
Biss :
irib tv3
B 02601 11881 0067 1111113311111133
سافتکم ضمیمه شد .
پشتیبانی محصولات Iclass
Kamyar_AnathemA
11-06-2014, 13:04
من یه چیزیو متوجه نشدم ! تو صفخه اول هم ندیدم
الان یعنی هیچ شبکه ای در هیچ جهتی نیست که حداقل HD باشه و همه بازیارو به زبان انگلیسی پخش کنه و با سیسیکم باز بشه و شهر مشهد هم پوشش بده ؟
من یه چیزیو متوجه نشدم ! تو صفخه اول هم ندیدم
الان یعنی هیچ شبکه ای در هیچ جهتی نیست که حداقل HD باشه و همه بازیارو به زبان انگلیسی پخش کنه و با سیسیکم باز بشه و شهر مشهد هم پوشش بده ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم شبکه های که گزارش انگلیسی دارن و تو ایران دریافت میشه bein sport و TRT و Espn هستند
اولی که فقط با ----- خودش میگیره و کارت اورجینال
دومی مشهد نمیگیره
سومی هم چند تا بازی از جمله فینال رو پخش نمیکنه به جاش از abc پخش میشه که ایران نمیگیره
SA3EDLORD
11-06-2014, 14:43
تا اونجایی که من اطلاع دارم شبکه های که گزارش انگلیسی دارن و تو ایران دریافت میشه bein sport و TRT و Espn هستند
اولی که فقط با ----- خودش میگیره و کارت اورجینال
دومی مشهد نمیگیره
سومی هم چند تا بازی از جمله فینال رو پخش نمیکنه به جاش از abc پخش میشه که ایران نمیگیره
البت فک کنم itv هم هست روی جهت 28.2 شرقی که تا جایی یادمه غرب کشور و شمال تهران قابل دریافت هست....این شبکه رایگان هم هست با گزارش انگلیسی.
البته فکر کنم این شبکه با BBC one با هم قراره بازیها رو پوشش بدن........یعنی بعضی بازیها بی بی سی بعضی بازیها اون یکی.... هر دو فری هستن.
روی این جهت sky sports uk ها هم هست که خبر ندارم وضعیت شیرینگشون چطور هست.
دومی مشهد نمیگیره
TRT که روی 7 درجه شرقی سراسر ایران پوشش داره!!! فری هم هست.
تو سایت liveonsat جزو کانال های فری هست یعنی زیر مجموعه digiturk احتمالا نخواهد شد.
دوستان زمان دقیق بخش افتتاحیه؟کی و ساعت چنده؟(گیج شدیم)
شبکه beIN Sports FIFA 2014 بر روي ماهواره عربست بر رو اير رفت و کار خود رو با پخش رايگان و با سيستم کد گزاري بيس اغاز کرده است.
هنوز قطعي نداره و داره فوتبال اچ دی پخش میکنه
فرکانس:11084
H
27500
و شبکه سه هم به صورت اچ دی روی ایر رفت کافیه 11881 رو دو.باره سرچ کنید
دوستان کدوم یکی از این کانال هایی که نام بردید با جی شیر یکساله خود دستگاهها (مال من استارست 2000 هایپره) باز میشن؟ برا من که این جی شیر بی خاصیت هیچی رو باز نمی کنه
البت فک کنم itv هم هست روی جهت 28.2 شرقی که تا جایی یادمه غرب کشور و شمال تهران قابل دریافت هست....این شبکه رایگان هم هست با گزارش انگلیسی.
البته فکر کنم این شبکه با BBC one با هم قراره بازیها رو پوشش بدن........یعنی بعضی بازیها بی بی سی بعضی بازیها اون یکی.... هر دو فری هستن.
روی این جهت sky sports uk ها هم هست که خبر ندارم وضعیت شیرینگشون چطور هست.
TRT که روی 7 درجه شرقی سراسر ایران پوشش داره!!! فری هم هست.
تو سایت liveonsat جزو کانال های فری هست یعنی زیر مجموعه digiturk احتمالا نخواهد شد.
28 درجه در هیچ کجای ایران پوشش ندارد!
live on sat هم چندان منبع معتبری نیست گاهی اوقات حتی فرکانس ها رو اشتباه میزنه!! در هر صورت من با توجه سایت رسمی TRT میگم این شبکه روی ماهواره یوتلست زیرمجموعه پکیج D-smart قرار میگیره..
وین رونی
11-06-2014, 15:28
گرفتم اما برنامه نداره.یعنی همون تصاویر شبکه 3 میاد؟
شبکه beIN Sports FIFA 2014 بر روي ماهواره عربست بر رو اير رفت و کار خود رو با پخش رايگان و با سيستم کد گزاري بيس اغاز کرده است.
هنوز قطعي نداره و داره فوتبال اچ دی پخش میکنه
فرکانس:11084
H
27500
کسی سافتکم داره که این شبکه باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بین اسپورت هست .
mohsen0000000000
11-06-2014, 15:36
ایا شبکه داخلی( شبکه سه بدون ماهواره ) اچ دی پخش میکنه ؟
ایا شبکه داخلی( شبکه سه بدون ماهواره ) اچ دی پخش میکنه ؟
سیستم دیجیتال، سرچ مجدد کنید یه کانال جدید اضافه شده به صورت فول اچ دی به نام irib hd test که داره تصاویر تست میکنه و برنامه های شبکه hispan hd پخش میکنه....
SA3EDLORD
11-06-2014, 15:44
28 درجه در هیچ کجای ایران پوشش ندارد!
live on sat هم چندان منبع معتبری نیست گاهی اوقات حتی فرکانس ها رو اشتباه میزنه!! در هر صورت من با توجه سایت رسمی TRT میگم این شبکه روی ماهواره یوتلست زیرمجموعه پکیج D-smart قرار میگیره..
:n04:
جدیدا دیگه بیم نداره؟ من تا چند ماه پیش که چک کرده بودم بیم داشت:n13:
vulkan33
11-06-2014, 15:51
باز خوبه من ترکی استانبولی مسلطم مشکلی بابت گزارش ندارم وگرنه مجبور بودم به جای افتتاحیه خاطرات پیشکسوتان فوتبالیست و کارشناس را از تلوزیون ببینم
واقعا اعصاب آدم خورد میشه
دوستان این بیس کد های شبکه ها را از کجا پیدا می کنین من که کلی اینترنت زیر و رو کردم پیدا نشد اگه می تونین این دو تا را برای من پیدا کنین
mohsen0000000000
11-06-2014, 16:08
سیستم دیجیتال، سرچ مجدد کنید یه کانال جدید اضافه شده به صورت فول اچ دی به نام irib hd test که داره تصاویر تست میکنه و برنامه های شبکه hispan hd پخش میکنه....
متاسفانه چنین کانالی رو پیدا نکرد. بعدا شاید ....... .
منم تو کرج سرچ کردم چیزی نبود
سلام
یکسری از دوستان اعلام کردند که کانال 3 موقع فوتبال باز نمیشود.
متوجه شدم SID کانال 3 با فرکانس 11881 در ماهواره بدر عوض شده و متاسفانه کسی متوجه این موضوع نشده یا اعلام نکرده است.
sid این کانال از 3 به 67 عوض شده و اگر سافتکم زیر را به دستگاه بدهید مشکل حل خواهد شد .
توجه : سافتکم موجود فقط برا دستگاه آیکلاس هست و دوستان دیگه از طریق Biss اقدام به تغییر عدد مربوطه کنند :
Biss :
irib tv3
B 02601 11881 0067 1111113311111133
سافتکم ضمیمه شد .
پشتیبانی محصولات Iclass
برای من مینویسه سافتکم غیر قابل پخش !!!!!:n27:
A9A9 pvr HDMI
beIN Sports FIFA 2014
رو چه فرکانس های دیگری به صورت SD پخش میکنه ؟
دوستان سایتی هست که انلاین افتتاحیه رو پخش کنه؟مثل مراسم قرعه کشی جام جهانی
متاسفانه beIN Sports FIFA 2014 شبکه کد گذاری شد تا 3 ساعت پیش درست کار میکرد . امیدوارم کد بیسش بیاد
متاسفانه چنین کانالی رو پیدا نکرد. بعدا شاید ....... .
منم تو کرج سرچ کردم چیزی نبود
الان چک کردم به صورت کالر بار دراومده ولی شبکه هنوز هست
برای من مینویسه سافتکم غیر قابل پخش !!!!!:n27:
A9A9 pvr HDMI
شما روی سافتکم که قرار میگیری اکی نکن عدد 1 رو فشار بده
حق با شماست . حل شد .
امیدوارم کد بیسش پخش بشه بین اسپورت .
حق با شماست . حل شد .
امیدوارم کد بیسش پخش بشه بین اسپورت .
ابن سافتکم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم امتحان کن
شبکه های جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پوشش دهنده رایگان و قابل دریافت در ایران
Ukraina-SD
ASTRA 4.8°E -12130 V 27500-BISS
SID: 19D2 VPID: 19D2
Key: A5 EB 22 B2 57 6F 50 16
NEPIT
(Eutelsat 3.1°E -12715 H 18907 -FTA (----S2
Porograme National
Eutelsat 5°W – 11060 H 23700
(ORTB (Benin
Eutelsat 5°W -12690 V 27500 -FTA
(GRTS (Gambia
(Télé Sahel (Niger
Turksat 42°E -12699 V 6600 -FTA
(ORTM (Mali
Eutelsat 7°E -11721 H 22000 -FTA
Intelsat 24.5°W -11675 V 27500 -FTA
(RTS1 (Senegal
Eutelsat 7°E -11721 H 22000 -FTA
(RTI1 (Cote d Ivoire
(Eutelsat 7°E -12537 V 1553 -FTA (----S2
DRT International
Eutelsat 7°E -11721 V 27500 -FTA
IBA Channel 1
Amos ۴°W -11647 V 8517 -FTA
(RTB (Burkina Faso
Hotbird ۱۳°E -11604 H ۲۷۵۰۰ -FTA
Armenia TV
(Eutelsat 36°E -11109 V 3407 -Biss (----S2
BISS KEY : ۱۱ ۱۱ ۱۱ ۰۰ ۱۱ ۱۱ ۱۱ ۰۰
TV ZIMBO
Eutelsat 10°E -10760 V 2480 -FTA
(TV 1 (Georgia
Turksat 42°E -11472 H 23450 -FTA/Biss
Key:00 20 05 00 00 19 56 00
Idman Azerbaycan
AzerSpace 46°E -11169 H 20400 -FTA/Biss
Biss key:34 53 45 CC 34 53 45 CC
Rah e Farda TV
Express 53°E -11052 H 2530 -FTA
Turksat 42°E -11988 H 2222 -FTA
(Rossiya 1 (TEST 22
Express 53°E -۱۱۰۴۴ V ۴۴۹۵۰ -FTA
بازی افتتاحیه بین برزیل و کرواسی پنجشنبه ۲۲ خرداد (بامداد جمعه) ساعت ۲۴ بامداد به وقت ایران برگزار خواهد شد.
شبکه های رایگان:
BRAZIL - CROATIA
TF1 Suisse
-Eutelsat 9°E -12034 V 27500 -FTA
(----S2)
TF1 Suisse HD
(----S2)
Ukraina-SD
-ASTRA 4.8°E -12130 V 27500 -Biss
NEPIT
-Eutelsat 3.1°E -12715 H 18907 -FTA
(----S2)
ORTM
-Eutelsat 7°E -10721 H 22000 -FTA
-Intelsat 24.5°W -11675 V 27500 -
FTA
RTS1
TRT 1
-Turksat 42°E -11918 V 24440 -FTA/
Biss
-Turksat 42°E -11096 H 30000 -FTA/
Biss
-Eutelsat 7°E -11492 V 30000 -FTA/
CW (DigiTurk)
-AzerSpace 46°E -11095 V 27500 -
FTA/Biss
TRT1 HD
-Eutelsat 7°E -10928 V 30000 -FTA /
Maybe Encrypt
Armenia TV
-Eutelsat 36°E -11109 V 3407 -Biss
(----s2)
*IRIB TV3
-Intelsat 62°E -11555 V 30000 -FTA/
Biss
-Badr 26°E -11881 H 27500 -FTA/
Biss (----S2)
-Arabsat 20°E -3964 R 30000 -FTA/
Biss (----S2)(C-Band)
Ictimai TV
-AzerSpace 46°E -11169 H 20400 -
FTA/Biss
RTI1
-Eutelsat 7°W -12537 V 1553 -FTA
(----S2)
DRT International
-Eutelsat 7°E -10721 V 27500 -FTA
TV ZIMBO
-Eutelsat 10°E -10760 V 2480 -FTA
Rah e Farda TV
-Express 53°E -11052 H 2530 -FTA
-Turksat 42°E -11988 H 2222 -FTA
DUHOK
-NSS 57°E -11188 V 1774 -FTA (----
S2)
Lider TV
-Eutelsat 36°E -12521 H 4340-FTA/
Biss
-Hotbird 13°E -12149 V 27500 -FTA/
Biss
.
.
.
تمامی این کانالها بر روی ایران بیم(پوشش) دارند
کدهای بیس:
Lider TV
13°E HotBird
12149 V 27500 3/4
SID: 1C36
Biss key: A3 31 30 04 61 67 82
4A
UKRAINA-SD ] Astra 4A 4.8°E
12130V S/R 27500 FEC 3/4 | Biss |
SID:19D2 |
Biss Key: A5 EB 22 B2 57 6F 50 16
IRIB TV3
SID:012F
Key: 11 11 11 33 11 11 11 33
TRT 1
Key: 10 0000 0000 000000
Ictimai TV (46°E)
11169 H 20400 QPSK 46.0°E
(AzerSpace 1)
SID:0004
BISSkey: 1212123612121236
(AzerSpace-1)
SID:0002
BISSkey: 345345CC345345CC
سافتکم برای باز گشایی تمامی شبکه های بالا :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع :
نادر1368
11-06-2014, 20:11
trt1 HD رو هيچ جوره نمي تونم بگيرم!:n15:
سلام
کدوم مسیر ؟
رو کدوم ماهواره ؟ 7A یا ترک ؟
ریسیورتون آیا اچ دی هست؟ فقط با ریسیور اچ دی سرچ میشه.
نادر1368
11-06-2014, 20:38
سلام
کدوم مسیر ؟
مسير تركست. البته ريسيورمون HD نيست:n02: ببخشيد!
من بندرعباسم میتونم ترکست رو بگیرم شبکه trt رو میخوام پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بندرعباسم میتونم ترکست رو بگیرم شبکه trt رو میخوام پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما فقط می تونی بیم شرقی ماهواره ترکست رو بگیری و امیدوار باشی که روی بیم شرقی هم بازیها پخش شه...
فرکانس :
11096 H
30000 5/6
----S/MPEG-2
mohsen0000000000
11-06-2014, 21:31
الان چک کردم به صورت کالر بار دراومده ولی شبکه هنوز هست
ممنون از پاسختون.
والله منظورتون رو نفهمیدم:n13:
اخرش ما میتونیم اچ دی ببینیم یا نه؟
ممنون از پاسختون.
والله منظورتون رو نفهمیدم:n13:
اخرش ما میتونیم اچ دی ببینیم یا نه؟
چی رو نفهمیدی؟الان کالر باره برنامه نداره روی سیستم دیجیتال...
میدونم اینجا جاش نیست اما dv*b داران لطفا لینک نرم افزار fast sat finder بزارین.هر کاری میکنم 42E تنظیم نمیشه
farshad9
12-06-2014, 01:21
میدونم اینجا جاش نیست اما dv*b داران لطفا لینک نرم افزار fast sat finder بزارین.هر کاری میکنم 42E تنظیم نمیشه
از این نرم افزار استفاده کنید
Prog Finder
با سلام من میخوام کانال espn امریکا رو تو ماخواره نل استار 12 بگیرم حالا چنتا سوال واسم پیش اومده
تک جنوب ابران بندرعباس رندگی میکنم و رسیورم I class هستش
1.ابا این ماهواره تا ابنجا انتن میده و اینکه این کانالو مبتونم تو این ----- داسته باشم؟
2.ایا همهی بازی ها رو پوشش میده؟
3.میشه مشخصات دقیق با کد بیس رو بهم بدین
ممنون
با سلام من میخوام کانال espn امریکا رو تو ماخواره نل استار 12 بگیرم حالا چنتا سوال واسم پیش اومده
1.ابا این ماهواره تا ابنجا انتن میده و اینکه این کانالو مبتونم تو این ----- داسته باشم؟
ممنون
ایا تا الان کانالی رایگان و یا کد بیس شده تو عربست هست؟
دوستان Rai sport 1 و rai sport 2 امروز علامت دلار اومد کنارشون و دیگه نشون نمیده رایگان ! :n28:
ممنون
1-طبق نقشه ها خیر باید از نصاب محل زندگیتون بپرسید
2- 43 بازی
12511 V
7552 3/4
ایا تا الان کانالی رایگان و یا کد بیس شده تو عربست هست؟
خیر........
pashangparsi6
12-06-2014, 10:52
دوستان روی ماهواره های هاتبرد و بدر چه شبکه هایی بازی ها رو رایگان پخش می کنند؟
دوستان روی ماهواره های هاتبرد و بدر چه شبکه هایی بازی ها رو رایگان پخش می کنند؟
پست اول....
شبکه های ZDF و DAS-ERSTE از روی هاتبرد قطع شدند...zdf تبدیل شد zdf-neo
Rasoul2142
12-06-2014, 11:51
دوستان کسی کد بیس شبکه bein sport fifa 2014 رو نداره
spartaqus
12-06-2014, 11:54
دوستان روی هاتبرد فقط این شبکه
Idman Azerbaycan
افتتاحیه پخش میکنه؟؟
روی arabsat چی؟؟
pashangparsi6
12-06-2014, 12:01
شما برای شبکه ی Idman Azerbaycan نوشتید:
Azerspace 1 46°E
FREQ 11169 H 20400 5/6 ----S/MPEG-2
HOTBIRD 13E
FREQ 11200 V27500 5/6
این یعنی روی هاتبرد هم می گیره؟ چون من هر کاری می کنم نمی تونم این فرکانسو پیدا کنم
spartaqus
12-06-2014, 12:05
آره این شبکه رو سرچ میکنم نمیاره و یک سری شبکه دیگه میاره که اسمشون این نیست
شما برای شبکه ی Idman Azerbaycan نوشتید:
Azerspace 1 46°E
FREQ 11169 H 20400 5/6 ----S/MPEG-2
HOTBIRD 13E
FREQ 11200 V27500 5/6
این یعنی روی هاتبرد هم می گیره؟ چون من هر کاری می کنم نمی تونم این فرکانسو پیدا کنم
فکر کنم از این پکیج رو هاتبرد فقط AZTV باشه . بقیه رو Azerspace
befermatooo
12-06-2014, 12:25
تنها ماهواره ای که بدون دغدغه میشه جام جهانی رو دید Azerspace هست و بس .
یه سری سایت برای پخش انلاین :
و
amirsaesh
12-06-2014, 12:35
ىعنى امىد دىدن بازىا رو از zdf و Rai نداشته باشم؟اىن idman که روى اون فرکانس پىدا نشد که.شبکه Az tv هم پخش نمىکنه؟
یه سری سایت برای پخش انلاین :
و
این رو هم اضافه کنید من همیشه بازی های لیگ برتر انگلیس رو از اینجا نگاه میکنم . برای هر بازی هم 3-4 تا لینک وکانال مختلف داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا من امروز ترک ست رو گرفتم
ولی اچ دی هاش یا نمیگیره یا پر از نویز هستش کانالا
همینطور اچ دی های روی هاتبرد مث پکیج سوییس یا tvp یا حتی بین اسپورتای جدید
کاریش نمیشه کرد نه؟
2تا دیش دارم رو هر کدوم 2تا ال ان بی و قیچی هستش
آقا من فرکانس های ZDF و Dubai Sport رو برای افتتاحیه زدم، به ترتیب ZDF Neo و Dubai Sports 3 اومد. همینا هستن دیگه؟!
من رسیورم اچ دی نیست ولی سیسیکم دارم
بهترین شبکه با کیفیت sd کسی میدونه
چن تایی ازین لیست سایت رو تست کردم چنگی به دل نمیزدن
کانال + توی 19 درجه کیفیتش خوبه ولی جام جهانی رو پخش نمیکنه
srg انگلیسی نمیذاره؟
Mr.Pooya
12-06-2014, 13:33
سلام
دوستان TVP و SKY ایتالیا تمام 64 بازی رو پخش می کنند ؟ چون بعضی ها مثل اینکه فینال رو پخش نمی کنند.
سلام
دوستان TVP و SKY ایتالیا تمام 64 بازی رو پخش می کنند ؟ چون بعضی ها مثل اینکه فینال رو پخش نمی کنند.
هر 64 بازی
amirkhan_0o0
12-06-2014, 13:59
دوستان اگه اشتباه نکنم ESP HD روی هاتبرد به جمع پخش کننده ها اضافه شده
درسته؟؟
دوستان اگه اشتباه نکنم ESP HD روی هاتبرد به جمع پخش کننده ها اضافه شده
درسته؟؟
خیر چیزی اعلام نشده...
آقا من امروز ترک ست رو گرفتم
ولی اچ دی هاش یا نمیگیره یا پر از نویز هستش کانالا
همینطور اچ دی های روی هاتبرد مث پکیج سوییس یا tvp یا حتی بین اسپورتای جدید
کاریش نمیشه کرد نه؟
2تا دیش دارم رو هر کدوم 2تا ال ان بی و قیچی هستش
تنظیم دقیق نیست
دوستان برای شیرینگ کردن تو ----- باید پچ نصب شده باشه.خواهش میکنم اگه کسی بلده پچ رو نصب کنه به من هم یاد بده.
دوستان عزیزم سلام مجدد
خواهش میکنم امشب که دارید بازی ها رو میبینید این سه تا مورد رو دقیق چک کنید و بعدش به من بگید. واقعا مسئله مرگ و زندگیه واسم!!! چون اگه جواب موردای 1 یا 3 مثبت باشه 300-400 تومن پول خرید ریس*ور HD میره تو جیبم :n02:
1- trt SD گزارش انگلیسی داره؟
2- trt HD گزارش انگلیسی داره؟
3- ESPN ها در تلس*تار بازی رو پخش میکنن؟ باز میشن راحت با BISS ؟
برای کانال های TRT نیازه که شیرینگ کنی. میشه به من یاد بدید چطور پچ رو نصب کنم تا شیرینگ کنم ؟
farhad00007
12-06-2014, 14:36
دوستان شبکه ای هستش که افتتایحه رو به طور کامل پخش کنه؟
کانال روی هاتبرد و آزاد باشه؟؟؟؟مرسی زود بگید.خیلی فوری هستش
amirsaesh
12-06-2014, 14:41
دوستان اگه مىشه نحوه وارد کردن مد بىس واسه اىن کانالا رو بگىد لطفا
دوستان شبکه ای هستش که افتتایحه رو به طور کامل پخش کنه؟
کانال روی هاتبرد و آزاد باشه؟؟؟؟مرسی زود بگید.خیلی فوری هستش
ZDF اعلام پخش مراسم رو کرده بود
farhad00007
12-06-2014, 15:26
ZDF اعلام پخش مراسم رو کرده بود
ایشالا که زیر قولش نزنه!
amirkhan_0o0
12-06-2014, 15:34
تا اون جایی که من اطلاع دارم اون زد دی اف فقط توی اروپا بیم داره
راستی دوستان صدا و سیما یه شبکه فول اچ دی زده که فعلا کالر بار و تصاویر تست رو نشان می ده!
دوستان من شبکه 3 با فرکانس 11881 رو حذف کردم و دوباره کانال یابی کردم!!!ولی باز تفوتی تو کیفیت تصورش نسبت به sd حس نمیکنم!!!
مگه نمیگفتید hd شده؟
یه شبکه هم به اسم IRIB HD TEST اومده که هیچی نشون نمیده!!!:n13: (یه تصویر مثل تصاویر اهنگ های MP3 تو مدیاپلیر نشون میده!!!خخخ)
من رسیورم اچ دی نیست ولی سیسیکم دارم
بهترین شبکه با کیفیت sd کسی میدونه
چن تایی ازین لیست سایت رو تست کردم چنگی به دل نمیزدن
کانال + توی 19 درجه کیفیتش خوبه ولی جام جهانی رو پخش نمیکنه
srg انگلیسی نمیذاره؟
نبود ؟........
نبود ؟........
از tvp sport نگا کن یا همون trt hd -trt 1 hd
sadra6052
12-06-2014, 16:18
آقایون با تلویزیون هایی که ----- سر خودهLG 540v
چی جوری میشه دید البته فرکانس هات برده
sadra6052
12-06-2014, 16:22
دوستان چرا zDF به zdfneo تغییر نام داده
دوستان چرا zDF به zdfneo تغییر نام داده
دو کانال ZDF و ARD تا انتهای تورنمنت جام جهانی 2014 برزیل پخش کانال های خود از طریق ماهواره هاتبرد رو متوقف کردند.
این دو کانال حق پخش جام جهانی فوتبال رو جهت کشور آلمان در اختیار دارند و از اونجایی که ماهواره هاتبرد دارای پوشش قوی و مناسب در مناطق خاورمیانه و شمال افریقا هستش و در این مناطق حق پخش در انحصار پکیج بین اسپورت قرار داره به ناچار طی زمان برگزاری جام جهانی فقط از طریق ماهواره Astra قابل دسترس خواهند بود.
که البته این دو کانال در ماهواره Astra در مناطق ذکر شده پوشش ماهواره ای ندارد
نبود ؟........
RAI 1
10992 V
27500 2/3
SNOW PATROL
12-06-2014, 16:37
دوستان من شبکه 3 با فرکانس 11881 رو حذف کردم و دوباره کانال یابی کردم!!!ولی باز تفوتی تو کیفیت تصورش نسبت به sd حس نمیکنم!!!
مگه نمیگفتید hd شده؟
یه شبکه هم به اسم IRIB HD TEST اومده که هیچی نشون نمیده!!!:n13: (یه تصویر مثل تصاویر اهنگ های MP3 تو مدیاپلیر نشون میده!!!خخخ)
دوست من شبکه سه اچ دی نشده فقط نسبت تصویرش 16:9 شده
tapatalk
...
REAPER CREW
اين شبكه IRIB 3 HD بنظر مياد داره خودشو آماده ميكنه براي ليگ جهاني واليبال
ali_phd71
12-06-2014, 17:05
دوستان برای افتتاحیه
وی ماهواره بدر چه شبکه پوشش میده؟
با تشکر
شبکه های رایگان:
BRAZIL - CROATIA
TF1 Suisse
(----S2)
TF1 Suisse HD
(----S2)
Ukraina-SD
-ASTRA 4.8°E -12130 V 27500 -Biss
NEPIT
-Eutelsat 3.1°E -12715 H 18907 -FTA
(----S2)
ORTM
-Intelsat 24.5°W -11675 V 27500 -
FTA
RTS1
TRT 1
-Turksat 42°E -11918 V 24440 -FTA/
Biss
-Turksat 42°E -11096 H 30000 -FTA/
Biss
-Eutelsat 7°E -11492 V 30000 -FTA/
CW(DigiTurk)
-AzerSpace 46°E -11095 V 27500 -
FTA/Biss
TRT1 HD
-Eutelsat 7°E -10928 V 30000 -FTA /
Maybe Encrypt
Armenia TV
-Eutelsat 36°E -11109 V 3407 -Biss
(----s2)
*IRIB TV3
-Intelsat 62°E -11555 V 30000 -FTA/
Biss
-Badr 26°E -11881 H 27500 -FTA/
Biss(----S2)
-Arabsat 20°E -3964 R 30000 -FTA/
Biss(----S2)(C-Band)
Ictimai TV
-AzerSpace 46°E -11169 H 20400 -
FTA/Biss
RTI1
-Eutelsat 7°W -12537 V 1553 -FTA
(----S2)
DRT International
-Eutelsat 7°E -10721 V 27500 -FTA
TV ZIMBO
-Eutelsat 10°E -10760 V 2480 -FTA
Rah e Farda TV
-Express 53°E -11052 H 2530 -FTA
-Turksat 42°E -11988 H 2222 -FTA
DUHOK
-NSS 57°E -11188 V 1774 -FTA(----
S2)
Lider TV
-Eutelsat 36°E -12521 H 4340-FTA/
Biss
-Hotbird 13°E -12149 V 27500 -FTA/
Biss
.
.
.
تمامی این کانالها بر روی ایران بیم(پوشش) دارند
کدهای بیس:
Lider TV
13°E HotBird
12149 V 27500 3/4
Biss key: A3 31 30 04 61 67 82
4A
UKRAINA-SD ] Astra 4A 4.8°E
12130V S/R 27500 FEC 3/4 | Biss |
SID:19D2 |
Biss Key: A5 EB 22 B2 57 6F 50 16
TRT 1
Key: 10 0000 0000 000000
Ictimai TV (46°E)
11169 H 20400 QPSK 46.0°E
(AzerSpace 1)
SID:0004
BISSkey: 1212123612121236
(AzerSpace-1)
SID:0002
BISSkey: 345345CC345345CC
king_darkness
12-06-2014, 17:17
افتتاحیه به وقت ما کی میشه ؟
tvp hd پخش میکنه دیگه؟
فرکانس trt hd زدم ولی کانالی پیدا نکرد ؟!؟!:n13:
MOHAMMAD2010
12-06-2014, 17:18
دوستان برای افتتاحیه
وی ماهواره بدر چه شبکه پوشش میده؟
با تشکر
احتمالا bein sport و دوبی اسپورت
-----------------------------------
افتتاحیه به وقت ما کی میشه ؟
22:30
spartaqus
12-06-2014, 17:42
احتمالا bein sport و دوبی اسپورت
فرکانس bein sport چیه ؟؟
فرکانس bein sport چیه ؟؟
فرکانس 11045 افقی سیمبل ریت 27500
amirkhan_0o0
12-06-2014, 17:48
دوستان تی آر تی ها رو گرفتم
TRT HD در حال حاضر دو زبانه است اما TRT 1 HD یک زبانه است گویا!!!
شبکه های پخش کننده افتتاحیه جام جهانی 2014 برزیل
به تاریخ پنجشنبه 1393/03/22 برابر با 2014/06/12
ساعت پخش 22:00 به وقت ایران
کنسرت و جشن افتتاحیه با حضور جنیفر لوپز و پیتبال به صورت کارناوال شهری در سائوپائولو و افتتاحیه رسمی بازیه
اMERCI TV = On Hotbird Freq: 11054 SR:27500 POL:HOR FEC: 5/6
MERCI TV = On Yahsat-1A Freq: 11958 SR:27500 POL: VER FEC: 7/8
IRIB TV -IRIB VARZESH = On Badr-4/5/6 Freq: 11881 SR:27500 POL: HOR FEC: 5/6
IRIB TV 3 = On Badr-4/5/6 Freq: 11900 SR:27500 POL: VER FEC: 3/4
IRIB TV -IRIB VARZESH = On Intelsat 902 Freq: 11555 SR:30000 POL: VER FEC: 2/3
شبکه رایگان Bein Sport Global
ماهواره عربست (یوتلست25) فرکانس 11045 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره هاتبرد فرکانس 11296 افقی سیمبل ریت 27500
به صورت اچ دی Bein Sport رایگان
ماهواره عرب ست (یوتلست25) فرکانس 11623 عمودی سیمبل ریت 27500 (فرکانس ضعیف است)
شبکه های TRT
ماهواره یوتلست7A فرکانس 10762 عمودی سیمبل ریت 30000
ماهواره یوتلست7A فرکانس 11492 عمودی سیمبل ریت 30000
ماهواره یوتلست7A فرکانس 11492 عمودی سیمبل ریت 27500
ماهواره ترکست فرکانس 11096 افقی سیمبل ریت 30000
ماهواره ترکست فرکانس 11919 عمودی سیمبل ریت 24444
اچ دی: ماهواره یوتلست7A فرکانس 10845 افقی سیمبل ریت 27500
اچ دی: ماهواره یوتلست7A فرکانس 10928 عمودی سیمبل ریت 30000
اچ دی: ماهواره ترکست فرکانس 11041 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه های Dubai Sport
ماهواره هاتبرد فرکانس 11747 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره یاه ست فرکانس 11823 افقی سیمبل ریت 27500 به صورت اچ دی
ماهواره عربست فرکانس 12130 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه های Rai Sport
ماهواره هاتبرد فرکانس 11804 عمودی سیمبل ریت 27500
شبکه ZDF آلمان
ماهواره هاتبرد فرکانس 11054 افقی سیمبل ریت 27500
شبکه Abu Dhabi Sports - احتمال پخش از این شبکه ها بسیار کم است
ماهواره عربست فرکانس 11804 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره یاه ست به صورت اچ دی فرکانس 11861 افقی سیمبل ریت 27500
شبکه Ariana TV کشور افغانستان
در هاتبرد فرکانس 10723 افقی سیمبل ریت 27500
در یاه ست فرکانس 11470 افقی سیمبل ریت 2400
پخش افتتاحیه از شبکه
NEGIN
با کیفیت HD
برای تماشا
سایت شبکه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا وب سایت :
GLWIZ
شبکه های پارسی زبان پخش کننده ویژه برنامه های جام جهانی :
شبکه PNG ساعت 19:30 هر روز به وقت ایران
شبکه MERCI هر شب
شبکه OMID E IRAN برنامه حسن آل صفر
amirkhan_0o0
12-06-2014, 17:59
کدوم یک زبان انگلیسیه؟
بین انگلیسی نیست احیاناً؟؟
king_darkness
12-06-2014, 18:05
کدوم یک زبان انگلیسیه؟
بین انگلیسی نیست احیاناً؟؟
bein sport انگلیسی هست ولی متاسفانه فقط و با ریسور های خودش باز میشه !!!
trt hd هم فک کنم زبان انگلیسی داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.