مشاهده نسخه کامل
: خرید تلوزیون بین مدلای ال جی یا سونی؟ ککممممک
سلام بچه ها میخوام تلوزیون بخرم بین برندای سونی و ال جی گیر کردمه انتظارمم از تلوزیون کیفیت مناسب تصویر و پخش انواع فرمتهای رایج همراه با زیرنویسه
خودم مد نظرم ال جی lg la86000 یا 55la 74000 بود رفتم بخرم که یه فروشنده ای بم گفت تلوزیونهای ال جی بخاطر داشتن تقویت کننده ی کیفیت تصویر ابتدای خرید کیفیت مناسبی بت میده منتها بعد از 6 ماه استفاده کم کم کیفیت تصویرش میاد پایین
تورو خدا هرکی از این مدلا داره و تجربه داره کمک کنه
سلام بچه ها میخوام تلوزیون بخرم بین برندای سونی و ال جی گیر کردمه انتظارمم از تلوزیون کیفیت مناسب تصویر و پخش انواع فرمتهای رایج همراه با زیرنویسه
خودم مد نظرم ال جی lg la86000 یا 55la 74000 بود رفتم بخرم که یه فروشنده ای بم گفت تلوزیونهای ال جی بخاطر داشتن تقویت کننده ی کیفیت تصویر ابتدای خرید کیفیت مناسبی بت میده منتها بعد از 6 ماه استفاده کم کم کیفیت تصویرش میاد پایین
منم چند وقت پیش یه 55 " و یک 46 " سونی خریداری کردم . ساپورت ال جی و سونی در پخش فرمت ها یکی هست .
به نظر من سونی خریداری کنید . مزیت بزرگش اینه که کیفیت تصویرش به مرور پایین نخواهد امد . مطمئن باش از خرید سونی پشیمون نمیشی .
داداش شنیدم سونی تو نشون دادن زیر نویس مشکل داره آیا درسته یا نه من بخوام سونی بگیرم سایز 55 کدوم مدلشو پیشنهاد میکنی مدل w804 یا r550
سلام
دوست عزیز هر دو انتخاب شما عالی هستش
مخصوصا انتخاب دوم رو توصیه میکنم
من خودم 8600 دارم واقعا تصویر عالی داره
فروشنده چرت میگه اون وقت باید مال من الان پوکیده باشه تصویرش
دوست عزیز بیشتر فروشنده ها فقط فروشنده هستن و اصلا ار مشخصات نمی فهمن
اگه کمک خواستی در خدمتم
آقا سعید شما چندوقته این مدلو دارین؟
داداش شنیدم سونی تو نشون دادن زیر نویس مشکل داره آیا درسته یا نه من بخوام سونی بگیرم سایز 55 کدوم مدلشو پیشنهاد میکنی مدل w804 یا r550
سلام
ایا شما دوست داری کیفیت تصویر رو فدای پخش زیر نویس کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
به نظر من خیلی نرم افزار هست که میشه زیرنویس رو بهش چسبوند . و یا بدون افت کیفیت فیلم رو فقط فرمتش را عوض کرد .
بودجه پیشنهادی تون رو نمیدونم . نمیدونم سه بعدی میخواین یا معمولی .
با توجه به بودجتون میتونین از مدل های زیر انتخاب کنین . ستاره رو بردار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*market.com/product/category/33
ال جی هم بعد از سونی پیشنهاد میشه . اولویت رو بزار روی سونی مدل دلخواهت رو ندیدی سراغ ال جی برو .
matinpour
09-05-2014, 23:14
بودجم تا 6 تومنه
دوست عزیز
قبل از هر کاری به شما پیشنهاد می دهم تایپیکهای اینجا را مطالعه کنید و با دیگر دوستان مشورت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir_t6262
10-05-2014, 21:58
تلویزیون سونی نه فرمتهای رایج فیلم را پخش میکند و نه اصلا زیرنویس را!
اگر میخواهی در کنار تلویزیونت از دستگاه پخش فیلم و یا لپ تاپ استفاده کنی، سونی بخر
وگرنه برو سراغ سامسونگ و LG که بدون دردسر و راحت بتوانی با وصل کردن فلش حاوی فیلم به پورت USB تلویزیون، فیلم ببینی.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
DragonVsPhoenix
10-05-2014, 22:22
پنل همین w804 رو مگه الجى نزده؟
تا جایی که میدونم پنل بعضی مدلای 2013 سونی رو الجی تولید کرده.
درسته فکر کنم ال جی پنل بعضی از مدلای سونی رو تولید کرده ولی پنل مهمترین قسمت تلوزیونه نه همش من فقط ترسم اینه که چند جا شنیدمه ال جی وسامسونگ بعد از مدتی که از عمر تلوزیون بگذره دیگه کیفیت اولیشونو از دس میدن منم فقط شنیدم ولی چون چند نفر بهم گفتنه دچار شک شدمه. حالا اگه دوستانی که تجربه ی استفاده از ال جی و سامسونگو دارن و تجربیاتشونو در اختیار منو بقیه بزارن کمکه زیادی کردن. فقط خواهشا بدور از هرگونه تعصب به برنده خاصی نظرات وراهنماییشونو بکنن، اولویته اولم کیفیت تصویر و ماندگاریش هست
آقا سعید شما چندوقته این مدلو دارین؟
5 میشه
از نظر فرمت پخش عالی هستش
amir hezarkhani
11-05-2014, 08:04
درسته فکر کنم ال جی پنل بعضی از مدلای سونی رو تولید کرده ولی پنل مهمترین قسمت تلوزیونه نه همش من فقط ترسم اینه که چند جا شنیدمه ال جی وسامسونگ بعد از مدتی که از عمر تلوزیون بگذره دیگه کیفیت اولیشونو از دس میدن منم فقط شنیدم ولی چون چند نفر بهم گفتنه دچار شک شدمه. حالا اگه دوستانی که تجربه ی استفاده از ال جی و سامسونگو دارن و تجربیاتشونو در اختیار منو بقیه بزارن کمکه زیادی کردن. فقط خواهشا بدور از هرگونه تعصب به برنده خاصی نظرات وراهنماییشونو بکنن، اولویته اولم کیفیت تصویر و ماندگاریش هست
دوست عزیز
من الان حدود سه ساله که تلویزیون الجی مدل 42LE8500 دارم و بی تعصب هنوز از کیفیت تصویرش دارم لذت می برم:n20:
با توجه به تحقیقی که در زمان خرید کردم اطلاعاتم در مورد tv بد نیست و هر جا می رم و هر تلویزیونی که می بینم به نکات مورد نظرم از جمله عمق رنگ مشکی خیلی دقت می کنم و به جرات می گم هنوز تلویزیونی با عمق رنگ مشکی تلویزیون خودم ندیدم ، کیفیتش هم مطلقا کم نشده
این مواردی که گفته می شه همه شعارهای تجاری برخی برندهاست که می خوان با گذشته خودشون مانور کنن
من قبول دارم که بیست سال پیش کیفیت تلوزیون لامپی سونی با مدلهای اون موقع قابل قیاس نبود ولی باید بپذیریم که تو این سالها اتفاقات زیادی در دنیای تکنولوژی رخ داده (برای مثال برند نوکیا که یه زمانی خدای موبایل بود الان با تمام تلاشی که می کنه در مقابل برندهای نو ظهور حرف زیادی برا گفتن نداره و در نهایت محو شد) سونی هم همین سرنوشت رو داره نه در کیفیت نه در امکانات و نه از نظر قیمتی خرید اون توجیح پذیر نیست ولی عده ای شعار می دن سونی کیفیتش ماندگاره!(یکی نیست به این دوستان بگه آخه قربونتون برم سونی که خودش پنل خیلی مدلهاش رو داره از الجی تامین میکنه!) کی آینده رو دیده؟ و با این تغییرات سریع تکنولوژی کی می دونه 5 سال دیگه در این عرصه چه خبره:n13:
گذشت اون زمانی که طرف تلویزیون می خرید و بیست سال مهمون خونش بود
به این حرف ها گوش ندید هر مدلی که کیفیت تصویرش به دلتون نشست و امکاناتش شما رو راضی می کرد( به ده سال دیگه کاری نداشته باشید) واز نظر قیمتی بهتر از بقیه بود خرید کنید(خیلی پایبند به برند نباشید)
ببین مهم تلوزیونه و پنل هست .
کیفیت رو هیچ جوره نمیشه درست کرد و یا تغییر داد . اما قالبیت پخش فیلم و فرمت های مختلف رو میشه با خرید یک دستگاه جانبی ارزون یا سینمای خانگی حل کرد .
به نظر من و باز هم میگم به هیچ عنوان از خرید تلوزیون سونی پشیمون نمیشی . پنل تلوزیونه ای سونی بسیار بسیار بهتر و مرغوب تر از سامیونگ و ال جی هست .
به عهده خودتون میزارم . چند تا فیلم و عکس با فلش ببر و تو فروشگاه با تلویزیون های سامسونگ و ال جی مقایسه کن . درسته کمی گرونه اما کیفیتش به مرور زمان مانند ال جی و سامسونگ پایی ننمیاد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.