ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای پخش فیلم 3d در sharp

hno
09-05-2014, 07:12
سلام خسته نباشید
من یک led sharp le840 خریدم که تازه وارد بازار شده . امکانات خوبی هم داره . یک فیلم 3d با حجم 9 گیگ دارم که میخواهم پخش کنم . دستگاه پخش جدا ندارم و نمیخواهم هم بخرم . با فلش خواستم پخش کنم که پخش کرد ولی زیرنویس فارسی نشناخت .
سوالم این هست که اگه کابل HDMI بخرم میتونم از طریق pc پخش کنم ؟ یعنی کار کابل HDMI دقیقا چی هست موقعی که وصل بشه به pc ? ایا میتونه سه بعدی بلوری رو پخش کنه و همچنین زیرنویس فارسی هم روش قرار بده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

matinpour
09-05-2014, 18:36
سلام خسته نباشید
من یک led sharp le840 خریدم که تازه وارد بازار شده . امکانات خوبی هم داره . یک فیلم 3d با حجم 9 گیگ دارم که میخواهم پخش کنم . دستگاه پخش جدا ندارم و نمیخواهم هم بخرم . با فلش خواستم پخش کنم که پخش کرد ولی زیرنویس فارسی نشناخت .
سوالم این هست که اگه کابل HDMI بخرم میتونم از طریق pc پخش کنم ؟ یعنی کار کابل HDMI دقیقا چی هست موقعی که وصل بشه به pc ? ایا میتونه سه بعدی بلوری رو پخش کنه و همچنین زیرنویس فارسی هم روش قرار بده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

دوست عزیز
اگر کارت گرافیک کامپیوتر تان قابلیت پخش سه بعدی داشته باشد و مدیا پلیری که قابلیت پخش را هم داشته باشد می توانید از طریق کابل hdmi فیلم مورد نظرتان را با زیر نویس مر بوطه آن تماشا کنید و برای زیر نویس از خود همان نرم افزار مدیا پلیر استفاده کنید
لازم به ذکر است که تلویزیونتان هم باید قابلیت سه بعدی را داشته باشد اگر دارد دیگر مشگلی نیست