مشاهده نسخه کامل
: مشکلات و سوالات مرتبط به تلویزیون سامسونگ 6450
hmdelectron
08-05-2014, 20:23
سلام دوستان عزیز
بنده دیروز تلویزیون 46F6450 خریدم.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید.
1) برنامه های ایرانی مثل کیوسک و گیشه و ... رو نمیتونم در samsung app پیدا و دانلود کنم.
2) چطور به منوی مخفی تلویزیون بروم؟
3) روش انتقال دیتا از لپ تاپ به تلویزیون چگونه است؟
masoodf5
21-05-2014, 13:56
سلام
مبارك باشه. كيفيتش چطوره؟ راضي هستين ازش؟
سلام دوستان عزیز
بنده دیروز تلویزیون 46F6450 خریدم.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید.
1) برنامه های ایرانی مثل کیوسک و گیشه و ... رو نمیتونم در samsung app پیدا و دانلود کنم.
2) چطور به منوی مخفی تلویزیون بروم؟
3) روش انتقال دیتا از لپ تاپ به تلویزیون چگونه است؟
2. تلویزیون رو خاموش کن. بعد در کنترل این دکمه ها رو بزن : info, menu, mute, power
مواظب باش چیزی رو اشتباهی تغییر ندی.
3. راه های مختلفی هست.
اگه میخوای هر چی که در لپ تاپ در حال نمایشه، در تلویزیون هم ببینی، از کابل hdmi میتونی استفاده کنی.
بصورت بی سیم هم میتونی از WiDi و قابلیت Project ویندوز 8.1 که هر دو مخصوص لپ تاپ های اینتل هست، بهره بگیری.
در تلویزیون باید ابتدا از طریق Source صفحه ی Screen Mirroring رو فعال کنی.
اگر هم میخوای بوسیله ی تلویزیون دسترسی داشته باشی به عکسها و موزیک ها و فیلمهات،
اول یه Media Server نصب کن تو لپ تاپ مثل plex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا universal media server و پوشه های حاوی عکس و موزیک و ویدیو رو اضافه کن بهش.
اگر هم نمیخوای نرم افزار نصب کنی از این راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن. ولی امکاناتش کمتره.
بعد در تلویزیون از طریق دکمه ی Source یا اسمارت هاب نام مدیا سرور رو انتخاب کن.
بهترین گزینه، نصب سرور plex در لپ تاپ و نصب اپ plex در تلویزیونه.
albertxx
09-06-2014, 15:01
دوستانی که این تلویزیون رو دارن راضی هستین ؟؟؟
تو تصاویر سریع و فوتبال مشکلی نداره ؟؟؟
نسبت به w700 برتری داره یا خیر ؟؟
mahdi-mo
11-06-2014, 09:54
دوستانی که این تلویزیون رو دارن راضی هستین ؟؟؟
تو تصاویر سریع و فوتبال مشکلی نداره ؟؟؟
نسبت به w700 برتری داره یا خیر ؟؟
تو تصاویر سریع مثل دست زدن و شوت زدن و .... تصاویر رو یه جوری نشون میده
باید چکار کنم؟میشه درستش کرد
حتی motion plus رو هم روی حالت روان گذاشتم باز هم نشد:n03:
خواهشا اساتید کمک کنن:n29::n28:
در رابطه با w700 راستش یکی از اقوام به تازگی خریده کیفیت رنگاش مثل f6450 نیست اما تصاویر SD رو به نظرم بهتر نشون میداد:n05:
albertxx
11-06-2014, 10:15
تو تصاویر سریع مثل دست زدن و شوت زدن و .... تصاویر رو یه جوری نشون میده
باید چکار کنم؟میشه درستش کرد
حتی motion plus رو هم روی حالت روان گذاشتم باز هم نشد:n03:
خواهشا اساتید کمک کنن:n29::n28:
در رابطه با w700 راستش یکی از اقوام به تازگی خریده کیفیت رنگاش مثل f6450 نیست اما تصاویر SD رو به نظرم بهتر نشون میداد:n05:
واسه فوتبال دیدن کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟
چون خودم یا سریال باهاش میبینم یا فوتبال
سریال و ... که تصاویر سریع ندارن
ولی فوتبال خیلی مسئله هستش !!!!!!
شما راضی هستی ؟؟
mahdi-mo
11-06-2014, 10:30
واسه فوتبال دیدن کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟
چون خودم یا سریال باهاش میبینم یا فوتبال
سریال و ... که تصاویر سریع ندارن
ولی فوتبال خیلی مسئله هستش !!!!!!
شما راضی هستی ؟؟
من بیشتر هارد رو به تلویزیون وصل کردم و فیلم و سریال باهاش میبینم
کیفیت تصویرش بالاتر از W700
شک نکن
فقط اگه دوستان در رابطه با تاری تصاویر در زمان نشان دادن تصاویر سریع کمک کنن ممنون میشم
albertxx
11-06-2014, 10:57
شک نکن
فقط اگه دوستان در رابطه با تاری تصاویر در زمان نشان دادن تصاویر سریع کمک کنن ممنون میشم
پس همون 6450 رو میگیرم !! :n16:
mahdi-mo
11-06-2014, 13:48
شک نکن
از اساتید کسی نیست بگه که باید چکار کنم؟؟؟
matinpour
11-06-2014, 14:20
از اساتید کسی نیست بگه که باید چکار کنم؟؟؟
دوست عزیز
اگر از کانلهای دیجیتال تلویزیون استفاده می کنید این مر بوط به آنتن و سیکنالهای ار سالی از صدا وسیما دارد و معمولا تمامی تلویزیونهای که از تیونر دیجیتال تلویزیون شان استفاده می کنند این مشگل را دارند ول با این وجود شما می توانید آیتمهای منو--->تصویر --->گزینشهای تصویری را روی خودکار و یا روشن کنید
لازم به ذکر است برای کیفیت بهتر می توانید از ستابباکسدیجیتال استفاده کنید.
mahdi-mo
15-07-2014, 12:43
دوستان
در رابطه با 3 بعدی تلویزیون کمکم میکنید
راستش کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودم قشنگ تصویر میومد بیرون
ولی چندتا فیلم 3 بعدی با ریلیز PUBLIC HD با حجم 16 17 گیگ دانلود کردم مثلا GRAVITY و HOBBIT و چندتا هم مستند با همین حجمهای بالا پخش کردم بیشتر تصویر داخل خود تلویزیون عمق داره و توی فیلم یکی دو صحنه از تلویزیون میاد بیرون نمیدونم چرا اینطوریه؟چکار کنم؟تنظیمات 3 بعدی اشم چیزیه خاصی نداره!
من خودم فکر میکنم شاید چون بلوری اصل نیستن اینطوریه آیا فکرم درسته؟ با اینکه حجماشون هم بالاست
متاسفانه بلوری پلیر ندارم که برم بلوری این فیلمها رو بگیرم و پخش کنم ببینم آیا فرق میکنه
از طریق تنظیمات صدا چطوری میشه صدای تلویزیون رو بالا برد ؟ کدوم گزینه ؟
mahdi-mo
16-07-2014, 03:35
دوستان
راستش کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودم قشنگ تصویر میومد بیرون
ولی چندتا فیلم 3 بعدی با ریلیز PUBLIC HD با حجم 16 17 گیگ دانلود کردم مثلا GRAVITY و HOBBIT و چندتا هم مستند با همین حجمهای بالا پخش کردم بیشتر تصویر داخل خود تلویزیون عمق داره و توی فیلم یکی دو صحنه از تلویزیون میاد بیرون نمیدونم چرا اینطوریه؟چکار کنم؟تنظیمات 3 بعدی اشم چیزیه خاصی نداره!
من خودم فکر میکنم شاید چون بلوری اصل نیستن اینطوریه آیا فکرم درسته؟ با اینکه حجماشون هم بالاست
متاسفانه بلوری پلیر ندارم که برم بلوری این فیلمها رو بگیرم و پخش کنم ببینم آیا فرق میکنه
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟
matinpour
16-07-2014, 08:37
از طریق تنظیمات صدا چطوری میشه صدای تلویزیون رو بالا برد ؟ کدوم گزینه ؟
دوست عزیز
یا از این مسیر
صفحه منو-->صدا-->حالت صدا را روی تقویت بگذارید و یا
TruSurround DTS● ●
تولید صدا است که باعث می شود شما احساس کنید مثل اینکه شما در یک سالن تئاتر یا سالن کنسرت نشسته اید.
● ● وضوح گفت و گو
افزایش شدت صدا برای ایجاد محاوره ای واضح تر.
ویا از قسمت صفحه منو-->صدا-->تنظیمات بلندگو را تنظیم کنید
matinpour
17-07-2014, 17:20
دوستان
دوست عزیز
با توضیحاتی که دادید کلیپهای تبلیغاتی مثل جنگ میوه ها و چندتای دیگه که قبلا گرفته بودید و کیفیت خوب بوده ولی این فیلم آخری خوب نبوده این مربوط به فرمت فیلم شما می شود ونه به تلویزیونتان حالت 3D موجود ممکن است بسته به مدلها بر روی سیگنال ورودی متفاوت باشد یعنی فیلمها بسته به فرمتشان یا عادی یا ساید باساید و یا بالا و پایین متفاوت باشند و شما در حالت ساید بای ساید و بالا و پایین نمی توانید در منوی تلویزیون از قسمت 3d به آن عمق بدهید
دوست عزیز
یا از این مسیر
صفحه منو-->صدا-->حالت صدا را روی تقویت بگذارید و یا
TruSurround DTS● ●
تولید صدا است که باعث می شود شما احساس کنید مثل اینکه شما در یک سالن تئاتر یا سالن کنسرت نشسته اید.
● ● وضوح گفت و گو
افزایش شدت صدا برای ایجاد محاوره ای واضح تر.
ویا از قسمت صفحه منو-->صدا-->تنظیمات بلندگو را تنظیم کنید
واقعا ممنون که پاسخ دادید. راستی گفتم قبل از اینکه برم دستکاریش کنم بگم بهتون من این مشکل کم بودن رو فقط با کابل hdmi دارم قبلا که با AV کار می کردم صدا خیلی خوب بود . مشکل از جای دیگه که نیست نه ؟با همین تنظیماتی که گفتید برم صدا رو زیاد کنم ؟
matinpour
18-07-2014, 22:19
واقعا ممنون که پاسخ دادید. راستی گفتم قبل از اینکه برم دستکاریش کنم بگم بهتون من این مشکل کم بودن رو فقط با کابل hdmi دارم قبلا که با AV کار می کردم صدا خیلی خوب بود . مشکل از جای دیگه که نیست نه ؟با همین تنظیماتی که گفتید برم صدا رو زیاد کنم ؟
دوست عزیز
ممکن هم است که کابل تان استاندارد و یا مرغوب نباشد همیشه از کابل مرغوب استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.