ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ظاهر کدوم مناسب تره ؟ PHP ؟ یا ASP.NET ؟

ali_i3
08-05-2014, 12:16
درود
یه سوال در مورد ظاهر سایت های طراحی شده با asp.net ؟
چرا ظاهر سایت های طراحی شده با asp.net اینقدر ساده هستن؟ و در مقابل سایت هایی که با PHP توسعه داده شدند خیلی خوشگلن ؟؟؟!
اونهایی که با PHP کار میکنن میتونن از وردپرس واسه ساخت و مدیریت سایت هاشون استفاده کنند و این خیلی کارشون رو راحت میکنه (کار کردن با وردپری از اب خوردن هم ساده تره !)!

نمونه سایت php:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه سایت با php دوست خودم که 5 ماهه کار با php رو شروع کرده :

نمونه سایت asp.net :

چندتا سوال ؟
واسه کار کردن با PHP برنامه ای (مثل Microsoft Visual Studio واسه asp.net) وجود داره ؟
واسه asp.net چیزی شبیه به وردپرس وجود داره ؟

من که با دیدن این سایت ها کاملا انگیزم رو از دست دادم !یه ماهه که دارم رو asp.net کار میکنم و مدام جزوه برداری و تمرین میکنم به امید پیشرفت وحرفه ای شدن .ظاهر دارم کشک میسابم .
کسی سایت رو میشناسه که با asp.net ساخته شده باشه و ظاهر زیبا و مناسبی رو داشته باشه ؟
بزار آب پاکی رو بریزم رو دستتون php و asp.net رو تو ظاهر اصلا نمیشه مقایسه کرد ! asp.net له شد کاملا.

Msba
08-05-2014, 14:43
ظاهر چه ربطی به ASP و PHP دارد؟

چرا ظاهر سایت های طراحی شده با asp.net اینقدر ساده هستن؟ و در مقابل سایت هایی که با PHP توسعه داده شدند خیلی خوشگلن ؟؟؟!

اونهایی که با PHP کار میکنن میتونن از وردپرس واسه ساخت و مدیریت سایت هاشون استفاده کنند و این خیلی کارشون رو راحت میکنه (کار کردن با وردپری از اب خوردن هم ساده تره !)!

ظاهر کاملا وابسته به HTML ، CSS است که این موارد دقیقا در هر دو زبان برای ایجاد صفحات وب یکسان هستند.
علت جای دیگری است: PHP به دلایلی ریالی و پلتفرمی در در جهان گسترده تر از ASP است. کاربران بیشتری دارد. هسته های آماده ی رایگان دارد. خوب شما می توانید یک سایت خیلی زیبا با ASP بسازید، بارها زیباتر از قالب های PHP اما این کار مستلزم وجود زمان و یک تیم خوب است. خوب این هسته های آماده در PHP نتیجه ی چنین کارهایی است. در واقع ویژگی استفاده از این مورد ظاهر کار را زیباتر نشان می دهد. یک تیم در یک مدت طولانی نشسته اند یک هسته به نام مثلا Joomla ایجاد کرده اند، کلی پلاگین و ویژگی به هسته اضافه کرده اند. حالا هر کسی در دنیا می تواند پوسته ی خود را به راحتی درست کند چرا؟ چون شیرازه اصلی وجود دارد و زمان برای طراحی مسائل پایه نخواهد گذاشت. اما در ASP غالبا این گونه نیست و هسته ی متمرکزی وجود ندارد. هسته های آماده ASP نیز اکثرا پولی هستند و برنامه نویسان وب ترجیحا از منابع رایگان استفاده می نمایند.

واسه کار کردن با PHP برنامه ای (مثل Microsoft Visual Studio واسه asp.net) وجود داره ؟

عموما برای PHP از Adobe Dream weaver استفاده می شود. البته این نرم افزار گران قیمتی است که ما به آن اهمیتی نمی دهیم!!!

بزار آب پاکی رو بریزم رو دستتون php و asp.net رو تو ظاهر اصلا نمیشه مقایسه کرد ! asp.net له شد کاملا.

امیدوارم علت تحلیل خود را یافته باشید.

واسه asp.net چیزی شبیه به وردپرس وجود داره ؟

در این سایت لیست برخی CMS های ASP وجود دارد:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک های زیر را نیز ببینید:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

ali_i3
08-05-2014, 16:31
ممنون بابت توضیحات و لینک هاییکه معرفی کردید بسیار مفید خواهند بود.(برای من):n16:

شما هم حرف من رو تایید کردید .php به علت داشتن هسته هایی مثل word press و جوملا کار کردن باهاش خیلی ساده تر لذت بخش تره .
بعلاوه همه امکانات و برنامه ها (vs.net) ی asp.net پولی هستن ولی php رایگان و اپن سورس و قطعا php آینده بهتری خواهد داشت.

بیایم بی طرفانه قضاوت کنیم .انصافا اگه شما بخوایید یه سایت رو راه بندازید و مدیریت کنید از کدوم زبان استفاده میکنید ؟از asp.net که خیلی خشک و پولیه یا از وردپرس (php) که به راحتی میشه باهاش کارد کرد (حتی کسانی که دانش برنامه نویسی ندارن میتونن باهاش کارکنن !:n09:)و خیلی هم زیباست ؟خود من که قطعا php رو انتخاب میکنم.
(تاپیک شد مثل مقایسه C(1990) و سی شارپ)

یه سوالی که الان دوست دارم جوابشو بدونم اینه که در دانشگاه های ایران در مقطع کارشناسی آیا php هم تدریس میشه ؟(من خودم کاردانی کامپیوتر دارم .تو کاردانی ما فقط asp.net درس دادن)

در حال حاظر حدف من از یادگیری asp.net رسیدن به سطحی هستش که بتونم پروژه هایی دانشجویی بنویسم و بفروشم (البته تا حالا چندتا نوشتم که خیلی حرفه ای وکامل نبودن(البته پروژه پایانی دوره کاردانیم که یه سایت خبرگذاری بود رو خیلی خوب نوشتم-خیلی ازش راضی بود-البته بیست روز -روزی 7 تا8 ساعت-روش وقت گذاشتم))!

بنظرتون (اون هایی که اطلاع دارن و کارشناسی خوندن یا میخونن) نوشتن پروژه asp.net انتخاب خوبی هستش یا اپلیکیشن ؟
و دردنیای وب و وبمسترینگ این چی ؟ بیشتر پروژه وب فروش میره یا اپلیکیشن؟asp.net or php؟ سی شارپ ؟WPF ؟ (انصافا راستش رو بگید ؟)؟

Msba
08-05-2014, 19:01
شما هم حرف من رو تایید کردید .

یادم نمی آید چنین مطلبی نوشته باشم. به قید ها دقت کنید:

غالبا
اکثرا
ترجیحا

-------

امیدوارم علت تحلیل خود را یافته باشید.

این جمله نیز فقط برای استحضار شماست نه نظر من!!!
من متخصص برنامه سازی وب نیستم که بخواهم در این مورد نظری بدهم. اما اگر نظر شما کاملا صحیح بود که تا به حال ASP به تاریخ پیوسته بود. شما مزایای ASP را نیز نباید فراموش کنید. ساده گی برنامه سازی با C# و .NET نیز همین طور و مسائل بسیار دیگر که تخصص داران این عرصه بهتر می توانند اعلام نظر کنند.

تاپیک شد مثل مقایسه C(1990) و سی شارپ)

به نظرم تاپیک جدیدی ایجاد کنید چرا که شما از لفظ "ظاهر" استفاده کرده اید که خود مشکل دارد. در پست قبل مطلب آن ذکر شد. اینگونه می توانید مقایسه منطقی تر انجام دهید.

یه سوالی که الان دوست دارم جوابشو بدونم اینه که در دانشگاه های ایران در مقطع کارشناسی آیا php هم تدریس میشه ؟

من در کتاب های هنرستان رشته ی کامپیوتر فنی حرفه ای نیز PHP را دیده ام. چه برسد به دانشگاه، خوب البته بسته به استاد دارد.

موفق باشید.

laxer
09-05-2014, 00:09
اگر میخواید بازاری کار کنید و مشتری هاتون معمولی باشن php بهترین گزینست.
ولی اگر میخواید مشتری های سازمانی و دولتی داشته باشید مطمئنن با php کاری از پیش نخواید برد.

من در دانشگاه به توصیه استاد به asp.net mvc تغییر مسیر دادم.
بعد از چند سال نه تنها پشیمون نیستم بلکه خیلی هم خوشحالم.

برای یک برنامه نویس بدون سابقه و مهارت محافظت از کد هاش در قالب php فاجعه ای بیش نیست در حالی که asp.net بدون کوچک ترین مشکلی از کد های شما محافظت میکنه.

دلیل ضاهر نسبتا" ساده ی سایت های تحت asp معمولا" کم کاری برنامه نویسان هست.
در هر دو زبان میشه از html , css و سایر زبان های طراحی استفاده کرد.

منابع asp.net در واقع بسیار کمیاب تر از منابع php هستند.

نتیجه کلی اینکه php بسیار کاربردی در پروژه های کوچک و متوسط هستش.
asp هم بسیار کاربردی در پروژه های نسبتا" حجیم هست و بدرد پروژه های کوچیک نمیخوره. ( وقت تلف کنی اگر بخواید یه سایت کوچیک باهاش بسازید)

ali_i3
09-05-2014, 11:04
اگر میخواید بازاری کار کنید و مشتری هاتون معمولی باشن php بهترین گزینست. معمولی یعنی چی ؟مشتری های من قطعا بیشترشون دانشجو هستند (که سطح دانش برنامه نویسی بالایی ندارند) .تو سطح کاردانی و کارشناسی (بیشتر دانشجو های دانشگاه آزاد)

من در دانشگاه به توصیه استاد به asp.net mvc تغییر مسیر دادم.
بعد از چند سال نه تنها پشیمون نیستم بلکه خیلی هم خوشحالم.

چرا خوش حالید ؟ چه خوبی ها و موفقیت هایی کسب کردید ؟
شنیدم که mvc اوپن سورس هستش !میشه توضیح بدید که چه قابلیت های بهتری نسبت به asp.net web form دارد ؟
با vs.net میشه mvc کار کرد ؟

دلیل ضاهر نسبتا" ساده ی سایت های تحت asp معمولا" کم کاری برنامه نویسان هست.
در هر دو زبان میشه از html , css و سایر زبان های طراحی استفاده کرد.

در هردو زبان نمیشه از هسته های مثل ورد پرس و جوملا استفاده کرد !!!
زمانی میگن کم کاری که از بین مثلا 100 تا 10 یا اصلا 20 تا خوب ظار رو نسازن . در حال حاظر سایت های asp.net از هر 1000 تا شاید یکی ظاهرش خوب باشه .در مقابل ساده ترین وب سایت هایی که با وردپرس کار میکنن (ساده ترینشون)از اون سایت asp.net که (از بین 1000 تا بهترینه)خیلی بهتره !
شما برو قالب هارو مقایسه کن .

نتیجه کلی اینکه php بسیار کاربردی در پروژه های کوچک و متوسط هستش.
asp هم بسیار کاربردی در پروژه های نسبتا" حجیم هست و بدرد پروژه های کوچیک نمیخوره. ( وقت تلف کنی اگر بخواید یه سایت کوچیک باهاش بسازید)

کوچک و بزرگ یعنی چی؟ نمونه بیارید ؟وب سایت هایی که من میبینم واسه پروژه پایانی کاردانی یا یا کارشناسی ارایه میدن همشون کوچیکن و به زبان asp.net !

من در کتاب های هنرستان رشته ی کامپیوتر فنی حرفه ای نیز PHP را دیده ام. چه برسد به دانشگاه، خوب البته بسته به استاد دارد.

من خودم هنرستان بودم و کاردانی رو هم تو (دانشگاه فنی مهندسی- ملی - روزانه ) گذروندم.
تو هنرستان یه سری کتاب ثابت بهشون میدن که معلم ها باید همون رو درس بدن .تو مدرسه به ما فقط vb6 و html درس دادن . تو دانشگاه هم یه سری عنوان ها و سرفصل ها هست که وزارت خونه براشون میفرسته و مدیر گروه به اساتید میده و منطقا باید همون رو تدریس کنند !
ما تو کاردانی بهمون asp.net درس دادن و جاهای دیگه هم پرسیدم همین بود .
(اون جاهایی که من پرسیدم این طوری بود شاید همه جا اینطوری نباشه ! نمیدونم )

Msba
09-05-2014, 18:07
من خودم هنرستان بودم و کاردانی رو هم تو (دانشگاه فنی مهندسی- ملی - روزانه ) گذروندم.
تو هنرستان یه سری کتاب ثابت بهشون میدن که معلم ها باید همون رو درس بدن .تو مدرسه به ما فقط vb6 و html درس دادن . تو دانشگاه هم یه سری عنوان ها و سرفصل ها هست که وزارت خونه براشون میفرسته و مدیر گروه به اساتید میده و منطقا باید همون رو تدریس کنند !

کتاب های چاپ جدید را ببینید. در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک فصل مثلا فصل 5 را ببینید.

موفق باشید.

Life24
09-05-2014, 19:12

باز هم خوبه. ما دبیرستانی بودیم.یک کلمه هم از کامپیوتر چیزی بلد نبودم. ترم اول برنامه نویسی مغزم جام کرد. البتنه هنوز هم جام مونده. :n21: