ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در اشتراک فایل بین گوشی و PC

araan
08-05-2014, 09:54
با سلام خدمت دوستان

ما یک مودم روتر وایرلس دلینک مدل 2750u داریم که PC مون توسط کابل به مودم وصله و گوشی نیز با وایرلس بهش وصله و اینترنت میگیریه.
اما من هر کاری می کنم نمی تونم فایلی را بین گوشی و PC و یا اینکه بین لپ تاپ (موقعی که با وایرلس وصله( و PC به اشتراک بگذارم. با اینکه در آن واحد هر دو آن دیوایس ها به مودم وصل اند و اینترنت هم دارند.
تا اونجا هم که شده آموزش های مختلف را در سایت ها و حتی با نرم افزار های ES Explorer و یا SwiFTP و CuteFTP مطالعه و امتحان کردم بازم موفق نبوده ام .به خاطر همین از شما عزیزان درخواست کمک داشتم.

mtchabok
08-05-2014, 11:03
سلام دوست عزیز
ایکاش میگفتید که از چه سیستم عاملی روی پی سی دارید استفاده میکنید. من فعلا ویندوز 8 داشتم . امیدوارم که مشکلتون رو بتونه رفع کنه.
در ابتدا باید تنظیمات مربوط به پیدا کردن سیستمتون رو در شبکه انجام بدیم که همه در شبکه بتونن سیستمتون رو ببینن.

به Network and Sharing Center برید و سپس در ستون سمت چپ پنجره به Change advanced sharing settings برید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستییل شماره 1 برای نمایش داده شدن سیستم شما در شبکه هست که مثل عکس تنظیم کنین.
مستطیل شماره 2 هم برای تنظیم شیر کردن فایل و پرینتر هست که باید فعال باشه.

بعد هم به شکل زیر نگاهی بندازین
اگه میخواین که شیر کردن فایلهاتون با استفاده از یوزر و پس باشه بهتره که مستطیل در عکس مشخص شده رو فعال کنید. در غیر اینصورت اگه میخواید که فایلهاتون بدون یوزر و پس اشتراک بذارید باید غیر فعال کنید ( مانند تنظیمی که در عکس وجود داره ).
منظورم از یوزر و پس همون کاربری موجود روی سیستمتون هست که افراد در شبکه میتونن با یوزری که در سیستم شما وجود داره وارد سیستمتون بشن.

خب تنظیمات انجام شد . حالا فقط کافیه که پوشه هاتونو شیر کنید.
روی پوشه ای که میخواید شیر کنید راست کلیک کرده و

سپس شکل زیر
حتما گروه Everyone رو به لیست اضافه کنید تا فایلهاتون برای همه نمایش داده بشه و اگه میخواید که کسی ویرایش انجام نده حتما دسترسی رو روی Read قرار بدید. نام کاربری خودتون هم میتونه صاحب پوشه باشه و یا دسترسی خواندن و نوشتن رو داشته باشه.
در انتها دکمه Share که اگه حجم فایلهاتون زیاد باشه کمی زمان میبره تا پرمیشن هارو تنظیم کنه و تمام

موفق باشین. :n16:

araan
08-05-2014, 11:10
خیلی ممنون از جواب کاملتون

من راهنماییتان را به طور کامل انجام دادم بازم نمیشه؟ اگه کار دیگه ای لازمه انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.

araan
08-05-2014, 12:05
ممنون از تمام دوستان

بلخره به لطف تاپیک دوستومون 2195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست شد و ما نیز تموم کارها را انجام داده بودیم به غیر از این موردی که دوستومون نوشته بودند:

1-اول به قسمت کانفیگ مودم بروید
2-به قسمت setup و سپس wireless و بعد به قسمت wireless basic بروید
3-تیک مربوط به Enable MultiAP Isolation را بردارید.

DDCCO
08-05-2014, 12:09
کامپیوترت کارت شبکه بیسیم داره یا نه؟