ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل اجرا نشدن مكس

Cryarm
07-05-2014, 23:07
سلام
من بار دومه كه به اين مشكل ميخورم و مكس اجرا نميشه.حتي uninstal هم ميكنم و دوباره نصب ميكنم باز اجرا نميشه دوستان لطفا راهنمايي كنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark_boy99
07-05-2014, 23:12
این که نسخه 64 بیتی هستش
نسخه 32 بیت رو نصب کنید ببینم مشکلتون حل میشه؟
خطایی که میده میگه سازگاری نداره بعضی از فایل ها با او اس شما

Cryarm
07-05-2014, 23:17
این که نسخه 64 بیتی هستش
نسخه 32 بیت رو نصب کنید ببینم مشکلتون حل میشه؟
خطایی که میده میگه سازگاری نداره بعضی از فایل ها با او اس شما

دوست عزيز من ويندوزم ٦٤ هستش.اول ٢٠١٢ روش نصب بود داشتم استفاده ميكردم تا امشب كه اينجوري شد.پاكش كردم ٢٠١٤ ريختم اونم اين رو ميده.نميدونم چيكار كنم.اون سري مجبور شدم ويندوز ريختم دوباره

dark_boy99
07-05-2014, 23:32
دوستان اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه

Cryarm
08-05-2014, 12:14
كسي اين مشكل براش پيش نيومده؟؟خيلي گيرم

Lord-Voldemort
09-05-2014, 19:13
سلام دوست من
من که به این مشکل بر نخوردم ولی چندتا راه داره
از یه کرک دیگه استفاده کنی ، شاید مشکل از مکسته یه مکس دیگه بخری و اون رو نصب کنی و در آخر ویندوز رو عوض کنی .
به هر حال دوستان اگه کسی بلد بود حتما دریغ نمی کرد این یه مشکلی هست که دلیلش به خوبی معلوم نیست و واسه همینکه کسی جواب نمیده
امید وارم مشکلتون حل بشه :11:

abs-j
09-05-2014, 20:10
درود بر شما. سعی کن با یه نرم افزار uninstaller مثل cclean مکس رو حذف کنی و اگه لازمه از توی رجیستری ویندوزت هر چیزی رو که به نرم افزار مکس مربوط میشه پاک کنی و بعد از ری استارت ویندوز دوباره مکس رو نصب کنی . امیدوارم مشکل حل بشه. در ضمن طبق فرمایش دوستمون از یه کرک دیگه استفاده کن.

Cryarm
09-05-2014, 20:30
درود بر شما. سعی کن با یه نرم افزار uninstaller مثل cclean مکس رو حذف کنی و اگه لازمه از توی رجیستری ویندوزت هر چیزی رو که به نرم افزار مکس مربوط میشه پاک کنی و بعد از ری استارت ویندوز دوباره مکس رو نصب کنی . امیدوارم مشکل حل بشه. در ضمن طبق فرمایش دوستمون از یه کرک دیگه استفاده کن.

درست عزيز اين كارو چندين بار انجام دادم ولي اجرا نشد.فكر ميكنم مشكل سخت افزاري باشه.بهر حال مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم ولي اين دفعه ٢٠١٤ نصب كردم اميدوارم ديگه اينجوري نشه چون بار دومه كه ويندوز رو عرض كردم

Lord-Voldemort
09-05-2014, 20:48
درست عزيز اين كارو چندين بار انجام دادم ولي اجرا نشد.فكر ميكنم مشكل سخت افزاري باشه.بهر حال مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم ولي اين دفعه ٢٠١٤ نصب كردم اميدوارم ديگه اينجوري نشه چون بار دومه كه ويندوز رو عرض كردم

نمیشه مشکل سخت افزاری باشه مگه اینکه 64 بیتی رو ساپورت نکنه cpuت ؟:n13: اینم فکر کنم از محالات باشه :n09:
به هر حال ما تلاشمون اینکه شما مشکلتون حل بشه دوست من
موفق باشین :11:

Cryarm
09-05-2014, 21:25
نمیشه مشکل سخت افزاری باشه مگه اینکه 64 بیتی رو ساپورت نکنه cpuت ؟:n13: اینم فکر کنم از محالات باشه :n09:
به هر حال ما تلاشمون اینکه شما مشکلتون حل بشه دوست من
موفق باشین :11:

مرسي فعلا كه با نصب ويندوز راه افتاد

abs-j
09-05-2014, 23:12
مرسي فعلا كه با نصب ويندوز راه افتاد
خب حالا که مشکلت با نصب ویندوز حل شد بهتره از رجیستری ویندوزت یه پشتیبان بگیری که در صورت بروز مشکل بتونی اونو برطرف کنی

SSS_HHH_OOO
09-05-2014, 23:19
حالا خوشبختانه مشکل حل شد
ولی uninstall به تنهایی معمولا مشکلی حل نمیکنه
باید یه سری فایلا رو هم دستی پاک کنی
یه سری تو user\"username"\app data هست که باید دستی پاکشون کنی

Cryarm
10-05-2014, 09:03
خب حالا که مشکلت با نصب ویندوز حل شد بهتره از رجیستری ویندوزت یه پشتیبان بگیری که در صورت بروز مشکل بتونی اونو برطرف کنی

راستش اينكارو اصلا بلد نيستم اگر تو انجمن آموزشي داشته باشه انجام ميدم

syno
10-05-2014, 22:01
این نوع خطاها بیشتر به خاطر کارت گرافیک . مشخصات سخت افزاری سیستم خود را بدید بیشتر بتونیم کمک کنیم

آیا همینکه مکس را استارت می کنید می پره بیرون یا موقعی که دارید فایل مشخصی را لود می کنید ؟

abs-j
10-05-2014, 22:16
راستش اينكارو اصلا بلد نيستم اگر تو انجمن آموزشي داشته باشه انجام ميدم
توی منوی استارت تایپ کنregedit بعدش از توی منوی file عبارت export رو انتخاب کن و یه اسم بهش بده.

msaatchi
02-06-2014, 16:15
مشکل بخاطر نرم افزار نیست. dawn شدن ناگهانی مکس به ضعف سخت افزار شما بر می گردد. بیشتر مواقع مشکل کمبود RAM و VGA باعث این اتفاق می شود. ممکن است در حالت عادی مکس اجرا شود اما با باز کردن فایل های سنگین و یا در زمان گرفتن رندر این اتفاق پیش بیاید.
اگر مایل به ارتقای سیستم خود نیستید، از مکس نسخه 2008 که یکی از بهترین نسخه ها هم هست استفاده کنید.

Cryarm
02-06-2014, 16:43
مشکل بخاطر نرم افزار نیست. dawn شدن ناگهانی مکس به ضعف سخت افزار شما بر می گردد. بیشتر مواقع مشکل کمبود RAM و VGA باعث این اتفاق می شود. ممکن است در حالت عادی مکس اجرا شود اما با باز کردن فایل های سنگین و یا در زمان گرفتن رندر این اتفاق پیش بیاید.
اگر مایل به ارتقای سیستم خود نیستید، از مکس نسخه 2008 که یکی از بهترین نسخه ها هم هست استفاده کنید.

بله يكنفر ديگه هم همين دليل رو آورد و همين هم هست .بايد سيستم رو ارتقا بدم اگر خدا بخواد

Sent from my iPhone using Tapatalk