ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گلو درد

Amin_0913
07-05-2014, 20:46
سلام
من هفته پیش احساس گلو درد کردم ولی هیچ علائمی مثل تب و سر درد و بدن درد و ... نداشتم
برای احتیاط رفتم دکتر و نگاه کرد و پنی سیلین بنزاین 1/2 تجویز کرد با دیفن هیدارمین و ادالت کلد
منم آمپولو زدم و فردا خوب بودم و چرک گلوم هم از بین رفته بود

تا سه شنبه صبح که خواب پاشدم دیدم گلوم درد گرفته (همین الانم درد میکنه و خیلی کم) و هر چی رو به آخر روز میرم دردش کمتر میشه...رفتم دوباره گلوم رو دیدم که دوباره پره چرک شده بود و به صورت پراکنده روی لوزه سمت راستم زده بود...
دوباره امروز صبح دیدم جای یکی از اون چرکها قرمز (مثل زخم) بود ولی الان که دارم اینا مینویسم اون قرمزه رفته و بکم بالاترش یه چرک گنده زده

حالا دوتا سوال
1- مشکل چیه؟
2-احتیاج هست فردا برم دکتر گوش و حلق و بینی یا برم دکتر عمومی؟

soroosh_cz
07-05-2014, 22:49
اگر این چرک گلو زیاد اتفاق میفته یا اینجور که میگید روی لوزه هست، بهتره پیش گوش و حلق و بینی برید.
من هم یه زمانی هر ماه دو بار گلوم درد میگرفت و ... آخرش معلوم شد از لوزه هست و لوزه ها رو درآوردم و راحت شدم. حدودا 8 ماهی میشه که نه سرماخوردم نه گلوم درد گرفته.

متاسفانه، دکترهای عمومی، تا میشنون که گلوت درد میکنه، داروهای سرماخوردگی تجویز میکنن...

Amin_0913
09-05-2014, 00:53
آقا ما دوباره رفتیم دکتر عمومی و بهم آموکسی کلاو 625 داد
حالا گفتم 3-4 روز میخورم اگه خوب نشدم میرم متخصص داخلی یا گوش و حلق و بینی

raana
09-05-2014, 10:29
سلام دوست عزیز.......

برای چرک گلو.......3تا آمپول پنی سیلین تجویز میشه که ...هر روز یا یک روز در میون تزریق میشه......یه داروی مشخصه که کمتر از این باشه.....برای یه مدت علائم بیماری رو کاهش میده...ولی باز برگشت پیدا میکنه........

ولی شما حتما به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.....