ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب برای USB

mr6768
06-05-2014, 18:03
سلام و خسته نباشید به همتون.
یه مشکلی پیش اومده اگه کمکم کنید ممنونتون میشم.
فکر کنم به خاطر ویروسی از یه فلش بوده. (البته Microsoft security essential نصبه )

من یه فلش خودم که احساس می کتم آلوده شده به سیستم می زنم میگه : Installing the device driver و بعد سریع می نویسه : Device driver was not successfully installed .
فلش یکی دیگم زدم به کامپیوتر اونم همینو می گفت.
گوشی موبایل رو هم با usb وصل می کنم درایوش رو بالا نمیاره و همین ارور های بالا رو میده !

آنتی ویروسم کاملا آپدیته چیزیو شناسایی نکرده.
از Device Manager این Device هایی که شناسایی نکرد رو unistall کردم و دوباره usb هارو زدم تا دوباره Install شه ولی باز همین داستان بود.

شما چیزی میدونید ؟ ؟

SURIV
22-05-2014, 14:00
درود
اول باید ببینیم که آیا درایو رو می شناسه (یعنی تو My Computer آیکونش رو نشون میده) ولی بالا نمیاره یا اینکه کلا نمی شناسه و آیکونش رو هم نشون نمیده؟
اگه آیکونش رو هم نشون نمیده به احتمال زیاد مشکل فلشتون سخت افزاریه.
ولی اگه می شناسه و درایو رو باز نمی کنه راه زیر رو امتحان کنین، من خودم واسم این مشکل پیش اومده بود و با این روش رفعش کردم:
روی My Computer راست کلیک کرده و گزینه Manage رو انتخاب کنین.
در Computer Management که باز میشه از سمت چپ گزینه Disk Management رو انتخاب کنین.
در پنجره سمت راست روی درایو فلشتون راست کلیک کرده و format رو بزنین و کامل فرمتش کنین (quick format نکنین)
فلش رو در آورده و مجددا به سیستم وصل کنین.
اگه این روش هم کار نکرد سعی کنین یه سیستم با سیستم عامل لینوکس پیدا کنین و فلش رو به اون وصل کنین و فرمت کنین. اگه در اون صورت هم درست نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه.
موفق باشید.

faraname
22-05-2014, 16:50
سلام و خسته نباشید به همتون.
یه مشکلی پیش اومده اگه کمکم کنید ممنونتون میشم.
فکر کنم به خاطر ویروسی از یه فلش بوده. (البته Microsoft security essential نصبه )

من یه فلش خودم که احساس می کتم آلوده شده به سیستم می زنم میگه : Installing the device driver و بعد سریع می نویسه : Device driver was not successfully installed .
فلش یکی دیگم زدم به کامپیوتر اونم همینو می گفت.
گوشی موبایل رو هم با usb وصل می کنم درایوش رو بالا نمیاره و همین ارور های بالا رو میده !

آنتی ویروسم کاملا آپدیته چیزیو شناسایی نکرده.
از Device Manager این Device هایی که شناسایی نکرد رو unistall کردم و دوباره usb هارو زدم تا دوباره Install شه ولی باز همین داستان بود.

شما چیزی میدونید ؟ ؟

شما یه آنتی ویروس قوی بروز نصب کن مثل آویرا . چون فرمودی فلش کسی دیگر رو هم زدی باز همین ارور رو دیدی شاید پورت ات مشکل پیدا کرده . نگفتید دستگاه تون پی سی هس یا لپ تاپ . یو اس بی 2 هس یا 3 ؟ پیشنهاد لینوکس دوستمون هم برای آخرین تیر ترکش آفر خوبی هس