مشاهده نسخه کامل
: جابجا شدن بعضی حروف صفحه کلید در 8.1
farshidshd
06-05-2014, 12:21
سلام دوستان
از وقتی ویندوز 8.1 رو نصب کردم بعضی حروف روی صفحه کلید جابجا شده
مثلا حرف (( پ )) که معمولا روی دکمه ی (( \ )) هست الان اومده روی (( M )) !!
یا علامت ویرگول (( ، )) که معمولا با shift+T میاد الان شده shift+7 و همینطور خیلی از علائم جابجا شده
یا علامت @ که معمولا با shift+2 میاد الان شده ((shift+گ )) تازه اونم باید اول زبان صفحه کلید انگلیسی بشه بعد
فارسیش هم به نظر درسته و همه چیش نصب هست
نمیدونم مشکلش از کجاست
قبلا که ویندوزم Seven بود همه چی سر جاش بود
ممکنه مشکل از کیبورد باشه؟
Dew Drop
07-05-2014, 07:03
سلام
زبان فارسی رو حذف کنید.فایل ضمیمه رو دانلود و نصب کنید,کیبورد استاندارد فارسی نصب میشه.
farshidshd
07-05-2014, 10:22
سلام
زبان فارسی رو حذف کنید.فایل ضمیمه رو دانلود و نصب کنید,کیبورد استاندارد فارسی نصب میشه.
سلام
ممنون
فارسیش درست شد
ولی علائم انگلیسیش درست نمیشه؟
مثلا @ سره جاش نیست
AMIR MOHAMMAD . M
07-05-2014, 15:00
سلام دوستان
از وقتی ویندوز 8.1 رو نصب کردم بعضی حروف روی صفحه کلید جابجا شده
مثلا حرف (( پ )) که معمولا روی دکمه ی (( \ )) هست الان اومده روی (( M )) !!
یا علامت ویرگول (( ، )) که معمولا با shift+T میاد الان شده shift+7 و همینطور خیلی از علائم جابجا شده
یا علامت @ که معمولا با shift+2 میاد الان شده ((shift+گ )) تازه اونم باید اول زبان صفحه کلید انگلیسی بشه بعد
فارسیش هم به نظر درسته و همه چیش نصب هست
نمیدونم مشکلش از کجاست
قبلا که ویندوزم Seven بود همه چی سر جاش بود
ممکنه مشکل از کیبورد باشه؟
من دقیقا مشکل شما در زبان فارسی رو دارم با این تفاوت که گه گاهی هست و با یه دور روشن خاموش شدن سیستم درست میشه.
مشکل هم روی لپتاپم هست هم روی PC که در هردو با ریاستارت درست میشه.:n13:
farshidshd
07-05-2014, 15:22
مشکل من دائمی هست
با ریست شدن هم درس نمیشه
الان فارسیش درست شده
انگلیسیش که میکنم بعضی علائم بازم سره جاشون نیستن!
مثل @
همین @ وقتی فارسی باشه سره جاشه
انگلیسی میشه میره روی (( گ )) :n27:
farshidshd
10-05-2014, 15:59
مشکل انگلیسیش درست نمیشه؟
nik_ali2000
15-05-2014, 22:50
سلام انگلیسی شما روی uk تنظیم شده است.اگر بر روی united state تنظیم کنی مشکلت حل میشه
soroosh_cz
15-05-2014, 23:31
این مشکل برای فارسی داشتم، دقت کردم دیدم که یه زبان جدید برای کیبرد اضافه شده به اسم FAS که میشه Farsi Standard ، حذفش کردم از لیست کیبرد ها و مشکلم رفع شد.
اینجوری بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که به تنظیمات زبان رفتم، از زبان فارسی، قسمت Options کلیک کردم و نوع ورودی (Input Methode) رو فقط Persian گذاشتم و Persian Standard رو حذف کردم.
شما هم احتمالا ورودی زبان انگلیسیتون این جوریه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که کافیه زبان UK رو حذف کنید و فقط US رو بذارید.
ahmad000012
15-05-2014, 23:59
سلام
اونی که داری حذف میکنی کیبرد استاندارد است نه چیزی که داری نصب میکنی
کیبرد استاندارد فارسی اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%AF
که از قبل در سیستم عامل لینوکس (اوبونتو)وجود داشته است. و حالا در ویندوز 8 هم وجود دارد
من که 8 ندارم از همون اوبونتو استفاده میکنم به شما هم توصیه میکنم به کیبرد استاندارد عادت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D8%B1%D8%A7.html
farshidshd
16-05-2014, 11:49
سلام انگلیسی شما روی uk تنظیم شده است.اگر بر روی united state تنظیم کنی مشکلت حل میشه
این کار رو انجام دادم
مشکل حل شد :n20:
ممنونم :n11:
mohammadjooon
04-02-2016, 20:22
با تشکر . حل شد
- - - Updated - - -
با تشکر . حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.