مشاهده نسخه کامل
: تکسچر فلز رنگ کوره ای
دوستان کسی تکسچر فلز با رنگ کوره ای رو داره واسم بزاره ؟
جستجو کردم چیزی پیدا نکردم ، سایتهای خارجی هم نمیدونم انگلیسی فلز رنگ کوره ای چی میشه ، مترجم گوگل هم جواب نداد
ممنون
ehsan_wwe
06-05-2014, 16:50
رنگ کوره ای دیگه چه فازیه
car paint که تکسچر نمی خوره
شاید یه بامپ ساده فقط بخوره
آخه رنگ کوره اییی چیه دیگه :n02: مگه رفتی شوش قطعات بدنه بخری
بستگی به خیلی چیزا داره اگه متالیک باشه رنگش باید یه بامپ نویز دار داشته باشی
اگه نباشه چیزای دیگه
کلا برای این بهش میگن کوره ای چون تو اتاق گرم خشک میشه رنگش
از لحاظ قیافه فرقی با رنگ معمولی نداره
پس شما دنبال car paint بگرد
این رنگایی که برجسته هست ، مثلا پس زمینه قهوه ایی و روش لکه های رنگ برجسته سفید هست ، معروفه به رنگ کوره ای
Lord-Voldemort
06-05-2014, 17:09
یه نمونه قرار بده وحید جان . ببینیم چیه این رنگ کوره ای :n02:؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینو پیدا کردم ولی کوچیک هست و تنوعشم کمه ، حتما دیدید جاها مختلف پایه های میزهایی فلزی معمولا اینجوریه
Lord-Voldemort
06-05-2014, 17:41
این یه نوع تکسچره که نمیدونم چی بهش می گن این سایت رو بگرد ، کامل بگرد!!!
cgtextures.com/
ببین چی بهش می گن ، بعد چیز خاصی نیست و فکر نکنم نیازی به مخلوط کردن چند نوع تکسچرو متریال روی هم باشه .:n16:
این سایت رو داشتم ولی چون تکسچرهاش متقارن نیستن برای خیلی موارد دیگه نرفتم سراغش ، کلا برای تکسچر از این سایت استفاده میکنید ؟
یه سوال دیگه وقتی به جسمی تکسچر میدیم باید تنظیمات دیگه مربوط به ماده رو هم تنظیم کنیم یا همون تکسچر کافیه ؟
ehsan_wwe
06-05-2014, 23:28
سلام وحید این رنگا اسمشون کوره ای نیستا
به اینا میگن توف توفی ( خیلی لاتا )
یا پوست پرتغالی
(من تو چیزایی که شنیدم اینطوری بود ) فکرم میکنم به خاطر اسمشونه که نمیتونی پیداشون کنی:n12: اسم درستشو بلد نیستیم
یه سرچ سر انگشتی کردم دیدم بهش رنگ چکشی هم میگن (بیشتر به این رنگ میشناسن ).
راستی ایمان بیار بهم
چون بهش میگن
hammered paint color
Lord-Voldemort
07-05-2014, 11:29
این سایت رو داشتم ولی چون تکسچرهاش متقارن نیستن برای خیلی موارد دیگه نرفتم سراغش ، کلا برای تکسچر از این سایت استفاده میکنید ؟
یه سوال دیگه وقتی به جسمی تکسچر میدیم باید تنظیمات دیگه مربوط به ماده رو هم تنظیم کنیم یا همون تکسچر کافیه ؟
خب برای همه چیز که نه ولی بهترین و کاملترین آرشیو تکسچره !!
برای این که متقارن بشن شما باید توی فتوشاپ ادیتش کنید برای این کار شما توی گوگل این رو سرچ کنید seamless+photoshop
نه هیچ وقت تکسچر خالی درست نیست حتی اشیایی که اصلا رفلکت ندارن هم یه رفلکت کم با هایلایت 0.6 دارن .:n11:
بهتره این نوع تکسچرها به روش رویه ای ساخته بشه . با ترکیب کردن noise یا تکسچر های رویه ای دیگه مثل
smoke .
stucco .
Gradient Ramp با noise فعال
اینها همگی به شما هم خروجی رنگ می دهند هم خروجی float 0 to 1 که می تونی ازش برای ماسک کردن و مخلوط کردن دو تکسچر دیگه استفاده کنی و به بینهایت نتیجه برسی . خیلی راحت تر از سرچ کردن برای تکسچر های این مدلی.
هم می تونی مستقیم assign کنی روی مدلت و یا برای سبک کردن محاسبات روی یک Grid مربع مثلا ۱۰۲۴ ×۱۰۲۴ assign کنی و بعد از یک دید Orographic مثلا Top رندر و خروجی بگیری بعد بندازی روی مدلت خلاصه دستت بازه اینطوری
یک فایل پیوست کردم بازش کنی و گسترشش بدی به هر خروجی که خواستی می رسی
SYNO_noise_color_bump.max - 264 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
منظورت همون حالتی که وقتی فلز زنگ میزنه متخلخل میشه؟
مثلا اینطوری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این نیست همونطوری که دوستون syno گفتن باید دستی توی مایا با ترکیب بافت ها استاندارد سه بعدی و دو بعدی بسازیش
اما این خیلی واقعی نمیشه و بیشتر برای ایجاد رگه ماسک گذاری روی بافت مربوطه ازش استفاده میشه
شما بنظرم بنویش metal texture هرچی که برات مناسب بود بگیر بیار توی فوتوشاپ و با هم ترکیبشون کن
ضمنا یاداوری میشه که باید به چند کانال یک متریال نمونه هایی از همون بافت رو بدی تا طبیعی بشه که بلدی حتما
مثلا علاوه بر کانال های دفیوس ،باید به رفلکت و رفلکت کالر هم بافت مورد نظرت و بدی تا طبیعی بشه (البته سیاه و سفیدشو)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.